Új privát üzeneted érkezett!

Katlina: Köszi, szóval 2 évig jár ugyanúgy gyed.

Tündi: Ez csodaszéééép! Abban a nagy szobában pláne szuperül mutat.

Móni: Én is 10 napra emlékszem.

Judit: Okés. Köszi!

Homok: :shock: :shock: Na jólvanakkor. Megvehettük volna a Baumaxban. :twisted: :roll: Azért hittünk a Baumaxos ürgének, hogy a tüzépi homok jobb, mert fél órája ugyanezt mondta a kertészmérnök ismink.
jaimee1

Móni,passzolom a kérdést,mert az ilyeneket én is elfelejtem :oops: De sztem nyugodtan hívd fel doki nénit!

Katlina,ez festve van.A mindenes mesterünk festette.Adtam neki micimacis újságokat+könyveket,ő meg hipp hopp felvázolta a falra és kifestette.Igaz a festés 3 napot vett igénybe,de megérte.
Ami alatta van az meg bordür.

Erika,már nem olyan nagy az a szoba sem,de nem sokkal lett kisebb,és nem négyzet alakú,hanem L-alakú lett :wink:
Néha én is meglepődök,hogy mennyire megváltozott a lakás belülről.

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Én is az olvasgatásig jutok, aztán jól elfelejtek írni, bocsi.

Tündi:nagyon szuper lesz a házatok, és nagyon ügyes a festő bácsitok,hogy ilyen klassz micimacikat rajzolt.

Judit: jó hogy itthon van apátok, én is alig bírtam ki a két hetet amíg Pisti odavolt Franciába. (a kakaós csiga receptre én is kiváncsi vagyok).

Rólunk: átrendeztük az ebédlőnket, leszedtük azt a beépített padot amit itt hagytak az előző tulajék, mert kaptunk egy nagyon szép sarokülőt nagynénéméktől és most kicseréltük. (már régebben kaptuk azért csak most cseréltük ki mert most a gyerekek kaptak kisszéket, és kis asztalt most már külön esznek (a magas etetőszékeket inkább mellőztem mert mindig felálltak benne és a frász kerülgetett -kis Pisti egyszer ki is esett).
A gyerekek kissé túlpörgős üzemmódban működnek, ma már addig jutottam ,hogy hazajött Pisti és mondtam neki bőgve,hogy akkor én most elmegyek Encivel kettesben sétálni mert kell egy kis nyugi. Előzménye: egész nap pörögtek itt volt egy barátnőm , de alig tudtam vele beszélni egyfolytában rohangáltam utánuk,és a nap fénypontja,hogy cumisüveg sterilizálás közben ráöntöttem a forrásban lévő vizet az ujjamra. A séta jót tett vettem ezt -azt.

És íme pár kép a leányzóról (legifjabbról). Azért kicsit homályosak,mert vaku nélkül csináltam és kézi üzemmódban nehéz mozdulatlannak lenni.
szóval a képek:

Kép

Kép

Kép így szopizom az ujjam

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Láttom nem vagyok egyedül aki csak olvasni szeret és írni viszont nem :oops: :oops:

Tündi: Nagyon klassz lett a szoba, meg a többi is. Bocsika amiért nem vettem fel a múltkor a telefont de Dávid pont szopizott és a telcsim messze volt. Adrienékről tudsz valamit hogy vannak?

Betti: Gratula az írásbelidhez.

Móni: Sajnálom ami Zolcsival történt a frász kerülgetett ahogy olvastam. Pénteken én is voltam bent a városba babakocsival és itt a Kazinczy jártam amikor megállt mellettem egy autó és kiszólt a sofőr hogy a járdán kell tolni a kocsit. Igaza is volt csak az a probléma hogy az én kisfiam ha alszik és rázós úton, járdán tolod rögtön felébred és elkezd sírni. A páne az volt az egészben, hogy Zsoltiék pont a Kazinczyn dolgoztak és látták a jelenetet és Zsolti kitette a markoló kanalat, hogy az emberke nem bírt elmenni és közölték vele a fiúk, hogy nem 100-l kell menni az úton meg, hogy bőven elfért a babakocsi mellett és hogy ha baja van lehet emberi hangnemet is megütni. A csávó annyira meglepődött, hogy köpni nyelni nem tudott a végén már majd nem sajnáltam amikor a 4 vízműves neki esett.

Liz: Nagyon aranyos Enci. Remélem nem lett komolyab baja a kezednek.

Rólunk: Szépen gyarapszunk már 4150g volt múlt hét csütörtökön és 61 cm. A doki néni szerint a kórházba elmérték a kis drágámat, mert 1 hónapos korukra nőnek 1-2 cm Dávid meg már 4 cm nőtt kizát dolog.
Most megyek mert felébredt. Csak még gyorsan elújságolom, hogy a hétvégen keresztelőnk lesz. Majd rakok fel képeket.

Mindenkinek szép napot.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Tündi!

Nagyon jó lett a szoba nekem nagyon tetszik!

Rólunk:
Fanni Abádszalókon van hétfő óta ha minden igaz ma érkezik haza!
Tegnap voltunk a másfél éves oltáson,ez mellé kijelentette a doktornő hogy a másik combjába megkaphatja a Prevenár 3 oltását,így nem kell legközelebb jönni!
Máté nagyon sírt alig lehetett lefogni.
Éjszaka sokszor felsírt és be is lázasodott,nagyon fáj a lába alig tud menni!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Kriszti,semmi gond,már nem is tudom miért kerestelek :roll: Tesóm mondta a keresztelőt a képeket el ne felejtsd majd feltenni :) Felénk is lehet ám sétálgatni :wink:
Jövőhét után szerintem elmegyünk és meglátogatunk benneteket,de előtte úgyis pontosítunk :)

Liz,hát el is hiszem,hogy nem könnyű 3 kicsivel!De biztos furcsa még nekik,hogy van kisebb tesójuk is,majd megszokják idővel.Mekkora haja van Encinek hihetetlen :)

Ivett,mi jót csinált abádszalókon Fanni?Előnyaraláson volt? :wink:

Köszönjük a szoba dicséreteket.Ma már ha minden igaz nagyjából vissza is tudunk este pakolni a nappaliba és gyerekbe+hálóba.Előszobába egyenlőre nincs még meg a bútor,meg azt igencsak fel kell takarítani.
Holnap fent lesznek a csillárok és a kapcsolók+konnektorok is :)
Úgyhogy lassan,de biztosan alakulunk :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok.

Tündi.nnaaagyoon klassz lett a gyerekszoba :)

Lucuska.nekünk kb 10napot mondtak anno.Viszont nálunk Sziszi rögtön az oltás utáni 2napon lett nagyon lázas. (igaz ő még a régi fajta szurit kapta)

Lizocska.nagyon édi Enci baba.:)

Rólunk: holnap délután lesz Zsolti ballagása.majd teszek képeket :)
Tegnap meg megvolt a Belvárosiban a szülői: 1/B-s lesz a nagyfiam.megkaptuk a könyv/füzet+ minden egyéb listát...hát lesz mit beszerezni.

Többiekkel mi újság?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi! Szuper ez a kép! Nagyon szép lesz a szoba!

Lizocska! Tünemény a kis hajasbabád! :)

Kriszti! Azta, már Dávid is 1 hónapos...
Jó a sztori, hogy megvédtek a fiúk! De azért az úton tényleg vigyázz magatokra!

És akkor itt a recept:

Kakaós csiga

30 g élesztő
1 kockacukor
1+2 dl tej
300 g finomliszt
30+80 g porcukor
1 tasak vaníliás cukor
2 tojássárgája
30+80+30 g lágy vaj/margarin
1 csipet só
3 ek. kakaópor (cukrozatlan)

1. Az élesztőt kockacukorral, 1 dl langyos tejjel és a teljes mennyiségből elvett 1 ek. liszttel elkeverjük, langyos helyen felfuttatjuk (15 perc), azaz kovászt készítünk.
2. A maradék 2 dl langyos tejben elkeverünk 30 dkg porcukrot, a vaníliás cukrot, a tojássárgákat, 30 olvasztott, langyos margarint és a sót. A lisztet keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a kovászt és a tojásos keveréket, hólyagosra kidolgozzuk. Konyharuhával letakarjuk, meleg helyen a kétszeresére kelesztjük (40 perc)
3. 80 g vajat/margarint habosra keverünk 80 g porcukorral, majd beledolgozzuk a kakaót. A sütőforma alját kibéleljük papírral vagy kivajazzuk.
4. A megkelt tésztát lisztezett munkalapra borítjuk, átgyúrjuk, 1/2 cm vastagra kinyújtjuk. A hosszanti széleken 3-3 cm-t szabadon hagyva megkenjük a kakaós vajjal. Szorosan feltekerjük, és 3-4 cm-es darabokra vágjuk (kb 12 lesz belőle). Vágott felületükre fordítva alul kicsit összenyomjuk a csigákat, egymástól tisztes távolságra a sütőformába ültetjük, oldalukat körbekenjük olvasztott vajjal. Letakarjuk, meleg helyen kétszeresére kelesztjük.
5. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, aljára beteszünk egy meleg vízzel félig töltött lábaskát (a kelt tészta sütéséhez gőzre van szükség!) Középső bordamagasságra állított rácson 40-50 percig sütjük a tésztát.

Én kenyérsütőben csináltam a tésztát, úgyhogy nem futtattam élesztőt, és száríott élesztőt használtam.
Viszont így kicsit kevesebb tej is elég lett volna (nekem nagyon lágy lett a tészta).

Jó éjt!
judit_79

Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdés az abonyi anyukákhoz :)

Ti jöttök szombaton a városi gyermeknapra a játszóra?Apáék bemutatóznak fél12-kor :wink:

Most szerkesztem a képeket és később jövök,ez nem fenyegetés volt :P

Kép
Kép
Kép
lucuska

És akkor a képek :) Bocsánat,ha kicsit sok lesz,de ugye itt 3 gyerek van :wink:
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

NA én is eljutottam idáig.

Katlina, most olvasom csak, mi történt Robikával, hát amit ilyenkor lehet, azt megtetted. Remélem, azóta már sokat javult. Vigyázz, el ne vakarja, nehogy befertőződjön!

Móni, mi nem megyünk, esküvőre vagyunk hivatalosak! És egyébként elég rossz időt jósolnak szombatra :(

Judit, nemrég a Nők lapjában volt ez a recept, ugye? :wink: azóta is csak készülök, hogy megsütöm :roll:

Kriszti, én is az úton tolom a babakocsit, merthát errefelé járda se nagyon van, ha van, az meg sz@r! Ha látom, hogy száguldozik valaki, inkább lehúzódok a padkára, és megvárom, míg elmegy :? szépen gyarapszik Dávid!

Liz, hát Enci nagy hajától én is el vagyok ájulva :D ő is szép nagy baba :)

Rólunk, vagyis Rékáról: mászik ezerrel, 5 foga van, étvágya alig. Egész nap rajtam csüng, mint egy kismajom :D ha dolgom van, akkor dobhártyát nem kímélve visít :P Egész jó színe van már, az arcán és a karjain, pedig direktbe soha nem vagyunk napon 8)

Az abonyiaktól én is kérdezek: bölcsiről van infótok? hogy van beiratkozás, stb?

Kép
pimelinda

Linda:Mi már április elején leadtuk a jelentkezési papírt.Azt nem tudom meddig kell/kellett leadni.De azt mondta a vezető ovónő,hogy júnis-júliusban döntenek.Épp ma volt itt a védőnő,hogy nekik jellemzést kell írni :roll: Annyit kérdezett hová is akarok én menni,meg,hogy apának van e munkahelye.Azt mondta rengeteg a jelentkező...Mondjuk én már amikor leadtuk a jelentkezést vittem munkáltatóit...Sztem gyorsan érdeklődj,ha akartok menni bölcsibe :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Hali!

Linda: Mikor kezdenétek a bölcsit? Jövő szeptembertől? Mert akkor biztosan nem vagy elkésve. Vagy már januártól? Esküvő? Dejónektek!
Judit: Köszi, jövő héten biztosan megsütöm. Nyamnyam.
Nóri: El vagy veszve. Minden oké?
Móni: Köszi, jók a képek. Nem soka képből, nem lehet elég sosem.

Én most éppen felfújható medencére vadászom, az Interspar hirdet 160x160-osat, tetővel 5000-ért,sztem korrekt ár, nem?
Homokozót még mindig nem vettünk. :roll: :roll: :roll:

Katlina: ????? Hogy van Robika? És az alap????
Vali, Hajni: Dobjatok képet, ha már ritkán írtok.
Andi: Megvolt a ballagás? VÁrjuk a fotókat!
Ivett: Mi nem kaptunk 3. prevenart, azt mondta a doktornő, hogy ahogy Réka kapta (11 hónapos és 14 hónapos) 3. felesleges. :shock:
Kriszti: A babákat gyakran elmérik a szülés után, Rékát 54 centire mérték a szülőszobán, 5 naposan mértük itthon a doktornénivel, 50 volt csak. :wink:
Liz: Csodaédes babád van, hihetetlen milyen kis hajasbaba. Réka is ilyesmi volt. Legalább is a fotók azt mondják. :oops: :oops: :roll:
Tündi: Aszta már 27 hetes vagy....Hogy s mint vagy? Lábad?

Megnyilt a GEKKO SZolnokon. Játszom a gondolattal, hogy járunk egy évig....De annyira drága, nem is tudom....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Szerintetek? Anyu egyből azzal jött: Miért, van valami baja Rékának, hogy fejlesztőbe viszem? :roll: :roll: :roll: Nekem valahogy mániám a korai fejlesztés.
:oops: :oops:
jaimee1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.05.29 18:19-kor.
jaimee1

Sziasztok!

Na nagyjából be vagyunk pakolva,márcsak az apróságok maradtak,de azok leginkább jövőhétre maradnak.

Bölcsi:mi már szeptemberben beadtuk a jelentkezést.már egy évvel előbb kell jelentkezni,és az alapján döntenek ki mikor adta be a jelentkezést.ezt a vezető mondta.Kell hozzá mind2 szülő munkáltatóia is.Meg azt mondta május után fog érkezni értesítés.
Lucát nálunk nem fogják felvenni,mert itthon maradok ugyibár.

Móni,szupik a képek :) Mi anyóséknál leszünk hétvégén.szombat délelőtt megyünk.

Erika,édi Popijány :) Köszike kérdésed jól vagyok,csak kissé fáradtan,szeretnék már egy kicsit pihengetni.Lábam is egész jó,jó a harisnya,sokat segít,de kiszakadt az egyik így vehetek másikat,de inkább veszek,mint bedagadjon.

Linda,akkor beindult Réka is:) Jajj nektek berendezési tárgyak :)

Judit,köszi a recit :)

Andi,várjuk a képeket!:) Ti hogy álltok a házzal???

Kép
Kép
tundi24

Erika,Gekko-ról.sztem nagyon jó,de az tuti hogy drága.
Át kell gondolni,de ha van rá keret akkor miért ne,és oda nemcsak sérült gyerekek járnak,de leginkább azok az én tudomásom szerint.

Kép
Kép
tundi24

Lányok, nagyon köszi az infót!

Erika, már azon gondolkodunk, szeptembertől kellene kezdeni a bölcsit, mert mennem kellene dolgozni :cry: nagyon rosszul állunk anyagilag, és fogalmunk sincs, hogyan lehetne máshogy pízt csinálni :?

de ahogy áll a dolog, úgysem lesz belőle semmi. 1) sok a jelentkező 2) kicsit el vagyunk késve 3) Apa egyelőre nem tud munkáltatóit bemutatni.
meg aztán, jobb lenne itthon maradni Babussal!!
Egyébként pont ma volt szó arról a Vendég a háznál-ban, hogy azok a gyerkők, akiknek az anyja is vonakodik beadni a gyereket, nehezebben szoknak be bölcsibe/oviba!

Réka már alszik, Apa most ért haza a fusiból, végre!
Jóccakát!

Kép
pimelinda

Tündi, még te is ébren? majd megyünk valamikor, megnézni, milyen szépek lettetek :wink:

Kép
pimelinda

megvagyok,megvagyunk mi is csak Robi belázasodott kedden,így irány a doki szerdán-így be is jutottunk

Semmi extra,de kapott antibiotikumot,most kapja de közben észre vettem hogy kibujt a 17.fog,szóval inkább az volt a ludas
Dokit is kérdeztem a csípésről-hát ő a kalcium helyett csak fenisztil cseppet mondott,na akkor döntés a szülőé alapon :twisted:

Megjött időközben a cement,a zsaluanyag,ma még jön egy kis sóder,szombaton Robi hozza a vasalatot-így ha minden jó megy hétvégén öntik az alapot 8)

Képek egytől eggyik aranyosak!!

Linda!
Nagyon aranyos lehet Réka ahogy mászik!És 5fog gratula!!!!
Robinak is volt egy ilyen korszaka,hogy rajtam lógótt egész nap

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Na, oviba jelentkezők, kit hova vettek fel?
Marcit végülis a körzetesbe, amit 2. helyen jelöltünk meg.
Azért jó lesz ez is, csak azt sajnálom, hogy a legjobb bölcsis haverja a másikba fog járni.

Ma az abonyi vadasparkba kirándultunk a bölcsivel, én is legalább annyira elfáradtam, mint Marci. Elég sok az a 3 óra ott... :)
Marcit folyton szemmel kellett tartani, hogy el ne tűnjön a tömegben. Lovaskocsiztunk is, meg volt ugrálóvár, de az nem volt a legjobb ötlet, mert max. 10 gyerek mehetett be egyszerre. Ott volt az a sok fáradt, sírós bölcsis, akiknek kint kellett várakozniuk. Marci bemehetett az első körben, ő csak azért sírt, hogy ki kellett jönnie.

Móni! Jók a képek! :)

Melinda! Igen, Nők Lapjás a recept, én is régebben kinéztem, Marci pedig közölte, hogy süssek neki olyan kakaós csigát. :)
Talán jobb is nektek, ha még egy évig otthon lehetsz Rékával! És amúgy, lesz hova visszamenni dolgozni?

Erika! Ez a kép is nagyon jól sikerült, olyan nagylányos :)
Én biztos nem fizetnék havi 20ezret a Gekkónak. Mi is kaptunk papírt. Nekem az nem szimpatikus, hogy úgy hirdetik, hogy aki nem jár az ő fejlesztésükre, annak majd gondjai lesznek az iskolában a tanulással.
De ez csak az én véleményem, ártani biztos nem árt.
judit_79

sziasztok

Most jut eszembe,hogy nem írtam a múlt héten mivel hozta rám a frászt Emma. Telefonáltam a nappaliban a bébicsősz lemerült, Enci aludt a kiságyban apjuk meg mellette a mi ágyunkban. Egyszer csak felnézek és mit látok? Emma hozza ki a kezében Encit. Na hát abban a percben eldobtam a telefont és elvettem Encit. Azt mondta a drágám ,hogy azért hozta ki mert sírt és mi nem vettük fel. Hogy hogy tudta kivenni egyedül a kiságyból arra a mai napig nem jöttem rá. De hál'Istennek olyan ügyesen fogta meg (a hóna alatt fogta és magának háttal így a kis feje is meg volt támasztva) így nem lett baj. Így aztán elmagyaráztam neki szépen (nem mérgesen), hogy Encinek még puha a kis feje (meg is simogattattam vele a kis kutacsot), meg hogy a kis nyaka is gyenge. Na persze azóta nem merem nappal a kiságyba tenni Encit így a nappali nézelődős hálós járókájában van napközben.

Ma megkaptuk az értesítést, felvették Emmát az oviba.
:lol:

és mivel valaki írta hogy képből sosem elég gondoltam rakok fel egy kettőt :lol:

Kép

Kép a nagytesók

Kép mint az orgonasíp

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Hali!

Jee! Lilit felvették a Liget útiba :lol: Nagyon örülök neki :P

Judit, te meg meg voltál elégedve a körzetessel is, ugye? Mintha azt írtad volna, hogy pozitívan csalódtál benne....

Gekko oldalára én is rákerestem...."GEKKO-ba járni ugyanolyan fontos, mint iskolába" Hát ez elég érdekesen hangzik valóban :evil: De dönts el mindenki maga...Nekem annyit nem érne, ha lenne is rávalóm....

Katlina, Robcsinak jobbulást. De azért az antibiotikum kúrát végig csinálod vele, ugye?
Építkezéshez kitartást :roll: :wink: már csak be kell fejezni :lol:

Tündi! Nagyon szép az a szobaszín 8) Meggypiros, vagy bordó...kedvenceim közé tartozik :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

[color=red]Gratula az újdonsült ovisoknak felvételhez![/color]

Judit: Papírt mi nem is kaptunk. Talán jobb is. Jaja, 190 000 az éves díj.....:roll: :roll: :roll: :roll: Úgy néz ki, kihagyjuk.

Liz: A valaki én voltam. :wink: Nagyon szépek a gyerekek!!!!

Szép hétvégét mindenkinek!!
jaimee1

190ezer??????? :shock: -na akkor ide biztos nem járunk

Nóri!
ha már elkeztem végigcsinálom,de ma már ment a hasa tőle :twisted:

OVISOKNAK GRATULA!!!!!!

Liz!
Hát igencsak eldobtam volna én is a telefont

Kép

Kép
katlina

Katlina: Judit már írta, hogy 20 000 a havidíja a GEKKO-nak. Az még rosszabb. :lol: :lol: :lol: Ha egyben fizetsz, akkor 190 000.

:roll: :roll: :roll:
jaimee1

Sziasztok!!!

Erika!

Máté is egy évesen kapta a prevenár 2-őt,neki se kellett volna beadni a prevenár 3-at de azt mondta a doktornő hogy baj volt vele a születésénél így biztonság kedvéért beadja neki a prevenár 3-at is.

Képzeljétek el kedden ahogy voltunk az oltáson volt ott egy rota vírusos gyerek és Máté elkapta tőle tegnap reggelre jött ki rajta!
Felhívtam a doktornőt tegnap délután és ő mondta hogy más gyerek is jelentkezett ilyen tünetekkel nála ugyhogy estére menjünk be hozzá mert ő lesz az ügyeletn hagy nézze meg Mátét.
Kapott is egy inekciót azóta nem hány és egy picit jobban van!!
Remélem nem fog már hányni mert ha igen akkor be kell vinnünk a korházba!
Ugyhogy nagyon megjártuk!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Az előbbi elszállt, nekiveselkedek újra :roll:

Friss ovisoknak gratulálunk!

Ivett, remélem nem lesz komolyabb!!

Liz, boldog 1. hófordulót Enci babának! Mintha a 2 nagytesóból gyúrták volna össze :)

Judit, szerencsére van hová :) várnak is. A rezidens állásom 26 hónapra szól, és még csak 8 telt el belőle. Marci meg majd szerez új barátokat, ahogy a babatalin megismertem, nem lesz nehéz neki :wink:

Mi meg esküvőre mennénk, de szakad az eső :evil: ezért megvehettem a kisrucit Rékának erre az alkalomra :evil:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Gratula az ujdonsült ovisoknak! :) :)

Mi megjöttünk anyóséktól,ott is pompás volt az idő,de itthon még tetőzik :? Jól esett egy kis pihenés.

Liz,há tényleg jól összehoztátok Enci jányt!:) Kis Pisti egy igazi vasgyúró :)

Ivett,jól megjártátok :? Remélem azóta nincs újabb hányás.

Nóri,nekem is nagyon tetszik,csak egy gond van vele,hogy rögtön meglátszódik ha hozzáér vki. :?

Linda,hogy sikerült az esküvő?Lagziba is voltatok?Képet,képet :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi, úgy érted, piros lesz, aki hozzáér? :shock: :P Az esküvő szép volt, igazi lagzit meg nem tartottak, csak állófogadást, élőzenével, de az is jó volt, nagyon sokan voltunk. Réka is jól érezte magát :) Sajtos rudacskát nyomott be párat, meg gyümölcslét :P Fél 5-től negyed 10-ig voltunk oda, így is csak 11-kor nyomta el az álom :roll: fényképezőgépet elfelejtettük vinni :evil:

Kép
pimelinda

Linda,nem nem az emberke keze lesz bordó,hanem a falon lesz fehér foltocska :roll:
Ejnye,hogy nincsenek képek :wink:

Kinek,hogy telt a hosszú hétvége?

Kriszti,hogy sikerült a keresztelő?Dávid,hogy bírta?Sokan voltatok?Mi fincsit főztél? :D

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!!!

Tündi!!
Boldog Névnapot Neked!! :)
Kép

KépKép
diÁcska

Tettem fel az albumba képeket a ballagásról.nem teszem ki őket ide,mert mások is vannak a képeken :)
Szóval aki akarja kukk meg:

http://s518.photobucket.com/albums/u343/TasiAndi/

KépKép
KépKép
cleo27

TÜNDI! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Tündi:Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk Neked Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Tündinek boldog névnapot kívánunk!

Kép
jaimee1

Tündi!
Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

TÜNDI.NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!
Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Akkor én, mint sereghajtó....

Tündi, boldog névnapot!!! :lol: :lol:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Tündi!

Nagyon boldog névnapot!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntést!Aranyosak vagytok!:)

Puszi mindenkinek érte!:)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Utólag is boldog névnapot kívánok!

Kép

Tegnap este értünk haza, a festés kész! Majd otthonról teszek fel képet, hogy milyen lett! Napsárga lett az egész, nagyon vidám!

Tündi! Nem is gondoltam, hogy ez a bordó ilyen kényes szín, de olyan szép!!
judit_79

Melinda! Az jó, ha van hová visszamenni. Ezek szerint a kórházban fogsz dolgozni? Vagy rendelőben?
Én sem féltem Marcit, meg aztán a régi barátjával attól még összejárhatnak!

Ivett! Tényleg nagyon megjártátok. Remélem, Máté azóta jobban van !

Nóri! Igen, mikor ott jártunk úgy láttam, hogy a körzetes ovi sem rossz. Most fog indulni egy tiszta kiscsoport is, szeretném, ha Marci oda kerülne.
judit_79

Sziasztok!

Tündi: Boldog Névnapot !!!!! Dávid végig aludta a keresztelőt de se előtte se utána nem aludt. Szombat , vasárnap éjszaka meg nappal is ébren volt nem tudom mi volt vele folyamatosan kézben kellett tartani szórakoztatni most éjszaka meg úgy lemerült, hogy fél9-től fél 4-ig aludt egyfolytában most is kint durmol és 7-kor evett. Nem főztem semmit a Kossuthból rendeltünk kaját, csak sütemény volt házi azt anyu sütött 2 fajtát, meg a sógornőm csinált egy tortát. Majd rakok fel képeket.

Linda: Én is félre szoktam állni ennél az ominózis esetnél is félre álltam nem tudom mi volt a baja az autósnak. De ma is találkoztam vele de most még le is lassított mellettem pedig most is félre álltam. Nem is tudom miért csinálta. :wink: Mi a jövő hétvégére vagyunk hivatalosak esküvőre de csak a szertartásra. :cry: Már úgy mennék egy jó lagziba.

Ivett: Remélem Máté már jobban van. Jól megjártátok.

Liz: Nagyon szép Enci baba egy kevéske hajat adhatnátok nekünk apánk azt mondta, hogy a gyerek már most kopaszodik semmit nem nőt a haja amióta megszületett inkább kezd hulla az a pár szál pihe is.

GRATULÁLUNK AZ ÚJDONSÜLT OVISOKNAK!!

Móni: Nagyon szupik a képek látszik jól érezték magukat a gyerkők. Nem áztatok el jó gyorsan jött a vihar. Dávid a szakadó eső közbe aludt de csak akkor amikor kint álltam vele a teraszon amikor behozztam rögtön felébredt pedig olyan nagyokat dörgött, hogy már féltem.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kérdés: Játszószőnyeget hol tudnánk venni Dávidnak?

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Tündi, Boldog névnapot kívánunk!!

Kriszti, a haj miatt ne aggódjatok, majd lesz az még hosszabb és dúsabb :wink: Rékának is nemrég kezdett nőni, egyébként ő is olyan kopaszka volt. Egyébként 2-3 éves korukban erősödik meg a hajuk a gyerekeknek. Játszószőnyeget meg bármelyik bababoltban vagy játékboltban találhatsz. (Mi kaptunk, amúgy én nem vettem volna :P )

Andi, olyan édesek a "Sziszivel" képen :D Zsoltikának olyan meleg szeme van, Sziszinek meg huncut :lol:

Judit, a gyerekosztályra megyek vissza.

Robika és Máté jobban vannak??

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Máté ugy néz ki hogy meggyógyul múlthét pénteken kapott a hányásra inekciót és azóta csak egyszer hányt vasárnap éjszaka,azóta nem hány de viszont megy a hasa.
Fannit tegnap este kapta el a rosszullét este hányt kétszer utánna meg 00:30-től 04:00-ig nagyon sokszor hányt.Adtam neki hányás elleni kúpot és azóta nem hány de fáj mindene.
Délután viszem őket a doktornőhöz megnézi a gyerekeket!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Először is:

Tündi, nagyon boldog névnapot kívánok!

A múlt héten nagyon magam alatt voltam, még bőgtem is kínomban, de jobban vagyok.

Vasárnap kétnapos focikupára mentünk Pestre. Egy wellness park területén volt a szállásunk. 15 csúszda, medencék...szerintetek??? 10 fokban, szakadó esőben kétszer is 25 percet fociztak a gyerekek! Valami iszonyat hideg volt, mondtuk is, ha most nem lesznek betegek, akkor soha. Most majd meglátszik, kinek milyen az immunrendszere. Másodikok lettünk, nagyon jól fociztak és....... CSONGI LETT A KUPA LEGJOBB JÁTÉKOSA! :lol: Kapott külön kupát, irtó büszke vagyok rá!
Végül is jól sikerült, de ha jobb az idő, sokkal jobb is lehetett volna.
Ja, tarkította a képet, hogy nem merek Pesten vezetni, és VEZETTEM! Igaz konvojban :wink:
És vasárnap este a szálláson vettem észre, hogy dél óta a bal hátsó kerekem totálisan leeresztett. Apukák cserélték ki nekem. Isteni szerencse, hogy nem útközben.

Ivett, mondta apa, hogy betegek a gyerekek. Csongin is átment ez a múlt héten, ő csak 2x hányt, de napokig hasfájásra panaszkodott! Remélem azóta Fanni is jobban van!

Liz, hogy ennek a kis nőcinek mekkora haja van :lol: Nagyon édes!

Ovisoknak gratula, várják már? Szerintem se Marcinak, se Lilinek nem lesz beilleszkedés gondja!

Andi, nagyon nagy fiú lett Zsoltika! És milyen elegáns volt! Ő várja már a sulit? Sziszi meg egy igazi kis huncut hercegkisasszony!

Katlina, jó, hogy készül az alap! Gondolom jó érzés látni, hogy haladnak a dolgok!

Erika, vettetek végül homokot? Láttam valamelyik újságban olyan homokozót aminek teteje van, gondoltam rád, de már nem tudom melyikben láttam. Vagy homokozó már van, csak homok kell bele?

Linda, a Kürti osztályára mész vissza? Tudom, inkább maradnál még otthon, de hát valamiből élni is kell. :?

És akkor kép a büszkeségemről:

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok.

Évi.gratula Csonginak :) .nagy focista lesz még belőle...vagyis már most is az :D :roll:
A pesti vezetéssel én is így vagyok mint te :twisted: -csak ha naon-naon muszály,szóval büszke lehetsz magadra.mindenesetre jó túlélőproba egy vidékinek...szerintem :D

Igen,várja már az iskolát Zsolti,de hát majd szeptemberben tudja meg miről van is szó igazából.

Linda.nagyon megláttad a képeken a gyerekek jellemét :) Zsolti tényleg érzékeny,melegszívű nyugis nagyfiú,Sziszi pedig huncut,talpraesett kis életvidám csajszi :lol:
Sajnálom,hogy vissza kell menned dolizni,de teljesen érthető...ebben a mai világban :x .

Ivett.mit mondott a dokinő? jobbulást nektek.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hali!

Évi, gratulálok Csongiéknak, ügyesek voltak, és Csonginak külön is a kupáért.
Pesten én sem mernék vezetni, de konvojjal azért én is nekivágnék.
Vár ránk nyáron egy szép kis út, 224 km :shock: , attól is be vagyok ..kilva :oops:

Andi, gyerkők szépek! Hogy Sziszinek micsoda ruhái vannak :lol: 8)

Judit! Képek? Fehér ember nem felejt :wink:
Várom a hétfői szülőit....csak még azt nem tudom, Lilit vigyem, vagy lepasszoljam? Mert milyen dolog már az, hogy a szülők választják ki a jelet :lol: ?

Kriszti! Esős időben Lili is hatalmasakat aludt kicsinek! Most 7végén is az 50-60 perces délutáni alvása kinyúlt 1,5 órára 8) .

Na, megyek munkaügyibe...délelőtt is voltam, de annyian voltak, hogy 1-re rendeltek vissza :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?