Sziasztok!
Először is:
Tündi, nagyon boldog névnapot kívánok!
A múlt héten nagyon magam alatt voltam, még bőgtem is kínomban, de jobban vagyok.
Vasárnap kétnapos focikupára mentünk Pestre. Egy wellness park területén volt a szállásunk. 15 csúszda, medencék...szerintetek??? 10 fokban, szakadó esőben kétszer is 25 percet fociztak a gyerekek! Valami iszonyat hideg volt, mondtuk is, ha most nem lesznek betegek, akkor soha. Most majd meglátszik, kinek milyen az immunrendszere. Másodikok lettünk, nagyon jól fociztak és....... CSONGI LETT A KUPA LEGJOBB JÁTÉKOSA!
Kapott külön kupát, irtó büszke vagyok rá!
Végül is jól sikerült, de ha jobb az idő, sokkal jobb is lehetett volna.
Ja, tarkította a képet, hogy nem merek Pesten vezetni, és VEZETTEM! Igaz konvojban
És vasárnap este a szálláson vettem észre, hogy dél óta a bal hátsó kerekem totálisan leeresztett. Apukák cserélték ki nekem. Isteni szerencse, hogy nem útközben.
Ivett, mondta apa, hogy betegek a gyerekek. Csongin is átment ez a múlt héten, ő csak 2x hányt, de napokig hasfájásra panaszkodott! Remélem azóta Fanni is jobban van!
Liz, hogy ennek a kis nőcinek mekkora haja van
Nagyon édes!
Ovisoknak gratula, várják már? Szerintem se Marcinak, se Lilinek nem lesz beilleszkedés gondja!
Andi, nagyon nagy fiú lett Zsoltika! És milyen elegáns volt! Ő várja már a sulit? Sziszi meg egy igazi kis huncut hercegkisasszony!
Katlina, jó, hogy készül az alap! Gondolom jó érzés látni, hogy haladnak a dolgok!
Erika, vettetek végül homokot? Láttam valamelyik újságban olyan homokozót aminek teteje van, gondoltam rád, de már nem tudom melyikben láttam. Vagy homokozó már van, csak homok kell bele?
Linda, a Kürti osztályára mész vissza? Tudom, inkább maradnál még otthon, de hát valamiből élni is kell.
És akkor kép a büszkeségemről: