Új privát üzeneted érkezett!

A másik topikban ahol tag vagyok :júliusiak,ott is megkezdtük a sort! :P
Igaz kicsit korán jött a baba de szép súllyal született,és minden rendben vele! :lol:
Bocsi de annyira örülök,gondoltam megosztom veletek is!
:lol: :lol: :lol:
20140328174041

Moncsy!

Ez komoly? :shock: Akkor megyek megnézem ki a szerencsés! :wink:

Banka!

Gratula, és drukkolok, hogy hamarosan hazaengedjék a kislányod!

Többieknek is megy a drukk és türelem lányok! :wink:

Anukról én is várom már nagyon a híreket! :wink:

Kép
Kép
tabati

Moncsy, gratulálok a topiktársadnak! :) Ha a méretek rendben vannak, akkor baj nem lehet. :):) Kellemes kirándulást! :)

Tökmag
, szívesen átmegyek... aztán képzeld, milyen képet vágnánk, ha bmelyikünknél megindulnának a babák... :):) Adél vagy Benito? Benito vagy Adél? :):)

Anukkal most beszéltem, minden oké vele, szegény Rod nagyon ki van készülve, viszont várnak, mert nem indíthatják Emma születését. Vidám volt a hangja, azt mondta, jóslófájásai vannak, egy-egy erősebb fájás is van, de nem tudja, mikor indul meg Emma. Mindenkit puszil és minden nap gondol ránk, hogy kinek van már babája... :):) Mondtam neki, hogy izgulunk érte. Sztem jól esett neki. :)

Heni

Kép
szheni

Ja, igen, Mimmi, nekem sem annyira vizes már a lábam, mint volt egy-két hete. Szted is jelent ez vmit? :D
Az előbb hívott a bnőm... azt mondta, elfelejtett szólni, hogy szülés közben csukjam be a szemem. :D:D Tök édes...

Niki... én azt szeretném, ha Beni az én családomból örökölné a haját. Nagyanyámnak és az öcsémnek olyan göndör haja van, hogy csak na, nekem szögegyenes és seszínű... De az öcsém szőke, a nagyanyám meg barna göndör hajú volt... Öcsémet úgy hívták a suliban, hogy "Zeusz", mert hófehér (annyira világos szőke) és a füle alá lógó göndör fürtöcskéi voltak. Ha játszott kint az udvaron és kipirult, messziről virított. :):) Én is szőke voltam, csak elkorcsosultam... :)

Heni

Kép
szheni

sztem ez a vizesedek-nem vizesedek összefügg a kinti hőfókákkal.
hisz most nem harmincakárhányat mutiz kinn a hőmérő

Grétám ma extra nyűg. szemfog, fosi, s valószínű pocifájás is bejátszik nála. mindjárt kap kis ebédkét, s megyünk vízszintbe

ja, köszönjük szépen Anukról az infókat.

Kép
kissmanó

Manó, nekem ez eszembe sem jutott. Biztos, hogy van vmi benne! Asszem, én is megyek egy kicsit hajcsikálni. :roll:

Heni

Kép
szheni

Na sziasztok,

megjöttünk a dokitól: egy ujjnyi nyílás, elég rossz ctg, este 6-ra kell visszamenni, hátha történik addig vmi. Ugyan abban a szülőszobában csinálták a ctg-t, ahol középsőm született. Nyákdugó távozóban a vizsgálat óta, 10 percenként keményedek, majd meglátjuk.

Puszi csajok!

Benta

Kép
benta

Én is alszom egyet azt hiszem, borzasztó álmos vagyok!

Heni: majd levezetjük egymás szülését! Elméletben (!) már toppon vagyunk úgyis a témában! :lol:

Benta: ebből lesz ma már valami, nem??
Miért volt rossz a CTG?

Kép
tökmag79

Benta!

Akkor megy a drukk,talán ma már a kezedben tarthatod a kis Benjámint!
++++++++++++++++++++++++++
Azt hiszem akkor ma egész nap lesem a telóm hogy jött e Tőled sms!
Pusszantás!
20140328174041

Benta!
ne feledd, hogy a pozitív ctg-k 30%-a álpozitív. szal semmi baj, csaj ijesztgetnek. fel a fejjel. max júni 5-én születik a kisfiam, s osztozik a húgommal a nagy napon.
drukkolok, hogy síma legyen, bármi is következik Neked!

Kép
kissmanó

Köszönöm csajok! Többször leesett a szívhang, és úgy átlagban is alacsony érték körül mozgott. A drukkok jöjjenek ezerrel, ha bármi történik, jelentkezem.

Benta

Kép
benta

Benta: fel a fejjel!
Ne feledd amit fennebb írtam. Eléggé utánakutattam a dolgoknak mikor most életemben először kellett ilyen vizsgálatra mennem.
Anno dokim dolgozott Mo-on is, tehát tisztában van az ottani dolgokkal (valahol a neten egyszer rábukkantam az önéletrajzára), s ha szükségét látná, akkor hívna az ilyen nst-s vizsgálatokra, hisz van neki gépe. De ha nem hív, én nem idegesítem magam ezért.

Apropos: érzed rendesen mozogni Benikét? Ha igen, szerintem nincs okod pánikra. Öszpontosíts most arra, hogy 1 ujjnyi már megvan, tehát nem zárt mint a börtön, s próbálj kontaktust teremteni a kis buksijával. Ha együttmüködsz vele, tuti nyertesek lesztek mindketten.

Ja, s az esti ctg után bármi legyen, várjuk az infót. Ha hazaengednek, írj, ha nem, akkor üzenj, lécci-lécci.

Kép
kissmanó

Köszönöm, drága Manó! Iszom szavaidat! Puszi!

Kép
benta

Benta, ne aggódj, minden rendben lesz! :):) Tényleg úgy van, ahogyan Manó mondja (nem tudom miért, de én is iszom a szavait... nagyon meg tud nyugtatni. :D): ha mocorog Beni rendesen, akkor semmi baj nincs. Ez az idő tuti rá is hatással van... Gondolok Rád sokat... már csak ketten maradtunk 3-ra... :):)

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Benta!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!! Végülis kisfiú következik, nem? :wink:

Én meg jöttem kicsit panaszkodni :oops: :? , kicsit ki vagyok akadva a dokira....abban maradtunk, hogy ma reggel 10 után hívom, 10:30-kor hívtam is....hát, hogy ő baromira nem ér most rá, mert családi programja van, de ha beérek fél órán belül a klinikára, megnéz...riasztom apukámat a munkahelyéről...lóhalálában jön, teperünk be a klinikára (reméljük sehol sem trafiztak), szülésznőm vár (vele meg volt beszélve egy ctg), szól a dokinak, aki visszaüzen, hogy ha keddig nincs semmi, szerdán be kell feküdnöm....és elment...biztos én fújom fel, de rosszul esett :( ...Ezek után produkáltunk egy extra szar ctg-t....aztán sétáltattak, fektettek minden oldalra, hívták a főorvost, na erre helyre jött, valószínűleg csak aludt, de a biztonság kedvéért még 1 órán keresztül nézték, engem meg már a bőgés környékezett....voltak szép nagy fájások is (én csak kis keményedéseket éreztem).....viszont az ügyeletes főorvos nagyon rendes volt, le a kalappal előtte....
Szóval mi még mindig lógunk a levegőben, de az tuti, hogy én szerdán nem fekszem be, ha nem csinálnak semmit....nézni ki a fejemből tudok itthon is....és jobb a kaja is....

KépKép
amadea

köszi csajok, én meg itt reménykedem, hogy senki nem úgy veszi, hogy osztom az észt.
egyáltalán nem áll az szándékomban, csak saját tapasztalat, hogy ha nyugtalan vagyok, jól esik, ha valaki megmutatja a másik oldalát a dolognak, hogy nem bíztos van amiért parázni.
jó-jó, tudom, egészséges babó világrajöttéig sok a para, no de utána....ezt már Bentának is tudni kell.

tényleg, lányok...nekem május 15én volt nst, s több nem is lesz (állítólag..s nem is látom mikor, ha a dokim a klinikára adta a következő randit). s a lányaim is köszönik, nem hiányolták az nst-t.

amúgy asszem már írtam, 2 éve egy első pocakosságát velünk topikoló kismami koppintott az én orromra. na, nekem ő volt akkor az etalon. olyan higgadtan bírta kezelni a dolgokat, hogy tényleg mindenki várta a sorait.

na, apa a legnagyobbat megbüntizte, s a szobájában a szekrényeket kiürítette, polcokról a cuccost lesöpörte a földre. most romelhárít a lelkem. s már 3 szemetes zsákot megpakolt kosszal.
én meg készülök a piacra petrezselyem gyökeret venni a holnapi husileveshez. meg epret, hisz 3-ik napja nem ettem. s van egy, állítólag tuti jó, barátosném által ajánlott kókuszos túrókrémes gyümitorta recetám, s aszondta eperrel az igazi. Lássuk.
bár most épp madártej készül, apa veri a habot.

Kép
kissmanó

Amadea: hú, tényleg car ügy. Dokid meg kissé szégyelhetné magát. Hisz ahogy mondta vala Benta, a neved előtti kettő bötű legalább neki kellene jelentsen valamit.
S nem is csodálom, hogy ezek után car lett a ctg. Őszíntén szólva soraid olvasva ez volt a tippem.
És igazad van, csak azért, hogy szaporítsad a teli ágyszámot, minek befeküdni? ha csak naponta akarnak látni, ahhoz szépen be bírsz menni. s akkor? jobb az otthoni nyugi, mellé a fórumozás, öntjük egymásba a lelket, látjuk kivel mi történik...

pussza, s tudod mit? N
ez egy titkos kód volt az ezelőtt 2 éves topikunkban.
jelentése Nutella
csak kódolva lett, mert sokak nem élhettek vele. de te most nyomj be egy adaggal.

Kép
kissmanó

De jó, hogy Anukékkal minden OK!! Szegény Rodot sajnálom :( ...

Heni!
A nyákdugó lehet ám átlátszó is, a lényeg, hogy ilyen nyálkás trutyi...
Viszkető pöttyöket sajnálom :( ...

Tökmag!
Tök jó, hogy használ a barátnőd kencéje!

Manó!
Köszi a tippet csokiügyben....képzeld, én lekvárral szeretem :D

jajj nem tudom, kinek mit akartam még írni :oops:

KépKép
amadea

Amadea, vhogy megértelek... tegnap én is hasonlóan csalódott voltam a CTG után. A dokitól tényleg nem szép, hogy így áll a dolgokhoz... neki bele kellene férnie, hogy épp egy számára szabad hétvégén szül az egyik kismamija, ahogyan a férjemnek is bele kell hogy férjen, ha karácsonykor délutánra kell mennie dolgozni. Nem muszáj az embert elvállalni... Mi lett volna, ha a CTG alapján 2 perces fájásaid vannak és esetleg behívják őt? Bár gondolom, jó orvosnak tartod, hiszen eddig nem volt semmi gond vele, de ilyenkor látszik, hogy nem nagyon kell túlzásba vinni a hálálkodást. Igazad van, én sem feküdnék be a helyedben szerdán... pláne, ha nincs semmi gond. Ja, és a kaja és a "fejből kinézés" mellett még az "otthon levés" mellett szól, hogy a mosdó is tisztább...

Heni

Kép
szheni

Amadea, ez nyálkás trutyi volt... :shock: de ez még mindig jelenthet egy-két hetet is, nem? És azóta is találok pici darabkákat... de mostmár keddig ki kellene bírnunk.

Heni

Kép
szheni

Jajj, de jót aludtam!

Manó: nálatok van ilyenkor piac? egy kis epret, madártejet benyomnék én is.

Benta: remélem nincs semmi baj, hisz csak gép nézte. Nagyon várom a híreket!

Mikor bejött a car idő, lett nekem is lábam, azt nem mondom, h lejjebb ment, mert a kis cipőm szűk rám, de látszik a bokám.

Anukéknak továbbra is drukk.

Lusta vagyok, pedig ki kellene dugnom az orromat a lakásból, ma sem meg tegnap sem voltam sehol, de hogy őszinte legyek, kedvem sincs hozzá. Voltam kinn az erkélyen :lol: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.29 21:02-kor.
Vendég

Puszedli, nekem sem fűlik nagyon a fogam ahhoz, hogy kimozduljak bármerre is... extra rossz idő van odakint, különbenis, már voltam kint a kocsinál, hogy behozzam a pakkomból a hajszárítót. :lol: Mozgásnak mára elég. :):):):) Akkor is jól összeugráltak a kutyik, úgy örültek nekem. Én meg nekik. Imádom, amikor ilyen kis virgoncak, és hogy hallgatnak rám. :):):)

Heni

Kép
szheni

Heni: én két éve eleget feküdtem benn a kórházban, 18 napot!!! :shock: és simán elintézték volna 4-5 nap alatt. :twisted: na akkor mondtam, csak akkor megyek kórházba, ha muszáj +szülni, de ennél a fejből kinézegetős dolognál nincs is rosszabb+a kaja+a higénia. Szóval én sem feküdnék be előtte, csak ha muszáj lenne.
Szegény Kata ilyenkor mindig eszembe jut, h jó sokáig kellett benn maradniuk.
Vendég

csajoook, az előbb kijött a nyákdugeszom , ez már haladás, elég nagyot zuttyant és elázott a bugyim... lehet víz is jött...

jujj dejólenne ha már valami lenne!!!!

Kép
Kép
mniki84

Heni: ha legalább jégkrémért el tudnék menni :lol: , de ugye zárva van minden. apa megy nemsoká a garázshoz, de megfagyni nincs kedvem, míg ő mókol.
Akkor te sem vitted ma túlzásba. Bár nektek nagyobb aházatok, többet mozogtál mint én :wink: :).
Vendég

Niki, hajrá, nagyon szorítok Neked!!!!

Heni

Kép
szheni

Puszedli, igen, kb négyszer lementem a lépcsőn, és feljöttem a lépcsőn... :):):)

Heni

Kép
szheni

Hát igen... én szerencsére nem voltam sokat kórházban... de az a kétszer 3-4 nap nem volt túl kellemes élmény. Meghát az ember lát ezt-azt, ha látogatni is megy. Azért meg sokat voltam mindig, míg a nagyim élt...

Heni

Kép
szheni

Niki!
bár kék sor következik, nem szentségtörés ha felborítod a sort.
Bár ki tudja sikerül-e beelőzni Bentát.

itt még (kipp-kopp-kopp) ma süt a nap. eleget esett a tegnap, apa kiszámolta, kb. 90 lityó zúgott le. ami itt rengeteg

Kép
kissmanó

Niki: hajrá!!! De jó lenne!!!

Heni: akkor te túltettél ma rajtam :wink: . meg voltál kinn a kocsinál.
Vendég

hehe, régi házunk emeletes volt.
mikor terveztük az újat, kitét volt a lépcsőmentesség házon belül.
na jó, garázstól a házig kis pihenővel, de kb. 50 lépcsőfok van (még nem számoltam, mert eddig ritkán jöttünk onnan, a kocsi inkább fél szinttel fennebb áll, igaz a szabad ég alatt, de sajna ahol bejövünk a mi telkünkre, a behajtó már nem a mienk, csak használjuk.

kórház: gyerekkoromban voltam párszor, vesemedence gyuszikkal. aztán volt egy dúrva kelés szerű micsoda a bal mellbimbóm mellett (épp miután apával összejöttünk, jól beparáztattam szegényt, mert kedd reggel befektettek, szerda munkaszünnap volt, s azt mondták ha a gyógyszeres kezelés nem hat, csütörtökön műtét....ehhez képest kedden miután becuccoltam vittek is a műtőbe, dokim aszonta aludt a dologra egyet, s így jobbnak látta).
na, meg az eddigi 3 szülés, meg én is amiket látogatóba voltam. nem sok, de nekem bőségesen elég.
ez meg most nem kórház lészen, tök másakat hallani a klinikáról. de kiderül hamarosan.

Kép
kissmanó

Manó: apjukkal beszéltük, ha egyszer sor kerül arra, h kertes házunk lesz (akár építünk, akár veszünk) csak egy szintes lesz. Nem lehet annyira elveszni benne :).

Jó sok eső volt nálatok!

de milyen durva, múlt 7en 30 fok, most meg 15-20 :shock: .
meg ahogy néztem a hőtérképet, van ahol csak 11 :shock:

van pudingporom, lehet összedobok egyet:).
Vendég

Niki!
Nagyon drukkolok!!!!! Rólad ki értesít majd minket?

Hehe...én voltam sokat kórházban...főleg az utóbbi 6 évben :D ....de most már hivatalosan is szabin vagyok, szóval inkább dekkolok itthon :wink:

Nálunk is van "pár" lépcső (3 szintes ház tetőterében lakunk), naponta rengetegszer mászok fel-le.....nem gáz, de Nóri miatt aggódom kicsit....mondjuk majd megtesszük a biztonsági intézkedéseket, de akkor is félek, nehogy leesen...

KépKép
amadea

mimmi hozza majd a híreket..

nem víz volt asszem, csak az a cucc amivel kicsusszant :( szóval nem olyan izgi a helyzet , de a derekam leszakad, ez lehet jel? alig bírok mennnnniiiiii!!!

Kép
Kép
mniki84

lehet jel Niki.
neked küldtem el anno a Grétis szüléstörténetet?
alapos derékfájásról (is) szól

Kép
kissmanó

mai másik poén: Adri panaszkodik, hogy nem müx a porszívó.
apja megkérdi: be van dugva a dugasza az áramkörbe? mire a jány: huppsz, nincs
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

:lol: :lol: de édes lehetett, mikor rájött, h nincs bekapcsolva az áramba.
Vendég

Benta, Niki, drukk Nektek, minden rendben lesz!

Amadea: nutellát lekvárral?? Egyszerre? :shock: Dokid tényleg nem viselkedett vmi jól, elhiszem, hogy rosssz a kedved. Kórházi vendég meg minek legyél feleslegesen...

Tökmag:
akkor aludjátok ki magatokat most... Mi is kb mostanáig aludtunk (ugye nem egyhuzamban, de minden más élettevékenységet redukáltunk az alváson és gyereketetésen kívül).

Tényleg, éjjel 3tól egész nyugis volt a béb, hajlandó volt a kiságyában is alukálni reggelig rövidebb sirámok után. Bíztató kezdet, szerintem a homeós cucc is benne van.

Manó: úgy látszik Gréti pelusban utazik. Megpróbáltam elképzelni, amint véghezviszi ezeket a produkciókat... :shock: :D Nem kezditek el sürgősen szobatisztaságra szoktatni? De tényleg hihetetlen, mit képes művelni a kiscsaj!

Szegény Anuk, még mindig semmi, sintérek ezek odabent??

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Hú, Borcsa most termelt egy annnyira bevakolt pelenkát, hogy csak na! István teljesen odavolt, hogy mit tud ez a gyerek, elmeséltem neki Manó Grétiét, csak hog tudja, Borcsa milyyen kis kezdő még... :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!
All inclusive jó volt :) Annyit ettem, h nem tudtam eldönteni, a gyerek nem fér el a kajától, vagy a kaja a gyerektől :oops:
Aztán az itteni gyér gyereknapi program-felhozatal láttán elmentünk Rajkára búcsúba. Volt körhinta, de Bius a dodgemet preferálta, még jó, h összetalálkoztunk uncsitesóékkal, mert nem tudom, kivel ült volna be különben, bár lehet, ezzel indulásra lehetett volna bírni Bogit, de ennyire nem akartam drasztikus lenni, Apának meg még tropa a térde.
Úgyhogy júniusiak leszünk. Heni, ilyenkor mindig eszembe jut, h nekünk ugyanakkor volt az um. kezdete (aug. 31), mégis van köztünk 2 hét, és még Ti is egyben vagytok. Most már csak azon megy a para, h ne a jövő hétvégét válassza a kiscsajszi magának.
Benta, mizu?
Niki, hajrá! Várom az smst :)

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!

Na végre férjem kicsit pihen, így idefértem a géphez. :wink:
Látom Anukkal még mindig semmi, de köszi Heni az infót, az jó, hogy vidáman bírja a kórházat.

Látom mindenki megkönnyebbült a hidegfronttól, én meg pont most lettem carul. :( Vérnyomásom is felkúszott, kezemet alig bírom ökölbe szorítani, mert fáj a sok víztől. Lábamat már meg sem merem nézni a zokni alatt... Ráadásul a közérzetem is rossz... Felhívtam a szülésznőmet, jövő héten megyek nstre, és megnyugtatott, hogy ez tuti a hidegfront miatt van, ilyenkor a vérnyomás is feljebb megy. Mondta, hogy kezdjem el inni a málnalevél teát, mert az kicsit vízhajtó is. Úgyhogy már meg is ittam egy pohárral.

Amadea!

Az olyan rossz amikor így kell csalódni valakiben, én e miatt örülök, hogy nincs fogadott dokim, mert tuti nagyon rosszul esne nekem is, ha ilyet csinálna...de kitartás és próbálj meg ne törődni az ilyesmikkel, csak magatokra koncentrálj! :wink:

Ház!

Mi ugyebár most építkezünk és direkt földszintesre terveztük. És már van terv a bővítésre is, az sem fölfelé lesz. :wink:

Kép
Kép
tabati

Mimmi!

Na, ennyit az álmokról... :lol: Ha kislányod nem akar a körhintára felülni , nincs mese... :lol:

Kép
Kép
tabati

Jót aludtunk, egy órával ezelőtt ébredtünk fel!

Nagyon izgi, lehet hogy holnapra már Benta és Niki üzenetét olvassuk?? :)
Akkor még a fiú- lány sorminta is maradhatna. :)

Amadea: nem csodálom, hogy nem akarsz befeküdni a kórházba! Mit figyelnének meg amúgy? Így is minden nap kell majd menned NST- re, nem? Elég gáz volt, hogy csak úgy berángattak vizsgálatra aztán rád se nézett a dokid!

Manó: nem lehet, hogy lányod csak a porszívózást akarta megúszni? :P

Heni: talán elkezdhetnéd a szigor gyakorlását a kutyukon! Vagy rajtuk már nem segít semmi, végzetesen elkényeztetted őket? :)

Csillag: most, hogy megint jobban alszom éjjelente, elég kipihent vagyok. De párom... Teljes gáz, szegény nagyon sokat melózik és hulla fáradt! Nem tudom hogy fogja bírni ha Adél sírós lesz, pedig eltökélt szándéka hogy kiveszi a részét a virrasztásból... :(

Kép
tökmag79

megjött Anyukám. Gréta máris kitűntette az egész napos hisztijével.

Tabati: az tök jó, ha van annyi hely a teleken, hogy a bővítés nem felfele kell készüljön. Mi már nem terjeszkednénk, hisz közel 200 nm az alapterülete a háznak. Lent van műhely, amiből raktár lett, meg vannak odébb a garázsok, meg most lett a ház mellé a kettes számú kazánház.
Hú, ne tudjátok meg, milyen volt mikor építkeztünk. Ugyanezen a telken van a régi ház is (száz éves), ott laktunk, melósok is itt aludtak nem messze, reggeli, ebéd, vacsi...mind én tettem eléjük, olykor voltak 11-en is. Mikor az építkezést kezdtük, Edina akkor volt 2,5 hónapos. Aztán mire tető került az építményre már 7,5 hós lett, akkor besokalltunk, s elmentünk a török riviérára. igaz, előtte évben nem voltunk nászúton, s azt tudtuk be. apa meg a múlt vasárnap kérdezte, hogy jövőre készülnék-e a tíz éves házassági évfordulót Alanyában ünnepelni. Hát más lokációt kértem. Saját pénzemre nem szeretek 2x ugyanarra a helyre utazni (na, nem a közeli célpontok, mint Mo értem ezalatt), olyan rövid az élet, szeretnék minél többet látni.
Hát meglátjuk mi lesz belőle. Ha töki szopizni fog, akkor téma megoldva (mert gyerkőcök nélkül szoktunk repcsizni), ha meg nem, akkor majd pénz függvényében kiderül.

Kép
kissmanó

Tökmag: na enyém pasim is előre rettegett az éccakáktól, jóakaró ismerősök meséivel tele volt. Aztán én is felkészítettem, hogy az újszülött dolga a sírás, meg álltalában pocifájósok, s akkor tényleg elszabadul a pokol.
Ehhez képest Edina bébi korában mintagyerek volt, mint a kisangyal, se pocifájás, se semmi. Ha éhes is volt, egyet nyekkent, s várta a hatást. Ha meg nem ugrottam, akkor kb. perc múlva egy újabb nyekk, s ismét várt. Hát el is kényeztetett rendesen, az Adria pocakfájása már kikészítősebb volt. Persze a kisangyalság is felszívódott a lányomból, mára minden elmondható róla, csak az nem, hogy jó.

Kép
kissmanó

Sziasztok Lányok!

Anukéknál ezek szerint Emma baba még vár a születésre. Azért remélem hamarosan csak kibújik, és azt is, hogy Anuk nem szenved sokat!!!!

Niki: megy a drukk!!!!

Tökmag: végre, hogy ki tudod pihenni magad! Tényleg használd ki, nekem mindenki mondja, hogy most aludjak, mert szülés után ki tudja mikor lesz lehetőségünk kipihenni magunkat. Biztató :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.03 21:22-kor.
magdii

lányok, tényleg vigyázni kell a lépcsőkkel.
anno Edina szűk 1 éves volt, lépcsőknél alul-felül rács retesszel, s karácsonykor Anyukám lement a földszintre, rácsot visszatolta, de reteszt nem zárta be. lányom meg a sok rokon mellett hülyéskedett, háttal nekitámaszkodott a rácsnak, s röpült is lefele háttal a lépcsőkön.
szerencsére a védőszentje működött (s még hány alkalommal azután), de Anyám sem magának, sem én neki nem bírtam megbocsájtani akkor, hogy azt a fránya reteszt miért nem tolta a helyére.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés Anukról.
Írt sms-t:
Megvizsgáltak: jó 4cm nyitva vagyok, már csak 1cm . Vannak erős fájások, de nem rendszeres. Nem indíthatnak, így olvasgatok és várunk.

Mire írtam neki,hogy szerintem itt nemsokára bébi lesz. Erre a válasz:
Remélem, de tök jól elvagyok :D

Hát nagyon kemény csaj ez az Anuk! Drukkolok neki.

Zsu

Kép
bvigh

Anuk tényleg nem semmi, hihetetlen, gondolom ilyen szüléssel is ritkán találkoznak a szülésznők :) Kiváncsi vagyok, Emma végül májusi vagy júniusi baba lesz :) Drukkok mennek, hogy tényleg minél fájdalommentesebb szülése legyen!

Manó, ezt a lépcsős zuhanást még olvasni is rossz volt, gondolom mit élhettél át... majd nálunk is meg kell tuti biztosra oldani a dolgot, mert jó nagyot lehet esni.
magdii

bakker: csodálatom Anuké.
hajrá Emma!!!!

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?