Sziasztok!
Benta!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!! Végülis kisfiú következik, nem?
Én meg jöttem kicsit panaszkodni
, kicsit ki vagyok akadva a dokira....abban maradtunk, hogy ma reggel 10 után hívom, 10:30-kor hívtam is....hát, hogy ő baromira nem ér most rá, mert családi programja van, de ha beérek fél órán belül a klinikára, megnéz...riasztom apukámat a munkahelyéről...lóhalálában jön, teperünk be a klinikára (reméljük sehol sem trafiztak), szülésznőm vár (vele meg volt beszélve egy ctg), szól a dokinak, aki visszaüzen, hogy ha keddig nincs semmi, szerdán be kell feküdnöm....és elment...biztos én fújom fel, de rosszul esett
...Ezek után produkáltunk egy extra szar ctg-t....aztán sétáltattak, fektettek minden oldalra, hívták a főorvost, na erre helyre jött, valószínűleg csak aludt, de a biztonság kedvéért még 1 órán keresztül nézték, engem meg már a bőgés környékezett....voltak szép nagy fájások is (én csak kis keményedéseket éreztem).....viszont az ügyeletes főorvos nagyon rendes volt, le a kalappal előtte....
Szóval mi még mindig lógunk a levegőben, de az tuti, hogy én szerdán nem fekszem be, ha nem csinálnak semmit....nézni ki a fejemből tudok itthon is....és jobb a kaja is....