Hello Lányok!
Hát, annyit termeltek, hogy képtelenség tartani veletek a tempót!
(vagy én vagyok lelassulva, mint a csiga?)
Először is
Noémi, Cosmo és Banka! Szeretettel gratulálok a bébikhez, jó egészséget, sok tejcsit kívánok!
Most már tényleg jön a babaeső! Hú, de izgi! És még csak most kezdődik a június!
Bocsi, hogy csak néhány reagálásra telik, de nem jegyzeteltem, az agyam meg mint a szita.
Manó!
Jobbulást kívánok. Hallottam, hogy van most vmi ilyen hasmenős járvány.
Szomszéd kislány is beteg, persze, h. az oviból hozta haza. a sztorikon én is jót szoktam nevetni, bocsi
Azért mindemellett minden csodálatom a Tiéd, hogy bírod a gyerkőcökkel.
Anuk!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen! Erős csaj vagy, és Emma baba is. Együtt bármire képesek vagytok! Hajrá!
Niki!
Sajnálom, hogy így megkínoztak, biztos nem volt kellemes. Nem tudom, miért vannak beszarva a dokik, a túlhordást csak a 42. héttől számolják, nem? Persze nyilván kell a kontroll, meg áramlást, meg magzatvizet nézni, de azért kétnaponta amnio? ez durva sztem.
Amadea!
Teljesen egyetértek az "új" hozzáállásoddal, Nóri pontosan tudja, miért akar még maradni. Bár gondolom, ilyenkor már még lassabban telnek a napok... Azért kitartást!
Sosi!
Vigyázz azzal a "magnézium-túladagolással"! Mi "egyidősek" vagyunk, és engem már leállítottak róla. Végül elmégy Debrecenbe?
Süni!
Nekem a méhszájvizsgálat nem fájt eddig, inkább csak kicsit kellemetlen. Egyszer barnáztam miatta, de másnapra elmúlt.
Fura, hogy neked még nem néztek.
Tökmag!
Végül szedsz vmit a bacikra? Ha jól emlékszem, írtad, hogy kimutatták. Ha tévedek, bocsi, kicsit össze vagyok keveredve.
Hát én tiszta kóma voltam két napig, egész napokat tudtam volna átaludni. Gondolom, az antibiotikum miatt lehet. Azért durván fejbe tud vágni... Ja, a gyomrom meg kikészül tőle. Most már iszom a Normaflore-t is, hogy túléljem a kezelést.
Na de nem sírok, már az is pozitív, hogy le bírom nyelni a gyógyit (C-vitaminnal edzettem rá). Tudom, ez másnak vicces lehet, de én életemben nem szedtem gyógyszert, nem tudtam a technikáját.
Remélem, azért ennek az antibiotikumnak nem lesz semmilyen kedvezőtlen hatása Prüntyire. Aggódok kicsit, de csak nem írnak fel olyat, ami káros!
Ja, és szégyen-gyalázat, de nincs még nevünk. Még mindig a Dominik/Benedek/Martin triumvirátus játszik, de nincs kiforrva.
Apa meg mit talált ki? Hogy ha kibújik Prüntyi, ránézünk, és úgy adunk nevet...
Hát szerintem én azt sem fogom tudni, hogy fiú vagyok-e avagy leány, nemhogy akkor adjak nevet!
Na eldugultam, várom Apit, csak éjfél után jön
Jó éccakát!