Új privát üzeneted érkezett!

Na, azért az gondolom teljesíthető :lol: :lol: :lol:
sőt, ha jól viselkedsz, talán még az első félév is, nem lesz belőle karácsonyi ajándék :wink:

Kép
kissmanó

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.03 21:23-kor.
magdii

ááá, de az igazi az ma lett volna (szép csendben, hogy Nóri meg ne tudja). mert ugyi most nézem az első vonalzódat. kerek (mint a pocid)

Kép
kissmanó

Igen, kibírták, már a jutalom-gulyásukat falják.

Én takarítok, mosok, főzök előre, hogy mindent rendben hagyjak itthon. És közben bugyuta filmeket nézek, addig se gondolkodok annyit.

Benta

Kép
benta

Sziasztok!Hát én még mindig itt... :D:D Köszönöm, hogy gondoltatok rám. :):)

Banka, nagyon gratulálok,
nyugi, a kislányoddal nem lesz semmi baj. Örülök, hogy jól vagy, bár gondolom így a baba nélkül nem érzed túl jól magad. Az a lényeg, hogy minél hamarabb felerősödjön, aztán vihesd őt is haza. Sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok Nektek!!

Nekem meg kezd olyan érzésem lenni, mint Amadeának. :) Tényleg lassan az a cél, hogy 2009-ben megszülessen még Beni. Egyelőre viszont még semmi jelét nem mutatja, hogy szeretne megismerni. Viszont nagyon dühös voltam a kórházban. Az orvos műtött, mert ma ő az ügyeletes. Ezzel nem lett volna bajom, mert a CTG-hez ő nem kell... viszont a nővérke, aki rám tette a ketyerét olyan lazán rögzítette, hogy folyton lerúgta Beni a hasamról. Amikor meg kellett igazítanom, akkor mindig nagyon magasra ugrott a számláló, egyébként szinte semmi méhtevékenységet nem mért. Amit viszont nem hittem el, mert határozottan éreztem legalább 2 fájást. Mindegy, amennyire tudtam, megigazítottam... Aztán bejött egy másik nővér, és közölte, hogy sajnos nem tud megvizsgálni az orvos, mert elhúzódott a műtét, elég komplikált eset, úgyhogy ha addig nem indul meg, kedden menjek megint CTG-re. Szóval ezek szt keddig nem nagyon történhet semmi.

Noémiről van vmi hír? Anukról?

Heni

Kép
szheni

hú csajok, nem bírok menni se, annyir ameg lettem turkerálva

DE megmoccant a méhszájam 2111, tehát egy ujjnyira nyitva, így volt amnioszkópia, víz tiszta, Lilinek pedig hosszú barna haja van a doki már látta, és érintette a buksiját, én is akarom

elsőre csináltunk egy nem tul fényes 9es NST-t, azért ujra kellett csinálni és egy kis kóla meg Sport szelet után már minden okés volt.

az amnio FÁJT, eléggé, és most is fáj és görcsöl és vérzik de azt mondta ez normális.

meg szerintem tágított egy picit kézzel, mert befejezte az amniot és mondta hogy maradjak egy picit...visszabújt és szép körkörös mozdulatokkal motoszkált én meg majd bepisiltem a fájdalomtól.

hétfőn ujra NST, amnio, és ez igy mostmár 2 naponta...

a legrosszabb: amikor bent voltam NST-n hoztak egy csajszit aki nagyon vérzett, NST után amnio a szülöszobán volt...és a dokim volt az ügyeletes, és épp egy nagymamának mondta a tényeket, a csaknak levállt a lepénye és meghalt a pocában a baba, de meg kellett szülnie...ott zokogott az egész család, alig birtam magam tartani... dokim is nagyon ki volt...

na de a lényeg Lili jól van...innentől max 10 nap, de dokker szerint azt azért nem várjuk meg!

BENTA nagy nagy gratula, biztosan minden a legnagyobb rendben lesz.

Anukkal mi lehet? már olyan rég jött hír!

húúú bakker de fájok.... :cry: :roll: :?

Kép
Kép
mniki84

Niki,
gondolom Bankának akartál gratulálni, nekem még nincs mihez, max. a fini ebédhez, vagy a tiszta házhoz :lol: . Sajnálom, hogy megkínzott a dokid :roll:

Heni,
hát, akkor várunk türelmesen tovább.

Benta

Kép
benta

Kép
benta

hó de ciki, bocsi benta, igen BANKA-nak gratula, de Benta neked is hogy siekrült kitakarítani :D

Kép
Kép
mniki84

Kicsi lányom ismét alakított: megjelenik a szobaajtóban, laza mozdulattal behajítja a sárga terméssel teli pelust a küszöbön belül, s közli: kaka. Rohanok (na, képzelhetitek, sebességem a csigájéval vetexik) utána, hogy csípjem el a grabancát, erre a másik szoba előtt látom, hogy a pelusnak nem az össztartalma érkezett az előbb, hanem egy jó kis darab a másik csajom szobájának bejátrata elé. Alig bírtam elkapni a csajt, az utána lobogó body már félig feneket is törölt neki.

Kisfiam ismét csuklik. Ez azt hiszem bepótolja amit a nővérkéi elmulasztottak. Ha rákezdi, nála a minimum a fél óra.

Niki: olyan cudarul nem mint te, de azért én is fájok a tegnapi vizsgálat után. Bár nálad ugye amnio is volt. Tényleg, ennek volt valami konkrét oka, hogy most csináltak ilyent?

Az éccaka nem bírtam megmozdulni, s akaratom ellenére (utólag döbbentem én is rá) szépen nyöszörögtem. Annyira, hogy apjuk meghallotta (egyik fülével szinte semmit nem hall, gyerekkori mellőzött középfülgyuszi...pont anyósnak), s kérdezte, hogy csaknem....Már rendesből félek magamtól, ha egyszerre több mint két órát alszom mmozdulatlanul.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Anukékról még mindig semmi? :(

Benta!
:D :D :D

Niki!
Ez sajnos ilyen :( ....

KépKép
amadea

itt ez a szokás, betöltött 40. hét után 2 naponta amnioszkópia...

egyfolytában ugy érzem mintha valami szivárogna belőlem...lehet hogy csak a vizsgálat utáni trutyi, de érzem ahogy kifolyik...(bocsesz :oops: )

Kép
Kép
mniki84

nemtomnemtom.
DE szerintem neked még kerek 1 heted van a 40-ik hét betöltéséhez.
bár ezt eléggé kifejtettem neked priviben

Kép
kissmanó

persze manó, csak a doki méret szerint átterminált, és ő már ezek szerint számol

Kép
Kép
mniki84

Kismanó, annyira jókat szoktam szórakozni az írásaidon :D Bocsi. Gondolom neked nem volt olyan vicces összeszedni a maradék sárga termést :D

Benta, ma már nem fájt a gyomrom. Szerencsére. De igyekszem is odafigyelni, hogy inkább többször egyek keveset. Gratulálok a tiszta házhoz és a fincsi ebédhez!!! Ja, meg az ügyes fiúkhoz! :wink:

Niki, sajnálom, hogy megkínzott a doki, de így hátha hamarabb találkoztok a lányoddal.

Anyukámnak is ma van a születésnapja. Szép lett volna neki is ajándéknak Zéti, de megbeszéltük, hogy ha júniusban születik, akkor is ajándéknak tudja be.

Csajok, a méhszájvizsgálat milyen? Fájdalmas? Bár nekem szerintem legközelebb csak a szülőszobán lesz, de eddig nem nézte a doki.

KépKép
süni76

Niki: oké, tudom, de azért helyedben lehet megkérdezném a dokit, hogy nem inkább a jó hosszú időn át számolt ternminus a jó. Mintse fölöslegesen kínozzon. Hisz ilyenkor már egy síma méhszájvizit (igen Süni, nem a legkellemesebb, de én úgy vok vele, hogy ne sokat maceráljon, de a vége fele belefér, s kibírható, főleg ha nem tágítósan csinálja) sem a legfelemelőbb érzés. Mellé 2 naponta amnioval....majd téged készít ki mire Lili útnak engedi magát.
Bocs, nem akarok beletaposni az így is türelmetlen lelkivilágodba, csak azt szeretném, ha a dokid hozzáállása mellett kicsivel nyugisabban vennéd a kimért hátralevő időt.
Hidd el, hogy teljesen átérzem milyen türelmetlennek lenni, s elgondolni, hogy ilyenkor a baba már úgy is csak "vegetál". Adriennt ugye a türelmetlen ex-dokim 16 nappal a terminus előtt kivette belőlem (méhszájtágító, szülésindító kúp). A szüléseim közül a legfájdalmasabb eddig, s 3 évvel a szülés után már sajnáltam, hogy engedtem annak a nőszemélynek. Igaz, a lányom ennek sosem vette kárát, de utólag érzem: meg voltunk fosztva valamitől. S miért fájt nekem nagyon? Csak annak tudom be, hogy a kislány nem volt felkészülve még a születésre, s így "bosszulta" meg a békés nyugalmának a megzavarását.
Persze a dokim rögtön szülés után jól meg is ijesztett (sztem védve az álláspontját), mert a köldökzsinórt a csaj mint egy sálat a nyaka mögé tette. Meg volt rajta egy kis bog. Na, ettől a bogtól pánikoltatott be, mondván, hogy képzeljem el, mi is történhetett volna. Hát azóta tudom hány kisbaba érkezik egészségesen ilyen sálnak pakolt, megbogzott köldökzsinórral a világra. Ebből baj max akkor származhat, ha a zsinórban az áramlást nem figyelik, s beüt a krakk. De ez ismételten a dokik hibája lehet, ez nem motiválja a szülésindítást. Szerintem. Meg amúgy sem tudtuk csak mikor kint volt a csajom, hogy megbogozta a kis játékszerét.

bocsi a litániáért-

Kép
kissmanó

,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.05.30 18:21-kor.
kissmanó

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.05.30 18:22-kor.
kissmanó

Na, most ha Anukéknál semmi változás (gondolom csak megfigyelik szegényt), akkor a rend kedvéért kisfiú következik a tábliba.
Ugyanis megkaptuk az engedélyt s Cosmo meg a kis Petra a táblában vannak.
Ja, és tartani az egyenleget, hüvelyi szülés kéne.
Na ki a potenciális következő kék soros?

Hát ha valami rend borulás nem történik, s nem érkezik még Cosmohoz hasonló lányos anyuci, akkor Tabati már nem "döntő tényező". Legalábbis én úgy számoltam, hogy még 12 rózsaszín pocis csík, s 14 kék van. Plussz a Tabati semleges fehér sora.

Kép
Kép
kissmanó

Sziasztok!

Süni: nekem egyáltalán nem fájt...na jó, azt nem mondanám, hogy kellemes, de abszolút kibírható....

Türelem/türelmetlenség témához csak a saját tapasztalatomat szeretném hozzá tenni (légyszi senki se vegye kioktatásnak), de az elmúlt 2 hétben másra se nagyon tudtam gondolni, csak, hogy mikor megyünk már szülni.....tök feleslegesen strapáltam magam...és jutottam általa előrébb??? Nem! Tegnap óta szerencsére teljesen lenyugodtam, sikerült elfogadni, hogy ezt most nem én döntöm el és ha görcsölök rajta, attól senkinek sem lesz jobb....az ember igyekezzen minden helyzetből kihozni a lehető legjobbat, ha már változtatni nem tud rajta....

Már nem emlékszem ki kérdezte, de igen, kipróbáltam én is a homeos koktélt...az eredményét már tudjátok :D ....továbbiakban nem szeretnék semmilyen praktikát bevetni...egyszer úgyis ki fog jönni....remélhetőleg magától :D (táblába meg nem szeretnék belerondítani :wink: )

KépKép
amadea

Amadea: egészséges hozzáállás.
Bár ha az időjárás ismét nekiáll, s a hőmérőt kissé felcsiholja, azt hiszem a türelmetlenség is potenciálisan emelkedni fog. Érzem magamon.
Tábli rondításos megfogalmazáson jót derültem.

Egy pár perces sztory: érdeklődik apa a tábli felől. Meg, hogy történt-e, hogy más bújt ki mint mire tippeltek. Elmondtam a Kata esetét. Erre azt mondta: na, legalább lányból lett fiú. S hogy ő biza addig meg nem nyugszik, míg kint nem lesz és nem látja a lógó micsodáját. :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Hű, első táblán én is néztem Bankát,h mi van, akkor ezek szreint, Kissmanó neked írt privit, vagy honnan tudtad előbb??
Na sebaj, így is gratulálok Bankának és Viktóriának, remélem, hamar hazakerülhet a baba, és lesz sok tejcsi! Meg nem kell mindenféle extraság miatt a kórházban tartani. Ezek szerint nem Borcsa a topik legkisebb bébije, mert Viki tuti kisebb, de sebaj! :lol:

Niki, elég durván hangzik, és 2 naponta?? hát már ettől beindul, nem, ha ennyire car az egész... És még 10 napot is mondtak neked?

Én is azt hittem, estére lesz hír Anukról, de ezek szerint még nem szült. Nagyon drukkolok, hogy vigyázzanak rájuk!

Kissmanó, Gréti viselkedése zép jövőt fest elénk: minden gyerek ilyeneket csinál? Férjemnek fel sem olvasom, mert bizots beijedne, a szekrényes sztorit múltkor elmondtam neki, és bepánikolt :lol: :lol:

Heni
, lemaradtam, miért kellett volna bent maradnod a kórházban?

Ma voltunk bébbel Miskolcon. Nem volt egy nagy cucc, pár óra, egy konferencia volt férjem munkahelyén, nanán, h két tök gáz előadást hallottam csak, mert 2 etetés is beleesett at egészbe. de pirinyónyit jó volt kmozdulni. Ma amúgy bőgős-kiakadós napom volt minden miatt. Anyukám hazamegy holnap, lesz egy kis nyugi hármasban, jövő héten, keddet leszámítva István itthon lesz. Persze éjjel szokásos banzáj, bár én hót kóma voltam, és aludtam hajnalt leszámítva, így IStván volt ébren. De ez a csaj semmit nem aludt éjjel! Gyanakszom már, hogy egy baglyot szültem... :shock: :lol:

Ja, ötlet a táblához: nem íarjuk a vizsgálatoknál, h kinek mikor lesz a bébbel vizsgálat? Mert mi kedden megyünk a gyerekdokihoz tanácsadásra vagy mire. PErsze egy idő után majd nem játszik ez a sor, de azért az elején még boldogít mninket, meg ugye a védőnő is...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag: bagoly :wink: :lol: :wink: :lol:

Szekrényes sztori: azt asszem Adriám adta elő, nem Gréti.
Ellenben eddig egyik sem dobta be nekem a pelust, szal leleményesnek kell legyen a kisfiam, hogy újat tudjon majd nyújtani.

Banka nem írt semmi privit, nem bírtam volna elsumákolni az infót némi tábliba elrejtve. Csak szépen visszamentem, s mert alig volt 2-3 üzivel fennebb, módosítottam rajta.
Cosmoék sora már elveszett volna, hisz azóta lapoztunk, így inkább újból tettem a táblát.

Tudjátok másnapos gyomorgörcsös pocinak milyen jó a narancs? Hú, de örülök, hogy vettem.

Kép
kissmanó

Csillag, amikor legutóbb beszéltem az orvossal kedden, azt mondta, ha nyitva lesz a méhszáj vmennyire, akkor bent kell maradnom, és lehet, hogy szülünk ma, mert holnap elmegy és csak kedden reggel jön haza. És azért voltam mérges, mert meg sem tudott vizsgálni- bár azt a szegény kismamát nagyon sajnáltam, dehát az ember ilyenkor a saját érdekeit nézi... szóval nem tudom, mi van, bár semmi bajom, de azért jó lett volna tudni, hogy állunk. Tudom, hogy a méhszáj állapotából nagyon nem lehet következtetni a szülés várható időpontjára, csak már legalább 8hete nem tudok szinte semmit.

Az a helyzet, hogy Manó az oka annak, hogy én nem parázok a szülés időpontján. A beültetés szerint május 31-én kellene születnie Beninek, az utolsó mensi alapján június 3 volt az időpont, a vizsgálatok alatt a méretek alapján viszont május 26. volt a kijelölt időpont. Szóval én is úgy gondolom, ahogyan Manó... tök fölösleges aggódni azon, hogy mikor akar megszületni a béb, én mindig azt hallottam általam tisztelt szakemberektől, hogy a szülési időpont +,- 1 hét nem számít. A lényeg, hogy érett legyen a baba arra, hogy megszülethessen. És persze nagyon jó példa Csillagék Borcsája, aki néhány héttel korábban jött, de neki így volt jó, és így lett tökéletes. Vagy Banka kicsi lánykája... vele is minden rendben lesz, és csodaszép leányzó lesz belőle. :)
Úgyhogy csak a vizsgálat miatt voltam morci egy kicsit, de lehet, hogy jobb is így. Így legalább nem vagyok rosszul... mert látom, azért rátok is hat a méhszájvizsgálat...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Ma jó sok helyen voltunk: Tecsó, Praktiker, Brendon, Regió játék, Kika, Ikea! Nemrég értünk haza, hulla vagyok.
Noémi nem jelentkezett ma, de tuti írni fog ha kicsit kiszuszogja magát! :)

Azt hittem, mire feljövök a Babanetre, már legalább két- három sorral színesebb lesz a tábla. :)

Banka, nagyon gratulálok Vikihez!!!!

Csillag: nem semmi ez az éjszakázás... Tudod, mi már akkor ettől paráztunk, mikor terveztük a bébit... Iszonyatosan nagy az alvókánk párommal, akár 16 órát egyhuzamban képesek vagyunk alukálni. Hát jobb, ha felkészülünk!!

Kép
tökmag79

Heni: na...én vagyok az oka :lol: :lol: :lol:
itt mosolygok az írásodon, s apa néz, hogy ismét valamin szórakozom....
hát igen, ha már délután kialudtam magam, s egyszerűen képtelen vagyok bármit is csinálni.már egy síma ebédhez való krumplipucolás állva is kikészít. így inkább internetezünk tandemben apával. mily jó, hogy nem 1 gépre vagyunk utalva :)

Tökmag: maradt még valami üzlet ahova nem mentetek el? hú, elismerésem, én ezt már csak úgy tudnám végigcsinálni, ha egybe bemegyek, a következőt az autóból várom ki, s így tovább.

Olvassa apa a fórumjában: tervezik a brassói fiúk, hogy augusztusban elmenni lakókocsival, sátorral (kinek mi van) egy Erdély túrára. Hát szemberöhögtem. Nem azért mert nem vállalnám be (rajtam ilyen nem múlik), de egyszer a kezük bilibe érjen bele, s ébredjenek fel. Amit elsorolt, oda nem elég 1 hét.
Ráadásul leszögezve, hogy júli utolsó, aug. első napjaiban megyünk a tengerre. Utána 7végén neki verseny, s hónap utolsó 7végéjén barátságos találkozó (oda is szeretnék menni tökivel). Hát sok nem marad országlátni.
jajj, csak tejecske legyen.....

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Remélem az egy sima, egy fordított rendszerű táblában nem én leszek a következő kék sor :shock:
Ma ,de főleg tegnap kőkeméy volt a hasam szinte egész nap. Mondjuk tegnap kissé túlterheltem magam. Reggel 9 h-tól kb fél kettőig a konyhában álltm. Ebéfőzés, a mai ovis évzáróra sütisütés, plussz mivel kaptunk epret meg sok tojást (vidéki háziorvos férj révén) :D még egy epres krémest is összedobtam.D.u. 3 h-ra jött két barátnőm, akiket nem utasíthattam vissza, mivel egyikőjük 1hónapig Indiában volt és élménybeszámolni akart. Este 9 h-kor mentek el :roll: Már majdnem sírtam. Komolyan, olyan fáradt voltam. Ma meg , mintha szétfeszítené valami a szeméremcsontomat, alig bírok járni, és sokat keményedek. Már 3x2 -vel szedem a Magnéziumot (500 mg-os).

Én meg még nem akarok szülni!! :D

Remélem Anukkal minden O.K.

Amadea!
: neked már csak 1 nap :shock:

Kissmanó!

Amit megadtál számot, az mobilszám? Tudok rá Neked sms-t írni? Mert , ha vállalod, akkor értesítenélek, ha van valami.

Kép
Kép
sosi

Sosi: ez már a csúcs. Apát már minden érdekli, hogy mit rötyögök.
1 síma, 1 fordított, kötögetjük a nádlit.
Amúgy igen, az a mobilom, éjjel-nappal bekapcsolva. Decemberben éccaka 2.kor kaptam egy sms-t, a másik fórumunkon épp akkor született meg az első kisebb tesója a 2007 júliusi babáknak (én a 4-ik vagyok, azóta még van 2, s mind-mind kisfiú....sőt aki júliusban kell szüljön, ott is öcsi lesz). S persze, hogy vállalom, sőt...megtisztelsz vele.

Azért a sok mg-ról próbálj meg leállni, tudom még épp határeset, de a több pihi szerintem jobbat tenne. Tuti a párod is a pihit javasolná. S aki még Debrecenbe készül, az ne hívja ki a sorsot maga ellen.

Kép
kissmanó

Manó!

Köszi :)

Csak ma vettem be ilyen nagy dózisban,mert nem volt jobb ötletem, hiszen ma egész délután heverésztem és mégis. :(

Kép
Kép
sosi

akkor oké.
én most ezzel a kiskrapekkel elég extrém Mg fogyasztó voltam, s féltem nagyon, hogy a leállás erősen fájdalmas lesz. de szerencsére megdumcsiztam magammal meg az albérlővel, így sokkal jobb lett mint amire számítottam.
amúgy én meg azt figyeltem meg, hogy min. 8, de olykor 12-15 óra is el kellett teljen az extrém adag hatásához.
remélem nálad azért ennyit nem várat magára, éjjel már a hatása alatt fogsz aludni, s holnap minden a régi lesz.

na, mentem hunyni, mára eléggé velem volt tele az oldal.

Kép
kissmanó

Hello Lányok!

Hát, annyit termeltek, hogy képtelenség tartani veletek a tempót! :D
(vagy én vagyok lelassulva, mint a csiga?)

Először is Noémi, Cosmo és Banka! Szeretettel gratulálok a bébikhez, jó egészséget, sok tejcsit kívánok!

Most már tényleg jön a babaeső! Hú, de izgi! És még csak most kezdődik a június! 8)

Bocsi, hogy csak néhány reagálásra telik, de nem jegyzeteltem, az agyam meg mint a szita.

Manó!
Jobbulást kívánok. Hallottam, hogy van most vmi ilyen hasmenős járvány. :? Szomszéd kislány is beteg, persze, h. az oviból hozta haza. a sztorikon én is jót szoktam nevetni, bocsi :oops:
Azért mindemellett minden csodálatom a Tiéd, hogy bírod a gyerkőcökkel.

Anuk!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen! Erős csaj vagy, és Emma baba is. Együtt bármire képesek vagytok! Hajrá!

Niki!
Sajnálom, hogy így megkínoztak, biztos nem volt kellemes. Nem tudom, miért vannak beszarva a dokik, a túlhordást csak a 42. héttől számolják, nem? Persze nyilván kell a kontroll, meg áramlást, meg magzatvizet nézni, de azért kétnaponta amnio? ez durva sztem.

Amadea!
Teljesen egyetértek az "új" hozzáállásoddal, Nóri pontosan tudja, miért akar még maradni. Bár gondolom, ilyenkor már még lassabban telnek a napok... Azért kitartást!

Sosi!
Vigyázz azzal a "magnézium-túladagolással"! Mi "egyidősek" vagyunk, és engem már leállítottak róla. Végül elmégy Debrecenbe?

Süni!
Nekem a méhszájvizsgálat nem fájt eddig, inkább csak kicsit kellemetlen. Egyszer barnáztam miatta, de másnapra elmúlt.
Fura, hogy neked még nem néztek.

Tökmag!
Végül szedsz vmit a bacikra? Ha jól emlékszem, írtad, hogy kimutatták. Ha tévedek, bocsi, kicsit össze vagyok keveredve.
:oops:

Hát én tiszta kóma voltam két napig, egész napokat tudtam volna átaludni. Gondolom, az antibiotikum miatt lehet. Azért durván fejbe tud vágni... Ja, a gyomrom meg kikészül tőle. Most már iszom a Normaflore-t is, hogy túléljem a kezelést. :roll:
Na de nem sírok, már az is pozitív, hogy le bírom nyelni a gyógyit (C-vitaminnal edzettem rá). Tudom, ez másnak vicces lehet, de én életemben nem szedtem gyógyszert, nem tudtam a technikáját. :o

Remélem, azért ennek az antibiotikumnak nem lesz semmilyen kedvezőtlen hatása Prüntyire. Aggódok kicsit, de csak nem írnak fel olyat, ami káros! :roll:

Ja, és szégyen-gyalázat, de nincs még nevünk. Még mindig a Dominik/Benedek/Martin triumvirátus játszik, de nincs kiforrva.
Apa meg mit talált ki? Hogy ha kibújik Prüntyi, ránézünk, és úgy adunk nevet... :shock: Hát szerintem én azt sem fogom tudni, hogy fiú vagyok-e avagy leány, nemhogy akkor adjak nevet! :lol:

Na eldugultam, várom Apit, csak éjfél után jön :(
Jó éccakát!

Kép
ácica de nouveau

BANKA és VIKI BABA - szeretettel gratuàlok, a legjobbakat kivanjuk Nektek: mielöbbi felépülést babànak, mamànak, aztàn hizàst-fogyàst, ki mit szeretne :wink: persze sok sok tejcsit!
Tényleg jol beelöztek Bankàék, ugy latszik, Viki baba hisz a születés utàni életben és a Mamàban...reméljük a mi babàink is elhiszik, idekinn nem is olyan rossz :) Magdi, nagyon aranyos a történet :D

Jo lenne màr Anukrol is vmi hir, ilyen sokaig figyelgetik?? De ha tényleg a magzatviz szivarog, akkor elöbb utobb ugyis beinditjak a szülést, nem?

Ezek a méhszàjvizsgàlatok nem hangzanak tul jol, nekem nem volt olyan fajdalmas, a tegnapi barnazasbol ma drappozas lett, egy kicsit még aggodom, de bizom benne, hogy ez nem gàz...ha a lepénnyel lenne gond, az nagyon verezne, ugye?

én ma egész jol birtam, mondjuk nem ölt meg a munka, varrogattam kiskesztyüt a bébinek karmolàs ellen - elég sziszifuszi munka, olyan aprok...egyàltalàn mekkora az ökle egy ujszülöttnek??? :P

Remélem hamarosn friss babaképek is jönnek...
Kedves babucik, aki majusban akar születni, meg van 1 napotok, nem több! A mamiknak meg sok türelmet, pihit!
preta

Jó reggelt!

Látom semmi aktív tevékenység.
Vagy csak a kikapcsolt telókra nem érkeztek még meg az sms-ek?

mi relatív jól, fiam tuti. gyomrom még érzem, de ismét jobb a helyzet. Grétikém pelusát uccsó pillanatban kaptam el, a kiságyából készült volna kilökni (szinte tuti), csak a nővérkéje időben "ugrasztott", így egyik oldalon a tépőzár még tartotta. naná, termés volt benne.
ma estefele érkezik a felmentő hadsereg, azaz az Anyukám. bibibííííí

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Kissmanó: tudod mi jutott ma reggel az eszembe? Azt írtad, hogy Géza baba már nem sok újat tud mutatni a lányok után. De ennek kis micsodája lesz, amivel oda is tud pisilni, ahova a lányok nem… :lol:
Vagy hagyjalak inkább a hülyeségeimmel? :D
Örülök, hogy jobban vagytok!!

Ácica: antibiotikumot szedtem rá, de elfogyott, úgyhogy marad az öngyógyulás. :)
Te hogy vagy?
A nődokim azt mondta, hogy ilyenkor már csak a rákellenes gyógyszer káros, úgyhogy nyugi. Én is lecsekkoltam azért a gyógyszerész barátnőmet, de ő is mondta, hogy az antibiotikum tényleg nem gáz. :)
Persze azért megértelek: én is utálok alapból bevenni gyogyit, főleg most…!

Hű, tényleg nagy a pangás! Kissmanón és rajtam kívül tán’ mindenki szülni ment…?

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Neeem, még én is itt vagyok! :D
Csak nincs semmi extra, ezért nem írtam, csak olvasó üzemmódban vagyok és várom a híreket!

Manó,
örülök, hogy jobban vagy! Nálatok aztán zajlik az élet rendesen! Legalább nincs időd folyton azon agyalni, hogy mikor is jön már töki!
:D

Kép

Kép
mukkancs

Sziasztok!

Én is vagyok, olvasó üzemmódban, várom a híreket Anukékról...

A többieknek gratulálok!

Jajj, de jó, h babáznak!
Meg remélem jól is vannak.

Szeretem a jósolgatásokat, hú, mennyien mondták, h nem várjuk meg a júniust 2in1, erre tessék :lol: , jó még a mai nap hátravan, de úgysem lesz nálunk semmi.
Vendég

Tökmag: jó volt a megjegyzés: a read only-ból már 2 tagot aktiváltál :wink:

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Vagyok ám én is :wink: !

Ácica!
Tényleg nem gáz az antibigyó, főleg, hogy olyat szoktak adni, ami egyszerűen nem megy át a placentán!

Preta!
Mi pont azon nevettünk a férjemmel, hogy ezek a kis kesztyűk nekünk lábujjmelegítőnek lennének jók:)

Manó!
Csajszid nem semmi...lehet ezek az első lépések a szobatisztasághoz?

Vajon Anukékkal mi lehet?

KépKép
amadea

Amadea: mentek ma a klinikára?
Vendég

mai poén: Edina kezdi, hogy holnap gyermeknap, holnap gyermeknap... (itt mindig június 1-e a gyereknap).
s ugye Edináéknak holnap Pünkösdre való tekintettel suliszünet.
erre Adria kezdi, hogy ő sem megy oviba. Kérdem én: téged ki engedett szabadnapra? Grétikém nagy sunyiban megszólal: Téta (így hívja magát). szóval engedélyt adott a kis drága :lol:

Kép
kissmanó

Manó: ezek a gyerekek, olyan édesek!
Mi lesz holnapra a program gyereknapra?
Vendég

Jó reggelt!

Én is vagyok,csak nemrég keltem,kihasználom amíg lehet aludni!
Azt hittem reggelre lesz új bébi!
Anuknak akkor továbbra is+++++++++++++!

Banka!
Neked gratula Viki babához,sok tejecskét!

Manó!
Gyerekszáj! :P :P :P Olyan jókat tudnak mondani!
Örülök hogy jobban vagy!

Ma kirándulós napunk lesz dél körül megyünk tesómékkal,anyuékkal a Rábára grillezni, bográcsozni!
Tesóméknak ott van hétvégi házuk,és a férje névnapját minden éven ott tartjuk!
3 kismami is lesz a társaságban ezek közül én vezetek! :oops: :P
A hugom és a barátnöje még csak a felénél tartanak!

Mielött elindulunk azért még bekukkantok!
Mindenkinek szép napot jó pihit!
Itt végre süt a nap! :P :P :P
20140328174041

Sziasztok!

Jajj, Manó, zabálnivalóak a lányaid. :):) Egyik édesebb dolgokat csinál, mint a másik.

Tökmag, én sem mentem szülni... :):):) Viszont rajtam is mára lettek pöttyök, amik viszketnek, igaz, hogy csak pár darab, de rögtön eszembe jutottál. :) Neked megvannak még?

Niki
, én azon gondolkodtam, honnan tudod, hogy Lilinek barna haja van? Én is akarom tudni, hogy Benié milyen... :wink:

Amadea, hogy vagy ma? Nyugi, nemsokára jön a mi időnk...
Éjjel nem nagyon aludtam. Egész éjjel fájt a hasam, olyan mensiszerűen, de egyfolytában. Az jutott az eszembe, hogy ha esetleg mennem kellene a kórházba, nem is venném észre, hogy ezek már azok a fájások... merthogy nem olyan volt, mint a jóslók, hanem ez egyfolytában görcsölt. Nyákdugó még mindig sehol, vagy legalábbis nem vettem észre, hogy lenne, viszont olyasmi, mint a méhnyálkahártya, vagy vmi hasonló egy szép nagy darab megvolt, de átlátszó... ez nem az, ugye?

Kaja készen van (sült husi krumplipürével és barnamártással), pedig ma kb 6-ig megint egyedül leszek... :( 2 adag ruha kimosva, a pár nappal ezelőtti bevasalva és elrámolva, gondoltam, elmegyek letusolni, megnézek egy klassz filmet vmi Tom Hanks-eset, és talán még aludni is fogok... Ja, és reggel, ahogyan készítettem be a mosnivalót a gépbe, kicsúszott az öblítős flakon a kezemből, kiborult, így moshattam fel... :oops:

Heni

Kép
szheni

ha rajtam múlik, akkor szülés :lol: :lol: :lol:
apa is mondta már egy hete, hogy tuti júniusra gyúr töki.

de viccet félretéve, nem hiszem, hogy valami extra lenne, apa melósokat hoz, raktárhelységet kialakítani, max ha nem esik az eső, kinézünk a parkba a játszótérre, eleget rágják a fülünket miatta (nem mintha itthon a kertben nem volna meg nagyjából ugyanaz).

Kép
kissmanó

Manó: szülésre ámen, hátha bejön. még sok óra van holnapig :wink:, bármi történhet.

Már én is szeretnék...a csontom a mellem alatt pár napja nagyon fáj, zsibbad.

Jajj, Heni: én asszem tegnap találkoztam a nyákdugó egy darabjával, de én sem vagyok biztos benne, h az volt, majd kedden kiderül, ha a dokim megnéz (sárgább és sűrűbb volt mint a folyásom).

mikor egy hete egész nap fájt a hasam, én sem tudtam, h mi van, csak a keményedések voltak rendszeresek. De most már tudnám milyen fájás, ha menni kellene-asszem.

Majd du. alszol egy kicsit;).

Nálunk sült cs.comb lesz zöldbabfőzivel.

Moncsy:
jó kirándulást!
Vendég

én is read-only.ban vagyok :D

heni: a dokibácsi arrébbrakta a buksiját hogy a magzatvíz odafolyjon a lyukhoz és akkor mondta hogy hosszú barna haja van :lol:

iccaka nekem is görcsölgetett de semmi rendszer...most meg még mindig barnázok a tegnapi nap után...

és ma ujra (kb10.szer) kitakarítom a kecót :roll:

Kép
Kép
mniki84

Tényleg jól összegyűltünk pár órán belül. :)

Manó: mindig jókat derülök lánykáid beszólásain, zabálni valók! :)

Ankukról ki ad majd értesítést? Vajon még nem jelentkezett az illetőnél...? Pedig már biztos megvan a béjb!

Heni: pöttyök köszönik szépen de eltűntek- összeolvadtak naagy, lilás foltokká. Ez sem kevésbé undorka, DE legalább már nem viszket annyira! Gyógyszerész barátnőm csodakencéje segített! Milyen a kiütésed: szúnyogcsípés- szerű?
Lábad, savad hogy van?
Peti is nemsokára megy dolgozni, fél egy- egy körül jön haza (éjjel)... :( Átjössz? Tartunk egy csajos napot! :D

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Csoda történt: két napja van bokám :) Már hetek óta nem találkoztam vele :) Mutatom tegnap reggel Apának, erre ő: akkor megyünk szülni? Azért kíváncsi lettem volna, h mit szólnak a kórházban, ha bemegyünk szülni erre hivatkozva.
Amúgy vmi hasmenős cuccot lehet, h mi is össze bírtunk szedni, mert hajnali fél 4 körül egymást váltottuk a wc-n :oops: Biusnak nincs baja.
Ja, és muszáj ma keresni vmi körhintás bulit, mert ugye volt egy álmom: Bius ül a körhintán és nekem elfolyik a vizem :)

Bankáéknak minden jót, gyors felépülést. Viki baba kicsit tényleg korán jött, de minden rendben lesz!

Anukéknak továbbra is drukk-hegyek!!!!!!!!

Na, megyünk anyósékhoz ebédelni, tök jó fejek, két napja all inclusive ellátást kapunk tőlük :) Tetszik :D

Kép
Kép
mimmi

Mimmi: ha megfelelő az all-inklusiv az tök jó.

hát mikor már nem bírod, tuti keresned kell körhintát.

pár napja nekem is van bokám (olyan 4 kb), csak a pocakfájás beálltával nem is bírtam örülni neki. de apának mutiztam, s vigyorgott, hogy miknek nbem bírok örülni :roll:

Tökmag: tábliban Anuknál az áll, hogy Zsu (Bvigh) vagy Cincibabus értesít. Hát azt, hogy Anuk a kórházban van, azt a hírt Zsu hozta, remélem többet is majd tőle tudunk.
ZSU - JELENTKEZZ!!!!!

na, apa kibökte, hogy tegnap reggel az egyik haver meghívott a nagyobbik lányának a szülinapjára.
tök jó...kor szól, ajándékot mit, mikor és hol vegyek?

Kép
kissmanó

no, de amúgy csak a szájam, meg izé....a billentyűm jár, nem hiszem, hogy kisfiam igyekezne kifele.
épp azon gondolkodtam, hogy ha esze ágában sincs kijönni, akkor mi? mert a dokim azt mondta, hogy várja a telefonhívásom. de egyenlőre ha csak fel nem hívom s nem kérdem meg, hogy mi a mai menü náluk, mást nincs mit tárgyaljak. s több vizitre nem hívott a rendelőbe.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?