Új privát üzeneted érkezett!

Ja, nekem ugyan nincs folyásom, de ugyanígy fájdogál a hasam!
Nem görcsöl, hanem, mint amikor meg kell jöjjön...
Nem tudom mi ez, mert jóslónak ugye nem illik be.
Nekem szerdán volt 1 ujjnyira nyitva a méhszáj, legközelebb csütörtökön kell mennem.

Amadea: Pedig már azt hittem... :?

Kép

Kép
mukkancs

Mukkancs úgy látom nem vagyok egyedül ezzel a hasfájással. Szóval nekem is hasonló, olyan mensi előtti.

Én is csüt-ön megyek legközelebb.

A számom ment priviben! :)

Éva

KépKép
begane

Noemi, Cosmo!

Sok szeretettel gratulalok!! :D :D :D

Agi
lys

Sziasztok!

Kissmanó!
Ez nem hangzik túl jól:(...jobbulást kívánok neked!!!
Ma én is szörnyen álmos vagyok, mindjárt le is fekszek kicsit...

Anuk!
Szerintem nemsokára Emma is megszületik!Drukkolok, hogy minden gyorsan, simán menjen!

Benta!
Szép méretei vannak a fiadnak :wink: , mondjuk Nóri se sokkal kisebb....

Csillag!
Köszi a DM-es tippet és örülök, hogy tűrhető éjszakád volt!Hátha ezentúl még ennél is jobbak jönnek....

Banyoszka!
Csodaszépek a gyerekeid!!!! Nikid pedig nagyon-nagyon édes! :D

folyt.köv. , csak elküldöm, mielőtt megint kidob....

KépKép
amadea

Niki!
Már elfolyt a nyákdugóm, a méhszáj is végig nyitott és szerencsére teljesen felpuhult, pont ez okozza most a fejtörést,mert így elég nagy a fertőzésveszély.....
Vizsgálatok után nekem is barnás a folyásom és a hasam is fáj....

Dokira elég sokat kellett várni, mert 2 kismamája is szült (egyik 35, másik 37 hetes), közben összefutottam a fél jógacsapattal, a napokban szültek, azok is ,akik 2 héttel utánam voltak kiírva....aztán átmentünk a rendelőintézetbe ctg-re, ahol már zárták a "boltot" a védőnők a hosszú hétvége előtt és lecserélték a naptárt is....komolyan csajok, fizikailag fájt, ahogy letépték a májust, azt hittem sírva fakadok...

KépKép
amadea

amadea akkor te előbbre vagy egy lépéssel...kiváncsi vagyok 2100-ből mit alkotott drága Méhszájbarátnőm, komolyan úgy érzem most hogy ő az ellenségem, pedig pozitvan gondolkodom és mindig azt mondogatom egy egy szurkánál, hogy NYILJ KI, NYILJ KI!! lassan hülyének érzem magam, ahogy a mszjamhoz beszélek :oops:

nekem már a kirakós vonalzómi s betelt...holnap lejár az időnk...megértelek...se figyu ezek a csajok pünkikirálylányok akarnak lenni, gyereknapon akarnak születni, és anyagilag is jól akarnak minket járatni (ha 31.-én megszületnek még megkapjuk az ehavi csp-t meg ilyeneket, hmm 8) :lol: )

Kép
Kép
mniki84

Hatalmas Gratula Noéminek és Cosmonak!

Amadea!
Akkor úgy látszik hogy Nórinak még nincs itt az ideje,nagyon jól érzi magát a pocakodban!

Benta!
Szép méretei vannak Benjáminnak!
Ovis ballagó kisfiadról majd rakjál képet!
Mi sem vettünk Jázminnak semmit,csak egy kis csokrot kapott,nálunk fagyi kimaradt,mert hideg volt és szakadt az eső!

Mukkancs és Begane!
Ugyanilyen mensiszerü fájdalmaim vannak nekem is!
Tegnap este már menni is alig tudtam,iszonyúan fájt a belsö combom,és nagyon nyomott lennt a baba!

Lys és Banyoszka!
Gyönyörüek a babáitok!

Anukkal mi lehet?

Hoztam képeket is mindjárt rakom!
20140328174041

Noémi, Cosmo: Nagyon-nagyon gratulálok a babák megérkezéséhez!!!!

Banyoszka, nagyon szépek a srácaid!!!! Niki tündér!!

Benta, 2 szülés után vannak olyan kétségeid, mint most nekem????? :D :D Hát hol a rutin???

Manó, jobbulást Neked is. Szegény, ez nagyon rosszkor jött.

Én is most keltem fel, de mindjárt fekszem is vissza. Fáj a gyomrom :(

KépKép
süni76

Micsoda hírek!!!!

Gratulálok én is Noéminek, és Cosmónak!! Jó egészséget, és sok tejcsit nekik!

És én is hoztam egyet, bár még nem ennyire jót.
Anuk írt,hogy szivárog a magzatvize, és bent tartják megfigyelésen.
Szorítok ám neki is nagyon,hogy már ma kézben tarthassa Emmát!

Én is megjártam az NST-t, meg kikönyörögtem a dokitól egy UH-t. Szerencsére Zalán megfordult, most már fejvégű. Egyébként minden rendben.
Már vagy két napja csak be-be kukkantok, de ma legalább egy oldalt megpróbálok vissza olvasni.Remélem sikerül, mert még főznöm is kell, meg van még egy adag vasalnivalóm.De ilyen hírek láttán muszáj még jönnöm.

A nap vicce számomra: A UPC-től most kaptam egy számlát 4Ft késedelmi kamatról csekk nélkül. :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Barna folyás: szerintem nyílik a méhszáj.

Amadea, azért egyik szemed gondolom örül, hogy jó úton haladsz a normál szülés felé.

KépKép
süni76

Anuknak nagyon drukkolok!

Süni!
Alapjában véve örülök, hogy így alakult, jobb lenne, ha szépen elindulna magától....

KépKép
amadea

Akkor a képek!

Ballagó ovisom!
Kép

Kép

Kép

Pocifotó! Betöltött 35.hét!

Kép

Kép

Bocsika a sok képért!
20140328174041

Anuknak megy a drukk!

Csajok, nekem mensiszerű fájásaim voltak a szülés hetében. Niki, vajúdáskor én is elképzeltem, h milyen szépen tágul a méhszájam, magamban még beszéltem is hozzá, mivl ugye beijesztettek, h elhúzódó szülés lesz... lehet, ez is hatott rá :lol: sok sikert a próbálkozáshoz!

Noéminek és Cosmonak olyan jó lehet most!

Benta,Preta: mi is szeretnénk több bébit a kezdetei jelen "sokk" ellenére is :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Moncsy, édes a kislányod! A te pocid pedig jó nagy! :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Az előbb beszéltem Anukkal. Hát elég érdekesek ott az orvosok. Azt mondja, mikor megvizsgálták, látták a papírjait, bepánikoltak. Ja, szegény kismama meg legyen nyugodt. Szóval a lényeg, hogy két ujjnyira nyitva van teljesen, Emma szépen beilleszkedve. Sajnos az asztmája miatt, nem kaphat semmiféle fájdalomcsillapítót, nem indíthatják a szülést, és a császárt sem engedi a tüdőgondozó. Most kapott valami szurit, ami talán segít, de ez minden. Ki kell várni, amíg magától meg nem indul a bébi. Nem irigylem szegényt, már nem is engedték haza. Rod nagyon ideges, még ő nyugtatta.
Egyébként jó kedve volt, csak vigyorgott most is.

Zsu

Kép
bvigh

szegény Anuk.
drukk neki!

Kép
kissmanó

mai nap jó híre: ovis jányom nincs benne abban a 13-ban akiknek a garateredménye pozitív lett.
huhh, akkor legalább most megússzu a skarlátot.

Kép
kissmanó

Anuknak megy a drukk!!

Moncsy: szép a lánykád és a pocid is!

Kissmanó: jobbulást!

Amadea, Niki. még van a mai napon kívül kettő a májusból, hátha.

Amadea: kíváncyi vagyok összejön-e az együtt bennfekvés a klinikán nekünk. Jajj, de hülyén fogalmaztam.

Heni: tudtál aludni?

Az én fejem kicsit jobb.

Mukkancs:
ilyen mensi szerűt én is éreztem pár napig. Most meg már semmi.
Vendég

Megjöttem NST- ről (Benta, Te is ma voltál a kórházban?), kétszer kellett megcsinálni mert visszaküldött a dokim (bealudt a béjb, Semmire nem reagált!), végül a második ok lett.
Méhszáj totál zárt, jövőhéten indítás...!

Cosmonak is hatalmas gratula!!!!

Moncsy: lyánykád nagyon kis helyes! :)

Remélem Noémi ír még, hogy mi újság, én hívni most nem merem...

Hulla vagyok, szerintem ledőlök egy kicsit.

Kép
tökmag79

Hú de izgalmas ez a mai nap: Anuk, sokat gondolunk Rád, próbálj megnyugodni, a dokik majd kiötlenek valamit! Hajrá Emma!

Kissmanó, elég necces volt ez a skarlát, ha ilyen sok +eredmény lett az ovisoknál, még jó, hogy ezt megúsztátok...

Moncsi, nagyon helyes a lánykád, és milyen jó, hogy ilyenekkel tudod terelni a figyelmedet. Nem semmi a pocid, és még látom, van hátra, elvileg...

Banyoszka, a Gombócka nagyon édi :D :D :D

Csajok, én megfogadom most, hogy sose olvasok már többet az internetről eü infókat: most is rákeresek, mi lehet ez a barnázás, hát csak az ideget hozzák belém :evil: persze semmi hasznos tartalom...
preta

Tökmag,
igen, reggel 9-re mentem. Te ezek szerint du.? De jó lenne, ha találkoznánk bent? Leszel a szobatársam :lol: :lol: :lol: ?

Csillag,
hajrá!!!

Moncsy,
pocid csinos, lánykád gyönyörű, és nagyon tetszenek a lakásotok színei!

Puszi csajok!

Benta

Kép
benta

Preta: nyugi, nekem is volt, de egy jó nap altt elmúlt. Ha akkor sm múlik, ill. véres lesz, akkor ijedj meg!
Vendég

Igen, Puszedli, nemrég ébredtem fel... Cosmonak nagyon nagy gratula Petrához

Banyoszka, csodaszép a kislányod... nagyon édes, tényleg kis gombócka! :D

Benta, nem tudom, mit szeretnék. Jó lenne túl lenni rajta, de semmi bajom nincs. Néha egy-egy pici görcs, viszont nehezen mozgok már és a lépcsőn is nehezemre esik feljönni, ha ide akarok ülni a géphez. Nem fáj semmim, de érzem, hogy Beni nagyon lent van... Miatta jobb lenne, ha haza sem engednének, de nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán kinyílt a méhszáj, mert semmit nem érzek. Vagy attól még lehet nyitva? Nyákdugót sem láttam még, legalábbis barnát nem, mint Amadea... kíváncsi leszek, hogy mit fog mondani holnap... mondjuk szerdáig nem leszek kétségbeesve, ha nem történik semmi, de csütörtökön már igen... :)

Azért nem semmi, amit Anuk végigcsinál Emmáért. Biztosan mindenki megtenné, de valami miatt annyira a szívembe zártam ezt a lányt... igazán megérdemelné, hogy probléma nélkül megkaphassa a kislányát, és az anyósa végre békén hagyja őket.

Tabati, Beni legújabb szórakozása kb 2 hete, hogy a lábát beakasztja a bordámhoz és nyomja magát lefelé. Mintha el akarná lökni magát vki úszás közben a medence falától. A fejét szinte örökké érzem, és azt is, ahogyan a kezével játszik odalent. Remélem, nem a köldökzsinórt tekergeti... érdekes az is, amit a lábával vagy a könyökével művel... jobbról balra, balról jobbra huzigálja a talpát (vagy a könyökét) a hasfalamon és néha itt-ott kidudorodik. :) A fenekét meg folyton kidugja jobb oldalt. Szóval fura érzés... :):)

Moncsy, nagyon édesek a gyerekek. Nem is csodálom, hogy elpityeregted Magad... És csodaszép kismama vagy!

Heni

Kép
szheni

Benta: én 11- re mentem!! Ok az egybeszoba- legalább kiokítasz hogy kell ellátni egy bébit! :lol:

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula Cosmonak is a kislányához!! Akkor most hogyan is állunk nemek ügyében Manó? Mármint legalább már Cosmoé kiderült, hogy kislány! :wink:

Anuknak megy a drukk, hogy gyorsan jöjjön ki Emma. (bár nem nagyon értem miért nem császározhatják, egy ismerősöm is asztmás és neki is csaszi lett....bár biztos függ attól is, hogy mennyire súlyos...)

Tökmag!

Már megvan a nap is, hogy mikor indítják be? (ha addig be nem indulna magától persze :wink: )

Kép
Kép
tabati

Tabati: jövőhét csütörtökön! De nem oxit.- nal, úgyhogy utána még várunk mikor indul be ténylegesen. Izgi lesz! :)

Megint jöttem Noémi- hírekkel, szó szerint idézek:

"Most kerültem a gyerekágyra. Fáj a seb, de elviselhető. A műtét nem is volt olyan rossz. Áron nagyon édes, mint egy kis manó."

:)

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Gratula Noéminek és Cosmonak! Jó egészséget, gyors felépülést és sok boldogságot a babákhoz!!!!
Remélem Anuk is mihamarabb a kezében tarthatja a babácskáját!
Amadea, remélem neked is hamarosan elindul Nóri!
Mondjuk ezt szinte mindenkinek írhatnám :lol:

Reggeli nst jó lett, sokkal szimpibb ez a gép, most itt voltam Tatán a rendelőintézetben. Sokkal több méhtevékenységet jelzett :D

És a nap híre, hogy végre összepakoltam a cuccokat, most már indulásra készen állunk :wink:

Hétvégére kéne valami jó program. Zalán imádja az állatokat, no de a legközelebbi vadaspark, állatkert ugye Bp. környékén, vagy Bp-n van és nem tudom bevállaljak-e egy egész napos kirándulást. Lehet fizikailag se bírnék 3 óránál többet talpalni...

Kép
Kép
evicuska

Cosmonak is nagy-nagy gratula Petrához!!!!

Szegény Anuk, tényleg jól megküzd a kicsi Emmáért. De reméljük minden rendben lesz, és nemsokára ő is karjaiban tarthatja kislányát!!!!

Banyoszka, nagyon tündéri a pici leányzó! Olyan dédelgetnivaló, ahogy összegömbölyödve alszik :)

Moncsy, Jázmin is nagyon aranyos :) Szép a pocid is!!!

Amadea, Neked is megy a drukk, hogy Nóri még májusban, természetes úton megszülessen!:)
magdii

Na, egy fokkal jobb. Már éhes is vagyok. Persze enni nem merek semmit. Azt hittem aludtam legalább 3 órát, hát egy jó bő összejött. De nem görcsöl a hasam. S akkor talán éccakára is marad alukálnivaló.
Megmaradt bennem már egy másfél pohár víz meg egy pohár mentatea. Dokinéni javasolta a kamillateát is, no de az nem kompatibilis a torkommal. Nem csúszik le.

Heni: bizisten Anukkal kapcsolatban a szívemből szóltál. Tényleg amennyit szenvedett már ezzel a pocilakóval, anyóssal.

Moncsy: sajna a sok pozitív eredményes gyerek miatt elmarad az ovis ballagás. Igaz, enyém lány csak szerepelt volna, mert ő marad még egy évet (a nagycsoport meg az előkészítő egyben van nálunk). Tök édi a csajod.

Kép
kissmanó

Hát, Csajok, sztem nem vszínű, hogy holnap bent kell maradnom. Semmi bajom... :( :D Úgyhogy Benta, lehet, hogy marad a szerda? :D Bár Benito irtóra nem bír magával. :)

Heni

Kép
szheni

ha Anukékról jön valami hír, akkor tuti módosítom.
de addig ím a mai tábla:
Cosmotól elfelejtettem engedélyt kérni míg 2in1 voltak, hogy bekerülhet-e a táblába, azért nincs most még benne.
Ha küldi a beleegyezését, akkor persze megjelenik az ő rózsaszín sorocskájuk is.

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.05.30 06:24-kor.
kissmanó

Sziasztok!

Anuknak megy a drukk, h hamar túllegyenek a nagy eseményen és minden rendben legyen!

Egész nap fájok, de most nem mensiszerű, hanem néha befeszül, megkeményedik a hasam és akkor fáj, utána amikor ellazul, akkor semmi, viszont nagyon fáradtnak érzem magam.

Ráadásul Apának kiment a térde, úgyhogy együtt szenvedünk, viccesek lehetünk, felváltva nyögünk :) Szegény Bius meg van velünk áldva :)

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!

Most keltem fel :oops: ....

Anukéknak nagyon drukkolok egy gyors és könnyű szüléshez, kijár már nekik egy kis boldogság!!!!

És tök jó, hogy Noémiék is jól vannak, úgy várom már a képet Áronról!

KépKép
amadea

elsőszülöttem újból kezdte a wcre ingázást.
Grét ma 3 cumisüveg tejet s 1 db kexet evett. nem sok

tuti valamit benyaltunk.

mentem aludni, ha valakinek holnap reggelig jelentenivalója támadna, akkor az odavezető útra sok energiát és akadálymentes terepet.

jó éjt!

Kép
kissmanó

Gratulálok az újdonsült családoknak! Jó egészséget és sok tejcsit!

Anuk, Amadea! Szorítok!

Jó éjt!

Kép
Kép
sosi

Sziasztok,

Csak egy gyors bejelentkezes, utolsokbol lesznek az elsok.
Majus 24-en megszuletett Viki baba, 34+5 napra csaszarral. Pre-Cramsiam volt igy meg kellett csaszarozni. A baba meg a koraszulottosztalyon, engem tegnap hazaengedtek, de meg mindig tok szarul vagyok,
Hetvegen hazahozhatjuk a babat is, addig meg folyamatosan jarunk a korhazba.
Latom az elmult ket hetben mas csaladok is bovultek, mindenkinek gratulalok. Jelen pillanatban sajnos nagy idohianyban szenvedek, de majd jovok.
:o

Banka
Kép
banka79

Banka! Amindenségit. Remélem azért az ilyen koraszülés ellenére a folytatás sokkal rózsásabb lesz. Épüljetek nagyon hamar fel mindketten, s ezentúl tiszta csupa jóból álljanak napjaitok.
Azért a táblás hiányzó adatokat kérem ám a csajról: súly és hossz kéne.

Tegnapi tábla javít. Csak, hogy maradjon a rózsaszín-kék sorok alternatívája. Ha Cosmo bekerül a táblába akkor fiúcska jön, ha nem szeretne, akkor kislány. Mert akkor nem Áron borította a sormintát úgy ahogy tegnap tűnt. Viki baba tényleg hatalmas meglepit okozott.

Kép
kissmanó

Banka, sok szeretettel gratulálok! Micsoda meglepi

Heni,
drukkolok mára, meg szorítok, meg minden!

Manó,
gyógyuljatok meg mihamarabb!!!

Fiúk bicótúrára mennek, én addig főzök, meg izgulok. Hátha holnap történik valami velünk is.

Szép szombatot!

Benta

Kép
benta

Hát igen, aki májusra pályázik már nincs sok neki.

Nálunk a kihajtani tilos tábla ott van tökinek, szóval eccerűen nem szabad most jöjjön. Az igaz, hogy ma reggel már emberibb kinézetem van, de egy szülés még nem fér be a közérzetembe.
Grétikémnek is rettenet megy a gyomra, példás kisbaba stílusút termelt a pelusba. Mondtam neki, hogy ezt bízzuk azért öcsekre.

Olyan fini kajákat találtam ki tegnapelőtt, borzasztó, hogy nem tudok enni olyansmit. Szülés után meg még inkább kilőve.

Na megyek, reggelizünk is indulunk kis bevásárló körútra, alig van harapnivaló a házba. Meg Grétnek be kell szereznem a következő doboz pelust, erre a hétre már nem elég az itthoni készlet. Pláne az extra fogyasztás nincs benne.

Benta: bicótúra mekkora? Kivel mennek ilyenkor?

Heni: kíváncsi vagyok mi is történik ma.

Vajon Anukék hogy állnak?

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Nahát micsoda hírek!

Banka!
Szívből gratulálok nektek Vikihez! Gyors felépülést és sok tejecskét kívánok!

Manó!
Jobbulást nektek!!
Hát nagyon úgy néz ki, hogy mi lecsúszunk a májusról, de most már valahogy nem érdekel....dokink holnap reggel 10-ig nincs a városban, szóval, ha eddig bírta bent, most már ne is jöjjön ki holnapig.....

Heninek, Nikinek drukkolok ezerrel! Kép

Anukékról van valami hír??????

KépKép
amadea

Amadea: holnap 10 órától este 24-ig még május!

Niki is csak szépen hallgatott a dokijára, hogy május 31-re átírta a vonalzót. Amúgy júniusi ő is, 6-i.

Tegnapi uh-s vizsgálaton nézegetve alaposan a monitort, kiderítettem, hogy kisfiam méretei alapján a gép azt írta ki, hogy május 19-án kellett volna szülessen.
Bár a Lorka adatait nézve ő már áprilisban is megszülethetett volna.
Szóval nem panaszkodom ám.

Na, vásárlás 5 személyesről lecsúszott 2-re. Apa nem hajlandó jönni, de a 2 nagy marad vele.
Mire hazavetődünk aprósággal kíváncsi vagyok a fejleményekre Anukkal. Remélem van amire kíváncsi legyek.

Kép
kissmanó

Bicikli-túra:

Hagyomány, minden évben szomszédos 2 falu + a miénk a 3., ezeket tekerik körbe, mindenhol van kaja, programok a gyerekeknek, felnőtteknek. Ismerős gyerekek, barátok + szüleikkel mennek. Én vagyok a kocsival azonnal risztható-kimentő ember, de remélem nem lesz rám szükség. Tavaly dög meleg volt, akkor kinyitották nekik a focipályán a locsolót, alatta rohangáltak. Szóval egy nagy buli az egész, kb. 30 km.

Sokat gondolok Anukra, Henire!

Kép
benta

Jóóóóreegggeeelt!
Én meg csak nézem-nézem a táblát, amiben kiszúrtam Banka-ról az infót. Azt hittem én vagyok ilyen selejtes, hogy átfutottam a híren. De megnyugodtam, mert csak utána jelentkezett.

Szóval, hatalmas gratulám Bankának és az ő Viktóriájának!

Annyit gondoltam Noémire és Cosmora. Jajj, de jó lehet most nekik!

Heni, szívemből szóltál Anukról. Kívánom, hogy könnyű szülése legyen és hatalmas boldogsága Emmában! Kiváncsi vagyok, Te milyen hírekkel fogsz jönni.

Manó, Töki paraméterein kívül lehet rólad mást is tudni. Vagy méhszájat nem néztek?

Én tegnap kora délutántól este 11-ig annyira, de annyira rosszul voltam, mint még soha a terhesség alatt (de még előtte sem). Rettenetesen fájt a gyomrom. Már majdnem indultam a kórházba, de megembereltem magam. Inkább ezerszer legyenek jóslófájásaim, meg tornázzon Z, de ilyet mégegyszer nem szeretnék.

Mennek a további drukkok!

KépKép
süni76

NAGYON GRATULÁLOK AZ ÚJ BÉBIKHEZ ÉS SOK BOLDOGSÁGOT HOZZÁ!
poker

Süni,
és mára teljesen elmúlt?

Manó,
és termésetesen apa vezényli őket a túrán.

Kép
benta

Sziasztok!

Szep datum a majus 30, kinek tetszik meg? :D

Banka!
Gratulalok! :) Remelem, hamar mulnak a fajdalmak, szedjel arnica-t. Azert szerencsere a 35. het egyaltalan nem keves, csak a kilokra kell egy kicsit gyurni!
Gyors felepulest kivanok!

Mano!
Le a kalappal elotted! Most mar biztos hamar vege a pech aradatnak, az a lenyeg, hogy azert neha tudsz egy kicsit pihenni.
Babacskad pedig biztos megvarja a nyugalmasabb idoszakot.
Nekem is pont akkor szuletett Lorka, mikor Dani benyalt egy tusszos mandulagyuszit, elozo nap kezdett antibiotikumot szedni, elotte honapokig senki nem volt beteg. :cry:

Majus 19 :) . Hat igen, nekem azt irtak a zarojelentesre, hogy 38 hetre szuletett. (2 nap mulva toltottem volna a 39-et.)
Talan 5 kg lett volna, ha vegig bent marad?? :shock:

Nagy hir!! Ma ejfeltol 5-ig aludtunk. :D
Ugy erzem magam, mint akit kicsereltek. Jo lenne, ha maradna, de hiu abrandokat azert nem kergetek...

Anuk!
Nagyon varjuk a hireket!

Udv,
Agi
lys

Sziasztok Lányok!

Banka, micsoda meglepetés :) GRATULÁLOK Viki babához, és mihamarabbi hazatérést kívánok pici lánykádnak is! És természetesen sok-sok boldogságot és tejcsikét!

Sokat gondolok Anukra is, lehet, már karjaiban tartja Emma babát?:) Pont az jutott eszembe, hogy ő szeretett volna május végén szülni, mert akkor van anyukája szülinapja is, nem?:)

Amadea, azért még ne mondj le a májusról, ki tudja, Nóri baba milyen meglepetéseket tartogat még Számotokra?:) Kipróbáltad a bábakoktélt végül?

Manó, örülök, hogy már jobban vagy! Mihamarabbi gyógyulást Neked és lánykáidnak is! Azért az jó hír, hogy legalább skarlát gyanú nincs!

Nekem szimpi lett volna a május bébim szülinapjának, de azt hiszem ő más hónapot fog jónak tartani :) Már gondoltam a június 2-ra, ez Anyukám szülinapja, a 12-re, ez barátnőmé, avagy 6-ra, mert az úgy jól nézne ki, hogy 09.06.06 :D :D :D Na de végülis már mindegy, csak ne legyen túl nehéz a szülés...

Ma nincs valami jó idő, pedig délután bográcsozni szeretnénk... majd jó nagy tüzet rakunk és akkor nem fagyunk meg :)
magdii

na, hazajöttünk, látom semmi extra azóta.
akkor tovább drukk ANUKéknak.

Benta: ez ám a program. Bírják a gyerkők a sok km pedálozást?

Süni: szal beugrattalak a tábli módosítással :lol: :lol:
Méhszájamról annyit lehet tudni, hogy arra vár, hogy öcsek leengedje a buksiját a megszületek szintre. Számokat nem mond enyém dokinéni, ez pedig ugye nem uh-s adat, hogy leolvassam a monitorról.
tegnap épp a dokinéninél futottam össze a barátnőmmel, akiknél ugye egy jó hete voltunk bébilátni. Ismét (most nyugiban míg várakoztunk) kikérdeztem mit is kell vinnem a klinikára: törölköző, piperecikkek, papucs zuhanyhoz is s kb. ennyi. ja, meg innivaló. kaja állítólag nagyon bőséges meg nagyon finom.
pinduroknak minden, de minden van.

Kép
kissmanó

Amadea: gondold el, ha holnap születik Nóra, az a tökéletes 40+0 lenne. :wink:

Kép
kissmanó

Kissmanó!

Nekem már mindegy, de azért a 2009-ben még reménykedek :D

KépKép
amadea

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: