Igen,
Puszedli, nemrég ébredtem fel...
Cosmonak nagyon nagy gratula Petrához
Banyoszka, csodaszép a kislányod... nagyon édes, tényleg kis gombócka!
Benta, nem tudom, mit szeretnék. Jó lenne túl lenni rajta, de semmi bajom nincs. Néha egy-egy pici görcs, viszont nehezen mozgok már és a lépcsőn is nehezemre esik feljönni, ha ide akarok ülni a géphez. Nem fáj semmim, de érzem, hogy Beni nagyon lent van... Miatta jobb lenne, ha haza sem engednének, de nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán kinyílt a méhszáj, mert semmit nem érzek. Vagy attól még lehet nyitva? Nyákdugót sem láttam még, legalábbis barnát nem, mint Amadea... kíváncsi leszek, hogy mit fog mondani holnap... mondjuk szerdáig nem leszek kétségbeesve, ha nem történik semmi, de csütörtökön már igen...
Azért nem semmi, amit
Anuk végigcsinál Emmáért. Biztosan mindenki megtenné, de valami miatt annyira a szívembe zártam ezt a lányt... igazán megérdemelné, hogy probléma nélkül megkaphassa a kislányát, és az anyósa végre békén hagyja őket.
Tabati, Beni legújabb szórakozása kb 2 hete, hogy a lábát beakasztja a bordámhoz és nyomja magát lefelé. Mintha el akarná lökni magát vki úszás közben a medence falától. A fejét szinte örökké érzem, és azt is, ahogyan a kezével játszik odalent. Remélem, nem a köldökzsinórt tekergeti... érdekes az is, amit a lábával vagy a könyökével művel... jobbról balra, balról jobbra huzigálja a talpát (vagy a könyökét) a hasfalamon és néha itt-ott kidudorodik.
A fenekét meg folyton kidugja jobb oldalt. Szóval fura érzés...
:)
Moncsy, nagyon édesek a gyerekek. Nem is csodálom, hogy elpityeregted Magad... És csodaszép kismama vagy!