Sziasztok!
Ági
Tökjófej Matyika, Ő is olyan kis tündéri kakadumadár-frizuráa mint a Petifiam
Ne félj, nem maradsz egyedüli sörös, én is a N/A Stellát kortyolgatom jobb hiján.
Öcsém hozott Prágából egy csomó finom cseh sört, csorgott a nyálam, de a párom itta meg mindet
Nuska
Végre-végre egy közeli kép Sáráról
Nagyon szép kislányod van!!!
Tündi
Tomika mekkorát nőtt! És Ő is hajasbaba...Irigykedem az összes hajasbabára, brühhühhüü
Jól lemaradtam, az elmúlt napokban fel sem tudtam csatlakozni a netre. Na, nem a gép volt rossz, hanem a fiam
Tuti frontérzékeny a Pocok, annyira nagyon anyamajma volt az elmúlt 2-3 napban, hogy na! Napi 2-3-szor sétáltunk 2 órákat, akkor szundított, de itthon igényelte az ölben tartást. A kisággyal való érintkezés éktelen ordítást váltott ki
Sajnos az éjszakai egyszeri felkelést ismét beiktatta, de nem panaszkodom
Viszont Móki kérdése engem is érdekel: mennyit kell ellennie egymagában egy 8 hetes babának? Peti szivesen elnézeget a kiságyban, beszélget a plüss-dögeihez, markolássza a pelust, keze-lába jár, stb. de sajnos elég hamar rájön, hogy egyedül hagytuk és jön az óbégatás. Aludni változatlanul nem akar, csak ha sétálunk. Igy estére tök fáradt, nyűgös. Most is bealudt 1,5 cici után, gyanitom ismét lesz hajnali "járat".
Ma egyébként nagyon termékeny voltam: délelőtt az egyik nagyit, délután a másik nagyit látogattuk meg, főztünk finom tejfölös krumplilevest és tepertős pogit sütöttünk, valamint varrtam kisfiamnak egy nagyon vagesz kék-fehér csikos kertészgatyót
Amit "tanultunk" az elmúlt héten: Már hangot is ad röhögés közben, ha fölé hajolok, felemeli a kezér és nyúl az arcom felé, markolássza a pelust, takarót, ha ráteritem, valamint a cicit szopi közben (jól össze-vissza karmolta...). Ja, és fintorog, ha nem tetszik valami. Ez annyira édes, majd lefotózom.
Andi
Dejó,dejó
puszi neked itt is, majd a mailre is válaszolj ám
Máris megjött a menstruációd?? Ájjájj, én remélem kihúzom mig szoptatok, most valahogy egyáltalán nem hiányzik. Fogalmazásgátlónak a Continuint irta fel a doktor úr, még nem kezdtem el szedni, ott figyel a fiókban. Mert én olyan hüjjje vagyok, tudom, hogy ez szinte hormonmentes de úgy félek, hogy meghízom ezektől a bogyóktól
Más. Lehet hülyeség, de voltatok már úgy, hogy amikor az imádnivaló apróság nagyon ordított, hosszú ideig, akkor kicsit hangosan rákiabáltatok? Én a héten megtettem, ráüvöltöttem, hogy hallgasson már el. Elhallgatott, rémülten rámnézett és még hangosabban ordítani kezdett. Persze megbántam "gaztettemet" nem győztem ringatni és bocsánatot kérni tőle. Meg sirtam is.
Hú, jó hosszúra sikeredtem, megyek egy kicsit agytornázni, kitöltök egy-két kvizt, nem szeretnék "ellustulni"
Puszi minden mamának és az aprónépnek, jó éjszakát és ALVÁST!!!
Szilvus és Peti aki vasárnap lesz 2 hónapos!