Új privát üzeneted érkezett!

Zsigacsiga tegnap kapott két napszemcsit gyereknapra! a kék sajnos nem puha de a narancssárga az gyűrhető

Kép Kép Kép Kép

Lina étem :roll:
Vendég

Sziasztok!

Dita,
Előre is köszönöm szépen, biztos nagyon csini a ruci! Én is nagyon szerettem nézegetni a ruhácskákat, amíg a pocakban volt Réka. Sőt, mostanában kezdtem elővenni a 62-68-asokat, mert kezdi kinőni az 56-osokat.

Denika,
Csini a sapi! Én is irigy vagyok, amiért ilyen ügyes vagy! :wink:
A cumisüvegből még Réka is nagyon kismalac módjára eszik, de érdekes, hogy nem mindig.

Évi,
Nagyon-nagyon csodállak Téged amiért ilyen szuperul nevelgeted az ikreket, sőt, még ott van Dorka is!

Boni, Zsuzska,
Igen, megvan piri, de nagyon furcsa, mert elég light-os volt. Vasárnap jött, és tegnap már szinte nem is volt... :roll:

Hát, Lányok nagyon nehéz esténk volt tegnap! Réka olyat hisztizett, mint még eddig soha! Sajnos a kúp sem hatott most nála, vagy inkább nagyon lassan, mert a végén kb. 1/2 11-kor álomba sírta magát. 2 napi gyönyörű evés után este 10-15 ml után őrjöngött, így éjjel 1-kor fel kellett kelteni, de kkor legalább megette az összeset. Viszont most reggel is csak 90-et evett utána megint jött a hiszti. Hihetetlenül érzékeny ezekre a fránya frontokra! :roll: :(
Ma délután jön a dokinéni, és megkapjuk az oltást, meg a 2. Rotarixet. Remélem, olyan szépen viselkedik majd, mint a múlt hónapban!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Boni,
Csini Zsigi napszemcsije! Látom tetszik is neki! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Pálinkás jóreggelt :)

Boni!

Irtó édes ez a napszemüveg, és jól áll Zsigának :)

Némóka!

Hidd el, nem olyan nagy dolog ám az ikres szülőség, bárki meg tudná csinálni. Mert kénytelen lenne... Szerintem sokkal nehezebb első babásnak lenni (főleg problémás baba esetén, mint mondjuk a Dórim is volt), mint másodszorra ikresnek, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Mindig azt mondom, hogy egy anyuka minden feladathoz felnő...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok,

köszi a hiányolást!! sikerült visszaolvasnom, bár már sokat elfelejtettem szokás szerint! :lol:

gyerkőcök imádnivalók és gyönyörűek egytől egyig!

Viki: Lackónak jobbulást és cuppantóst a nyakicára. nekem védőnő mondta, h fog jövetelekor megváltozik a nyálkahártya kaki, orrfolyás van stb, és az immunrendsz is gyengébb, ezért meg is fázhat. sajna! grat a 2. foghoz!

Dituli: vigyázz magatokra! pocakfotót időközönként kérünk!!

Zsuzska: nem semmi milyen nagy fiú Oli! lehet, h tényleg kosaras lesz!

Monic: fog , fül sajnálom, nyomás a dokihoz nem játék! Danci nagyon nagyot nőt, gyönyörű!

Némóka: Réka nagyon édes, nagyon jól ki van kerekedve, jól tartod!! meitai nagyon szép!! szeretitek?

Évi: gyerkőcök nagyon ügyik!

Boni: zsiványkodik Zsigi?? vődőnőm azt mondta, h ha már elindul, akkor 24 óra balesetveszély.

nálunk nagy volt a forgalom . pénteken szállitották az új bútort a nappaliba, baromi nagy kosszal és kupival járt . lecseréltünk egy 2,5X2,5 m-es könyvespolcot egy zárt fenyőbútorra, nagy meló volt,és még nem is végeztünk. hétvégén takaritás, pakolás volt, jöttek szülők is látogatóba, egyik nap egyik , másik nap másik.
vas este alig aludtam, mert Nándus szó szerint visitott és üvöltött, igy és ennyit még soha nem sir. szerintem a bal alsó foga. de most már végre az is kibújt , remélem most már jobb lesz szegénykémnek. kenem 1000el. igy hétfőn zombi voltam teljesen, ahogy tudtam aludtam Nándussal.
tegnap meg drnéninél voltunk. úgy volt, h kapunk 2 szurit is (1 kötelező és a prevenal), de mégsem kaptunk. most megváltozott az adagolás, és ezért nem kaptunk semmit, és majd 1 évesen. én persze örültem neki. mert hát Nándus még a sztetoszkópos vizsgálatnál is sirdogált. :oops: cumizott és mesét mondtam neki, az nyugtatta meg kicsit. és tegnap még mindig a vas éjszakát pihentem .
ma meg Nándus 5,30kor kelt :shock: :shock: csak lestem. gyorsan megetettem, de igazából nem is volt nagyon éhes. :shock: aztán csak megevett egy 220at és egy kis kézben való nézelődés után szépen elaludt. pár perce ébredt és most itt figyel mellettem a babahordozóban.
jól vagyunk most már. sokat dumál és mosolyog. eddig azt hittük, h operaénekes lesz, mert olyan hangokat adott, de most a jejejeje a szava járása, uh lehet,h kemény rokkerénekes lesz :lol: :lol:

Boni: nem tudom,h honnan töltötted le, h miket kell csinálni a gyerkőcnek, de tőlem már a 7. hónál látott dolgokat kérdezte a védőnő. 1 kar támaszkodik másik nyúl stb.

Monic: tedd minnél többet inkább hasra. védőnő szerint háton ,,lusták ,, lesznek. hason fog kúszni és onnan fordul át hátra is , nem forditva először.

nekünk a nyakunkon van tűzfoltunk. sok kis pötty egy 5 X 2 cmes területen. védőnőnk is azt mondta, h elmúlik.

pusza és szép napot mindenkinek! most végre kicsit lehül az idő , gondolom mindnekinek jobb lesz kicsit.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Boni!
Zsiguszod nagy kópé! Imádom! Fogilag hogy álltok?

Denika!
Nikicid nagyon szép! Úgy elfogadnám!!!!

Ditám!
Én is mindig simogattam a babaruhákat. Ha kiderül Bogyó neme, akkor majd teszveszelhetsz kedvedre.

Moncsi!
Danici tudja már hordani azokat a bodykat, amit küldtem?

Évi!
Én is mindig olyan nagy örömmel olvasom a soraidat a gyerekekről! Az én keresztgyerekeim is ikrek, csak ők már 9,5 féléves nagy lovak.

Zsuzska!
Szeptembertől még úgy is alakulnak a dolgok, hisz rögtön nem tudtok áttérni majd a napközbeni tejcsi elhagyásra.

Addig is kitartást neked!

Némóci!
Sajnálom a hisztit. A mi éjjelünk sem volt túl fényes.

Czinki!
Tegyél fel képet az új bútorokról! + Nándi képet.

Pár toyotás bodys kép:
Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!

Nemone,

sajnálom, hogy Réka megint hisztizett. :cry: Nagyon erős akaratú kiscsajszi, hiába akar anyu és apu mát, kiharcolja az igazát. Nem lehet, hogy nem volt még éhes?
Vagy nem lehet, hogy neki is jön a foga és a cumisüveg nyomja az ínyét?

Czinki,

a rockénekes sztorin nagyon jót nevettem :lol: :lol:
Bizt
Biztos a fogacska okozta nála a sírást. De mostmár minden rendben ugye?

Évi,

te akkor is egy szuperanyuka vagy a szememben. :wink: Az a teljesítmény amit te minden nap felmutatsz emberfeletti.

Dita,

14 hetes pocakfotót esetleg?

Linácska,

igazad lehet ezzel az idegrendszeri túlérettséggel kapcsolatban mert amikor Danika megszületett abban a pillanatban pisilt is egy napgyot a levegőbe. :roll: És hát tűzfoltunk is van.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Boni mami,

Zsigi nagyon vagány a napszemüvegben, igazi menő fickó. :lol: Biztos tapadnak rá a csajok :lol:
Köszi a táblázatot, megnyudtatott.

Viki mami,

Lackó is nagyon mutatós a Toyotás bodyban :lol:
Igen, Danika hordja a felsőket, általában különleges alkalmakkor feszítünk benne, hogy minél több ember lássa :oops: :lol:
Majd készítek fotókat.
Az éjszaka nekünk is érdekes volt, hajnal 4-kor és 8-kor is felkelt Danika szopizni, nem tudom, hogy mi volt az oka.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

ja még ezt akartam! mert én ezt böngészem mindig! csak nem találtam meg!

http://www.informed.hu/eletmod/care/dev/

Lackó imádnivaló!

Kérünk képet Czinki

:lol: egyébként annyira eltérő a védőnők dr nénik véleménye is... például Danika előbb született meg Réka így lehet hogy később jönnek ezek a dolgok náluk...nem is kell rajta nagyon aggódni.. a fejemelés ha 4 hós korig nem igazán megy akkor érdemes Dévény tornára járni! mert akkor leeht kötöttek az izmok... de drnéni úgyis mondja majd ..
Vendég

Sziasztok!

BONI
Nagyon vagesz Zsigi a naphemüben! :lol:

Látom kivillanni a fogacskákat, kis Süsüke, imádnivaló! :wink:

VIKI
Nem semmi a toyotás body. Mi volt éjszaka hogy ti sem aludtatok???

NEMO
Még nem vót a Józsi??? (postás) :P
Puszi a kis malackának! 8) Sajnálom a frontérzékenységet, bizti car lehet, én szerencsére nem vok az, de a családban a felnőtteket is nagyon megviseli.

CZINKI
Még a végén rockbandát alakít Nándus. Esetleg ketten Olcsával és Suska férje lesz a manager! :lol:

Biztos szupi lett a bútor, majd kérünk képeket.

MONIC
Csinálok egy képet de sztem tartja a pocakom a méretét. A mérleg is ma kevesebbet mutatott mint amikor először voltam védőnőnél. Nem mintha hízni akarnék, csak az a fura, hogy rendesen eszem, a pizzáért pl. ölni tudnék, tegnap is "kénytelen voltam rendelni egyet. Iitt van tőlünk egy sarokra a pizzéria, és ha egy kicsit fúj a szél egész nap az orromban van az illatuk, már ki sem merek menni a teraszra, mert összefut a nyál a számban! :lol:

dita75

közkívánatra:

Kép

dita75

Ditám!
Szép a pocak!

Lackó köhög, orra folyik, reggelre lázas is volt. Sírva ébredt többször is, alig tudtam megnyugtatni. Ma még nem sokat evett, az előbb még a fél üveg főzelék is visszajött. Most kapott lázcsillapítót és elaludt.
20150601134430

Dita,
Nagyon szép a pocakod! :D
Mindjárt lemegyek megnézem a postaládát.

Czinke,
Tegyél fel képeket! Mostanában nem nagyon használtuk a mei tai-t, mert nagyon meleg volt, és nagyon összeizzadtunk. Amúgy szeretjük, sőt, szombaton voltunk piacozni, és a férjemre kötöttük fel Rékát.

Viki,
Sajnálom, hogy Lackó beteg! :(
Jók a képek a kis mosolygós fickóról! :)

Monic,
Ezt látod nem tudom, hogy éhes volt-e vagy sem, de a 4 óra eltelt. Amúgy már előtte is vagy 1-1,5 órája csak kézben volt csendben, szóval valószínűleg más volt a baj. Amúgy pont tegnap nyúltam be a szájába, hogy megnézzem az ínyét, és hát felül az egyik oldalon picit élesebbnek éreztem.

Boni,
Igen, nekünk a fejlődés neurológián mondták, hogy 1 hónappal vagyunk lemaradva (pont akkor kellett volna születnie). De már nagyon szépen emelgeti a fejét, és Czinke tanácsára sokat rakom hasra, és egyre szebben, jobban tartja magát. Sőt, tegnap volt az első alkalom, hogy nyitott tenyérrel támaszkodott, és már nyúlkálni akart oldalra.

Ma mégsem lesz oltás, mert a dokinéni holnap elutazik, és nagyon sok beteg gyerekhez kell ma kimennie, így elhalasztottuk jövő szerdára.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Boni,
nagyon jó a napszemcsis kép...
Nekünk ilyen volt... apa nélkülit sajnos nem találtam :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Halihó!
Voltunk dokinál. Vírusos bélhurut, calici eredetű. Állítólag most ennek van szezonja és elég gyakori. Kapott elekrolitot, azt kell innia. Kedve már jobb, h kialudt magát, láz még van. Köhög, de a tüdeje tiszta. Most megint alszik.
20150601134430

VIKI
Tyű ez elég komolynak hangzik, mielőbbi jobbulást a kis betegnek!

LINA
NAgyon jó ez a kép! :lol:

dita75

Viki jobbulást Lackónak :cry:

Lina Lili édes! :lol:
Vendég

Vendég

Sziasztok! keddig nem leszek, mindenkinek puszi!

Lackónak jobbulás!
Vendég

Sziasztok,

Boni mami,

jó utat nektek!

Dita,

a pocakod valami gyönyörű! És ez nem vicc! Rég láttam ennyire szabályos, gömbölyű, formás pocakot :lol: Egyfolytában próbálom kitalálni a formája alapján, hogy Miss vagy Mr Bogyó van benne de egyszerűen nem megy.
Az én hasam kezdetben nagyon lányos volt, ti is lányra tippeltetek, utána meg annyira fiús lett, hogy úton útfélen mondták, hogy ugye fiam lesz :lol:

Viki mami,

Lackónak jobbulást, remélem már nem lázas. A bélhuruttól köhög?

Viki mami, Boni mami,

azt látom a képeken, hogy a fiatalurak pakolásznak, járkálnak, fogacskák is vannak, de mi a helyzet a beszéddel? Esetleg a csodálatos "anyu" szó elhangzott már?

Kép}
monic80

Sziasztok!
Van egy kis náthája és még attól köhög, de a tüdeje tiszta.

Az anyut nem mondja, de a nem már határozottan megy neki :lol:

Éjjelünk jó volt, igaz kevés kajával feküdt le, de ivott tápot és teát is rendesen, most délelőtt is.
20150601134430

Viki mami,

miért van az, hogy a NEM szócskát tanulják meg először? :lol: És irányítottan használja válaszként, vagy csak úgy dobálózik a NEM szóval?
Pl ha már nem éhes és kérdezed tőle, hogy kér-e még akkor mondja, hogy NEM?

Kép}
monic80

Van amikor tudatosan, van amikor nem. Tegnap is magyarázott a macink, h nem nem nem nem nem. Van amikor mondom neki, h de de, erre mondja, h nem nem nem.
20150601134430

Évi,

egyszer amikor apróbetűst írtál írtad hogy milyen billentyű kombinációval lehet megnagyobbítani a betűket. Ezt megkérdezhetem mégegyszer? Mert a könyvelés miatt fáradt a szemem jobb lenne nagyobb betűket látni...

Kép}
monic80

Viki mami,

nagyon aranyos lehet ahogy szájal veled Lackó :lol:

Kép}
monic80

Nagy sumák az tuti. Érti miket mondunk. Pl, h kérem tőle a cumit a kezembe adja. Megismeri már a plüssfigurákat is.

De ha olyanja van csak mosolyog és nem csinál semmit. Pl. Mondom neki, h Lackó n mnj ki, erre kicsattog, félútról visszanéz, vigyorog és megy tovább.
20150601134430

Viki mami,

tényleg nagy sumák :lol: :lol:
Hát igen, anyukám mondta, hogy a gyerekeknek szelektív a hallása, csak azt hallják meg amit akarnak :wink:

Kép}
monic80

Monic, control és + egyszerre :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Megjöttem a körútról! :lol: :lol: :lol:

Kezdem a legújabb szerzeményekkel.
(előtte elmondom, hogy a francba hogy nem születtem milliomosnak! :lol: )

Nos az első bemutatásva váró darab Bogyó téli takarója, melyen egy koalamaci és egy cica ábrázolódik:

Kép

álmaim hálózsákja amiről már áradoztam korábban:

Kép

Tudom, tudom minden kék, de egyszerűen nem merek nagyon lányosat venni, mert ha kukacos Bogyi akkor igen cinkes lenne minden rózsaszínben.
Tesómtól úgyis annyi rózsaszín cucc van, aztán a végén lehet nem is tudjuk használni.

Egy micimacis és egy fehér gumis lepedő, fehér body és egy zöld micimacis body, meg két kis játék mondjuk a babakocsira vagy a játszószőnyegre. Állítólag ezekre a játszószőnyegekre olyan kevés játékot tesznek. :roll:

Kép

Vettem a piacon virágokat is, holnap vagy még ma du. kertészkedek, fát nevelek:

Kép

Ezek a mai fiatalok akkora bunkók, kiesett a kezemből az egyik szatyor amiben a szegfűk voltak és elnézték, hogy ott szenvedek a szatyrokkal meg a nagy hasammal, le nem hajolt volna egyik sem érte, én akrobatikáztam a mozgó buszon, ők meg csak bámultak mint birka az újkapura! :twisted:

VIKIMAMI
Lackó nagyon okos gyerek, nagyon jól tudja mi az első szó amit muszáj megtanulni. :)

MONIC
NAgyon ari vagy hogy így dicséred a pocakomat, én is büszke vagyok rá, akárki akármit is mond hogy nagyobb a kelleténél én még jól ki is emelem, hisz évek óta erre vártam! 8)

NEMO
Na vót a Józsi???

dita75

dita: Gyanús vagy te nekem. Egyre több a kék holmi. :) Lehet, hogy férjednek mégis csak igaza lesz? Amúgy csodaszépek a cuccok. Én azt mondtam a páromnak tegnap, hogy bármi amit majd a gyereknek veszünk sárga-fehér-zöld lesz, hogy mind a két nemre jó legyen. A gyerekszoba egyébként nálunk sárga és a szekrénye pedig zöld.Egyébként imádom a micimackós dolgokat. Szépek a virágok is, a fiatalokra meg rá kell szólni, mert akkor égnek annyira, hogy segítsenek (vagy elküldenek minket anyánkba :) )
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ditus!
nekem is tecc a cuccok.

Viki!
Édes lehet Lackó. :)

Boni!
Tök jók ezek a napszemis képek.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

VICKY
Ha hiszed ha nem alig van olyan holmi ami unisex. Régebben nem így volt.
Most már szinte tényleg csak fiús vagy éppen nagyon lányos cucc van.
Sárgában nem is volt ez a hálózsák, csak rózsaszínben és kékben.
A kéket azért ráadod a lányra, de nem hiszem hogy van olyan anyuka aki szívesen ráadja a rózsaszínt a fiára. Még otthon sem nagyon.
A nővéremtől kapott cuccok közül is pont a legszebbek a lányosak. Kedvencem egy piros plüss rugi, ahhoz képest hogy több mint 10 éves olyan mint ha új lenne, tök jó puha és nem ódivatú.

Tudod mennyire szeretnék már igazán csajos holmikat venni?
De amilyen szerencsétlen vagyok ha megveszem tuti nemsokára kiderül hogy kisfiú lakik bennem. Most már egyre türelmetlenebb vagyok, remélem két hét múlva kiderül a neme végre! De leginkább az érdekel hogy tényleg egészséges legyen. Kicsit idegörlő ha még nem mocorog és nem tudod minden oké-e vele.

A mi babaszobánk most sötétkék-világoskék, de a világoskéket átfestem citromsárgára. A bordűr is olyan kék és citromsárga hold és napcska van rajta, meg csillagok. A Ricsi függönye is marad sztem, fehér és kék felhők vannak rajta. Majd az ágynemű anyagában lesz egy új sötétítőfüggöny.

dita75

Kép

Ditám!
Nagyon jó cuccokat vettél! Használja Bogyi egészséggel! Nekem a pléd és a bodyk tetszenek a legjobban!

Bumikám!
Jó, h benéztél. Cuppantalak! Kép

A piros sztem a fiúknak is jól áll.

Lackó is a javulás utjára lépett, étvágya is jobb, iszik is rendesen.
20150601134430

Sziasztok! Nem nagyon tudtam visszaolvasni,de köszönöm a gratulációkat!!!!! :D
Lóci nagyon édes,nagyon boldogok vagyunk és mindenkit puszilunk!!!!!!!!
(Tettem fel az iwiwre képeket...)

Kép
f.ancsi

Ancsi,

Örülünk hogy jól vagytok, nagyon jó babázást kivánok.

Ditus, most én is berághatnék hogy nem irsz nekem pár napja kérdeztem mizu veled, no reaction :twisted: :wink: Amúgy szivből kivánom, hogy kislányod legyen. Nincs is annál nagyobb öröm ha az ember álma valóra válik. Én beletudnék halni annyira szeretem Olcsát. Nagyon boldog vagyok hogy kaptam őt az élettől és az hogy kisfiú az csak hab a tortán. :lol:

Kép
pgsuska

viki, Lackónak jobbulást,

Boni, Zsiginek állat a szemüveg, de ha hiszed ha nem Olcsinak is vettem a múltkor egyet.

Kép
pgsuska

sziasztok,

Viki: Lackónak jobbulást, remélem hamar visszajön a régi jókedv és jóétvágy, és a kedves kis vigyor!! body nagyon vagány!

Boni: Zsigi nagyon édi!

Linácska: Lili nagyon édi!

Dituli: szépek a cuccok, nagyon szép a pocid, de hova dugtad a popód? házalakitással hogy áltok, siessetek, mert a pocakod csak nagyobb lesz!! készülj fel a tömegközlekedés nem lesz leányálom. volt, h megkértem a villamoson az embereket, h szeretnék a helyükre állni, mert ott védve voltam, tudtam kapaszkodni. volt aki szó nélkül átengedte a helyet, volt aki elég hülyén nézett, pedig nem a székből állitottam fel őket.

Némóka: örülök, h Réka ilyen ügyi. multkor raktál is fel egy képet, amikor pitbull állásban van , nagyon biztosnak tünt. nekem a védőnő azt mondta, h rakjam hasra és rakjam elé a játékokat, igy erősödik a háta, és igy kezd majd forogni is, háton csak ,,lustálkodik,,.

hát a mi hetünk vhogy sajna nem alakult most túl jól.
vas ügye fog miatt nem aludtunk, hétfőn kedden azt pihentük. kedden idegeskedtem a drnéni miatt, bár szerencsére nem kaptunk szurit, tegnap este pedig nem volt elég tejcsi pótoltuk tápival, amit meg hajnali 1kor kihányt. igaz én voltam a hülye, mert csak 130-t evett meg ciciből és nem akarta a tápot , fintorgot, de nem volt tartalék tejcsi, én viszont ,,erőltettem,,. mondtam is, h legközelebb nem is fogok neki tápit adni. védőnő mondta, h adjak neki egy kis forralt vizet ilyen esetben és etessem meg hamarabb. gondoltam, h majd ma tök éhes lesz, hát tévedtem, ha csak kevesebbet tudott enni, a cumiból nem is evett tejcsit sem, hiába mondtam neki, h az tejcsi nem tápi. remélem hamar elfelejti, h cumiból tápit kapott és el fogja fogadni a tejcsit cumiból ha szükséges.
de alig aludt a mai nap, szóval kicsit ki vagyok. ráadásul a párom holnap elmegy 2 napra, pedig jó lett volna egy kis pihi, segitség.

csajok, Nándus mostanában nagyon csipked és karmol, hogy tudom erről leszoktatni? rászolunk ha csipked, de nem tudom,h ez elég. ma pl megcsiptem (persze tök finoman) a karját és mondtam neki h ez fáj, nem szabad, és utána mutattam neki, h simogatni szabad az finom. persze elkezdett sirni, de muszály megtanitanom rá, mert nagyon durva tud lenni a csipése.
ötlet??

teganp adtam Nándusnak őszibarackot, tetszett neki, szépen ette, ma azonban már nem igazán, ezt azonban az éjszakai hányásnak tudom be, holnap újra kap kis b arackot.

jóéjt mindenkinek.
hogy birjátok ezt a hülye szelet. tegnap alulöltöztettem Nándust, ma meg túl, mert a hülye szél átvert.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Boni,
Jó utazást!

Viki,
Jobbulást Lackónak!

Dita,
Szépek a rucik! :D Milyen izgi lesz, amikor már tudod a pici nemét, akkor aztán lehet majd vásárolgatni!
A postás nem hozott semmit tegnap, pedig már nagyon kíváncsi vagyok? Ráírtad az emelet ajtószámot is? Ha nem, akkor nem valószínű, hogy megkapom, mert új postás van már majdnem egy éve, és ez lusta megkeresni. A pannon számláimat azóta nem kaptam meg, amióta ez a postás van. :?

Ancsi,
Nagyon édi Lóci-baba! :D

Czinke,
Sajnálom, hogy Nándus ennyire nem bírja a tápszert. Remélem, nem lesz rá majd sokszor szükség.
A Te tanácsodra rakom sokszor hasra Rékát, és tényleg napról-napra ügyesebb!

Képzeljétek Réka tegnap nagyon szépen evett! 2x is 150-160-at kapott, és mind megette. Igaz, hogy most reggel a 100-at alig ette meg, de ha napközben rendesen eszik, akkor nem érdekel.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nem is mutattam meg nektek Réka új díszeit:
Kép

A tegnapi fürdés után:
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

ancsi: Csak azért jöttem, hogy megmondjam, hogy Lóci olyan édes. Ezek a szájak. :D Megkérdezhetem, hogy hol szültél?

És persze minden baba. Én is akarok!!!!! (remélem egy hét múlva az derül ki)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
én lehet, hogy béna vagyok, de hol találtad meg Ancsi Lócis képeit? Én az iwiw-en nem :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: Én az iwiwen találtam meg a proofilképei alatt van egy másik mappa a babának.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
ok, már megvan. Lentebb kellett görgetni a képernyőt :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nagyon édesek vagytok,köszönjük szépen!!!!!
A SOTEII.-n szültem. Mindenkinek további szép napot!

Kép
f.ancsi

Sziasztok!

Később visszaolasok, most csak keseregni jöttem :cry: Ez egy sz@r nap :cry: Dorcikámat egyik oviba se vették fel helyhiány matt :cry: Most azon dilemmázok, hogy ha fellebbezek, és mégis felveszik, akkor nem fognak-e direkt szemétkedni velünk/vele :evil: Micsinájjjjjak??????? Ha legalább egy nyamvadt játszótér lenne a környéken, akkor nem is érdekelne az ovi, de így sehol nem tud gyerekekkel játszani szegény kislányom :evil: :cry: Hogy legyek így okos?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,
szerintem egy fellebbezést megér. Arról már a jegyző dönt, tehát az oviban nem igazán fogja tudni az óvónéni, hogy ki az, aki fellebbezéssel került be. Kecskeméten az önkormányzati dolgozó gyerekét nem vették fel a körzeti oviba, úgy, hogy bölcsis volt, és anyuka-apuka dolgozik... Én tuti kérném az önkormányzattól ilyen esetben a havi fizetésem. Szívesen otthon maradok, ha helyet nem tudnak adni az oviban, de akkor biztosítsák a megélhetést...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Czinkicsek!

Képzeld, megjött a mei-tai! Az összes gyerekemet belepróbáltam, még a Dórival is kényelmes :) Azért őt már nem cipelném benne huzamosabb ideig :wink:
Engem nagyon aggaszt, hogy az én kincsfiam hason nem csinál semmit... Lusta, mint a sár. Föl nem emelné a bukóját a világ minden kincséért sem, bezzeg az Eszti már tök ügyes. Ádámot ha hasra rakom csak annyira hajlandó, hogy a kezével babrál, ahhoz meg se kell mozdulni, ha elunta bőg. Legközelebb mindenképp szólok róla a gyerekorvosnak.

Viki!

A toyotás body csúcs :) Hol lehet ilyet szerezni? Örülök, hogy javulgat a kisfickó.

Dita!

Csodaszép a pocid :) El tudom képzelni mellé a boldogságtól ragyogó pofidat is :) A szerzemények is klasszak, egy ilyen hálózsákban tuti jól fogja érezni magát Bogyó :) Nekem mindhárom sarjam csípi a zsákban alvást, a Dóri még menni is tudott benne :)

Monic!

Anyukádnak igaza van a szelektív hallással kapcsolatban. Én még annyival kiegészíteném, hogy minden gyereknek van egy speciális fülproblémája is: a "nem"-mel kezdődő mondatokat nem hallják meg. Figyeld csak meg :twisted:

Némóci!

Réka baba tündér :) Klasszak a díszek is!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Linácska!

Köszi a választ! Ha hazajött apacs majd jól átbeszéljük a dolgot, és kisütünk valami megoldást :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok!

REggel óta most jutottam el odáig hogy végre tudjak írni, mert hiába "javították" meg a gépemet és tettek fel új rendszert még kakibb lett mint volt. :twisted:

NEMO
Jó hogy felhívtál, mert most ha úgy olvasom az üzidet hogy nem tudom megkaptad-e a cuccot lehet hogy szívinkfartust kapok.
Örülök, hogy odaért, és annak is hogy tetszett nektek, sajnálom, hogy nem találtam Réka méretében de úgyis olyan hamar belenő és akkor majd kérek szépen cserébe egy képet róla. :)
Mármint olyat hogy a ruhában benne legyen Réka.
De úgy igérd mint Monic, mert nem tartotta be!
Úgyhogy Monic nagy dádá!!!!!!

Ja és örülök, hogy szépen evett végre Rékus.
A képeket csak negyedig látom, de biztos édes minden.

SUSKA
Már említettem, hogy fos a gépem, nem szabadkozni akarok, de egyszerűen nem tölt be mindent, a vonalzókat, képeket csak félig vagy negyedig, úgy látszik hogy az írások közül sem mindet.
Meghülyülök már hogy két hete ez megy, egyáltalán nem élvezetes igy babanetezni.
De ha így felhívtad a figyelmemet hát elmondom, hogy köszönöm kérdésed én jól vagyok, csak nagyon várom már hogy Bogyi jelezzen, várom az uhut ami sajnos csak két hét múlva lesz, és még jobban várom, hogy végre kiderüljön hogy nunusa van Bogyikának. :)
Amúgy minden oké, élvezem a kismamiságot, nem tudok úgy elmenni a tükör mellett hogy meg ne nézzem a pocakomat, legalábbis mintha eltűnne egyik pillanatról a másikra! :)

VIKI
az a baj az említett pirossal hogy fodros is! :roll:

Szupi, hogy LAckó javulgat!

ANCSI
Mondta NEmo hogy tettél az iwiw-re képeket, hát sajnos nem tudom megnézni mert nem tölti be a gép! :(
Pedig nagyon kiváncsi vagyok.
Gratulálok az új családtaghoz, és nagyon sok boldogságot kívánok!

CZINKI
Mi van a popómmal??? Ami mondjuk kicsit gyenge kifejezés! :lol:
Apa mindig mondja hogy rég volt az már popó! Bezzeg a sajátját popikának hívja! :)

Ilyen kis szadista hajlamú a fiatalúr???
Bocsi nem akarom elviccelni, biztos tényleg nem lehet kellemes.
Fogalmam sincs mit kéne tenni, de sztem jól álltál hozzá.

Sajnálom a tápis dolgot.

LINACSKA
Hát ebben teljesen egyetértek veled.
Kiváncsi vagyok az új nagyon kedves kismamipárti miniszterünk mit fog ez ellen tenni!

ÉVI
Én úgy tudom a fiúk kicsit később indulnak meg mindenben, és még ők a teremtés koronái mi???
Bocsi a kisfiús anyukáktól (az intrika a férfiaknak szólt, főleg az olyanoknak mint a párom aki szentül meg van győződve hgoy a fiúk mindenben jobbak a lányoknál)!
PEDIG NEM ÍGY VAN!!!!!!!! :)

dita75

Évi,
most beszéltem a barátnőmmel, neki elfogadták a fellebbezését, és felvették a kislányt abba az oviba, ahova szeretett volna menni. Amúgy 3 éves kortól a gyereknek biztosítani kell az óvodai elhelyezést, és hátrányos megkülönböztetésnek számít, ha azért nem veszik fel, mert nem szobatiszta, vagy azért, mert anyuka GYES-en van.
Persze a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeket fel kell venni, hogy legalább az oviban kapjanak kaját, ők meg nem hordják be a gyereket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?