sziasztok,
köszi a hiányolást!! sikerült visszaolvasnom, bár már sokat elfelejtettem szokás szerint!
gyerkőcök imádnivalók és gyönyörűek egytől egyig!
Viki: Lackónak jobbulást és cuppantóst a nyakicára. nekem védőnő mondta, h fog jövetelekor megváltozik a nyálkahártya kaki, orrfolyás van stb, és az immunrendsz is gyengébb, ezért meg is fázhat. sajna! grat a 2. foghoz!
Dituli: vigyázz magatokra! pocakfotót időközönként kérünk!!
Zsuzska: nem semmi milyen nagy fiú Oli! lehet, h tényleg kosaras lesz!
Monic: fog , fül sajnálom, nyomás a dokihoz nem játék! Danci nagyon nagyot nőt, gyönyörű!
Némóka: Réka nagyon édes, nagyon jól ki van kerekedve, jól tartod!! meitai nagyon szép!! szeretitek?
Évi: gyerkőcök nagyon ügyik!
Boni: zsiványkodik Zsigi?? vődőnőm azt mondta, h ha már elindul, akkor 24 óra balesetveszély.
nálunk nagy volt a forgalom . pénteken szállitották az új bútort a nappaliba, baromi nagy kosszal és kupival járt . lecseréltünk egy 2,5X2,5 m-es könyvespolcot egy zárt fenyőbútorra, nagy meló volt,és még nem is végeztünk. hétvégén takaritás, pakolás volt, jöttek szülők is látogatóba, egyik nap egyik , másik nap másik.
vas este alig aludtam, mert Nándus szó szerint visitott és üvöltött, igy és ennyit még soha nem sir. szerintem a bal alsó foga. de most már végre az is kibújt , remélem most már jobb lesz szegénykémnek. kenem 1000el. igy hétfőn zombi voltam teljesen, ahogy tudtam aludtam Nándussal.
tegnap meg drnéninél voltunk. úgy volt, h kapunk 2 szurit is (1 kötelező és a prevenal), de mégsem kaptunk. most megváltozott az adagolás, és ezért nem kaptunk semmit, és majd 1 évesen. én persze örültem neki. mert hát Nándus még a sztetoszkópos vizsgálatnál is sirdogált.
cumizott és mesét mondtam neki, az nyugtatta meg kicsit. és tegnap még mindig a vas éjszakát pihentem .
ma meg Nándus 5,30kor kelt
csak lestem. gyorsan megetettem, de igazából nem is volt nagyon éhes.
aztán csak megevett egy 220at és egy kis kézben való nézelődés után szépen elaludt. pár perce ébredt és most itt figyel mellettem a babahordozóban.
jól vagyunk most már. sokat dumál és mosolyog. eddig azt hittük, h operaénekes lesz, mert olyan hangokat adott, de most a jejejeje a szava járása, uh lehet,h kemény rokkerénekes lesz
Boni: nem tudom,h honnan töltötted le, h miket kell csinálni a gyerkőcnek, de tőlem már a 7. hónál látott dolgokat kérdezte a védőnő. 1 kar támaszkodik másik nyúl stb.
Monic: tedd minnél többet inkább hasra. védőnő szerint háton ,,lusták ,, lesznek. hason fog kúszni és onnan fordul át hátra is , nem forditva először.
nekünk a nyakunkon van tűzfoltunk. sok kis pötty egy 5 X 2 cmes területen. védőnőnk is azt mondta, h elmúlik.
pusza és szép napot mindenkinek! most végre kicsit lehül az idő , gondolom mindnekinek jobb lesz kicsit.