Sziasztok!
Végre megint géphez jutottam, nagyon hiányzott a társalgó.
Jutika, én is gratulálok, sok örömet a babóhoz!
Jucus!
Majdnem én is mentem a keddi szülőszoba látogatásra, de végül amikor az első ctg-t csinálták, a szülésznő mindent megmutogatott, elmondott, így kihagytam. Nagyon kellemesen elbeszélgettünk a ctg-n, utána már nem is féltem a szüléstől.
És a szemészeten is azt mondták, hogy nyugodtan szülhetek normálisan, nem kell aggódnom
Az én babám is sokat mocorog, főleg délután, kora este, de én imádom! Én annyira élvezem ezt az egész pocakosdit, hogy simán kibírnám még pár hónapig. Csak a nagy meleg nem kellene.
Kíváncsi leszek, hogy hamarabb jön-e vagy később! Most a 37. héten már úgy érzem, nagyon közel van a vége. Ráadásul a barátnőm, aki 2 héttel járt előttem, múlt héten kedden megszülte gyönyörű kisfiát (vajúdással együtt 3 óra alatt). Szerencsés alkat!
Mindenesetre én is elkezdem inni a málnalevél-teát, már nagyjából összepakoltam a cuccomat is, de a gyerekszobát még nem rendeztük be. Remélem, tud még várni egy picit a baba!
Május végére csak mi vagyunk ketten kiírva Jucussal, vagy van még más is?
Jucus, ha bemegyek, majd mindenképpen megkereslek, hátha találkozunk személyesen is
Mindenkinek kellemes pocakosodást, illetve babázást!
Tánci