Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Gumicukor!

Egyelőre búzacsíra olajat kaptam, orbáncfüvet nem. Ha sikerül végre beszereznem, elkezdem a kenceficét.
Intimtornázom is szorgalmasan - már több, mint 2 hónapja, és remélem a legjobbakat. Kép Az 1 cm-vel és gyors gyógyulással kiegyeznék. Kép

Jucus
ljucus

A búzacsíraolaj is elég, addig is kenekedhetsz. Patikában vettem anno (2 éve) mindkettőt.

KépKép
KépKép
gumicukor

Ljucus, 3 baba volt az osztályon? Mikor én szültem 12 volt!
Sckata

Sziasztok!
Meg szeretnélek kérdezni titeket, hogy ti fogtok-e beszerezni, vagy már vettetek-e légzésfigylő készüléket. Egyáltalán kinek mi erről a véleménye. Én teljesen bizonytalan vagyok.
A másik, hogy az én dokim gátmetszés párti, pont legutóbb kérdeztem erről, pedig szívem szerint én is megpróbálnám nélküle. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Móni

Kép
Kép
monacs

Gumicukor, küldtem neked mailt arra a címre, amit megadtál a profilodban lévő honlapon, viszont visszajött egy hibaüzenet, így szerintem nem kapod meg. Kérlek, ha nem gond, írj meg egy másik címet, amin elérhető vagy, az m.livvi@freemail.hu-ra, mert szeretnék kérdezni tőled valamit!
Köszönöm!
Liv

Kép

Kép
liv

Ui.: Ezek szerint lehet, hogy annak idején azt az e-mailem sem kaptad meg, amiben Mészáros magánrendelőjéről írtam? (Tudod, kérted, hogy írjak róla, és küldtem is egy mailt ezzel kapcsolatban.)
Liv

Kép

Kép
liv

légzésfigyelő
mi is gondoltunk rá, de aztán nem lett.
Egyrészt, mert 1 szobában vagyunk, kezdettől fogva külön ágyban, de minden szuszogását hallom.
Másrészt főleg azoknak szükséges a légzésfigyelő, akik kis súllyal születtek, esetleg koraszülöttek voltak. Nagyobb az esély a bölcsőhalálra azoknak az anyáknak, akik dohányoztak a terhesség alatt és utána is a baba környezetében.
Harmadrészt, sok a téves riasztás, amikor már forgolódik a baba, könnyen lemászik róla és beriaszt.

Nálunk nem volt koraszülött a fiam, vagy oxigénhiányos a szüléskor, dohányzás sem volt, nem láttam szükségességét. meg szerintem manapság nagy divat is lett a használata.
De akit megnyugtat, hogy van légzésfigyelő, szerintem jobb, ha beruház egyre, vagy kölcsönzi, minthogy feleslegesen parázzon.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Régen nem jártam erre, mert mostanában elég sok lett a dolgom. Kép Örömmel tájékoztatlak benneteket arról, hogy kisfiam, egy kis késlekedéssel ugyan, de április 13-án megszületett. Minden leendő pocakosnak üzenem, hogy a lehető legjobb kezekben vannak a kórházban, itt tényleg öröm volt minden pillanat! Ezer köszönet Zachár Erikának, aki végigküzdötte velem szinte az egész napot, és olyan megnyugtatóan biztos szaktudással, és kedvességgel tette a dolgát!!!! Le a kalappal mindenki előtt! Komolyan!!! Kép
jutika

Sziasztok!

Jutika, gartulálok!!! Nagyon szép a kisfiad. Kép Sok boldogságot kívánok Nektek!

Sckata, a csecsemőosztályra leadva volt éppen 3 baba. Anyuci mellett biztos volt több is. Kép

Holnap megyünk szülőszoba látogatásra. Már nagyon várom. Kép

Jó babavárást, babázást mindenkinek!

Jucus
ljucus

Sziasztok!Kép

Jutika: Gratulálok a kicsi fiadhoz!!!Kép

Gumicukor: Egy kicsit későn reagálok de azért köszönöm a dícséretet a fényképről. Mi sajnos most nem járunk usziba. Majd a következő babóval.
Nem tudom hogy ki lehet az a kislány. Lehet hogy nem is egy csoportba jártunk.

Monacs: Mi vettünk légzésfigyelőt. Nálunk se volt hála égnek adott egy rossz tényező sem, de valahogy a megnyugtatásunk végett mégis beszereztük.
Igaz - Gumicukor írása alapján - párszor ránk hozta a frászt amikor már nagyobbacska lett Bence és az éjszaka közepén lemászott róla, de ez belefért.

Jók legyetek és vigyázzatok magatokra!

Kati
kfk

Jutika, gratula! Gyönyörű a baba!!!

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Végre megint géphez jutottam, nagyon hiányzott a társalgó.

Jutika, én is gratulálok, sok örömet a babóhoz!

Jucus!
Majdnem én is mentem a keddi szülőszoba látogatásra, de végül amikor az első ctg-t csinálták, a szülésznő mindent megmutogatott, elmondott, így kihagytam. Nagyon kellemesen elbeszélgettünk a ctg-n, utána már nem is féltem a szüléstől.
És a szemészeten is azt mondták, hogy nyugodtan szülhetek normálisan, nem kell aggódnomKép

Az én babám is sokat mocorog, főleg délután, kora este, de én imádom! Én annyira élvezem ezt az egész pocakosdit, hogy simán kibírnám még pár hónapig. Csak a nagy meleg nem kellene.
Kíváncsi leszek, hogy hamarabb jön-e vagy később! Most a 37. héten már úgy érzem, nagyon közel van a vége. Ráadásul a barátnőm, aki 2 héttel járt előttem, múlt héten kedden megszülte gyönyörű kisfiát (vajúdással együtt 3 óra alatt). Szerencsés alkat!
Mindenesetre én is elkezdem inni a málnalevél-teát, már nagyjából összepakoltam a cuccomat is, de a gyerekszobát még nem rendeztük be. Remélem, tud még várni egy picit a baba!

Május végére csak mi vagyunk ketten kiírva Jucussal, vagy van még más is?
Jucus, ha bemegyek, majd mindenképpen megkereslek, hátha találkozunk személyesen isKép

Mindenkinek kellemes pocakosodást, illetve babázást!

Tánci
tánci

Jucus!
Köszönöm a kedves szavaidat, de Te voltál aki gyönyörűen szült . Öröm volt Veletek lenni. Vigyázzatok egymásra.Kép Kép Puszi:Erika
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a gratulációt! Azért néha majd benézek, mi van veletek!!! Minden jót!
Erika! Millió puszi!!! Kép

Judit és Barni 3 hetes
jutika

Sziasztok,

Kicsit pang most az élet erre felé Kép

Tóth dokisoktól kérdezném, hogy nekik volt-e 3D-s UH vizsgálatuk. Mert nekem másik dokihoz járó ismerősöm van, akinél a genetikai UH-t 3D-sel csinálta az ő dokijuk, én meg legutóbb azon voltam, de csak "sima" UH volt.
Nem baj, ha a nála nincs benne a kalapban a 3D-s, csak akkor kérek időpontot a Praxisban.. Kép

Megírjátok, hogy nálatok ez hogy működött?

Üdv:

Macs
maccs

Sziasztok Vida és Tóth doki páciensei!

Egy barátnőm számára kérnék információt a fentebb megnevezett orvosokról, rendelési idejükről (nem magán, hanem a rendelőintézetben!) és esetleg telefonszámot, ahol el lehet őket érni!
Előre is kösz az info-kat, lehet ide a fórumra is, vagy a profilomban található e-mail címemre!

Sziasztok!
Zsu
tothzsuzsi

Tóth Zsuzsi, szerintem a Kútvölgyi recepcióján biztos meg tudják mondani: 355-11-22.
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Én is a Kútvölgyibe fogok szülni október 30. körül! Van valaki aki szintén a Szathmáryhoz jár?

Üdv, Györesz

Kép
Kép
györesz

Maccs, én Tóthnál szültem és volt egy 3d-s de elég a vége felé.

Tóth Zsuzsi, Tóth doki kedden délután szerdán meg délelőtt rendel, de sajnos iszonyú sokat kell várni.
Sckata

Sckata!

Köszi az infot! Kép Juhu-juhu! Kép (nagyon kiváncsi vagyok! Kép )

Tóth Zsuzsi!

355-1122/203 mellék a szülészet nővérpultja, rajtuk keresztül általában hétfőn szoktam hívni a dokit, mert akkor szokott ügyeletes lenni, és délután már viszonylag könnyen elérhető.
A magánrendelése számát tudom még megadni: 224-5424, szerdán 17-19 h között van.

Valóban sokszor kell várni rá, akár egy órát is,de szerintem megéri! ;) /ez itt a reklám helye!/

üdv: Macs
maccs

Meséljen nekem valaki a Kútvölgyiről? Milyen lehetőségeket kínálnak szülésnél? A pici velünk lehet utánna? stb.
Milyenek a szülésznők? Van akit ajánlotok, hogy érdemes lenne majd megfogadni?

Üdv, Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz
Ha tudsz olvasgass kicsit az archívban, mert rengeteg infot találsz a kérdéseidre.

De azért válaszolok pár mondatban:

Én 2002 júliusában szültem, akor még a régi szülőszobákban, ami nagyon jól felsezerelt volt, de még az a zöld csempés. Ennek ellenére nagyon szép szülésem volt.
Tavaly decemberben felújították, így 3, különböző színű és hangulatú szülőszoba van, mindegyik 1 személyes. Van lehetőség apás szülésre, szülésznőválasztásra. Én nem választottam, a szülésnél ismerkedtünk meg, de aki mellettem volt, maximálisan segített, szakmailag a legjobbat nyújtotta.
A baba veled lehet a szülés utáni 2 órás megfigyelésen, ha nem kell inkubátorba helyezni, vagyis kifogástalan állapotban van/vagytok.
Rooming-in van, azt nem tudom, hogy 24 órás-e, de reggel 6-23 ótáig együtt voltun a picivel, de aki akarja, beadhatja a csecsemősrészelgre, ha éppen pihenni akar (szerintem nem sokan választják ezt). Éjszakára ki lehet kérni, ha felébred, hogy megszopiztathasd, de úgy tudom, hogy külön kérésre egész éjjelre is ott lehet, de ez még nem bevett szokás. Én második babánál tuti éjjelre is kikérem.
Most már a gyerekorvosi vizsgálatok az anya jelenlétében zajlanak a kórtermekben.
Kórtermek:
gyermekágyi rész, itt 4 ágyas szobák vannak, de vannak alapítványi 1,2 és mintha lenne 3 ágyas is, de ebben nem vagyok biztos. Az alapítványi szobák fizetősek, nekem 2002-ben 1 éjszaka a 2ágyasban 2000 Ft volt, talán azóta emelkedett valamelyest.

Szülésznőről szerintem az orvosodat kérdezd meg, ő kivel szeret együtt dolgozni, ki ajánl, esetleg mutasson be benneteket egymásnak. Vagy választhatsz te is a ctg-k alkalmával, ki az a szülésznő, aki szimpatikus, kedves veled. Pl. nekem az itt sokak általdícsért szülésznő(k) közül, az egyik pont a legelső ctg alkalmával elég mogorván viselkedett, ráadásul ott is felejtett. én ezért döntöttem, hogy nem választok.

remélem segítettem vmit, jó olvasgatást az infóhalomban.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Nagyon szépen köszi az infókat! Nagyon ari vagy!

Üdv, Györesz

Kép
Kép
györesz

Kedves Györesz és Mindenki!

2004. május 8.-án megszületett lányunk Sára 56cm és 3650g súllyal. Azóta sokat fejlődött már van kis tokája is. :-) Mégegyszer köszönet Dr. Vida Gábornak és Várnainé Horváth Gabriella szülésznőnek, akik világra segítették a kislányunkat.

Tehát Györesz néhány friss infó a Kútvölgyiről: Két háromágyas szoba van, melyeknek van egy közös zuhanyzójuk. Én itt voltam és nagyon praktikus volt, hogy nem kell kijárkálnom a folyosóra, hogy éppen szabad-e a kinti fürdő, vagy ingáznom, ha éppen bent felejtettem valamit a szobában. Ezen kívül még van két négyágyas szoba (fürdő nélkül) és egy háromágyas, ahová a császárral szülőket helyezik el. Az itt található ágyak állíthatóak (mert úgy tudom, hogy a felépülés a császárral szülőknél hosszabb és fájdalmasabb). Az alapítványi szobákat sajnos nem láttam, mert az egy másik folyosón van, elég messze a "bázistól". Azt, hogy milyen szobát kapsz az most így május környékén nagyban a szerencsén múlik. Mostanában nagyon sok gyerek született szerencsére és ezért volt olyan alkalom, pont amikor hazaengedtek minket, hogy megkérték az egész szobát (nagyon udvariasan), hogy ha lehetséges kicsit előbb költözzünk ki, hogy ki tudják tolni a frissen szülőket a szülőszobáról.
A szülőszobák nagyon szépek én a Napsugár nevüben szültem ennek a fala sárgára volt. A férjem végig bent lehetett mellettem, ami nekem nagyon nagy segítség volt. A megszületés után egy kis időre elviszik a babát (apuka is megy vele) különböző vizsgálatokra, azután a születéstől 2 óráig megfigyelésen vagyunk a szülőszobán (hármasban).
A szülőszobában van labda, állítható az ágy és azt hiszem van szülőszék is, de azt én nem kértem.
Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok.

Kellemes babavárást mindenkinek
Böbe
böbike

Köszi Böbe!
Gratulálok a kislányodhoz!

Én majd csak októberbe fogok szülni, de már nagyon kiváncsi voltam a kórházra, mert még nem voltam ott, mert csepeli vagyok és az orvosom rendel csepelen is, így hát még nem kellett bemennem a kórházba!
Szerencsére, a legnagyobb örömömre eddig csak jókat hallottam a Kútvölgyiről, remélem nekem is csak jó tapasztalataim lesznek!

Mégegyszer köszi és sok boldogságot a ki Sárához!

Györgyi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Böbe, gratulálok! Fotókat esetleg küldhetnél... Imádok kisbabákat nézni. És már alig várom a sajátunkat... Kép (Célidő: május 30)

Györesz, a felkészítőn megmutatják az alapítványi szobákat is: van 1 db 2 ágyas, amivel szemben van az adott szárny felújított fürdőszobája, ez - ha jól emlékszem 3000 Ft/éjszaka. A másik szárnyon van 2 db 1 ágyas alapítványi szoba, az egyik légkondis-zuhanyzós, ez 7000 Ft/éj, de erre szerződés van valami magán egészségpénztárral, aminek az ügyfelei elsőbbséget élveznek itt. A másik 1 ágyas pedig szintén egy felújított, szép közös fürdőszobával szemben van. Ez 5000 Ft/éj. Az alapítványi szobák berendezése nagyon szép. Az 1 ágyasokban nagyon tetszett a relax fotel. Kép
Ha valamire nem jól emlékeztem, légyszi javítsatok ki! Kép
Györesz, azt biztos mondta a dokid, hogy EDA-ra alapban itt nincs lehetőség. Választott aneszteziológussal, külön pénz ellenében lehet csak. Ha ez nem szempont nálad (sem), akkor jó kórházat (és "stábot")választottál. Bár még nem szültem, de már 2-szer voltam az osztály "vendége" (sajnos), és csak a legjobbakat írhatom.

Drukkoljatok értünk! Kép

Jucus
ljucus

Tánci, egyben vagy még?
Ha igen, mikor jártok CTG-re?
ljucus

Sziasztok!
Én Vidánál fogok szülni október 11-én, illetve elvileg akkortájt, bár az UH mindig mást mond :-)
Én elégedett vagyok vele.

Valaki kérdezte a telefonszámot, ha még érdekes: Dr. Vida Gábor: 06/30-212-22-93

Azt tudom, hogy kéthetente "rendel" csütörtökönként a rendelőintézetben rákszűrésen, nem csak azért lehet odamenni hozzá, de ha telefonon egyeztetsz vele időt, lehet, hogy a kórházba hív be. Én eddig még mindig ott voltam nála mióta kiderült, hogy egyel többen leszünk/vagyunk.
A 3D UH engem is érdekelne. Ezt mindenkinek csinálják? Csak én maradtam ki :-(
aticica

Ja, még egy kérdés!
Tud valaki arról, hogy a Kútvölgyiben van-e kismamatorna? És szülésfelkészítő tanfolyam?

Köszi
aticica

Szülésfelkészítő van, 5 alkalom, telefonon vagy személyesen kell bejelentkezni az osztályon a pultnál, vagy a 355-1122/433 vagy 203 melléken. Van kirakva prospektus is... Azaz volt, mikor mi jelentkeztünk... Kép
A felkélszítőn mondták, hogy van terhestorna is, ott kaptunk valami telefonszámot is - már nem emlékszem, de a dokim még nem hallott róla. Kép
ljucus

Köszönjük Jucus az infokat!

Üdv Györesz

Kép
Kép
györesz

Aticica, van kismamatorna a Kútvölgyiben: 355-11-22.
Liv

Kép

Kép
liv

Én is szeretnék kérdezni valamit tőletek: a szülésfelkészítő, az az 5 alkalom miből áll?
Köszi.
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az információkat és a telefonszámokat Vida és Tóth doktorral kapcsolatban!
Jó babavárást/babázást kívánok.
Zsu
tothzsuzsi

Sziasztok!

Biztos emlékeztek, én április közepén szültem. Kisfiam is és én is marha jól vagyunk, és azóta is szívesen gondolok vissza a szülésre, és a kórházra és a szülésznőre, és mindenkire!!!

Csak egy megjegyzés, olvastam, hogy szó volt az alapítványi szobákról. Én az egyágyas alapítványi szobába kértem magam, mert úgy gondoltam, hogy az lesz a legjobb. Legközelebb nem így fogom csinálni, mert úgy éretem, nagyon el vagyok szigetelve. Egész nap egyedül, hiába van tv, meg minden, egy kismamával sem tudtam megismerkedni. Nem tudtunk tapasztalatot cserélni, ami szerintem egy újdonsült mamának magyon hasznos! És valljuk be, a csecsemős és a védőnő is inkább azokban a szobákban időz többet ahol többen vannak, és többen szorulnak tanácsokra. Szóval van ennek árnyoldala is...aki még a "kaland előtt áll" gondolja ezt is végig...

Mindenkinek jó babavárást, és olyan szép szülést, mint az enyém volt!!!
Puszi:

Judit és Barnabás 5 hetes.Kép
jutika

Köszi az infókat, holnap úgyis mennem kell vizsgálatra és akkor megkérdezem a pultnál. Mikor van a kismamatorna? Jár valaki? Jó? És mikor érdemes elmenni a szülésfelkészítő tanfolyamra? CSak az utolsó időkben vagy inkább érdemes már most?
aticica

Judit!
Gratulálok a kisfiadhoz, nagyon cuki!

Lányok!
Engem is nagyon érdekelne a szülésfelkészítő! Október végére vagyok kiírva és engem is az érdekel, hogy mikor érdemes elmenni?!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Az orvosomtól kaptam egy tanfolyami tájékoztatót a szülésre történő felkészítésről és a kismama tornáról is. Szerintem ezeket a pultnál is meg lehet találni.
Kismama torna: A kismamák a 10. gesztációs héttől, a gondozó orvos írásbeli javaslatával jelentkezhetnek Mohácsi Petra és Nadjné Markos Mónika gyógytornászoknál. (Telefon: 355-11-22/415 m. h-sz: 17-19.30. és k-cs: 8.00-14.00.)

Szülésre-anyaságra felkészítő tanfolyam:
Téma: 1. Terhesség, 2. Diétás, étrendi tanácsok, 3. Szülés, együtt szülés, 4. Gyermekágy, szoptatás, 5. Szülőszoba látogatás.
A tanfolyam helye: Kútvölgyi Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály
Az előadások kezdési időpontja 17.30
A tanfolyamon való részvétel csak bejelentkezésre. Telefon: 355-11-22/433 vagy a 203 melléken, vagy személyesen az osztályon.
Egy hónapban 5 előadás van.

Szerintem elég szülés előtt 1-2 hónappal elmenni ezekre a tanfolyamokra.
Mi a férjemmel az első babánál eljártunk és nagyon sok tanácsot kaptunk, tehát ajánlom mindenkinek.

Gratulálok az újszülöttekhez!!!Kép
Nekem október közepére lesz esedékes a szülésem, remélem majd pár "ismerőssel" találkozunk.

Kati
kfk

Alapítványi szobák

Első babás anyukáknak tényleg jobb, ha nem egyedül vannak a babával, sokszor bizonytalanok, mit is kell csinálni, ami természetes, mert majd úgyis belejön mindenki a babázásba.
Legalább ketten jó, ha vannak a szobában, és tényleg az alapítványi szobákba kevesebbet járnak a nővérek, én is úgy vadásztam mindig őket, menrtem hozzájuk, ha vmit nem tudtam.

Én 2 ágyasban voltam, de sajnos olyan anyukát kellett kifognom, aki a 4 nap alatt, amíg bent volt, elég keveset társalgott, sem velem, de még a babájával sem beszélgetett, csak tette a dolgát, mint egy gép. Pedig egy napon szültünk.
Viszont aki utána jött anyuka, vele fél nap alatt, annyit dumáltunk, mint a másikkal 4 nap alatt. ráadásul annyira örült, amikor a szopit megmutattam neki, a nagy 4 napos tapasztalatommal Kép
Első babásan jó, ha van már egy többgyerekes anyuka is a szobában, aki azért tud pár jó tnácsot adni, amikor éppen nincs ott a nővér. Persze nehéz, mert nem biztos, hogy mindig van többediket szülő anyuka.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Mindenki nagyon aranyos, hogy elhamoztok minket tapasztalatokkal, infókkal a kórházról!

Én nem is szándékozom alapítványi szobába menni, nem szeretek egyedül lenni, főleg nem olyan helyzetbe, ahol majd több kérdésem is lesz! Meg hát szerintem felesleges pénz kidobás! Nekem legalább is bőven elég lesz amit a 9 hónap alatt kifizetek a magánrendelésen, plusz a szülés!
Meg hát mint első babás, biztos ezer kérdésem lesz, és az csak megnyugtat, ha nem egyedül én leszek az elején olyan kis szerencsétlen!

Györgyi

Kép
Kép
györesz

Györesz, Aticica, mivel én is októberben fogok szülni, arra gondoltam, hogy mehetnénk együtt a szülésfelkészítőre, mondjuk nyáron, július-augusztus környékén. Mit szóltok?

Gumicukor, küldtem neked mailt hétfőn, megkaptad?

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Liv!

Az nagyon jó lenne! Én benne vagyok!
Te merre laksz? Én jelenleg Csepelen, de júniustól Rákoscsabán (XVII.ker)!

Györgyi

Kép
Kép
györesz

Györesz, én Biatorbágyon, szóval nagyon közel Bp.-hez. Ha neked szimpatikus a július, akkor a köv. hónapban bejelentkezhetünk.

Kép

Kép
liv

Liv, nekem jó a júlis! Akkor ezt megbeszéltük!
Majd szolj amikor bejelentkezel és akkor én is hívom őket! Mennyire előre kell bejelenkezni?

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

A felkésszítővel kapcsolatban csak még annyit, hogy az 1. két alkalmat szerintem érdemes előbbre, a többit későbbre időzíteni. Nem tanfolyamra, hanem alkalmakra jelentkezik az ember. Az 1. alkalmon védőnő és intimtorna oktató adnak elő. Ha pl. az ember lánya kedvet kap egy intimtorna tanfolyamhoz, azt érdemesebb minél hamarabb. 1-2 hónappal szülés előtt is el lehet végezni, de nem olyan hatékony.
A 2.-nál a dietetikus tanácsaival sem tud már sokat kezdeni a kismama szülés előtt nem sokkal... De ez az én privát véleményem...

Jutika! Barnabás gyönyörű baba!!!

Szép napokat mindenkinek!

Jucus
ljucus

Sziasztok!
Én október 31-re vagyok kiirva, szintén a Kútvölgyiben fogok szűlni. Egyébként magánrendelőbe járok, csak a vizsgálatokra kell a Kútvölgyi rendelőjébe mennem. Most volt az AFP, jövő hétre lesz eredmény. Láttam, hogy vagytok egy páran, akik kb. akkor és ott fogtok szűlni.
adika

Szia Adika!
Biztos minden OK lesz az AFP-del.
Ez a közös tanfolyamos dolog jól hangzik. De ha tényleg érdemes az első két alkalmat előbbre hozni, akkor már erre elmehetnénk júniusban, a másik háromra meg mondjuk augusztusban. Gondolom akkorra már ti sem nagyon terveztek nagyobb nyaralást. :-)
Liv, te jársz tornára? Vagy csak hallottad, hogy van?
Tegnap este hallgattam egy kis klasszikust és olyan tánc (legalábbis mozgolódás) támadt odabent, hogy nem győztem magamhoz térni. :-)
aticica

Az az igazság, hogy engem az első két előadás kevésbé érdekel, hiszen arról beszél a védőnő, olvas róla az ember az újságokban stb., inkább a többi három tűnik izgalmasnak, viszont ha ti az első kettőre is szeretnétek elmenni, akkor én is megyek! Kép
Szerintem júniusban jelentkezzünk be, nem hiszem, hogy szükséges előbb hívni őket, de addig még egyeztetünk. Kép
Aticica, nem járok tornára, mert nekem innen kb. 2 óra busszal a Kútvölgyi, így inkább megvettem videón Tápainé Bajnay Márta Terhességi torna c. videókazettáját, csak már ki kellene csomagolni. Kép

Kép

Kép
liv

Jutika, a kisfiad valóban csodaszép!!!

Kép

Kép
liv

Az 1. előadáson a védőnő azért mondott újat nekem, pl. a juttatásokkal, ügyintézéssel kapcsolatban. Pl. nem tudtuk, hogy apukának is jár 5 nap pótszabi, amit valami extra módon kell elintézni. :-)
A 2. ea. nekem is felejthető volt...
ljucus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?