Na sziasztok, én elökerültem végre...
(most meg a Babanet rosszalkodik, nincs "Szólj Hozzá" rész, igy kénytelen vagyok Word-ben nyomulni, aztán remélem majd át tudom másolni)
Na, ahogy sejtettem megpukkani sem volt idöm péntek óta. Pénteken én föztem-sütöttem elöre,hogy ne kelljen ezért nekem kiesni a segitésböl, szombaton megcsináltuk a mennyezetet, vasárnap testületileg pihentünk a párommal, illetve kertészkedtünk, elcuccoltunk egy halom szemetet itthonról, hétfön délelött folytattuk a fallal...
Egész jól haladunk, nagyon bizom benne,hogy idöben befejezzük amire jönneka rokonok, szép szobájuk lesz nagyon...
Akkor most jönnek az elmaradt irásaim, akinek nincs felesleges félórája , ugorja át az irásomat
Gabi75, nagyon-nagyon sajnálom,hogy Dávid megint beteg lett...Annyira átérzem a tehetelenségedet mert itt ugyanez van...Nekem is 3szor adtak antibiotikumot, mire valaki kideritette mi a fene bajom van. És ugye köztudott, hogy feleslegesen beszedett antibigyó nem jó,mert ellenállást fejleszt ki a szervezetben,igy aztán amikor majd igazán kellene akkor sem hat. Nincs ott valami másik orvos, vagy gyerekkórház, ahova elmehetnétek? Tudom, vagy is gondolom,hogy ragaszkodsz a saját dokidhoz, de én kicsit úgy érzem,mintha nem is nagyon biznál már benne,igy egy próbát megérne.
ÚÚÚgy segitenék, ha tudnék...
Ja ,és ami pedig a joghurtot illeti itt nincs Gerber, vagyis én még nem találtam, pedig már jó pár hete bújom a hütöpultokat.
Mi rozskenyeret vagy franciakenyeret eszünk, ezek hasonlitanak a legjobban az otthoni állagára, izére.
Én pedig pizzatésztából szoktam rudakat késziteni, és most már sajtot is reszelek rá, ezeket csámcsogja Ádámka kenyérhéj gyanánt...
Zsizsa, részvétem a sok baj miatt, hogy mi a csudáért mindig egyszerre szakad minden az ember nyakába???Szétosztva se lenne kutya, de mindig egyszerre az azért nem fair...A kezednek és torkodnak jobbulást, gondolom Királylány cipelés sem sokat használ a csuklódnak ...
Mellesleg ezek a füves képek nagyon aranyosak, ekkora füben még én is szivesen hemperegnék,olyan jó puha lehetett
Gratula a mászáshoz!
Hányinger?Hm...Nem is irok semmit, de remélem megosztod velünk ha van valami hir...
Vera, örülök,hogy megagyalkásodott Bence, látod csak kell egy kis biztatás tölünk,és ö is jobb kisfiú
Jó pihenést Szolnokon, vannak még a tulipánokból anyukádéknál???
Hangosz, sajna szopi témában már nem tudok segiteni, de itt annyi jó tanács elhangzott,biztosan használnak
Egyébként mi balosak voltunk illetve vagyunk,mert azt még elfogadja napjában egyszer.
Fogalmam sincs mitöl alakul ki,hogy valamelyik oldalt jobban szereti, érdekes nagyon!
Brigi, látom most ti voltatok-vagytok soron éjszakázással
Még jó,hogy mindig máson van a sor...
És végre megleshettük a fiacskáidat, nagyon aranyosak és jó modellek mind a ketten
Gratu a negyedik foghoz, mi a harmadikkal küszködünk..
Zit,jó,hogy irtál Beniröl, máskor igazán kérés nélkül is légysziiii...Nekem külön tanulságos olvasni,mert tök ugyanezeket csinálja Ádám is(álldogálás, visszabeszélés), jó visszajelzést olvasni,hogy minden okés nálunk is...
Amikor irtad Zsizsának, hogy GAbi csipiszt mutat, vagy 5 percig gondolkoztam,hogy ez mi akar lenni..Aztán visszanéztem a képet és rájöttem, nálunk ezt fityisznek hivják
Ja, és már a múltkor akartam irni, amikor a hajmosásról irtál,hogy nem türi a hátonfektetést, hogy próbáltad már ülve mosni
??? 1 hónapja legalább már mi is igy mossuk meg, és egész jól türi...Van egy nagy müanyag pohár és azzal öntögetem a fejére a vizet, igy öblitem le, aztán meg lehet vele játszani...
Sapkátok nagyon szuper,én éppen tegnap mentem vissza egy fél utcányit,mert kidobta a kocsiból, én meg nem vettem észre..Szóval én is megkötösre hajtok most már
A cikket is elolvastam, kár,hogy képet nem mellékeltek hozzá, talán a többi oldalon majd lesz, de most nincs rá idöm... De elviekben már marhára tudom milyen cipöt keresek,csak még nem találtam egyet sem
Fügyi nálunk is jól "müködik",már 1-2 hónapja megnéztük neki,szépen hátrament, azóta is néha-néha megpróbálom, de apája nagyon nem szereti ha piszkálom, szerinte felesleges
Klarissza, Laca az utolsóelötti képen olyan gyönyörü,mintha rajzolták volna!! Ilyen szép szemet én még nem láttam
Nagyon aranyos kisfiú, és a mellékelt képek szerint mozgolódós is
Esküvö, lagzi azért biztosan jó lehetett, én a sajátomon voltam utoljára
Éttermes kép is csúcs, mit hozott neki a pincér????
Folyadékot nálunk egyszer kap ÁDám, méghozzá ebéd után, akkor kap babaalmalevet vizzel jól felhigitva... változó mennyi iszik meg, de Ádám már nem szopik, szóval ez kicsit más tészta már...
Panu, olyan jó volt a te élménybeszámolódat is olvasni,nagyon szép lehet a barlangászkodás...Meg az,hogy ennyi ember egyszerre tölti a szabadidejét, tök jó lehet...
És a svéd költözés mikorra várható? Nagyon távoli, vagy hamarosan mentek? Gondolom az egész család menne,igaz???
A saját fözés-evéshez csak gratulálni tudok, hátha most már megtört a jég Lizinél is...Én kb egy hónapig nem adtam újra tököt neki,nehogy megint visszaszokjon, de most van megint itthon egy darab, majd fözöm azt is. Éppen anyukám mondta a hétvégén,hogy az egy nagyon jó dolog, ha eszik a baba, mert az nagyon tudja stresszelni a mamát. Hát remélem hallgat a pici fiam a nagyijára...
És persze gratula a 3-ik foghoz, mi is most növesztjük. Ha jól értem , akkor nem az 1-es nött ki neki felül elöször?
Ann, én sem tudtam,hogy pszichomókus vagy, de azért szerintem még szabad depizni, a pszichológus is ember
Az autóért nagyon
, de nem értettem igazándiból, hogy valaki szándékosan karcolta meg, vagy valahogy véletlenül kerültetek össze valakivel??? A gyanúm az elöbbi,mert otthon nem birják ha a másiknak szebb-jobb van, sajna ilyen térem még messze van Európa...
Jelentem túl vagyunk a karfiolon is, ez is tetszett...És amiket te nem szeretsz, meg sem próbálod Haminak adni? Szerintem egy próbát megérnek majd, mert lehet ö meg szeretni fogja...
Anita, tudod, te mindig hiányzol, ha kiteszed a lábad a topicból
Tényleg már jó régóta mondogatod,hogy fogzik Robó,kiváncsi leszek végül mikor lesz fogacska a sok nyügi után...
Mi a legalsó szintet fejezzük be, ami idáig félkész állapotban volt, gipszfalat teszünk fel, lerekesztünk egy nagy szobának való részt, festés, szönyeg, stb...Mindezt azért, hogy legyen egy plusz 25m2, ahová nyáron a rokonokat be tudjuk rakni, utána meg mi tudunk hüsölni..(ott van leghidegebb,mivel pince, bár vannak rajta ablakok...)
A napszemüveges kép csúcs, hát ezért hiányoltam én ennyit a fényképeket, olyan jót lehet rajtuk most már nevetni, nagyon aranyosak ezek a babák itt egytöl egyig!
Noja, persze,hogy emlékszünk a fürtös Levid hogy van???Képeket ha tudsz, feltétlenül mellékelj!!
Oris, csak ámulok milyen szakavatottan irtad le ezt a képátméretezést..Én ugyan egy mukkot sem értek belöle, de akinek meg van az adott progi szerintem ennyivel már el tud boldogulni vele
A gyomorgyuszihoz jobbulást,és föleg nyugalom, tudom,könnyü ezt mondani..., de azért hátha jobban ráfigyelsz.
Zsizsa látom most már te is irod,hogy a csuklódnak nem jó az emelgetés, látod, én rögtön erre gondoltam amikor elöször olvastam.
A te üzid az utolsó amit kiad ez a fránya gép, igy itt most lassan abba is hagyom.
Bocs, de még magunkról pár szóban.
Vettünk egy új babakocsit, most már a másik lennt pihen a pincében. Ez olyan igazi kis könnyüke, pont boltozni találták ki. Mert nekünk erre kell, boltból be-boltból ki, aztán meg autóval megyünk mindenhová. És a másik olyan dög nagy nehéz volt, üresen is nehéz volt vele bánni, ezt az újat meg még Ádámmal együtt is simán felkapom.
Alvásilag is csúcsokat döntögetünk, vasárnap fél 11-kor volt az igazi felkelés
Addig 2-szer ébredt fel, de kis heverészés után visszaaludt, velünk együtt
Szóval most azt hiszem alvás-mérlegem egálban van
És van néhány új "szavunk", bár ez még csak szótag. Hoppá-valami opá szinten jön ki, Bábá, ez a baba, pa ez apa. És ha ezek közül akármelyiket mondjuk neki, azonnal visszamondja...Kis ügyes
Hokihiradóóóóóó, Zitnek
Két itthoni meccsüket elvesztették a drágáim (3-0-ra és 4-2-re), igy 2-2 az állás,most megint mennek San Jose-ba, kiváncsi vagyok mit játszanak,mert most nagyon nem megy nekik, és csak 4 nyert meccsig megy az egész.
Na,még képek és már itt sem vagyok
Idöközben megjavul a Babanet, igy látom Brigi újabb képeket tettél fel, hát nagyon aranyosak ezek a fiúk még mindig
Marci profin mossa már a fogát
És akkor a mi képeink:
Igy örül Ádám ha hintázunk:
És az új taligánk:
Na, tényleg itt a vége, fussatok el véle
Barbi