Új privát üzeneted érkezett!

Én is megvagyok ám, csak a gépünk ment tönkre és javítani kellett.
Klarissza. Sajna nem kaptam meg az emiledet a fent emlitett okok miatt, viszont sikerült vennünk gépet. Már csak azt kell megtanulni, hogy rakom fel. Remélem ez is menni fog és akkor meglátjátok az én manóimat is.
Bocsi hogy most megint nem tudok mindenkinek irni. de megigérem, hogy ezentúl jobban fogok igyekezni.
mindenkinek kellemes hétvégét.
Brigi
bombomanyu

Köszönjük a dícséreteket!
Zit:
felbátorodtunk, lehet, hogy kipróbáljuk mi is a zuhanyt, eddig csak popsi mosáskor használtam. Szerencsétek van fütyi ügyben!!!Kép
Ann:
Gondolom, jól felhúzlak azzal a mondatommal, hogy "egy pszichológus nem lehet depis!! Kép Kép"
Akkor mi lesz velünk, ha már egy pszichomókus is????? Kép
Zsizsa:
Gabi nagyon tündérke a fűben! Sajna nekünk még várni kell 1 hónapot és ha minden jól megy, akkor Laca is hempereghet a zöldben, Debrecenben.
Panu:
A határon kívűlre rekedt magyarok sokkal könnyebben szóródnak széjjel a világban, mintha nem találnák a helyüket. A férjemék családja is össze-vissza él, Németo., Fr.o stb.

Mi esküvőn voltunk Székesfehérváron, most érkeztünk, na jó nem most, de most térek magamhoz Kép
Jó volt egy kicsit kirándulni, csak az kissé zavaró volt, hogy Laca nem tudott csúszni mászni, mert nem volt rá hely. Morgott a szertartáson a templomban, úgyhogy ki kellett vinni levegőztetni Kép A vacsorát jól bírta, igaz 9,30-kor már leléptünk, mert túl hangos volt a zene, de akkor már elég álmos is volt. Persze reggel 6-kor már a szállodában hangosan virgonckodott, úgyhogy gyorsan összekaptuk magunkat és elmenekültünk, nehogy valakit felbosszantsunk Kép (Apa hajnalig mulatott, úgyhogy enyhe alkoholos mámorban vezetett, de abban már nagyon profi, úgyhogy nem izgultam Kép)

Könyv:
Én most a Fejlődélélektant olvasom, de amerikaiak írták, úgyhogy van benne hülyeség Kép (most a vizsgaidőszakra felfüggesztettem)
klarissza

Brigi:
akkor már nem is aktuális az emailem Kép
Laca az étteremben
Kép
klarissza

Hahó!
Klarissza! Laca nagyon komoly az étteremben, mint a férfiak általában Kép A széket ti vittétek? Vagy ott volt?

Zit! Jók a cikkek. Olvastam. Vmikor a napokban megyünk cipőt venni.

Ma délben dagadt a mellem. A lányom végre jóízűen megette, amit én főztem és nem kiabált holmi sütőtökpüré után Kép Igaz, magunknak is csináltam azokból az alapanyagokból kaját, gyakorlatilag a fűszerezésben volt különbség, és apa is ette rendesen. Sárgarépa (új), fehérrépa, petrezselyem, újhagyma, karfiol. Lizinek pürésítve (plusz 2 krumplival), nekünk levesként (plusz galuskával). Isteni volt.
Nálatok is koldulnak már a gyerekek az asztalról, tőletek? Nálunk ez pár napja beindult. Neki is kell akkor enni, amikor mi eszünk! Kép Egyelőre kicselezem és általában gabonapelyhet kap, vagy a natúr zöldségekből (pl. paradicsom).

Most már eldugulok, és várom a beszámolókat a hétvégéről.

panu
panu

Ja, és holnap estére mozi szervezek éppen. A Belleville-i randevú c. francia animációs filmet nézzük meg a barátnőmmel. Jókedvem lett tőle. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

panu
panu

Panu:
Hát most aztán irigyellek, mozi meg jó étvágy Lizinél Kép
A Príma Pappa ott volt az étteremben, de olyan furcsa volt, mert a babától távolabb van a tálcája, mint a mi Brevinknek. Amúgy mi semmit sem haladunk a hozzátápival, szopiról nem igazán hajlandó lemondani, holmi püré kedvéért Kép úgyhogy az étteremben is csak ücsörgésre használtuk a széket.
Tényleg Lizi mennyi folyadékot iszik? És mikor szoktad megkínálni vele? Nálunk arra sincs igény, csak poénból egy-két korty, de akkor is csak a pohár izgatja. Igaz eddig csak forralt vizet és Milupa őszibarack teát próbáltam, próbálkozzak mással is?
klarissza

segitsen valaki!!!!

hogyan csökkentem a kép méretét ha azt a hibaüzit kapom ,hogy meghaladja a 650x700pixel méretet.
Köszi Brigi
bombomanyu

Bombomanyu! Photoshopban tudod kicsinyíteni. Ha van ilyen programotok a gépen. Más programok is vannak ehhez a művelethez, de én ezt ismerem. Ha van photoshop, akkor szólj, és részletezek Kép

Klarissza! Folyadék szigorúan csak kaja után, illetve nagy melegben nagy séta után. Szóval nem gyakran. Pohárból és cumisüvegből egyaránt. Forraltvíz, gyümilé (bébi). Utóbbi akkor, ha kemény a kaki, hogy lazítson egy kicsit (szőlőlé). Amíg van rendesen szopi, addig nem kell neki más folyadék. Mi is csak akkor kezdtük el, amikor már csak 3 szopi lett egy napon.

panu
panu

Panu. Sajnos nincsen ilyen programom, de most csináltunk kissebb felbontásu képeket, mindjárt megpróbálom azt fölrakni.
bombomanyu

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezek az én manócskáim.
bombomanyu

Szia Bombomanyu!
Nagyon szépek a gyermekeid! A tekintetük egyforma. A 3. képen Bömbi nagyon "bömbis" azzal a nagy tokával. Kép Kép Kép
Bocs, megyek mert apa hagyja, hogy a lánya összetépje a meséskönyveket Kép

panu
panu

Jaj, Klarissza! Én ismerem ezt az éttermet, Nagyon finom kajákat csinálnak, a város szélén vannak, az az út vezet Sárbogárdra. Már jópárszor ettünk ott munka közben

na, most már tényleg mennem kell

panu
panu

Sziasztok!

Sajnálom, hogy mostanában nem sok időm van olvasgatni. Jólesik ha néhanap hiányoltok, jó érzés, hogy gondoltok még ránkKép.Elég sok dolgom van mostanában,felújítás még mindig zajlik, nemis tudom mikor érünk a végére. legalábbis egy részének a végére. Mert munka az mindig akad nálunk. Ráadásul Robó is az átlagnál nyűgibb, szerintem fogzik, apa szerint nem, ugyanis ezt mondom már 3 hós kora ótaKép.Viszont egyre több jel erre vall, így várjuk a fogacska kibújását. Éjszakáinkról nem is írok, szörnyűek. Már nem is számolom hányszor ébred Robó. Sok jót nem tudok írni, mint látjátok, panaszkodni meg igazán nem akarok.
Természetesen ezek mellett Robó csuda édi baba és rengeteg örömet okoz nekem, ami minden búmat bánatomat feledteti.Imádom a bújását, a gagyogását a szeretetét , meg egyszerűen mindenétKép.

Bocsi ha valakit kihagyok, nem túl sok időm van írni:

Zit: köszi a hiányolást, aranyos vagyKép. Beni fütyikéjéhez gratula.Nálunk még nincs semmi ilyesmi jel...Nálka egyik napról a másikra megoldódott?Éjszakánk nálunk is dettó ilyenek, talán ez kicsit segít, hogy nem vagytok egyedül. Bár inkább abban lennék hasonló veletek, hógy jóalvó a gyermekünkKép.Cipőkről írtakat köszünjük, aranyos vagy, hogy megosztottad velünk. Nekem ilyen keresgetésekre mostanában nincs időm.

Brigi: végre látjuk a fiaidKép.Nagyon aranyosakKép. Amint látom jó kis husika Marcell.A szemük viszont tényleg nagyon hasonlít.

PAnu: jó mozizást kívánunk. Lizit pusziljuk.Mikor írtad, hogy dagad a melled, arra gondoltam első sor olvasása után, hogy sok volt a tejcsidKép, aztán olvasom tovább.. Látod, tudja Lizi, hogy mi a fincsi nekiKép.Barlangtúra jó lehetettKép.Képek készültek?

Noja: remélem mostmár sűrűbben tudsz jönni. Leventét pedig nem lehet elfelejteni, kérünk újabb képeket!Képkeresztelő hogyan sikerült? Majd írj rólaKép.

Klarissza: milyen csudaédi BotiKép. Igazi úriember módjára viselkedett az étterembenKép. A fentebbi képeken is annyira édes. A biztonsági berendezéskről várom a képeket.Lacka hogyan viselkedett az esküvőn?Nálunk már iszogat Robó, főleg a főzik után . Kimondottan forraltvízet adok és néha kamillateát, vagy bébiteát(Herbál). Nekünk a gyógyszerésznő mondta , hogy a gyümölcsteák sem egészségesek, mert sok bennük a cukor.

Zsizsa: nem is tudom mit írjak? El vagyok szédülve Gabócától. Annyit szépült, bár eddig is gyönyörű volt, de most valahogy már olyan nagylányosan szépKép. Napjaitok pedig szerintem nagyon hasonlóak, mint nálunk. Sok erőt és kitartást kívánok Nektek!!Csudaügyesen mászik már GabiKép)(jól láttam ugye?)Kezed jobban van már?

Ann: sajnálom, hogy nem találkoztunk. Máskor ha jöttök értesíts időben és megpróbálok bárhová kisétálni Robóval, hogy összefussunk, mégha öt percre isKép.Jó? Nem is tudtam, hogy ez a foglalkozásod. Látszik mennyi mindent nem tudunk még a másikról? Engem nagyon érdekelne a véleményeid, tapasztalataid. Főleg azok, hogy mikre kell ilyen korban odafigyelni a kicsiknél. Majd írsz róla? KösziKépEsetleg könyvcímek is jól jönnének. Hami csudacukorfalatKép.

Cory: jó, hogy írtál a cicikről. Érdekes, hogy nálatok, hogyan alakult a rendszerKép. Köszi a múltkori képeket a manókrólKép.Nálunk Robó mindkét mellből eszik, akkor ezek szerint kevés lenne neki már a tejcsi?

Gabi75: örülök, hogy Dávid már jobban eszik. Párod hazaért? Gondolom emiatt nem jösz mostKép.

Gabi: nagy kérésem lenne. Ha lenne időd megírnád nekem ezt a Pampers akciót?Tudom, hogy volt róla már szó, de akkor nem érintett még a dolog. Mi Liberót használunk és egyik ismerősömnek van két hós babája, megígértem, hogy rákérdezek, hogy hogyan működik ez a beküldős dolog. Miket kell, hová , mennyi beküldeni? Köszi Kép.Jobban eszik már Zsoltika? Szentesen mi jót csináltatok? remélem pihiztél is!

Vera: mikor jöttök már haza???Már várlak benneteketKép

Barbi: várom ám, hogy írj egy pár sort. Milyen melóról írtál, valószínű lemaradtam róla...trónörökös pedig remélem jó alvó lesz lassan!Kép

Docka:Andris nagyon erős fiúcska. Milyen nagyfiús ő is. Olyan furcsa, hogy ennyire változnak és piciből látni ahogy naggyá cseperednekKép. A vonásai megmaradtak, de valahogy olyan nagynak tűnik már. Olyan szép fiú, csak győzzétek a lányokat távoltartani!

Többiek merre vagytok???

Zsófiknak boldog névnapot kívánunk.

Zsófi és Edit Botijának pedig nagyon sok boldog névnapot:

Kép névnaposaknakKép.

Végül egy kép az én 10 hónaposomról, aki éppen hóditani készül a napszemüvegben:

Kép

Jó éjt: Anita
anita77

Sziasztok!

Anita: az, hogy mindkét mellből eszik, nem jelenti azt, hogy kevés neki! A mell arra a termelésre áll be, amire szoktatják. Ha váltott mellre, akkor arra.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: köszi , csak nálunk régebben egy -egy mellből evett, és talán két hónapja issza ki mind a két mellemből.Ezért gondoltam, hogy lehetséges talán, hogy nem elég? Ari vagy, hogy segíteszKép.

Anita
anita77

Sziasztok!
Anita! Csuda jófej Robó ebben a szemüvegben! A mosolya a régi, még mindig csibészes. Kép Kép Kép KépA ciciről hasonló a véleményem, mint Corynak. Valszeg 2 hónapja vmiért hirtelen több kellett neki, és akkor nem vártátok ki, hogy több termelődjön, hanem átálltatok a két mellre, de ezzel sokáig lehet még szoptatni. Én 2 mellből szoptatok Lizi 3 hós kora óta.

Királylányunknak KIBÚJT A 3. FOGA. A két alsó egyes után a jobb felső 2-es. Ma egésznap nyügi volt, mert most törte át a fogínyt. Várjuk a másik oldalon is.

panu
panu

Anita77. Robó nagyon édi a napszemüvegben. Boldog 10.hót nektek.
Panu. Gratula Lizinek a fogacskához. Hátha a következő könnyebben bújik majd elő. Mondom én mikor nálunk előtte 3nap nyügi vanKép. Bömbinek tegnap tört át a 4-ik. ezért volt a nyügije.
bombomanyu

Lanyok !

Most csak gyorsan magunkrol,sajna DAvid megint belazasodott penteken.Meg mindig nem tudjak mi a baj,mivel a verkepe neg volt a multokr,most egy ujabb virusra vagy bak-ra fogtak.Ujabb antibiotikum kurat irtak es csak kedden hagytuk abba a masikat.Most nem tudom mi tevo legyek de nem merem neki adni az antibiotikumot.Vert vettek tole es magas a feherversejt szama,azt mondtak gyulladas van a szervezetbe.Ti elhiszitek hogy nincs koze az elozo ket lazhoz?SZerintetek 2hetente belazasodik egy gyerek az normalis?Ugy hogy nem is jarunk semmilyen kozossegbe.Allitolag egy kicsit megint piros a fule,azt mondtak lehet van egy kis fulgyulladasa.Istenem,de a multkor is mondta az egyik doki majd masnap ket doki mondta hogy a fule teljesen olyan amilyennek lennie kell.Ki erti oket?Ti mit csinalnatok a helyemben(adjam az antibiotikumot vagy sem)? 2 honap alatt ez mar a 3-dik 10 napos kura lenne.Nem sok ez egy kicsit?Na mindegy ,most nagyon el vagyok keseredve mert attol felek valami rejtett baja van amire nem jottek meg ra es attol lazasodik mindig be es ameddig nem jonnek ra addig hiaba is adom az anitbiotikumot mindig eljon.Vagy nem?
Most megyek is mert a fiam olyan nyugos mint meg soha eleteben,szegenykem nagyon sokat sir,es szinte egyaltalan nem alszik.EGesz ejjel sirt,alig tudtam egy par perc utan megnyugtatni.SZemmel lathatoan faj neki valamije.Kép Es ujbol nem hajlando semmit enni,de meg szopizni sem pedig latszik hogy ehes.elkezd szopizni majd nagy siraba kezd,lehet hogy tenyleg a fule faj vagy torka vagy foga vagy mar nem tudom mi.Ugy higyjetek el hogy azon kivul amit en bele nyomtam injekcos akarmivel semmit nem evett.kezdjuk megint a szenvedes,mar nem is tudom neha hogy birom,de meg az a szerencse hogy a ferjem pont aznap este hazajott amikor a dokihoz mentem.Ha most nem lenne itt nem is tudom mit csinalnek,mert egesz nap csung rajtam a dragam es sirdogal,meg wc-re sem tudok elmenni ugy sir.

Bocsi hogy nem irtam senkinek majd meg jovok,kedden ujbol doki.Kép

mindenkinek boldog nevnapot kivanok!
Boldog hofordulot a babaknak!
Minden baba gyonyoru!!!!!Kép
gabi75david

Panu:
akkor nem izgulok itatás ügyben, csak a nagyik csodálkoznak. Igaz nálunk az egyik nagyi már újszülött korától vízzel akarta itatni, még jó, hogy nem sörrel Kép
Anita:
már megvettem a fiók nyitogatás blokkolót, de sajna bele kell csavarozni a fiókba két pici csavarral, de a szerszámos láda használatához nincs engedélyem Kép Tehát Apára várok, hogy szereljen.
Gabi75:
hát szerintem bízz meg az orvosban, add be azt a gyógyszert, de ne csaljatok le belőle egy adagot sem! Hátha most már hatásos lesz arra az ismeretlen gyulladásra Kép
Nincs huzat a lakásban, vagy esetleg megcsaphatta egy erősebb szellő fürdetés közben, vagy valaki hazavitt volna valami vírus-félét???? Nem jártok bevásárlóközpontba, mert ott mindenfélét össze lehet szedni állítólag. Lehet, hogy hülyeség, de te is most több vitamint egyél és hátha átmegy a tejcsibe egy minimális belőle. (Bár néha efelől kétségeim vannak, mert az általam megivott kávét egyáltalán nem látom Lacán, vagy csak a jó megy át a tejcsibe??? Kép

Klarissza

Előre láthatólag nem tudok szinte sehova semm menni június 8-ig, ha minden jól megy. Ha nem akkor június 22-ig Kép Se állatkert, se Ikeázás, se se stb. (Csak a 2 órás rutin séta)

Ja és olyan bunkó vagyok, mindig elfelejtem a babákat megdícsérni! Kép
Szóval nagyon aranyosaka a babák és vigyorgok mindig ezerrel rajtuk, csak mindig elfelejtem leírni Kép
Szóval Brigi babáit már élőben megdícsértem, Anita Robója úgy látom lassan iskolába és diszkóba megy, olyan nagy fiú Kép Ja és természetesen a múltkori kalapos Lizit is elfelejtettem megdícsérni Kép Olyan bájos csajszli, kire hasonlít?

És most már abbahagyom, mert dolgozatot kell írnom Kép Kép
klarissza

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak most hétvégénk is gáz volt, utolsó vizsgám volt (remélem), és Nóri keresztelő bulija a barátokkal + páromnak meglepetés szülinapi bulival egybekötve, amit nem is sejtett, de végül jól sikerült, csak vasárnap 30 személy után kellett takarítani KépKépKép izgi volt !

Zsófiknak , Botiknak boldog névnapot, meg persze a hófordulosoknak is sok szépet!

Panu: én meg Marosvásárhelyi vagyok, úgy látszik ez vegyes topic Kép!

Itatás: nálunk kap gyümi levet (bébi), forralt vizet, baba vizet, teát, most jelenleg citromfű teát. Mondjuk a vizet nem visszük túlzásba, de mgissza...

Rólunk csak annyi, hogy most már mindenhol feláll, ahol meg tud kapaszkodni (kádba most kellett vegyünk csúszásgátlót Kép), egy kezezik, és felül magától és ezt mind kb másfél hét leforgása alatt kezdte el...Kép.

Az összes babó gyönyörű különben...

Most megyünk egyet enni

Mindenkinek üdv

Meme
meme

Meme! Ismered a Sükösd Levit? Kollégám volt. Úgy emlékszem, ő is mvhelyi. Nórinak pedig gratula a komoly és főleg gyors mozgásfejlődéshez. Szerencse, hogy vége a vizsgáidnak, mert most nonstop gyakorolni fogja azt, amit az elmúlt 10 napban megtanult Kép

Klarissza! Megy a drukk! Kép

Bombomanyu! Bömbi 4.fogához gratula. most csendesebb lesz egy kicsit, biztos Kép

Gabi75! Nem is tudom, mit mondjak, hiszen semmi nem vigasztalhat ilyenkor. Abban igaza van Klarisszának, hogy fogadj szót az orvosnak, ha bízol benne. Ugyanakkor a túl sok antibiotikum nem jó, mert könnyen előfordulhat, hogy amikor nagyon fontos lenne, már nem használ semmit, nem reagál rá a baba (sajnos, hallottam ilyent). Könnyű mondani, de az lenne a legfontosabb, hogy végre megtalálják, mi okozza a lázat. Szorítok nektek, hogy jobban legyen Dávid.

panu
panu

Panu! sajna nem ismerem! én is örülök, hogy végre befejeztem, mert már kezdedett sok lenni Kép. Lehet hogy most többet kell figyelni Nórira, de szerintem jobb lesz, mert többet van el már magával, odamegyek és eltol a kezével, hogy most ő játszik és kész...Kép tiszta édes, öntudatos és akaratos..Kép

Gabi75! Véleményem mint Panué én nem hiszem hogy beadnám neki az újabb antibiotikumot. Ha nem tudják pontosan kideríteni, hogy mi a baj akkor az egyáltalán nem biztos, hogy segít sőt. De biztos hogy meg fog oldódni, tudom most nehéz ezt elképzelni, de hidd el minden rendben lesz Dáviddal!

Meme
meme

hi
most csak gyorsan átolvastam, megyek, visszfekszem , mert kaptam egy gyulladást a gyomromba.(vaj mitöl???Kép -- a nyugodt életem)

bombom:
itt a segitség, ha még nem jöttetek volna rá, hogy kell csökkenteni.
szo: nyugodtan készits jo nagy méretben.
a menete: minden operácios rendszerben van paint(legyen ez 95,98,2000, ME,XP)
1.lépés: bemész abba a könyvtárban ahova a képeket mentetted.
2. lépés: kiválasztod a képet--NE nyitsd meg villámnézetbe, csak kijelölöd (1 bal egér katt)
3.lépés 1 JOBB egér katt.
4.lépés kiválasztod azt a menüt, hogy társitás-- ilyenkor további ablak nyilik ki. ott megkeresed a paint-et. 1 bal egér katt.
Kép
ilyenkor megnyitja a kiválasztott képet paintben.
tovább......

5.lépés a felsö menösorbol kiválasztod a KÉP menüt 1 bal katt és legördül egy ujabb menüsáv.
6.lépés itt kiválasztod a NYUJTÁS ÉS DÖNTÉS-t
7.lépés a vizszintesre és függölegere beirsz egy uj százalékot(természetesen uazt, igy a képarány megmarad, én a 3 megás képeimre kb40%-ot adok)
és le ok-zod(gondolom ezt nem kell mondani)
Kép

ha kiváncsi vagy a tényleges méretére azt is megtudod itt nézni, mármint a paintben.

a készitett/lekicsinyitett képnél kiválasztod a felsömenüsorbol a KÉP menüt, majd abbol az ATTRIBUTOMOK-at.
ez megmutatja, hányszor hányas a képed.
Kép

itt azért nem jo kicsinyiteni, mert akkor elveszti az arányokat a kép, hacsak nem osztasz-szorzasz, hogy arányban maradjanak az oldalak.

hidd el csak leirva bonyolult. 2.xra csinálva még gondolkodni sem kell, mit hogyan csinálj.
orsolya11

Helló!

Zsófiknak és Botondoknak boldog névnapot utólag is!Kép

A rengeteg hófordulósnak utólag és előre is boldog hófordulót (Fanni, Robó, Dávid, Ákos, Lizi, Laca)!Kép

Orsi,
ez aztán a valami, te roppant ügyi vagy, hogy ilyesmit fel tudsz rakni!!!Kép

Köszi Gabi nevében a dicséreteket!Kép A kiscsaj ma előre mászott folyamatosan és gyorsan, ugyanis megijedt a porszívótól.KépKép Ebben csak az a baj, hogy eddig semmi baja sem volt vele, most meg már akkor is fél tőle, amikor nincsen bekapcsolva, most hogy fogok majd orrot szívni?Kép

Gabi75,
Dávidnak nagyon drukkolok, hogy jobban legyen, remélem most már hamar megtalálják, hogy mi a baja!

Meme,
gratula Nórinak, nagyon ügyesen csinál mindent!Kép

Gabi is most kezdett magától felülni, és már többször fel is térdelt, ráadásul a teregetésnél most már mindig nagyon ügyesen segít, adogatja a ruhákat.Kép

Bombomanyu, Panu,
gratula a fogacskákhoz, reméljük mostantól kevesebb lesz a nyűgi!Kép

Klarissza,
miért nem tudsz jönni sehová? A vizsgák miatt? Laca nagyon nagyfiús az étteremben!Kép

Anita,
Robó és ez a szemüveg csúcs!!!Kép Gabi tényleg ügyesen mászikKép, de a csuklóm sajnos még mindig a régi, szerintem már nem is lesz jó sosem, amíg emelgetnem kell Gabit, mert pihentetni kellene, de hát hogyan?Kép

Bombomanyu,
a gyerkőcök nagyon édesek, és le sem tagadhatnák a rokonságot!Kép

Zit,
tényleg csipiszt mutat Gabi, én is észrevettem.Kép Micimackós képeskönyve van, mi szoktunk hozzá történetet kitalálni, szóval nem tudom, hogy a csipiszt mire fel mutatta.Kép Kösz a cipőkről az infot! Tök jó, hogy élvezi Beni a zuhanyt!Kép

Jelentem, meggyógyultam, hála a homeopátiás csodaszereknek.Kép Szóval találkozzunk! Én még mindig vevő vagyok az állatkertre, csak jó lenne, ha egy héttel előtte mondanánk egy időpontot, mert akkor biztosan többen ráérnek. Tehát jövő héten valamikor? Én egyelőre minden nap ráérek.Kép

Panu,
örülök, hogy jól sikerült a barlangtúra!Kép

Ann,
tök jó a foglalkozásod, én is, én is!Kép Szívesen csinálnám, bár most a tanítónőség az, ami a legjobban vonz, ki tudja, lehet, hogy elkezdek majd még egy sulit?Kép (Bár elég öregnek érzem magam hozzá.) Én az összes zöldséget imádom, amit leírtál, nálam a tök a mumus, meg a zöldbabfőzelék.Kép

Na megyek, mert nyűglődik a kiscsaj.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Orsi. Hálás köszönet a segitségért. tényleg nem olyan bonyolult mint elsőre hittem.És most akkor itt van még néhány kép.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Gabi75. Dávidnak jobbulást kivánok. Én a te helyedben nem adnám be neki az antibiotikumot, mert szerintem ha nem tudják mi a baja és mitől lázasodik be mi alapján adnak neki? nincsen a környezetedben olyan kisgyerekes anyuka aki tudna ajánlani egy jó orvost? Lehet hogy orvost kellene váltani. Ez csak az én véleményem.
zsizsa. Örülök, hogy meggyógyultál, Gabinak meg gratula a mászáshoz. Akkor neked már komolysegitséged van a teregetésbenKép
Névnaposoknak és hófordulósoknak nagyon sok boldogságotKép

Brigi
bombomanyu

Na sziasztok, én elökerültem végre...
(most meg a Babanet rosszalkodik, nincs "Szólj Hozzá" rész, igy kénytelen vagyok Word-ben nyomulni, aztán remélem majd át tudom másolni)
Na, ahogy sejtettem megpukkani sem volt idöm péntek óta. Pénteken én föztem-sütöttem elöre,hogy ne kelljen ezért nekem kiesni a segitésböl, szombaton megcsináltuk a mennyezetet, vasárnap testületileg pihentünk a párommal, illetve kertészkedtünk, elcuccoltunk egy halom szemetet itthonról, hétfön délelött folytattuk a fallal...
Egész jól haladunk, nagyon bizom benne,hogy idöben befejezzük amire jönneka rokonok, szép szobájuk lesz nagyon...

Akkor most jönnek az elmaradt irásaim, akinek nincs felesleges félórája , ugorja át az irásomatKép

Gabi75, nagyon-nagyon sajnálom,hogy Dávid megint beteg lett...Annyira átérzem a tehetelenségedet mert itt ugyanez van...Nekem is 3szor adtak antibiotikumot, mire valaki kideritette mi a fene bajom van. És ugye köztudott, hogy feleslegesen beszedett antibigyó nem jó,mert ellenállást fejleszt ki a szervezetben,igy aztán amikor majd igazán kellene akkor sem hat. Nincs ott valami másik orvos, vagy gyerekkórház, ahova elmehetnétek? Tudom, vagy is gondolom,hogy ragaszkodsz a saját dokidhoz, de én kicsit úgy érzem,mintha nem is nagyon biznál már benne,igy egy próbát megérne.
ÚÚÚgy segitenék, ha tudnék...
Ja ,és ami pedig a joghurtot illeti itt nincs Gerber, vagyis én még nem találtam, pedig már jó pár hete bújom a hütöpultokat.
Mi rozskenyeret vagy franciakenyeret eszünk, ezek hasonlitanak a legjobban az otthoni állagára, izére.
Én pedig pizzatésztából szoktam rudakat késziteni, és most már sajtot is reszelek rá, ezeket csámcsogja Ádámka kenyérhéj gyanánt...

Zsizsa, részvétem a sok baj miatt, hogy mi a csudáért mindig egyszerre szakad minden az ember nyakába???Szétosztva se lenne kutya, de mindig egyszerre az azért nem fair...A kezednek és torkodnak jobbulást, gondolom Királylány cipelés sem sokat használ a csuklódnak ...
Mellesleg ezek a füves képek nagyon aranyosak, ekkora füben még én is szivesen hemperegnék,olyan jó puha lehetettKép
Gratula a mászáshoz!
Hányinger?Hm...Nem is irok semmit, de remélem megosztod velünk ha van valami hir...

Vera, örülök,hogy megagyalkásodott Bence, látod csak kell egy kis biztatás tölünk,és ö is jobb kisfiúKép Jó pihenést Szolnokon, vannak még a tulipánokból anyukádéknál???

Hangosz, sajna szopi témában már nem tudok segiteni, de itt annyi jó tanács elhangzott,biztosan használnakKép Egyébként mi balosak voltunk illetve vagyunk,mert azt még elfogadja napjában egyszer.
Fogalmam sincs mitöl alakul ki,hogy valamelyik oldalt jobban szereti, érdekes nagyon!

Brigi, látom most ti voltatok-vagytok soron éjszakázássalKép Még jó,hogy mindig máson van a sor...
És végre megleshettük a fiacskáidat, nagyon aranyosak és jó modellek mind a kettenKép
Gratu a negyedik foghoz, mi a harmadikkal küszködünk..

Zit,jó,hogy irtál Beniröl, máskor igazán kérés nélkül is légysziiii...Nekem külön tanulságos olvasni,mert tök ugyanezeket csinálja Ádám is(álldogálás, visszabeszélés), jó visszajelzést olvasni,hogy minden okés nálunk is...
Amikor irtad Zsizsának, hogy GAbi csipiszt mutat, vagy 5 percig gondolkoztam,hogy ez mi akar lenni..Aztán visszanéztem a képet és rájöttem, nálunk ezt fityisznek hivjákKép
Ja, és már a múltkor akartam irni, amikor a hajmosásról irtál,hogy nem türi a hátonfektetést, hogy próbáltad már ülve mosniKépKép??? 1 hónapja legalább már mi is igy mossuk meg, és egész jól türi...Van egy nagy müanyag pohár és azzal öntögetem a fejére a vizet, igy öblitem le, aztán meg lehet vele játszani...
Sapkátok nagyon szuper,én éppen tegnap mentem vissza egy fél utcányit,mert kidobta a kocsiból, én meg nem vettem észre..Szóval én is megkötösre hajtok most márKép
A cikket is elolvastam, kár,hogy képet nem mellékeltek hozzá, talán a többi oldalon majd lesz, de most nincs rá idöm... De elviekben már marhára tudom milyen cipöt keresek,csak még nem találtam egyet semKép
Fügyi nálunk is jól "müködik",már 1-2 hónapja megnéztük neki,szépen hátrament, azóta is néha-néha megpróbálom, de apája nagyon nem szereti ha piszkálom, szerinte felesleges Kép

Klarissza, Laca az utolsóelötti képen olyan gyönyörü,mintha rajzolták volna!! Ilyen szép szemet én még nem láttamKép Nagyon aranyos kisfiú, és a mellékelt képek szerint mozgolódós isKép
Esküvö, lagzi azért biztosan jó lehetett, én a sajátomon voltam utoljáraKép Éttermes kép is csúcs, mit hozott neki a pincér????KépKép
Folyadékot nálunk egyszer kap ÁDám, méghozzá ebéd után, akkor kap babaalmalevet vizzel jól felhigitva... változó mennyi iszik meg, de Ádám már nem szopik, szóval ez kicsit más tészta már...

Panu, olyan jó volt a te élménybeszámolódat is olvasni,nagyon szép lehet a barlangászkodás...Meg az,hogy ennyi ember egyszerre tölti a szabadidejét, tök jó lehet...Kép És a svéd költözés mikorra várható? Nagyon távoli, vagy hamarosan mentek? Gondolom az egész család menne,igaz???
A saját fözés-evéshez csak gratulálni tudok, hátha most már megtört a jég Lizinél is...Én kb egy hónapig nem adtam újra tököt neki,nehogy megint visszaszokjon, de most van megint itthon egy darab, majd fözöm azt is. Éppen anyukám mondta a hétvégén,hogy az egy nagyon jó dolog, ha eszik a baba, mert az nagyon tudja stresszelni a mamát. Hát remélem hallgat a pici fiam a nagyijára...
És persze gratula a 3-ik foghoz, mi is most növesztjük. Ha jól értem , akkor nem az 1-es nött ki neki felül elöször?

Ann, én sem tudtam,hogy pszichomókus vagy, de azért szerintem még szabad depizni, a pszichológus is emberKépAz autóért nagyon Kép, de nem értettem igazándiból, hogy valaki szándékosan karcolta meg, vagy valahogy véletlenül kerültetek össze valakivel??? A gyanúm az elöbbi,mert otthon nem birják ha a másiknak szebb-jobb van, sajna ilyen térem még messze van Európa...
Jelentem túl vagyunk a karfiolon is, ez is tetszett...És amiket te nem szeretsz, meg sem próbálod Haminak adni? Szerintem egy próbát megérnek majd, mert lehet ö meg szeretni fogja...

Anita, tudod, te mindig hiányzol, ha kiteszed a lábad a topicbólKépKép
Tényleg már jó régóta mondogatod,hogy fogzik Robó,kiváncsi leszek végül mikor lesz fogacska a sok nyügi után...
Mi a legalsó szintet fejezzük be, ami idáig félkész állapotban volt, gipszfalat teszünk fel, lerekesztünk egy nagy szobának való részt, festés, szönyeg, stb...Mindezt azért, hogy legyen egy plusz 25m2, ahová nyáron a rokonokat be tudjuk rakni, utána meg mi tudunk hüsölni..(ott van leghidegebb,mivel pince, bár vannak rajta ablakok...)
A napszemüveges kép csúcs, hát ezért hiányoltam én ennyit a fényképeket, olyan jót lehet rajtuk most már nevetni, nagyon aranyosak ezek a babák itt egytöl egyig!Kép

Noja, persze,hogy emlékszünk a fürtös Levid hogy van???Képeket ha tudsz, feltétlenül mellékelj!!Kép

Oris, csak ámulok milyen szakavatottan irtad le ezt a képátméretezést..Én ugyan egy mukkot sem értek belöle, de akinek meg van az adott progi szerintem ennyivel már el tud boldogulni veleKép
A gyomorgyuszihoz jobbulást,és föleg nyugalom, tudom,könnyü ezt mondani..., de azért hátha jobban ráfigyelsz.

Zsizsa látom most már te is irod,hogy a csuklódnak nem jó az emelgetés, látod, én rögtön erre gondoltam amikor elöször olvastam.
A te üzid az utolsó amit kiad ez a fránya gép, igy itt most lassan abba is hagyom.

Bocs, de még magunkról pár szóban.
Vettünk egy új babakocsit, most már a másik lennt pihen a pincében. Ez olyan igazi kis könnyüke, pont boltozni találták ki. Mert nekünk erre kell, boltból be-boltból ki, aztán meg autóval megyünk mindenhová. És a másik olyan dög nagy nehéz volt, üresen is nehéz volt vele bánni, ezt az újat meg még Ádámmal együtt is simán felkapom.
Alvásilag is csúcsokat döntögetünk, vasárnap fél 11-kor volt az igazi felkelésKép Addig 2-szer ébredt fel, de kis heverészés után visszaaludt, velünk együttKép
Szóval most azt hiszem alvás-mérlegem egálban vanKép
És van néhány új "szavunk", bár ez még csak szótag. Hoppá-valami opá szinten jön ki, Bábá, ez a baba, pa ez apa. És ha ezek közül akármelyiket mondjuk neki, azonnal visszamondja...Kis ügyesKép

Hokihiradóóóóóó, ZitnekKép
Két itthoni meccsüket elvesztették a drágáim (3-0-ra és 4-2-re), igy 2-2 az állás,most megint mennek San Jose-ba, kiváncsi vagyok mit játszanak,mert most nagyon nem megy nekik, és csak 4 nyert meccsig megy az egész.

Na,még képek és már itt sem vagyokKép

Idöközben megjavul a Babanet, igy látom Brigi újabb képeket tettél fel, hát nagyon aranyosak ezek a fiúk még mindigKép Marci profin mossa már a fogátKép

És akkor a mi képeink:
Igy örül Ádám ha hintázunk:

Kép

És az új taligánk:
Kép

Na, tényleg itt a vége, fussatok el véleKépKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

A fene, az elsö kép olyan bénga lett ezzez az átméretezéssel, de már nem csinálom újra...
Azért remélem látjátok hogyan "vicsorog" Ádibádim..
Barbi

Kép
Kép
barbi

Ádibádi élvezi a hintát, és nagyfiú már!
Brigi fiai is aranyosak! A fogmosás nekem is tetszik! Kép

Nagyon jó a Belleville-i randevú c. francia animációs film. Ajánlom Kép, de tényleg. Most rohanok tovább.

panu
panu

Barbi,
aranyos vagy, de a hányinger mástól is lehet ám!Kép Szóval ilyesmiről egyelőre szó sincsen, a projekttel meg akarjuk várni, amíg Gabi már nem csak szopizik, hogy ha a terhesség miatt elapadna a tejci, akkor ne éhezzen szegény.Kép Ha így haladunk, akkor örülhetek, ha 20 éves korában lesz tesó.Kép Örülök, hogy jól haladtok a munkálatokkal! Ádibádinak tetszik a hinta, látom.Kép Cuki a két kis fogával!Kép A kocsi is klassz, nagyon dizájnos!Kép

Bombomanyu,
továbbra is aranyosak a lurkók!Kép

Szóval csajok, mivel nincsen jelentkezés állatkert ügyben, jövő héten hétfőre már szerveztem programot, de a többi napon egyelőre ráérek.Kép Szóval tessék jelentkezni!Kép

Gabi ma már úgy mászik, mint egy gépKép, hála a tegnapi porszívókalandnak. Elképesztő, hogy egyik napról a másikra így fejlődnek a kőcök.Kép

Teszek fel két képet a virágaim egy részéről, egyelőre így néznek ki, remélem, jó kedvre derítenek mindenkit.Kép

Zsizsa

Kép Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Én is megvagyok ám, csak ne mjutok a géphez. Tanulok ezerrel, 26-án már vizsgázom, és 12 vizsgám leszKép Át kell rendeznem a szobát is, hogy elférjünk, meg a rengeteg cuccot is át kell bogarásznom. Ne haragudjatok, hogy most nem írok. Ha apa leköltözött, és minden ok, akkor lesz igazán időm, most nincs.

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Barbi!
Koszi az egyutterzest.SZerintem ugy nez ki a torkaval van most gond mivel tegnap elott esetere teljesen elment a hangja(ez nagyobb orom mintha valami rejtett baja lenne ami koze lenne az elozo ket lazhoz)Legalabb remelem hogy csak a torka szarakodik.Ma megyunk dokihoz o megmondja mit tegyek.Persze en egyik dokiban sem bizom igazan,mert ossze vissza beszelnek ez nem vicc.Az egyik azt mondja adjam az antibogyot a masik azt mondja nehogy megint adjak neki.Kép AZtan folytatnam ott hogy 3 doki 3 fele mennyiseget mondott ha lazas a gyerek mennyit kell adni a gyogyszerbol.Na most melyikben is bizhatnek?Egyebkent eddig 3-4 kulonbozo doki vizsgalta nem egy,az egyik kozuluk emergency-n.
A joghurtot en ott talaltam ahol a bebi etelek vannak,eddig csak bananosat talaltam,de tegnap talaltam vegyes gyumiset is.
BArbi ti mennyit fizettek azert hogy haza telefonaljatok?megkerdeztem tegnap azt a telefontarsasagot amit en hasznalok es azt mondta hogy onnan is tudnad oket hasznalni az ara 9usa cent az kb 20 forintnak felel meg.Ha erdekel majd megirom a szamukat,ha esetleg ti dragabban kapjatok.
azert a pizza rud receptjet leirhatnad ha nem nagyon bonyolult.Egyebkent mi is francia kenyeret eszunk ez a legnormalisabb,de a multkor ettem egy ismerosunknel teljsen olyat mint otthon meg is kerdeztem hol vette(ropogos a heja)csak az a baj hogy 2.5 $ami 540 forintba jon ki es fel kg.Ez kicsit draga nekunk a mostani anyagi helyzetunkhoz kepest,a francia az csak 1$.
Adam nagyon cuki falat.Latom elvezi a hintat!Kép
mifelenk egy jatszoter sincs,itt meg setalni sem nagyon viszik ki a gyerekeket csak nagyon nagyon jo idoben.En meg megyek vele altalaban naponta 2-szer is.

MIndenkinek koszi az egyutterzest majd este megirom mi is az igazsag ha rajonnek...

Mindenkinek szep napot!
Nalunk megint tornado veszely van hat nagyon orulok neki meg jegeso olyan szep kislabda nagysagu.Kép
gabi75david

Sziasztok!
Kijött a jó idő, látom. Megint pangás van.

Segítsetek, ha olvastok: Lizi ma nem hajlandó elfogadi a mellemet, de a lefejt tejet megissza a cumiból. Összesen 3x szopizik naponta. Reggel minden oké volt, aztán de. már csak megfogta a fogaival a cicit, és elengedte. U.ez este is. Ezért lefejtem, és azt adtam neki. Mindet megitta. Gondoltam a mensesre. De az volt karácsonykor, akkor kicsit morgott, de szopizott (igaz, csak 3 hós volt), azóta nincs menses. Miért tiltakozik? Mit tegyek? Fejjem, és adjam, és próbálkozzunk tovább? Mert így hamar leszokik róla, és azt még nem akarnám. Köszi.

Zsizsa! Tényleg bámulatos, milyen gyorsan fejlődnek, változnak, amikor a mozgással kitágul számukra a világ. Na, akkor most tényleg eljött a pakolás ideje. És az önálló játéké is Kép

Gabi75! Egyrészt örülök, hogy Dávid a torka miatt volt lázas (ha így van), másrészt nem értem, miért viszed 3-4 dokihoz. Egyikben sem bízol? Ha így van, akkor miért nem keresel olyant, akiben megbízol. Jó, jó, tudom, hogy az nem egyszerű, pláne, ahol nincs sok ismerős. Meg aztán azt sem tudom, hogyan működik ott az eü. rendszer, de valami normális megoldás csak van. Beszéld meg a férjeddel! Közösen csak sikerül megoldást találni.

panu
panu

Ja, és a virágok! Azért Gabit a közelükbe csempészhetted volna Kép, de nagyon tetszenek. A petúniák nálam is ilyen szépek. Jól érzik magukat.

panu
panu

Sziasztok!

Panu: először is, szerintem ne cumiból add, hanem pohárból, aztán menj el a Szoptatás topicba, és kérdezd meg a lányokat. Van ott 1-2 szoptatási tanácsadó lány, akik nagyon értik a dolgukat! Kitartás!

Gabi: jobbulást!!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Panu!

Nem en viszem mas dokihoz,nekem egy dokim van de amikor surgosen be kell vinni mert olyan baja van akkor mas dokihoz tesznek mivel az en dokim elore be van tablazva honapokra elore.Szoval nincs mit tenni akihez tesznek azt kell elfogadni,de en mindig felhivom az en dokim aki par nappal kesobb tud idot szoritani az ebed idejebol altalaban.
Egybkent most jottunk a dokitol es azt mondta nincs fulgyulladasa Davidnak,a torka sem piros mar ugyhogy nem kell neki antibiotikumot adni.Remelem tenyleg igaza van.Az a baj hogy itt olyan hamar leraznak,sokszor ugy erzem annyira feluletesek.SAjnos mashova nem tudom vinni a fiam mivel ez egy kis varos es kb 10 orvos van vagy kicsivel tobb,marmint hazi orvos akihez viheted.
Majd meg kesobb irok.

Panu!
Nalunk is volt ilyen talan amikor 3-4 honapos volt,de igazabol rendeszeresen elofordul ilyen napokig is akar,tudom hogy azt mondjak nem szabad eroltetni de en megis megtettem.ha nem lennek ilyen amilyen mar par hetes koraban leszokott volna a cicirol,mostanaban kicsit rendezodtek a dolgok.SZerintem is kerjel tanacsot a szoptatasi topicban.

GAbi
gabi75david

Panu:
nem tudom, hogy mit "bohóckodik" Lizi, de hátha csak átmeneti dologról van szó. Vagy elválasztja magát? Talán Cory tud majd valamit mondani.
Én azt hiszem, hogy amíg lenne türelmem próbálnám cicire rakni, ha nem akarna, akkor lefejném. (De azt is csak addig, amíg lenne türelmem hozzá és nem válna nyűggé az egész. Állítólag szoptatni is csak úgy jó, ha mindketten akarják, a baba is és mama is.)
Zsizsa:
szépek a virágok Kép Én minden virágot kinyírok magam körül, állítólag lelketlen ápolójuk vagyok Kép hááát nemtom Kép
Barbi:
köszönjük a dícséretet Kép Ádi is tündérke, ő olyan kis manós típus, mint Laca, nagyon menő hobbitok lennének a Gyűrűk Urában Kép Ja és nekünk is van ám ilyen sapeszünk, csak Laca nem nagyon bírja a fején a sapkákat, sajnos

Ja és képzeljétek néha valamiért eltünik rólam egy-két kiló Kép pedig minden nap sütizek, meg csokizok, lehet, hogy ez a fogyás receptje nálam?? Kép Kép Már "csak" 10 kg felesleg vanKép Kép

Tudom, hogy unjátok már a sárga nappalinkat, de azért teszek fel róla újabb képet Kép Kép ja és egy tök aranyos kisfiú is van a nappaliban Kép
Kép
klarissza

Sziasztok!

Most csak "röviden" irok,mert elhatároztam,hogy korán lefekszem...MA reggel is sokáig aludtunk, fél 11-kor arra ébredtem, hogy a párom reggelit készitKépKép.Mellettem aludt Ádám is, szóval ö is birja húzni a lóbört reggelente...

Klarissza, én egyáltalán nem unom a sárga nappalitokat, pláne ha ilyen aranyos kisfickó van az elötérbenKép
Képdicséretet köszi, bár a hobbitokkal nem tudok mit kezdeni, sajna nekem borsódzik a hátam a GYürük Urától...

Gabi75, örülök, ha jobban van Dávid, tényleg reméljük,hogy csak a torka volt. Bár én tüszös mandulagyulladással is halálomon tudok lenni...
Mi a Primus nevü kanadai cégnél vagyunk és szintén 9 centet fizetünk, csak ez kanadai dollár...És kapunk Airmiles-t a számlánk után, szóval ennyi különbségért nem hiszem, hogy megéri váltani...
A joghurtot a rendes babakajáknál tartják???Valamit én nagyon nem értek, azt nem hüteni kellene???
Pizzarecept: nem tudok pontos arányokat mondani,mert érzéssel csinálom...de azért megpróbálom érthetöen leirni. 1 bögre langyos vizbe 1 kockacukor plusz élesztö(itt csak instant van, abból kb 2 kiskanálka). Kb 3 bögre liszthez 2 kiskanál só, 1-1.5 dl olaj és a megkelt élesztös melegviz. Még kb egy bögre melegviz, jól összedolgozni és kelni hagyni egy órát. Utána kicsit átgyurmázni és lehet "szabni". Ebböl egy nagy pizza jön ki,szóval elég nagy adag.

Panu, megint egy szopis kérdés amiben nem tudok seginteni...Kép Tényleg próbálkozz a Szopis topciban, ott elég tapasztalt emberkék adnak tanácsot!!!

Zsizsa, virágaid csudaszépek!! A mieink még mindig bennt figyelnek, nem esek csapdába az idöjárásra vonatkozóan...Majd május végén merem csak kiültetni öket, itt akkor van hivatalosan is vége a rossz idönek. Bár ma már 32 fokot mutatott a napon a hömérö, szóval nem panaszkodom, meleg van erre is, de még akár hó is eshetne bármelyik pillanatban...

_____Hokicsapat megint nyert idegenben!!______
Tiszta lökött banda,itthon nem tudnak nyerni,csak a másik csapatnál...Szerdán a köv. meccsKép

Na, mivel nem volt több irás, én sem reagálok másnak. Viszont tegnap elfeljetettem a hófordulókat köszönteni,
Fanninak boldog 11 hónapot! (atyapitya,mindjárt egy éves lesz a hölgyikeKép)
Robónak boldog 10 hónapotKép
Szti Ákosának boldog 9 hónapotKép
Panu Lizijének nagyon boldog 8 hónapotKép
Klarissza csodaszép LAckójának is boldog 8 hónapotKép

Sziasztok,megyek is gyorsan tentikézniKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi:
hobbitos hasonlat visszavonva Kép (Az Anyám meg elaludt a filmen Kép, mondjuk ő a Bárányok hallgatnak-on is csukott szemmel pihent Kép)
klarissza

Sziasztok!Kép

Most képek nélkül írok, mert alszik a kis Gizmóm, nem akarom a sok kattal felkelteni.
Zsizsa:
Nagyon szépek a virágaid, kár, hogy nincs erkélyünk ahova pakolhatnék én is. Azért remélem nem kell 20 évet várnotok a tesóra!Kép
Gabi75:
Annak örülök, hogy nem kell antibio., de jobbulást nektek, gyógyuljatok meg minél hamarabb! Elmúlt már a tornádó veszély? Vagy ez több napig tart? Jégeső Kép
Barbi:
<font color="ff6000">Köszi a híradót!Kép Tényleg érdekes csapat, ha otthon vesztenek. Kép Mi a nevük? Voltatok már meccsükön?
Ügyik vagytok a pincével! Alvásra meg nem is írok semmit, olyan irigy vagyok!KépKép
Ádi tündér, mint mindig, Beni is szokott így vicsorogni. Kép Jó az új kocsija is.
Hajmosás: sehogy nem tűri, mert ha víz megy az arcába, akkor eljátsza a hattyú halálát rögtön. Nagyon kényes, pedig nem így neveljük. Mostanában azért fejlődik, mert ha véletlenül belerakja az arcát a vízbe (habot akar enni), akkor nem kezd rögtön szirénázni, hanem játszik tovább. Ha más önt a fejére vizet, hiszti.Kép Ez van. Nem tudom mi lesz nyáron a vízben...</font>
Panu:
Sajna nem tudok neked segíteni, még nálunk ilyen nem volt, de ahogy a csajok írták, bizti segít valaki a szopis topikban. Csak ne keseredj el nagyon! Ezt neked küldöm:
Kép
Klarissza:
<font color="ff6000">Olyan szép Laca!! Nagyon tetszik nekem! Kilókhoz gratu, ha elindul majd leesik a többi is, mert futkozhatsz utána! Kép Rajtam is már csak 2-3 kg lehet. Nincs mérlegünk. Kép Amit nem bánok, mert azon állnék egész nap. Kép
Alvásról jut eszembe, anyám a Colombon alszik el, de azon akármikor. Ha reggel van, ha este, ha délután...mondtuk is neki, hogy ez lesz a hipnotizálós szavunk neki, mert lassan csak annyit kell neki mondani: Colombo, aztán puff, szunya. KépKépKép</font>
<font color="119911">Ma reggel jót röhögtem Benin. Orrszíváshoz készültem, bedugtam a konnektorba a dugót, gép be volt kapcsolva és szíjott. Nem vettem észre, hogy a végét eszi a gyerek és mivel szívott, rátapadt az arcára és nem tudta leszedni. Még jó, hogy az alacsony fokozaton volt. Kép Először próbálta letépni, aztán elengedte és lógott rajta. Kép Kép Kép (Ez pár másodperc volt, csak leírva tűnik hosszúnak.) Amikor kihúztam a dugót, elhajította a cső végét jó messzire. Én meg nekiálltam röhögni a nagy szemrehányó tekintetek kereszttüzében, aztán a végén már ő is röhögött. Olyan édes volt!!! KépKépKép És nem bírtam röhögés nélkül. Ne vessetek meg érte! Nem fájt neki, mert nem sírt, meg semmi, de látni kellett volna! KépKépKép
Mostanában megint jól kajál, tízóraira ált megeszik: fél banán, 1/3 körte, 1/3 alma. Ebédre 150-170 grammokat eszik, szerencsére minden ízlik neki.Kép Bárcsak az alvás is ilyen jól menne!! Minden nem lehet tökéletes....KépKép
Megyek, mert felébredt hapsikám, aztán indul a mandula.</font>

Szép Kép -ot mindenkinek!
KépKépKép
zit

Panu: Próbáltál már különböző testhelyzeteket? Nálunk fogzási nyügire néha egészen jól bejött a hónalj tartás, általános nemakarásra pedig az, ha sétáltam vele, és úgy szopott. Akkor valahogy volt türelme megvárni a tejleadó reflexet.

Gabi75: lehet, hogy már volt róla szó, de nem légkondis a lakásotok? Nem lehet, hogy arra érzékeny Dávid? Nekem símán tud fájni a torkom a légkonditól, meg a szemem se bírja.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Jajj de nagy a pangás! Én is jó régen írtam már, nagyon el vagyunk havazódva. Pontosabban nem is az a baj, hanem az, hogy Zsoltika most már kapaszkodás nélkül próbál állni. Megy is neki pár másodpercre, de aztán vagy eldől szegénykém, vagy lehuppan a földre Kép Tegnap nagyot esett, pontosan így, pedig mögötte voltam, csak épp elfordultam a szekrényhez, hogy kivegyem a kiscipőjét Kép Szerencsére a szőnyegre esett, és nem volt nagy a baj, csak egy kis sírás volt. Úgyhogy nagyon vigyázok rá, csak hát ez azt jelenti, hogy jóformán egész nap a nyomában járok Kép Azért olvasgattalak benneteket, úgyhogy képben vagyok Kép

Ma ismét együtt sétáltunk Verával KépKépKép Nagyon jó volt egy kicsit beszélgetni, teszek is fel képeket a fiúkról Kép Bence nagyon nagyot nőtt, és nagyon ügyesen ül! Zsoltika viszont először sírdogált az új arcok láttán, aztán ha Benci kiáltott egy nagyot, akkor meg szolidarításból kezdett el sírni az én picikém.

Zit,
Beni nem semmi lehetett, az arcán a porszívóval! A jól evéshez gratula! Zsoltika is szépen eszeget már. Én is gondoltam rá, hogy bevezetjük a tízórait hamarosan Kép

Barbi,
ügyik vagytok ezzel az építkezéssel! A pizzareceptre én is kíváncsi voltam Kép Viszont egyenlőre várunk vele, mert még nem adtam Zsoltikának lisztes dolgot.

Zsizsa,
virágok gyönyörűek!

Panu,
nálunk akkor utasította el Zsoltika a cicit, amikor jött az első fogacskája. Tudom, hogy Lizinek már vannak fogai Kép Csak rögtön erre gondoltam, mert a tünetek nálunk hasonlóak voltak: a lefejt tejet megitta Zsoltika, de szopizni nem volt hajlandó. Most hogy vagytok? Szopizik-e már Lizi?

Klarissza,
dehogy unjuk Lacát, mikor ilyen nagyon szép baba! Amúgy a mi nappalink is sárga Kép Bárcsak rólam is eltűnne 1-2 kiló, de huzamosabban! Rajtam is kb. 10 kiló többlet van Kép

Gabi75,
annyira sajnálom, hogy ilyen kálváriátok van Dáviddal! Szörnyűek ezek az orvosok, pedig az ember azt hinné, hogy az USA-ban már normálisabb az eü rendszer. Annak viszont örülök, hogy nincs baja sem a fülének, sem a torkának!

Brigi,
gyönyörűek a gyermekeid Kép

Anita,
ugye megkaptad a levelemet? Akartam bővebben írni, csak annyira nem volt időm Kép Most viszont megírom, hogy Robó nagyon nagyfiú már, és vagány azzal a szemüveggel KépKépKép Köszi az érdeklődést, sikerült Szentesen pihengetnünk is. Anyósom játszott Zsoltikával, mi pedig ettünk, aludtunk, olvasgattunk egy kicsit a férjemmel, szóval nyugodtabban kikapcsolódtunk.

Meme,
látom, Ti is elvagytok Kép Mozgalmas hetek-hónapok ezek Kép

Ann,
köszönöm, hogy leírtad az ovis infókat! Amúgy már kérdezgettem a környékünkön lakó anyukákat is, előre gyűjtöm az információkat Kép Hozzánk két ovi van nagyon közel, persze mindkettőről mondanak jót és rosszat is. Az normális, hogy egy ovis csoport 25 fős? Szerintem ez egy kicsit sok... Amúgy merre vagy, nagyon régen nem írtál Te sem! Hogy van Hami?

Kicsit írok magunkról is Kép

Vasárnap lesz Zsoltika keresztelője Kép Erre is készülődünk, bár a kajával nem kell bajlódnom, de a keresztelő után nálunk lesz egy kis ebéd, ezért fokozatosan takarítom a lakást Kép Amúgy csak a legközelebbi rokonok lesznek jelen, de azért egy kicsit izgulok, hogy minden jól menjen majd Kép Az öcsém lesz a keresztapa Kép

A hétvégét Szentesen töltöttük a férjem szüleinél, és hát az odautunk elég borzalmas volt. Szegény Zsoltika egy idő után nagyon sírt, sehogy nem akart megmaradni a hordozóban. Az első két utunknál nagyon sokat aludt, a múltkor már nem, és nyűgös is volt, de a foga miatt szenvedett. Most viszont igazán nem tudom, hogy mi baja lehetett. Az út 2 órás, autópályán mentünk, a kocsink nagyon kényelmes. Vittem mindenféle játékot, megálltunk útközben enni, aztán szopizni is, kivettük, sétáltunk vele, énekeltem... nem tudom, mit tehetnénk még, hogy könnyebb legyen neki. Nincs ötletetek? Nálatok hogy viselik a babák az autós utazást? Szerencsére a hazaúton sokat aludt Zsoltika, közel sem volt ilyen tortúra, bár már az út elején meg kellett állnunk pelust cserélni, és komplett átöltözés is volt, mert bukott egy nagyot Zsolti. De aztán elaludt, és hazáig szundizott is Kép

Mostanában a babakocsiban sem érzi jól magát Zsoltika: egy ideig nézelődik, aztán feszeng, sírdogál. Erről már korábban is írtam, és most is úgy látom: az a baja, hogy nem tud mozogni, felállni. Valószínűleg ugyanez a baja az autósüléssel is Kép

No de ennyit a panaszkodásról! Íme a képek:

Kép

Kép

Mindenkinek nagyon kellemes délutánt és szép estét:
Gabi

pgaboka

Sziasztok!
Nagyon aranyos együtt ez a két fiú! És hogy nézik egymást!

Magunkról: reggel hajlandó volt egy kicsit szopizni királylányka, aztán azóta sem. Este újabb fejés, abból ivott, igaz, nem mindet. Védőnénit riasztottam, holnap dumálok vele. A szoptatás topikba is írtam, várom a választ.

Gabi! Szerintem már nem számíthat annyira a szénsavas pia Zsoltikának, uóigaz, nem kellene sokat inni, amíg szoptatsz. Én is néha megiszom, semmi gond vele.

Cory! Köszi a tippet.

Klarissza! Kilók!!! Kép Grat! Laca gyönyörű, mint mindig.

Barbi! Ádibádiról semmit nem írtál Kép, hiányolom az élménybeszámolót.

Zit! Jól szórakoztam. Imádom ezt a srácot! Kép

Gabi! Erőltesd egy kicsit a társaságot, 3x-ra, 5x-re már nem fog sírni, kell a társaság, az én véleményem szerint.
Na futok, mert itt van anyám és mi rohanunk moziba. Romantikus, vidám flimre, apa szerint panumozira.

csók minden babának

panu
panu

Panu!

Nekem meg a szoptatasrol az jutott eszembe,hogy egy idoben csinalta ezt DAvid is,es azt ajanlottak hogy valtsak szop.poziciot.Szoval nalam is az jott be neha mint Hangosznal setalva ringatva szoptattam.Eleg faraszto volt de azert mukodott.Ez ment 1-2 honapig talan,utana az jott be hogy o fekudt en meg negykezlab fole hajolva szoptattam,hogy mi mindent meg kell tennunk a gyerkocokert.A derekam es a hatam iszonyatosan fajt de legalaabb szopi volt.
Meg ami bejott hogy alvasi idoben probaltam szoptatni,mondjuk nem tudom a kislanyod cumizik-e.Az enyem kizarolag azzal tudott elaludni,de en leszoktattam rola es a cicire szoktattam,igy legalabb naponta 3-4szer onszantabol faradtan elszopizgatott s akkor kezdett ujbol hizogatni.Nalunk is volt ez a lefejos tema de en nem nagyon szerettem volna uvegbol etetni igy inkabb szenvedtunk egy kicsit,nalunk a jatszo cumi volt a ludas.Azt imadta cumizni,mindig csak annyit szopizott hogy ne legyen ehes gondolom en,a szopasi igenyet meg a cumin elte ki,hat en ekkor tettem rola es vissza szoktattam a cicire.Azota nincsenek olyan nagy gondok a szopival(csak amikor beteg,vagy fogzik)
Lehet hogy tenyleg fogzik.
Egyebkent mennyi folyadekot iszik egy nap?Azt irtad 3-szor szopizott ,es azon kivul mennyi folyadekot ivott.EZ mar csak kivancsisag,mert az enyem szinte semmit nem iszik.

GAbi,Vera !
Zsoltika es Bence nagyon edesek.OLyan jo hogy ti tudtok talakozni egymassal.CSAk igy tovabb csajok!Kép Gratula Zsoltika keresztelojehez,majd tegyel fel kepet.

Anita!
Bocsi hogy nem reagaltam Robora en onzo elvoltam foglalva a sajat betegsegunkkel/SZoval Robo egy angyal abban a szemuvegben.TAn nem csajozik is mar?AZErt lassabban a tempoval,de meg ilyen koran Kép
Hagnosz!
Legkondis a lakasunk de meg eddig nem hasznaltuk ugyhogy tuti nem attol volt neki.Mostmar azert kicsit jobban van.Majdnem a regi a fiam de ilyekor mindig egy kuszkodes az etetes.

Zit!
Bocsi de en is akkorat nevettem a porszivos sztorin.KépTudom hogy annyira nem vicces de gondolom te sem tudtal mast tenni.
Tornado :van olyan hogy napokig olyan ido van hogy tornado veszely van,de altalaban bemondjak hogy mondjuk 4pm-10pm kozott villam vihar varhato,baseball nagysagu jegesovel es ha tornado veszely van akkor azt is bemondjak hogy ez a vihar veszelyes es tornado kialakulhat.Hat nem olyan vicces en mindig felek.meg a vihar is itt felelmetes,tornadot meg nem lattam szerencsere,tavaly szirenaztak a varosban hogy tornado veszely van mindenki berohant az egyetem sportcsarnokaba mival az biztonsagos volt,de szerencsere pont a varos hatarat surolta es a varos ket szeletn kikerulte a varost.KépPont terhes voltam es a ferjem versenyen volt.Majdnem fraszt kaptam.

BARbi!
Koszi a pizza receptet.Kép
a joghurtot a bebi eteleknel van hogy miert az nem tudom,lehet nem igazi joghurt?mindegy babaknak van es azt irja rajta hogy joghurt.Majd megnezem mi van benne.
Klarissza!
Laca nagyon edes fiu,gyonyoru kek szeme van ezt illik mindig megdicserni.Kép
gabi75david

Folytatas!

Bombomanyu!
CSodalatos ket szep gyermeked van.Buszke lehetsz rajuk,es a picinek az a gyonyoru sotet szem.Az en kicsi fiamnak is majdnem fekete a szeme.nagyon cukik.

Meme!
En Nagyvaradi szuletesu vagyok.Kép
JO mi?Lattam irtad Panunak gondoltam en is kozlom hogy en is itt vagyok Kép

Zsizsa!
Gratula GAbi maszasahoz.Na es a teregetes az tetszik ,nem lehet eleg koran elkezdeni nem igaz?Kép

Nalunk ujabban az a helyzet hogy a dragam nem akar az agyaban aludni ha ott kell aludjon kb.ezerszer felsire felul ejjel es keservesen sir es nyujtja a kezet hogy ki akar jonni.ERRe en tegnap magam melle tettem es este fel 12 tol reggel 6.30 ig aludt zavartalanul,szopi es utana csak 9.30 kor ebredtunk.Nekem is jol esett,csak az a baj hogy nem szertnem az agyunkba szoktatni,nem magama miatt en azt sem banom ha a fejemen alszik csak igy nem lesz jo.Hogy tud apa es anya ossze bujni majd?Kép
Istenem annyira anyas a dragam,hogy el sem tudom mondani.A ti babaitok is nagyon anyasak?Lehet ez termeszetes meg ilyen korban,csak azt nem szeretnem ha ugy jarnank mint a noverem .A kisfiam meg akkor is sirt ha bement a noverem wc-re es bezarta az ajtot.Muszaj volt nyitott ajtonal ...vagy ha bement a szobaba a noverem mar sirt hogy anyu hova mesz?ne menj el...Pedig mindig egyutt voltak.Es a mai napig egyutt alszanak pedig mar lassan 4 eves lesz.Es meg mindig csak az anyja kell neki.KépJatszani is csak az anyjaval volt hajlando,mostanaban mar kezd az apjaval is de regebben soha.
Mostmar en is eldugulok de azert meg bejovok kesobb.

Panu!
Remelem rendezodik a cici ugy,olyan nehez nekunk anyaknak lemondani a szoptatasrol nem igaz?Nekem is mondtak amikor David nem akart szopizni hogy mit gorcsolok rajta,adjak neki tapszert vagy fejjem le a mellem es adjam neki uvegbol.Igen de az nem olyan ..MIlyen edesek amikor csak ugy bujnak a cicihez.En harcoltam erte hogy tovabb szopizzon sajnos vagy nem sajnos nem tudom mia jo de en eroltettem ,sokan azt mondtak hogy megrontja majd a kapcsolatunkat,meg hogy utalni fogja a cicit,es nem igy lett.Az utobbi 3 honapban kiveve amikor nem beteg ,imad a cicihez bujni es azon elaludni.Nekem nagy oromet jelent.PEersze mindenki ugy csinlja ahogy akarja,en sokat idegeskedtem vele de legalabb elmondhatom hogy sokaig szoptattam a fiam.Anyos szerint:mit idegeskedek vele o mar reg tapszert nyomott volna a szajaba.Na ja.Kép
SZoval kitartast,de tudom annal frusztralobb nincs amikor az ember tori magat hogy szoptasson es van tejcsi es erre a gyereke meg keserves sirassal elutasitja.En ezert voltam duhos mert a a szomszed gyerekunk rakos volt es azt mondtak hogy milyen fontos lett volna neki az anyatej,az anyjanak mar nem volt,es az en fiamnak meg volt teje de megsem kellett neki.En nem adtam fel.
gabi75david

Gabi75! Köszi, hogy ennyit gondolkodsz a problémánkon. Próbáltam más pozíciót, jól szórakozik a kiscsaj, de ennyi. Persze, nem adom fel. Még próbálkozom. Meg aztán, ha mégis a menses miatt lenne (ami még nincs, de lehet), akkor 3 nap múlva minden a régi lehet. Tényleg nem jó érzés ez az elutasítás, de kárpótol minden mással Kép Folyadékot (vizet vagy gyümilevet) főzelék után adok, vagy ha sokáig voltunk kint melegben.

Gondolom láttátok a babanet főoldalán a gyermeknapi találkozó-felhívást. Mit szóltok hozzá? Mármint mi lenne, ha mi is találkoznánk ott? Van még másfél hét addig, meg családostul is lehet jönni. Gyereknapon az apukák is engedékenyebbek Kép ... Nos?

Jó éjt Mindenkinek!
panu
panu

Sziasztok lányok!

Délutánit alszik a ded, és kb fél méterre tölem itt tornyosul a vasalnivaló de azért is a Babanetet választottamKép

Zit, én is nevettem ahogy olvastam mit csinált Beni az orrszivóval, és én nem vetlek meg,néha kell ez a humor a mindennapokbaKép (egyébként náthás Beni,vagy ez egy napi rutin náltok?)
Én is röhögtem valamelyik nap, nálunk a wc papir és Wc csésze a nagy favorit, ha véletlenül nyitvahagyom a fürdöszoba ajtókat....Letekert vagy 2 m papirt, és úgy mászott ki a fszobából, de valószinüleg elötte már meg is kóstolta,mert egy 1 cm széles 20 cm hosszú csik a szájára tapadt. Pont úgy nézett ki,mint egy rozmár a hosszú agyarával. Tudom,hogy nem jó,ha eszi a papirt, ki is vettem a szájából, de én hangosan nevettem,olyan kis lükén nézett ki azzal a rengeteg papirral.
Most pedig rájött,hogy ha valahogy felnyitja a wc tetejét (ami általában a fejére kerül), akkor ö tud pancsoli a wc kagylóban...Már 2-szer rajtakaptam,azóta nagyon figyelek,hogy csukjam az ajtót...
Hokisokat Calgary Flames-nek hivják, és az egész város lázban ég, ma van a 6-ik meccs,ha itt nyernek, bennt vannak a döntöben.(USA-val közös NHL sorozat). Mindenki erröl beszél,hokit lélegzik az egész város. Kb minden 2-ik autón zászlócska (ahogy irtam, a párom az elsö útján elhagyta az övétKép), és lépten-nyomon mindenki a csapat pólójában van. Én még nem voltam meccsen, de nem is leszek mostanában,20 000 örült szurkoló van minden meccsükön tiszta pirosban az egész nézösereg.(ez a szinük)
Az meg egy nagyon érdekes dolog,hogy itthon nem tudnak nyerni, csak idegenben...Nagyon kiváncsi vagyok a mai mérközésre...

Klarissza, jólvanna, hobitozzál csak, tudom valakinek mondd ez valamit, csak nekem nemKép
Minusz kilóhoz gratula,én is jól állok, 5 kg-val vagyok kevesebb,mint terhesség elöttKép
Laca megint szép, de ez lassan természetes...Kép

Panu, némi haladás szopi ügyben,már ez is valami...Kép
Még irjak ÁdámrólKép ???Akkor holnapig itt ültök a gép elött...
Vacak és huncut, de nagyon jó kedvü, rengeteget nevet,eljátszik egyedül vagy a kutyával Kép(ingyen babysitterKép), állandóan az a játék kell neki, ami a kutyánál van. Bemászik a szekrénybe, ahol a kutyajátékok vannak, és ott válogat.
Ha eszik a székében, direkt cukkolja a kutyát, hogy falatokat nyújt felé, és persze hangosan kacag amikor az a lüke kutya pitizik érte.
Egyébként totyog minden bútor mellett, söt, ha nyúlok felé akkor egy kézzel átfog az én kezemre és odalépked, de még inkább négykézláb kufircol mindenfelé.
LEgújabban a zoknit szedi le magáról, ami nálunk azért gáz, mert ez a kutyánk egyik hobbija,mindig az ö szájában találom meg.
Ja,és ma vettünk neki egy kis szandi, egyelöre nem bokatartósat,mert az utcán nem gyalogol, akkor minek, mindig csak ül a kocsiban. És egy gumival rögzithetö sapit, a bolt ajtóig volt rajta, az utcán egy elegáns mozdulattal letépte magáról és azóta sem tudom ráadniKép
(Zit, kiváncsi leszek a ti megkötös sapitok hogyan üzelem majd...)
Hát, ennyi, de még sokat tudnék irni.Kép

Pgabóka, mi sokat autózunk Ádámmal, nálunk a zene jött be. Ha már végképp nyüszizik, bekapcsolunk valami zenét, és mintha elvágták volna, siri csendben hallgatja. Meg persze elalszik és vihetem fel a kezemben az ágyikójábaKép
Keresztelöhöz sok sikert és ügyeskedjél , aztán meg muti a képeket!!!
A két kis fickó nagyon jól mutat a képeken, Bence olyan komolyan nézi Zsoltit...Aztán meg Zsolti jó nagyot nevetett: -Naaaa,ne legyél már ilyen komoly Bence!!KépKép Aranyosak nagyon!Kép

Gabi75, én is végigolvastam amit irtál a szopitokról, de emlékszem is visszamenöleg,tényleg mennyit harcoltál azért,hogy legyen. Szerintem nagyon is jól csinálod,hogy szoptatsz, én kicsit azt tartom lükeségnek,ha valaki megkérdöjelezi,hogy miért...Ha nem tud valaki szoptatni (saját hiba, nem hiba, akármilyen okból) rendben, akkor adjon tápszert, én is azt adok most már. De ha tud, akar és szeret szoptatni, mások (pl anyóspajtás) miért kérdöjelezi meg??? Azért mert nekik nem ment, ök nem igy csinálták,akkor nem ez volt a szokás stb, miért ne lenne ez a legjobb egy babának?
Na, azt hiszem ezen kár is tépelödni, jól csinálsz mindent ahogy csinálsz, elvégre te vagy az egyetlen anyukája Dávidnak, hiába van ennyi pót-okos-anyuciKép

Na, és még pár sor.
Ma áttört a bal felsö foga Ádibádimnak, de a jobb is elkezdte,már csikocska van,pár nap és abból is lesz fog. A felsö inye olyan de olyan duci,mint akinek az egész fogsora ott van elrejtveKép
És aki nem jól alszik éjjelente,most ugorjon, ugyanis
MA MEGINT fél 11-ig ALUDTUNK! Már 3adjára hétvége ótaKép IGaz, egy cm-t se haladtunk a pincével (ma boltoztunk helyette), de mosolyogva és kipihenten ébredünk mind a hárman. (igaz, külön szobában alszok reggel8-tól, de még igy is nagyon jól van ez...)
Most nálunk hosszúhétvége lesz, szóval akkor bepótoljuk ezt a sok alvást,inkább legyen igy a napunk,mint nyügös éjszakák...

Tegnap séta után elengedtem a házunk mellett a füvön Ádámot, mászott ide-oda.
Képet is készitettem, remélem most nem lesz rossz a minösége...

Kép
Kép

Sziasztok, most már megyek vasalni...
Barbi

Kép
Kép
barbi

Zit:
nagggyon jó a porszívós sztori Kép Kép főleg így hajnali félkettő tájékán, mi is majdnem arra szorultunk pár perce. A két fiú alszik bent, én meg írom a suliba a dolgozatom Kép
Háááát azt hiszem munkát sem vállalok a munkahelyemnek egyenlőre még vagy egy évig Kép, Laca össze-vissza kószál napközben és nem tudok koncentrálni közben. A suliba muszáj a dolgozatokat megírni Kép pedig azért még pénzt sem kapok Kép "kismamasors"
Panu:
hééééé nem lesz túl sok mostanában a mozizás!!! Kép Úgy irigyellek ám! (Apa vigasztalásul a Jóbarátok sorozat DVD-éit szerezte be, persze az neeeem ugyanaz Kép )
Gabó+Vera:
fiúk nagyon aranyosak!!! Kép Zsoltika aranyosan nagyfiús, Bence pedig olyan aranyosan kisbabás Kép Kép
Brigi!
ha találkozunk viszem a gépet is és akkor mi is fotózunk babákat Kép

Gyermeknap:
Hehheheee sajnos nálunk senki sem normális, mert Apa is másoddiplomázik, úgyhogy nemrég kijelentette, hogy ő sehova sem hajlandó menni a vizsgaidőszak végéig Kép
klarissza

Barbi:
a kutyus (tényleg hogy hívják?) miatt irigyellek!! Ádám fejlődésének biztos, hogy jót tesz.
Ja, jut eszembe Ádibádiról kibújt nálunk is az ötödik fog Kép és nem is én vettem észre, hanem az Anyós, tök égés Kép Kép
klarissza

Klarissza, kutyus "hivatalos" neve Marci.
Ezenkivül:
Marcipán,
Szöröcske(apukám találta ki),
most éppen Fehéregér (mert olyan tisztaKép), Kakaóscsiga,mikor összetekeredve alszik,
BisonIzé (mert hivatalosan Bishon Frise a márkája),
Lopótök, amikor viszi a zoknit-papirzsepit,
Pentiumnégylábú, amikor számit valami kajára és ezért egy számitógépKép,
Kéremszépen, amikor a két mellsölábával kalimpál, mindent igy kér:kaját, pórázt, játékot, zsebkendöt,
asszem ennyi...
De nálunk elég könnyen megy a névadás, csak csináljon valami lükeséget, rögtön kap rá egy nevetKép

A foghoz meg gratula, illetve a hisztinélküliséghez...Ez ám a valami, egy fog,amit nem lehet észrevenni mert nincs hisztiKép

Na, megyek,nem vasalni, hanem babázni,mert felébredt...
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi:
fog kibújása után utólag mindig rájövök, hogy akkor ezért volt egy kicsit nyűgösebb Kép De közben ezer okot találok, kívéve, hogy jön a foga Kép (Pedig tudom, hogy mindenki pont fordítva csinálja Kép Kép) Nyűgösség=biztos jön a foga, Nálunk nyügösség=éhes? álmos? kaka-pisi? stb... De egyébként annyira tényleg nem nyűgös, hogy feltünő lenne, Hál Isten
klarissza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?