Ballagás megvolt, szép volt, megható... Idő lehetett volna jobb is, konkrétan szegény kiscsoportosokat miután kivonultak, visszavitték felöltöztetni...
Hozok képeket, bár lükeAnya (mármint ÉN) elment 2+2 tölthető elemmel a fényképezőgépbe, biztos ami biztos, erre kábé 5 kép után lemerült, a csere meg totál le volt merülve.... de nembaj kaptunk képeket már más szülőktől... Meg férjem kamerázott.
(Tényleg Szilvianyu, nem figyeltem Csilla kamerázott-e, mert megírhatjuk Nekik, Dóri mögött-mellett állt-ült Soma, így rajta van-mondd meg Neki majd!)
Na potyogtak a könnyeim ám, olyan jó versikéket mondtak Nekik, meg ők is, a dalok is annyira jók voltak. Énekeltek Nekik az óvónénik is, tátott szájjal bámulták... Voltak mókás részek, amik nem voltak előre megrendezve. Ja és óvónénik is sírtak persze, beszédnél elcsuklott a hangjuk!
(Szilvianyu, Vali néni vezényelte ám az óvónénik énekét!)
Aztán mikor elkezdték a Legyetek Jók ha tudtok számot játszani (Napoleon Boulevard), ők tapsoltak rá, majd ebből azt a részt a gyerekek mondták, hogy:
"UGYE TÉNYLEG NEM FOG FÁJNI, HA MAJD ÉN IS NAGY LESZEK?
UGYE MÁSKÉPP FOGOM GONDOLNI AZT HOGY MILYENEK A FELNŐTTEK?" Na ekkor már kész voltam...
Soma azt mondta otthon, hogy majdnem Ő is sírt, mert hiányozni fognak Neki a barátai. De azt is, hogy egyszer mindennek vége... Édes szívem! Most született...
Előbb megnéztem a felvételt, megint könnyes a szemem!
Cirmike!
Roli tortája tuti volt megint! Nagyon huncutul mosolyog a tegnap ovis képek közül az utolsón,a hol kanyarodnak...
Jó ez a rendőrségi bázis, Somának meg sem mutatom a képet, mert lassan ki kell költöznünk a lakásból a játékok miatt!
Judit!
Mikre gondolsz már most...
Gabi!
Szerencsétek van akkor Gergővel, hogy így kibújt a foga... remélem nem fogja a cicin használni Neked!
Ismerem a kajás cégeket, melóba rendeltek Náluk páran.
V.era!
Lesz V.Szőlősőn bölcsi? Tök jó! Sz.tem írasdd be rendesen (nem feliratkozósra) aztán majd szept-ben ráérsz lemondani, nem?
Na megyek képeket kicsinyíteni..