2009.05.28 17:59
Szerző: mormota20
hello Mamik!
nőttön nő az izgalom, s fogy a türelem. A holnap sorrakerülőknek én is nagyon drukkolok, és biztos vagyok benne, hogy nagyon ügyesek lesztek, és rettentő boldogok, és ez csodálatos:)
én ma elég szomorú lettem, ha nem haragszotok, megosztom veletek.
először is, voltam cétégén, ahol megdícsérték az eredményt. Felmentem a doktorhoz, és kértem, nézze már meg, hogy alakul a téma. Megnézte: sehogy:( totál zárt. mint Észak-Korea. Arról nem nyilatkozott, hogy mikor tervez motiváló lépéseket tenni, csak, hogy keddtől ( terminus, ugye) naponta kell mennem cétégére. Ettől már eleve lehangolódtam, pedig tudom én, türelem, meg minden, meg hogy majd eljön az ideje, usw. Na, mindegy, azért csak rossz volt.
A másik viszont még rátett: Egyszer már talán említettem Nektek, h a szomszédunkban egy rúdtáncstúdió üzemel, mint bérlő. Országunk egyik neves művésznője nevével fémjelzett. Úgy hangzik, mint egy vicc, de nem az: konkrétan oktatják ezt a nemes tevékenységet, késő estig ( 10ig). Egy belvárosi bérház tetején. És - hihetetlen, de igaz - ehhez nem kell semmi spec engedély, semmilyen. Már szeptember óta ( mióta itt lakunk), vannak problémák, mert azok a rohadt rudak nagyon nyikorognak, meg a picskuk hangosan sikítoznak, visítoznak stb. Tekintettel arra, hogy a jószomszédi viszony megőrzése nekünk is fontos ( lett volna), átmentünk, kértük, hogy vegyék lejjebb, aztán hívtuk a tulajt is, hogy csináljon valamit, hagyják abba nyolckor. Bizonyos lépéseket tett is, aminek eredményeképpen ideig-órág csökkent a zaj, de nem végleg, és nem teljesen. Az utóbbi időben megint kezdett durvulni a helyzet, aztán egyszer átment a zuram, é csengetett 22:15 perckor, de nem nyitottak neki ajtót, és ő hallotta, amint az egyik picsku azt mondta a másiknak: ne nyisd ki, úgyis csak reklamálnak. Erre másnap bementem az önk-hoz, és megindítottam a birtokvédelmi eljárást ( már november óta tervezgettem). Ma volt az első tárgyalás, persze, megegyezés nem született, de úgy lehangolt. Mert majd jön a zajszakértő, meg minden. De tényleg: ez létezik, hogy az embernek egy belvárosi gangos ház 6. emeletén küzdenie kelljen azért, hogy ordenáré sztriptíztáncosnő-jelöltek ne dúlják fel a nyugalmát? mi vagyunk az egyetlen falszomszédok. és úgy állítanak be bennünket, mintha ilyen besavanyodott vén pár lennénk, akik nem tudnak megküzdeni saját letűnt fiatalságukkal ( haha, kijön az irói véna). Lehet, hogy az aranyos kis Marcsa ezért se akar kijönni...
Na, mindegy, bocs, hogy Rátok zúdítottam.üdv,
mormota