Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Olvasgatom itt a szülésindító lötyiket...hát én nem próbálom ki egyiket sem rábízom a természetre.Egyébként a tonicról még nem hallottatok?Nekem egyik kedves kismama ismerősömnek meghozta a hatását!Szerintem(de ez az én véleményem) nem jó megbojgatni odabent a dolgokat :roll: a baba akkor jön amikor itt az ideje :!: És ugye akiknek lehet már inni, azok nagyon a vége felé járnak és már fél lábbal is ki kell bírni azt a pár napot.Oké hogy jó lenne már ha megszületne mert ényleg elég nagy teher a vége, az ember fáradékonyabb, van aki vizesedik, fáj minden de ez "természetes".Nekem is elég nehéz már, a meleget sem bírom,nagyon nehezen tudok elhelyezkedni és elaludni, de inkább kibírom ezeket minthogy előbb jöjjön és ne adj isten beteges legyen.Mégegyszer bocsi nem akarok senkit sem megbántani, ez az én véleményem.Megmutatom nekem már mekkora pocim van :) Kép és mi csak 36+4 hetesek vagyunk!
BPD: 92 mm AC:331mm Becsült súly:3149 g

Kép
eve3htv

Noémi,
te piszok mázlista!!! Nagyon drukkolok holnapra! Millió puszi!

Kép
benta

Sziasztok!

Magzatvíz:az átlátszótól a borsózöldig minden lehet....

Anuk!
Ha még nem szülsz... szerintem mindenképp mutasd meg a dokinak így a 4 napos ünnep előtt, bár szerintem ez tuti az :wink:
Drukkolok nagyon nektek!!!

Noémi, Cosmo!
Gondolok rátok holnap és nagyon szorítok értetek!Minden rendben lesz és csodás babáitok lesznek!

Puszedli!
Hatalmas a pocid :wink: . Pár percre oda fogják adni Nándit, de sajna utána tényleg elviszik, viszont az apukája vele lehet addig is....

KépKép
amadea

Eve: bocs, de nem bírok veled egyetérteni.
Látod, Nikinél sem történt semmi, ergó valami homeós bigyókkal hogy is lehetne ártani a babának?
Azon kívül pedig ha jól tudom, akkor nálad első baba. Logikus, hogy több türelmed van, mint pl. nekem.
Azon kívül a 20 év körüli kismamik topikjában ha aktív vagy, gondolom ez az életkorod. Nekem meg közel duplája. Ergó nekem a szövetek meg minden nem bírnak annyit, naphosszat bírnék ülni, annyira szakad le a derekam.
Azért azt valljuk be: sokan hallottunk a ricinusos, vodkás bábakoktélról, de hányan voltak akik azt mondták: tuti kipróbálom. Jó, végső elkeseredésében mond ilyent az ember, de bizisten, én is inkább benyomnék egy fél decit mintse császárt emlegessenek nekem. Akkor, ha nem teljesen megalapozott a döntés a műtétre (Noémi esetére gondolok, na az Áron poziciójával inkább mennék a szike alá mintse tényleg kockáztassak bármit is).
Na, most lehet szépen elindítok itt a babaeső előtt egy vitát eme témában, de ez most és itt kikívánkozott válaszként belőlem.

Kép
kissmanó

Eve!
Köszi a tonicos tippet :wink: !
Abban igazad van, hogy nem szabad siettetni őket, de ha így is, úgy is megindítják a szülést, akkor már adok magunknak egy esélyt, hogy legalább fájások legyenek. Maximum nem használ és akkor még mindig ott a burokrepesztés, meg az oxytocin, de Bentához hasonlóan én is jobban szeretném, ha magától indulna be. (bár a hétfői csaszis hírekhez képest nekem már a szülésindítás is ajándék)
Szóval én megpróbálom ma este ezt a homeos löttyöt...fájáskák amúgy is vannak, csak kicsik és rendszertelenek...hátha gatyába rázza őket...
Amúgy ártani tényleg nem lehet vele...
Nagyon szép a pocid! Jó nagy babád lesz :wink:

Anuk basszus jelentkezz!!!!

KépKép
amadea

Sziasztok!

Anuk!

Nekem az amniokor az orrom alá dugták a magzatvizes fecsit, hogy ellenőrizzem rajta az adatokat. Limonádészínű volt! :D

Köszi a biztatást Debrecennel kapcsolatban :lol:

Kép
Kép
sosi

Preta: egy véleményen vagyunk- egy seggrecsapás után nem hiszem, hogy évekig gyerekpszichiáterhez kell majd járkálnunk. :)
Nem hordok magamnál betétet, de a múltkor megfordult a fejemben, mikor Kissmanó elmesélte hogy járt az előző topictársa.

Kissmanó: akkor lesz még hiszti a tábor miatt…!
Egyébként ezek a homeós bigyók csodát művelnek: hugom arcbőre is tök szépen helyrejött (na jó, nem az én Cimicifugámtól :P ), előtte nagyon kiütéses volt.

Eve: nekem több nyavalyám is van, de egyik miatt sem indítanák meg hivatalosan a szülést, a dokim annyit mondott, hogy „megpiszkáljuk” (plusz még én is dolgozom az ügyön). Túl sok minden jön már ki rajtam hétről- hétre, amivel el lehet éldegélni, de nem hiszem hogy jó a (kifejlett) babának az, ha az én közérzetem rossz. De persze mindenkinek lehet más nézete, amit természetesen tiszteletben is tartunk. :)

Most már én is izgulok Anukért, szerintem Kissmanó holnap színezhet mégegy sort!

Kép
tökmag79

Noémi, Cosmo, mennek a drukkok ezerrel holnapra!!! Jajjdenagyonirigyvagyok! :D

Anuk, mizu??? Ha jól emlékszem 1 nappal vagy előttem kiírva. Hova ez a sietség??? :D

Manó, nem lehet, hogy fárad a lányod, hogy közeleg az évvége? Nem tud annyira koncentrálni??? Azért ne legyél nagyon szigorú!

Én most toltam be egy lekváros, egy meggyes-vaníliapudingos és egy sima vaníliapudingos palacsintát! :D Vagy inkább ne borzoljam a kedélyeket????

Benta, csak Neked, csak most, csak itt:

Kép

KépKép
süni76

eve: ezek a népi dolgok csak akkor működnek ha már a baba is érett a dologra, szóval ártani nem árt, és szerintem a babónak is szarabb egy hisztis nyügös stresszes már már depis anyuka

Most az ananásszal próbálkozom, a boltos néni mondta :lol:
meg este egy kis apa-anyag, előtte egy jó kis fürdő

ANUK!!!!MIVAN?????

holnapi csaszisoknak sok sikert és irigy-irigy vagyok, hogy holnap már ANYUKÁK lesztek :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mniki84 2009.05.28 16:28-kor.

Kép
Kép
mniki84

Asszem nem a palacsintáktól ekkora a hasam. Vagy mégis? :shock:

KépKép
süni76

süni dejó a gatyóóód! :D

Kép
Kép
mniki84

Köszi, Niki, barátnőmtől kaptam. Nagyon kényelmes kismami naci. Ő anno ebbe ment szülni is.

KépKép
süni76

Hali nyugi, vagyok még :D Köszi az izgulást.

Aludtam mint akit agyonvertek :oops: , meg aztán mire felébredtem 3 óra körül itt volt anyós és amíg el nem ment ki sem bújtam a szobából, had higgye, hogy még húzom a lóbőrt.

Nos lehet, hogy magzatvíz amit írtatok róla, de még mindig bizonytalan vagyok, mert darabka szerű dolgok nincsenek benne. Lefeküdtem és semmi. Aztán ahogy felkeltem elöntött egy kis adag, pont annyi, hogy pizsicsere :oops: Nem állandó ezek szerint, bár amióta elment a nyákdugó szinte minden estére elázok egy tisztaságit.

Holnap megyek nst-re, majd rákérdezek a dologra, hátha ott adnak lakmusz papírt vagy megvizsgálnak végre. Elég sokszor van fájásom, szúrkálás szerű is, remélem tágulunk rendesen. A papás-mamásról meg nem vagyok hajlandó lemondani akármennyire fájok, hátha beindítja a dolgokat. :)

Manó pedig tényleg színezhet, hisz ezek szerint lesz babánk a császárosok közül :)
Vendég

Anuk, jól tetted, hogy aludtál. Most kell, amíg még lehet.

Én még nem is találkoztam a nyákdugesszal.

KépKép
süni76

Süni eredetileg (mesi számolás alapján) ugyanarra a napra vagyunk kiírva. :)

Azóta van 2 új dátumom is :D
06.03 az UH alapján, ez kb helytálló a fogantatás napjával, ez van a második vonalzómon.
05.29 a baba méretei és fejlettsége alapján (ezt a doki adta meg, hogy eddig bírjuk ki egyben)
Vendég

Igen, most már én is látom a vonalzódon.

Na, megyek egy picit sétálni, mert nagyon nem kényelmes ücsörögni (Manó, tudom, ez is egy hátrány a laptophoz képest, de ez jutott :D )

Pusszantás mindenkinek és nagyon várom a holnapi híreket!!

KépKép
süni76

Na, pörgünk rendesen!

Sünikém,
köszi a képet! Gyönyörű pocak, de nem értem, neked hátrafelé nem nőtt ellensúlyod? Nagyon csinos vékony vagy! Palacsintát nem faxolsz?

Eve,
nekem egy kedvenc Depeche Mode-szám jutott az eszembe: "Próbálj meg járni az én cipőmben". Ott a pont Manónál. Lehet, ha gyakrabban írnál és nem így kinyilatkoztatva, másabb lenne a helyzet. Nekem nem jön be a stílus.

Amadea,
veled mi lesz holnap?

Kép
benta

Anuk, örülök, hogy jelentkeztél... már gondoltam, felhívlak, de nem mertem, mert ki tudja. :oops:

Heni

Kép
szheni

Nos, nekem
mensi alapján júni 8.
gyártás alapján júni 13
uccsó uh után pedig már kint kéne lennie.

derekam így még nem fájt (na jó, a 29-ik héten igen), remélem ez már a Grétis szülésemhez hasonlítható, s jelent is valamit.
már a kényelmes, hátradönthető, deréktámaszos székben sem volt jó. lefeküdtem, naná pöttöm észrevette, s jött mellémbújni. nála ez azt jelenti, hogy nyüzsög ezerrel. s olykor persze a pocim sem kíméli. most is kaptam párat, hogy már könyörögtem kíméljen.
aztán apát kértem fel egy kis derékmaszírra. oldalt feküdtem mikor bejött a szobába, s csodálkozva kérdi, hogy abban a pozicióban? hát majd rá bírok feküdni a pocakomra :shock:

Nyákdugesszel még én sem taliztam, bár 2 éve a szülés előtt 11 órával távozott. szal még ráér :D

höhöhö...hátrafele ellensúly: tényleg Süni is a szerencsésebbek kategóriába tartozik. majd csak babás megjelenéssel lehet tudni, hogy kismami, hisz nem mutizná

Kép
kissmanó

Heni

Kép
szheni

Na, azért Manó és Moncsikám, Ti sem panaszkodhattok a szerencsés alkatra. Gyönyörű kismamik vagytok mindketten. :) Süni pocakja is nagyon szép, és Eve, hát a Te bébid sem lesz kicsi!!

Heni

Kép
szheni

Hencsi: úgy van! nem panaszkodhatom a szerencsés alkatomra, mett nincs is olyan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Süni!
Gyönyörűséges a pocakod!!! :wink:

Anuk!
De jó, hogy írtál, már tűkön ültem!

Benta!
Olyan dél körül talán eldől a mi sorsunk is, ha nyílt még a méhszáj legalább 1 ujjnyit, doki bácsi beindítja a szülést, ha nem, akkor jövünk haza izgulni a többiekért :D

KépKép
amadea

Amadea: akkor max déli 2-ig tessék írni, hogy tudjuk mi van.
Ha meg nem leszel írásképes, akkor tessék nyomni egy mesemesét pl. Puszedlinek vagy valakinek, hogy jöjjön adja le itt a forró dróton az infókat.

Kép
kissmanó

hello Mamik!
nőttön nő az izgalom, s fogy a türelem. A holnap sorrakerülőknek én is nagyon drukkolok, és biztos vagyok benne, hogy nagyon ügyesek lesztek, és rettentő boldogok, és ez csodálatos:)
én ma elég szomorú lettem, ha nem haragszotok, megosztom veletek.
először is, voltam cétégén, ahol megdícsérték az eredményt. Felmentem a doktorhoz, és kértem, nézze már meg, hogy alakul a téma. Megnézte: sehogy:( totál zárt. mint Észak-Korea. Arról nem nyilatkozott, hogy mikor tervez motiváló lépéseket tenni, csak, hogy keddtől ( terminus, ugye) naponta kell mennem cétégére. Ettől már eleve lehangolódtam, pedig tudom én, türelem, meg minden, meg hogy majd eljön az ideje, usw. Na, mindegy, azért csak rossz volt.
A másik viszont még rátett: Egyszer már talán említettem Nektek, h a szomszédunkban egy rúdtáncstúdió üzemel, mint bérlő. Országunk egyik neves művésznője nevével fémjelzett. Úgy hangzik, mint egy vicc, de nem az: konkrétan oktatják ezt a nemes tevékenységet, késő estig ( 10ig). Egy belvárosi bérház tetején. És - hihetetlen, de igaz - ehhez nem kell semmi spec engedély, semmilyen. Már szeptember óta ( mióta itt lakunk), vannak problémák, mert azok a rohadt rudak nagyon nyikorognak, meg a picskuk hangosan sikítoznak, visítoznak stb. Tekintettel arra, hogy a jószomszédi viszony megőrzése nekünk is fontos ( lett volna), átmentünk, kértük, hogy vegyék lejjebb, aztán hívtuk a tulajt is, hogy csináljon valamit, hagyják abba nyolckor. Bizonyos lépéseket tett is, aminek eredményeképpen ideig-órág csökkent a zaj, de nem végleg, és nem teljesen. Az utóbbi időben megint kezdett durvulni a helyzet, aztán egyszer átment a zuram, é csengetett 22:15 perckor, de nem nyitottak neki ajtót, és ő hallotta, amint az egyik picsku azt mondta a másiknak: ne nyisd ki, úgyis csak reklamálnak. Erre másnap bementem az önk-hoz, és megindítottam a birtokvédelmi eljárást ( már november óta tervezgettem). Ma volt az első tárgyalás, persze, megegyezés nem született, de úgy lehangolt. Mert majd jön a zajszakértő, meg minden. De tényleg: ez létezik, hogy az embernek egy belvárosi gangos ház 6. emeletén küzdenie kelljen azért, hogy ordenáré sztriptíztáncosnő-jelöltek ne dúlják fel a nyugalmát? mi vagyunk az egyetlen falszomszédok. és úgy állítanak be bennünket, mintha ilyen besavanyodott vén pár lennénk, akik nem tudnak megküzdeni saját letűnt fiatalságukkal ( haha, kijön az irói véna). Lehet, hogy az aranyos kis Marcsa ezért se akar kijönni...
Na, mindegy, bocs, hogy Rátok zúdítottam.üdv,

mormota
mormota20

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, aranyosak vagytok.
Noémi: drukkolok, hogy hamar a kezedben (férjed kezében) legyen Áron. :wink:

Eddig marha nyugodt voltam, de most kicsit elkezdtem izgulni. Annyira hihetetlen, hogy holnap..., nem is tudom felfogni :roll:

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok Júniusi babások!

Én a májusiaktól lestem át hozzátok, mindenkinek jó szülést, csodálatos élményeket kívánok!!!!

Mniki, hajrá, ha belehúzol még májusi is lehetsz! :-)
Vendég

Mormi: sajna ismerős az ilyen. anyám húga szakterületen dolgozik, s biza zajszintmérés ritkán áll a panasznyújtó oldalán.
azért drukkolok, mert tudom észbontó.

anno nekünk a felső szomszédunk fuvolázni tanult. a ritmust dobolta a lábával, s a kiscsajnak olyan 7ik érzéke volt, ha a wc-n tanultam (volna), akkor ott fölöttem nyomta. ha a szobámban, akkor ott. dúrva volt. s arra ugyi hiába is hívtunk volna bárkit, nem állandó volt a "zaj", uhhó lehet ha kiszállnak tök csend van.

Kép
kissmanó

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.03 21:32-kor.
magdii

na, akkor így az apropó során holnapra neked boldog névnapot :wink: :lol:

Kép
kissmanó

Anuk, pihenj sokat vízsszintesben, és én úgy tudom, h ilyen gyanúval műr TILOS a papás-mamás és a kádfürdő is, mert fertőzést kaphat a baba!!!

Lys: óóriási nagy Lorka! és gyönyörűek vagytok!!!

Noémi, Cosmo, sok sikert, ez egyre izgibb! Gondolok Rátok holnap!!

Manó: jó, h eligazítottad beszólós nénit. Szélcsős infot köszi.

Éjjel 10től reggel 7ig rövidebb megszakításokkal ordított, reggel bennem váltakozott a sírógörcs és a b. meg, róka a fűnyíróat hangulat... Vettünk homeós cuccot, most estétől kezdi és infacol lecserélve kifogyás után Espumisanra. Doki szerint a tejérzékenység nem valószínű, de max 6 dl-nyit fogyasszak. Eddig is ennyi volt a max, ahogy számolom. Kíaváncsian várom az ájszakát a homeós cuccal felvértezve, hátha.

Ma voltun k át anyóséknál bébkocsival, lepasszoltam náluk, amíg a patikában voltam. Soha nem örültem ennyire egy patikalátogatásnak mint most! Egy kis kimozdulás...

Na megyek, mert fürdünk, enyhén elcsúszva, mert kajálnia kéne már, de szerencsére még nem üvölt a kis édes. Azért szeressük ám, csak kellene egy kis alvás is...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Manó: akkor mi egy napra vagyunk kiírva, mensi alapján nekem is jún. 8. Gyártás alapján alapján jún. 13 vagy 17.

Anuk: örülök, h jót szundiztál!

Holnapra megy a császárosoknak a drukk!

Amadea: érted is izgulok!

Én most voltam potya palacsintázni, mert barátnőm sütött, vagyis sütnek holnapra, nyílt nap lesz a bölcsiben.

Most mennem kell.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.03 21:33-kor.
magdii

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.03 21:33-kor.
magdii

Heni, szerinted igaz amit a cikk ír???? Hihetetlennek tűnik egy újszülöttől... :shock:
magdii

Amadea, Noémi, Cosmo,
nagyon drukkolok nektek holnapra! Egész nap rátok fogok gondolni, csodálatos nap lesz az életetekben!

Csillag,
mi a mai napig emlegetjük, hogy mind2 fiúnk kritikán alul viselkedett életük első 8-9 hónapjában, túlélésre játszottunk. Zombik voltunk, és csak a humor segített átvészelni. Hidd el, egyre jobb lesz! Most bezzeg csodálatos kisfickók, szóval megéri!

Kép
benta

Mormi,
ez rettenet. Csekély vigasz, hogy tudod a jogi lépéseket, remélem, sikerrel jártok! Média? Közös képviselő?

Kép
benta

Sziasztok!
Kissmanó,Benta:
Nem akartam én senkit sem megbántani,bírálni vagy ilyesmi.
Írtam is hogy ez az én véleményem, nem kell velem egyet érteni!
Nem gondolom hogy ártani lehet ezzel a babának, csak én féltem az enyémet és ennyi.Írtam volna, meg írtam én máskor is, csak nem igazán reagált rá senki, és gondoltam keresek olyan topicot ahol tudok beszélgetni!De azért vissza vissza néztem időnként mert érdekelt mi van veletek.Nekem meg az a stílus nem jön be amikor valaki elmondja a véleményét, és lehurrogják érte!
Azért mert nem tudjátok hogy én mennyit szenvedtem a babámmal az nem azt jelenti hogy gondmentes a terhességem.A koromnak meg semmi köze ehhez, nagyon sokat szenvedtem a terhességem alatt, veszélyben voltunk mindketten, mindíg jött valami.De megnyugtatlak titeket nem fogok többet ide írni!Dagadhat a melletek!
Többieknek:Jó egészséget és sok tejcsit kívánok nektek!
Üdv

Kép
eve3htv

Benta: szóval nekünk sem az egészség, sem a tejcsi nem jár ki.
Oké, akkor viszont kívánom 8)

Kép
kissmanó

eve szerintem félreértettél minket... :( nem lehurrogtunk, csak mi is elmondtuk a véleményünket

ne menj el, ez a forumok lényege, hogy van "A" vélemény és "B" vélemény...emberek vagyunk

Kép
Kép
mniki84

Juj, Csillag, remélem, hamarosan jobb lesz Nektek. A hasfájó történet állítólag max 3 hónapos koráig tart. Tudom, hogy messze van, de legalább konkrét... Tarts ki.

Köszönöm, hogy együttéreztek velem, lányok. Fú, Manó, remélem, ez egyszer valami normálisat fogunk ki. A média nem lenne rossz, de az a baj, hogy ezek ilyen félig alvilági alakok. A konkrét művéznő, akinek a nevével fémjelzik ezt a kulturális csodát, ez folyton szerepel a tévében. Ma is véletlenül odakapcsoltam a fókuszra, egy percre, természetesen benne volt. A Juszt- műsorba én ajnos képtelen vagyok... oda való lenne a probléma, de amit két jogász nem tud megoldani, azt a tévé ügyvédje (höhö) sem fogja... annyira dühítő. A közös képviselő egy Bőhm bácsi. Nekünk ad igazat, de nem meri kinyiti a száját a tulaj ellen. Mindketten ősi lakosok már a házban, nem mer konfrontálódni. A védőnéni jó ötlet, én is erre gondoltam, szerintem majd kérek tőle nyilatkoatot. Remélem, ad. Annyira idegesítő, hogy ezzel kell foglalkozni. ( most is megy...) no, mindegy, hagylak Benneteket ezzel Veletek most fontosabb dolgok történnek [size=12](én meg az első leszek a földön, akinek bent marad a porontya.... hátha bekerülök én is a fókuszba, höhö)[/size]
jóéjt Mindenkinek, különösen is a holnap szülőknek!

mormota
mormota20

Sziasztok Kismamik!

Ma vagyok utoljára kismama, holnap - alig 12 óra múlva - anyuka leszek! Hihetetlen!
Most úgy vagyok vele, ahogy az ikres barátnőm volt, egyszerűen el sem hiszem, hogy eljött az idő....

Köszönöm a drukkokat, amint tudok küldök Tökmagnak üzenetet, és majd megpróbálom megkérni Viktort, hogy tegyen fel nektek 1 képet is! :)

Cosmo, sok sikert neked is!

A táskám most már totál készen van, az utolsó cuccok is belekerültek. Már csak zuhanyzok, hajat mosok és átlakkozom a körmöm , mert ugye úgy az igazi! :)

Bár egyáltalán nem vagyok éhes, lenyomok még 1 szendvicset, mert éhgyomorra kell mennem, és gondoltam így jobban fogom bírni! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Nagyon drukkolok a holnapi csaszisoknak, meg Amadeának is, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy szeretnéd. :lol:
Lys gyönyörű a babád és le a kalappal, hogy ezekkel a méretekkel ilyen simán vettétek az akadályt.
Amadea mondta a múltkor, hogy ezt a pezsgőkúpot lehet venni gyógyszertárba, úgyhogy tegnap beszereztem, még egyszer köszi az infót. :)
Anuk, a te helyzeted is már nagyon izgi, kiváncsian várom a fejleményeket.
poker

Sziasztok!

Megkérdeztem a dúlámat a homeós koktélról, ő spec. nem ezt szokta ajánlani, még sajna nem küldte át hogy milyen bogyókat kell elszopogatni, de nem kell feloldalni két deci vízben. Amint meglesz, megírom. De azt mondta, hogy elég előtte és utána fél óra étlen-szomjan, és 2 órával előtte-utána ne használjunk semmi mentolos dolgot.

Holnapra sok sikert a császárosoknak! :) és persze a spontán szülőknek is! :)

Eve3htv: valóban ez is belenyúlásnak számít a természet rendjébe. de sajna kórháza válogatja +1-2 hetet engednek ráhúzni és utána ők indítanak, sokkal mesterségesebb eszközökkel mint mondjuk a homeós koktél. Ilyenkor be kell vetni ezeket a természetes szülésmegindító lehetőségeket. Persze ha a baba nincs készen még, akkor nem fog elindulni.

Amadea: én azért annak drukkolok, hogy holnap a doki ne csináljon semmit. Nem igazán értem, hogy miért kell a terminus vége előtt két nappal megindítani a dolgot, miért ne lehetne várni még pár napot/1 hetet? hacsak nem a nyugodt pünkösdi hétvégéjét félti a doktor úr... úgy tűnik hogy Nóri is készülődik, csak lehet hogy nem a holnap lenne az ő napja.
De mindenképpen sms-ezz legalább, hogy mizujs!

Én ma bevettem 5 golyó cimicifuga 12 Ch-t, a homeós doki ezt arra mondta, hogy ha nem lenne nyitva a méhszáj a 38. héten, akkor ez segíthet. ill. legurítottam az első pohár málnalevélteámat előbb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evicuska 2009.05.28 20:32-kor.

Kép
Kép
evicuska

Magdi: igen, átjött az új mailedről a levél! Köszi egyébként az infót! Bocs hogy nem írtam vissza, de ma elég gányul vagyok, sok jóslóm van és nem ok a közérzetem...

Mormota: ez felháborító! A helyedben én is mindenféle szerveket küldenék a nyakukra! És mi lesz ha itt a baba?? Csóri nem tud majd aludni! Mikor odaköltöztetek nem tudtátok hogy kik "laknak" a szomszédban? Teljesen megértelek, ugyanis alattunk egy éjjel- nappal üzemelő étterem van, és volt egy nagggyon hosszú időszak, mikor felújítást tartottak. De mikor?? Egy hétre sem akartak bezárni, mert az forgalom kiesés lett volna, így meg éjjel csinálgatták és tök sokáig elhúzódott!

Benta: 8-9 HÓNAP, ami húzós volt fiacskáiddal?? Nem hét...? Jájj, ez nem hangzik túl jól!

Nagyon izgi lesz a holnapi nap, lehet hogy három babánk is lesz! :)

Noémi, nagyon szorítok és várom az értesítést!!!!

Kép
tökmag79

Ezt a mentol dolgot már én hallottam a homeosokkal kapcsolatban, úgyhogy én vettem elmex menthol mentes fogkrémet. Még a múltkor egyszer tök véletlenül vettünk ilyet, úgyhogy most direkt.... :wink:
poker

Igen, a mentol tilos homeos cuccok alkalmazásakor. (kávé + cigi sem javasolt, de mondjuk ez minket most nem érint)

Én homeodent fogkrémet vettem - igaz 970 Ft, de csak én használom, és így elég sokáig elég.

Már nagyon izgulok...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi, már én is nagyon izgulok Értetek! :) De ez vhogy tök jó izgulás. Aggódom is, de ezer %, hogy minden oké lesz. Kíváncsi leszek, Benito meddig várat magára...
Amadea, remélem, minden úgy alakul holnap, ahogyan szeretnéd.
Magdi, nem tudom elképzelni, hogy ez igaz lehet.... de vmi miatt leírták. :? Sztem csak vmi hangot adott ki a bébi és ráfogták, hogy beszél...
Cosmo, Neked is nagyon szurkolok holnapra. Vigyázzatok Magatokra lányok!!! De ugye nem baj, ha egy kicsit irigykedem? :oops:

Heni

Kép
szheni

Hát lányok, a 39 hét mérlege:

mellbőség: 82 cm-ről 92 cm-re
derékbőség (bár a mostanit már nem lehet deréknek nevezni :)): 65 cm-ről 102 cm-re (azért ez majdnem 100% - elég dúrva!
csípőbőség: 93 cm-ről 105 cm-re (erre nem vagyok büszke de a nagy derekat valaminek tartania kell :):))

súly 54 kg-ról 68,5 kg (ezzel meg vagyok elégedve)

És hát a lényeg, hogy a "semmiből" egy kifejlett kisbaba! :)

Gyanítom, hogy Áron is érzi, hogy készülődik valami, mert folyamatosan mocorog. De nem bánom, azt sem, ha ez egész éjszaka így folytatódik. Ezek a mi utolsó óráink, így pocakon belül! :)

Azt hiszem még nézelődök egy kicsit a youtube - on, ráhangolódás gyanánt!

Ha még ébren van valaki, írjon, ha nem jó éjt!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hűha, ez is ritka dolog, hogy ilyen későn ébren vagy/voltál, Noémi! :)
Áron is biztos érez valamit, elég sokat beszélgettél vele a császiról gondolom...
Mindenki nagyon szorít Nektek, nem lesz semmi baj. És ahogy megjön az sms, már ugrok is a netre beszámolni a többieknek! :)

Kép
tökmag79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?