Sziasztok!
Nori, en is majdnem 2 eves koraig csak tapszert adtam neki, kb. 1 honapja tejezunk. Eddig nem volt gond, csak amiota kohog, mivel a tej amugy is slejmkepzo tulajdonsaggal rendelkezik. Szoval, eddig ezert nem mentunk meg gasztroenterologushoz. Gondolom, ha elmulik a kohoges, a tej se lesz gond.
Megkukkantottam a kepeket. Az az almaspite nagyon guszta. El is kernem a receptjet, csak eppen pont ma kezdtem ismet fogyokurazni. Tobben mondtak is, hogy hulye vagyok, minek akarok meg fogyni. Viszont en meg mindig nem erzem kenyelmesem magam a boromben. Igaz, hogy kevesebb vagyok most, mint szules elott, de mar akkor se voltam nadszal karcsu.
Ismet a 90 naposba fogtam bele, mint tavaly ilyenkor, csak most nem fogom vegigcsinalni. Azt hiszem kb. 6 hetet fogok csinalni, akkor pont a hazautazasunk elott hagyom majd abba. Otthon ugyse tudnam tartani. Viszont ma elkeseritett az egyik baratnom, aki szinten csinalja. Azt olvasta valahol, hogyha valaki mar masodjara csinalja, akkor nem olyan hatekony.
Na, majd meglatjuk, most ugyse akarok annyit fogyni, mint tavaly.
Zsuzsi, ezer koszonet a rizstej otletert! Hivott ma a cseh baratnom telefonon es o is a rizstejet javasolta, sot o mar ivott is, ugyhogy tudta, hogy hol lehet kapni. Kiderult, hogy egy sima szupermarketben is van, nem kell bioboltba menni. Ma este mar azt ivott Lolli es izlett is neki. Sot, holnap lehet, hogy en is kiprobalom a kavemba, ugyanis kemenyito napom lesz es abba beleillik a rizs, a tehentej viszont nem.
Nem tudom, en mennyire birnam azt a hosszu telet. Szep a ho, de azert a kanadai mennyiseg ugy erzem egy kicsit sok lenne szamomra. Foleg az olvadaskor keletkezo locspocst utalnam.
Edith, te most hogy allsz? 90 napos? A regi forumunkat mar nem latogatja senki, azert nem is ott kerdezlek.
Annyira edesek a lanykaid a kepeken! Remelem, szulinaposat is raksz majd fel. Latom mar van zeneszutanpotlas is a csaladban.
Emese, milyen jo erzes lehet, hogy ekkora erdeklodes van! Tovabbi sok sikert a foglalkozasokhoz! Domonak meg jobbulast!
A tiramisut nagyon szeretem. Egyebkent tejszines-gyumolcsos tortan en is gondolkoztam, csak meg soha nem csinaltam es nem mertem belevagni. Ha nem sikerult volna, nem lett volna idom masik tortat csinalni, annyi mindent kellett sutogetni.
Etterke, en is megneztem a csaladi napkozis oldalt es szimpi nekem is.
Kepzeljetek, Lolli meg bejutott a bolcsibe, de csak heti 3 delelott fog jarni! Azt hiszem 2 es fel ora egy delelott. Aprilis vegefele kezdi. Mar nagyon szuksege van gyerektarsasagra. Hetfon, csutortokon, penteken talalkozunk gyerkocokkel, de a tobbi nap is erzem, hogy igenyelne. Tobb mint 1 eve beirattuk, mivel olyan varolista van. A szomszed kislany meg most se jutott be, pedig 3 honappal idosebb Lollinal es o par hetes volt, amikor felirattak a varolistara. Igen furcsan mukodnek itt a dolgok. Allitolag mi azert kerultunk be, mivel alacsonyabb a keresetunk es az allamtol kapunk a bolcsire tamogatast. Aki egy az egyben fizetne tamogatas nelkul, nehezebben kerul be.
Varom is meg nem is. Biztosan hianyozni fog, de 2 es fel ora nem a vilag vege (legalabbis ezzel nyugtatom magam). Viszont szerintem o elvezni fogja, annyira szereti a tarsasagot.
Most mar elkoszonok, csak ovatossagbol nem mertem menni lefekduni, hatha felebred Lolli es jon az ejszakai baleset. Ugy latszik ez a rizstej bejott neki, ugyhogy nem virrasztok tovabb.
Jo ejszakat!
Olive es Lolli