Jó reggelt
Remélem holnap már küldhetem az sms-t, hogy Emma megindult. De rajtam kívül úgyis lesz babánk a csapatból.
Lys tök jó, hogy jó sok tejed van. Inkább több legyen, mint kevesebb azt hiszem ezzel egyetértünk.
Nomeg már tudsz aludni is, lassan tényleg összeszoktok a babával.
Tökmag igen, tudom. Nem tetszik nekem sem ez a csapatban vajúdás.
Mikor beteg voltam és oda vittek be volt, hogy úgy jajgatott egy nő azt hittem már vágják fel, pedig állítólag még sehol sem volt. Azt hiszem én olyan környezetben nem bírnék a saját magamra és a babámra koncentrálni
Mindenesetre majd rákérdezek, hogy ameddig bírok had maradjak talpon és majd kinn a folyosón sétálgatok apucival.
Moncsy jó a babaszoba. Vidám, színes
Rendes a nagylányodtól, hogy átengedte a szobáját.
Manó kitartást a lányokhoz. Ja és a kép
Ez ám a pocak, szerintem te nyerted meg a pocakméret versenyt
Én megálltam 123-nál hála égnek, és a köldököm sem fordult ki.
Amadea én még ilyent nem is hallottam
az oké, hogy megérzik a szelet, meg az időjárás változást, de hogy a vihar ilyen hatással lenne? Lehet azért nem akar még kibújni a drága, várja a jobb időt.
Noémi nagyon nagyon szorítunk, hogy könnyen túless a dolgokon. (Húú de hülyén hangzik így leírva, de hát a csaszi már csak ilyen sajnos) Jó ötlet, hogy eltereled a figyelmed, jobban telik a nap is, éjszaka pedig tudom nehéz, de próbálj meg aludni egy kicsit.
Sosi én is hasonló cipőben járok, de én az egyik végzettségem veszítem el, ha nem megyek el a kötelezőre, úgyhogy megértelek. Mondjuk kérelmeztem, hogy június helyett novemberben mehessek, mégiscsak nagyobb Pockom, de még választ nem kaptam
Szvsz vidd el a picit akár pocakban, akár kézben, aztán minden szívbaj nélkül tedd amit érzel, ha nincs elég szünet, elvégre nem zárhatnak be.
Anyós persze estére megint jött tegnap
Állítólag volt már délután, de aludtam mint a bunda. Persze rögtön megjegyezte, hogy miaz már menni sem tudok? (Alig bírtam totyogni úgy nyomta a pici a fejét, teljesen leesett a hasam az állandó wc ingerenciáról nem beszélve) Tudjátok jött a bezzeg ő így meg úgy, mert szülés napján délelőtt még dolgozott duma. Pffffff…Meg hívjuk ám ha beindult, benn akar lenni. Nohát az biztos, hogy neki lesz utoljára szólva
kell oda a fenének, hogy még ott is idegesítsen.
Amúgy nem tudom, hogy lesz-e valami ebben a pár napban, vagy a kiscsaj a jövő hetet szemelte-e ki magának. Megint jönnek a késztetéseim, hogy minden rendben van-e, meg ugrásra készen aludtam nehogy az ágyat mocskoljam össze ha jön a magzatvíz (nyithatós kanapé ágyunk van, tehát matrac csere nincs) Hasam totál lenn, és úgy de úgy nyomja magát lefelé, hogy amikor kinn ülök az erkélyen, vagy akárhol vagyok, sőt úgy is alszom, hogy egyik kezemben telefon, másikban az asztma gyógyszerem
Szó szerint érzem, ahogy a kis popsiját is egyre lejjebb húzza, aztán vissza fel, és helyezkedik hogyan a legjobb. Tappancsok egyfolytában a gyomromban.
Jó érzés, mégha fájdalmas is. Estére bepróbálkozunk valami papás-mamás félével hátha sikerül rásegíteni a dologra
Nem tudom hogy vagytok vele, de én már azon is pityergek, hogy lám még pár nap-hét és anyuka leszek