Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Hazaértem! Egész nap anyuval voltam, de jól eltelt a nap - és így nem gondoltam a rám váró dolgokra. A műtétre gondolok természetesen, mert Áront már nagyon várom - csakhát az oda vezető út...
A holnapi nap még biztosan gáz lesz, úgyhogy még délelőtt programozok: mennem kell egy igazolásért a díjbeszedőkhöz, postára kell mennem, és 11-re a főorvoshoz, hogy jóváhagyja a pénteket.
Aztán a délutánt valószínűleg megint anyuval töltöm. Este még jönnek megnézni a lakást, utána pedig már készülődök, mert pénteken korán 1/2 6 körül kell kelni.

Lehet, hogy azt mondjátok, jó nekem, hogy tudom a végét - ez igaz is, de elég rémisztő is. Jobban örülnék, ha most azonnal elfolyna a víz, és akkor usgyi neki!

Niki, türelem! Tudom nehéz. Pont arra gondoltam, hogy téged a doki átírt, mert ha jól emlékszem kb. 2 héttel későbbre voltál kiírva. Az is lehet, hogy egyszerűen Lilien nagy baba, és nem érdekli a doki átminősítése, ő még bent akar maradni egy kicsikét!

Moncsy, édes lett a szoba!

Kismanó, tényleg jó nagy a pocakod, de nagyon szép formás! :)

Amadea, tök jó hogy így sikerültek a dolgok!

Tökmag, majd írd meg, hogy mit mondott a dokid, azon a klinikai izén kívül. Most akkor mi lesz? Antibiotikum? És akkor megindítja, vagy vártok?
Én is sajnálom, hogy nem tudtam felmenni, de anyu várt az autóban! A krémet még egyszer nagyon köszönöm!
Katát üdvözlöm, baba-mama jógára mindenképp fogunk járni, de azt majd Veled is egyeztetem!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Hát én mindig reménykedve jövök fel ide, hátha valaki már megszült, de sehol semmi.... :( Bár Niki gyanús, mióta megitta a koktélt nem jelentkezett. :roll: :lol: Ha neki beválik, tuti én is kipróbálom majd, ha itt lesz az ideje! :wink:

Amadea!

Szuper, hogy végül mégis megpróbálhatod természetesen és meglásd sikerülni fog!! :wink:

Moncsy!

Gyönyörű lett a babaszoba, nagyon szépen megcsináltátok, biztos sokat dolgoztatok vele! :)

Noémi!

Te nem próbálod ki a koktélt?

Kép
Kép
tabati

Kissmanó: nagyon szép "kis" pocid van! :)
Lehet hogy anyudnak igaza van és technika ide vagy oda (hehe) ketten vannak odabent? :wink:

Noémi: na, én most próbáltam beleképzelni magam a helyedbe és valóban nem lehet egyszerű... Utólag biztos teljesen másképpen látod majd a dolgot, és Áron úgyis elfeledteti veled ezt a feszült pár napot. Remélem holnap jól lefoglalod magad, de ha van pár üres órád, ugorj fel hozzám, nagyon örülnék neki- egy szintén kismama barátnőm lesz nálam, tök jól ellennénk!

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Hát tényleg elmaradt a várva várt front okozta babybumm :(
Tegnap itt olyan fülledt meleg volt,hogy alig bírtam létezni. Jöttek, mentek a borulások, de semmi. Aztán éjjel órákig esett csendesen az eső. Annyira felfrissült minden. A kertnek már nagyon kellett, hiába locsolunk, az nem olyan. Ilyenkor úgy beindul minden eső után.

Moncsy! Tényleg nagyon hangulatos a babaszoba. Még jó, hogy ilyen klassz unisex szobaszínt választottatok anno.

Amadea! Csak így tovább! :D

Kissmanó! Együttérzek a hányások miatt. Szerintem az a legrosszabb, amikor egy kisgyerek éjjel hány. Ne tudjátok meg! Nekünt volt olyan, hogy 4x kellett ágyneműt húzni, mosdatni, feltakarítani, majd másnap kialvatlanul dolgozni menni.

Lányok!

Most biztos megint flúgosnak néztek, de újra egy eszetlenségre készülök.
5 évente minden szakvizsga után meg kell csinálni egy kötelező szintentartó többnapos továbbképzést, amit általában egy évben 1x szerveznek. Ha ez nincs meg, hiába a többi továbbkézés, amire elmentem már, nem hosszabbítják meg a működési engedélyemet belgyógyászatból.
Most június 8-12-ig lesz Debrecenben. Szerencsére a páromnak is jönni kell, így úgy néz ki együtt megyünk. De, ha most nem csinálom meg, az elkövetkező 2 évben biztos nem fogom tudni a kicsitől. 8)
Belegondolni is roszz, milyen lesz 9 h-tól 17 h-ig egy órás ebédszünettel egy előadóban ülni :shock: Nem vagyok normális :D

Kép
Kép
sosi

Szép napot!

Látom jövök nagy lelkesen, de ez a babazuhany
Kép
még várat magára :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.05.28 06:13-kor.

Kép
kissmanó

Sosi: hát nem mondom, hogy okés dolog az ilyen (nyugi miatt), de azért ez már nem a legabszurdabb. Hisz mégiscsak Mo-on vagy, jogaid vannak, Debrecen nem is a világ vége, meg hát értendő az is, hogy ragaszkodsz a megélhetésedet is bíztosítandó papírokhoz. Ráadásul ha nem is leszel egyedül, akkor miért ne? Én ebbe belevágnék.
Csak egy röpke kérdés: arra gondoltál-e, gondoltatok-e, hogy mi történik akkor, ha a baba Debrecent pecézi ki születése városául? Nagyon rosszul fog esni Neked? Ráadásul a papír is esik.

Na, a mai éccakámmal kiegyeztem. Adria nyugiban volt, így éjféltől reggel 8-ig egyszeri pisijárat maga volt a menyország.
Az igaz, hogy az este a felmosó masinát beállítottam a konyhába, de a mosogatógépet nem volt erőm ki meg bepakolni. Gondoltam majd ma reggel. Erre drága párocskám meglepivel szolgált: mielőtt elment a naggyal, ezt szépen elintézte. Hurrá, happy vagyok.

ja, az esti beborulós, szeles idő után 7ágra süt a nap.

Noémi: drukk, hogy ne sok agyalással teljen a mai nap, no meg az elkövetkező éccaka. Remélem most reggeliben fitt vagy.

Kép
kissmanó

Jó reggelt :) Remélem holnap már küldhetem az sms-t, hogy Emma megindult. De rajtam kívül úgyis lesz babánk a csapatból.

Lys tök jó, hogy jó sok tejed van. Inkább több legyen, mint kevesebb azt hiszem ezzel egyetértünk. :) Nomeg már tudsz aludni is, lassan tényleg összeszoktok a babával.

Tökmag igen, tudom. Nem tetszik nekem sem ez a csapatban vajúdás. :( Mikor beteg voltam és oda vittek be volt, hogy úgy jajgatott egy nő azt hittem már vágják fel, pedig állítólag még sehol sem volt. Azt hiszem én olyan környezetben nem bírnék a saját magamra és a babámra koncentrálni :oops: Mindenesetre majd rákérdezek, hogy ameddig bírok had maradjak talpon és majd kinn a folyosón sétálgatok apucival.

Moncsy jó a babaszoba. Vidám, színes :) Rendes a nagylányodtól, hogy átengedte a szobáját.

Manó kitartást a lányokhoz. Ja és a kép :D Ez ám a pocak, szerintem te nyerted meg a pocakméret versenyt :D Én megálltam 123-nál hála égnek, és a köldököm sem fordult ki.

Amadea én még ilyent nem is hallottam :shock: az oké, hogy megérzik a szelet, meg az időjárás változást, de hogy a vihar ilyen hatással lenne? Lehet azért nem akar még kibújni a drága, várja a jobb időt.

Noémi nagyon nagyon szorítunk, hogy könnyen túless a dolgokon. (Húú de hülyén hangzik így leírva, de hát a csaszi már csak ilyen sajnos) Jó ötlet, hogy eltereled a figyelmed, jobban telik a nap is, éjszaka pedig tudom nehéz, de próbálj meg aludni egy kicsit.

Sosi én is hasonló cipőben járok, de én az egyik végzettségem veszítem el, ha nem megyek el a kötelezőre, úgyhogy megértelek. Mondjuk kérelmeztem, hogy június helyett novemberben mehessek, mégiscsak nagyobb Pockom, de még választ nem kaptam :( Szvsz vidd el a picit akár pocakban, akár kézben, aztán minden szívbaj nélkül tedd amit érzel, ha nincs elég szünet, elvégre nem zárhatnak be. :)

Anyós persze estére megint jött tegnap :( Állítólag volt már délután, de aludtam mint a bunda. Persze rögtön megjegyezte, hogy miaz már menni sem tudok? (Alig bírtam totyogni úgy nyomta a pici a fejét, teljesen leesett a hasam az állandó wc ingerenciáról nem beszélve) Tudjátok jött a bezzeg ő így meg úgy, mert szülés napján délelőtt még dolgozott duma. Pffffff…Meg hívjuk ám ha beindult, benn akar lenni. Nohát az biztos, hogy neki lesz utoljára szólva :evil: kell oda a fenének, hogy még ott is idegesítsen.

Amúgy nem tudom, hogy lesz-e valami ebben a pár napban, vagy a kiscsaj a jövő hetet szemelte-e ki magának. Megint jönnek a késztetéseim, hogy minden rendben van-e, meg ugrásra készen aludtam nehogy az ágyat mocskoljam össze ha jön a magzatvíz (nyithatós kanapé ágyunk van, tehát matrac csere nincs) Hasam totál lenn, és úgy de úgy nyomja magát lefelé, hogy amikor kinn ülök az erkélyen, vagy akárhol vagyok, sőt úgy is alszom, hogy egyik kezemben telefon, másikban az asztma gyógyszerem :oops: Szó szerint érzem, ahogy a kis popsiját is egyre lejjebb húzza, aztán vissza fel, és helyezkedik hogyan a legjobb. Tappancsok egyfolytában a gyomromban. :) Jó érzés, mégha fájdalmas is. Estére bepróbálkozunk valami papás-mamás félével hátha sikerül rásegíteni a dologra :oops:

Nem tudom hogy vagytok vele, de én már azon is pityergek, hogy lám még pár nap-hét és anyuka leszek :)
Vendég

Anuk: eccer kérdezz mán rá anyósra, hogy mikor ő szült is benn volt a fél rokonsága?
s mi az, hogy bent akar lenni? ez az egész csak az ő akaratáról szól?

ja, el is felejtettem írni itt a nagy izgikben, hogy tegnap du. 1/2 4-kor megszületett api unokatesójának a kisfia. Egy hiba van csak a dolog láthatásában: a bazi sok km. Ugyanis Helibronn mellett laknak.
Na, akkor a lányaimnak mán van 2 db. második unokatesójuk.
A csaj is júniusra volt kiírva, sajna nem tom hányadikára.

Kép
kissmanó

hellóbelló!

jelentem a koktél nem jött be, egyben vagyok :D nem tudom hogy a koktél hatása-e, de nagyon szurkált a méhszájam egész este, remélem kinyiltam mint a bécsi kapu :o meg azóta rengeteget pukizom :oops: de a baba nem jön! :lol:

most várom a szombatot, mert lesz ASK,és remélem dokibá be tudja dugni a cuccot, kicsit megbizgerál és Lili még májusi akar lenni.

Lehet pünkösdkirálylány akar lenni, vagy szimpi neki a gyereknap 8)

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

A ma éjszakám egészen jól telt! Tudtam aludni.
Nem is gondoltam a holnapra...olyan hihetetlen az egész, mintha nem is velem történne.

Tegnap mondtam Viktornak, hogy most egy kicsit talán rossz érzés: eddig a pocakom csak az enyém volt, így Áron is. Persze Vele is meg akarom osztani, de azért olyan jó volt kettesben (mármint Áronnal). Szóval azt hiszem, most kezdtem el igazán értékelni.
Mondták, hogy amint megszületik és meglátom, ez elmúlik, de most mégis így érzek!

Itt totál be van borulva - de legalább még jobban lehült a levegő!

Sosi, én is egyetértek, hogy Debrecenbe el kell menned. Az nem is a világ vége, meg tényleg Mo-n tudod mi a dörgés! (mármint szülés ügyben)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Manó: tényleg hatalmas a pocakod!
Nem csodálkozom, h van, aki azt gondolja kettő van benne. De hát a 4. bébi, és fiú…és amúgy nagyon szép!
Adria hogy van?

Noémi: holnap itt a napod!

Amadea is lehet szülni fog.

Tök izgi.

Anuk: remélem Emma baba is kibújik nemsoká.

Sosi: én már nem mernék ennyit utazni, mi van ha ott születik meg?

Niki: nálatok mizujs? Kíváncsi vagyok a koktélra, h hat-e.

Nálam semmi különös, örülök, h hűvösebb van.
Vendég

Nyah végigolvastam a híreket, de egy szóra (vagy fél oldalra :D ) visszajöttem.

Manó anyós azt hiszi, hogy minden az ő akaratától függ, és mindig minden úgy van és lesz ahogy ő akarja (már rájöhetett volna, hogy 4 éve megváltoztak a dolgok) :D Most meg kapott egy nagyszájú, nála sokkal akaratosabb menyt, aki a fiát is kikupálta, és remélhetőleg az unoka is legalább olyan akaratos lesz. :) Ugye nincs gyermekvédelmis de lehet egy-két nevelő célzatú pofon el fog csattanni az évek alatt :D Én is kaptam, mégsem lettem bűnöző. (Hogy anyós szavaival éljek a bibliában is benne van, hogy ne sajnáld a pálcát a gyerektől :P)

Noémi én pont fordítva vagyok :) Alig várom, hogy láthassam, hogy Rod kezébe adhassam, hogy együtt örüljünk Emmának. Lehet azért, mert nagyon nehezen viseltem az egész várandósságot, nomeg apuci sokszor lemaradt a látványos babamozgásokról.

Most már tényleg megyek :)
Vendég

Anuk: képzeld, tegnapelőtt este mikor elmentünk tejért (friss fejés, igazi bocitól), a két nagy úgy ült be az autóba mint valami kisdisznók. Erre bekeményítettem, hogy márpedig a házhoz ott nem mennek be, ne már azt hidjék sosem mosaxanak. Persze felkapták a vizet, cirkusz cirkuszt követett, összecsaptak a hátsó ülésen s kiraktam őket az autó mellé. Erre a nagyobbik rettenetben elkezdett szenvedni (értsd alatta ordított picit, majd felvette a szippogokéssosehagyomabba stílust), majd jön egy nyanya s kérdi a lányoktól, hogy megverte őket valaki? kocsiablak nyitva, agyam elborul, kinyitom az ajtót, s nyanyust elküldöm dolgára. hát nézett ki a fejéből mint luki nyúl, de szólni nem mert. szerencséjére. az elsőszülöttem is meglepődött, pufabefog volt nála is. s onnan kezdve egy nyikk hang nem volt, szépen lenyugodott :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Izgalommal jöttem azt hittem ma reggelre lesz bébink!
Tegnap délelött az egyik ovónéninek megszületett a kislánya,júni 15.re volt kiírva!
Amióta tudták hogy babánk lesz nekünk is,óvónénik mindig azt mondogatták na majd egyszerre szültök!
Na ez nem jött össze!
De nagyon örültem,így már én is látom a végét,bár nekem még van időm!

Noémi!
Gondolok rád holnap,és meglátod igaz amit mondtak ha a kezedben tartod a bébit,eszedbe sem fog jutni hogy hiányzik a pocak!
Drukkolok ezerrel,és szép napot mára!

Amadea!
Neked is nagyon drukkolok,remélem minden "simán" megy majd!

Anuk!
És szintén neked is megy a drukk gondolok rátok,ha már "megelölegezték nektek a pénteket!"
Talán Emma is úgy gondolja!
Anyóshoz továbbra is kitartást!

Sosi!
Szerintem is bevállalhatod az utazást,főleg hogy a férjed is veled lesz!
Max ott fogsz szülni! :oops:

Manó!
Azta milyen szép nagy pocid van! :P
Lánykáknak jobbulást!

Heni!
Lábad hogy van?

Niki!
Akkor ez a koktél nem jött be,legalábbis nem olyan gyorsan hat?
Talán szombat lesz a Ti napotok!
Vagy a kiscsaj lehet tényleg a gyereknapra hajt!
:D :D :D

Puszedli!
Nálunk is kicsit hűvösebb van,én is ezt most jobban bírom! :oops:

Megvolt tegnap az évzáró,nagyon szép műsort adtak a ballagók!
Hát megint nem sikerült kibírni pityergés nélkül!
Csináltam képeket,majd késöbb rakok fel!
Ma meg gyereknap van az oviban,suliban!
Holnap meg szünet úgy hogy 4 reggel nem kell kelni órára! :P :P :P

Szép napot csajok,most mennem kell majd még benézek!
20140328174041

Sziasztok!

Noemi!
Sokat fogok gondolni rad holnap. Hanykor lesz? :)

Lanyok!
Juniusi topic vagyunk, es meg boven majus van. Mindenki elobb akar szulni? :D

Teszek ket fotot. Egyik meg a szuloszoban keszult, masik 1 naposan.

Puszi, es drukk a babaesohoz.

Agi
Kép
Kép
lys

Megegy raadas: A nagy pillanat! :D

Itt latszanak nem kis meretei! :D :D

Kép
lys

Sziasztok!

Manó, tegnap elfelejtettem megdícsérni a pocidat. Nagyon szép és tényleg hatalmas, ezekután azt mondom, az enyém nem is olyan nagy :) Bár pont vmelyik nap nekem is nyomatta egy ismerősöm ezt a "nem lehet, h kettő van"-dumát.

Ja, és tegnap engem is azzal fogadtak a suliban, h Bius hányt. De utána már olyan jól volt, h mondta, ne hívjanak fel és a tanárnéni is így látta. Különben tényleg semmi nem látszott rajta délután, ráadásul mégegyszer annyit evett itthon, mint szokott. Az evés nálunk amúgy örökös vita tárgya, én ennyi kajával éhenhalnék, amennyit ez a lány eszik :(

Mivel megint igen régen kaptam táppénzt, elkeztdtem nyomozgatni. Április 1-30-as időszak még lóg a levegőben, én meg jobban szeretném a bankszámlámon látni. Hát telefonos-ügyintézni nem kell: gépi hang percekig, ügyintéző nem jelentkezik be, aztán magától szétkapcsol a vonal, bár a legelején elmondják, h bizonyos esetekben nem tudnak felvilágosítást nyújtani, csak személyesen, úgyhogy ha sikerült is volna beszélnem vkivel, tuti ezzel leráztak volna. Annyira, de annyira tele van a hócipőm...

De Biuséknak lesz ma megint fellépésük, az majd felvidít :)

Kép
Kép
mimmi

Jaj, Lys! Közben felraktad a képeket, csodásak vagytok! Mégegyszer gratula!!!!

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!
Manó, tényleg nem kicsi a pocakod :wink: De nagyon csini!!!

Lys, köszi a képeket. Én elérzékenyültem. Az utolsótól meg sokkot kaptam. Te jó ég, ezt hogy csináltad???? Hattttalmaaaas! :D

Anuk, tegnap és is leráztam anyósomat. Egyébként nagyon aranyos volt. Felajánlotta, hogy ha kell még segíteni, akkor szívesen eljön takarítani vagy vásárolni. Egyébként meg mondjam meg a fiának, hogy mostantól éjszakára is bekapcsolva hagyja a mobilját. Aztán mondtam neki, hogy nekem mindegy, de éjszaka egészen biztosan nem fogunk telefonálni senkinek, hogy indulunk a kórházba. Max. már csak a végeredményt fogja megtudni.

Noémi, jól teszed, hogy eltereled az utolsó napon a gondolataidat. Azért nem semmi, hogy ügyeket intézel még. Nekem már nem nagyon van erőm elmenni messzire. Férjem mondta tegnap, hogy most már a wc-re is vigyem magammal a telefonomat.

Amadea, szegény Nóri. Mondjuk nem csodállom, én is össze szoktam rázkódni a dörgéseknél, villámlásoknál. Biztos Te se szereted és ezt Ő is érezte.

Sosi, végülis Debrecen híres az orvosi képzéséről, egyeteméről és a klinikáról, úgyhogy ha véletlenül ott indulna el a szülés, biztos jó kezekben lennél. Nyilván nem így lesz, de csak megnyugtatásul...

Én is érzékenyebb vagyok mostanába. Tegnap amikor a Dr House végén mutatták a babát, könnyes lett a szemem. Férjem meg megjegyezte, hogy mindjárt nekünk is lesz ilyen itthon :D

Zéti nagyon sokat mocorog most is. Gondolom helyezkedik. Mindjárt megpróbálok egy fotót csinálni a pocakomról. Legalább megmondjátok, hogy lent van-e vagy sem. Bár szülésznő szerint tök mindegy. Van aki teljesen fent lévő pocakkal megy szülni.

KépKép
süni76

Jó reggelt!

Írtó jót aludtam ebben az esős időben! :D

Niki!
Sajnálom, hogy nem hatott, úgy látszik, még tényleg nincs itt a ti időtök....(meg úgy látszik, a miénk se :D )...Magzatvízvizsgálat miatt nem irigyellek, nem olyan fincsi ám az :? .....

Lys!
Nagyon jók a képek és Lorka tényleg milyen hatalmas :shock: :D , gyönyörű baba!!! Sok boldogságot még 1x és ha van egy kis időd/erőd gyere mesélni, hogy telnek az első napok...

Kis betegeknek jobbulást :( !!!

Sosi!
Ha már Erdélyt is megjártad, Debrecen belefér...pocaklakó meg majd tuti világutazó lesz :wink:

KépKép
amadea

Hát csajok, nem megy. Megcsináltam a képeket, de nem bíííírok lehajolni a gép fenekéhez, hogy összedugjam a fényképezőgép kábelével :shock:

KépKép
süni76

Sziasztok!

Lys!

Annyira szép képek ezek. Szépek vagytok együtt, és az utolsó képen látszik rajtad a boldog megkönnyebbülés! :D Várom már én is nagyon!

Noémi!

Nagyon izgulok ám értetek! Tényleg, mikor is lesz kb. a műtét. Azt tudom, hogy jó korán kell bemennetek.

Amadea? Lehet, hogy már a szülőszobán? :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Tegnap du. olyan klassz fájásaim voltak, előtte 3x ment a hasam, azt hittem, hátha most...de nem. Azóta semmi. Úgy szeretném átélni, hogy működik a testem, úgy magától, ahogy kell. Nem akarok indítást, nem akarok infúzióval erősített fájásokat!!! :roll:

Most jöttem a kozmetikustól, legalább szép vagyok. Holnap UH, nst.
Egyik fiamat vérvételre vittem hajnalban, másik kirándul.

Lys,
hát én elpityeredtem... nagyon megható képek! Hatalmas a babád!

Noémi,
én annyira, de annyira irigyellek!!!

Moncsy,
várjuk a képeket!

Manó,
igen, a terhességnél jobban csak a gyerekneveléshez ért jobban mindenki, és ennek hangot is adnak. Idióták.

Anuk,
én a helyedben beengedném anyóst a szülésre, a hülyeségeivel legalább eltereli a figyelmedet a fájásokról :lol:

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Mimmi,
milyen fellépés?

Süni,
próbáld meg, nagyon kíváncsi vagyok!

Kép
benta

Manó!
Babazuhany nagyon ott van :D

KépKép
amadea

Jazz-balett fellépés lesz, a sulinak lesz egy rendezvénye a művelődési központban és ott mutatják meg magukat a csajok :)
Meg még a köv. két hétben kétszer, lehet, nem tudok már mindegyiken ott lenni :?:

Vmelyik nap mesélte sógornőm, h amikor először szült, akkor neki az egész családja ott tolongott a szülőszoba előtt, élen anyóssal és apóssal :shock: Mondtam, h én ezt nem szeretném, különben is nekik kell Biussal lenniük akkor, úgyhogy be vagyok biztosítva :)

Ezek a kis meg-megjegyzések nálunk is megvannak ám, h szombaton még dolgoztam, hétfőn meg szülni mentem; 5 kg volt, de meg se kottyant; meg négyhónapos baba mellől már visszament dolgozni. Na de könyörgöm, azért döntöttünk úgy, h gyereket szeretnénk, mert babázásra vágyunk, nem a bölcsinek, meg a bébiszitternek csináltuk ezt a gyereket...
Eddig egész jól viseltem a beszólásokat, de most sokkal jobban idegesít, de még meg tudtam állni a visszaszólást :D

Kép
Kép
mimmi

Manó ez nem semmi :D Igazad volt, hogy eligazítottad a nyanyát. Úúúúgy utálom, ha valaki beleszól a dolgaimba, főleg, hogy nem tud semmiről és különben sincs hozzá semmi köze. Jáj igazi bocitej? Nyamm. Szerintetek szülés után lehet már inni? Annyira hiányzik :oops:

Lys ez a baba tényleg hatalmas :) Nem semmi csaj vagy! Gyönyörű!

Mimi nálatok ki intézi a táppénzt? Mert elvileg a benyújtástól is függ ugyebár. Havonta kétszer utalnak 15-e előtt, és hónap vége előtt attól függ, hogy mikor lett beadva. Lehet meg még sem kapták? :shock: mert azért április igencsak arrébb van már.

Süni neked legalább segítene. :D Az enyém csak az észt ossza…

Benta anyós még a személyzetet is kiosztaná, hogy szerinte hogyan kell egy szülésnek zajlania, mert őneki nem úgy volt :D Egyébként sem hiszem el, hogy se fájások, se magzatvíz elfolyás, se medencecsont fájdalom, se erőlködés és kézbe kapta a fiait cirka 1-2 órán belül természetesen neki fájdalomcsillapító sem kellett, mert ő volt a szuperkismami. :D Ja és még aznap volt bőségesen teje stb stb stb… kár hogy szobrot nem állítottak neki a kórház főfolyosóján mert ő annyira tökéletes :D :P

Tényleg van egy kis gondom. :oops: tudom hülyén hangzik, de azt mondtátok, hogy a magzatvíz az teljesen átlátszó ugye? Mert nekem olyan folyós meg szivárog, csak épp fehéres-limonádés színű :oops:
Vendég

Mimmi: szerencsére nekem nem tud a rokonság ott toporogni, egyrészt messze is vannak, másrészt el is zavarnám az összeset, az tuti. Most is mondták már egy csomóan, h bejönnek látogatni, én meg mondtam, h nem, kell pihenni, majd küldök képet és majd jönnek ha letelik a 6 hét.

Lys: Lorka tényleg hatalmas! de csodálatos így látni!
Már én is alig várom, h a kezemben legyen a fiam!

Süni: én is elpityeredtem a dr. House végén. apa meg ijedten felnézett, h mi van :lol: .

Én csináltam pocakfotót, az enyém még u.ott van.
Vendég

Anuk!
Szerintem az a magzatvíz...kis szemcsék nem úszkálnak benne?

Puszedli!
Muta azt a pocakfotót!!!Nem ér ám nem felrakni!

KépKép
amadea

Ági: hát nem semmik vagytok. Igen, elképzel az ember egy hatalmas gyereket a leírások alapján, de így látni....gratula újból és újból. Olyan klasszak a fotók, hogy nem csodálom itt mindenki átírná legszívesebben a topik nevét: júniusra gondoltuk, de májusban akarunk szülni :lol: :lol:

Anuk: nem mondom, mert tényleg elképzelhető a gyors szülés (Grétinél átéltem), meg az is, hogy szülés napján már dől a tej. Edina este 1/2 11-kor született, s reggel 9-kor (akkor lehetett először menni szopiztatni) már tényleg volt mit kajáljon. Este pedig már a nagy elektromos mellszívót dögönyöztem szín egyedül, az egész létező kismami közül én használtam csak.
De ne már úgy vedd, hogy anyós pártján vok, mett azt SOHA.

Na, ismét pipa vok. Ugye múltkor jányom nagyon jót kapott matekből, meg is dícsérték a szülőin. Tegnap elégséges öndiktálásból, minek alapján közöltem vele (ebben a tanévben ez volt a 3-ik elégségese amúgy), hogy még bő 2 hét, s ha még kap egy E betűvel kezdődőt az ellenörzőbe, akkor ugrik a beígért tábor.
Na, mit szóltok? Mit kapott ma matekból? Elégségest. Megáll az agyam. :evil: :evil: :evil:

Puszedli: tök jó, hogy kiosztod előre a kéretlen vendégeskedőket.

Anuk: bocitej....hát megiszod, s kitapasztalod, hogy pici lányt milyen irányba befolyásolja. Mert tényleg csak tapasztalni lehet, nem ám szent írások ezek a megfigyelések.

Benta: neked is javaslom az ezelőtt 2 éves topikot, lásd mennyire voltam türelmetlen, határozatlan, de egy dologban bíztos: nem kérek indítást, bízzunk mindent a pocilakóra alapon. Drukkolok, hogy Benjámin megadja neked a teljesen háborítatlan szülés-születés élményét.

Süni: laptop előnye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kábelt itt az orrom előtt az asztalon dugom be.

Kép
kissmanó

ja, a magzatvíz ideális esetben vízszerű, átlátszó.
ha a folyást ki tudod zárni (mármint hüvelyi), akkor szerintem jobb lenne beszélj a dokiddal.

Kép
kissmanó

nono....hírtelen beborult és valahol kissé távolból dörgés hallatszik.
le kéne fektetni az apróságot, de az utóbbi 2 nap mérkőzései alapján nincs ingerenciám belefogni. bár ma kivételesen míg megjártuk a sulit, nem aludt egy mp-et sem az autóban.

Kép
kissmanó

most kaptam 2 fotót a kis rokonról. hát a 20 perces képen már szépen megmosdatva, felöltöztetve van. ezek szerint ott sem divat születés után rögtön odaadni az anyának, hogy szopizzon a béb, hogy összebújjanak. nekem ez lenne az álmom, de sajna itt sem támogatják az ilyensmit. holnap azért rákérdek a dokimnál, hátha a klinika kissé engedékenyebb (bár a tulajdonosok épp a szülészet ex főmuftijai, szal nagyjából esélytelennek látom a dolgot).
ezért is nézem epekedve Ágit és Lorkát, hisz látszik ott nem volt kutyamuszáj a babát rögtön elvinni.

Kép
kissmanó

tessék. 34 és 37 hetes :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.29 20:56-kor.
Vendég

Anuk, én küldöm a munkaügyesünknek, az meg tovább az OEP-nek. Április 28-án adtam fel neki, állítása szerint rögtön továbbította, mondjuk ebben nem kételkedem és ez volt az április 1-30-ig időszak. Már a máj. 1-31-esem is megvan, de most már arra kért a doki, h inkább csak június 2-án adjam fel, nemhogymááá feladom ma vagy holnap, aztán a hosszúhétvégén lelépek szülni :) Mondjuk én nem bánnám. Szerintem azért ez a nagy sietség, mert be vagyok tojva, h pont akkor lesz szülhetnékem, amikor nem lesz a dokim.

És de izgi, lehet, h a magzatvized szivárog és mindjárt mész?????????

Kép
Kép
mimmi

Manó. én szeretném, ha egyből ideadnák, úgy magzatmázosan véresen, de császár lesz...

Anuk: feküdj le, és ha akkor s folyik, akkor magzatvíz, de ahogy Manó mondja, ált. átlátszó, bár én még soha nem láttam:). A hüvelyfolyás meg akkor nem folyik, de ha felállsz akkor meg igen. vagyis vmi ilyesmi assszem :oops: .
Vendég

sziasztok!
Nekem is holnap lesz a programozott csaszi. Már írtam Banyoszkának, hogy ha ideje (illetve Niki) engedi, akkor majd írja meg nektek, hogy kisfiú lett vagy kislány :)

Nagyon szépek a pocakok. Használja ki mindenki a pocak mocorgásokat, amíg még lehet. Nálunk a férjem 2-3napja minden pillanatot kihasznál, egyfolytában a hasamon a keze :D

Anuk: ez izgi!!!

Drukkolok Mindenkinek a kórházból is.
cosmo

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo!

Húha, akkor még valaki aki miatt muszáj holnap feljönni a babanetre! :D Nagyon izgi! Alig várom már! :D

Anuk? Mi a helyzet? Lefeküdtél? Folyik, nem folyik? Mentek nem mentek? Gyorsan írj, mert nekem meg lassan mennem kell. :!:

Puszedli!

Van ahol császár után is odaadják. Nálatok nem?

Kép
Kép
tabati

Cosmo: drukk holnapra.

Na, asszem a zuhanyrózsát egy nappal korábbra nyitottam ki. :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Anuk
, ez nagyon izgi!:) Lehet, hogy tényleg bejön a holnap vagy ama? :):) Anyósnak tényleg ne szólj, csak ha már megjött Emma. Addig meg egye a fene!

Noémi, szívem szerint most összeölelgetnélek egy kicsit... De nyugi, minden a legnagyobb rendben lesz és holnap ilyenkorra már a kezedben lesz Áron. :) És vigyorogni fog. :)

Amadea, hogy vagy? Nóri baba is készülődik?

Niki, bevallom, reménykedtem a csodakoktélodban... de lehet, hogy Lili tényleg pünkösdi királykisasszony akar lenni, és nem nagyon érdekli, az anyukája mit szeretne...

Manó, jól tetted sztem is, hogy kioktattad a nénit. Sztem sincs senkinek semmi köze hozzá, hogy hogy neveled a gyerekeidet. Pláne, hogy Te tudod, mikor mi a hiszti és mi az igazi kétségbeesés. Annak idején bizony engem is utolért egy-két atyai pofon, ennek ellenére imádtam a szüleimet és tényleg példa értékűen neveltek fel minket. Szeretnék fele olyan jó szülő lenni, mint ők voltak...

Moncsy, a lábam köszönöm, elvan. Biztos, hogy szülés után vissza kell mennem vele, addig meg kihúzom vhogy. :)

Ági, tényleg nem semmi, amit végigcsináltatok Lorkával. Csodaszépek és édesek vagytok! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.28 12:50-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Koszi a sok szepet, nagyon edesek vagytok!!! :)

Anuk!

Biztos magzatviz! En lattam az enyemet, volt belole par liter! :D
Pontosan limonade szine volt, olyan szep sargas. Kerdeztem is, hogy ez normalis-e, azt mondtak, tokeletes. Hajra!!! :D
Lehet, hogy hamar baba lesz?
Pocakmeret: Nekem 115 volt, ugy, hogy iszonyu sok magzatvizem volt. Tobbszor megcsapoltak, lejott egy csomo talnyi, a vegen meg ferjem szerint igazi szokokut volt, miutan kicsusszant a bebi.

Szuloszoba szopiztatas: Ez szuper jo, de azert vigyazzatok is vele, mert nem tesz tul jot a gyomruknak, nincsenek hozzaszokva. Lorka egy napig kopkodott tole, el sem fogadta a cicit egy ideig. Kell nekik ido, a csecsemos noverek elegge csovaltak a fejuket, mikor mondtam, hogy orakig ciciztunk a szuloszoban...
Talan inkabb csak mertekkel kellene...
Minden jot, ugyesek legyetek,
Agi
lys

Anuk: minden okod megvan Noémit beelőzni!
Mert ha magzatvíz, akkor hajrá.
Meg különben is, ha marad a csíkozás a táblában, akkor lány következik :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
kissmanó

Cosmo, akkor Neked is megy a drukk holnapra. Irigyellek Titeket...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Aludtam! Jó sokat, ébredés nélkül! :)

Anuk: az meg a másik, hogy egy ilyen jajgatós- óbégatós kismama csak a frászt hozza a másikra és az is elhagyja magát…
Na, a végén még anyós vezeti le a szülésedet! :lol:

Noémi: én is ugyanígy vagyok vele- akármennyire szeretném már látni Adélt, azért ő mégis egyelőre csak az enyém…
Beszéltem Katával, nagyon szorít Neked is, és várja, hogy életjelet adjak felőled ha megtörtént a császi. :)

Ági: gyönyörűek vagytok babóval!!

Nyanya: tegnap boltban éppen üres volt az egyik kassza, szépen sasszéztam is oda, mire egy vén marha a kosarával elém vágott, úgy csinált mintha nem látná a pocim, jó hogy fel nem lökött! És még neki állt feljebb mikor ezt szóvá is tettem. :roll: :?

Kissmanó: mi az az öndiktálás? Tényleg nem mehet táborba?

Niki: én is azt hittem, hogy mire feljövök a Babanetre, már meg is szültél. :wink:

Puszedli: hű, látható a különbség a két pocifotó között! Nándi is jól kigömbölyödött! :)

Kép
tökmag79

Csajok, tud valaki valamit Chrisstha-ról? Több mint 3 hónapja volt utoljára.

Banka! Jelentkezz!!!!!

Orsica, Ácica: nevekkel még nem sikerült apácskával a közös nevező? Holnap péntek, s ma csodálom a táblinkat, mert lesz újabb színezés
:lol: :lol:

Mia_snow: néha azért az egy évvel vénebb korosztályhoz is írhatnál. Tudom, június az június, csak nem min1, hogy 2008 vagz 2009.

Ékesanyuról tényleg semmi infó?

Kép
kissmanó

Tökmag: részemről tényleg komoly az elhatározás, hogy nem engedem táborba. Annyiszor volt ezzel-azzal fentegetve, ideje valami drasztikusat is bevetni.

Öndiktálás: hát nekem is fura a meghatározás, de ha ők így hívják....tegnap pl. a Petőfi: Füstbe ment terv-éből kellett leírjanak 2 szakaszt. Tehát ha tudják a verset, akkor úgymond diktálják halkan saját maguknak, s azt írják. Nekem ez olyan megtanulom-leírom-ot jelent.
Tegnapelőtt hozta az olvasás könyvét, hogy most visszamegy a szobájába, s öndiktálja a 2 szakaszt (naná felment tegnap a rossz jegy láttán a cukrom, hisz ua volt a házi is). Visszajött, vers nagyjából ment, persze hibák hemzsegtek (baromi figyelmetlen). Vagy 5x elküldtem javítsa ki. Másnap a suliban még a vers sem ment. Szóval utólag meg vagyok győződve arról, hogy ő előtte szépen leírta a füzetébe (hibásan, hisz másolásnál sem figyel soha), s ezért nem tudta másnap. Én balga meg nem kérdeztem ki.

Kép
kissmanó

Noémi, Cosmo! Borzasztó nagy drukkot küldök holnapra!

Belegondolok, hogy milyen érzés lehet tudni, hogy holnap már a karotokban lesz a picikétek...hát, akkor nagyon irigy vagyok! :)

Anuk:
JELENTKEZZ!!!!!!!

Kép

Kép
mukkancs

Sziasztok!

Szóval névügyileg még 2 van, lehet, hogy csak a szülőszobán fog eldőlni.

Ma voltam dokinál, minden rendben van, eddig kicsit csálén feküdt, de most már nem. Bár ez nem jelent még semmit, még 4 hét papíron.

Megy a drukk a következőkhöz.
És szépek a pocakok is, és a babák is!

Családient.hu vonalzók

Kép
orsica

Sziasztok!

Voltam a kórházban: a holnapi császár jóváhagyva!

Beléptem, mondtam a szülésznőknek mire jöttem, erre közölte az egyik, hogy igen, én vagyok a másik aki bemutatásra jött, és túl van tárgyalva, holnap császár! (semmi vizsgálat vagy ilyesmi). Aztán megkérdezték voltam - e ctg-n. Mondtam, hogy múlt pénteken, erre behívtak, hogy akkor csináljuk egyet.

Na és itt kezdődött: a szülésznő kb. 5 perc után találta meg a szívhangot, pedig mondtam, hogy faros. Majd azt a hülye korongot úgy rögzítette, hogy végig nyomnom kellett.
Áron persze bealudt, adtak cukorkát, de arra sem reagált. Jött egy drnő, mondta, hogy még nem elég, mert nem mozog eleget...végül már a szülésznő is megmozgatta a hasam, én is próbálkoztam. Összesen kb. 50 percet voltam a ctg-n. Azt hittem felrobbanok! Szegény gyerek!
Mindegy, viszont tényleg ez volt az utolsó!

Elintéztem az intézni valókat is 1 kivétellel és megettem a maradék epret is itthon! A telefonom folyamatosan csörög...

Köszönöm, hogy gondoltok rám, és drukkoltok. Én úgy gondoltam Tökmagnak küldök majd sms-t, úgyhogy tőle várjátok ÁRon adatait.
Annyit tudok, hogy ketten leszünk holnap. Az első csaszi 8.20-kor van, a másik utána, kb. 9 körül. Persze hacsak nincs akut eset. Remélem 11 körül már megérkezik hozzátok is a hír! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok, nagyon bizsereg valami a levegőben!

Noémi, ha már nem jössz ma, akkor csak annyit, hogy sokat gondolunk Rátok és izgulunk, hogy minden jól menjen eddigi életed legnagyobb napján! Aztán majd próbálj folyamatosan üzenni, míg a kórházban vagytok!Különleges lesz a mai estétek, az biztos, remélem a párodnak nem kell dolgoznia.

Cosmo, nektek is ugyanezeket!
Lys, nem győzök csodálkozni ezen a bébin! Majd kicsattan, olyan jó nézni! Így még jobban felértékelődik az a rövid szülés! :P
Anuk, most elhúztad a mézesmadzagot, tessék jelentkezni! :D Szerintem anyósodat ráérsz 1-2 nap múlva értesíteni, de hívd fel, és éjszaka lehetőleg, amikor aludna! Aztán közöld vele, hogy 2 napja jól vagytok :)

Manó, ez a gyerekneveléses történet vhogy annyira rád illik, már amennyire megismertünk, és ez így van jól. Az én anyukám is hasonló temperamentumú, ha rosszak voltunk, ki kellett tartani a kezünket és rávert - később azt kérdeztem magamtól, vajon miért is nem szaladtam el??? :P Itt a szülésfelkészítőn egy pszichomókus mondta, SOHA de SOHA ne verjük a gyereket, még jelképesen se, majd végigkérdezett minket, milyen élményeink voltak. Persze mindenkinél volt valami, de senkinél nem okozott ágybapisilést se depressziót felnőttkorban, akárhogy próbálta belemagyarázni :o vicces volt a szitu, ahogy próbálkozott.

Sosi, én debreceni voltam, tényleg sok jó doki van mindkét kórházban, szóval nem a világ vége. Majd max. mesélheted a bébnek, miért is van az írva az anyakönyvébe, ami :D

Már ha szóbajött a magzatvíz, meg hogy Anuk ugrásra kész pozícióban alszik: Ti hordtok nagy betétet magatokkal (esetleg betéve), ha kiléptek otthonról?? :oops: Arra gondoltam, hogy szinte már mindegy is, ha elönt, vagy pótnadrágot is vigyek? Mégis praktikusabb lenne, ha egy reggel vagy este történne...

Na még majd visszanézek, megyek ctg-re.
preta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?