Új privát üzeneted érkezett!

Melcsike van görkorim 40-es,de nem jó rám én kinöttem :shock:
a terhesség alatt,szivesen odaadom,ha jó rád,jó állapotban alig használt(csak én használtam),mi 50euroért vettük,szilikon kerekekkel....(én kinöttem,a terhesség alatt nött egy számot a lábam :shock: :roll: :( )a régi cipőim sem jönnek rám....
Nooos?????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Szinti drága!

Az 38-as a lábam. Te kinőtted a 40-est :?: :shock: Jó nagy lábakon élsz hallod.

Gyors beköszönés! Holnap delegáció jön hozzánk, szerintem csak későn délután tudok benézni. Pussz mindenkinek.

Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Hohó! Most látom, ma már 27-e van!!!

BOLDOG SZÜLINAPOT FRUZSINAK!!!
hettuli

Ezt küldöm ennek a tündéri kis egy évesnek! Saját művem ám!!!

Kép
hettuli

Fruzsinak:nagyon boldog szülinapot!
Kép
jázmin20

Sok boldogságot Fruzsinak és a szüleinek!!!!!!!

Kép
tünci28

Ma itthon leszek, egész napos házimunkára ítéltettem, az idő odakint késő októberire váltott ,tehát sűrűn benézek.

Mindenki írjon és puszi Nektek!

Az uramnak is tetszik az új avatarom.. :wink:

KépKépKép
tünci28

Halihóóóóóóóóóó,mi van ma mindenkivel??????
Pedig most ráérnék beszélgetni.... :(
tünci28

Fruzsinak nagggggyyyyyyyyyyyyon boldog születésnapot kivánok.

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Nálunk is sz@r idő van. :evil: Reggel esett, most meg tombol a szél és hideg. Brrrrrrrrrrrr.................... Az éjjel olyan vihar volt, ömlött az eső, dörgött, villámlott.

Holnap talizunk Beáékkal. Remélem ha nem is lesz kánikula, legalább nem esik és nem fúj a szél, akkor még lehet az állatkertben sétálgatni.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, végre!!!!!!

Kérlek szépen csináljatok képeket és muti nekünk is!!!!
tünci28

Tünci

Ha az uradnak tetszik az új avatar, akkor már bizti Ő is ugyanazt gondolja, amit te. Tehát szerintem egyetért vele, hogy jöhet a kistesó. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Mi jót csináltál ma? Én kinlódtam. VAn egy új nő nálunk,aki egy agyrém. :evil: Senki nem akar vele dolgozni. Ezért mindenki mellé be lett osztva. :lol: Persze egy héten egyszer velem is van. Most megy haza 6-kor. Hállllllllllleluuuuuuuuuuuuuujaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Nekem nincs gépem, de telón csinálok. Nekem csak filmes van és az már nem olyan gyors, mint a digiképek. :oops: De jó kis gép és még nem romlott el, addig nem dobom ki. :oops:

Bea

Ha van géped hozd el légyszi!

Kép

Kép
melcsike70

Semmi extra dolog Melcsike.

Főztem, boltba mentem, mostam, pakolok, ilyesmik.

Meg egész nap levelezek! :lol:

Párom is itthon van, várjuk a meccset!

többiekkel mi lehet?se Betti, se Zaha, Jázmin is csak reggel..Szinti biztos az kis ünnepelttel van, Hettuli meg alszik, mert fél éjszaka biztos fennt volt, tett-vett! :lol:
tünci28

Milyen meccset vártok?

Kép

Kép
melcsike70

Foci BL döntő Melcsike! 8)
tünci28

Az uram biztos nézi. Én a kézilabdát szeretem. Ahhoz értek. :wink:

Chips és kóla van odakészitve? Mert ugyebár szotyit, vagy tökmagot nem köpködhettek a lakásban. :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Köszönjük a köszöntéseket,nagyon szépek!!! :wink: :D

Ma volt anyukám és a párom szülei Fruzsit köszönteni!

Meg anyukámmal takaritottuk a lakást,a kertet nem sikerült,mert szakadt az eső :?

Jó éjt lányok,lassan elköszönök,nagyon fáradt v.ok,leragadnak a szemeim...az éjjel carul aludtam és elég korán keltem,már huz az ágy......

Kép
Kép
szintus

Helló csajok, itt vagyok ám.

Találkoztunk Haslival, nagyon jó volt dumálni, lehetett volna még jó sok mindenről, csak véges volt az időnk sajna. Azért ittunk egy fincsi lattét, csak én nem is figyeltem az ízére, annyira kíváncsi voltam Haslinkra. :) Júniusban folyt.köv., igaz, Hasli? :wink:
Tudtatok a Beával találkozni?

Szintike, Fruzsibabának nagyon boldog szülinapot kívánok én is! Nagyon édespofi a képen. Kép
Az én lábam 41-es anyukám...

Bea, annyira szép lett a gyerkőcök szobája, mintha egy katalógusban látnám. Nagyon ügyes volt a Marcell, Kyra sztoriján meg jót szórakoztam... :D Dani meg tökjó fej, hogy elhozza a gyerkőket az oviból. Örülök, hogy már kevesebbet pityeregsz.
Holnapra jó talit Nektek Melcsivel!

Tünci, tényleg édes ez a baba az avataron, hívogató...
Bárányhimlős sztorid :lol:
Adminisztratív vezetős sztori :( Én sem tudom, hogy fogom kezelni a terhes kolleginákat...szerintem nagy ívben kerülés lesz a stratégia...
Ma voltam bent különben, csináltam egy próbajáratot, bevittem a táppénzes papírt. Összeakadtam egy irodás csajszival, nem kérdezett semmit, de én enélkül is elbőgtem magam. :cry:

Lily, ezek jó hírek, igaz? A dokira gondolok.
Remélem, tartósan is jól fogod ott érezni magad.
Mi volt a nosztalgia tárgya? Te milyen szakos voltál? Bocs, ha már volt szó róla...
Bencussal mi a helyzet?
Megírod, hogy alakultak ilyen jól a dolgok szüleiddel? Ez nagyon jó lenne!

Hettuli, a roller nálunk is kívánságlistás :wink: a privire holnap válaszolok, jó?

Melcsike, ezt már többször akartam kérdezni, hogy mit jelent az a szó, hogy marci meg marcira? :)
Görkorit nagyon jó, hogy nem adod fel!
Miért agyrém az új nő?
Én is kéziztem, de már soha többé nem fogok, és a tévében sem nézem, nem bírom. Épp a férfi vb egy meccsét néztem és sütőtököt ettem, mikor éreztem, hogy elönt valami...sütőtököt sem eszem többet.
Szotyiköpködés :lol:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Fruzsi baba 1 éves szülinapjához szeretettel gratulálok!
Kép
beátab

Fruzsi motorozik!
(párom szüleitől ajándék) Kép

Kép
Kép
szintus

Én meg mára voltam kiírva.
Tegnap volt három hónapja, hogy Kicsizalán elment.
És holnapután lennének négy hónaposak. :cry: :cry: :cry:

Bocs, hogy ilyenre sikeredtem...

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szinti, nagyon menő Fruzsi a piros mocival 8)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha eszembe jutottál,te drága!!!
Nagyon sajnálom!Ölellek!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
szintus

Köszi Szinti, remélem, a jókedveteket nem rontottam el. Ugye nem?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha: Kép

Lányok:

Nem hittem benne,hogy valakit(ket) meglehet kedvelni
a szájber világon keresztül,de meglehet.....

Kép
Kép
szintus

Dehogy rontottad el,ne viccelj...

Kép
Kép
szintus

Szintike, nem ér megríkatni a másikat... :cry: :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Sajnálom, ezek nagyon nehéz napok neked. Sok erőt küldök neked. Melcsike irigy rátok hogy tudtatok talizni. De majd 1 hónap múlva. :wink:

Marcira= nagyon

Szinti

Ez az a motorral felbukos időszak, Barci is fejreállt, Ő kis autóval. Mert úgy tudják hajtani, hogy egyszercsak a nagy lendülettől előre buknak. Barcinak felszakatt az álla, meg is maradt, vagy a szemöldöke már nem is emlékszem ,de ott is van neki jel. Meg a homlokán is. Ez mind egy nyáron.

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép
Kép
szintus

Szinti, egyszer majd remélem személyesen is átadhatod :)

Melcsike, köszi, mindig olyan kedves vagy, hogy próbálsz segíteni. Én meg úgy érzem, hogy visszarángatlak Benneteket oda, ahol már nem kéne lennetek. :(
Bizony, egy hónap múlva tali. :wink:
Marcira :D

Aludjatok jól, puszi Nektek

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Te csak ne gondolkozz ilyeneken. OK :?: Hidd el marcira szeretnék segiteni lelkileg neked is. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Ha tudsz azért jelentkezz, Anyukád hogy van?

Tünci

Jó a meccs, marcira belemerültetek, hogy nem jelentkezel. :wink:

Jó éjt mindenkinek!

ui.: Én reggelig dolgozom. :?

Kép

Kép
melcsike70

Most látom 2:0 a Barcelona javára. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ááá, csajszik kiakaptunk..., :cry: :cry: rohadt barca.. :twisted: :twisted:

Látom szép számmal összejöttünk, csak mire ideértem mindenki elment alukálni..

Drága Zaha, dehogy rontod el a kedvünk, szeritem egyáltalán nem ront a Te bánatod semmin..ha Neked viszont segít akár csak egy hangyányit is, ha írsz róla, akkor az javít a kedvünkön, ugye lányok??
Pici drága babácskáid..én szenvedtem őrülten azokban a napokban ,amikorra ki voltam írva..

Most legkésőbb a születésnapján fogok megomlani, ez biztos..

Nagyon jó, hogy sikerült találkoznotok Haslival.Pont délután gondoltam rátok és arra is, ha valamiért nekem Pestre kell mennem, mindig olya nelveszettnek érzem magam, olyan nagyon-nagyon egyedül..De most már van fővárosi barátnőm!! :wink:

Szinti!

Pihenjetek jól, Fruzsid nagyon vagány a motoron!Én aztán megértem, hogy örül neki!!!! :lol:

Bea, tényleg azt elfelejtettem írni ,hogy hátast dobtam a szoba láttán, komolyan, mint egy lakberendező katalógus, egyszerűen gyönyörű !!!

Lyly, nagyon várom ,hogy jelentkezz, nagyon izgulok értetek!!Ugye Te is tudsz jönni a találkozóra??????

Pont ma hosszasan beszéltem rólatok anyunak..ő maga mondta ki ,hogy nem is tudja mi lett volna velem nélkületek..

KépKépKép
tünci28

MELCSIKE, NE KACSINTS,JAAAAAAAJ ÉN MU DRUKKER VAGYOK!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
tünci28

Szintus,ha megkésve is ,de Boldog Születésnapot kivánok Fruzsinak :!:

Remélem mindenki jol van,sajnos semmi időm most vissza olvasni.....

Zaha remélem nem haragszol amiért végig szoban volt a baba dolog....-nem akartalak ezzel bántani :!:

Lányoknak pedig:Zaha tényleg 1 nagyon kedves ,magábol végtelen nyugalmat áraszto ember......nagyon örülök,hogy megismerhettem őt :!: :wink:

Jó éjt mindenkinek :!:
Vendég

Kép

Tünci

Ne hari :cry: Nem irtad melyiknek drukkolsz. :? Honnan kellett volna tudnom. Jaj de utálom a Barcát. :evil: Amúgy nem az eredmény miatt kacsintottam, hanem, hogy lásd hogy belenéztem. :roll:

Lyly irta hogy jön a talira. Lassan azt is meg kellene beszélni, hova megyünk egyáltalán. Ki az aki tud jó helyet a Velencei-tón? Legyen ahol leteritünk egy csomó plédet, a gyerekek is jól érzik magukat, és kellemes a környezet. Van mit enni és inni.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Melcsi!
Remélem most pihensz délelőtt!!!!
Egész jó időnek tűnik,tehát marad az Állatkert.
Viszem a fényképezőgépemet.

Sajna nem jött össze a talink Haslival,későig tartott a tréning.

Hasli!
Elmondod majd,hogy mi van a családdal? Remélem rendeződnek a dolgok és anyud is jól van. Képzeld mikor hívtál előtte vettem meg a jegyemet a zürichi vonatra :) ,micsoda véletlen,akár fent is maradhattam volna :wink: mire Te repülővel ma hazaérsz a vonat is odaért volna :lol:
Olyan mérges voltam magamra,hogy a 20-as számra küldtem az sms-t,bíztam benne hogy megkapod.... Pedig ha tudom hogy 7-ig ráérsz,jöhettem volna haza a későbbi vonattal :( :(
Sajnálom nagyon........de remélem a júniusi talira el tudsz jönni.

Zaha!
Jó lett volna Veled is összefutni.
Megértem,hogy rossz napjaid vannak mostanában, nyugodtan írd ki magadból,ha másban nem is de abban tudunk itt segíteni Neked,hogy meghallgatunk. Kicsit örülök annak,hogy már felmerült a kistesó gondolata Nálad,és nem zárkózol el egy újabb terhességtől.

Köszönöm Nektek a szobák dícséretét. Nem nagy dolog ám,csak mindenből a verdás és hercegnős kellékeket kellett összeválogatni.
Marcell szobájából még hiányzik a verdás függöny és a lámpa, a függöny még várat magára,a lámpát már csak át kéne szerelni a régi helyéről.

Lyly!
Hát én annyira megörültem annak amit a szüleidről írtál!!!!! Látod mondtam én hogy apukád békülni akart. De jó,de jó. Ez mindenki szempontjából nagyon pozitív, megynyugszik a Te lelked is, Bence örülhet a nagyszülők kényeztetésének és a szüleid bepótolhatják az elmaradt éveket. Lyly és tudni kell megbocsájtani!!!!!ettől Te értékesebb ember leszel.
Elmeséled hogyan történt a találkozás?

Hettuli!
Beszélgetünk Danival,de már nem beszélünk a vitáinkról, a miért? témáról. Elfogadtam a helyzetet,lapoztunk, új fejezet következik, és most az a legfontosabb,hogy ne veszítsem őt el még jobban.
Már csak pár napod van hátra......izgulok,helyetted is :wink: ez olyan jó dolog, kívánok Neked gyors és fájdalommentes szülést /már ha létezik ilyen :roll: ,nekem nem volt benne részem,elég tisztességesen kijutott nekem a fájdalomból/.
beátab

Jó reggelt!

Jaj,Melcsike, dehogy azért írtam,dehgoy haragszom!
CSak nyomatékosítani akartam, hogy rohadt barca... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bea,Melcsike, várjuk a képeket!!

Hasli, várjuk a beszámolót, hogy milyen votl itthon!

KépKépKép
tünci28

Szinti!
Mikor is lesz a nagy szülinapi buli? Torta volt már,vagy az még hátravan?
A motor klassz,de tényleg veszélyes,nagyon figyelj Fruzsira.
Marcell épp múlt héten esett egy hatalmasat,még ott a nyoma az arcocskáján.
És valóban lehet itt a neten barátságokat kötni,nekem több bartánőm is van innen,a férjemet is a neten ismertem meg, és itt vagytok TI is :wink:

Tünci!
Viszek ma fényképezőt, igérem rakok fel képeket.
Tényleg akkor hogy is lesz a 28.-a? Hol talizunk?

Boboka!
Hova lettél? Remélem jól vagy, jelentkezz!!!!

Betti!
Szegeden hova érdemes menni,mit éremes megnézni ami 2 kicsinek is érdekes lehet? Szombaton férjemnek ott lesz munkája, és elmegyünk vele. Olyan szép város Szeged és még nem is jártunk ott a törpékkel, én is csak a korcsolyapályán jártam mikor Dani hokizott.
Tünci esetleg ötlet? Benned még frissek az emlékek :wink:
beátab

Bea,háááát a Széchenyi térre ne menjetek a gyerekekkel... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az egész belváros gyönyörű, nyugodtan lehet sétálni, nézelődni, nem furakodnak az autók, mint Fehérváron.Okvetlenül egyetek fagyit az Acapella cukrászdában, a Virág mellett!!!
Valahol van egy vadas park is, de azt nem láttuk,Betti tudja megmondani.És a Tisza- partot is látni kell.
tünci28

a találkozó!

Szerintem Hettuli tud ötletet adni,hogy melyik strand legyen.menjünk zárt ,fizetősbe, jó?
mindenképp kellene normális vécé és zuhanyzó, az meg a szabadstrandokon nemigen van...

Lyly, beférnék hozzátok az autóba?Vagy,ha vonattal, vagy busszal mentek, megyünk együtt?
tünci28

Én is fizetős strandra gondolnék csakis. Ne legyenek túl nomád körülmények. :lol: Meg ott van kaja, pia meg minden. Nem?

Tünci

Amúgy meg ha mindenkötél szakad mi mindenképp érintjük Fehérvárt, fel tudunk szedni :wink: .

Görkori!

Ma felpróbáltam egyet! DE azt nem mondtátok hogy ilyen magas :shock: Úgyhogy azt hiszem még hagyom pihenni ezt a dolgot, és ha az uram velem lesz akkor megpróbálom újra. Mert most csak egyesével tudtam felvenni és abból nem állapitottam meg, hogy fog e menni. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Most elköszönök, mert ebédután hozom haza a 7 és fél évest. Aztán irány az ZOO. És jó időnk is van hozzá. Majd jövünk a beszámolóval.

Sziasztok!

Kép

Kép
melcsike70

Na, akkor sorjában...

Tüncike,
persze hogy beférsz, nem beszéltük már meg ezt? Bocsánat, olyan szita az agyam!!!! Természetesen felveszlek, sőt, reggelente is felvennélek, de mi fél 8-ra járunk, nem tudom, az jó-e neked.
Olyan édes vagy, hogy ennyit törődsz velünk! és a TÖBBIEK IS! KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!
A beszámolókon jókat nyerítettem... és elképzeltelek...höhöhö

Szinti,
bocsánat, hogy késve, de annál több szeretettel gratulálok a kis Fruzsi szülinapja alkalmából nektek és neki is!!!! :lol: Tündéri kiccsaj! Szóval lehet, hogy befigyel nálunk egy háztűznéző majd felétek... :wink:

Zaha,
én is nagyon nagy ölelést küldök neked, jó, hogy Haslival tudtatok találkozni! Privit küldök majd!

Melcsike, nektek is jó találkozást Beával!!!! Képeket kérünk!

Bea,
nagyon fájin kis szobáitok lettek, a fiúszoba titkát áruld el: festék vagy tapéta, és honnan vannak a kisautók?????? Bencusom lekiabálta őket, hogy neki is kell olyan... :D
Nem lehet könnyű a nagyfiaddal ez az egész,de én is bízom benne, hogy új, másfajta, talán jobb kapcsolat alakul majd ki köztetek.

Hettuli!!!!
Visszaszámlálás!!!! Hogy vagy(tok)?

Leda,
szeretném, ha írnál egy rövid pü-t, mi van veletek. Köszönöm!

Betti,
vannak már az új lakásról képek?

Haslika,
neked is írok majd pü-t!

itt a melóhelyen elég jó a helyzet, végül is nem az utcán vagyok, teljesen bejelentett fizu, elég kopott a hely (1950-es évekbeli bútorok :lol: ), de én ennek is örülök. A főnökasszonyom kedves, néhány évvel fiatalabb lány, és egyelőre jól kijövünk.
Majd még később jelentkezem! Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

Nagyon boldoggá tettél ezzel a bejelentkezéssel!!!köszönöm!
Olyan jó ,hogy rendben vagytok, hogy most már végre kezdenek beindulni a dolgaitok!
Tényleg beszéltük a találkozót, ohgy együtt megyünk, de után történtek a dolgok Veletek és most ne mtudtam pontosan mi a helyzet.Ebben az esetben akkor viszont, okkéééé!! :wink:

A reggeli fél 8 azért durván korán lenne nekem... :lol:

Tényleg Leda én is kérenék szépen egypü-t, ohgy most hogyan is vagytok ,rendbe jöttél -e, milyenek az eredmények és kérhetnék egy kettes számú vonalzót??????????? :D

KépKépKép
tünci28

Még azt leírom nektek, hogy mit csinálok mióta elment a párom dolgozni..

A legnagyobb baromságot ,amit csak tehetnék..Először is megnéztem dvd-n A remény rabjait, ami ugye nem éppen egy kedélyjavító film..eleve sírtam rajta, aztán meg bizonyos mostanában esedékes dolgokon kezdtem el agyalni,pedig ezt nem kellene, tudom, hogy átléptem az a pontot, amikor még meg tudom állítani az érzelmek áradatát..Az a legrosszabb ,hogy szándékosan csinálom, most teljesen objektíven írok róla, pedig folynak a könnyeim..hallgatom AZOKAT a zenéket, amiket talán soha többé nem kellene és képtelen vagyok abbahagyni a saját kínzásom..

és ez nem az a pityergős dolog..hanem a felszakadó zokogás, az üvöltve -szűkölve sírós..hogy még mindig nem értem ,hogyan történhetett ez az én Kicsikémmel és egyre jobban belelovalom magam...Jaj, Istenem...Istenem segíts már..hát sosem lesz már igazán jobb??
tünci28

Bánatosoknak ölelés, vígakkal együtt örülök. De jó annak akik találkozni tudnak!!!

Én piszkosul fáradt vagyok!!! Nem is értem :shock:

Van valami ökostrand, férjem szerint jó... Majd leinfózom személyesen, bár nem hiszem, hogy a napokban sikerül.

Szinti a fiamnak is pont ugyan ilyen mocija van. Csak a matricák hiányoznak róla, már...

Bea, van olyan, nekem Vencuval úgy volt. Most nagyon kíváncsi vagyok mi lesz.

Tünci, akkor ellen drukker volt este nálunk, mert a férjem úgy jött át, hogy végre az nyert akinek drukkolt. :wink:
hettuli

Hazaértünk! Most gyors neki állunk a leckének, aztán majd jövök.

Tüncike

Igen, de lehet hogy most erre van szükséged, hogy egy kicsit kínozd magad akkor tedd azt. Utána jobb lesz majd. Tapasztalatból tudom. Küldök nagy puszikat és ölelést neked.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?