Helló csajok, itt vagyok ám.
Találkoztunk Haslival, nagyon jó volt dumálni, lehetett volna még jó sok mindenről, csak véges volt az időnk sajna. Azért ittunk egy fincsi lattét, csak én nem is figyeltem az ízére, annyira kíváncsi voltam Haslinkra.
Júniusban folyt.köv., igaz, Hasli?
Tudtatok a Beával találkozni?
Szintike, Fruzsibabának nagyon boldog szülinapot kívánok én is! Nagyon édespofi a képen.
Az én lábam 41-es anyukám...
Bea, annyira szép lett a gyerkőcök szobája, mintha egy katalógusban látnám. Nagyon ügyes volt a Marcell, Kyra sztoriján meg jót szórakoztam...
Dani meg tökjó fej, hogy elhozza a gyerkőket az oviból. Örülök, hogy már kevesebbet pityeregsz.
Holnapra jó talit Nektek Melcsivel!
Tünci, tényleg édes ez a baba az avataron, hívogató...
Bárányhimlős sztorid
Adminisztratív vezetős sztori
Én sem tudom, hogy fogom kezelni a terhes kolleginákat...szerintem nagy ívben kerülés lesz a stratégia...
Ma voltam bent különben, csináltam egy próbajáratot, bevittem a táppénzes papírt. Összeakadtam egy irodás csajszival, nem kérdezett semmit, de én enélkül is elbőgtem magam.
Lily, ezek jó hírek, igaz? A dokira gondolok.
Remélem, tartósan is jól fogod ott érezni magad.
Mi volt a nosztalgia tárgya? Te milyen szakos voltál? Bocs, ha már volt szó róla...
Bencussal mi a helyzet?
Megírod, hogy alakultak ilyen jól a dolgok szüleiddel? Ez nagyon jó lenne!
Hettuli, a roller nálunk is kívánságlistás
a privire holnap válaszolok, jó?
Melcsike, ezt már többször akartam kérdezni, hogy mit jelent az a szó, hogy marci meg marcira?
Görkorit nagyon jó, hogy nem adod fel!
Miért agyrém az új nő?
Én is kéziztem, de már soha többé nem fogok, és a tévében sem nézem, nem bírom. Épp a férfi vb egy meccsét néztem és sütőtököt ettem, mikor éreztem, hogy elönt valami...sütőtököt sem eszem többet.
Szotyiköpködés