Sziasztok!
Visszaolvastam egy kicsit.
Noemi!
Nekem elmagyarazta a vedonom ezeket a potencialokat. Szoval a D, az 10-es higitas, a CH pedig szazas. Tehat jozan esszel azt gondolnank, hogy a D erosebb, mert ugye "tobb" benne a hatoanyag. Viszont nem igy van, pont forditva mukodik. Minel nagyobb a higitas, annal "nagyobb" a hatasa is.
Es minel nagyobb a higitas, annal inkabb "lelki" szinten is hat a dolog. (Ez kicsit azert misztikusnak tunik.)
Ezert kell vigyazni, vagy hat korultekintobben eljarni a pl a C200-as cuccokkal. Azt csak orvosi utasitasra lehet. A D-sekkel es a viszonylag kicsi potencialu C-sekkel artani nem nagyon lehet.
Anuk!
Sajnalom, hogy igy megkeseritik legszebb idoszakod veget.
Nagyon szuper, hogy ilyen talpraesett vagy, es meg most is mindent el tudsz intezni. Remelem, hamar egyenesbe jottok.
Mano!
Jajj, eleg gaz ejszakad volt.
Van amikor minden igy osszejon.
En mar elore felek, mi lesz, ha a nagyok betegek lesznek a kovetkezo hideg idoszakban. Minden szegeny picin fog csattanni.
Heni!
Nagyon szepen irtal!
Nekunk megvolt a masodik ejszakank otthon. Sokkal jobban sikerult szerencsere. Mar tudtam aludni 2 orakat egyben.
Nagyon sok tejem van, betonkemenyek a cicijeim. Kb 3 szamot nottek, alapbol nagyok kicsit.
Lorka jo sokat eszik, reggelre kifolyt a csomo pisi a pellusbol.
Most durmol, szerintem jol esik neki, hogy kicsit huvosebb van.
Lanyok, ne siettessetek a babakat. El kell hinni, hogy nekik meg jo bent.
Niki!
Mar csak egy kicsit kell turelemmel lenni.
Meglatod, hamar eljon a te idod is!
Lanyok, aki a II-es Klinikan szul. Mukkancs, es asszem Cinci!
Nem akarlak elkeseriteni titeket, de nyomor van a korhazban. SEMMIT nem adnak. Se pellus, se betet. Meg jo, hogy keszultem nehannyal, mert 5 eve meg egyaltalan nem ez volt.
Kajat is kerjetek, mert kritikan aluli, ami van. Ha ragondolok, hogy ezert fizetjuk a rengeteg tb-t!!!
Fel tanyer szanalmas leves, meg egy 2 eves gyereknek is keves.
Zoldbab fozelek!!
, hatha fajni fog a babk hasa. Fott hussal, amit masnap rizzsel adtak. Ugyanazt!!!
Reggeli, vacsora 2 zsomle margarinnal, hatha a kismamaknak meg nehezebb Wc-re menniuk.
72 ora mulva kivagnak. (Nekem le sem telt) 60 gr a minimum, amit szopizni kell a babaknak, hogy ne szurjak meg 2x oket a PKU-hoz.
Ez 5 eve meg 120 gr volt.
Van akinek 3 nap alatt egyaltalan nem indul meg a teje, de ez senkit nem erdekel!
Foleg a csaszarosoknak. Persze nekik is haza kell menniuk 3 nap utan.
Na, jol kiduhongtem magam!
Ja, es vigyetek furdetokremet, es adjatok oda estenkent, mert a Johnson's tamogatja oket, es azzal furdetik az ujszulotteket.
Ugy nez ki a boruk, mint a kis krokodiloke.
Kerjetek a szulesznot, hogy abba a szarnyba tegyen titeket, ahol Ica nover van! O zsenialis!
Na puszi, es kitartas!
Agi