Új privát üzeneted érkezett!

ööö...lehet így elmenni szülni, hogy az oldalakat én nyitom?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Niki írtam privit ha még vagy :) Bár most kezdtem el visszaolvasni.

Sosi szia itthon. :) Kicsit aggódtam, hogy fogod bírni, de ezek szerint jól voltál, és minden rendben.

Amadea meg fogod tudni szülni :) Beszéld meg Nórával, hogy Ő is segítsen, és együtt ketten képesek lesztek rá.

Lys de jó neked is már :) Nagyon jó és könnyű szülésed volt, és szuper, hogy nálad maradhatott a baba.

Heni azért ne neveld annyira „jófiúnak” Benit okés? :D

Puszedli nem semmi. Akkor te most megrendelted a dokitól a szülést?

Nyah akkor a tegnapi napról némi összefoglaló.
Délelőtt NST, minden rendben, Emma ügyes kislány. Mint írtam itt már nincs sem méhszáj vizsgálat, sem UH, sem pedig egyéb „nyalánkság”.
Mire hazaértem kiderült, hogy sógor meg anyós úgy bekavartak a lakáscserébe, hogy idegösszeomlás szerű valamit kaptam. Nagy nehezen lenyugodtam, mert babuci totál kétségbeesett, utána meg nekiálltam menteni a menthetőt. A lényeg, hogy Roddal elmentünk mindenhova személyesen és rácsapkodtam az asztalra olyan jó keményen, hogy miért fogadnak információt-aláírást olyantól, akinek bár családtag semmi köze azuram ügyéhez, egyedül én vagyok írásban teljes jogkörrel felhatalmazva. Előtte azért mindenki fejét leordítottam otthon is a biztonság kedvéért. (Anyós kijelentette, hogy be kéne zárni engem egy idegklinikára mondjuk szerintem meg ő való oda) De sikerült mindent elintézni, így aztán a mi részünkről a szerződés szerinti jövő heti határidőre minden hivatalos iratot be tudunk nyújtani, Rod ma intézi a földhivatalt ismerős által.
Később meg szerencsére nem késtünk sokat, de volt egy kórházas felkészítő akármi. Vajúdás-szülés-gyermekágy-csecsemő amolyan mi történik velünk a kórházban típus. Volt nőgyógyász-csecsemős-védőnő előadó. Azuram eljött velem!!!
Kiderült, hogy a papás szülés egy nagy car. :( Fél órát regéltek arról, hogy milyen fontos, hogy apuka is aktív résztvevője legyen a vajúdásnak, de aztán mikor rákérdeztünk kiderült, hogy itt nincs rá lehetőség! :shock: Apuka kinn vár a folyosón, és csak a kitolási szakban jöhet be. Ja csak épp ki tudja szerencsétlen hány órát kell kinn üldögéljen. Kötelező első szülőknél a gátvágás, a mami hivatalos papírt kell aláírjon ha nem akar, de az sem jelent sokat, ha muszáj akkor nyesnek. Alternatív szülés itt annyit tesz, hogy amennyiben „jól” vagy, nem kell végigfeküdni a vajúdást. Vajúdó szoba 3 ill 5 személyes paravánnal test felső része elválasztva. :(
Császár csak életmentés esetén, habár én az asztmám miatt semmilyen :shock: fájdalomcsillapítót vagy gyógyszert nem kaphatok. Meg kell tudnom szülni akármilyen nehéz is lesz. (De Emma ügyes kislány, és tudom, hogy Ő is hamar túl akar lenni az egészen, segíteni fog)
Viszont jó hír, hogy szüléskor csak akkor vágják a köldökzsinórt, ha már nem pulzál, és rögtön mamára teszik, sőt szopizhat is ha elég erős hozzá. Továbbá van 24 órás room-in! :D Nyah arra rögtön lecsaptam. 2-3 ágyas szobák vannak erre a célra és előre alá kell írni, hogy igényeljük-e, de jórészt üresek, mert nagyon kevesek igénylik (idén 600 szülésből 24 anyuka). A többi meg mint írtam 5-6 ágyasak, ami nekem felettébb nem tetszik. Ha pl zuhanyzol, vagy kimész apuhoz akkor arra az időre betolhatod a babát a csecsemősökhöz. (Apuka csak üvegajtón keresztül nézheti meg)

Húú de sokat írtam :oops: pedig azért leírom, hogy front van, s mint látjátok baba eddig nincs. Sőt Emma akkorát aludt, hogy még pisilni sem kellett felkelnem. Szvsz kiidegeltem magam azért voltunk ennyire fáradtak. Azért még reménykedünk a péntekben. :) Poci teljesen lenn van, baba alszik most is, nyákdugó már a hét végén elment.

Megyek, bezárkózom a szobámba és alvást tettetek, hátha jön a boszorka :) Nem akarok vele beszélni, de még látni sem. Elegem van "én csak jót akarok" dumájából...
Vendég

Anuk: na, azt tegnap nem írtad meg, hogy végül szuperül lemenedzselted a lakásos témát. Milyen jogon szól bele az egészbe sógor? Mert anyóst ugyi megszokhattuk, na de épp sógi, aki hallani sem akar bébisírásról? Akkor mi a szart kavar? Majd kavartassatok Emmával egy alapos terméses pelust, s azt "véletlenül" ejtsétek a lábára.
Hehe, nem is vagyok gonoszból.
Drukk nektek, hogy a sok veszprémi szülészetes hülyeség mellett símán vegyétek ezt az akadályt.

Kép
kissmanó

nem rendeltem meg, csak megkérdeztem, lehet-e a jövő 7en. Igent még nem mondott. Majd kedden megbeszéljük.

Anuk: én azt hittem császáros leszel. De akkor mehet természetesen a szülés? Az jó lenne. Kár, h konkrét apás szülés nincs. Kívánom, hogy Emma baba gyorsan kibújjon!!!
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastam egy kicsit. :)

Noemi!

Nekem elmagyarazta a vedonom ezeket a potencialokat. Szoval a D, az 10-es higitas, a CH pedig szazas. Tehat jozan esszel azt gondolnank, hogy a D erosebb, mert ugye "tobb" benne a hatoanyag. Viszont nem igy van, pont forditva mukodik. Minel nagyobb a higitas, annal "nagyobb" a hatasa is.
Es minel nagyobb a higitas, annal inkabb "lelki" szinten is hat a dolog. (Ez kicsit azert misztikusnak tunik.)

Ezert kell vigyazni, vagy hat korultekintobben eljarni a pl a C200-as cuccokkal. Azt csak orvosi utasitasra lehet. A D-sekkel es a viszonylag kicsi potencialu C-sekkel artani nem nagyon lehet.

Anuk!
Sajnalom, hogy igy megkeseritik legszebb idoszakod veget. :twisted:
Nagyon szuper, hogy ilyen talpraesett vagy, es meg most is mindent el tudsz intezni. Remelem, hamar egyenesbe jottok.

Mano!
Jajj, eleg gaz ejszakad volt. :? Van amikor minden igy osszejon.
En mar elore felek, mi lesz, ha a nagyok betegek lesznek a kovetkezo hideg idoszakban. Minden szegeny picin fog csattanni.

Heni!
Nagyon szepen irtal! :)

Nekunk megvolt a masodik ejszakank otthon. Sokkal jobban sikerult szerencsere. Mar tudtam aludni 2 orakat egyben.
Nagyon sok tejem van, betonkemenyek a cicijeim. Kb 3 szamot nottek, alapbol nagyok kicsit.
Lorka jo sokat eszik, reggelre kifolyt a csomo pisi a pellusbol.
Most durmol, szerintem jol esik neki, hogy kicsit huvosebb van.

Lanyok, ne siettessetek a babakat. El kell hinni, hogy nekik meg jo bent.

Niki!
Mar csak egy kicsit kell turelemmel lenni. :D Meglatod, hamar eljon a te idod is!

Lanyok, aki a II-es Klinikan szul. Mukkancs, es asszem Cinci!
Nem akarlak elkeseriteni titeket, de nyomor van a korhazban. SEMMIT nem adnak. Se pellus, se betet. Meg jo, hogy keszultem nehannyal, mert 5 eve meg egyaltalan nem ez volt.
Kajat is kerjetek, mert kritikan aluli, ami van. Ha ragondolok, hogy ezert fizetjuk a rengeteg tb-t!!! :twisted: :twisted:
Fel tanyer szanalmas leves, meg egy 2 eves gyereknek is keves.
Zoldbab fozelek!! :evil: , hatha fajni fog a babk hasa. Fott hussal, amit masnap rizzsel adtak. Ugyanazt!!! :evil:
Reggeli, vacsora 2 zsomle margarinnal, hatha a kismamaknak meg nehezebb Wc-re menniuk.
72 ora mulva kivagnak. (Nekem le sem telt) 60 gr a minimum, amit szopizni kell a babaknak, hogy ne szurjak meg 2x oket a PKU-hoz.
Ez 5 eve meg 120 gr volt.
Van akinek 3 nap alatt egyaltalan nem indul meg a teje, de ez senkit nem erdekel! :twisted: :twisted:
Foleg a csaszarosoknak. Persze nekik is haza kell menniuk 3 nap utan.
Na, jol kiduhongtem magam!
Ja, es vigyetek furdetokremet, es adjatok oda estenkent, mert a Johnson's tamogatja oket, es azzal furdetik az ujszulotteket. :evil:
Ugy nez ki a boruk, mint a kis krokodiloke. :evil:
Kerjetek a szulesznot, hogy abba a szarnyba tegyen titeket, ahol Ica nover van! O zsenialis! :)

Na puszi, es kitartas!
Agi
lys

Sziasztok!

Tegnap borzasztóan aludtam, már világosodott mikor sikerült kicsit pihennem de a mai éjszakám sem volt túl jó... :cry:
Délután jött a védőnő, gondolhatjátok mennyi kedvem volt hozzá…
Utána pedig kimentünk apósomhoz, egész nap kint voltam a kertben, már nagyon kellett a relax, a friss levegő!

Lys: nem is tudom kinek a szülését kívánjam magaménak! Egyre jobb időt futunk be, csajok! :D

Magdi: nyugi, a dokid biztos nem lesz annyira felelőtlen, hogyha látja, nem megy a dolog ne csinálná meg a császárt! De megértelek, én is aggódnék- főleg mert még van egy kis idő, amíg a béjb tud hízni…
Ez a vodkás beindító jól hangzik! Szerinted hogy néznének rám egy vendéglátó helyen, ha ilyet kérnék kismama létemre?? 8)

Csillag: nagyon édes Borcsa baba!!!

Kissmanó: csajod jobban van már? Vírus szedett össze?

Anuk: egy ismerősöm Veszprémben szült és ő mesélte, hogy azért nem jöhetnek be az apukák a vajúdóba- mert közös a vajúdó! Ha szerencséd van, egyedül fogsz szülni és beengedik, amúgy nem! :?

Csajok, én is az utolsókat rúgom már, egyszerűen kész vagyok: megjött a laboreredmény (vizelet tenyésztés)- két bacit is benyeltem, most meg amiatt rohangálhatok… Ezt már tényleg nem hiszem el… Dokimat még nem értem el, de szerintem sokkot fog kapni, hogy velem csak a baj van! :shock:

Kép
tökmag79

Sziasztok!
Na, semmi babaeső? De még csak rendes zivatar sem????

Csajok, kitartás. Most már tényleg nincs sok hátra. Ne siettessük őket. Persze, hogy kényelmetlen mindannyiunknak, de tudják ők, hogy mi a jó nekik :wink: Húúú, micsoda okoskodást lenyomtam most... :shock:

Azért örülök, hogy nagyjából mindenki jól van egészségileg.

Tökmag, sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakád volt.

Manó, remélem lányzó már jobban van! Nálatok is mindig zajlik az élet.

Anuk, le a kalappal előtted, hogy még bírod az ügyintézéseket is. Nem hangzik túl jól a kórházas történet, de reméljük Rod is átélheti veled azt a csodát.

Lys, nem semmik a híreid a kórházról. Tényleg fel kell készülni mindenre.

Én megjártam ma a ctg-t és a dokimat. Ctg-n minden oké volt. Szerencsére most szinte végig ébren volt. Néha akkorákat mozgott, hogy a gép se tudta követni. Keményedések vannak, jóval nagyobbak, mint 1 hete, de semmit nem éreztem. Szülésznő szerint jövőhéten már lehet valami. Szerinte a kölök behelyezkedett rendesen. Fogalmam sincs, honnan látta ezt. Dokim nem vizsgált most sem, csak megnézte a ctg-s eredményt. Kérdezte van-e valami panaszom és utamra is bocsátott. 1 hét múlva ismét ctg. Kezdem értékelni, hogy nem paráztat be a gyerek paramétereivel, súlyával. Lehet, hogy addig jó, míg tényleg nem tudjuk ezeket az infókat. Így feleslegesen nem parázom. Azt hiszem, végre helyretettem a dolgokat, jön amikor jönni akar. Szenvedünk egy kicsit együtt. Ha nagyon nem bírom, kérem epidurált, egyébként meg ott leszek a doki kezében.
Viszont úgy irigyeltem egy kismamát. Amíg ctg-n voltam, jött és készítették elő az ikres császárra. Na, ő már a kezében tartja a gyerkőceit :D

Na, megyek, vízszintbe vágom magam, mert nagyon nem kényelmes már ülni.

Pusszantás mindenkinek! Egyetek egy kis fagyit, gyümölcsöt. Nézzetek valami csöpögős filmet, vagy olvassatok valami női lapot. Tereljétek el a figyelmeteket. Ebbe a borongós időbe úgyse lehet sokmindent csinálni.

KépKép
süni76

Sziasztok!

Na, csak most tudtam jönni, de látom, végül a front nem volt hatással a babákra :)

Niki: kitartás, biztos, hogy Lili ki fog ám bújni egyszercsak :) Nekem azt mondták, a méhszáj zártsága csalóka, mert egyik pillanatról a másikra nyílhat. Engem tegnap 3000-es méhszájjal + ctg-n mutatott fájásokkal úgy engedett haza a doki + szülésznő, hogy innentől már bármi lehet! Szóval ki tudja, Lilien mikor gondolja úgy, hogy ki fog bújni, csak nyugi, ne idegesítsd magad!!!! :)
(egyébként én is nagyon szeretném, ha kicsi fiam egyszer a kilenc hónap alatt végre hallgatna rám, és minél előbb kibújna és itt kint növesztené a pociját tovább... szóval teljesen megértelek, hogy türelmetlen vagy már :) :) )

Puszedli: de jó lenne, ha úgy történne, ahogy írod :) Hétvége is, gyorsaság is jól esne :)

Kissmanó, nem irigyellek az éjszaka miatt, de remélem kislányod már jobban van!
Lehet azét kell a hat óra, mert a koplalás is hozzájárul a szülés elindulásához :D :D :D

Kaja: a málnát azért sajnálom, hogy idén ki kell hagyni, imádom :) Viszont annak örülök, hogy legalább a paradicsomot nem kell. Noémi, a tegnapi nap adta a holnapi vacsihoz az ötletet :) Saláta lesz roston sült cukkinival, paradicsommal (Tibit nem kínzom, ő rántott sajtot kap a salihoz :) )

Petra, nem semmi fotózás árak vannak felétek... :shock: itt inkább hagyjuk, hogy mi a helyzet esküvői fotózás téren, néha kiábrándító tud lenni az emberek hozzáállása...

Tökmag: kíváncsi lennék, volt-e valaha, aki bevállalta ezt a vodkás koktélt :) főleg, ha hatott is, hogy milyen lehetett a szülés :D
magdii

csak gyors helyzetjelentés: kicsit kevesebbet üvöltött éjszaka, vagy csak mi menedzseltük jobban-nem tudom. De most de is kiabált már egyszer. Szélcső szerintem nem kell, mert kakilni tud , csak azok a fránya légbuboréok... tejes link durva, tegnap nem ettem, azt hittem, ennyiből kiderül, de ez a 3 hét rémisztő, annyi mindenhez kell tej, a fagyiról ne is beszéljünk, de csak egy levesbehabaráshoz is! homeós cuccit is kipróbálnám már azt hiszem, de nem tudom, mennyi vízben kell oldani.
na megyek etetni, minedenkinek kitartást mára!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Niki, ne feledd, én is 2 óra alatt táguétam 1 ujjnyiról teljesen, szóval téényleg bármi lehet, ha Lilien végre eldönti, h kitlja a buksiját!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Jó rég írtam, mióta kevesebbet dolgozom, kevesebb időm van jönni... :roll: anno még ti is írtátok, csak logika nincs benne... :lol:

Drukkolok mindenkinek, aki már szülni szeretne, a csaszisoknak is, hogy előbb beinduljon, mint a kiírt időpont, jobb az úgy tényleg! nemakarlak sokkolni titeket, ezért nem rakom fel, de egy másik topicban megnéztem egy császármetszést, gondoltam én hülye, mire vetemedem, de én rosszabbra számítottam, úgyhogy pozitív volt.

Kajálásról tényleg azt hallottam, hogy mindent lehet enni, csak figyelni kell nagyon. És igenis, van akinek a paradicsom is gondot okoz, de mondjuk a málna nem. Szóval nincsenek tuti tippek! Én asszem azokat a dolgokat fogom kihagyni, amire én magam is érzékeny vagyok (tej, karfiol, bab) a többit meglátom, hogy reagál rá a babu.

Szélcsőnél arra kell vigyázni, hogy nem beállni a cső végéhez, mert akkor telibekapjátok a cuccost! :lol: Barátnőm kezdő korában nem is gondolkozott csak csinálta.... :lol: Mindenesetre hatásos volt. :lol:

Lys!

Borzasztó, amit a kórházról írsz. Én azt utálom, amikor mondanak valamit, aztán mégsem úgy van. Nekünk pl. semmit nem kell bevinni, állítólag mindent adnak. Még ruhát is a kórházi napokra. Max. egy textilpelust kell vinni, hogy szoptatáskor legyen ha bukik, vagy ilyesmi. De azért én bizti kedvéért bepakoltam pelust is, meg popsitörlőt, fürdetőkrémet, cumisüveget is, ha kell pótlás inkább abból kapjon, ha lehet... Ja! Kissapit rakok még be, ha kitolom a folyosóra legyen valami a fején, mert azt nem, hiszem, hogy adnak.

Kép
Kép
tabati

Csillag: szélcső szelet hajt. Igaz cucc is jöhet, de a pukikra összpontosít (sztem).

Adria ismét hányt.
Gréta egy rakat nyűg.
7ágra süt a nap.
ráadásul szülni se akarok (ki felügyelné 3 napig a lányokat?), anyukámra most a húgomnak van szüksége

Kép
kissmanó

köszönöm a vigasztalást :D nagyon kedvesek vagytok :) már megnyugodtam...

apa hozott nekem homeós cuccokat, olvasgattam róla a neten, hogy nem lehet ártani vele, szóval próba cseresznye :D

de előtte 2 óra utána 2 óra...hmmm, ezek nem voltak terhesek...4 óra evés nélkül???? :oops: :roll:

Kép
Kép
mniki84

Niki: s ráadásul ugye nem egyben felhajtani, hanem 1-2 óráig kortyolgatni.
Rögtön 5-6 óra lesz.
Na, kíváncsi vagyok, írj róla

Kép
kissmanó

Niki!

Én alapállapotomban sem bírok ki 2 órát evés nélkül... :lol: Szerintem elég a fél órát betartani, ahogy Manó írta! meg ne moss fogat, semmi mentolos bigyó.

Kép
Kép
tabati

Csillag: ismerősöm kislányának is segített a szélcső (tele volt buborékkal a kiscsaj)! Egy próbát megér- nekik bevált és onnantól fogva nyugiban teltek az éjszakák. :wink:

Niki: elhiszem, hogy türelmetlen vagy, de Lilien biztos tudja mikor kell kijönnie, úgyhogy nyugi. :)
Most már bármikor várható, és amit mondott Kissmanó is a múltkor: repülő fent, baba bent még nem maradt. :wink:

Noémi: kár, hogy nem tudtál felugrani legalább egy kicsit! Mindig ez a rohanás... :)
Holnap reggel beugrok Katához (elkérem a telszámát + mailcímét), elmesélem mizu van velünk, miért tűntünk el.

Kép
tökmag79

jesszum tényleg...lehet a korgó gyomortól jön majd ki Lili nem a koktéltól

na megyek jól bezabálok mára és megiszom...2 dl 1-2 óra alatt, izgis lesz :D

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!
Nálunk sincs zivatar , az eső alig esett, éjjel is csak mennydörgés és villámlás volt... pedig nagyon várom az esőt. Sokkal jobban szeretem ezt az időt, mint a fülledt meleget... most elég jól néz ki az égbolt, szerencsére csak nagyon ritkán süt ki a nap néhány percre, de 22-24 fok körül lehet, és isteni kint ücsörögni a teraszon.

Ahogy látom, egyik babó sem túl érzékeny a hidegfrontra. :)
Niki, nyugi, Lili is elindul egyszer, nem kell azon aggódni, hogy mikor. Van még 3 napja...

Noémi, örülök, hogy rendben van a fogad.
Szegény Manó... gyerekek jobban vannak már? Nem semmi egy éjszaka lehetett... Remélem, tényleg nem valami vírusos dolog.

Tegnap beszéltem egy bnőmmel, az ő kislányának attól fájt a pocija mindig (most 2 hónapos), hogy az anyukája tejet ivott vagy sajtot evett. Néhány napja vették ki az epéjét, előtte viszont diétáznia kellett, a tejet sem kívánta, a babának meg minden baja megszűnt. Úgyhogy tényleg nincs elég jó praktika a hasfájásra sem...

Csillag, remélem, ma már aludtatok valamit.

Amadea, hogy vagy ma? Remélem, rendbe jöttéél egy kicsit...

Puszedli, gratula Nándi méreteihez. :) Örülök, hogy minden oké.

Anuk, szuper, hogy ilyen ügyes vagy és megmentetted a dolgokat. Anyósnak üzenem, hogy ha nem csinálna hülyeségeket, nem idegesítenéd Magad, talán nem is akadnál ki. Lehet, hogy ő az, akit ideggyógyászatra kellene küldeni és egy jó nagy adag jóindulat-szurit adatni neki. Szégyellhetné magát, hogy mindenbe beleszól folyton, ráadásul csak a gondot csinálja az helyett, hogy támogatna, hiszen az unokáját hordozod a szíved alatt...

Megyek ebédelni, mert éhes vagyok. :) Krumplis tészta van salival... délután meg átmegyek anyukámhoz egy kicsit, legalább addig sem dolgozik, míg ott vagyok. :)

Heni

Kép
szheni

amadeaaaaaa????? hol van ez a nőszemély...sunyiban lehet elment szülni :shock:

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok,

Ha valakinek szüksége lenne segítségre /tgyás, gyed, gyes, családi pótlék, anyasági segély stb./ igényléssel, ügyintézéssel kapcsolatban szívesen segítek, hogy ne kelljen az ellátásra hosszú hetekig, hónapokig várni.
Priviben adok elérhetőséget.
Bocs a zavarásért.
nelly200

Niki: sztem csak a dokinál van. Gondolom már írt volna, ha lenne vmi...
vagy más dolga van.

Kíváncsi vagyok hogy hat majd a koktél!

Lys: elég durva a mit írtál a kórházról.

Tökmag: sajnálom a rossz ékszakát:(.
Vendég

puszedli: én is :lol: most ettem, fél 3 körül elkezdem kortyolgatni...

úgy érzem magam mint valami állatkísérletben lennék :D

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Nincs sok időm, úgyhogy bocsi, hogy nem reagálok semmire, csak önző módon leírom, mi van velünk.....
Szóval: ctg jó lett, flow jobb, mint hétfőn, cervix (na most tessék megkapaszkodni): 2221, teljesen átjárható, nyákdugó sehol, baba feje teljesen lent és baromira feszíti a burkot....mivel úgy tűnik, szépen át tud jönni a medencén és a méhszáj is belehúzott, csaszi sztornózva...pénteken reggel találkozunk újra, ha addig nem történik semmi és ha nyílt még egy kicsit a méhszáj, akkor maradunk szülni, ha semmi változás, akkor várunk hétfőig....tovább a fertőzésveszély miatt nem lehet. De szerinte addig úgyis megindul magától...hát úgy legyen!

KépKép
amadea

Sziasztok Kismamik!

Na megint jó rég írtam,de mindennap olvastam!
Csak írni nem volt kedvem!

Elöször is Lys:Hatalmas gratula a babához!

Banyoszka!
Gyönyörű a bébid!

Csillag!
A Te kislányod is gyönyörű!

Már én is nagyon szeretnék babázni,de nekem még azért odébb van!

Nálunk ma iszonyat rossz idö van,csak annyiból örülök neki hogy nincs az a nagy meleg!
Viszont engem ez a hidegfront mindig nagyon megvisel!
Nagyon nyűgi vagyok,és a pocimat is érzem rendesen!
Ráadásul Benedek több napja iszonyúan nyom lennt a fejével!
Tegnap már menni is alig bírtam!
A mai napban annyi jó van ,hogy nincs megdagadva a lábam,azt hiszem hogy a dagadást ráfoghatom a melegre!

Készen vagyok a babaszobával,mindjárt mjad rakok fel képeket csak kicsinyítenem kell!

Lányok bocsi hogy önzö módon csak magunkról írtam,de annyi mindenre nem tudok reagálni,mert ma kicsit zizi a fejem!

Ma délután ballag a kislányom az oviból! :D :P :lol:
20140328174041

Amadea!

Akkor ez nagyon jó hír,biztos hamar meglesz Nóri,szuper hogy a császár sztornózva! :P :P :P
20140328174041

Sziasztok!

Amadea: szuperek vagytok! Érdemes akkor neked is kipróbálni szerintem holnap a homeopátiás bábakoktélt, meg persze uradat is befogni, hogy tényleg magától induljon a lányka, ha már ennyire készülődik!

Niki: kiváncsi leszek, hogy hat-e. A dúlám akkor szokta javasolni, ha már a 40.hetet betöltötte a kismama, de elméletileg ha a baba készen áll, akkor elindul. Múlt héten a barátnőmnél is hatott ez a koktél.

Védőnőnél minden okés volt.
Délután nst és utána doki. Elméletileg még csinál egy utsó uh-t, mert az múlt héten elmaradt és kéne kenetet is levennie, mert még azt se csinálta meg.

Kép
Kép
evicuska

És akkor a képek!
A nagylányom adta át a szobáját a bébinek,és ő pedig költözött a
hugihoz,és lett nekik egy szupi csajos szobájuk

Kép

Kép

Kép

Réka íróasztalából lett a pelenkázó

Kép

Kép

Kép

Bocsi ha sok voltam a képekkel!

Azért kíváncsi vagyok hogy hatnak a koktélok!
20140328174041

Amadea,
ez aztán a jó hír!!! Hurrá!!! :lol: :lol: :lol:

Kávézok. Én. Mikor utálom. De elpusztulok, mert 90/40 a vérnyomásom :roll: Tegnap még 100/50 volt. Holnap mennyi lesz?!

Manó,
hogy van a női szakasz?

Benta

Kép
benta

Moncsy,
nem éri így eltűnni. Klassz a szoba! Az én fiam pénteken ballag! Kicsit csalódott volt, hogy azért még utána vár rá 2 hét ovi, meg nyári szünet, ő már menne a suliba.

Kép
benta

Amadea, ezek szuper hírek, gratula mindkettőtöknek! Nóri nagyon ügyes kislány, kibújik ő magától! :) Igazán örülök, hogy ilyen jó hírekkel jöttél! (én is arra gondoltam, hogy talán már szülsz, ezért nem tudsz jelentkezni :) )

Moncsy, nagyon szép lett Benedek szobája! Látom, Nálatok is bejön Micimaci :D A falon a figurák dekorgumiból vannak? Megkérdezhetem, hogy azt készen vetted-e vagy Te csináltad?

Evicuska: barátnőd is úgy itta a koktélt, hogy közben hat órán át nem evett???

Hú, Niki nagyon kiváncsi vagyok hogy hat a koktél :)

Engem ma már ketten is hívtak, hogy hatott-e a front... Jó lesz, ha mostantól minden frontnál kapom a telefonokat :) :D :lol:
magdii

Niki!
Ne keseredj el!! Látod, itt az én példám (is), meg a Manóé is, hogy beindul a dolog, ha eljön az ideje...meg Csillag is is milyen gyorsan kitágult arról az 1 ujjnyiról....csak tényleg ne görcsölj be, mert attól csak rosszabb lesz, hidd el....

Anuk!
Nagyon ügyes csaj vagy!!!!Drukkolok nektek, hogy összejöjjön ez a lakás!!!
A szülészet hozzáállása nem túl szimpi :? , de hátha sikerül kifogni egy normális dokit (mondjuk a sajátot)...és különben is ügyesek lesztek, ahogy eddig is!

Manó!
Adridnak jobbulást!!!!
Grétid nem semmi, azért megnéztem volna egy rejtett kamerával, hogy mit működött :wink: Pisit mivel lehet kiszedni a matracból?

Csillag!
Én úgy tudom, hogy a homeos bogyókat egy kis műanyag kanálnyi vízben/anyatejben kell feloldani és úgy beadni nekik...
Szélcső jó a buborékokra is, de tényleg vigyázni kell, hova áll az ember:D
Örülök, ha lassan is, de azért alakul az éjszakátok. Szép bele fogtok jönni, de kell egy kis idő, amíg teljesen összeszoktok.

Homeo: most néztem csak meg rendesen, nekem a CH-s verzió van meg, én mindháromból 5-öst vettem (az volt a patikában).... én csütörtök estére tartogatom....

Tökmag!
:( :( :(
Kitartás! Reméljük Adél baba megkegyelmez neked és nem dekkol bent végig....

Magdi!
Nekem van ismim, aki bevállalta a vodkás koktélt és bejött neki....

KépKép
amadea

Amadea: látod, mondtam én, h nem kell beszarni!!! Jön Nóri baba szépen, ahogy kell!!

Moncsy: szép a babaszoba!

Niki: megy a drukk, h hasson a koktél!
Vendég

Moncsi!
Nagyon klassz a szoba!!!!

KépKép
amadea

amadea: ez szupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dejó!

jujj na megyek kortyolgatni :D

Kép
Kép
mniki84

Köszi csajok a szobadícséreteket!

Benta!
Az én lánykám szeret oviba járni,de a sulit már nagyon várja!
Most már nem tűnök ám el,a telómat minden reggel izgulva kapcsolom be,hogy vajon jön e az sms-ed!

Magdi!
Ezeket a figurákat készen vettük,vagyis Jázminka kapta kb 2 éve,csak odaadta a tesónak mert azt mondta hogy ez már neki babás!
Egyébként azt hiszem hogy igen ez dekorgumi,ja és azért került ide,mert a Rékának itt képek voltak a falon,és hát el kellett takarni a helyüket!(Mivel ezt a szobát most nem festettük,mert szerintünk jó lesz,hiszen nem régen költöztünk!)

Na asszem lépek,mert lassan készülödnöm kell!
Majd este még benézek!
20140328174041

Sziasztok!

Nagyon régen írtam, de még itt vagyok, mindig olvaslak titeket, csak mire írnék, addigra mindig történik valami.

Gratulálok én is a babókhoz, és a szobákhoz is.

Mi még teljesen le vagyunk maradva, most volt csak festés, remélem elhozzuk hétvégén a kiságyat és már legalább azt felállítjuk. Szegény manómat olyan mostohának érzem, még mindig csak a nagyobbal törődök. Aztán ha kijön, akkor meg ő lesz elhanyagolva. Remélem meg tudom majd oldani, hogy vele is sokat foglalkozzak.

Üdv mindenkinek, kitartást!

Családient.hu vonalzók

Kép
orsica

Amadea, szuper hírek!!!! Szurkolok, hogy ne kelljen rásegíteni a dokinak, hanem "házi eszközökkel" meg tudjátok oldani :wink:

Moncsy, nagyon szuper a babaszoba! Még én is szeretnék képeket feltenni, mert elég csupasz, de ez majd csak szülés után lesz.

KépKép
süni76

Helló Csajok!

Megjöttem az első ctg-ről, minden ok, méhszáj c3111, azt mondta a doki, hogy 1-2 hét!!! :D
Most elég nyavajásan vagyok, fáj a hasam, a derekam, biztos a vizsgálat miatt!
Az éjszakám sem volt jobb mint az estém, éjjel 1-kor már fel is ébredtem, tévéztem...

Lys: hát, ezek nem túl jó hírek...az egyik kolléganőm is ott szült nemrég, Ő is ezt mondta, hogy nagy szar az egész...

Amadea: Nagyon-nagyon örülök! Tudom, ez milyen fontos Neked! menni fog szépen minden, ahogy kell.

Kép

Kép
mukkancs

Amadea: ez nagyon jó hír, annyira örülök hogy végül jóra fordult a dololg!!! Na tessék, kellett egy kis pánikkeltés, hogy beinduljon a csaj! :)
Kérdés: mit jelent az, hogy valaminek klinikai hatása lehet…? Mert most beszéltem a nődokimmal, mondtam hogy gáz lett a vizelet eredménye, és az egyikre ezt mondta…

Moncsy: szuper a babaszoba, nagyon csinik lettetek!

Kép
tökmag79

Adriának az előbb adtam főtt krumplit vajjal. Vajból alig piszkált valamit, de fel volt háborodva, hogy hol a só. Mondom az nincs, érje be azzal ami a fővő vízbe volt.
És rajzfilmet akar nézni. És aludt, amit itthon nem szokott.

Gréti hótt nyűgön 2 órán átt cseszte az idegeim. Aludni akartam volna, gondoltam majd vele. Erre kis híjján 2 órán át ordított, hisztizett, dobált meg minden. Nagyon kemény meccs volt, teljesen kikészített.

Amadea: hát már én is arra tippeltem, hogy szülsz. Eléggé megvolt tegnap hozzá a befele fordulásod. De most már tényleg nem sok esélyes, hogy júniust megvárja Nóri.

Moncsy: tündéri Benedek szobája.

Orsi: hát nem mondani, hogy túlzásba vitted a Bn-es aktivitásod nálunk, de örülök, hogy jól vagy.

Bábakoktélozók aztán halljuk, lássuk, olvassuk az eredményt!

Pisit kiszedni? Hát nem igazán tudom. Max a matrac huzatát lehet kimosni. Kivittem az udvarra, s pikk-pakk kiszáradt, felfrissült. S nem érezni rajta a szagot. Azt hiszem ha teljesen kókusz lenne (s nem két szivacsréteg közé fogva), akkor aztán tényleg nem is lehetne érezni rajta semmit.

Kép
kissmanó

na lenyeltem az utsó kortyot...amúgy iztelen lett a lötyi, pedig azt hittem jó kis édes lesz mint a bigyók...

és elkezdett zuhogni az esőőő

arról nincs infó hogy a hatás mikorra várható? órák, napok...? :P

Kép
Kép
mniki84

tényleg lennebb ment a pocakom. pár napja 125 cm, most meg 122. :roll:

ja, s rondítsam be egy fotóval az oldalt:

Kép

Kép
kissmanó

Kép
kissmanó

basszus: rendesből éreztem, hogy fennebb tolta magát ez a fiúka. vettem a centit: 128 cm. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:

Kép
kissmanó

Amadea, ez nagyon jó hír!! :):):) Látod, hogy nem is kellett idegeskedni ezen!

Niki, kíváncsi leszek, hogy hat-e a koktél...

Moncsy, nagyon aranyos a babaszoba. Édes lehetett Jázminod, hogy odaadta a figurákat a kistesónak. :)

Manó, óriási pocakod van! :shock: És egyáltalán nem rondítod be az oldalt... :lol:

Orsi, örülök, hogy adtál hírt Magadról, klassz, hogy jól vagy.

Heni

Kép
szheni

Manó!
Nagyon jó ez a cikk!
Aztaaa..tényleg hatalmas pocakod van, de nagyon gyönyörűséges :D ....én most példádon felbuzdulva megmértem az enyémet: 108 cm :oops: :D

Niki!
Nagyon kíváncsi vagyok én is!!!

KépKép
amadea

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak mire végigolvasok mindent, nem marad időm írni.
Voltak utolsó "simítások": fodrász, kozmetikus, pedikür. Régen ilyenkor szépnek éreztem magam, most nem :shock:
Ma volt a második nst, ua., mint múlthéten: szívhang tökéletes, méhtevékenység nulla, de a szülésznő szerint az elmúlt két nap folyamatos görcsölése alatt bármi történhetett ettől. Megvolt a jelenésem az aneszteziológusnál is, annak ellenére, h volt időpontom, kb. fél órát vártam egy levegőtlen, ablaktalan, fullra tömött folyosón, élmény volt. Kitöltöttek egy többoldalas "kérdőívet" és az össz vizsgálat annyi volt, h ki kellett nyitnom a szám és azt mondani: "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ". Még egy sz***os EKG-t sem csináltak. :roll:
Megismertem a helyettes dokimat is, ugyanis az enyém június 5-6 nem lesz (vagyis Amadea majd hazazavarja nekem :D ), tök úgy néz ki, mint a régi munkahelyemen a karbantartó, kész voltam, amikor megláttam, szerintem tuti ikertesók :) Amúgy jófej volt, de azért inkább vagy jún. 4-ig, vagy 7 után :) De leginkább mostmostmost! Hihetetlenül türelmetlen lettem.
És én nem a szülésről álmodok, hanem a dokimról mindenféle hatalmas blődségeket, remélem nem fog eszembe jutni egyik vizsgálat alatt valami hülyeség és nem röhögöm ki :oops:

Úgy látszik, nálunk mindenki immunis a hidegfrontra, pedig mekkora bébibummot vártunk :)

Kép
Kép
mimmi

Voltunk dokinál, nst okés, méhszáj változatlan, 3000es... jobb lenne nem tudni...
Viszont pontosan rákérdezett a ciklusomra, és mivel 31 napos, így azt mondta hogy ez is + napokat adhat, ha nem születne meg jún.5ig.
Levette a kenetet is, észre se vettem :oops: :D CSak mondta, hogy keddre meglesz az eredmény is, akkor kell majd felmennünk Pestre az Istvánba, ott csinál egy uh-t, megnézi a flowmetriát, heget, meg nst is csinál és meg is vizsgál.
Azt hiszem hogy holnaptól elkezdem szedni a homeós bogyókat, meg a málnalevélteát (Zalánnál nem hatottak, úgyhogy most nem szedtem eddig) inni, hátha segít valamit.

Magdi: Holnap megkérdezem a dúlámat, hogy kell-e ez a két-két óra evés szünet, meg hogy közbe se ehetsz. De én most azt mondom mint amit Kissmanó is, hogy szerintem csak előtte-utána fél óra az az idő, amíg nem szabad enni, no meg míg elkortyolgatod. Barátnőm csütörtökön itta meg délután-estefele, és reggel 5percesekkel mentek be a kórházba, aztán azok leálltak mondjuk és végül szombaton szült délelőtt.

Kép
Kép
evicuska

[quote="amadea"]M írta:amadeaanó!
Aztaaa..tényleg hatalmas pocakod van, de nagyon gyönyörűséges :D

anyukám azt mondta, hogy ha nem lenne ez a magas technika (mármint az uh), akkor meg volna győződve, hogy 2 kölök van a pocakomban :roll: :lol:

Kép
kissmanó

Csajok!
A babám fél a viharban :shock: ...minden dörgésnél úgy összerezzen szegény, hogy a frász rám jön....

Niki!!!
Van valami hatás?

KépKép
amadea

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?