Új privát üzeneted érkezett!

Edina!
Igen az a fagyizó ami az Iparoson van lefelé :lol:
Nem tudom ott csinálják e a fagyit vagy valahonnan hozzák,de nekem bejön :lol:

Mia!
A szelek is simán lehetnek,és azok meg össze függésben vannak az idővel :lol: Szóval ez egy körforgás..
Én pl megfigyeltem,hogy ha épp olyan helyen rúg meg a baba,vagy nyomja ki magát,akkor is bekeményedhet a hasam.
Neked meg volt nagy műtéted,te még érzékenyebb vagy az ilyenekre.
De míg nem fáj addig nincs gáz,nyugi!
Ha meg a doki úgy ítéli meg,úgyis felír valami speckó bogyót..
Tudod rengeteg egészséges huszonéves van,akik görcsoldókal vitték végig a terhességet.Neked eddig ezek nem is kellettek,és az tök jó szerintem.

mimi12

Salbutamolt kaptam, ez eddig jol szuperalt....
(most voltam "kipakolni", sokkal jobban erzem azota magam.)
A mehem alja erzekeny, de az igy szokott lenni altalaban.

Koszi a biztatast es a nyugtatast! :):):):)

sünciboglya

Dolli!

Hova lettek a picassás képeid??????? :shock: :shock:
Vagy csak én nem látom???
Vendég

ÉS HOL VAN DOLLI?????????????????? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok! Csak bejelentkezem, picit eltűntem, annyira moslék hangulatom van már 4 napja... nem akartam senkire rányomni ezt a hangulatot. Pedig voltak pozitív dolgok is, csak az alap nem volt megfelelő. No mindegy!

Lányok! Sajnálom, hogy nem jött össze a csobbanás Velencén, de még előttünk a nyár! :)

Orsi! Nagyon szurkolok, hogy ez a hétvégi pocsék idővel riogatás se jöjjön be a meteorológusoknak! Annyira készültél erre a bulira!
Már csak két nap az ovi... Nagyfiú Bálint! :) Sok zsepit vigyél és a szempillaspirál legyen vízálló! ;-)
Hú, mikor én a nagyjaimat ballagtattam. Képzeld, vettem be előtte nyugis bogyót, pedig nem volt szokásom, és még így is nagyon megkönnyeztem őket! :)

Mia! Nagyon hülye az idő, tuti nálad is attól van ez a keményedés. Nekem két napja fáj a fejem, remélem, hogy ez azt jelenti, valóban lesz egy kis eső.

Zsand! De ügyi vagy, hogy házilag csinálsz koktélokat! Tudom, hogy nem bonyi, de nincs hozzá affinitásom. :)

Andi! Sajnálom, hogy ez az eperföldezés így megviselte a hátad! Pedig tuti nagyon élveztétek egyébként! :)

Edina! Most nézem, milyen gyönyörű szája van Petrának! Nagyon szép lányzó! :)
Én amíg nem ült, addig a hordozójában etettem vagy ölben. Nálunk ez bevált, később ült a nagy etetőszékbe. Szerintem sem érdemes 1-2 hónapért dönthetősbe feccölni.

Brigi! De édesen sétáltatja Dorina a kutyust! :) Ma elsétáltunk felétek, illetve elhaladtunk előttetek, de ne láttuk, hogy kint lettetek volna, bár még elég korán volt, olyan fél 9 körül.

Berni! Hajrá fogacska! Alvás meg lesz jobb is, mi már harmadik éjszakája csak egyszer kelünk 5 tájban, aztán alvás 7-ig, fél 8-ig. No lehet, hogy most jól elszóltam magam.

Képzeljétek, már szinte száguldozunk a motoron! Annyira helyes, és olyan jó látni, hogy ilyen nagy fiam van. :)

Képtár: Arra gondoltam, hogy a közös fotókon kívül lehetne mindenkinek 1 saját albuma, ahová be tudja rakni azokat a fotókat, amiket ide is szán, így később ha valakinek kedve van egy kicsit nézelődni/nosztalgiázni az megtehesse. Bár nem tudom, az mennyi helyet visz el. Persze attól függ, hogy mennyit töltünk fel.
Orsi! Én is azt szeretem a Picassában, hogy nem kell kicsinyítgetni, pikk-pakk megy a feltöltés.

Anett! Nagyon klassz lehet hogy ilyen jó tesók a fiúk! :) Szépen gyarapszik nagyon Beni! :)

Na megyek esti műszak, aztán igyekszem majd felpörögni, csak győzzetek leállítani! ;-)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Nálam okés. Csak akkor látod, ha be vagy jelentkezve, mert ugye nem nyilvánosra raktam...

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Ha lesz egy kis időd feltennéd a zabpelyhes recepteket is az iwiw-re? Próbáltam itt visszakeresni de nem találtam meg.

Ma Veronikának volt délután a néptánc bemutatója, nagyon ügyesek voltak, kaptak az óvónénitől egy fejdíszt is. Olyan büszke voltam rá :D

Kép[
Kép[
kostyika

Kép Dolli, itt egy muris foto, hatha jobb kedved lesz tole:)

sünciboglya

Mia! Hogy én milyen buta vagyok, hogy eddig nem jöttem! :lol: :lol: :lol:

Andi! Holnap fölpakolom, már akartam! :wink:
Nem csodálom, hogy büszke vagy Veronikára! Már én is várom az ilyen alkalmakat! :) Persze én már a motorra is büszke vagyok, meg amikor sikerül bilibe pisilni! No ezt majd holnap leírom, mert volt sztorink vele hétfőn. :)

Jó éjt!

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

Cunami!Most csütörtökön szabadnapos,utána lévő 2 csütörtökön dolgozik.Nekem a 8-fél 9 jobb lenne,de az is csak 9ig van nyitva.
Az úszástudományom jobban hasonlít a fuldokláshoz. :)
Jaj,mindjárt ballag a pici fiad!Belegondoltam,hogy nálunk is lesz ilyen,majdnem elbőgtem magam.Az ovira már most kezdem lelkileg felkészíteni magam.De lehet,hogy ezeket a dolgokat mi nehezebben viseljük,mint a gyerekek. :?

lbernuska!Mi is készültünk a Ringatóra,de párom reggel már Diósdon volt,nem tudott elvinni.

Mimi12!Én már most is látom a sorsát.Néha Dorina úgy megtépi..sokszor már meglátja a kutya,menekülőre fogja.de most még inkább simogatás van,etetés fűvel,kaviccsal,pár napja puszit akar neki adni,meg ducizik vele.Már megvizsgálta a tappancsát és a cickóját.
Mi a teszveszt szoktuk nézni,9-36kg-ig gondoltuk.Amúgy megfelelne a használt is,a babakocsit is innen vettük,amivel nagyon megvagyok elégedve.

Gabusz!A Fat Burners zsírégető kapszula.
Dorina se jó alvó.nappal fél óra,már elég rég óta.Éjszaka is nyugtalanul alszik.eddig 9 körül kelt,most már 7 körül.olyat olvastam,hogy némelyik gyereknek 2-3 éves korára nincs szüksége nappali alvásra.Na ne má! :(

Csszedina!Én a hordozóban etettem,raktam rá egy lepedőt,hogy azt kenje össsze.Nagyon szép a kislányod!

Tekiroll!Akkor éppen készűltünk a boltba.Amúgy a kapunkhoz nagyon odasüt a nap,mióta ilyen meleg van,inkább a fa alatt vagyunk,vagy a teraszon.
Akkor futhatsz a motoros fiad után 1000el! :)

Képzeljétek,már megint mi volt!Diósdon a szomszéd gyerekek a kertünkön(illetve a családé) keresztül közlekednek.Unokatesóm meg beszólt nekik,hogy ez volt az utolsó,ez magánterület,mit képzelnek!(a kerítés hiányos amúgy)Erre,másnapra az ablakpárkányon díszeleg,hogy köcsög,összefirkálták a ház hátulját,meg a diófát.Normálisak? :twisted:

Holnap megyünk mérésre.lehet játszóra is lenézünk utána,attól függ,Dorinának milyen kedve lesz.Meg én azt hallottam,hogy mostmár tényleg lesz eső. :?:

jó éjt!

Kép
tierno

Sziasztok!
Ma remek éjszakánk volt...
A Szabi kitaccsolt éjfél után...De nemsemmi módon,az ágy a z ágynemű a szőnyeg a ruhája.Blááá
Takaríthattam hajnal 1-ig.
De,hogy ne ijedjetek meg nagyon,semmi extra,ez várható volt 2szelet dinnye fél kiló cserkó ,és 2karéj melegszendó után.No meg pancsoltak is a kis medencében,vagyis ugráltak jó 1órát,és előtte közben meg utána ettek.
Ja reggel felkel,és jön,hogy kér dinnyét :roll: :lol:

Brigi!A Szabi is ugyan így kezdte a kutyával.De nembánom,hogy ennyire közel engedtem az ebhez,vagyis hogy nem féltettem,hogy össze nyalja,meg hűű meg ha...
Sokat jelent a gyerek életében ám az állat társasága.
Látom a szomszédot,akik csak a mi kutyáinkat látják szinte.És félnek a pici ebtől is,meg kergetik meg zavarják.Semmi szeretet a kutya felé.

mimi12

Ja gyerekülés...Próbáld meg az expreszen is és a startaprón is.Én ezeken vettem olcsóbban.Pl a kiságya a Szabinak a licitálósan drágábban volt fent mint az expresszen :wink:

mimi12

Sziasztok!

Huuuu, ezt a pocsek idot! Az egesz csalad dogrovason van!
Anyu+parom a vernyomasaval en meg a kemenyedesemmel.
Ejszaka 4 orankent keltem, vettem be a Salbutamolt, mint a kisangyal....
Hat ez a front nem semmi. de legalabb mar volt egy kis eso!
Most is varom mar, legyen tobb,meg mindig nagyon nagy porszag van.

Noemi:
Jaj szegeny gyerek, (meg te is!) ez a hanyas szornyu lehetett. :( Mar jobban van Szabi ugye? Kesz csoda hogy reggelt ismet dinnyet akart:D

Lanyok, jarjatok ti is az esotancot, hatha!!!;)

sünciboglya

Csajok!

Léccci - lécci csak 6 óra után járjatok ma esőtáncot!!!! :lol:
Bencusék ovijában ma gyereknap lesz ugrálóvárral, családi vetélkedővel, stb...
Fél 4-re megyünk, ha nem esik az eső!
Úgyhogy Mia, légyszi még várjál egy picit azzal az esőtánccal! :D :wink:

Köszi!
Anett

Kép
Kép
anett_

Jaaaaaj Lányok!

Beállt a hátam! Mozdulni alig bírok, de még a légvétel is fáj! :cry:
Bubuért se tudok elmenni, így az óvónénink hazahozza! :oops:
Hogy lehetek ennyire debil????? :?
Vendég

Jaj, Orsi! Mit csináltál????

Kép
Kép
tekiroll

Anett! Ebből még egy darabig nem lesz eső, már reggel óta vacakol, úgyhogy még estig csak kibírja! :)

Noémi! Szegény Szabi! AZért nem semmi így ébredni egy ilyen éjszaka után! :lol:

Na Brigi? Mennyik vagytok? :)
Ülés nekünk is 9 kilótól van 36-ig, de most ha agyonüttök, sem tudom megmondani, hogy milyen. Brendonban volt épp akcióban amikor vettük. Én nagyon szeretem!
Jó kis szomszéd!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Anett!
A franc akar 18h előtt esőtáncot járni :lol:

Mia!!
Bele olvasgattam a neten a salbutamol bogyeszba.E mellett szedhetsz magnéziumot is.A Salbutamol ahogy kivettem asztma gyógyszer,és a méh görcseire adják.Viszont nem tartalmaz magnéziumot,így a magnézium hiányodat(ami ilyenkor már adódik),lehet pótolni magnéziummal,pl azzal amit én is szedek,és kálciumot is lehet szedni még mellé.
Nézd pl ezt is találtam http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... molt-irt-f

mimi12

Sziasztok Lányok! :-)

A front mindenkire hatással van... ma éjszaka megszületett a barátnőm kisfia :D Már mondtam Petrának, hogy megérkezett az újabb játszó pajti :)

Anett! Jó gyereknapozást! Remélem addig akkor még nem fog esni... utána viszont kérünk egy nagy-nagy zuhit!!!
Már 4 hete, hogy elvetettük a füvet, de a napos részeken nem igazán akar beindulni... pedig minden nap locsoljuk! Egy előnye van a dolognak... a cseresznye és a sárgabari jó dundus terméseket növesztett, mivel azoknak is kijutott a locsolásból az utóbbi hetekbe:-)

Noémi! Remélem jobban van már Szabi, és tényleg a dinnyézés volt az oka!

Brigi! Jézusom!!! Fel nem tudom fogni, hogy lehetnek ilyenek az emberek! Rosszul kezdődik a kapcsolat ezzel a "kedves" szomszéddal :?

Dolli! Édes lehet a kisfiad ahogy száguld a motoron:-) Cipő orrán már látszik? :D
Én már úgy várom, hogy Petrus is ilyeneket csináljon... most úgy gondolom, hogy jobban le fogja magát foglalni, ha már járni tud... persze akik már ott tartanak a gyerekekkel, azok mind riogatnak, hogy addig örüljek, amíg még nem megy... hát nem tudom...
Ma elővettem egy kengurút... felkötöttem magamra Petrát, mert már nem győzöm kitalálni neki az elfoglaltságokat... de szerintem "függőleges-vízszintes érzékelő" van a lányomba, mert néha abba a pillanatba elkezd nyüglődni, ahogy leteszem a seggét :( Pedig egy hónapja még olyan tündi-bündi leányzóm volt :(
Na jó... most is tündi-bündi... egy kis tündi-bündi méregzsák!!!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Orsi! Szegénykém... mi történt???

Edina
Kép
Kép
csszedina

Jah, bilis történet: hétfőn körbepisilte Gézu az egész nagyszobát! :lol:
Gondoltam kicselezem, hogy végre ne csak ruhástól legyen hajlandó bilizni, nem adtam rá alulra semmit. Hát másfél óra alatt mindenhol volt pár cseppnyi és szorgalmasan reklamált is, hogy mossam fel... de ami a fő, hogy közben azért ment bilibe is! :)

Meg még a hétvégéről akartam mesélni, hogy micsoda étteremben voltunk:
[url]http://www.bukharabar.hu/5.html?cHash=79d5e13450&tx_zeonmenucard_pi1[cat]=30&L=0[/url]
Én mungobabfőzeléket ettem, egészen fincsi volt, már ha valaki szereti az ilyesmit. Igazából csibe miatt rendeltem ezt, de ő előtte belakott kenyérrel meg levessel, úgyhogy nekem kellett benyakalni! :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi :cry: :cry:
Te szegény!Mi a jó istent csináltál??

mimi12

Anett:
Rendben, estere jarok csak esotancot, ugy is annyira telezabaltam magam hogy mozdulni sem birok:D:D:D

Noemi:
Szedek en magneziumot, MagneB6 Extra, ebben van a legtobb cucc. Naponta 3x2, de szukseg eseten ra lehet venni meg napi 4db-ot a doki szerint. Csak ne lenne olyan draga...kb 1000 mg korul szedek igy naponta, 1200 mg a megengedett. :(
Ma este viszont rekerdezek az orvosnal, mert nekem edes-kevesnek bizonyul meg ez a mennyiseg is mert a labaim is gorcsolnek... :(
Lehet hogy a felszivodassal van baj nalam??? :(

Orsi:
Jobbulast!
Nekem sokat volt ilyen sajnos:( A yoga segit!!! (nekem mindig eletmento volt, sokszor lelegezni sem birtam annyira meghuztam magam.) Ha van otthon vanamilyen CD-d legzogyakorlatokkal yoga, az oldana a dolgokat.
(No meg ugye a thai masszazs...)
Kuldom a gyogyito hullamocskakat addig is:):):)

sünciboglya

Helló Csajok!
De sz*r éjjelünk volt! Zsófi 5-ször forgolódott, sírt álmában. Alig aludtam... Ez a szemét fog... De ma reggelre kiemelkedett a fogínyéből egy kicsit, áttörte az ínyt. Ma már jobban is van a kiccsaj.

Edina!
Sajnálom, hogy nem értetek oda Ringatóra! A szitu meg nem volt kellemetlen, inkább vicces, emiatt ne aggódj! Remélem, legközelebb találkozunk! De ha gondolod Ringatón kívül is összeereszthetjük a csajokat. Amúgy Zsófi is szenved a vízszintestől, főleg a babakocsiban. Én mostanában már rápattintom a hordozót, abban tolom, úgy legalább kilát és stabilan meg is támasztja a hátát.

Noémi!
Hajnalban kapálni??? Basszus, arrébb menni alig bírok olyankor! Fiad kapacitása nem semmi! Anyukám mesélte, hogy anno én is zabagép voltam, a parízert rágás nélkül nyeltem, aztán a darabok meg visszajöttek...

Mia!
Hidd el, nem én tanítottam Zsófit arra, hogy viselkedjen jól idegen helyen és társaságban. Fogalmam sincs, miért viselkedik így, de bejön. A boltban is rávigyorog minden vadidegenre. Sokan megnézik, neked meg dagad a májam, hogy milyen aranyos és jól nevelt kislányom van.

Brigi!
Nagyon durva ez a falfirka dolog! Eszméletlen, milyen emberek vannak!!! Az egyik szomszéddal mi sem vagyunk túl jóban, régebben a kerítésen ment a vita (neki kéne megcsináltatni, de nem teszi). Apa akkor sok mindennel fenyegetőzött, de mondtam, hogy jobb a békesség, ártani ők is tudnak nekün

Orsi!
Jobbulást a hátadnak!

Kép
Kép
lbernuska

Mia!
Értem!
De a magne b extrában pl nincs is annyi magnézium.
Abban 100mg van egy bogyeszban,vagyis egyszerre 200mg-t veszel be
Ebben amit én szedek ebben 1db-ban van 250mg
De hogy lásd is értsd is....
ez a magneB6 extra
http://drinfo.eum.hu/drinfo/sid/print2/ ... 748039A3A9

Hát nem találom ennek a juvitásnak az összetételét neten.De a lényege,hogy valami magnézium szrát vagy miből ebben több mint dupplája van mint a magneB exrtában,és állítóülag ez számít.
Nekem a patuikus néni azt mondta,hog yjobb a felszívódása,mert mit tudom én miért?? :lol:
De valami ásványi sókat magyarázott,hogy amiatt több felszívódik belőle.Mellesleg nem mindegy,hogy 1000ft-ért 1hónapig eszed majdnem,vagy 2hétig.

mimi12

Semmit nem csináltam, csak egyszercsak éreztem egy olyat mintha jéghideg kést vágtak volna a hátamba és villámszerűen végigszaladt a hátamon!A bordaközi izmok és a paravertebrális teljesen begörcsölt, rossz irányba húzzák egymást!
Most már úgy nézek ki mint egy debil, mert teljesen kifliben vagyok, de nem előre, hanem oldalra! :D
Próbálom magam kihúzni de nem megy!
Most már annyira car, hogy csak röhögök kínomban!

Apa kb. 1 óra múlva tud indulni, tehát jobb esetben ki kell bírnom egyedül 2,5 órát a 3 gyerkővel!
Szerintem magnézuim hiányom van nekem is, de most hoz Apa!
Ha hazaért veszek egy jó meleg fürdőt, megpróbálok beülni a szaunába, kicsit megmaszíroz Apa és begyógyszerezem magam és reménykedem, hogy holnap el tudok menni Bubu ballagásásra!
Vendég

Noemi:

Beduhodtem, felretettem a Magne B6-ot es megkerestem a Magnerot-ot amit 2 honapja kaptam. Be is vettem 2 db-ot. Lehet hogy idegi alapon hat csak, de mindha jobban lennek:D
En mar nem tudom.
Ma este fogunk venni Beres-t. :)
Beveszek en barmit csak babo jol legyen bent tole.

Olvasom eppen a leirast amit kuldtel, ott is szo esik a malabzorbacios szindromarol, akkor parenteralisan lehet alkalmazni. No azt csak korhazban csinaljak az tuti. El kene huznom a belem egy belgyogyaszhoz vegre es feltenni neki a kerdeseket.... ugyanis a gyomrombol pont az a reszt nyestek ki ahol a B12 es mas aminosavak felszivodasa folyik.... ezert kellett tavaly az agressziv B12 potlas... bar akkor a magneziumom rendben volt. Viszont a terhesseg alatt fokozott bevitel kell, lehet hogy ezt mar nem birja a szervezetem feldolgozni. Jaaaaaaj tiszta professzorok leszunk mar itt a vegen!
Csak szulessen mar meg ez a gyerek!!!

sünciboglya

Berni! Sajnálom az éjszakát! De most egy darabig talán nyugi lesz esténként:-)
Örülnék, ha találkoznánk! Ringatón szerintem tuti összefutunk valamikor... látom ti elég rendszeresen jártok... csak érjünk mi is oda egyszer:-)
Hétvégén én is leszedtem a mózest a babakocsiról... mivel nagyon zárt, ezért nagyon meleg is volt már... átszereltem a sportrészt... majdnem vízszíntbe dönthető (ha esetleg elalszik útközben a lányzó), és van benne egy szűkítő párna, így nagyon jól tartja a babát.
Ringatóról jut eszembe... fel szoktál nézni az egyszervolt.hu-ra? Most hétvégén véletlenül találtam oda, és egész jó dolgok vannak rajta... mesék, énekek :-) Ajánlom Nektek is!!!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Mia! A lényeg, hogy jobban vagy... még ha nem is a gyógyszernek köszönhető!

Orsi! Szorítok, hogy holnapra jobban legyél, és el tudj menni a ballagásra!!!

Na lassan jön haza párom... készülök az edzéshez :D
Pussz

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szasztok!

Orsi, Te lány, vigyázz magadra!!!!!

Mimi, tudok nacit is varrni! Ha van egy jó nadrágalapod le tudom venni a mintát róla, de ha nincs szerkesztek egyet..... anyagod van?
Atyám, mennyit evett Szabi :shock: nem csoda hogy kitette a taccsot.... szegénykém.

Edina, milyen gyönyörűséges Petrus baba!!!! Az a mosoly.. :)

Dolli, hajrá bilizés!!!! :lol: Volt, hogy Lilire sem adtam pelust és szóltam, hogy szóljon, ha kell neki, de nem igazán szólt csak mikor már becsuri volt és mutatta hova... :lol:

Látom más is éjszakázik... mi is Lili lázas volt este, folyik az orra, még ma is lázas, de semmi komoly. Én is ramaty vagyok, ugatok mint a kutya, folyik az orrom, múlt héten az interspariban megfújt az a nyamvadt légkondi... oszt' megfáztam :cry:

Bocsi lányok, most ennyire futotta, megyek megnézem a kis betegemet....
sylph

Szisz!
Tök jó lenne ha tudnál varrni gatyót.Anyagom nincs,de majd nézek,az nem gond.
Van nacim,erről le lehet venni a mintát,csak annyi,hogy gumis a dereka,a köldökömig ér,és k..va meleg volt most a pocaknak a kánikulában.Szóval ezt kéne megoldani,hogy a pocakom alatt legyen a naci ,és ne a köldökömnél.Mellesleg mivel harántban fekszik a drágám,teljes erőből néha rugdalja a gyomorszájamat,és zavar esetenként a naci ott.
No ilyen sem volt még ám nekem :lol:

Mia!
Azért te egy egyedi eset vagy vitamin terén is.A dokinak mond meg,legyen szíves kérni egy olyan vérvételt,ahol esetleg a magnézium mennyiséget is tudják nézni.Gondolom van ilyen...
Néáztem ezt a magnerot bogyeszt.No ebben több van mint a Juvitásban. Ha a te szervezetednek több kell,akkor nincs mit tenni,.Nem hinném,hogy pszihés lenne a dolog..

mimi12

Orsi, Te szegény! Más sem hiányzott már éppen most! De holnap naná, hogy el fogsz tudni menni a ballagásra! :wink:
Hogy állsz a méregtelenítéssel? Ma én is kicsit visszavettem, gyümölcsözök. Illetve főleg alma, meg volt itthon egy grapefruit.

Mia! A pszichés dolgok nagyon tudnak számítani, de azért tényleg nem ártana erre a felszívódásra rákérdezni. Majd írj, mit mondott doki bácsi!

Edina! Még nincs elkopva a szandi, egyenlőre szabályosan haladunk. :)
De jó, mész edzeni! :D Én is mennék, de apa most indult haza és azt mondja, hallotta, hogy nagy dugók vannak. Úgyhogy egyenlőre nem élem bele magam!

Szilvi! Jobbulást Nektek! Hihetetlen, hogy mostanában mindenki összeszed valami vackot. Mi eddig még jól vagyunk, kopp-kopp-kopp.
Akkor megnyugodtam, hogy más is így kezdi a bilizést! :lol:
Jaj, tegnap megcsináltam megint a muffint, és sokkal jobb lett az állaga szerintem, igyekeztem érzésre hozzátenni a tejszínt! :)

Berni! Remélem, hogy akkor most jönnek a nyugodtabb éjszakák! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok:)

GYORS BESZAMOLO AZ ORVOS UTAN:

minden OK, mehszaj zarva. Kaptam a solbutamol melle meg egy bogyot, valami szivgyogyszer eredetileg, az is a sima izmokat lazitja.
A felszivodasos dologra a csaladorvostol kell bautalot kerni valahova, ahol majd megvizsgalnak. Lehet hogy vissza kene mennem oda ahol 2005-ben mutottek.... Majd ez meg kialakul.
En is gondoltam a magnezium szint megnezesere, ezt is a csaladorvossal kell megdumalni. Itt csak az a gond hogy most vagyunk orvos-valtoban. (Bar a regi orvos meg nem tudja hogy uj lakcimunk van, o meg nagyon rendes.... talan vele kellene beszelni....) :D
Naszoval Macilaci dokibacsi szerint nincs ok az aggodalomra, remelhetoleg a front mulasaval jobban leszek, na meg a bogyoktol.

A psziches dolgon elgondolkodtam. Erdekes: Kemenyedtem egeszen addig amig beertem az orvoshoz, megvizsgalt, azt mondta hogy OK vagyok, azota egyszer sem kemenyedtem!!!!!!
(de lehet hogy csak elvonult a front.....)

:D:D:D:D

Bar azt sosem allitottam hogy normalis lennek......... :D
Ez is egy kiindulopont:)

Joejt!

mia

sünciboglya

Mia! A normális emberek unalmasak! Ezt Orsinak is üzenem! :wink:
Örülök, hogy minden rendben van Veletek! :D Házidoki tuti nem fog kekeckedni, beszéljetek vele minél hamarabb, tuti ami sicher alapon.

Orsi! Hogy vagy? Írj két sort, hogy ne aggódjak, aztán pihizz és készülj a ballagásra! :D

Kép
Kép
tekiroll

Jaaaaaaaaaj Dollikám! Nagyon aranyos vagy! Két sorban tuti nemtudom leírni mennyire ramatyul vagyok! :cry:
Most Apuci elviszi Bubut oviba, azt nem tudom hogy fog hazakerülni! :shock: Még keresnem kell egy áldozatot, aki hazahozza nekem! :oops:

Iszonyatosan fáj a hátam, alig aludtam valamit! Ha még valahogy el is jutok a ballagásra mit vegyek fel ennyire debil testre????Teljesen el van deformálódva az egész törzsem! A görcs húzza el az egyik oldalra, a bordáim kifelé a derekam befelé a csipőm fölfelé!
Az egyik válam 10 centivel feljebb van! :shock: :shock:
Az lenne jó, ha egy nagy akváriumba elvinne valaki a ballagásra, mert a vízben ki tudok egyenesedni! Max azt mondja Bubu, hogy sellő az anyja! :D

A hétvégi Szarvas így tutira ugrott, legalább nem kell magyarázkonunk!Amúgy se volt kedvem rossz idő miatt mennem!

Dolli! De ügyes Gézu a motorozással!!!!!!!!!Mondtam én hogy száguldozni fog nemsokára! A bilizéssel meg csúúúúcs! Mi le vagyunk maradva! :oops: Ha nincs rajta pelu, akkor megy szépen bilire vagy ki a fűbe mint Marcipán! :D Ha pelu van rajta nem szól, csak nagyon ritkán! :oops:
Miért volt rossz hangulatod? Apósod kavar megint? Nem akarsz róla beszélni? Én szivesen meghallgatlak ha bánt valami! Szerintem a többieket sem zavarja! Ha nem is tududnk segíteni, legalább lelki vígaszt adhatunk!
Tutira nem azért van ez a topic, hogy csak vicces, happy dolgokat olvassunk, hanem meghallgassuk a másikat! Nem???? Jóban rosszban! :wink:

Ja közben Andika bevállalta Bubut, hogy elhozza ebéd után, én majd csak fél 3.kor megyek a lányokkal és visszük Bubu rucuját!
Olyan aranyos vagy Andika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Mia! Örükök, hogy jobban vagy! Én is a megnerot-ot szedtem, szerintem sokkal jobb mint a MagneB6!!!!!! :wink:

Görcsök, szelek! Na nekem egyszer terhesen olyan görcseim voltak, hogy már majdnem kórházba mentünk, aztán kiderült honnan fúj a szél! :wink: :D :D :D :D :D

Tudom, hogy nehéz ez a sok fekvés, meg az elővigyázatosság, de a felén mindjárt túl is vagy! A lényeg hogy vigyázz Magadra!!!!
MaciLaci szerintem meg nagyon jóóó doki! :wink:

Edina! Eszméletlen szép Petra! :shock: :shock: :shock: Annyira Szeretem nézegetni a képeit, látszik rajta, hogy boldog kiegyensúlyozott baba! :wink: Egyre jobban hasonlít Rád! :wink:

Mimi! Jesszus mennyit evett Szabi! :shock: :shock: :shock: Nem csodállom, hogy balesett lett belőle!
Te hogy viseled ezt az időt????Nekem tutira ez a hidegfront tett be! :?

Brigi nagyon édes Dorina a kutyussal! :D
Torna: Nem tudja anyud bevállalni Dorinát 3/4 19-től- amíg párod nem ér haza? Így eljárhatnál velünk a Freshbe!
Szerintem minden csak szervezés kérdése! :wink:

Gabi! Remélem azért jólérzitek majd Magatokat a Kolpingban!!!!Végülis ott vannak fedet medencék, a lényeg hogy együtt legyetek és pihizzetek!!!! :wink: Pakolászol már?

Szilvike! Jobban vagytok? Lili???Láza volt? Szegénykéim! :cry:
Tényleg dühítőek ezek a hibernált üzletek! :?

Bevettem egy Voltaren dolo-t, most tudok egy kicsit mozogni! Gyorsan kivasalom az ünneplős rucikat, hogy ne akkor klljen mikor visszakiflisedem! :D :D :D

Köszönöm a jókívánságaitokat, nagyon aranyosak vagytok!!!!!
Vendég

Jó reggelt!
Orsi!Te aztán jól elintézted magad :cry:
Nekem 1x állt be a derekam,de az szörnyű volt.AMúgy meg én is nevetni tudtam csak magamon.Pont nyaralni voltunk Horváto-ban anyumékkal,ráadásul kempingben.Játszottam a kölkökkel,és seggest ugrottam a vízbe.No ez olyan jól sikerült,hogy kb 1óra múlva elkezdett fajni a derekam,estére már menni alig tudtam,és lázam is lett.Ez tök buli volt egy kempingben...No akkor az volt a mázlim,hogy a Horvátoknál van fölé guggolós rötyi és úgy legalább sikerült wc-zni,mert amúgy ráülni sem tudtam volna :lol:
Szerintem ha nagyon fáj,vegyél ve nyugodtan 4óránként voltarent ha segít.Vagy algopirint is akár.
Na jövök még,csak a Szabi eszi a mosatlan epret...

mimi12

Orsi! A sellők gyönyörűek! Jó a hasonlat! :D :wink:
Néztem én is, milyen pocsék egy idő lesz... :( Illetve már van is. Én is azt terveztem, hogy minden pillanatot a levegőn töltünk. Remélem, azért valami lesz belőle, ha nem esik az eső.
Rossz kedvnek konkrét oka nem volt, sok pici dolog azért erősített az alaphangulatomon, pl após, ahogy vágja az arcokat és fikáz mindenkit... nem tudom... sajnos eljutottunk arra a szintre, hogy már a látványától is rosszul vagyok. Tudom, hogy ez csúnyán hangzik, de tett érte rendesen. Viszont azt hiszem megszületett az elhatározás, hogy tojok rá nagyívben, kerülöm ahol lehet, a többit meg próbálom túlélni! :)
Após sógora nagyon helyes! Szombaton voltunk náluk, és jó érzés, hogy kiáll mellettünk és megért minket. Apósom elő szokta adni neki a nagyhalált nyilván (illetve tudom), hogy ilyen meg olyan vagyok, a nővére persze hisz is neki, hogy én el akarom tiltani a csibét tőlük és a többi... Áh! Most mondtam, hogy teszek rá, és tessék! :D

Tényleg! Anett! Remélem, nem fújt el titeket tegnap a nagy szél! Gézu volt, hogy a sapijába kapaszkodott tegnap délután, amikor nagyon feltámadt! Annyira helyes volt! :)

El kéne lépni pelusért...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mimi! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én 2003-ban kezdtem ezt a hátmeghúzósdit, azelőtt sosem volt ilyen problémám! :?
Bubuka születése után nyáron, a strandon voltunk, Apa elment lángosért én meg megemeltem Bubut és nyekkk :shock: :shock: :shock: Még szerencse, hogy vissza tudtam rakni a földre, lerogytam mellé én is és 2 órán keresztül fel sem tudtam állni! :oops:
Api, meg Apukám húztak vontak, de úgy maradtam, a strandon feküdtem a betonon és nyögtem össze vissza, levegőt se tudtam venni! :?! Mi is nyaraltunk pont! Bubuka meg 4 hónapos volt és mintha megérezte volna, hogy gond van, két órán keresztül meg se szólalt csak nézelődött!
A következő nyáron, megintcsak nyaralás Balcsin, hazaszaladtunk hogy mossunk egy pár adagot, addig elszaladtam step aerobicra és kiment a bokám! :? ezekután meghúztam a hátam is! Kész csődtömeg voltam! Következő nyáron Fruzsi 3 hós volt, megintcsak nyaralás, akkor meg kaptam egy fincsi lumbágót! :cry: Na az volt a legdurvább!Azt hittem átok ül rajtam!De szerencsére 2005 óta ez az első alkalom, kisebb húzódások voltak!
Amúgy én voltam hülye! :oops: Már múlthéten éreztem, hogy fáj a hátam, akkor hívtam el a masszőr lányt! persze akkor nem lettem megmaszírozva! :? Hétfőn vasaltam mint egy állat (egész hétfő déelőtt)és közben mostam, amit rögtön vasaltam másnap!
Hétfőn takarítottam, mert azt hittem jön a barátnőm! Kedden füvetnyirtam, gazoltam ebben a dög melegben és délután pihenésképpen vasaltam! :D
Szerdán hajnalban már vasaltam, hogy minden szép tiszta és friss legyen mire jönnek a barátnőmék a picibabával, kapkodtam is rendesen, mert egy brassóit csináltam és annyira szerettem volna babázni, hogy reméltem be is fejezem mire ideérnek!
Hááát nem fejeztem be, de miután megjöttek rá 10 perce beállt a hátam!Próbáltam magam tartani, mert úgy örülem hogy végre el tudtak jönni!Akkor még nem is éreztem, hogy annyira gázos, de lemondtam a délutáni masszázsomat és Bubut hazahozták nekem! Délutánra meg már fetrengtem a fájdalomtól!

Most mintha jobb lenne, ez a voltaren baromi jóóóóó!
Ami bánt, hogy csini ruciban akartam menni a ballagásra, de nem merek 10 cm-es magassarkút felvenni, ehhez a ruhához meg más nem nagyon jó! :cry:
Így elég avét leszek, egy krémszinű gatyót veszek fel egy ujjatlan barna tunikaszerű felsővel, mert ehhez fel tudom venni a Batz fatalpú papucsomat ami nem annyira magassarkú és kényelmes!
(de ez legyen a legnagyobb gondom, legalább a lányok csiniben lesznek! :wink:

Dolli! Szerintem a mensi miatt is carabb az ember kedve! Én tiszta diló vagyok és ilyenkor egész nap hajtogatom, hogy bocsi de menstruálok! :D :D :D
Apóst nagyon nehéz lehet elviselni! Gondolom már annyi negatív dolgot kaptál tőle, hogy már félsz vele találkozni! Tudom mit érzel, én így voltam anyóssal! :? És amikor úgy mész oda, hogy rettegsz hogy valami beszólása lesz, és akkor elszólja magát.....áááááááááá az nagyon rossz! Én még attól is féltem, hogy mennyire tudom magam türtőztetni!Mikor jön egy olyan beszólás ami annyira sziven talál és elsírom magam és elkezdek vele kiabálni! :oops:
Lekopogom, nekünk most tök jó a kapcsolatunk, de ehhez 8 év kellett! Nem kis küzdelem volt, de megérte! :wink: Engem nagyon nyomasztott a helyzet és azt nem tudtam elviselni, hogy nem adok rá okot és mégis mindenben csak a hibáimat keresi, mindig sérteget és még csak meg se próbál megérteni mert nem akar!
Elhatározta, hogy én leszek a rossz menye és a csillagokat is lehozhattam voln az égről, abban is azt kereste volna, hogy milyen érdekem van benne! :wink: Azt eszébe se jutott hogy jóban akarok lenni vele, csak a rosszat feltételezte rólam! De most úgy érzem elfogad és megbecsüli amit csinálok! Néha van bajuszösszeakasztás, de az már csak pár napig tart után megy minden a maga útján! Régen ha volt valami kis nézeteltérés hónapokig nem jött felénk! Közben meg én voltam, aki eltiltja tőle az unokáit!Húúúú mik voltak ne tudd meg!
Szerintem valahogy rendezd vele a kapcsolatot, nem kell a barátjának lenned, de el kell érned, hogy elfogadjon! Tudom, hogy nemnormális az ürge (bocsi! :oops: ) de mégiscsak a párod édesapja, a Gézuka nagypapája! Az lenne a legkönyebb megoldás, ha lecarnád és kerülnéd, de néha a nehezebb utat kell választani, hogy ráleljünk a hyes útra! :(
És hidd el ez a folytonos harc közted és közte folyamatosan rányomja a bélyegét a minennapjaidra! :cry:
Magad miatt kell vele kibékülnöd, mert hidd el a Te lelked lesz teljesebb! Neked kell lépned mert ő nem fog az biztos!
Vendég

Ja és akkor nem sellő, hanem egy teknősbéka leszek! :D :D :D
Vendég

Orsi!
Szerintem tök mindegy miben mész.Nem az a lényeg,hogy nézel ki,hanem az,hogy ott legyél :wink:
A gerinceddel meg jó lenne egy speckó csontkovácshoz elmenni!!
Szerintem valami gáz lehet ott neked.Össze csúszás vagy valami.Azért lásd be,ok,hogy túlstrapálod magad,de azért ennyitől nem szabadna,hogy bedurranjon.

Dolli!
Talán Orsinak igaza van...Hosszú harc lesz a tiéd apóssal.De meg kell lépned.
Én meg mondom frankón.Én hót ellentétje vagyok a dolgoknak.Én tuti nem mennék hozzá.Ha kíváncsi az unokájára akkor jöjjön,de tartsa a száját.
Viszont lehet ez sem megoldás...Nehéz ügy az biztos.
Mi lenne,ha egyszer leülnétek kettesben beszélgetni??Ha megkérdeznéd tőle mi is a gondja veled,..stb??

mimi12

Mimi!

Igen egy kiropraktör-ön gondolkozom!Ha meg nincs ilyen gond, legalább tudom, hogy nem innen fúj a szél!
Most jobban vagyok, de nem mertem lefeküdni, mert az figyeltem meg, hogy ha fekszem, utána mindig rosszabb! :? Meg a matracunk is elég vacak, pedig csak 4 éve használjuk! Nem kis pénzért vettünk, még a Corában volt egy Ágyak Háza nevü üzlet!
Akkor tök szupi volt, egy évet sem használtuk, mert meg kellett szüntetni a franciaágyat, mert kiköltöztünk a nappaliba, hogy Bubunak legyen saját szobája! Aztán itt kezdtük használni a házban és ennyi idő alatt szétment! Bonel rugós és 10 év gari lenne rá, erre bezárt az üzlet! :?
Nézegettem matracokat, de horror árak vannak! :cry:

Lányok már dél óta alszanak, kikészítettem mindent, már én is lezuhiztam, most festem a körmömet, smink és öltözöm! A lányokat elég 14h-kor kelteni, akkora jön anyósom is!
Reggel óta nem vettem be dolót és egész türhető a hátam! :D :D :D
Azért indulás előtt begyógyszerezem magam!

Anyós, após téma! Én sem voltam ilyen engedékeny, de rájöttem ennek semmi értelme, sosem lesz vége ha én nem engedek! Anyósom a mai napig csesztetne ha nem léptem volna az ügyben! És csak Ő kerülhet ki győztesen, mert Ő a párom anyja!És ha most nem rendeződnek a dolgok és fújunk egymásra pár év múlva majd a gyerekeimet fogja uszítani!
Hiába szeret a férjem, neki mégiscsak az édesanyja! Nekem is fájna ha pár év múlva a fiam a felesége pártján lenne! (remélem nem lesz senki párján, mert nem lesz vita)

Amúgy sokat köszönhetek anyósnak, mert ez a folytonos bizonyítási vágyam vitt előre és mindig a tökéletességer törekedtem!

Dolli én a helyedben bebizonyítanám neki, hogy tökéletes feleség, anya és háziasszony vagy! Varázsold el az öreget! Mosolyogj mindenen, ha bánt viszonzásul légy vele kedves! Hívd meg ebédre, a kedvenc kajáját csináld, vigyél nekik sütit, tanítsd meg Gézut arra, hogy Szeretlek papa és még sosrolhatnám! Egy idő után megfog törni a jég! Remélem nálatok nem ennyi idő lesz! :wink:

Nálunk tavaly lett béke, anyósom elment nyaralni, én meg bevállatam 3 gyerek mellett hogy reggel-este etetm a cicáit, locsolom a virágait!
Mire hazajött kitakarítottam az egész lakásást, minden csillogott-villogot, telipakoltam a hűtőjét, hogy ne üresen álljon! Aznap estére főztem neki egy fincsi vacsit, meg is terítettem neki az asztalra, vittem virágot is kertből!

Aztán megszerveztem titokban a 65. szülinapját, meghívtam az összes tesóját, annak gyerekét, unokáját! Még sosem volt így együtt a család és meglepi buli volt! Azt hiszem ekkor tört meg a jég! :wink:

A férjem azt mondta, hogy Ő tizedét nem tette volna meg azokután, hogy ennyit bántott!

De örülök, hogy vége annak a korzsaknak, ne tud meg mennyit sírtam! Már senki nem mert felhívni, mert csak az anyósproblémákról tudtam beszélni! :oops:
Vendég

Lányok! Valahol tudom, hogy tisztázni kéne ezt az egészet, de van pár akadálya a dolognak:
1. Após holt makacs, önző és nem őszinte. Ahhoz nincs kedvem, hogy egymás arcába vigyorogjunk, miközben a hátam mögött egész mást kürtöl szét illetve gondol. Nem hiszem, hogy szerencsés lenne megjátszani magunkat.
2. Sajnos ő már mint ember leírta magát előttem, mert nem csak azzal van bajom, hogy engem nem fogad el. Ne tegye. És ne is szeressen, mert nincs rá szükségem. Már nem vagyok 18 éves, hogy azt gondoljam, megáll a világ, ha valaki nem kedvel. De ő az egész világgal harcban áll. Ahogy beszél a feleségével, a fiával, azt sosem leszek képes elfogadni. Ahogy mindenki mást leír, ahogy kétszínűsködik. Hosszú, nem az én világom.
3. Én nem vagyok annyira kedves, mint Orsi. Én sajnos - bár sokáig türtőztetem magam - előbb-utóbb beolvasok. Most is mondtam neki, hogy előbb nézzen tükörbe, mielőtt más pocakosodására tesz megjegyzést. :twisted:
4. Én is piszok makacs vagyok! :)
Tényleg nem egyszerű a dolog, előbb magamnak kéne letisztázni, hogy mi a helyes, lehetőleg középutas megoldás. Az unokájára és a fiára való tekintettel. Mondjuk ha nagyobbak lesznek a gyerkők és a helyzet nem változik, akkor könnyebb lesz a dolgom, mert a fiúkat elküldöm hozzájuk, én meg addig legalább nyugiban kitakarítok, edzek, vagy csak olvasok egy jó könyvet.
Azért köszi, hogy meghallgatjátok a nyűgömet, már most könnyebb, hogy leírtam :)

Orsi! Mindenhogy csini leszel, ne aggódj! :) Mondtam már, hogy imádom a tekiket? :lol:
Én még sosem voltam ennyire feszült mensi alatt. Előtte két nappal néha robbantam, de aztán vége. Most meg folyamatos depike volt. Szerintem időjárás is bejátszott!
Jaj, belegondoltam, hogy mész a nagyfiad ballagására, libabőrös lettem! :)

Hú, Noémi és Orsi! Ez a nyaralás közbeni lerottyanás irtó xar lehetett! :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Helló Csajok!

Lányom ma egy szent volt! Órákat játszott egyedül. No nem egyhuzamban, de részletekben is nagy szó ez. :-D És tényleg jobb volt az éjszakánk. Nem akarom elkiabálni, de maradhatna így...

Szilvi!
Azt elfelejtettem írni, hogy az eladó babás cuccaidat mielőtt feltennéd valahova, légyszi mutasd meg még itt! Hátha lesz valami, amire szívesen lecsapnék.

Jobbulást neked is és Lilinek is!

Edina!
Ringatón remélem legközelebb összefutunk! Az a baj, hogy most hétfőn elmarad a Pünkösd miatt, utána meg talán még egy alkalom lesz, aztán kezdődik a nyári szünet. :-( Ma voltunk utoljára Dévény tornán, annak is vége. Na nem mintha nem örülnék neki, hogy már minden ok Zsófi izmaival, de így rövidesen kötött program híján maradunk. :-( Nincs valami jó ötleted, hova lehetne rendszeresen vinni a gyerkőcöket???

Orsi!
Örülök, hogy jobban vagy! És tényleg ne bánkódj amiatt, hogy nem tudsz 10 centis magassarkút felvenni! Lényeg, hogy ott leszel!!!

Dolli!
Sajnálom a rossz viszonyt apósoddal! Nem is tudom elképzelni, milyen rossz lehet ilyen családdal... Nekem mákom van anyóssal, apóssal is. Mindegyiknek van hibája, de alapvetően szeretnek és segítenek bennünket.

Mia!
Zárt méhszáj remek hír!!! Csak így tovább! :-D A keményedések meg mondjanak le!!!

Kép
Kép
lbernuska

Orsi az ugyeletes vizisello:):):) Ez annyira tecccett:):):)
Viccet felre teve, jobbulast kivanok:( Szegenykem, annyira szar hogy nem tudok segiteni, pedig ha masszirozhatnek mostanra mar jobban lennel!!!:( Van egy egesz hasznalhato krem, nekem anno bejott amikor ezek a feszulesek voltak a hatamban, Biofreeze a neve. Patikakban, gyogyaszati segedeszkozosnel lehet kapni. Valamelyest elzsibbasztja a bekent feluletet, igy kepes az ember akar 1 oraig is emberszabasuva egyenesedni.
Egyszer, par eve voltam egy gerincsebesznel, SZTK-ban. Az a pasi maga a csoda volt!!!! Egy-ket huzas, nyujtas, pici masszazs, utana kimozgatas es tudtam ismet lelegezni, jarni, mindent! El sem hittem!!! Szoval egy jo csontkovacs az segitene. Csak en itthon nem tudok senkit ajanlani masszoron kivul:(

Dolli:
Ahogy Orsi mondja, add ki magadbol ami rossz. Az is segit! :) Azert vagyunk itt hogy osszefogva, segitsunk ha valami nem jo es oruljunk ha valami klassz, mint Gezu a motoron, ahogy szaguldozik:):):)
Aposodnak meg kozuletileg kiutalok egy sunt a hatsojaba!!!

Orsi:
Szoval akkor a szelgorcsok is erezhetoek ugy mintha mehkemenyedes lenne... en is igy ereztem csak nem voltam biztos teljesen a dologban.
Sokszor ha a gyerek mocorog elsore azt hiszem hogy a szelek cikaznak bennem, bar azert mar kezdek rutinosabba valni... trukkosek ezek a porontyok:)

Most olvasom (most jutottam oda) hogy gondolkozol a specialistan. Nekem volt egy autobalesetem 1998-ban, utana tobb mint 2 evig jartam kint chiropractor-hoz, egy nagyon aranyos pici orvos volt, sokszor csodalkoztam is, hogy tudja a dromedar testemet olyan ugyesen hajtogatni. De az igazan jot tett!
:)

WOw, tokeletesen alakitottad Orsi az anyosoddal a startegiat! Igen, szerinem is a jegnek nem volt mas vlasztasa, meg kellett tornie arra a sok jora amit tettel anyosodnak! Bolcs cselekedet volt toled. Nagy vonalu es rendkivul okos!

Dolli:
Hat nem lehet egyszeru az aposod!!! Ossze van rakva rendesen az oreg! tovabbra is az a velemenyem hogy szarjon sunt...:S

MEGORULOK EGY KIS DINNYEERT, de nincs aki felvagja:( Nem tudjuk meg a hutobol sem kivenni, olyan nehez.... apa meg csak este jon haza. Addig dinnyeelvonasi tunetekben elhalalozom.... :S

puszka!

mia

sünciboglya

Mia!
Véletlenül nem a XV ker-ben voltál a Kleminél?(Klemencsics Zoltán)
Ő ott rendel az Újpalotai SzTK-ban,no meg Budaörsön...

Megyek dinnyét felvágni :lol: :lol:
Uhh,én 2napja rendeltem a páromtól dinnyét.Rá telefonáltam,hogy hozzon dinnyét,mert meghalok nélküle.Olyan fincsi volt :lol:

mimi12

Noemi:
Ja, a XV.-ben voltam, sajnos az orvos nevere pontosan nem emlexem, lehet hogy o volt:)

Jaaaaj a dinnye:) Nekem meg kelll jocsakan varnom amig parom hazaer es feldarabolja:(

sünciboglya

elirtam:

jocsakan = jocskan

:D

sünciboglya

Mia!
Félre értettél... :lol:
Megyek segítek dinnyét szeletelni :lol:

Doki.Az tuti,hogy a Klemi volt!!
Talán Orsinak is el kéne mennie hozzá!!Ő tényleg specialista!
http://www.europmed.hu/content.php?ID=031&dID=146
Heti 1-2 alkalommal rendel Budaörsön.Protekciót tudok :wink:

mimi12

Noemi:

Jaaaaaaaaaa:) telleg jol felreertettelek dinnye ugyben:):)
Ah, azota mar telezabaltam magam krumplifozelekkel, kimenni sem tudok hogy a talcat kivigyem:):):):)

Tudom "fogni" Interneten eloben a Joshi Bharat musorat, azon szoktam amuldozni mostanaban! Naggggyon gaz tortenetek vannak. De azert jo is valamire, az ember szazszorosan is megbecsuli ezek a tortenetek utan hogy milyen jo elete van!!! (legalabb is en nagyon magamba neztem.)

Jah, a TB-s rekordomat meg tudjuk nezni online, ott benne van hogy ki volt a gerincdoki. Megkerdem paromat.. :)

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?