Mimi! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én 2003-ban kezdtem ezt a hátmeghúzósdit, azelőtt sosem volt ilyen problémám!
Bubuka születése után nyáron, a strandon voltunk, Apa elment lángosért én meg megemeltem Bubut és
nyekkk Még szerencse, hogy vissza tudtam rakni a földre, lerogytam mellé én is és 2 órán keresztül fel sem tudtam állni!
Api, meg Apukám húztak vontak, de úgy maradtam, a strandon feküdtem a betonon és nyögtem össze vissza, levegőt se tudtam venni!
! Mi is nyaraltunk pont! Bubuka meg 4 hónapos volt és mintha megérezte volna, hogy gond van, két órán keresztül meg se szólalt csak nézelődött!
A következő nyáron, megintcsak nyaralás Balcsin, hazaszaladtunk hogy mossunk egy pár adagot, addig elszaladtam step aerobicra és kiment a bokám!
ezekután meghúztam a hátam is! Kész csődtömeg voltam! Következő nyáron Fruzsi 3 hós volt, megintcsak nyaralás, akkor meg kaptam egy fincsi lumbágót!
Na az volt a legdurvább!Azt hittem átok ül rajtam!De szerencsére 2005 óta ez az első alkalom, kisebb húzódások voltak!
Amúgy én voltam hülye!
Már múlthéten éreztem, hogy fáj a hátam, akkor hívtam el a masszőr lányt! persze akkor nem lettem megmaszírozva!
Hétfőn vasaltam mint egy állat (egész hétfő déelőtt)és közben mostam, amit rögtön vasaltam másnap!
Hétfőn takarítottam, mert azt hittem jön a barátnőm! Kedden füvetnyirtam, gazoltam ebben a dög melegben és délután pihenésképpen vasaltam!
Szerdán hajnalban már vasaltam, hogy minden szép tiszta és friss legyen mire jönnek a barátnőmék a picibabával, kapkodtam is rendesen, mert egy brassóit csináltam és annyira szerettem volna babázni, hogy reméltem be is fejezem mire ideérnek!
Hááát nem fejeztem be, de miután megjöttek rá 10 perce beállt a hátam!Próbáltam magam tartani, mert úgy örülem hogy végre el tudtak jönni!Akkor még nem is éreztem, hogy annyira gázos, de lemondtam a délutáni masszázsomat és Bubut hazahozták nekem! Délutánra meg már fetrengtem a fájdalomtól!
Most mintha jobb lenne, ez a voltaren baromi jóóóóó!
Ami bánt, hogy csini ruciban akartam menni a ballagásra, de nem merek 10 cm-es magassarkút felvenni, ehhez a ruhához meg más nem nagyon jó!
Így elég avét leszek, egy krémszinű gatyót veszek fel egy ujjatlan barna tunikaszerű felsővel, mert ehhez fel tudom venni a Batz fatalpú papucsomat ami nem annyira magassarkú és kényelmes!
(de ez legyen a legnagyobb gondom, legalább a lányok csiniben lesznek!
Dolli! Szerintem a mensi miatt is carabb az ember kedve! Én tiszta diló vagyok és ilyenkor egész nap hajtogatom, hogy bocsi de menstruálok!
Apóst nagyon nehéz lehet elviselni! Gondolom már annyi negatív dolgot kaptál tőle, hogy már félsz vele találkozni! Tudom mit érzel, én így voltam anyóssal!
És amikor úgy mész oda, hogy rettegsz hogy valami beszólása lesz, és akkor elszólja magát.....áááááááááá az nagyon rossz! Én még attól is féltem, hogy mennyire tudom magam türtőztetni!Mikor jön egy olyan beszólás ami annyira sziven talál és elsírom magam és elkezdek vele kiabálni!
Lekopogom, nekünk most tök jó a kapcsolatunk, de ehhez 8 év kellett! Nem kis küzdelem volt, de megérte!
Engem nagyon nyomasztott a helyzet és azt nem tudtam elviselni, hogy nem adok rá okot és mégis mindenben csak a hibáimat keresi, mindig sérteget és még csak meg se próbál megérteni mert nem akar!
Elhatározta, hogy én leszek a rossz menye és a csillagokat is lehozhattam voln az égről, abban is azt kereste volna, hogy milyen érdekem van benne!
Azt eszébe se jutott hogy jóban akarok lenni vele, csak a rosszat feltételezte rólam! De most úgy érzem elfogad és megbecsüli amit csinálok! Néha van bajuszösszeakasztás, de az már csak pár napig tart után megy minden a maga útján! Régen ha volt valami kis nézeteltérés hónapokig nem jött felénk! Közben meg én voltam, aki eltiltja tőle az unokáit!Húúúú mik voltak ne tudd meg!
Szerintem valahogy rendezd vele a kapcsolatot, nem kell a barátjának lenned, de el kell érned, hogy elfogadjon! Tudom, hogy nemnormális az ürge (bocsi!
) de mégiscsak a párod édesapja, a Gézuka nagypapája! Az lenne a legkönyebb megoldás, ha lecarnád és kerülnéd, de néha a nehezebb utat kell választani, hogy ráleljünk a hyes útra!
És hidd el ez a folytonos harc közted és közte folyamatosan rányomja a bélyegét a minennapjaidra!
Magad miatt kell vele kibékülnöd, mert hidd el a Te lelked lesz teljesebb! Neked kell lépned mert ő nem fog az biztos!