Sziasztok,
Próbálgatok képbe helyezkedni, de még nagyon új vagyok itt, szal kell egy kis idő
Éva75
Köszönöm a felajánlást
Mivel sehonnan nem tudom beszerezni, ezért élnék a lehetőséggel. Természetesen nagyon fogok rá vigyázni, vagy ha inkább eladnád, nekem úgy is jó, szívesen kifizetem.
Edelweiss,
Gratula neked is a babákhoz, a mieink még nagyon fiatalok, alig multak 11 hetesek, de igen élénkek, és már most sok gondot okoznak szegény anyukájuknak
Nekem is éppen most 14 hós a lányom
Babakocsi ügyben mi is sokat agyaltunk, hiszen nálunk az ikrek az kész csoda, egyik oldalról sincsenek ikrek szépszülőkig felmenően
Szal nekünk a Hauck Twin 6 teccik nagyon, ez tandem (egymás mögötti). Persze mi vidéken lakunk (szűk járdák) ráadásul másodikon, és nincs lift sem, sőt még tárolónk sincs. Tehát nekem a sétáltatás külön procedúra lesz
És a legjobb, hogy azt sem tudom, újonnan honnan tudnám beszerezni, és kb mennyi lenne.
No és mivel megígértem, néhány szót magunkról.
14 hós lányomat Orsinak hívják, nagyon önálló, de végtelenül akaratos is. "Picinek" igen jó kislány volt, hamar átaludta az éjszakát, könnyen lefoglalta magát, ha vmi dolgom volt, lehetett vele menni bárhová. Az utóbbi hónapokban viszont a kisördög bújt belé
Állandóan rámol (de csak kifelé), mindenhová felmászik, hogy a szívbajt hozza az emberre, és kizárólag kiabálva és sikítozva tud "beszélni", amitől estére már a falnak tudnék menni
Egyébként nem ilyen rossz a helyzet, szépséges, okos, barátságos, nem fél semmitől, de néha napján tényleg le tudja szívni az energiáimat! Férjem Budán dolgozik egy reklámügynökségnél szövegíró, és én is Budán dolgoztam egy multinál a pénzügyön. Persze ma már csak Orsi és a háztartás maradt, meg a férjem, aki nagyon sokat segít így a rosszullétes időszakomban.
Ikrekről csak annyit, hogy még nem tudtuk eldönteni, hogy sírjunk, vagy nevessünk, de azért hazahozzuk őket, és nagyon fogjuk őket szeretni.
Most viszont Orsi szerint lejárt az időm, mennem kell.
heppi