Új privát üzeneted érkezett!

k78

Nagyon helyesek a lányok!!! Gratulálok!!! Te már írtál korábban is nekünk, vagy most kapcsolódtál be. Mekkorák most a lányaid?

Vikics

Elvileg mi is megyünk a talira, ha nem esik.

Éva

Kép

Kép
éva75

Lányok!
Tud valaki egy sos szupergyors fogyókúrát? 2 hét múlva gimis osztálytalálkozónk lesz és 3-4 kg-tól kéne megszabadulnom.
Az lehet egy megoldás, hogy kevesebbet eszem? Kép Nem kéne kekszecskéket habzsolni, kajamaradékokat gyerekek helyett elpusztítani. Nem tudom mi van velem mostanában, egyszerűen tömöm magam...
A képem lassan teljesen hasonlít ezekre a kék gombócokra.
Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi!

Vigyél fényképeket a fiúkról, biztosan mindenki Őket csodálná, és elterelődne a figyelem Rólad!KépKép

Komolyra fordítva a szót, én nem tudok olyat, amivel gyors hatást lehetne elérni.Kép
De előre is sok sikert, és kitartást hozzá!

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok
Kedden mandulaműtétem lesz. Van valakinek tapasztalata felnöttkori mandulaműtétről? Meddig tart a lábadozás, meddig nem emelhetek?
Remélem vasárnap jó idő lesz. A talira mi is megyünk. Rossz idő esetén elmarad vagy a Budaörsi Mekibe lesz?

Erika
Anyukám és a kisebbik hugom vigyázott a lányokra. Keddtől is az anyukám marad itthon betegállományban velük. Már előre egy frászba vagyok, hogy nehogy valami baj legyen itthon, mert anyukám eléggé pánikolos. Mivel nem altatnak, ha jól fogom magam érezni megprobálok már kedden estére hazajönni, ha végleg nem is csak mig elalszanak. Aztán visszamegyek, hogy a reggeli vizitnél ott legyek.
Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Marcsi!
Nem akarlak elkeseríteni, de a gyors fogyókúrák nem túl eredményesek a jojo effektus miatt. Lassú és hatásos fogyókúrát tudok neked ajánlani, ha valóban tartós fogyást akarsz elérni!Kép

Böbe!
Nekem 11 éve vették ki a mandulámat, nincs valami jó emlékem róla.Kép Az első héten szinte egyáltalán nem ettem semmit (Marcsi, ez is lehet egyfajta diéta Kép), mert nem akartam nyelni. Megszólalni sem nagyon volt kedvem, az is rosszul esett.Kép Szerintem már a második héttől fokozatosan terhelheted magad, de jobb, ha ezt a dokitól kérdezed meg. Mindenesetre próbálj valami segítséget szervezni az első két hétre. Meg jeltolmácsot. Kép

Gabi
efgabi

Én szorgalmaznám a rosszidő eseti megoldásokat is, mert ha ilyen marad az idő, legközelebb augusztusba találkozunk. Én meg nem tudom minden vasárnapra rábeszélni a páromat, hogy dobja a programját.
Szóval???
Vikics

KépKép
vikics

Gabi!
Jöhet, kérem, lszi küldd sos.

Zsuzsi!
Jobbulást! Képet persze viszek, de lehet, hogy délutáni séta gyanánt el is kísérnek a suliba a fiúk. Már alig várom egyébként.

Vikics!
Ez tényleg kezd aggasztó lenni. Se nyár, se találkozó. Én már nem is mondtam előre apukának, hogy mi a vasárnapi program (neki pihi Kép).

Ha nem esik az eső, csak "ősz" van, akkor mit csinálunk?

Azt nagyon bánnám, ha a távolság/vagy rosszidő miatt sokan nem jönnének el. Úgyhogy én továbbra is a szabadtéri/kánikulás/rövidgatyós találkozó mellett vagyok. Többiek?
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Vikics!
Nálunk a gyógyszertárban van drapp csíkos sapka, de 2700 Ft.
Eri
simones

Nekünk bárhol jó, igaz egy kicsit náthás lettem, de remélem ez csak egy kis meghülés.
Holnap megyek a gyerekekkel az állatkertbe, remélem jó idő lesz.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Yabu!
Nagyon aranyos vagy, igazán jól jönne egy kis segítség. Most Budaligeten lakunk, ez a II/a kerület külső része. Jó lenne itt maradni a környéken, ezért főleg a II/a kerület érdekel minket. Árban 130-135 ezerig tudunk elmenni. Mivel elég sokan vagyunkKép, jó lenne olyan amiben 3-4 hálószoba, és 2 fürdőszoba van. Most ilyenben lakunk, és ez a méret nagyon bevált.Kép Tisztában vagyok vele, hogy nehéz ezen az áron ilyet találni, de a mostani is ilyen.Kép
Előre is köszi a segítséget!

Marcsi!
Múltkor kérdezted, hogy mennyi tojást szabad enni hetente egy kétévesnek. Amikor Gergő két éves körüli volt, és egy hétig minden nap kapott tojást, akkor kiütéses lett, ezért azt hittem, allergiás a tojásra is. Így aztán 3 évig nem kapott utána.Kép Ősszel kiderült, hogy ehet, nem lett kiütéses a terhelésen. Azóta egyre nagyobb mennyiséget eszik, és nincs semmi baja tőle.Kép Most már ott tartunk, hogy ha 10 tojásból csinálok rántottát, mind megenné, és még kérne.Kép

Akkor vasárnap a budaörsi Mekiben találkozzunk? Vagy van valaiknek jobb ötlete? Esetleg fussunk neki a játszóterezésnek? Mit mondanak az időjósok?

Gabi
efgabi

sziasztok!

Én mindenképpen eröltetném a találkozót akárhol is. Mi teljesen jól megvagyunk a játszón is, de a mekiben is. Mi játszótérre minden nap min. 1x megyünk ezért a meki ilyenkor újdonság, de imádnák a játszót is. Szóval én javaslom, hogy ha rossz az idő tartsuk meg a mekibe. Ha úgy döntötök, hogy méágse legyen akkor légyszi Éva egy sms-t küldjél nekem, ha tudsz, mert nem leszek gépközelben, és akkor vissza sem jövünk Piliscsabáról a Pupikkal.
Eri! Nagyon köszi! Ma, vagyis tegnap Kép átmentem a túloldalra és az ottani patikában volt drappos, fiús ugyanennyiért. Meg is vettem, bár elég nagy szegényre, de az egyel kisebb meg határeset. Rágódok is rajta, hogy jól tettem-e a megvételt.

Zizi, Gabi!
Viszem a cd-ket!!

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Szerintem se halasztgassuk tovább a talit, és ha ilyen lesz az idő, klassz lesz a játszótér! Kép Ha meg nagyon esik, mehetünk a mekibe.
Andris már nagyon fellelkesült a múltkori találkozóról készült képeket nézegetve, ő is nagyon szomorú lenne, ha elmaradna a dolog. Kép

Zizi
debyand

Sziasztok

Sajna rossz hír, holnapra 14 fokot és kitartó esőt mondtak ma este.
Azt hiszem beállok a sorba Marcsi mögé, mi is a szabdban szeretnénk talizni (elég volt a zárt terekből télen). Kivárjuk. Jövő hétre már 27 fokot mondtak hétvégére.

Andi
/azért érezzétek jól magatokat a Mekiben/
ambrosia

Sziasztok!

Én is most néztem meg az előrejelzéseket a neten, és pont ma éjszakára és holnap délig mondanak esőt, délutánra már nem annyira... Ilyen a mi szerencsénk. Kép
Másik rossz hír, hogy Apának hirtelen közbejött egy munkája, nem tud velünk jönni, és én meg Budaörsig nem merek elindulni az autónkkal. A Tímár utca még beleférne, de az egész városon keresztülmenni nem vállalkozom. Ja, csak azért, mert borzasztó rossz az összes futóművel kapcsolatos dolog az autónk, hétfőn megy szerelőhöz.

Bocsánat mindenkinek, ha mégis, minden előrejelzés ellenére jó idő lesz, a játszótérre megyünk. Vagy talán jövő vasárnap?...

Zizi
debyand

Jó reggelt mindenkinek!

Most akkor hogy döntöttetek? Ki jön és ki nem? Elinduljunk vagy sem? Nekem mindegy hová kell menni, bárhová elmegyek a gyerekekkel.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!
Bár mi esős időben nem nagyon tudunk sehova kimozdulni, a mekibe elbumszliztam volna Zizi és CD-i, meg egy-két egyéb elintézendő miatt. De így akkor mi sem megyünk. Közben a liftünk is elromlott és én is megfáztam. Szóval BKV-vel nem vágunk neki Budaörsnek Kép
Gyertek el jövő héten a Tímár utcába, a 27 fok nagyon príma körülmény.
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
A játszótér nekünk is jobb lenne.
Akkor jövő héten találkozunk?
Eri
simones

Sziasztok!

Mi azért elmegyünk a Mekibe, mert a srácok már nagyon beleélték magukat. Ha jó idő lesz jövő héten, akkor a Tímár utcai játszóra is elmegyünk. Ha valakinek van kedve, jöjjön még ma délelőtt a mekibe.Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Remélem, nem ment oda senki a Mekibe, mert mire elindultunk, kisütött a nap, ezért inkább bicikliztünk egyet a fiukkal.Kép
De jövő héten nem tántoríthat el semmi a találkozótól!

Gabi
efgabi

Sziasztok!
Na, ma volt mindenféle időjárás, csak a hó nem esett Kép
Ki mit csinált ikertalálkozó helyett? Kép Kép
Az én fiaim nem aludtak délután, következésképp marha zavaros délutánunk volt. De most már kidőltek Kép
Akkor csapó 3. Koncentráljunk a jövő hétre!!!
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Itt is félóránként változott az idő, úgyhogy pont, mire összekészültem a gyerekekkel, merthogy szépen süt a nap, elkezdett esni... Kép De legalább este már hazaért a párom, és elmentünk hatosban vásárolni egy kicsit. Boltokban mindig nagy sikert aratunk a négy gyerekkel... Kép
Engem meg állandóan "megszánnak" a zöldségesek. Mostanában elég sokat járok zöldségeshez, a fiúk is sokat esznek, és én is már élvezem, hogy nő a választék. Két különböző helyen is kaptunk egy kis gyümit. Egyik helyen az almát kaptuk meg, ami egy kicsit hibás volt, azt mondta a bácsi, hogy már nem tudja eladni, vágjam ki a gyerekeknek. Tegnap meg egy kis zacskó epret kaptunk. Azért kedves tőlük. Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!
Nálunk amíg a fiúk aludtak, addig sütött a nap. Kép Végülis elkísértük aput a dolgozóba, aztán meg bútort néztünk. Közben pedig sokszor esett az eső.
Eri
simones

Sziasztok!

Mi meg lebetegedtünk hétvégén egy kicsit. Mindenki köhög és taknyos Kép biztos közrejátszik ez az érdekes idö ami most van.

Gabi!

Beszéltem anyósommal. Van neki arra pont egy kiadó lakása ami méretben is pont megfelelne csak az ára egy kicsit magasabb. De azt mondta hogy hivd fel és akkor keresni is tud nektek pont olyat amilyet akartok. Az iroda weboldala: http://psingatlan.hu ott is tudsz mazsolázni. Anyósóm neve: Szerényi Katalin 70/381-4863
Remélem tudtam segíteni.

Yabu
yabu

sziasztok!

Mi maradtunk a vendégségbe. És csak azért nem értem miért nem lehetett a mekiben, mert ha rossz az idő úgyis mindenki otthon marad. Annál nem jobb egy játszóház a mekiben? Na mindegy, felőlem lehet a jövő héten, de én nem biztos, hogy ott tudok lenni. Már ezt a dátumot is jóelőre leegyeztettem otthon, mert mi mindíg megyünk valahová hétvégén. Max. ha vasárnap délután lenne akkor. De miattam ne tolagassátok a dátumot. Majd meséltek.
A cd-ket valahogy eljuttathatnánk egymásnak ha már tutira nem megyek.
Vikics

KépKép
vikics

Vikics!
elég csalódottnak tünsz. na, ne csináld Kép

szerintem nem beszéltük meg elég pontosan az "újakkal" a budaörsi esőnapos helyszínt/körülményeket. így nem hiszem, hogy 3-4 családnál többen lettünk volna. ezért tartottam jobbnak kivárni a jóidőt. a játszón a kisebbek Zsobu, Zizi ikrei is jobban ellehetnek. egyedül pedig szívesebben szaladgálok a játszón az enyéim után, mint az átláthatatlan mekis csúszda rengetegben.

a "következőre" sajnos Böbéék, gondolom friss műtéttel nem jönnek Kép

akkor most vasárnap?
délelőtt vagy délután?
tímár utca III. kerület...
ki tud/akar jönni?

Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Marcsi!
Mi nagyon szeretnénk! És remélem tudunk is! Kép Mindegy,hogy délelőtt, vagy délután, délelőtt 9-fél10, délután kb. 4-től tudnánk menni.

Vikics!
Bocs ezért a sok halasztgatásért, én tényleg nem mertem elindulni a rozoga autónkkal. Budaörs nekünk egy óra kocsival.
Azért nagyon jó lenne veletek is találkozni!

Zizi
debyand

Sziasztok LányokKép
Sajnálom, hogy nem jött össze a találkozótok...talán most hétvégén. Nálunk gyönörű volt az időKép Gergő és Lili ma kapták az 5 hónapos ( harmadik DPT)oltás és úgy megörültem, mert az előzőnél mindkét combjukba szúrtak de most csak az egyikbeKép Szerencsére eddig minden rendben van (kop-kop-kop)Kép

Puszi mindenkinek és küldöm felétek a jó talis időtKép

Doris
doris

Sziasztok!

Mi tagadás csalódott vagyok egy kicsit, mert már kétszer is úgy készültem rá. Félretetettem minden más programot a párommal ami nem egy könnyű dolog.
Nem tudom még mi lesz a hétvégén, sok mindentől függ. először is a fiúktól, mert benyeltek valami vírust és azzal küzdenek. Nándusnak a füle is fájt sajnos tegnap, de nem nagyon szerencsére. Kipróbáltam Éva kövirózsáját és tényleg bejött, szinte azonnal elmúlt a fájdalma! Vettem is egy cseréppel.
Rakok fel egy képet a skacokról. Nemrég csináltam. Kép Volt már valamelyikőtök Esztergom felé menő szuperexpresszel? Mi azzal utaztunk piliscsabára a fiúk miatt és nagyon élvezték. Annyira jól néz ki az a vonat, hogy szédületes. Tiszta áramvonalas kívülről, belülről is nagyon modern. A földig érnek az ablakok, és nagyon kényelmes. Mindenkinek ajánlom kiruccanásra. Nálunk még a kalauz sem kérte í jegyet így ingyen is volt. De amúgy négyünknek nevetséges összeg amúgy is a jegy.

Vikics

KépKép
vikics

Kép
Majdnem elfelejtettem feltenni.Kép

KépKép
vikics

Vikics!
Jobbulást a fiúknak! Miféle vírus?
Az enyémek ugyanis ma azzal indítottak reggeli után, hogy sugárban hánytak, és zokniig csorgót kakiltak. Olyan kis gyámoltalanok ilyenkor. Az a rémület, ami megüli őket: mi a fenét csinál az én testem? Aztán a megnyugtatás után eljátszották, elmondogatták ezerszer, amit a másik produkált, illusztrálva a hangokat is Kép Kép Végülis jó a kedvük, elmúlhatna hamar... Kép Kép
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi!

Semmi extra. Torokfájós, nyirokcsomóbegyulladós féle. Levin nem is látszik, de a drnő észrevette neki is a torkában a vájruszt. Azt mondta olyan hólyagocskás. Dundi nem tudott enni tegnap úgy fájt a torka és mindene meg volt duzzadva, de mára már jobb. Ahogy néztem hétfőn az ovi létszámát elég szapora vírus lehet, mert alíg volt gyerek, a fülészeten meg annyian voltak, mintha valamit ingyen osztanának.
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Nálunk is nagyon készültek a fiúk is, hogy valami különleges program lesz, de aztán nem bánták a bringázást sem.Kép
Ma azt halottam az időjárás jelentésben, hogy hétvégére megint eső várható.Kép Remélem, nem lesz igazuk. Mindenesetre beszéljük meg jó előre, hogy ki menne a Mekibe rossz idő esetén?
Mi igen.Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Ha már más nem irogat, akkor felteszem Erikának a hálózsák képét amit csinált a varrónő: Sajnos nem halacskás, de ezt már kiküszöböltem. Kép
Kép

Vikics

KépKép
vikics

Vikics

Jobbulást a fiúknak! Nálunk csak én voltam-vagyok már több, mint egy hete bete, de lehet, hogy lassan a gyerekek is elkapják.
Lehet venni egy kövirózsából készült fülcsi nevű cseppet nem valami olcsó 2-3ezer ft, de nekünk jó volt. Olyan helyen lehet kapni, ahol Ilcsi néni féle szerek vannak. Én Szentendrén vettem egy kozmetikában. A dr.nő ajánlotta és bevált.

Én is nagyon csalódott vagyok, igaz nem a találkozó miatt, hanem, mert akitől kölcsönt kaptunk volna az építkezéshez az most sajnos hosszabb időre kórházba került és nem tudja odaadni a pénzt így most vagy leállunk az építkezéssel vagy kezdhetem járni a bankokat és valahogy hitelt kell felvennünk. Ez a mai nap sajnos nem jól kezdődött.

Éva

Kép

Kép
éva75

Pedig már tegnap a cserepet is kinéztük és most pont akciós.
Na mindegy, majd csak lesz valahogy!Nem adom fel.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok,

Bocsi, hogy csak így idepofátlankodtam....

Szóval a segítségetekre lenne szükségem. 14 hós lányom mellé december elejére várjuk az ikreket, és jó lenne megszerezni dr. Métneki Júlia: Ikrek könyve c. művét. Egy jó állapotú könyvért az újkori árát is hajlandó vagyok megfizetni.
Ha tudtok, segítsetek!

Ígérem, máskor majd bővebben is írok magunkról, de most rohannom kell Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Mi sajnos nem tudunk menni a hétvégén, mert ki kell mennem az Illatos úti sintértelepre elbúcsúzni a kiskutyáimtól, mert valószínűleg többet nem látom Őket.KépKépKépKépKép
Szép időt, és fényképezzetek!

Heppi, sajnos a mi könyvünk kölcsönben van már 3 hónapja, de ha nem lesz senkinek fölösleges könyve, állítólag szeptemberben jön a bővített kiadása.

Vikics!

Nagyon aranyosak a fiúk a képen!KépKép
Jobbulást nekik! Most nekünk is az a bajunk (torokfájós, nyirokcsomóbegyulladós), bár már kifelé megyünk belőle.

Éva!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul kezdődött a napotok!Kép Sajnos semmi okosat nem tudok mondani, de tényleg ne adjátok fel.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Eddig még nem írtam ebbe a topicba babonából, csak olcasgatlak időnként benneteket. Remélem befogadtok majd bennünket is. Kép Van egy kisfiam, aki most 14 hónapos és most várjuk az ikreket, akik épp elmúltak 24 hetesek. Lassan el kell kezdeni gondolkozni egy csomó dolgon, mint pl. a babakocsi kérdés. Most épp azon molyolunk a párommal, hogy milyen kocsit vegyünk. Mert Gergőnek ugye van egy és lehetne venni még egy ugyanolyet, aztán összekapcsolni ikerkapoccsal, vagy inkább egy ikerkocsit? Volt már aki azt mondta az ikerkapcsosra, hogy nagyon macerás állandóan szerelgwetni, meg közlekedni sem igazán lehet vele. Hát nem tudom... Nektek mi a véleményetek? Gondolom jobban meg tudjátok válaszolni ezt a kérdést, mint valaki olyan, aki soha nem próbálta, csak találgat. Előre is köszi a segítséget.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok
Túl vagyok a mandulaműtétemen. Maga a mütét tényleg borzasztóan horrorisztikus volt, de azt hiszem az utána lévő időt nagyon jól viseltem. Tegnap 10.30-kor vittek a műtőbe és 4 órára már otthon is voltam. Persze saját felelősségre szinte meg kellett szöknöm a kórházból. Mára már annyira jól vagyok, hogy már porszivóztam is. A lányokat egyelőre még nem merem megemelni, félek nehogy kiszakadjon a varrás.
Ha lesz valami tali hétvégén, mi biztos, hogy ott leszünk. Addigra tökéletesen helyre jövök.

Zsuzsi
Sajnálom a kutyáidat. Tényleg nincs más megoldás? Ez annyira szörnyű és igaszságtalan.

üdv. Böbe
böbe

Zsuzsi

Hogy-hogy elbúcsúzol a kutyusaidtól?!!! Hát nem tudtak segíteni Maxék?

Heppi, Edelweiss

Gratulálok a babákhoz!!
Örülök, hogy ránktaláltatok!!! Remélem, sok hasznos tanáccsal tudunk majd ellátni benneteket.
Nekünk elvileg most nem kell az ikres könyv, esetleg kölcsön adhatom , ha nem tudsz beszerezni egyet.

Babakocsi ügyben nekünk bejött az egymásmelletti ikerkocsi, mert mi kertes házas övezetben lakunk, nem kell liftezni stb. de aki panelben lakik, azoknak inkább az egymásmögötti jött be igazán.
Szerintem jobban jártok, ha vesztek egy ikerkocsit, mert együl két kocsival nehezen tudtok majd közlekedni.
Merre laktok? Irjatok magatokról!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Edelweiss!

Üdv. a topicban! A Lányok általában az egymás mögötti kocsit szokták javasolni, de majd biztosan írnak.Kép

Böbe!

Jobbulást! Nagyon fájt?Kép

A kiskutyám csak idézőjelben a kiskutyáim, kóbor kutyusok, etettem, szeretgettem Őket hónapokig (nem csak én, hanem még sokan a környéken, míg múlt hét hétfőn befogták Őket a sintérek.Kép
Jövő hét hétfőn jár le a 14 napjuk, onnantól kezdve bármikor elaltathatják Őket.
Hírdetem, de senki nem jelentkezett Rájuk. Ma egész délután az 1-es villamossal utaztam, majdnem minden megállóban kiragasztottam Őket.
Muszáj elbúcsúznom Tőlük.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Éva!

Egyszerre írtunk.
Annyiban tudnának segíteni, hogy kifizetnek minden kezelést, oltást, kaját, ha lenne hely nekik ideiglenesen valahol. De még senki nem jelentkezett.
Az elbúcsúzást nem teljesen az altatásra értem, hanem arra is, ha valaki idegen kiviszi Őket, és nem találkozunk többet.Kép
Nem bánnám, csak vinnék már!
Egyébként lehet, hogy már csak Borzasnak kell megoldás, de nem akarom elkiabálni.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!
Én is láttam az időjárásjelentést. Újra 15-16 fokot és esőt jósolnak a hétvégére. Gondolom akkor a meki lesz a helyszín.
Mi nem tudunk menni. Kép Kép
Még betegek vagyunk. Rossz nagyon.
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok

Azt hiszem mi kihagyjuk a mekit, ha nem toljátok tovább a hétvégét akkor érezzétek jól magatokat.
Ha lesz Tímár utca szóljatok

Andi
ambrosia

Sziasztok,

Próbálgatok képbe helyezkedni, de még nagyon új vagyok itt, szal kell egy kis idő Kép

Éva75
Köszönöm a felajánlást Kép Mivel sehonnan nem tudom beszerezni, ezért élnék a lehetőséggel. Természetesen nagyon fogok rá vigyázni, vagy ha inkább eladnád, nekem úgy is jó, szívesen kifizetem.

Edelweiss,
Gratula neked is a babákhoz, a mieink még nagyon fiatalok, alig multak 11 hetesek, de igen élénkek, és már most sok gondot okoznak szegény anyukájuknak Kép Nekem is éppen most 14 hós a lányom Kép
Babakocsi ügyben mi is sokat agyaltunk, hiszen nálunk az ikrek az kész csoda, egyik oldalról sincsenek ikrek szépszülőkig felmenően Kép Szal nekünk a Hauck Twin 6 teccik nagyon, ez tandem (egymás mögötti). Persze mi vidéken lakunk (szűk járdák) ráadásul másodikon, és nincs lift sem, sőt még tárolónk sincs. Tehát nekem a sétáltatás külön procedúra lesz Kép És a legjobb, hogy azt sem tudom, újonnan honnan tudnám beszerezni, és kb mennyi lenne.

No és mivel megígértem, néhány szót magunkról.

14 hós lányomat Orsinak hívják, nagyon önálló, de végtelenül akaratos is. "Picinek" igen jó kislány volt, hamar átaludta az éjszakát, könnyen lefoglalta magát, ha vmi dolgom volt, lehetett vele menni bárhová. Az utóbbi hónapokban viszont a kisördög bújt belé Kép Állandóan rámol (de csak kifelé), mindenhová felmászik, hogy a szívbajt hozza az emberre, és kizárólag kiabálva és sikítozva tud "beszélni", amitől estére már a falnak tudnék menni Kép Egyébként nem ilyen rossz a helyzet, szépséges, okos, barátságos, nem fél semmitől, de néha napján tényleg le tudja szívni az energiáimat! Férjem Budán dolgozik egy reklámügynökségnél szövegíró, és én is Budán dolgoztam egy multinál a pénzügyön. Persze ma már csak Orsi és a háztartás maradt, meg a férjem, aki nagyon sokat segít így a rosszullétes időszakomban.
Ikrekről csak annyit, hogy még nem tudtuk eldönteni, hogy sírjunk, vagy nevessünk, de azért hazahozzuk őket, és nagyon fogjuk őket szeretni.

Most viszont Orsi szerint lejárt az időm, mennem kell.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Edelweiss és Heppi gratulálok én is, és üdv a topikban! Kép Kép Kép Kép

Betegeknek jobbulást!

Akkor hétvégén mi lesz a talival? Egyébként csak a hétvége jó? Hétközben nem jó?

Nekünk az egymásmögötti babakocsi vált be. Ez peg perego duette, lehetnek egymással szemben is. Ekkor teljesen hátra lehet dönteni az ülést. Mi főleg így használjuk. A környékünkön főleg kertes házak vannak, de sok helyen nem fér el az egymásmelletti. Mi társasházban lakunk, de a tárolónkba sem fért volna be. Érdemes megmérni, hogy a tárolóba, liftbe befér-e. Ha nincs lenn tároló, és lift sincs, akkor fel kell cipelni a lakásba, ezért nem árt, ha könnyű. Esetleg az esernyőre csukható. Ezt én nem ismerem, de valaki biztosan.

Eri
simones

Sziasztok!

Üdv az újaknak! Kép Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy van egy egymás melletti, és egy (elég régi) egymás mögötti babakocsim is. Attól függően, hogy hova megyek, váltogatom őket. Az egymás mellettit viszont már kezdik kinőni a fiúk, állandóan elviszik a másiktól, ami épp nála van (játék, kifli, stb.). És nagyon szűkösen férnek el benne. De ZSófi erre rá tud állni hátulra, így ha sokat kell gyalogolnom, vagy tudom, hogy fáradt Zsófi, akkor mindig ezt viszem. A rendelőbe pl nem fér be, oda a másikkal kell menni. (Zsófi most 22 hónapos, 13 hónapos volt, mikor megszülettek az ikrek, nem nagyon lehet tőle elvárni, hogy sokat sétáljon..)
Ja, és az autónk csomagtartójába is csak az egymás melletti fér be...

Marcsi! Jobbulást a fiúknak! Biztos, hogy nem lesztek jól vasárnapra?

Nekünk elkészült az autónk, így tudok menni vasárnap, Budaörsre is.
Aki már volt ott, leírná, hogy milyen a terep? Le lehet tenni valahová a két 9 hónapos lurkót, akik csak négykézláb/kúszva közlekednek? Ja, és egyedül mennék a 4 gyerekkel. Vagy inkább ne vágjak neki? Azért 1-2 órát nem bírnak ki a babakocsiban, muszáj őket kivenni.

Vikics! Ti végülis jöttök?

Zizi
debyand

Szurkolok, hogy végre jöjjön össze a tali.
Képzeljétek, a múlt héten derült ki, hogy a sógornőm is ikreket vár. Hátast dobott a család. Az izgalmas az, hogy a meglévő nagy testvér most töltötte a kettőt, a kicsi pedig a 9 hónapot. Így anyósomnak, ha minden jól alakul, 4 éven belül 8 unokája születik két gyermekétől.
Molnárka
molnárka

Molnárka!
Gratulálok a sógornődnek! Ott is fiúk vannak csak? 8 fiú unoka lesz, vagy azért neki van lány is?
Anyósomnak két fia mellé 4 fiú unokája lett. Mindig szeretett volna egy kislányt is. Erre még várnia kell.
Eri
simones

Szisztok!
Most szóltak, hogy 1 héttel előbb lesz a záróvizsgám. Jövő héttől tanulnom kell. De ha lesz tali, elmennénk. Jó lenne találkozni már személyesen is.
Eri
simones

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?