Sziasztok!
Dejó, Brigi, Barack gratulálok a legfrisebb babákhoz:-) Mirrmurr, most aztán mindenki Neked drukkol!!!
Andi
Stella Artois! Nekem ez a kedvenc serem, persze alkoholosan jobb, de a N/A se olyan sz@r. Ez egy kifejezetten édes sörfajta. Prób ki. De az is jó, amit a lányok mondanak, fantát öntesz bele, vagy 7up-ot, a németek isszák igy
(Szerintem bűn édes lesz, de kényeg a malátaaa
)
Lányok, én nem tom mi volt tegnap, de a Fijjam nagyon nyűgös volt. Csak séta alatt aludt, amúgy ringatás volt egész nap. Este csak 10-kor szunnyadt el, persze az ölemben. Utána aludt reggelig szegénykém.
Most itt ül az ölemben, kitartóan csuklik és ha jól hallom - és érzem - akkor azért van csendben, mert tojik
Pelustapasztalatok: nekünk a Liberó Baby lett a befutó. Igaz, néha ebből is kifolyik a tartalom, mégpedig hátul, ahol a zöld gumirozása van. ha az nem lenne, szerintem megtartaná a tojcit. Majd irok nekik
Hosszú idő után tegnap történt először, igaz, akkor a nyakáig olyan lett, mosthattam a gúnyáját.
Fiam kitartóan sz@rik
Lehet, ma is mosok?
Lassan etetek és újabb séta következik. Semmit nem aludt ugyanis, csak délelőtt a babakocsiban. Elsétáltam az autószalonba, ott persze felébredt, de csak nézelődött, pedig tartottam tőle, orditani fog. Nem martad meg napok óta a kiságyában. Semmit nem alszik, csak ha sétáltatom. Remélem ez majd változik.
Na, szerintem teli a pelus, mert elkezdett panaszkodni. Megyek, kipucolom.
Mariann
Lelketlen anya én is szoktam lenni, hajjajj! Hétvégén alig várom, hogy lepasszolhassuk a nagymamának, s igy 3 óra szabadidőhöz juthassunk.
Sajnos jövő héten a fodrászt, kozmetikust is igy kell megoldanom, bár e kettő elfoglaltság eddig még sosem fért bele 3 órába.
F.Kata
Hogy csináljátok, hogy Szöszike olyan nagy lett? Peti jó, ha a 4800-at eléri a jövő heti mázsálásig. Pedig tömöm rendesen, s most az étvágyára sincs panaszom. Bár lassan fogalmi zavarom lesz a kicsi-nagy-ot illetően
Én Őt kicsinek és törékenynek látom, mig mások állandóan 3-4 hónaposnak nézik. A kedves idős nénik-bácsik pedig kislánynak...
Móki
OK, társtulajdonos lehetsz a tejivóban, bár a közös brain-storming eredményeképp egy night-club verziót javasolnák, ugyanis napközben van rá kereslet
Tegnap éjszaka nem volt tejömlés, talán köszönhető annak, hogy nem ittam sört, vagy talán mert peti esti evése is elcsúszott, nem tudom.
Ajjajj, a panaszkodás átcsapott fülsiketitő ordításba.
Sziasztok
Szilvus