Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kép

Olyan boldog vagyok Kép Ismét emelkedett Nándinak a hematokritja, kaptunk egy hét haladékot. Jövő hétfőn újabb vérvétel, nem kellett maradni Kép
Nekünk eddig majdnem minden etetésnél - 5 alk./nap - volt trotyi, de most hogy vasat szedünk ez lecsökkent. Annyira, hogy tegnap csak 1x volt, így kaja közben és után voltak görcsök és pukik. Ma szerencsére már 3x volt, és még lesz egy esti etetés. Nándi átlag 4 óránként eszik, +/- félóra, és egyszer kibír 6 órát is, általában éjjel.

Baracknak és családjának hatalmas gratuláció Kép Jó egészséget, sok boldogságot kívánok a családnak! Kép

FKata Kép
Lili hatalmas baba lett Kép És attól a szőke hajtól el kell ájulni, csodaszép, csak ámulók Kép Mégis hány kiló Őszőkesége? Kép

Pesztus Kép
Üdv közöttünk, gratulálok Zsoltikához! Kép
Az alataás miatt tényleg ne aggódj, lehet hogy csak egy kis melegségre vágyik a baba. Nándi elalszik egyedül is, de van hogy letesszük a mi ágyunkba, és elég hogy mellette fekszünk, megnyugszik. És én is szoktam ringatni, ha nagyon nyűgős, és kínlódik, de nem tud elaludni. A zajok egyre jobban zavarják, de szól neki alapjáraton a Kossuth rádió egész nap, egyfajta alapzajként.

Szilvus Kép
Köszi a képet Peti babáról Kép Ha egymás mellé tennénk, szinte két tojás Kép És súlyban is megegyeznek majdnem Kép Tényleg jót mosolyogtam Kép
Irigyellek ám, egy ciciből 150?! Kép Ez igen! Kép Nekem sajnos a kettőben van ennyi egyszerre, nagyon jó esetben 180. Ha ideges vagyok, akkor csak 80-90. Pedig vedelem én is a sört, de holnap veszek még egy adag homeobogyit is.
Az nem túl jó, hogy ennyire kezdesz elfogyni, de irigylésre méltó, hogy ilyen hamar visszanyerted királylány korod súlyát Kép

Karmen Kép
Köszi az ötletet, csinálok sós vizet szemmosásra, ez igazából a fiziológiás oldat, de a gyógyszertárban 2 deci steril kerül 500 Ft-ba.

Eszty Kép
Nándi is nagyon figyel, követ a szemével. A pelenkázóról lát valamit, aminek nagyon tud örvendeni. Tegnap már hangosan is kacagott, olyan édes volt, azt hittem megzabálom Kép

Kitty Kép
Nekünk mondta a szemorvosnő, hogy esetleg át kell fecskendezni a könnycsatornát. De említette, hogy elmúlhat. Jó, hogy Rékának elmúlt, nem bánnám, ha nem kínoznák még ezzel is Nándikámat.

Móki Kép Köszönjük a jó hírt! Kép

Brigiéknek gratulálok Lucához! Kép Ezek szerint meggondolta magát a Pici és kibújt mielőtt befektették volna a mamáját Kép Jó egészséget, sok tejet kívánok! Kép

Üdv,
Pumukliék
pumukli

Majd elfelejtettem...
Mirmnurrnak nagyon-nagyon drukklok! Kép Kép

Üdv,
Pumi
pumukli

Pumi! De jo látod segitett a sok drukk!! szivesen, nekem szemészorvos mondta, nem tudtam patikéban olyan drága. Természetesen forralt és lehütött vizzel mpsd neki. Én massziroztam a könnycsatornát és elmukt ahogy irtam mire eljutottunk az orvoshoz.
Ja és most is masszirozom mert ujra el tud tömödni!

na egész jol viselte a kengurut 4 honapos kortol van de elveszik benne űorsi, a karját ne is tudja még a sziv fölé tenni. Elaludt benne gyorsan igy remélem sokat tudjuk használni. Bár a gerincének félek ne ártson, hátha késöbb nem kell használnunk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Először is nagy-nagy gratuláció Briginek a lánykához,várom a képeket.

Mirmurrnak pedig megy a drukk!!!!!!

Terv szerint benéztem volna délután is, de sajna Réka elég rendesen belázasodott a 3 hónapos szuritól. Délután a popóban 39-et mértem( ugye le kell vonni ebből 5 tizedet? Már olyan rég mértem végbélben hőt) És este fürcsi előtt 39,5-öt mértem. Talán mostanra levitte egy kicsit a kúp a lázát,de nagyon odavolt.Csak sírdogált, nyöszörgött, és olyan szomorúan nézett. Még ilyent nem tapasztalt.Remélem éjje jól aluszik majd a kúptól, és reggelre már rendben lesz.Olyan rossz nézni,hogy szenved egy ilyen csöpp,és nem tudok mit tenni.

Karmen!
Olyan sokan hordják kenguruban a babájukat,nem lesz Orsinak semmi baja tőle.Különösen,hogy mint tudjuk egy kis tornászbajnok, már úgy mozog,mint egy féléves.

Én is vettem ma Schlossgold-ot,kíváncsi leszek holnap a tejemre. Amúgy én van,hogy 1,máskor meg 2 mellből szoptatok. Nagyon nem egyforma mennyiség van a kettőben.A balból 80,délelőtt 150 körül tud kiszopni Réka, a jobból délelőtt 250 körül,délután 150 körül.Azért bőven elég neki, reggelente még fejek is.

Pumukli!
Gondoltam Rátok,hogy nehogy a kórházban kelljen maradnotok!Örülök,hogy javult Nándibaba eredménye.
Tényleg,Nándi és Peti hogy hasonlítanak!!!

Megyek aludni,mert reggel korán lesz ébresztő. Dórikáék osztálykirándulni mennek,korán indulnak,és még szenyókat is kell csinálnom indulás előtt.

Puszi

Kitty
kitty123

Sziasztok!
Köszi a további infokat, lehet az a baj, hogy már túlpörgeti magát mire leteszem, majd megpróbálom időben hagyni őt egyedül.
Rita!
Nálunk napi 2-3-szor van kaki, van egy un. "kaki-póz", ami biztosan hatásos nálunk: a lábamat felteszem egy lábtartóra és ezzel támasztom meg a hátát, tulajdonképpen félig ülésben van. Kicsit "beszélgetünk" így és egy idő után látom, hogy elkomorul az arca és erőlködik, s ezt mindig kíséri is a várt eredmény.
Szilvus!
Petike nagyon aranyos! Zsolti még nem tudja szopizni az ujját, az öklét tuszkolja a szájába, de eléggé felidegesíti magát rajta, hogy nem fér be. Ma először láttam az ujját szopni,de csak azért mert éppen csörgött a telefon és a sírására-bármilyen erősen is ordított-nem tudtam odamenni. Mire végeztem a beszélgetéssel megnyugodott az ujjával a szájában. Lehet, hogy ez lesz a megoldás!
Karmen!
Gyönyörű a mosolya a Kishölgynek! Zsoltika eddig kétszer volt hordozókendőben, ami szinte ugyanaz mint a kenguru (olan megkötéssel elöl ültetve használom) és nagyon szereti. Oltás után azonnal megvígasztalódott és elaludt benne. Én is tartok tőle, hogy a gerincének nem rossz-e, de a múltkor ebben voltunk a doktor néninél és nem mondta, hogy bármi baj lenne belőle. A használati utasításban és a Kismama magazinban is azt írják, hogy újszülött kortól használható.
Eszty!
Nekünk is a gyerekorvos adott beutalót az Ortopédia Klinikára (XI. ker. Karolina út), itt ultrahang is helyben van. Azért küldött ide, mert úgy találta, hogy nincs minden rendben, de szerencsére nem volt semmi baj. Azt hiszem ez egy központi hely, mert van akit a kerületünkből máshova küldenek. A beutalót viszont kérik. 6 hetes és 3 hónapos korban kell menni.
Zsoltika is van, hogy valamit nagyon néz és mosolyog, de nem tudok rájönni mit lát, merta közelben nincs igazán semmi. Mostanában viszont már nagyon mosolyog ránk is, főleg a papájára, kicsit féltékeny is vagyok rá!
Brigi!
Sok örömet és egészséget kívánok a babához! Ezek szerint Nálad se várta meg a baba az indítást!

Ami az evést illeti én rengeteg édességet eszem, pedig egy ruhám se jó, az Anyukámat fosztottam ki, hogy valamit fel tudjak venni. Úgyhogy irigyellek Karmen, hogy fogysz! Nem tudtok valami jó baba-mama tornát?
Üdv: Eszter
pesztus

Sziasztok!

Talán illene bemutatkoznom, de én ehelyett belevágnék egy rövid beszámolóba! (No nem illetlenségből, csupán-ebben a helyzetben még kimondani is szörnyű-azért, mert fáradt vagyok; igaz kellemesen!)
Hajnali fél négykor még csak sejtettem, hogy ez lesz életem legvarázslatosabb napja (ám nem az utolsó!!!). Kis vérzés Kedvesemnél, nagy pánik nálam. Mire elindultunk már tízpercenként jöttek a fájások. Nem baj, gondoltuk csak egy sarok és már taxiban is vagyunk. Ehelyett a megszokott-napközben unatkozó-40 taxi hűlt helyét találtuk. Gyalogoltunk. A kórházban meg zárva volt a főbejárat (!), kár hogy nem tudtuk hol lehet akkor bejutni. Mégis bejutottunk, innen már nem lehet gond. (Jaj, itt kell elnézését kérnem mindenkinek, de mellőzöm a részleteket, ugyanis számtalanszor láttam, hogy Brigi milyen mély áhítattal olvasta mindig a szüléstörténeteket, én pedig nem szeretném ettől az élménytől megfosztani!) A szülésznő tündér volt, és a dokival is elégedettek lehetünk...
APA LETTEM!
Soha nem hittem volna, hogy tizenkét órára van tőlem (helyesebben: tőlünk) a földi mennyország. Nem akarok senkit kelletlen, patetikus felhangokkal teletűzdelt sorokkal untatni, de fantasztikus volt, amin ma keresztül mentünk! Eddig úgy gondoltam Adam F a zenei ász, egy fenét, gyermekem sírása a legszebb muzsika a Földön! Féltem a rosszulléttől, s közben a születés minden pillanatot "kiélveztem" Látni, ahogy a kis hajas gombóc-jó mélyről indulva-befészkeli magát, majd lassan elindul meghódítani a külvilágot. Azután ez a Szépség csendesen körülnézett; figyelte azokkal a szikrázó kék szemeivel, hogy hová is érkezett. HOZZÁNK, NEKÜNK! Megérinteni, és gyengéden csókot lopni a homlokára, nincs szó, amely elmondhatja mit is jelent mindez. Sírtam volna, ha nem lennék ilyen átkozottul (hmm) férfi!?
Csupán ennyit akartam mondani, és persze azt, hogy köszönjük a sok-sok segítséget!
Puszi mindenkinek!

P.S.: Mennek a képek!

Manófalvi apuka Kép
KépKép

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!
csak egy picit jöttem, mert Tomika az utóbbi 2 éjszaka elég rosszul aludt. Napközben is csak séta közben a kocsiban aludt el hosszabb időre. (Én meg ugye így nem tudok aludni!)Szegénynek szortyog az orra. Kénytelen voltam orrszívót használni, de úgy sajnálom. Valószínű, emiatt is nehezebben alszik el, és ébred föl sűrűbben.

Pumukli!
Nándi igazi nagylegény! Örülök, hogy nem kell kórházba mennetek!

F.Kata!
Lili nagyon édes a szőke hajával!

Brigiék!
Gratula az egész családnak! Jó egészséet kivánok!

Barack!
Gratulálok!

Rita!
Az unokatesódnak szintén gratula!
Tomika naponta 1-2x szokott ...

megyek, föléberdt!!!
Ptünde
ptünde

SziasztokKép

BarackKép
Gratulálok a kisfiadhoz! Sok tejecskét és minden jót nektek!

BrigiKép és APAKép
Gratulálok Lucához! Bár tényleg nincs messze tőletek a kórház, de akkor is! Fantasztikus, hogy csak úgy besétáltatok szülni! Luca gyönyörű, és nem is lett pici!!! Szüléstörténetet várjuk majd Brigitől!!! Sok tejecskét és minden jót nektek!

Nálunk továbbra sincs semmi különös. Nádját kiütöttem a vacsival (180-at evett), alszik, mint a tök. Kép Mondjuk napközben csak akkor volt ma hajlandó aludni, ha babakocsiban sétáltunk. Délelőtt a nagypapa vitte 2 órás sétára, délután én. Pelus változó, de szinte mindegyikben van egy kis kaki, 1-2-ben pedig több. Ja, ma sugárban lekakilt a lányom - sikerült elugrani, így csak a nacim bánta -, utána pedig rögtön bepisilt - ezt meg az ő ruhája bánta -. Hálátlan kölyök!Kép Fürdeni imád, még azt is szereti, ha a fejét és az arcát locsolgatom. És néhány napja már úgy igazából mosolyog, sőt tegnap már gőgicsét is egy kicsit.
Mi a Rókus kórházba (itt született)megyünk vissza csípőszűrésre. Azt mondták 3 és 6 hetes kora között menjünk valamikor. Jövő héten fogunk menni.
Szopizni általában egy ciciből szoktunk, este előfordul, hogy kettőből. (A mai 180 kettőből volt). Jobb ciciben nekem is több tejecske termelődik. A rekord 170-en volt. Gondolom még nőhet a mennyiség, ha a baba igényei is nőnek. Én laktoherbet iszom, napi 2-3 csészével, illetve szedem a homeo bogyót. Cici ügyileg még nem tökéletes a gyógyulás, de szerintem nem isd lesz az. Ezért változatlanul bimbóvédőt használunk. A probléma továbbra is az, hogy Nádja nem nyitja elég nagyra a száját. A felső ajka nem fordul ki, és az ínyével rágja a mellbimbómat. Így az nem tud begyógyulni teljesen. Nádja átlagban 4 óránként eszik, ma éjszaka 3/4 1-kor evett és utána 3/4 8-ig aludt.

PumukliKép
Örülök, hogy Nándinak végül jobbak lettek az értékei, és nem kellett a kórházban maradnia. Drukkolok, hogy tovább javuljon a vérképe.

Nádja így nézelődik kajálás után. (Itt éppen a nagymamája vállán)

Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!
Ma hazajöttünk a kórházból!A kislányom valami tüneményesen fogadta Bence tesót,talán ennyi puszit még egész életében nem adott összesen senkinek!Most mindkét csemete alszik, így tudok kicsit írni. A szüléstörténetet holnap megpróbálom gépre vetni,sajna képet nem tudok még küldeni.Jól vagyunk,remélem a többi kismama is jól van, nem tudtam még visszaolvasni,mi minden történt csütörtök óta.Rita biztos leírta a "méreteinket", most elmegyek aludni.Jó éjt mindenkinek!
Barack
barack

Sziasztok!

Luca Apukája!
Hát..., nem vagyok egy sírós fajta, de elérzékenyültem az írásodon és szegény párom nem tudta elképzelni miért itatom az egereket. Kép
Hatalmas gratula nektek a kis csöppséghez, aki valóban gyönyörű baba. Sok finom tejcsit kívánok neki! Briginek pedig sok puszit küldök.

Barack!
Gratulálok a kisfiadhoz! Ugye kapunk majd képeket róla? Na meg persze várjuk a szüléstörténetet is.

Pesztus!
Mégegyszer üdv köztünk. Felvegyelek a táblázatba? Ha igen, írd meg légyszi a szükséges adatokat! Alvás ügyben egyébként mi is kínlódunk. 2 hét nem alvás után feladtam minden eddigi nevelési elvem és immár második éjszaka velünk aludt Kristóf. Azóta többé-kevésbé mi is tudunk aludni. Eddig ugyanis az történt, hogy éjszakánként a szopik után elaludt a kezemben, de ahogy leraktam kipattant a szeme és jött az üvöltés. Képes volt ezt játszani egész álló éjszaka. Reggelre persze hulla fáradt volt Ő is és mi is. Úgy tűnik nagyon igényli még a szülői közelséget, ez ad neki biztonságot. Ha erre van szüksége, ám legyen. Majdcsak átszoktatjuk Őt idővel valahogy a saját ágyába.

Karmen!
Orsi tényleg fantasztikus kislány! Én is nagyon kíváncsi vagyok mikor áll fel, mikor indul el, mikor kezd beszélni, stb?

Móki!
Andris jó sokat nőtt, és egyre gyönyörűbb. Ez nem túlzás, tényleg! Igazi pajkos kisfiú. Mégegyszer köszi a csípőficamszűrés infót. Kérek majd beutalót a dokinéninktől. Ő is és a kórházban is azt mondták, hogy nagyon laza Kristőf csipője. Azt nem tudom, hogy ez jó vagy rossz, de majd a szakember eldönti.

F.Kata!
Lili nagyon édi. Olyan jópofa képet vág, ... és az a haj. Kép Mindig rácsodálkozom. Tüneményes!

Pumi!
Szuperjó hír! Hátha szépen lassan visszaáll normál szintre Nándi hematokritja. De jó lenne! Szorítok, hogy így legyen. Kép Amúgy nagyon édes a kis kópé. Szilvus Petikéjével nagyon hasonlítanak egymásra. Mint két tojás. Kép

Lányok!
Szoktatok fejni? És ha igen, milyen gyakran? Én elég tanácstalan vagyok ezügyben?

Puszi: Humi
humi

Mostantól egyetlen-egyre fogyatkozott a táblázataink száma. Kép Mirmurr már napok óta nem jelentkezett és valami azt súgja, hogy talán már babázik. Bár lehet, hogy tévedek, de akkor se árválkodjon szegény egyedül a kismamis táblázatban. Kép

Kép
humi

még egyben.
gratulálok Baracknak és Briginek!
mirmurr
mirmurr

Jó reggelt!!!!

Gyönyörűen süt a nap, kialudtam amagam, mi kellhet még? Kép

Brigi, Apa, még egyszer nagyon sok örömet Lucához!!! (sikerült jól megríkatni, és még nem is a szüléstörténet voltKép )Hihetetlen, hogy ilyen érzés lehet egy apának is a gyermeke megszületése!
Azt hiszem nagyon szerencsések lehetünk, hogy ilyen apukákat találtunk!Kép

Pumi, örülök a jó eredményeknek!

Mariann, Nádja nagyot nőtt!!! Tündéri!

Humi, lassan egy hete, hogy nem fejek- tehát 8 hétig igen, fejtem - akkor már kellett a kifejt tej is, úgy tűnik, így benn hagytam. Manóka gyakrabban is evett, anya pánikolt, mint egy őrült- egy héttel ezelőtt olvasható a pánikrohamKép -, de most VAN BŐVENKép, úgyhogy reggelente fejni fogok, mert naggggyon feszít.

Barack, üdv otthon, nagyon jó volt olvasni, hogy Bence olyan nagy örömmel fogadta a tesót. nagyon várjuk a képeket és a szüléstörténetet! ( ha teszel fel képet az albumba, a címét írd a profilodba, és akkor sokszor tudjuk nézegetni a csemetéidetKép )

Szilvus, mehetek a tejivóba társtulajdonosnak? Kép

Pesztus! Kérünk képet!!!!!! Nagyon szeretnénk már látni is Zsoltikát!!!(és a családját! )

Szép napot, nagy sétákat, jó sörözést mindenkinek!

Pusza,

Móki
móki

Humi! Hát nem értem de eddig nekünk amiatt volt csipövizsgálat hogy laza a csipője. Most meg kötött a bal oldal. Ezek szerint változhat gondolom én.

Kitty! Orsi nem lett lázas de kapta automatikusan a kupot. Nekem viszont senki nem mondta (1 hete tudom véletlen) hogy a végbélben mért hő több. Kép

Humi! én este-reggel fejtem, egy ideje már csak reggel, mert este eszik többször alvás elött és most már kiüriti a ciciket. Orsinál is igy volt eleinte amikor letettem felébredt végül akkor jöttem rá az a jo ha a kiságyban alszik el eleve. Én sose mertem magunk mellé venni, mert ismerösnél azota nem tudják kitenni a gyereket a szülöi ágyból.

Barack! de jo hogy ti is otthon vagytok és hogy nem féltékeny a lányod.

Hajrá Mirmurr!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv Mindenkinek!

Mivel múlt hét óta van saját gépem és netem is itthon, végre tudok újra írogatni, a netkávézóból ez nem igazán működött, Lili megszületése óta pedig egyáltalán nem lett volna alkalmam....Úgy örülök, hogy újra képben vagyok!!!Kép

Lili 9 hetes múlt,most épp alszik,ilyenkor délelőtt jó nagyokat alszik, aztán ahogy közeledünk az este felé,egyre kevesebbet,éjszaka pedig megmarad a 3 órás evészet, úgyhogy nem sok alvásban van részem egyelőre...

Sajnos kezdetektől fogva nem volt túl sok tejem,pedig iszom a Laktoherbet, vettem homeobogyókat is, a sörtmég nem próbáltam, nem tudom, hogy meg tudnám-e inni, annyira undorodom tőle. Egy darabig tápszerespótlást adtunk,most viszont van egy anyuka,akitől hivatalosan hordjuk az anyatejet, ez azért jobb, mint a tápszer, remélem az anyukának sokáig lesz még feleslege, habármost elkezdett csökkenni a lefejt tej mennyisége nála is (a kislányaink szinte egyidősek).

Nálunk a cumisüveges táplálás nem okoz gondot, Lili elfogadja, de ez nem okoz problémát a szopizásnál, mindig a cicit keresi, csak nem mindig azt kapja...Kép Nekünk egyébként az Aventos cumisüveg jött be, a Nuk nem.

Csípőultrahangon mi is voltunk, mert kötött a csípője a farkevés miatt, már régóta használjuk a terpeszpelust,ami nem egy kellemes dolog, de megoldottuk, hogy a rugin kívülre raktuk, mert a legkisebb méret is nagy volt rá és kidörzsölte a combjait.
3 hét múlva megyünk vissza kontrollra, remélem akkor már azt mondja a doki, hogy levehetjük ezt a vacak terpeszpelenkát...

Most búcsúzom, de ezentúl rendszeresen itt leszek újra!!!Kép

Üdv
Andi
bagandre

Kép

Egy tegnapi kép Liliről...
bagandre

Kép

és egy másik...
bagandre

Sziasztok!
Brigi, Barack gratulálunk!!!Kép
Mirmurr!Drukk!!!!!!!Kép
Babák gyönyörűek!
Andi!Én málnaszörppel vagy vmilyen édes üditővel iszom, így egész jó íze van a sörnek.Jó sörözést mindenkinek!Kép
Mi ma megyünk a 2 hónapos oltásra, remélem minden rendben lesz.Meg is méretem a dokival is hátha az én mérlegem rossz és túl sokat mutat.Majd délután jelentkezem az eredménnyel.
Pumukli drukk Nándikának!
Puszi minden babának és mamának.
F Kata+Lili (aki ma 2 hónapos)
Kép
filep_katalin

Kata! eddig is gyönyrü baba volt, de most már csodaszép Lili, szuper ez a kép!!

Andi! ugy látszik minden Lili csudaszép.

én is utálom a sört Kép

Ha nem unjátok a filmeket itt egy újabb:
http://web.axelero.hu/amina512/orsi_jatszik.zip

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Andi,Lili gyönyörű.Milyen szép szemei vannak.

És a másik Lili sem marad le szépségben.Tényleg lekörözhetetlenek vagyunk babaszépség terénKép

Mi tegnap voltunk mérésen, 4 kiló 70 dkg volt.
Hát a tápszer alaposan hízlalja, dehát ez van.Még mindig jobb mintha nem fejlődne.
Június 4.re kaptunk időpontot csípőszűrésre a Péterfybe, remélem nem járunk úgy, mit ti a Heim Pálban.Majd beszámolok.
Nekem sajna végeleg elment a tejem, öszesen 10ket tud csak szopniKép
Próbálok feltenni tegnap készült képet.Kép

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

úúúú, ez lemaradt:
puszi mindenkinek, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Léna! Sajnálom hogy már nincs tejed, én sose értettem mitöl van ez valakinél. Hiszen ha szoptattál akkor újra kellene termelödnie, nem?
Ne aggodj én is tápszeres voltam, téged legalább nem piszkálnak vele hogy nem elég jo a sulya, engem meg ezzel idegesitenek már halálra. Sára is gyönyörü közelebbi képet is tehetnél fel.
Hadd csodáljuk.

Szerintem is minden baba szép, imádom öket nézni!! Jo látni folyamatosan más babán is hogy változnak, olyan édesek!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok !

Mi sem tűntünk ám elKép Most már igyekszem sűrűbben jönniKép
Megvagyunk, jól vagyunk. Anna jó kislány, bár múlt héten egyszer sírt úgy, hogy elvittem a dokihoz. Nem nyugodott meg semmitől, se cici, se babusgatás. Az meg jól kiröhögöttKép
Anna most 6 kg körül van, centijét nem tudom. Csak szopizik, de közel nem annyit, mit a ti babáitok. Az átlag 100 - 150 között van. Este meg még kevesebb. Az éjszakát két hétig átaludta, most kel 3-4 körül meg 6 körül. De úgy tűnik, jobban hízik. Nála is 10 perc a szopi és alszik vissza. Bezzeg PETINÉL EZ ÚY NÉZETT KI, 30 PERC SZOPI, UTÁNNA 1-1,5 ÓRA VISSZAALTATÁS. (óh, most látom, megnyomódott a caps lock, már nem írom újra)
Szóval, ilyen gond nincs, ő is szopja az ujját, de én nem bánom, én is szoptamKép Egyetlen üvöltős dolog: A fürdés. Na nem a fürdés, hanem amikor kiveszemKép Pedi nem fázik, tuti.

A fontos kérdésem, mert miért ne agódjak: Ha kézben van, nem kell tartani már a fejét, megtartja. Ha a csuklójánál fekvésből felhúzom, elvileg akkor is. Viszont hason abszolút nem emeli. Igaz, eddig életében kétszer feküdt (2-3 percet) hasom, mert rettentően utálja, csak dörzsöli az orrát az ágyhoz, fújtat, meg hisztizik.....most valami komoly fejlődési rendellenessége van????

Óh, ébredt, menek.

Na két kép azért:

Puszi: Maszat/Kata Kép

Kép
maszat

Maszat! Már mindenkinek agyondicsértem a babáját neked se tudok ujat mondani, mint hogy csodaszép kislány!! Annyira édes.
Nyugi, Orsi is ilyen. Utál hason, ordit, nemrég elviselte 2 percig akkor tartotta a fejét szépen. De 1 hétre rá megint belefurta az orrát az ágyba és üvöltött. Szoval semmi baja, az enyém se fejlödik ugy, nyilván akinek többet van hason jobban erösödik a nyaka. Majd ök is ügyesednek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen és Maszat!

Szerintem nem kell aggódnotok a fejemelésen!!!! Nálunk Lili a csípőjemiatt sokat fekszik hason, szereti is, emiatt nincs is más választása, mint hogy emelgesse a fejét és kinyomja magát alkarból,úgy ahogy Karmen is írta, akinek többet van hason, ezeket hamarabb felfedezi, de rendellenességről vagy lemaradásról szó sincs!!!

Maszat!
Nagyon szép Anna, a második képet benevezhetnéd reklámfilmbe is...Kép kár, hogy az ember olyan ritkán tud elcsípni ilyen pillanatokat, arcokat...

Karmen!
Sajnos én is küzdök a tejtermeléssel, éjszakára csak akkor lesz rengeteg tejem,ha az esti etetéseket kihagyom és pótoljuk a hozott anyatejjel. Ha Lili megéhezik 2 óra múlva és a szopizást egy órával azelőtt hagytuk abba, egy óra alatt alig termelődik valami...

Szerintem a méricskélés minden etetésnél csak felidegesíti az embert,én már örülök,hogy nem kell méregetni, a gyerekorvostól kaptunk az elején egy digitális mérleget, de 2 héttel ezelőtt elvitte egy újszülöttnek, így én most már csak havonta egyszer fogom megmérni a dokinál (most 4650 gramm volt 9 hetesen). Nekem így sokkal jobb, Lili biztos nem éhezik, azt meg úgyis látjuk, hogy fejlődik. A cumiüveges etetéseknél úgyis látom, mennyi a kapacitása (jelenleg max. 130ml).

Kép gyerek közben elaludt a karomban, ahogy írtam nektek...Kép
sose gondoltam volna, hogy ez ilyen érzés lehet, de nektek asszem nem kell magyarázni, akinek meg még nincs gyereke, annak úgyse lehet leírni ezt az "imádatot"...

Andi
bagandre

Kép
íme
bagandre

u.i. őszintén szólva nem nagyon tudtam, hogy mire lesz majd jó az ADSL előfizetéshez kapott ajándék webkamera, de most már tudom:például ilyen képek elkészítéséhez, még ha nem is a legjobb minőség és belelóg a kamerát fogó kezem is...Kép
bagandre

Sziasztok!

Ma már talán egy fokkal alacsonyabb Réka láza,de még mindig 38 körül van. Remélem túljutunk már rajta,mert látszik,hogy szenved szegényke.

A sörteszt OK.Reggelre olyan kemény cicikre ébredtem,hogy ihaj,pedig éjjel 3x is evett Réka. Úgyhogy ma is bontottam egy üveggel.

Manófalvi Apuka!
Gyönyörű a kislánykád, várjuk Brigitől a történetet,ahogy Ő emlékszik. Jó volt olvasni,hogy egy apuka,hogy éli meg a születést.

Na, hallom kel Réka,most,hogy lázas,még jobban igényel.
Rakok fel 2 képet,pár napja készült.

Kitty
Kép
Kép
kitty123

F_Kata!

Hogy iszod a sört édes üdítővel? Beleöntöd a sörbe vagy rögtön a sör után lenyomod az édes üdítőt, hogy elnyomja a sör rossz ízét?

Milyen sört isztok? Mit tudtok ajánlani, ami a legjobb ízű, NEM KESERŰ????? Várom a tippeket!

Hát itt tényleg minden baba gyönyörű, Réka pirospozsgás arca tök aranyos!Kép
bagandre

Hahó mindenki,

Tényleg csodásak a babák. Most alszanak a csajok kata meg oviban gyorsan írok pár sort.
Nem is gondoltam, hogy van még rajtam kívül ember aki utálja a sört....
Karmen említetted nem, hogy 24-én Pesten leszel?... (lehet hogy tévedek) Esetleg lehetne egy talit szervezni a már hurcolható babákkal. Persze, semmiképpen nem hagynám ki a most született babákat sem, de úgy is kell sokat levegőzni.
Sajnálom, Léna, hogy elment a tejed. lényeg, hogy minden egyéb rendben van.
Maszat,
csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem is azok a babák tudják jobban tartani a fejüket akik sokat vannak hason.
BArack, nagyon jó hogy a tesó így fogadta Bencét, mert így a lelked is rendben van és az sokat számít 2 gyereknél. Na megyek

Rita
boksay_rita

Most olvastam, hogy a babanet a gyereknapon május 30.án csinál egy babarétet a Vajda hunyad vár mögött, szerintem ott is talizhatunk, függetleül attól, hogy 24-én összefutunk vagy nem.
Nézzétek meg a babanet kezdőlapon megtaláljátok.

szia

Rita
boksay_rita

Sziasztok,
Ma szinte egész nap alszik Andris. Ez ok?????

Gyönyörűek a babák!!!! Egytől egyig! Ritához szeretnék csatlakozni: valóban egy nagyon szerelmetes nyár előzhette meg ezt a tavaszt, mert ezek a manók csodaszépek - túlzás nélkül!!!

Léna, sajnálom, hogy elment a tejed, de egy cseppet se aggódj a tápszer miatt. A fő, hogy fejlődjön Sára!!! ( Amilyen kitartóak voltatok tejcsiügyben, le a kalappal előttetek!!)

A sörutálóknak talán bejön a Maci kávé- kevesebb a malátattartalma, mint a sörnek, de iható, és hat! (Bevallom, én a mostani állapotomat - hatalmas dudák- ezek kombinációjának köszönhetem+homebogyó(+ Andris 2 óránkénti kajálása múlt héten. Mostanra megint visszaállt 3-4 órára)). Dehogy hagynám abba, inkább holnaptól minden reggel fejek!

Karmen, megnéztem Orsit! csoda, hogy még nem zabáltad meg!!!!!! Tündéri!!!!!!Kép

Megyek lassan, öblítek egyet, mert a fiacskám megint összetojta magát reggel, volt nagy suvickolásKép (De eddig a 4 Huggies pelusból-ból csak 1x folyt ki, ez bíztatóKép) Lehet, hogy nem is a pelusokkal van a baj. vagy én vagyok egyszerűen béna, vagy Andrisnak van olyan technikája, ami egyszerűen kivédhetetlenKép Már nem is mérgelődömKép

Pusza

Móki
móki

Hali, gyors leszek.

Most beszéltem Brigivel, kicsit javítom a paramétereket: délután 4-kor született luca, 2900 grammal, s gyönyörű. A többiről majd ő mesél.
Pusza,
Móki
móki

Rita! május 30 lett volna de nem akkor megyünk hanem jun. elején még nincs pontos dátum majd megirom.

Kitty,Andi! nincs szo milyen gyönyörüek!! már annyit dicsértem öket, de látom minden baba egyre szebb pedig mindig azt hiszem már szebbek nem lehetnek.

Móki! köszi, eddig nem videoztuk Orsit alig pár perc van, most potolgatom. Nálunk is kifolyik a kaka mindig.

Sajna én nemcsak a sört utálom hanem a kávét is.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Én is utálom a sört, de ha beleöntitek a málna szörpöt az elnyomja a keserű ízt.
KarmenKépmegnéztem a videót.Kép
Túl vagyunk a szurin.Lilike egész jól viselte.Csak kicsit sírt, és nagyon bújt hozzám.
Vígasztalásul azonnal meg kellett szoptatnom, pedig evett előtte is.Kép
Szóval ruhástul mérte a doki (6350g-nak),ruha nélkül 5740g.2 kilót hízott 2 hónap alatt.
Kitty Réka nagyon édes!
Andi nemhiába ezek a Lilik egyszerűen gyönyörűekKép
F Kata+ a 2 hónapos Lili
Kép
filep_katalin

Sziasztok!

Ennyi gyönyörű babát! Kivétel nélkül fantasztikusan szépek. Csatlakozom Mókihoz. Valami lehetett a levegőben tavaly nyáron. Bármi is volt az, csodaszép babák születtek tőle. Kép

Móki,
Az elején is kifolyt nektek a pellusból a tartalma? Csak ezért kérdezem, mert nálunk ezalatt a rövid idő alatt az vált be, hogy lehetőleg kisebb méretű pelenkát veszek (pl. még mindig a 2-4 kg-os pelenkát használom a 3,2 kg-os Kristófnak). A 3-5 kg-os méretűekből pl. fajtától függetlenül kifolyik nálunk is a nagy mű, a kisebbekből viszont soha.

Mirmurr,
Nem raklak vissza a kismamis táblázatba egyedül árválkodni. Bár ha nagyon szeretnéd.... Kép Kabalából maradj a babásban, de ha nem így szeretnéd, írd meg! No és persze hatalmas DRUKK neked! Ugye tudunk majd rólad?

Rita,
Én is azt hittem, hogy egyedüli vagyok a sörutálatommal, közben pedig annyian összegyültünk, hogy akár át is keresztelhetnénk a topikot. Az ismerőseim szerint a sőrgyárak, ha rajtam múlna biztos csődbe mennének. Kata málnaszörp módszerét azért lehet, hogy kipróbálom. Nagyon nagy élmény lehetett az unokatesóddal bent lenni a műtőben. Írj majd róla egy kicsit, hogy milyen volt! No és persze gratulálok a babához! Kép

Mostanában egyfolytában tréfálkozik velem a saját szervezetem. Képzeljétek, az évek óta meglévő laktózérzékenységem, mintha elvágták volna. Reggel+este is megiszom fél-fél liter kakaót és semmi bajom nincs tőle. Viszont a laktózmentes tejtől - amit évek óta iszom - csupa kiütés leszek. Ez a szülés óta van így. Hogy mikre nem képesek a hormonok (gondolom ez okozza)?!

Nálunk minden rendben, bár Kristóf ma nagyon nyűgös volt. Amúgy hihetetlen tempóban fejlődik, kinőtte az első rugijait is.
Itt küldök róla egy friss fotót, hogy a kislányok mellett legyen egy kisfiú is. Kép

Puszi: Humi

Kép
humi

Sziasztok!
Képzeljétek: megírtam a szülésem történetének 3/4-ét,majd elmentettem, mert felébredtek a bébik,most meg keresem, erre elszállt az egész!Kép
Milyen szépek ezek a tavaszi babák!!!Le a kalappal mindenki előtt!!!
Most pedig megpróbálom újraírni:
Csütörtökön fél tízre NST-re voltunk hivatalosak.Már éjszaka éreztem valamit, de végül csak a hasam ment, így hát szépen elmentünk a kivizsgálásra.Csabi végül velem tudott jönni, bár akkor még nem is sejtettük, hogy ez micsoda szerencse!A vizsgálat alatt éreztem két fájást, de nem volt túl erős, így nem is agódtam.Rögtön utána mentünk a Doki nénihez.Előtte behívtak egy vérnyomásmérésre, és ott is jött egy fájás.Na, mondom most talán már szólni kellene: azt hiszem szülök.Erre rögtön soron kívül behívtak a Dokihoz,aki megvizsgált,és közölte: szerinte is szülök.Na, gyorsan át a szülőszobába, ahol Csabi majdnem rosszul lett az izgalomtól és az éhségtől.Gyorsan elment enni, közben kiderült, hogy elromlott a fotoapparat,szóval még azt is szerezni kellett, közben meg egyre erősödtek a fájások!!!Szerencsére legalább az IKEA szobát kaptuk+ egy tündéri szülésznőt, aki gátkezelést csinált,úgyhogy megúsztam a rettegett metszést!Rövidre fogva, k.b. déltől kezdődtek az igazán erős fájások, és Bence fél háromkor már köztünk volt!!!Leírhatatlan volt, amikor a hasamra tették!
Csabi (végül szerzett gépet) végigfotózta ezt a csodát!Most már kétgyermekes családként éljük életünket és meg kell, hogy mondjam, bár kissé fárasztó, de két gyönyörű egészséges gyermekünk van és ez pótolhatatlan!
Boccs, egy kicsit hosszú lett!Nyugodt, ló éjszakát mindenkinek!Hajrá Mirrmurr!!!
Barack
barack

Boccs: JJJó éjszakát!
Barack
barack

Sziasztok,

Bárcsak nekünk folyna ki a kaki, Julcsi úgy őrizgeti, hogy majdnem egy hét után volt és az utolsó napokban már nagyon sírós volt. most próbálok én is rostosakat inni, hátha így jobb lesz.
Voltunk csipőszűrésen egy hónap mulva újra kell menni, mert a doktornéninek nem tetszett az egyik oldala, már ultrahangon, mert mivel nekünk volt az unokatesómnál csipőficam, nekünk mindíg kell menni ultrahangra is. Azt mondta ne aggódjak, ne fektessem oldalt csak hason és háton, és szerinte a következőn már minden OK lesz. Remélem.
Móki, OK a macikávét szeretem.
A júniusi kismamában leszünk benne Julival meg a szüléstörténettel.
Humi, A császámetszésben sok, sok érdekes volt számomra, főleg a varrástechnikák, meg néhány fogás amit majd csütörtökön megtudakolok a hat hetes kontrollon, mit is láttam. De ami ezen felül csodálatos volt, hogy mekkora anyatigris ugrott elő az unokatsómból rögtön és a 3. napon már jött is a tejci.
Na megyek aludni, mert lefordulok a székről.
Puszi,

Rita
boksay_rita

Hát nekem a kisebb és nagyobb méretü pelusoknál se változott a helyzet, már beletörödtem hogy kakálás után átölzötünk én meg mosok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

RitaKép
Hú, micsoda sztár mamák vannak itt. Akkor most türelmetlenül várom a Kismama legújabb számát.

BarackKép
Kaphatnánk képeket is?

HumiKép
Ez a tejérzékenység dolog érdekes. Nekem ugye borzalmasan ronda lett a bőröm terhesség alatt, de mostanra rendbe jött.
Sört én nem utálom, csak nagyon ritkán iszom. Évente max 4-5 alkalommal. Prágában pédául muszály sört inni... Azért tegnap vettem én is alkohol mentes sört. Még nem kóstoltam meg. Állítólag alk. mentes nem finom a "rendes" sörhöz viszonyítva. Majd délután tesztelek.
Kristóf nagyon ari Kép

AndiKép
Jó, hogy újra gyakrabban tudsz majd közénk járni Kép

Eddig Nádját csak 1x kellett átöltöztetni, mert nyakig kakis lett. Pamperst és Liberót is használunk, 3-6 kg méretben. Talán azért nem volt több "baleset", mert szinte minden pelusban van kaki, így nincs olyan sok egyszerre.

Ma egyébként nagyon nyűgi, most is csak úgy hajlandó szundikálni, hogy itt alszik a bal karomon 8amit már alig érzek).

Tegnap egyik szopinál már 180-at termelt be. Azt hiszem ez egy 1 hónapos babónak egy kicsit sok. De egyszerűen kiköveteli magának ezt a mennyiséget. Este és hajnalban is egy ciciből evett 130-at. Gondoltam ez elég lesz, 1 órán keresztül hisztizett mindkét evés után, egészen addig, míg a másik ciciből nem kapott még enni. Igaz, hogy valószínüleg éppen ezért 4-5-6 óránként kér enni.

Ti babáitok mennyit és milyen gyakran ettek 1 hónaposan?

Hason feküdni nagyon szeret, ezért Nádja is emelgeti a fejét és kinyomja magát. Bár, már 2 naposan emelgette a fejét, mikor a vállamra dőlve pihizett.

Albumba raktam fel néhány új képet.

Na, megyek, megpróbálom becsempészni az ágyba... elzsibbadt a karom, már nem is érzem.

Mariann
tmarianna

Sziasztok

Én is utálom a sört... éppen most sikerült beleborítani majdnem egy egész dobozzal a klaviatúrára meg az íróasztalra. Még jó, hogy van mááásik...Kép

Szóval az alkoholos sör jobb. Egyébként sörügyileg, magyar gyártású sör rossz. Mindegyik. Tehát cseh és német sört iszom csak (már amikor iszom), amit még véletlenül sem itthon gyártanak.

Ja, nem sikerült becsempészi... ki gondolta volnaKép

Most kicsaptam nagypapával sétálni (a gonosz, lelketlen anya) én meg megyek aludni. Éjjel 2 órás műsor volt ugyanis....

Mariann
tmarianna

Sziasztok!Kép

Dejó, Brigi, Barack gratulálok a legfrisebb babákhoz:-) Mirrmurr, most aztán mindenki Neked drukkol!!!Kép Kép

Andi
Stella Artois! Nekem ez a kedvenc serem, persze alkoholosan jobb, de a N/A se olyan sz@r. Ez egy kifejezetten édes sörfajta. Prób ki. De az is jó, amit a lányok mondanak, fantát öntesz bele, vagy 7up-ot, a németek isszák igyKép (Szerintem bűn édes lesz, de kényeg a malátaaaKép )

Lányok, én nem tom mi volt tegnap, de a Fijjam nagyon nyűgös volt. Csak séta alatt aludt, amúgy ringatás volt egész nap. Este csak 10-kor szunnyadt el, persze az ölemben. Utána aludt reggelig szegénykém.

Most itt ül az ölemben, kitartóan csuklik és ha jól hallom - és érzem - akkor azért van csendben, mert tojikKép

Pelustapasztalatok: nekünk a Liberó Baby lett a befutó. Igaz, néha ebből is kifolyik a tartalom, mégpedig hátul, ahol a zöld gumirozása van. ha az nem lenne, szerintem megtartaná a tojcit. Majd irok nekikKép Hosszú idő után tegnap történt először, igaz, akkor a nyakáig olyan lett, mosthattam a gúnyáját.

Fiam kitartóan sz@rikKép Kép Lehet, ma is mosok?

Lassan etetek és újabb séta következik. Semmit nem aludt ugyanis, csak délelőtt a babakocsiban. Elsétáltam az autószalonba, ott persze felébredt, de csak nézelődött, pedig tartottam tőle, orditani fog. Nem martad meg napok óta a kiságyában. Semmit nem alszik, csak ha sétáltatom. Remélem ez majd változik.

Na, szerintem teli a pelus, mert elkezdett panaszkodni. Megyek, kipucolom. Kép

Mariann
Lelketlen anya én is szoktam lenni, hajjajj! Hétvégén alig várom, hogy lepasszolhassuk a nagymamának, s igy 3 óra szabadidőhöz juthassunk. Kép Sajnos jövő héten a fodrászt, kozmetikust is igy kell megoldanom, bár e kettő elfoglaltság eddig még sosem fért bele 3 órába. Kép

F.Kata
Hogy csináljátok, hogy Szöszike olyan nagy lett? Peti jó, ha a 4800-at eléri a jövő heti mázsálásig. Pedig tömöm rendesen, s most az étvágyára sincs panaszom. Bár lassan fogalmi zavarom lesz a kicsi-nagy-ot illetőenKép Én Őt kicsinek és törékenynek látom, mig mások állandóan 3-4 hónaposnak nézik. A kedves idős nénik-bácsik pedig kislánynak...

Móki
OK, társtulajdonos lehetsz a tejivóban, bár a közös brain-storming eredményeképp egy night-club verziót javasolnák, ugyanis napközben van rá keresletKép Tegnap éjszaka nem volt tejömlés, talán köszönhető annak, hogy nem ittam sört, vagy talán mert peti esti evése is elcsúszott, nem tudom.Kép

Ajjajj, a panaszkodás átcsapott fülsiketitő ordításba.

Sziasztok
Szilvus
szilvus

Sziasztok! Első próbálkozásom, hogy nektek írjak, remélem sikerül. Egy ideje nézgetem ezt az oldalat és nagyon tetszik, ahogy megosztjátok egymással örömeiteket, gondjaitokat.H nem haragudtok néha én is bekapcsolódnék. Egy kicsit magunkról:Február 26-án született meg első babócánk Matyika 2850 gr-al sima szüléssel. Párom informatikus, én óvónőként végzek kb. 1 hónap múlva államvizsgázok, egyébként gyermekápoló a szakmám.
Ennyit röviden rólunk , majd képet is szerkesztek rólunk.
Minden jót Nektek
Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Érdekes,nálunk mondhatni soha nem folyik ki a Pampers-ből a kaka. Persze,lehet,hogy ha csak napi egy,vagy még ritkább lenne...lehet,hogy a napi 3x-os elosztás miatt.

Mariann!
Az én Rékám 1 hónaposan (és még most is) kb.3 óránként eszik.Úgy látszik nem tudja,hogy az ilyen nagylányok már legalább 4 órát kihúzhatnának egyhuzamban.De nem zavar,mert egy etetés max.15 perc,sokszor még 10 sincs.

Rita!
Jár a Kismama újság,már várom a júniusi számot! Szegény Julcsi, biztos nem lehet jó Neki ez a heti kakilás. Az én nagylányom is már pici csecsemőként így kezdte,és 9 éves koráig meg is tartotta ezt a "jó" szokását.De hátha egy kis rostoslé megteszi a hatását.
Amúgy köszi az anyatejes emilt, már el is vitték a tejcsit.

Én is végignéztem a babákat,hát mindenki csodaszép! És,hogy nőnek!!!

Mi lehet Mirrmurral?????? Csak nem már babázik?

Én sem szeretem a sört,gyorsan lehúzok egy pohárral,és jutalomként fini csokis keksz van odakészítve,hogy elnyomja az ízét. Nálam a Schlossgold vált be. Lehet,hogy mire vége lesz a szoptatásnak,már úgy megszokom,hogy együtt sörözök a férjemmel?

Mára már jobban lett Réka, valószínű,hogy valami betegségre ráoltott a doktornő,és azért lett ilyen magas a láza. Mert lett egy kis nátha meg krehácsolás is. De ma már nem volt láza.Szegény nagyon zokon vette,amikor az orrszívóval nekiestem.

Hívnak a babaszobából,felveszem Őnagyságat.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Brigi, Barack, gratulálok a babócákhoz!

Mi is megvagyunk még, bár az élet nem egyszerű két csöppséggel! Rita, Te írtad, hogy a második baba születése után lelkileg egy kicsit kikészűltél. Valahogy így vagyok most én is. Nem tudom, meddig tart ez az időszak, de kezdek kikészülni, mint fizikailag, mint lelkileg. Imádom a két gyerkőcöt, de rém nehéz. Főleg segítség nélkül...
Ti hogy altatjátok a gyerekeket?Egy szobában vagy külön-külön? Mert nálunk ez a legborzalmasabb. Ébresztgetik egymást...A lányom ráadásul dackorszakát éli, nagyon hisztis és akaratos.De nem panaszkodok, inkább befejezem, mert a karom már teljesen elzsibbadt a kicsitől, a nagy meg éhes...

Sörben, a Tourtelt próbáljátok ki. Én sem szeretem a sört, de ez nekem nagyon ízlik. A Metróban lehet kapni.
Ami pedig a pelenkát illeti, a DM-es Babylove nem rossz. Nálunk még nem volt baleset. Pedig a kisöcsi egész nap trotyizik.

Vigyázzatok magatokra!

Erika
pera

Brigi es apuka,
nagy gratula nektek!

Mirmurr,
megy a drukk!!!!

Sort en sem szeretem, mar a szagatol is rosszul vagyok. Viszont lehet hogy a Radlert ki fogom probalni, mert sajnos Bence csak 10 gr-ot tud ket cicibol szopizni. Kép Pedig homeobogyo, Laktoherb tea, pihenes...

Megint csak azt tudom mondani mint mindig, hogy a babak nagyon edesek. Meg mondja azt valaki, hogy nincs szep baba. KépKép Hogyan lehet ide kepet felrakni?

Eszty
eszty

Sziasztok!

Szokás szerint rohanok, csak fölrakok 3 képet, mert végre jó az internet. Aztán majd az albumot is frissítem:
Egy jóllakott:

Kép
ptünde

és egy mosolygós:
Kép
ptünde

És egy verekedős a tatával:
Kép
ptünde

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X