Na, visszajöttem egy kicsit. Végre sikerült visszaolvasni...
Amadea, drága! Hát Te sem vigyázol Magadra eléggé? Én is papucsban léptem félre annak idején... még jó, hogy a térdhorzsoláson kívül nem esett bajod. Azóta lelassultam ám, nem nagyon vannak megfontolatlan mozdulataim...
:) Vigyázz Magadra!!! Egyébként ha hiszed, ha nem, nem nyafogásnak fogtuk ám fel, amit írtál. Maximálisan megérti mindenki az aggályaidat, hiszen első baba Nálatok is Nóri, és biztos vagyok benne, hogy Te is úgy vagy vele, ahogyan mi: a legjobbat szeretnéd neki. De az orvos néha dönthet úgy is, hogy nem csak a babát nézi, hanem az anyukát is, és ha egy helyzetet úgy ítél meg, hogy veszélyes a mamára nézve, akkor bizony döntést kell hoznia. (Dehát ezt Te tudod...) Drága Amadea, ne keseregj, nem lesz semmi baj pénteken. Én is hallottam erről a szülésindító koktélról, sőt, képzeld, az ismerősök közül néhánynak be is jött. Megpróbálhatod, de sztem nem véletlenül mondta az orvos, hogy császár legyen inkább. Hidd el, hogy csak arról van szó, hogy félt az orvos Téged is. Egy ekkora babát megszülni nagyon fárasztó lesz, és ha beszorulna, akkor úgyis császár lenne, így viszont egy csomó időt megspórol Nektek. Nem beszélve arról, hogy ha menet közben hallanád meg, hogy vágni kell, tuti, hogy bepánikolnál, és sztem nem akarja ő sem, hogy ezt átéld. Fel a fejjel, péntekig még bármi lehet. Én nagyon szorítok Nektek! Nóri így is úgy is gyönyörű lesz!!
Noémi, aranyos volt, amit írtál, hogy pénteken már anyuka leszel...
Olvasgatlak egy ideje (mily meglepő...
), de nekem határozottan úgy tűnik, hogy már anyuka vagy. Érdekes ez a dolog, mert onnantól, hogy tudod, kisbabátok lesz, egészen biztos, hogy megváltozott minden az életetekben. Ez a 9 hónap meg épp elég volt arra, hogy megszokd a változásokat (pl, hogy már nem ketten vagytok, hanem hárman, vagy úgy vigyázol Magadra, hogy tudod, Áronnak is jót kell tenned). Készülsz rá, beszélsz hozzá, énekelgetsz neki, nyugtatod, ha túl aktív, vagy épp ébresztgeted, ha nem, figyelsz rá... Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó szülők lesztek/vagytok Viktorral... szóval nagyon édes volt, amit írtál.
Benta, sajnos én nem tudom, mi a helyzet a méhszájjal, mert ma nem vizsgált meg a doktorbácsi. Azt mondta, nem akar megpiszkálni... kint a folyosón beszélgettem kismamákkal, ketten nagyon panaszkodtak, hogy a méhszájvizsgálat után nagyon rosszul vannak, így végül örültem, mint majom a farkának, hogy én nem vagyok rosszul. A kiskönyvembe még mindig 3000-t írt, viszont szombaton kell mennem hozzá megint. Szombaton ügyeletes, azt mondta, azért vigyem a csomagomat, mert ki tudja... Úgyhogy Poker, Tabati, Tökmag, lehet, hogy megy majd sms.
Ági, nagyon-nagyon ügyesek voltatok! Örülök, hogy Lorka ilyen könnyen megszületett, és vágás nélkül
Te mázlista!!!
:) Nagyon vigyázott Rád ez a bébi! De jó lenne, ha mindenkinél ilyen simán és szép élményekkel menne le az egész!
Tabati, hová tűntél? Remélem, minden rendben, és jól vagy... Tényleg eltűnt
Ékesanya is...