Sziasztok!
Zita, jól megijesztettél mindenkit! Nem is gyöztem végigolvasni ...
A dr. hibája volt, pedig én jó helyen szültem. Ezer drukk a vizsgáidhoz, én nem tudnám csinálni. elég volt a tanulásból.
Noémi, örülök, hogy csipö ügyben minden rendben! Én babonából nem mérem Bencét direktben. Melléteszek egy anyagot és azt mérem meg utána. Kérünk képet a ruhácskáról!
Buksi, Bence is nyügis volt fürdés után kajcsi elött, ugyhogy én elöbb etetem, majd késöbb fürdik és alszik.
Tünde, ha Kitti éjjel alszik, akkor remélem Te is kipihenheted egy kicsit magadat!
Szilvi, 10 liter tejcsi? Nem sok az egy kicsit? És azt mindig frissited az újakkal? És mi az a Menjugate?
Ines, Oli naggggyon komoly a képen! tök jó, hogy igy birta a kiruccanásotokat!
Zsófi, Bencének nem fér bele a hütörágcsa a szájába... olvastam, hogy pelus sarkát be kell vizezni, majd lefagyasztani és azt adni oda a babucinak rágcsálni. Na nem rossz, csak épp hamar elolvad. Nem küldenél egy kis franciasalit?
Ahogy olvastam ugy megkivántam! Érdekes, hogy amig terhes voltam nem voltam annyira kivánós, mint mostanában...
Boró, nálunk minden dettó: forog hasra, vissza már nem, nyüglödés, sirás, segitek neki, aztán meg azért sir, hogy miért forditottam vissza, ugyhogy kezdjük elöröl, megfordul. Bence is megfázott egy kicsit, az én torkom jobban fáj. És én is a fogzással foglalatoskodok pluszba, csak nem a Dentinox-szal, hanem gyógyszertári kenegetössel, amiben kamilla és fájdalomcsillapitó van és hüsit.
Ági, micsoda helyes fiad van! A csajok oda lesznek töle!
Vic, a bárányhimlöt megúsztuk! Helyette kis apró pöttyeink vannak. Igazándiból nem tudom mire fel, mert új kajcsit, ruhát, mosóport vagy bármit nem használunk. Melege se nagyon van, söt, még szipog is egy kicsit... Szerinted?
OLTÁS!
Túl vagyunk rajta. Ma reggel kapta meg Bence, és mint a többi pöttöm ö is hösiesen állta a kétlábas próbát.
Picit sirt, de semmi extra. Most alszik a drága kúppal a popóban, borogatással a lábikókáin. Már csak az agyhártya elleni van, de az csak két szuri, és végre végeztünk egy idöre a tükkel!!!
Imádom ezt a kis vacakot! Büszke vagyok rá, mint mindenki más a sajátjára, és szerintem joggal, hiszen mennyire ügyesek a picikéink! Sok felnött elájul a szuri láttán, ök meg ... !!!!
Utólag az összes Zsófinak Boldog Névnapot!
Boldog névnapot Alexának!
Megpróbáltam felzárkózni, elnézést ha valakinek nem sikerült válaszolnom, de idö közben újra kellett inditani a gépemet... még jó, hogy ilyen profi gépünk van :lefagyásban, virusbegyüjtésben, szexoldalak megnyitogatásában ..., de dolgozni rendesen, szépen, na azt már nem! no és az egérkém is inkább a sajtra gerjed ...
pussz
Orsi