Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Minden baba gyönyörű!!!

Vajon ki fog még ma sütni a nap?
Oli még mindig nem alussza át az éjszakát. Már nagyon várom... Jól esne egy pár éjszaka, ahol nem kell felébredni.
Szerdán utazunk, kis környezetváltozás üdítő lesz.
Na megyek, mert muskátlikat kell vennem és anyukámnak szülinapi ajándékot ami holnap lesz.

Tigri!
Aszem elkezdem szedni a bogyót, hogy legyen mindig tejcsi. Augusztusban akartunk volna elutazni 4 napra, de elhalasztjuk. Nincs is szívem itt hagyni, meg a cumisüveg probléma...

Puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Manóka!
Imike gyönyörű!
Amúgy átmosták a szemét, de nagyon humánus volt a dokinéni. És végzett 2 perc alatt, ráadásul Lilit nem nagyon viselte meg. Tuti, hogy nem fájt neki, csak azt utálta, hogy lefogták. Mert amint a kezembe adták, szóltam hozzá két szót, és megnyugodott. És egész nap nem volt semmi baja. Azóta meg szépen rendbe is jött neki.

Minden baba nagyon szép. És hogy nőnek.

Lili most 3 hónapos múlt, 5 kiló körül mozog, és 63-64 cm. Mostanában nem sokat hízik, csak nyúlik. Vagyis gondolom amit hízik, azt a nyúlása ki is veszi belőle. Mert amúgy rendesen eszik, vidám baba. És persze látszik is rajta, hogy egészséges.

Még nem kaptuk meg a 3 hónapos oltást.

Rendőr:
Kizsebeltek a Spárba (egy 50 körüli nő, és velem volt a Lili is). Mindenem megvan, pénz nem volt nálam.
Csakhogy nem tettem feljelentést, mégis cibálnak be a rendőrségre. És azért utálom, hogy kisgyerekkel nem egyszerű dolog azért.

Na puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok,

szavaznátok a fiacskámraKép
http://www.haon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=117
Györffy Imre, sajnos elég bonyolúlt, mert emilben küldik a megerősítést, és, ha azt elfogadjátok, csak akkor lesz érvényes.
Előre is kösziKép

manóka

manóka
manóka

Manóka!

Szavaztam!

A vizsgám sikerült, csak sajna közben előrehozták a másik vizsgát erre a hétre, így ha meglesz, akkor többet is írok!

Köszi, hogy szorítottatok!

Jó éjszakát, Zita
zitus

Sziasztok
Egy ronda, undok dög vagyok, amiért felétek se nézek. Bocsi
Most is csak annyira futotta, hogy a képeket megnézzem! Megérte, olyan nagyon szépek a PÖTTÖMÖK!
Léna rendesen gyarapodik, a csapat legifjabb tagjaként is igyekszik felérni a nagyokhoz Kép, momentán 5600g, 64cm. Tehát már a 6hónaposakra való rucikat kell rágyűrnöm. Elég érdekes lesz, mikor 10kilósan is még hordozgatni kell. Majd tanácsot kérek Tőletek, pl Dettitől Kép
Szokásosan rójuk a szigetköreinket, olykor összefutok pár Babanetes kismamival, köztük olyannal is, akit lehetetlen felhivni... KépKépKép (nem is baj, majd akkor hagyom magamat kiengesztelni nagy finnyogva)

Nem igérem, hogy sokat jövök, mert hát ez nem nagyon sikerült ezidáig. Mindig történik vmi, pl ma eláztattam MINDENT a fürdőben, miközben fürdővizet engedtem 'volna' Lénának (még a fültisztitópálcikák is tocsogtak a viztől, a fürdőszobaszőnyeg kb 10kilósra hizott). 30percig takaritottam, Léna üvöltött a szobájában, hogy éhes, apuka munkában szokás szerint. Hát igy mulat a magyar...
Bizti kedvéért kaptok egy képet Lénáról, csak a Pasik kedvéért

Puszi mindenkinek, jobbulást a betegeknek, egészséget és sok éltető pihenést mindenki másnak
Judit
Kép
holophernes

Sziasztok!
Manóka!
Szavaztam a férjem és az én nevemben is. Aranyos Imike nagyon. remélem győzni fog!
Még anyukám címéről is szavazok rá.

Esküvő nagyon szép volt, ilyenkor az ember átéli a sajátját egy kicsit újra. A lakodalom is jó volt, Oli este 11-ig bírta minden sírás nélkül. Édesen nézelődőtt. Férjem sokat játszott vele, mert ő utál táncolni én viszont ímádok. Így kihasználtam a helyzetet, hogy kitáncoljam magam.
Nem lehet tudni mikor lesz rá megint alkalom.
Ti mikor mentek?

Ma is szép idő lesz?
Hanna teljesen be van zsongva, hogy megyünk a nővéremhez és az unokatesóihoz. Imádja őket.
Csak most másfél hétig a papát hiányolni fogjuk.

Ines
ini

Szia Manóka!
Mi is szavaztunkKép
Nagyon szép baba Imre!!!KépKépKép De a képen sokkal idősebbnek látszik a koránálKép

hicudzsi

Sziasztok!

Zita, jól megijesztettél mindenkit! Nem is gyöztem végigolvasni ...
A dr. hibája volt, pedig én jó helyen szültem. Ezer drukk a vizsgáidhoz, én nem tudnám csinálni. elég volt a tanulásból.

Noémi, örülök, hogy csipö ügyben minden rendben! Én babonából nem mérem Bencét direktben. Melléteszek egy anyagot és azt mérem meg utána. Kérünk képet a ruhácskáról!

Buksi, Bence is nyügis volt fürdés után kajcsi elött, ugyhogy én elöbb etetem, majd késöbb fürdik és alszik.

Tünde, ha Kitti éjjel alszik, akkor remélem Te is kipihenheted egy kicsit magadat!

Szilvi, 10 liter tejcsi? Nem sok az egy kicsit? És azt mindig frissited az újakkal? És mi az a Menjugate?

Ines, Oli naggggyon komoly a képen! tök jó, hogy igy birta a kiruccanásotokat!

Zsófi, Bencének nem fér bele a hütörágcsa a szájába... olvastam, hogy pelus sarkát be kell vizezni, majd lefagyasztani és azt adni oda a babucinak rágcsálni. Na nem rossz, csak épp hamar elolvad. Nem küldenél egy kis franciasalit? Kép Ahogy olvastam ugy megkivántam! Érdekes, hogy amig terhes voltam nem voltam annyira kivánós, mint mostanában...

Boró, nálunk minden dettó: forog hasra, vissza már nem, nyüglödés, sirás, segitek neki, aztán meg azért sir, hogy miért forditottam vissza, ugyhogy kezdjük elöröl, megfordul. Bence is megfázott egy kicsit, az én torkom jobban fáj. És én is a fogzással foglalatoskodok pluszba, csak nem a Dentinox-szal, hanem gyógyszertári kenegetössel, amiben kamilla és fájdalomcsillapitó van és hüsit.

Ági, micsoda helyes fiad van! A csajok oda lesznek töle!

Vic, a bárányhimlöt megúsztuk! Helyette kis apró pöttyeink vannak. Igazándiból nem tudom mire fel, mert új kajcsit, ruhát, mosóport vagy bármit nem használunk. Melege se nagyon van, söt, még szipog is egy kicsit... Szerinted?

Kép OLTÁS! Kép Túl vagyunk rajta. Ma reggel kapta meg Bence, és mint a többi pöttöm ö is hösiesen állta a kétlábas próbát. Kép Picit sirt, de semmi extra. Most alszik a drága kúppal a popóban, borogatással a lábikókáin. Már csak az agyhártya elleni van, de az csak két szuri, és végre végeztünk egy idöre a tükkel!!!

Imádom ezt a kis vacakot! Büszke vagyok rá, mint mindenki más a sajátjára, és szerintem joggal, hiszen mennyire ügyesek a picikéink! Sok felnött elájul a szuri láttán, ök meg ... !!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Utólag az összes Zsófinak Boldog Névnapot!
Boldog névnapot Alexának!

Megpróbáltam felzárkózni, elnézést ha valakinek nem sikerült válaszolnom, de idö közben újra kellett inditani a gépemet... még jó, hogy ilyen profi gépünk van :lefagyásban, virusbegyüjtésben, szexoldalak megnyitogatásában ..., de dolgozni rendesen, szépen, na azt már nem! no és az egérkém is inkább a sajtra gerjed ...

pussz
Orsi
orsi17

Bocsi, kicsit sok lett, de gyorsan el akartam küldeni, mert ez a gép az agyamra megy, és ha ez elszállt volna, hát nem is tudom mit csináltam volna...
orsi17

Manóka!
Mikor derül ki, hogy ki nyert? A köztes állát nem lehet valahol nézni?

Ines
ini

Sziasztok!

lusta dög vagyok,de azért olvaslak Titeket! Kép

Szilvi!

Mi lett a sok-sok tejcsivel? Ha még megvan jelentkezz lécci, én nem találok semmi elérhetőséget,amin felvehetném Veled a kapcsolatot Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Gyorsan, gyorsan, míg drága vírusunk nem aktivizálja magát! Kép

Detti még mindig hiányzik!!!!! Kép Ugye nincs semmi baj?

Judit, végre Titeket is látni! Kép Ne izgulj, idővel lelassul a hízás. Én is ettől rettegtem korábban! Kép

Ann, amúgy merre csavarogsz, mikor épp nem ide nézel be? Kép Hamival mi van? Aranyosak vagytok a képen!

Buksi, tej kell valakinek? Van több mint 7 liter a fagyasztómban. Ha esetleg valaki igényli .... Esetleg tudja valaki hol lehet megvizsgáltatni? (Csak a biztonság kedvéért kérdem, mert Aventos zacsikban van, s egyirányúval lett lefejve is.)

Orsi, mi az a gyógyszertári kenegetős? Hogy kell kérni? Pöttyök néha nálunk is vannak. Én eddig nem tudtam rájönni mitől, szerintem eszek valamit, amit nem bír Kincsem. (Esetleg a kévéban a tej, vagy a tejföl a bűnös?)

Zitus, nagy kalappal! Kép

FBogi, gratula a 3 hónapossághoz és a nyúláshoz! Kép Szemmosás, rendőr Kép

Ágiboszi, várjuk a képeket! Kép Apájának meg boldog szülinapot - utólag is!

Rólunk: ÉPP MA VAGYUNK 5 HÓNAPOSAK! Kép Súlyunk: 7,75 kg, Hossz: 68 cm. Szóval dupláztunk! Kép (Amúgy én is úgy tudom, hogy 6 hóig kell duplázni.) Bocs a "cingár" gyerkőcöktől és mamáiktól.

Szerintetek mennyi idő alatt lehet kiheverni a megfázást? Csak mert már illene megkapnunk a 4 hós oltást. Kép

Puszi: Borótól és Kincsétől Kép
femõke

Ez lemaradt:

Vic, majd mutatom a csempét. Amúgy krémszínű és mintákat "csinálunk" majd bele - illetve közé - sötétebb lapokból. Meg a szegély is sötétebből lesz. Ezt agyaltuk ki párommal, kíváncsi vagyok én is, hogy fog kinézni. Kép
Vadászok rézcsík után, amit fúga helyett tennénk közé. Van valakinek esetleg ötlete?

Durci Dorci nagyon aranyos! Kép

Boró
femõke

Sziasztok!

Csak futólag olvastam vissza...

Vic Kép
Sikerült cipőt vettem a keresztelőruhához az Árkádban, szép fehér szatén teteje van és egy selyem masnival lehet megkötni.

Csajszik a ruháról csak a keresztelő után fogok tudni mutatni képet, nincs digigépünk és most a kölcsönkészülék sincs itthon. Amúgy Fehérváron hagytuk a rucit, úgyis ott lesz a nagy nap.

Az én prücsköm még mindig csak 5440. A duplázás nekünk is meg volt 4 hónapra, na de azóta is togyogunk egy helyben, pedig szép nagy adagokat eszik tápszerből. Tejcinek már annyi... Kép
Próbálom itatgatni emellé a sűrű tápszer mellé vízzel, baba teával és eddig nem sok sikerem volt, míg rájöttem, hogy csak cumiból nem kell neki, pohárból úgy iszik mint egy kisangyal.

Sajnos az én babám nem nagyon bírja hason, (reflux miatt nem sokat volt hasra téve), így mozgásfejlődésünk nem igen halad nincs hasra-fordulás-meg vissza. Max. 6 percet hajlandó úgy tartózkodni, majd eszeveszett nyüszögésbe megy át.
Így el vagyok keseredve és valami gyógytornán gondolkodom neki.

Aki tud segítsen! Mintha már szó lett volna hasonlóról itt.

Amúgy nyúl mindenért, mindent töm a szájába (mintha fehérebb lenne az ínye balra lent), sokszor két kézzel gyűri a szájába az "áldozatot".
Nagyon édesen kommunikál és nevetgél.

Na sok pusz
Noémi
noémi

Sziasztok,

köszönöm a szavazatokat Imike nevében isKépKép
A szavazat állását én sem tudomKép, de majd érdeklődöm utána.

Noémi,
nincs a gyermeknek semmi baja, majd fog forogni magától, sztem azt nem szabad erőltetni, ne aggódj!

Femő,
a tesóm a csampabiznisz helyi szakértője, majd megkérdezem ezt a rezet neked!

Igazad van, Detti, Ann, hol vagytok?KépKépKépKépKépKépKépKép

Ágiboszi,Judit,
nagyon édesek a srácokKép

A nyáladzás, az nálunk is nagyon dívik, spórolunk is sokat a hidegvízzelKép

Gondolkoztatok már az etetőszéken?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Etetőszék. Én mindenképpen olyat ajánlanék, ami fa és szétszedhető kis asztallá és kis székre.
Hannának volt a másik fajta is, de nem szerette. Vettük a fa etetőt, Imádja, van amikor külön, akar enni, akkor szétszedjük neki.
És talán olcsóbb is. Most láttam a Corába 6000,- ft volt. Ha jól emlékszem.

Ines
ini

Manóka!

Látom eddig vezet Imi fiú! Csak így tovább Kép

Buksi
kisbuksi

sziasztok!

Noémi, mi is hasonló cipöben jártunk. Bence sem volt hajlandó hason lenni, meg forogni, aztán egyszercsak megtáltosodott. Most nem gyözöm hátára forditani, mert továbbra is utál hason lenni, de vissza onnan még nem tud fordulni csak oda. Ne izgulj mindent fog csinálni csak a saját ütemében!

Boró, a kenegetöst is a doki irta fel, neve: Susp. anaesthetic ... ennyit tudtam leolvasni az üvegröl, de szerintem a dr.-otok tudni fogja. Én nem szoptatok, úgyhogy az kizárva a pöttyökre. Dr-nénink is csak nézte, és passzolt. Hm... lehet, hogy a bárányhimlöt nem kapta el,viszont barikahimlös ... Kép Amikor Bence kicsit náthás volt, simán megkapta a 4hós oltást. Esetleg próbáld meg a kamillás párologtatást éjszakára, vagy simán a teát. Hátha.

Etetöszék: amikor már tud ülni, akkor kezdjem el használni, vagy ha dönthetö háttámlájút veszek, akkor abba elöbb is beleültethetem? Most az autósülésben eszik Bence.

puszz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Orsi, nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntést! Kép

Nálunk semmi új hírek nincs. Ma megint forgatták a házunk elött a Barátok köztöt. Legutóbb sikerült is bele mászni véletlenül a jelenetbe a babakocsival, de azt mondták, hogy "Felvétel állj!" úgyhogy nem lesz hírös a lányom Kép

Etetőszéket mi is olyan kis asztalosat fogunk venni, láttam egyszer egy ismerős babánál, csuda édin eszegetett a birodalmában.

Puszi mindenkinek, használjátok ki a szép időt!
Hajni
tigribigri

Sziasztok
Van felesleges tejcsi? Az nekünk jól jönne!!!! KépKépKép Emlékeztek a kórház, meg 'mittudoménmi' miatt, de nekem azért be-be kell pótolnom tápszerrel, és hát nem repesek annyira tőle.
Szivesen vennénk némi anyatej pótlást, szóval megcsappantanénk néhány tejkészletet. Momentán napi 5 étkezésnél tartunk, és olyan 200-300mlt kell kutyulgassak.
Próbálkoztam a védőnéninél, meg a dokinál is, hátha van valaki, de minden általuk ismert kismami lusta fejni, főleg idegennek...
Mi a vélemény a járókáról??
Nálunk kő van a lakás felében, és tudom, hogy még távoli a csúszka-mászka, de van 10e Ftnyi utalványunk a Brendonba ami lejár hó végén, és nem akarom hülyeségre költeni.

Boró
orrszivást csinálsz? nehogy vmi szövődmény legyen!!

Ini
jó tipp a Cora, épp ezen is agyalunk

megyek veszekedni a földhivatallal, nem birták rendesen kiszámolni mennyi is az annyi...
Pusza
J
u.i.: péntek Sziget?
holophernes

Sziasztok,

mi ez a nagy kihaltság itt?
Sajnos, én innen Debrecenből nem nagyon tudok veletek kimenni a SzigetreKépKépKépKép

Ines,
köszi, még gondolkozom.......Kép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok Kép
Kérdeztétek, ezért gyorsan elmagyarázom, h miért is tűntem el.
1. valamivel kevesebb időm van, talán többet foglalkoztat és kevesebbet alszik Hami, talán fáradok, talán nem tudom jól beosztani, még nem jöttem rá.
2. szerintem a topic valahogy nem a régi, nem figyelünk annyira egymásra, nem az a megosztjuk mindennapi örömeinket és bánatunkat mint régen. Ha már csak igen ritkán a "fagyipénz elvesztése miatti izgalmunkban" írunk, akkor azmár rég rossz (legalábbis szerintem) - ehhez, meg már jóval kevesebb kedvem van. Azt nem tudom, h miért alakult így, valószínűleg én is valamelyest hibás vagyok a dologban.
Remélem, nem bántottam meg senkit ezzel, mert nem volt célom, csak leírtam, amit érzek.

Pusszancs mindenkinek Kép
Ann

Ui.: azért egy képet teszek fel az én kis ücsörgőmről
Kép
annann

Sziasztok!
Na, én egy nagyon elveszett emberke vagyok, mert már olyan tagok ia vannak, akiket nem is ismerek.
Mentségemre legyen mondva, kissé el vagyok havazva a 2 gyerkőccel, meg anyukámmal (3. gyerek?) akihez hetente többször is ki kell mennem Diósra valami okból. Ráadásul Peti még mindig nagyon utálja az autósülést, sőt mostanában már a babkocsit sem szereti, kivéve ha alszik benne. Azt hiszem sikerült jól ölbe szoktatnom, pedig nem így terveztem. Dehát mindent megtesz az ember (bizonyos keretek között) az őkelme boldogságáért, és most neki dajkálásra van szüksége, akkor megkapja.

Azért olvastalak benneteket néha, nagyon aranyos mindenki és a babák tündérek!

Mindenkinek minden jót kívánok!
Andi és Peti, aki már majdnem 7 kiló.
(Új képem nincs sajnos.)
andi68

Tigribigri, akkor Te is Kispest? Ott laktam én is a Wekerlén sokáig, most kertváros. Lehet, hogy még összefutunk!
Kisbuksi, Holophernes, tejcsi megvan még, nem hirdettem sehol. E-mailem elvileg a nevemre kattintva előjön. Vagy nem? SZívesen adok belőle, a mellszívót és az üvegeket minden használat előtt sterilizáltam, Avent-es steril zacskókban van. Egyedül a mellemet nem sterilizáltam, nem akartam hogy kiszáradjon. SOha nem volt 24 óránál tovább fagyasztás nélkül. Ha valaki elvinné, csak annyit szeretnék kérni tőle, hogy az Avent-es zacsiknak az árát adja ide, darabja 50Ft, és átlag másfél deci van benne.
Orsi, a Menjugate az agyhártyagyulladás elleni oltás, 2 vagy 3 oltásból áll 1 év alatt, vagy egy éves korban 1 oltás.
Vic, Dorkának is iszonyú nagy haja van, hogy csináltátok? Nem hullott ki a babahaj?
A még nem forgóknak meg türelem, nézzék inkább a jobb oldalát, hogy még nem kell elpakolni az egész lakást,mert a manó mindenhova elgurul.
Na megyek, mert holnap mosott kaki állagom lesz.
Sziasztok és jó hétvégét!

Kép
Kép
szilvih

Bohóc férjem ezt mondta: "...de, kihullott, de visszaragasztottuk:-)))"

Viccet félretéve: nekem is ilyen volt picinek a hajam (egyedül a színe volt más), és picit hullott, de nem hullott ki, hanem folyamatosan cserélődött.

Majd még jövök, csak akkorát nevettem a férjemen (mindig ilyen bohóc), hogy muszáj volt leírnom.

Puszi!

Vic

Ui.: Délután jön vki az Auchanba?
Victoria

Szilvi én a XV. kerületben lakom és szoktak itt is forgatni a Mézeskalács téren a Barátok köztösök. Elvileg azt játszák, hogy a Barta Zsolt lakik a mi házunkban (panel) Kép

Először nem is értettem, hogy miért írod Kispestet Kép

Puszi
Hajni
tigribigri

Szilvi!

nagyon édes vagy,szerencsére nem nekem kellett volna a tejcsi,hanem egy koraszülött ikerpárnak,de már megoldódott a dolog Kép! Judit! Tied a pálya!

Buksi
kisbuksi

Szia Lányok!

egy kép gyorsan Bömbiről.
Puszi Emese+ Andris
Kép
semese

No még egy kép
Kép
semese

SZiasztok, hát jól melléfogtam egy-két dologgal. Hajni, én nem nézem a barátok köztöt, csak a kezdőcímet szoktam látni, meg hogy mindig itt forgatnak a Wekerlén.
Manóka, én is szavaztam a fiúra, remélem, szép kép volt, mert nekem a modememmel nem jöttek le csak az első képek, illetve 10 perc után feladtam.
Megpróbálok most én is felrakni ide egy képet, ha negyed óráig nem megy, feladom.
Vic, Auchanban csütörtökön voltunk, édesek voltak azok a kertésznadrágok, csak nem volt patent a láb között. Képzeld, a múltkor loholtam fel-alá, hogy összeszedjem gyorsan, ami kell, mert Dorka már nyűgösködött, és olyan megjegyzést hallottam a hátam mögött, hogy "hogy lehet ilyen pici babát ide hozni? " Ezen úgy felháborodtam, egyrészt, mert nekünk az Auchan olyan mintha a sarki boltba szaladnék el (5 perc), másrészt miért kellene egy évre légmentesen elzárni a gyereket mindentől? Volt már ilyen tapasztalatotok?

Hali
Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Nem sikerült a felrakás, túl nagy a kép... Majd legközelebb.

Kép
Kép
szilvih

<pre>
Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.05.19
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 11 hét 4 nap máj.29
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 12 hét 1 nap ápr.30 nov.15
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 3 hónap 2 nap márc.21
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 3 hónap 3 nap júl.11 okt.01
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 3 hónap 3 nap ápr.25
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 3 hónap 6 nap jún.28 júl.21 Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 3 hónap 9 nap júl.11 ápr.09
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 3 hónap 16 nap márc.21 aug.25 Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 3 hónap 21 nap szept.10 máj.24 Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 3 hónap 25 nap nov.17
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 3 hónap 28 nap nov.26
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 4 hónap 2 nap jún.28 máj.29
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 4 hónap 3 nap nov.21 jún.23 Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 4 hónap 7 nap ápr.29 ápr.18 Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 4 hónap 11 nap febr.06 okt.10
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 4 hónap 12 nap febr.14 jún.24
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 4 hónap 13 nap szept.02 jún.18
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 4 hónap 16 nap júl.27 nov.26
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 4 hónap 19 nap nov.05 júl.11
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 4 hónap 22 nap máj.18 jún.23
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 4 hónap 24 nap jan.13 jún.24 Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 5 hónap 0 nap aug.20 jún.18
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 5 hónap 1 nap márc.8 és aug.20 júl.03
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 5 hónap 10 nap júl.21 dec.16
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 5 hónap 11 nap márc.15 márc.05 Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 5 hónap 16 nap szept.28 márc.19
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 5 hónap 18 nap aug.23 márc.17
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 6 hónap 6 nap jan.06 Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 6 hónap 11 nap nov.30 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 6 hónap 15 nap márc.28 máj.29
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 6 hónap 18 nap nov.17
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 6 hónap 19 nap máj.09
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 6 hónap 28 nap júl.21
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 7 hónap 9 nap ápr.25 máj.31
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 7 hónap 18 nap máj.15 jún.22
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 7 hónap 20 nap dec.3 és febr.24 dec.27
</pre>

<pre>
Ünnepelt Dátum Kép
[color=#ff0000]Sztigris
máj.24 Kép</pre>

Bocsi, hogy ilyen most a táblázat, de Szilvi (SZtigris) kért meg, hogy tegyem fel, amit meg elküldött, abból a vesszők hiánya miatt az én gépem csak ilyen "bábeli zűrzavart" tudott csinálni Kép

Ne haragudjatok, de igen fáradt vagyok, hogy reagálni tudjak az írásaitokra, majd holnap...

Jó éjt, Zita
zitus

Sziasztok,

köszönöm mindenkinek a szavazatokatKép

Ann,
igazad vanKép
de volt egy idő sztem, amikor nagyon sokan voltunk, így elveszett az ember lánya a rengetegben.
Hami igazán nagy csaj márKépKép

Emese,
Bömbi is nagyfiú márKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka,
Mi is szavaztunk ám a nagyfiúra! Reméljük, hogy megnyeri!

Szilvi,
Ezen tökre csodálkozom, mert mi minden alkalommal rengeteg pici babával találkozunk. Persze nem 1 hónaposokkal, de mi is visszük magunkkal Dorkát 8 hetes kora óta az Auchanba is. Vajon volt annak gyereke, aki ilyet beszólt, vagy csak irigységből szólt be?! Mert általában mindig az irigyek szoktak ilyen okoskák lenni.

Emese,
Mekkorát nőtt Bömbi!!! Teljesen le vagyok döbbenve. Egy igazi kis pasi lett! Mesélj néha, hogy miket csináltok mostanság!!!

Zita,
Köszi a táblázatot! Hogy alakulnak a vizsgáid?
Matyi új produkcióiról kérünk beszámolókat!

Ágiboszi,
merre vagytok???

Ann
Hami még mindig gyönyörű!
Nem baj, jön/közeledik a karácsony, s én majd mindig jövök a karácsonyi üzeneteimmel és akkor minden napra lesz sok üzenet a topicban:-)
Hmmm, mézeskalács, habkarika, halászlé, beigli...Kép

Puszi:

Vic
Victoria

Még valamit le akartam írni:

TigriHajni,
Alexa annyira szép baba! Nekem az alvós képe nagyon tetszik. Nagyon kiegyensúlyozott baba lehet, nagyon látszik rajta. Hogy van Alexa szíve? Reméljük, minden rendben van!

Ágiboszi,
Milyen komoly kis Danink lett! Nagyon édesen hasal azon a tigrismintás pléden!

Judit,
Örülök, hogy találkoztunk, szerintem mi jövő héten megyünk a szigetre, de még fogalmam sincs, mikor. Remélem, hogy jobb idő lesz, mint ma. Léna baba annyira édes kis mosolygós! És mindenkire nagyon mosolygott. Csuda aranyos volt!

Puszi:

Vic
Victoria

SziasztokKép

Ann,
valahol igazad van, mások lettünk, formálódunk, jobb idő van, kevesebbet ülünk a gép elött.
Inkább este jutok mostanság én is a gép elé, de addigra már majd leragadnak a szemeim, igy max olvasni marad erőm, fogalmazni, irni, reagálni meg már egyszerűen nem megy....Kép
Hami gyünyürő jányzó még mindig, olyan helyesen ül a képenKép

Vic,
köszi a hiányolást, létezünk létezünk, csak Dani egyre többet kiván belőlem, mostmár nem csak forgolódunk már, hanem felszeretnénk ülni is, ami már háromnegyedes könyöklésig egész jól megy egyedül is, kis segitséggel viszont simán ülünk már egy kis ideig, utána meg dölünk el mint egy zsákKép
Tettem fel új képeket a a topicunkba és leirtam mi történt velünk úgy dióhéjban.
Jövőhéten már lesz egy könnyebb babakocsink, talizhatnánk a szigeten, a múlthéten kiprobáltam a bkvzást a nagy babakocsinkkal, hát nem volt egy leányállom, túl magasak a lépcsők, a kocsi meg gyerekkel együtt kicsit nehéz, és mit ne mondjak nem túl segitőkészek az emberekKép

Ini,
tök jó hogy ilyen jól birta manócskátok a bulit, utazáshoz meg jó időt és kellemes pihenést.

Farkasbogi,
hála hogy humánus volt a dokinéni és gyorsan végzett a szemátmosással. A kizsebelés KépKép főleg hogy utána meg beakarnak rángatniKép

Manóka,
szavaztunk mi is, hajrá, remélem megnyeritekKép

Zitus,
gratula a vizsgádhoz, a másikhoz meg dupla drukkKép köszi a táblicskut, igy is bőven érthető.

Judit,
Léna gyönyörű babóca, Daninak is tetszik, úgy döntött hogy háremet nyitKép Mikor jársz a sziget felé? jövőhéten?

Orsi,
kiderültek a pöttyök mibenlétjei? vagy mégis beeehimlő?

Boró,
gratula a méretekhez. Kitartást a csempézéshez, tuti gyönyörű leszKép

Noémi,
várjuk majd a keresztelős képeket ámKép A forgásnál probálj meg neki segiteni, többször is finoman átforditani és lehet hogy egy idő után rájön az izére és ha megunja hason akkor nem reklamálni fog, hanem egyszerűen megfordul. Nekünk is utált hason lenni Dani az elején, ezért gyorsan megtanulta, hogy kell hátrafordulni. Most meg pont forditva van, inkább hason van mint hátonKép

Andi,
Sziget?jövőhéten?

Emese,
Nagyon édes Andris a képeken, olyan elégedett pofival tömi a csörgőt a szájábaKép

Szilvi,
nagy isten állatkertje, és olyan alacsony a kerités. Mi is visszük Danit mindenhova, főleg az Auchanba rendszeresen, hisz ott dolgozik apájaKép Ma is voltunk és láttunk olyan édes piciket is, volt amelyik szerintem nem volt több egy hónaposnál. Aki beszólt neked, tuti nincs gyereke, máskülönben nem mondott volna ekkora hülyeséget.

Most megyek végre alukálni, ha kihagytam valakit akkor ezer bocsánat, nézzétek el nekem, már ahhoz is kavinton kell hogy megtaláljam az ágyamatKép

puszi
Ági

Egy kép forgás közben:

Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok Pöttöm mamik!

Már nagyon régen jártam erre. Talán már nem is emlékeztek ránk. Akkor egy szomorkás levelet írtam a kicsi fiamról, akivel kórházban voltunk.

A számítógépet nemrég kaptuk vissza a barátnőmtől (aki a diplomáját írta), így csak most tudok csatlakozni hozzátok.

Visszaolvastam és NAGYON KÖSZÖNJÜK AZ EGYÜTTÉRZŐ SOROKAT! (Külön köszönet Dettinek, hogy hiányoltál minket!) Hála az égnek azóta minden rendben van (kopp-kopp-kopp), bár minden hónapban mennünk kell vizeletvizsgálatra, egy éves koráig.

Bendő nagyot nőtt. 3 hónaposan 6500gr és 66cm volt. Nagyon nyugis, vidám gyerkőc. Imád dumálni, de másban nem aktivizálja magát. Még nem fordult meg, hason se szeret lenni mostanában. A kezét nézegeti és játszik a felé lógatott játékokkal.

A tejcsi téma 6 hetes korunkra normalizálódott. Azóta csak szopizunk. Addig vagy ezerszer feladtam volna, de addig próbálkoztunk míg sikerült, de az a helyzet, hogy mindig aggódok, hogy nem elég. A szopizás már talán sosem lesz olyan felhőtlen, mint annak, akinek az elejétől kezdve van elég tejcsi.

Az éjszakák még fárasztóak. 2-3x kelünk enni. Sokszor nagyon hulla vagyok.

Olyan vicces volt, ahogy olvasgattam, Fiona kisfia, lelkiállapota és a mi kisfiunk és az én lelkiállapotom között sok hasonlóságot találtam. Ezek a Benedekek!

Egyébként minden gyerkőc nagyon édes és nagyon nagyot nőttek!

Judit! Láttam ti is voltatok kórházban. Remélem azóta minden OK! Mi is a Bethesdában voltunk. Bent aludtál? Elég gáz körülmények vannak, nem?

Most ennyit. Igyekszem bekapcsolódni a topic életébe, bár azt már látom, hogy nem tudok sűrűn jönni.

Megprószálok képet feltenni.

Sziasztok,

Zsazsa és Bendő

Kép
zsazsa

Sziasztok!

Továbbra sem jó a gépünk, remélem ezt sikerül elküldenem...
Judit, nekünk hálós járókánk van, de szerintem ebben nem fog tudni felállni bence, max. nem bummolja be a fejét a rácsba, és nem dugdossa ki kezét-lábát. Lehet, hogy egy rácsosat is be kell szereznünk.

Ann, én ugyan jóvalkésöbb kapcsolódtam be közétek, de akkor még tényleg "személyesebb" volt a topic, én is leálltam egy idöben, mert néha nem is figyelt a kérdésemre, irásomra a kutya se. Igy nem volt túl sok kedvem hozzá, de úgy gondoltam, hogy majdcsak változik a helyzet. Talán most. Az idöhiánnyal és is igy vagyok, olyan nehezen tudom beosztani az idömet.

Szilvi, köszi afelvilágositást, igy már megvan! Azt mi beadatjuk. Jövö hónapban. Auchan Kép sok-sok hülye ember jár oda, néha az agyvérzés kerülget...

Emese, tök jók a képek, és nekünk ugyanolyan babakocsink van!!!

Ági, hát pöttyeink továbbra is vannak, de nem barika. Talán allergiás valamire,de még mindig nem tudom, hogy mire. Hol több, hol kevesebb van rajta, csak épp azt nem értem, hogy amikor kijöttek, nem kezdtünk el új kajcsit enni... No és továbbra is helyes Dani.

Zsazsa, hihetetlenül komoly fiú Benedek! Mekkora!

Lányok nekem most kellene születnem! Ennyi helyes pasit!!! Persze a sajátomba vagyok szerelmes ... Kép Kép Kép Kép Kép (A férjem után...)

pussz
Orsi
orsi17

AnnAnn!
Először is az "ücsörgőd" nagyon édes! Másodjára pedig nem hiszem, hogy rosszul osztod be az idődet, egyszerűen csak Hami tényleg többet foglalkoztat. Mint mindannyiunkat a bébik. Valóban sokan vagyunk a topikban, (ami szerintem egyáltalán nem baj) és már nem bírjuk nyomon követni egymás történéseit. Én nem is bírok mindenkinek név szerint válaszolgatni, bármennyire is szeretném, de az nem azt jelenti, hogy nem olvasom szívesen a beszámolókat. Meg valószínű mindenki megy a levegőre és hanyagolja a netet.
Tudom sokszor bosszantó, hogy ha nem reagálják le az irományát az embernek, de hamar meg lehet bocsátani Kép

Andi,
Anyud, mint 3.gyerek Kép

Szilvi
hát elég bunkók voltak az Auchanban! Ne törődj az ilyen megjegyzésekkel!
Tuti, hogy tényleg nem volt gyereke az illetőnek!

Sztigris
nagyon boldog születésnapot!

Vic,
köszi! Mi is szoktuk mondogatni a férjemmel, hogy biztos, hogy boldog köztünk, mert látszik rajta! Kép Kép Kép A szívével eddig minden oké!!!

Zsazsa
klassz, hogy minden rendben van veletek! Milyen aranyosan figyel a kislegény!

Ági,
Dani hurkás lábai Kép

Emese,
milyen szép kék a szemetek! Nem semmi, hogy pár hét múlva már az én porontyom is így feszít majd a babakocsiban!

Pusszantás mindenkinek, írjatok!
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Én is csak úgy kutyafuttában... Kép

Hajni!

Nem tudom ki írta,de maximálisan egyetértek: az alvós kép gyönyörű!!!!!!!!

Mindenki!

Ezen a járóka dolgon én mindig úgy értetlenkedek! Én alig várom,hogy Vencelbaba járjon és birtokba vegye a lakást. Jó-jó,egy kicsit biztos macerás bababiztonságossá tenni az egész lakást,na de berakni egy ketrecbe ?! Nálunk a baráti kör gyermekei nem járókáztak soha, és ez nekem úgy tetszik.

Zsazsa!

Igazából a Te előkerülésed hozta meg a kedvem a bejelentkezéshez! Olyan jó,hogy minden rendben Veletek! Bendőke meg nem semmi nagyfiú! Milyen nagy haja van!

Manóka!

Megnyertétek a versenyt? és mit nyertetek? És mit kapunk belőle mi Kép ?

Csajok!

Egy számomra teljesen döbbenetes adatot osztanék meg Veletek: Vencel a reggeli első kajára 310-et szopik! Én nem is térek magamhoz Kép!

És végezetül két imádnivaló kép. Az egyik a mostani kedvencem,a másik Vencel nagy találkozása Hamival Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=2126&page=3&image=50135

http://babanet.hu/album/main.php?album=2126&page=3&image=50136

Szép hétfőt!

Buksi
kisbuksi

sziasztok!
gyors jelentkezes grazbol. nincs ekezetem, oli a kearomba, csak kisbetuvel tudok irni.

minden kep edes,gratulalok.

buksi!
jarokank nekunk se, volt a hannaval. most sem tervezunk beruhazni. es nem volt vesszes, ahogy a lakast igenybe vette. szerencsere a hanna nem volt az a tipus, aki mindent betom a szajaba. cd palolas ay volt, de sebaj.
itt minden oke, hanna elvezi az unokatesok tarsassagat, olit a kornyezet valtozas nem viselte meg.

Ines
ini

Sziasztok!

Buksi!
Járóka: Nekem van. Lili mégcsak 4 hónapos lesz, de kezdettől fogva nem alszik a kiságyában.
Ezért elhoztuk anyukámtól a járókát, tele raktam játékokkal, és szépen eljátszik benne, aztán elalszik. Beleraktam a kiságyból a szivacsot, mert pont bele illik.
Az ágyon már nem hagyhatom, mert lemászik, a járókéban meg szeret csörögni-zörögni, én is tudom csinálni a dolgomat. Szerintem, ha már feláll, de még nem megy, akkor is hasznát veszem, mert biztonságosabb.
A 13 éves hugicámnak sem volt annak idején (el se fért volna a panelban).
Írigylem azokat, akiknek nemcsak dísznek van a kiságy a gyerekszobában Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szia mindenkinek!

Nagyon szerettem volna jókdvűen írogatni nektek, de egy kissé elszomorított, amit Ann írt. Így most valószínűleg utoljára jövök, mert bár próbáltam mindenkit előcsalogatni annak idején, ez egyáltalán nem könnyű dolog. Tényleg nem érdemes csak azért írni, mert írni kell, de szerintem, ha már így idetaláltunk ennyien, akkor igen is becsüljük meg egymást. Úgy tényleg személytelenné válik a topic, ha nem írunk egymásnak vagy ha nem írjuk le a saját boldogságunkat, bánatunkat, érzéseinket.
Én komolyan alig vártam, hogy ideülhessek és olvassalak benneteket, mert szinte már-már összenőttünk. Vannak itt viszont olyanok, akik személyesen is ismerik egymást és nekik ezért talán még fontosabb a másik hogyléte, ezért nem is haragudtam sose, ha nekem nem válaszolt valaki, mert arra gondoltam: biztos ennyi ideje jutott és természetes, hogy azoknak ír, akiket közelebbről ismer.
Nagyon jó volt olvasni a gyermekeitek fejlődését, ki hogyan oldja meg a rázósabb dolgokat, ezért is lesz nehéz megállnom, hogy ne jöjjek, de majd csak megleszünk. Nekem nagyon sok időm elmegy Matyival a játékra, igen keveseket alszik és nincs meg egyedül, ott kell vele lenni és figyelni, egyedül is eljátszik csak legyünk ott mellette.

Most azért néhány gondolat a fentebbi írásokhoz:

Járóka: nekünk hálós van, Matyi gond nélkül feláll benne, igaz nem marad meg benne 15-20 percnél tovább. Kicsit bánom, hogy megvettem, mert ellenne anélkül is, de a szobája ajtájába szoktam egy asztalt leborítani, mert biza a cipőktől, az újságokig mindent megrág.

Nagyon aranyosak egytől egyig a gyerkőcök: Vencel takaró alóli kibújósa tényleg összepuszilgatni valós.

Zsazsa Bence is nagyot nőtt és tényleg naygon komoly kisfiú.

Ági végignéztem a képeiteket, Dani nagyon nagyot változott, szuper kissrác.

Emese: Andris is mekkorát nőtt!!!

Ann: Hami nagyon szép hölggyé cseperedett, és hasonlt ám az anyukára!

Búcsúzom mindenkitől, minden jót kívánok a Pöttömöknek és remélem nem hragusztok, ha nem írtam most mindenkinek. Kép

UI: Vic pusszancs Dorkának Matyi nevében!

Zita és kisnagyfia Matyi
zitus

Sziasztok!
Annyira sajnálom, hogy így szétrázódottt a Pöttöm-csapat.
Én gyakran azért nem szóltam hozzá, mert nem volt időm mindenkinek választ írni...
mindig azt csinálom egyébként, hogy az oldal mellett megnyitok egy word dokumentumot és sorban haladva abba írok, majd a végén bemásolom...

mostanában, hogy Dudu is folyamatos odafigyelést kíván, egyszerűen csak olvasgatni van időm.. nagyon sajnálomKép

mint a pöttömök egyik szülőanyja, igyekszem megmaradni és minden kérdésre, képre reagálni!

Millió puszi!
Emő

hicudzsi

Sziasztok!

Hát le vagyok döbbenve!

Zita ne máááááár! Kép Te voltál az, aki szinte mindig válaszoltál a kérdéseimre! Kép Tiszteletben tartom a döntésedet, viszont meg kell igérned, hogy irhatok neked legalább mailt, akár csak úgy! Még egy utolsó kérdésem azért lenne a járókával kapcsolatban: hogyan állt fel benne Matyid?

Járóka: Bogi, teljesen egyetértek veled, bár Bence este kiságyban alszik, söt néha napközben is jobban elalszik benne, föleg, amikor lent (kétszintesben lakunk) nagy a nyüzsi.
Meg nem is cipelhetem magmmal minden egyes alkalommal, amikor felmegyek, vagy épp kimegyek a kertbe. Nálunk nincs bababiztos hely ahol foroghatna kedve szerint felügyelet nélkül, csak a járóka.

És egy kérdés, amire remélem valaki válaszol: eddig a hátán aludt Bence, mostmár sokadszorra az oldalán alszik el és már nem is fordul a hátára. Ez normális? Jártatok már igy? Én csak csodálkozom...

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

És Ann szólott. Érdekes, hogy most mindenki mennyire egyetért Annal, mennyire osztjátok a véleményét. Ahogy én is.

Zitus, szerintem hülyeséget írtál. Ne érts félre, ha úgy döntesz, én nem marasztallak, de nem is örülök annak, hogy elmész. Tiszteletben tartom a döntésed. Én a magam nevében pedig köszönöm, amit eddig a topikért tettél.

Emlékeim szerint szeretettel fogadtunk mindenkit, aki csatlakozni szeretettt volna hozzánk. S ez így jó is volt.

Hicu, a topikot közös gyermekünknek tartom, ne hari, de nem tekintelek az anyjának. Ennek oka az, hogy még anno a frissben közösen döntöttük el, hogy egyáltalán legyen, mégpedig azért, mert szerettünk volna osztatlanul egyben maradni - emlékeim szerint.

Elköszönések: eddig is elég nehezen tűrtem azt, hogy valaki azzal "tartja életben" a topicot, hogy elmegyek, ne is tartsatok vissza. Aztán meg mindenki észbekap és marasztalja. Ez így 1 oltári nagy baromság. Azt hittem felnőtt emberek (talán még barátnők is) azért jönnek itt össze, hogy beszélgessenek, tanácsot kérjenek és kapjanak, elmesélhessék örömüket és bánatukat ...
Ezek helyett jött veszekedés, hiszti, dicsekvés és gyerekesség.

Bevallom őszintén Nektek, hogy nagyon örültem anno Kritika véleményének (tudom, hogy nem vagyok vele egyedül). Épp mélyponton voltam, mert Kincsem nem volt hajlandó semmit produkálni, úgy látszott, hogy a mozgásfejlődésben nemhogy megáll, hanem még visszafejlődik. S ezen lelkiállapotomban olvashattam naponta többször azt, hogy Vic Dorkája milyen remekül produkál e téren ...
Bocsásd meg, Vic, de tudd, hogy ennek ellenére mégis érdekelt, hogy hol tartotok a fejlődésben, még akkor is, ha boszankodtam a stílusodon.

Sérelmeztem azt is, amikor a táblázatból való törlésrő dumáltatok. Miért? Ha valaki valamiért akadályoztatva van, nem tud jönni, nem tud értesíteni senkit, akkor írjuk le? Bocs, én nem szoktam ehhez.

Végezetül még csak annyit, hogy eddig nagyon jó volt jönni a frissbe is és ide is. Remélem eztán is az lesz.

Boró - ezúttal Kincse nélkül.
femõke

SziasztokKép

Hát nem erre számítottam a mai topicolvasás kezdetekor.

Kicsit lehangolt amit olvastam, de mindenki csak azt irja le ami a szivét, lelkét nyomja, ennek nem lehet ellentmondani, se egyetérteni vele, mert nem mi éljük át, amit tehetünk, hogy elfogadjuk, sokunkban volt vagy van hasonló érzés, mint amit Ann írt, vagy osztjuk Zita véleményét. Magam részéről sajnálnám ha szétesne a topic, mert ha irni nem is volt energiám mindig, nagyon nagyon jó volt olvasni, hogy mi minden történt veletek, ki hol áll, hogyan fejlődik. Ezekből az apró szösszenetekből sok mindenre feltudtam készülni manómmal kapcsolatban és igy sokkal kevesebbet paráztam mint újdonsült anyuka.

Orsi,
Dani is pontosan ezt csinálta, mindig háton feküdt, utált hason feküdni, egyszercsak elkezdett oldalra fordulni és úgy aludni, ebből lett utána szépen a hasra fordulás és utána meg a vissza. Vagyis no paraKépKép jön a ringlispir korszakKép

Zita,
köszi a dicséreteket, tényleg hatalmasat változott Dani, most már kiköpött apája, egy nagy franc kölökKép

Hicu,
ehhez a szétrázódáshoz szerintem nagyban hozzájárul több tényező is: elsősorban vegyük az időjárást, egyre többet vagyunk kint és nem ülünk a gép elött, másodsorban szépen fejlődnek a babók és a visszintes létből kezdenek a függőlegesbe hajolni és egyre több személyes kontaktus igényelnek.

Most ennyire futotta, mert őfelsége éhes és ennek hangot is adKép

Mindenkinek szép napot
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Boró!
Már ne haragudj de én is a frissbe jártam...
Köszi szépen.
Gondolom nem emlékszel rám, mert te nagyon ritkán figyeltél ahozzászólásaimra, még ritkábban válaszoltűl rájuk..:S

hicudzsi

Egyébként érdemes a legelejére lapozni és megnézni az első hozzászólásokat...
Annal ketten átmentünk afriss babákba és ott csevegtünk egy ideig, de ott nemvolt hely számunkra és akkor találtuk ki a Pöttönöm topicot..ha viszanézel a friss-be akkor azt is látod, hogy a nevet is én adtam..:S

De tök mindegy.

Kifejezetten bántó volt a hozzászólásod, (és már másodszor közölted velem ezt atényt) ha szúrja a stílusom, vagy a jelenlétem a szemedet nyugodtan mondd meg...

hicudzsi

Sziasztok!

Zita,
küldtem Neked privit! És köszi a puszikat Matyitól, épp most adtam át Dorkának! Kép

Ági,
végignéztem a fotóitokat, és csak elképedek, hogy mekkorát nőttetek! Egyszer csak azon kapjátok magatokat, hogy Dani szépen sorban mutatja be a barátnőitKépKépKép

Orsi,
Dorka nálunk is ugyanezt csinálja, mostanában oldalra fekve alszik. Én is jó nagyot néztem először. De Ági megnyugtatott most minket, ezek szerint jó úton haladunk a gurulás feléKép

Bogi,
Mostanában nem tettél fel képet Liliről! Lééégyszi! Melyik a fotóalbumotok, hol találom?

Ines,
Grazban vagy? De jó Neked! Üzleti út, rokonlátogatás vagy nyaralás? Nektek mi a helyzet a babaúszással?

Buksi,
Írtam Neked mailt! De nem győzöm megjegyezni, az a huncut, takaró alól kikukucskálós kép fantasztikus! A 310- es szopi nem semmi! Mi mostanában nem szoktuk mérni, habár most meg vagyok ijedve egy picit, mert kissé megcsappant ismét a tejem. Így most fejés és fejés...

Zsazsa,
De jó ismét Rólatok hallani! Örülök, hogy Bendőke sokkal jobban van. Mesélj, mi mindent csináltok? És képeket, mééég! Mert mi le vagyunk maradva jó pár héttel!!!

Hicu,
Tőletek is régen láttam Dudu képet! És mesélj, mi mindent csináltok!

TigriHajni,
Ma is visszanéztem azt az alvós képet, annyira szép rajta Alexa!

Kedves Boró,
Úgy gondolom, hogy sosem írtam Rólad/Neked bántón, sosem sértettelek meg, mindig örömmel olvastam a történéseiteket, és nagy lelkesedéssel válaszolgattam is Neked. Ehhez képest most olyan sértő hangot ütsz meg nem csak velem szemben, ami- már ne is haragudj, de- szerintem nem illő ebbe a topicba!
(ehhez képest az én stílusommal van problémád...)

Megjegyzem, hogy Kritika nagy részben hozzájárult ehhez a helyzethez, hiszen arra a primitív hozzászólásra legtöbbünknek az volt a - talán nem is tudatos- reakciója, hogy inkább nem írt a Kismanójáról semmi csodálatosat, nehogy "kapjon majd" Kritikától. De ezt szinte minden hozzászólásban lehet is olvasni, gondolom, ezt Te is észrevetted.

Érdekes, hogy a várandósságunk idején együtt örültünk egymás jó AFP- jének, hogy melyik pocaklakónak mekkora a mérete, s hogy kinek mit produkált odabent a kismanó?! Most pedig épp az a baj, hogy írunk erről? Ez meglehetősen furcsa.

Ui., de csak zárójelben: tudom, hogy Kritika belsős volt, illetve azt is tudom, hogy ki, de ezzel kapcsolatosan sosem akartam szólni, teljesen feleslegesnek tartottam.

Puszi:

Vic
Victoria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?