Új privát üzeneted érkezett!

Betti nagyon örülök Neked! Én hiszem, hogy mindenkinek egy komoly terápiát végig kellene csinálnia egyszer az életben, pont azért amit te itt leírtál! Én a Hellingert akarta végig csinálni, de 3 hónapot kellett várnom és közben eljöttünk. De ajd egyszer..

Zaha én tudom, hogy jobb lesz egyszer mindkettőtőknek, csak sajnos ilyenkor az idő lelassul és úgy érzed, hogy nem akar semmi fájdalom elmúlni.. De elfog. Örülök, hogy Vincével minden rendben.. hány éves?
Az én férjemnek ugyanez volt a baja, hogy mindenki tőle várta el, hogy erős legyen, hogy mindenki mondta neki, hogy most nagyon mellettem kell lennie, de egyik nap kiborult és sírva mondta, hogy őt miért nem kérdi meg senki, hogy van? Ő az apja és ő is úgy várta mint én.. nagyon nehéz volt neki.. és akkor fordultam én is felé és megértettem, hogy ez nemcsak az én bajom, hogy ez kettőnk fájdalma és osztoznunk kell ebben is.. így könnyebb is lett..

Kép
leda2002

soha nem voltam laptetős :)

Kép
leda2002

Leda, laptető :D
Vincus 3,5 éves. De tegnap, nem tudom, milyen indíttatásból azt felelte, mikor a skanzenben a jegypénztáros megkérdezte, hogy kettő és fél (3 év alatt ingyenes)
:oops: :oops:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hettuli, írtam privit

Zaha

Kép
Kép
zaha

Vincus szuper kiskölök!!! Látod tudja ő, hogy mi a helyzet, nem "hülye" csak alacsony!!! (Mi mindig ezt mondjuk a férjemmel egymásnak, amikor Vencu olyat mond, amit ki sem néznénk belőle.)
hettuli

Zaha

Múltkor az uram és Barci elmentek termálfürdőbe, és a férjem mondta a pénztárosnak hogy 7 lesz, mert 6 éves korig ingyenes. Barci meg beszólt - Apa elfelejtetted hogy nyolc leszek már!- Férjem :oops: :oops: :oops: 1600 forintot kellett fizetni Barci belépőjére, mert 8 lesz nem 7 . :?

Kép

Kép
melcsike70

Hazaértem...

Néztem ma a parlamenti közvetítést 8) ,csak elfogadták a rohadtak a gyes lerövidítését..szóval arról már mindenképpen lemaradtam ,hogy a gyermekemmel három évig otthon lehesssek..

Na mindegy, aki próbálkozhat és kész is van rá, annak nagy hajrá juni-júli, akkor még ne mvonatkozik rá..

Ma kiderült, hogy 3!!!!kolleganőm lombikozik ebben a hónapban..kb 20 nő dolgozik nálunk ebből kétharmad van fogamzóképes korban és három lombikos..na meg én..döbbenet.Mi van a mi korosztályunkkal, mi ez??? :cry:

Amúgy jó sz@r napom van, nem értem magam, ma meg nem vagyok jól és semmi oka..tiszta idegbeteg voltam egész nap, semmi se sikerült..

És hová tűnt az avatarom????????????? :roll: Valakinek biztos nem tetszett... :roll:

KépKépKép
tünci28

Tünci majd mielőtt betölti a két évet a gyerek, addigra jön a második, így ég ráhúzol 2 évet :lol:

Hihetetlen, hogy mennyien probálkoznak és nem jön össze. Nekem 3!!! barátnőm van, húszonévesek és harmincas elején és mindhárman 2-3 éve probálkoznak és nem jön össze!!! Valami nem stimmel ezzel a világgal, mi lett a nemzőképes nőkkel??

Vagy nagyon tetszett valakinek az avatárod :lol:

Zaha zabálnivaló a fiad.. ügyes volt, kapott egy piros pontot tőlem..ű

Melcsike Barcival vigyázat :lol:

Kép
leda2002

Szia Leda, hát ez az, valamit elszúrtak bennünk..

Keresek másik avatart..nem tudom, most valahogy a vonalzómmal se vagyok elégedett..a ketyegőssel..Nekem ne mutogassa már, hogy mindjárt lehet..csak stresszel, hát mit képzel ez??? :twisted: :)
tünci28

Hettuli, igen, tényleg csak alacsonyak :wink:

Melcsike :lol:

Tünci, volt ma valami elég nagy front, talán azért voltál ilyen passzban.
Nem tudom, ezen már én is gondolkodtam, mi van velünk, két unokatesóm, több kolléganőm lombikozik, és egy barátnőm is érintett a témában. :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tünci tégy a szíved és a hangulatod szerint :lol: !

Kép
leda2002

Majdnem elfelejtettem!

KÖSZÖNÖM mindenkinek a férjes hozzászólásokat, kicsit megnyugodtam, hogy akkor rendben vagyunk itthon..már aggódtam..
tünci28

Sziasztok!

Olvasó üzemmódban vagyok :) ,lemaradtam,van mit bepótolnom.
Addig is mindenkinek puszi!
beátab

Bea!!!!!!!!

Jajaj,de jó ,hogy jöttél, már nagyon hiányoztál!!!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci:A múltkor voltunk bennt a munkahelyeden és nem mertelek leszólítani :oops: Nagyon helyesek vagytok a pároddal :D
Vendég

Halihó!

Kép

Kép
melcsike70

Jaj, Lara, de butus vagy!!!Máskor nyugodtan!!!!!!!!! :wink:

REmélem kedves voltam!!!!!!!!!!! :wink:
tünci28

Ok.akkor legközelebb lerohanlak :D
Nagyon tetszik az avatarod :wink:
Vendég

Tünci

Hogy lehet, hogy eltünt az avatarod? De ez az új is nagyon szép :wink: Ennek bizti nem tud majd ellenálni az a kicsi lelkecske, aki hozzátok készülődik. Ilyen kedves fogadtatásnak. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Örülök, hogy tetszik,az előbb csak úgy ez jött belőlem, ez most valahogy nekem is jólesik...

Lara, de tessék hozni hajasbabát is!!!!!!!!!!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.05.25 21:27-kor.
tünci28

Persze hogy viszem nélküle nem megyek sehova :D
Vendég

Betti!

Szuper,nagyon örülök ennek a változásnak!!! És remek,hogy jól érzed magad,ez a legfontosabb.

Tünci!
Hát ki nyúlta le az avatarodat? Reggel még láttam :wink: Ez a mostani is nagyon szép!!!!!!
Nem volt semmi a hétvégétek, öröm volt olvasni a beszámolódat.
Feszti körkép régi vágyam,de hát úgye nem kisgyerekeknek való,de talán majd egyszer.

Zaha!
De jó,hogy nincs lelki gondja Vincusnak.
Munka: bízom benne minden rendben lesz és nem terheled túl magad.

Szinti!
Anyósod nagyon szenved? Szegény nagyon sokat fogyott.
Az orvosok mit mondanak?

Melcsike!
Várjuk ám a csütörtököt :D

Hettuli!
Hogy bírod az utolsó heteket ebben a melegben? Szép nevet választottatok a kislányotoknak!

Lyly!
Gratulálok a munkához,nagyon örülök,hogy sikerült. Hogy érzed Magad?

Leda!
Te most hányadik hétnél tartassz?

Hasli már Magyarországon van, Zaha beszéltetek a találkáról?
Én szerdán tréningen leszek Pesten,szóba került,hogy összefutunk Haslival, de nem konkretizáltunk semmit.
beátab

Bea

A csütörtököt mi is várjuk! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Megyek aludni!

Jó éjt mindenkinek!

Bea

3 óra akkor!

Fáradt vagyok, mert marci melegben elfáradtam. Holnap szerelik a légkondit nekünk, talán jobb lesz.

Kép

Kép
melcsike70

Magunkról:
Marcellnek az óviban megvolt az évzárója. Hát én úgy féltem,hogy fog viselkedni,mit fog csinálni,megszólal-e egyáltalán,mert itthon hiába kérdeztük semmit nem mondott,sőt egyszer azt kérdezte mi az az évzáró :? ........ Ilyen előzmények után semmi jóra nem számítottam. És kellemesen csalódtam a fiamban, énekelt,verset mondott, szerepjátékozott,csak ámultam, szépen csinált mindent mint a nagyok. Rakok majd fel képeket róla. És persze bőgtem,hogy az én törpém,milyen ügyes a nagyok között. És lefotóztam a barátnőjével, az Imolával,azt is felrakom majd.......hát elég érdekes páros :shock: :lol:
Kyrának ma úszás bemutatója volt,itt meg pont ellenkezőleg csalódtam :( . Imád úszni,azt mondta sokat dícséri az oktató,nem fél a vízben,tud siklani stb.......Ezzel szemben a valóság: be nem rakná a fejét a vízbe, a síklás nála gyaloglás előrenyújtott karokkal.
Komolyan mondon kész kabaré volt amit művelt :)
A legtöbben persze ügyesen víz alatt úsztak, siklottak,merültek a vízben. Hát az én lányom a feladatoknál mindig egyre hátrább került.......udvarias volt-mondta ő :wink:
Szóval az én drágám nem lesz egy "Kovács Ági",de még azt sem tudom elképzelni hogy valaha megtanuljon úszni. De sebaj, az apja sem tud úszni -tuti tőle örökölte ezt :wink: - maradunk a jazzbalettnél, bár ma mondta hogy mi lenne ha úszás helyett ő inkább lovagolna? :shock:

Kyráéknál pénteken lesz az évzáró és ballagás, nála már nem lesz meglepetés,naponta előadja az egész műsort egyedül.

Hétvégén átköltöztettük Marcellt a Dani szobájába, Verdás dekorációt kapott, nagyon tetszik neki,örül,hogy külön lehet, már haverokat is hívott és bezárkóztak,hogy a lányok /Kyra/ ne zavarják őket :lol:

Dani egyre többet jön, múlt héten elment a kicsikért az óviba, totál normálisan viselkedik, csak nekem azért fáj,hogy ennek miért kellett így történnie :(
De már azért sokkal jobb........már csak ritkán sírdogálok ezen :cry:

Melcsike!
3 óra OK.
láttad?rossz időt mondanak: :evil: ........ha nem esik akkor azért megyünk?ha meg esik menjünk a Kikába,ott játszhatnak a gyerekek,mi meg tudunk beszélgetni.
Jó pihenést Neked! Ma én is nagyon nyomott voltam. A fejem is fájdogál.

Én is megyek aludni.

Jó éjt!
beátab

Zaha a 3.5 évesed ügyi :lol: és milyen kis furfangos!
Puszika neki!!!

Bea örülök,hogy bár valamennyire rendeződtek a dolgaitok Danival!
Lehet,hogy kell ez a kis távolság,hogy közelebb lehessetek egymáshoz!(érted mit akartam ezzel,ugye? :oops: )
Marci ügyes,ahogy az oviban szerepelt!!!Puszika!

Tünci hova tünt el az avatarod :?: :shock: :shock: :shock:
Valaki leveheti?Nem értem...Pedig már láttam kép avatart!
Nos én ehhez duduk vagyok...boccs :oops:

Lara gyönyörű neve van a kislányodnek!Nekem nagyon tecc!
De jó neked,hogy te személyesen is ismerheted Tüncit :wink:

Melcsike jó találkát Beával!Akár Ikea,akár az állatkert...

!!Remélem egyszer majd én is megismerhetlek benneteket!

Az anyósom...hát ő nincs jól,nagyon nincs...
Eddig a méhszájon volt neki a tumor,most a medencecsontban van egy 12cm átmérőjű,amelyik nyomja a vízhólyagot,mára már annyira telement vízzel,hogy katétert kapott!Szegény nagyon odavan.....

Mi pedig készülnénk a bulira,de azt sem tudjuk,hogy mi lesz...
Fruzsi együtt volt egy 2 éves kislánnyal(tegnapelött),aki tegnapra tele lett bárányhímlővel,most csak az a kérdés,hogy Fruzsi meg-e kapta...mert akkor minden lefújva...
Puszillak titeket lányok!Jó hogy valakinek leírhatom a bánatom!!!

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt Hétalvókáim! :lol: (de nagy a szám a munkanapon, mi?)

Ma a jófejsrác kollegámmal leszek, úgyhogy, ha a munka engedi, akkor jövök a netre.
Ma éjjel azt álmodtam, hogy kirúgtak, viszont csúnyán szidtam az igazgatót és ez elégtétel volt! :lol:
Meg azt hogy egy nagyon magas dombról, aminek a fala függőleges volt, tolókocsiban lecsúsztam..na, ez nem tudom mit jelenthet... :shock: :roll:

Melcsike,Bea, nagyon-nagyon szép napot Nektek és irigyszmájli!!!Olyan nagyon kiváncsi vagyok Beára, no, de már nem kell sokat aludni a találkozóig!
Lánykád nagyon édi,hát Istenem a vizet nem szereti ezek szerint... :lol: Szinte látom magam előtt, ahogy alibizik.. :lol:

Zaha, tudsz vmit Hasliról, tudtok találkozni?
Drága Vincus nagyon édes volt, mégis olyan szomorú lettem ,ahogy leíyrtad mit rajzolt..drága kis szíve, neki is hiányoznak a tesók.. :cry:

Szintkém, bátran csinálj bulit Fruzsinak, a bárányhimlő lappangási ideje 2-3 hét és csak a hólyagok megjelenése eéőtt néhány nappal fertőz..korántsem biztos, ohgy elkapta, de azért tarts otthon mentolos hintőport, vagy vmi kencét ,hogy hűsíteni tudd neki, ha megjelennek a pöttyök..elsőre a nyálkahártyán jelenik meg, úgyhogy majd figyelgesd a pelusában..Remélem ha el is kapta pikk-pakk túlesik rajta.Emlékszem én alig tudtam beszedni a tesómtól, direkt ugyanazzal a kanállal ettem, hogy ne kelljen suliba mennem ,emrt ő 4 hetet otthon volt, nekem meg lett össz-vissz 20 hólyagom és egy hetet lehettem otthon... :twisted:

közben rájöttem ,hogy nem véletlenül tűnt el az avatarom, hanem ezt azt változtattam és én vettem le, de véletlen volt.Viszont ez sokkal jobb lesz szerintem...

Futok dolgozni, puszi mindenkinek!

FRANKA hogy vagy???????
olvasó üzemmódosok???????

KépKépKép
tünci28

Régi lányok, emlékeztek még Minimanóra?32 hetes várandós..nahát és Csige is már félidő körül..mennyi idő eltelt..de fura..
tünci28

Kép

Majd délután tudok jönni, csak gyors beléptem.

Bea

A csütörtök mindenképp tuti, ha igy ha úgy.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
De jó Tünci! Múltkor beleolvastam az elejébe és ott még írt Csige. Manóval még priviztem, de amikor ... akkortól már nem jelentkezett. De látom nem sokkal maradt le mögöttem :D

Lányok küldjetek el, mert folyton itt lógok és még kaja sincs, boltba kellene mennem... Áh!!! Lehet elmegyek Vencuval kajálni. Boltba is kellene mennem.

Ma nagyon erős az UVB sugárzás. Folyton ezt hallom reggel óta. 24 fokos a Balaton, akkor a Velencei-tó 25.

Szinti! Remélem egyszer majd te is eljöhetsz, vagy mi megyünk el. Milyen szar már, hogy mi mehetnénk, te meg nem... Sajnálom az anyósodat, én mindkét nagyimat rák miatt vesztettem el, a férjem az apukáját... Anyukájának is mellrákja volt, de már évek óta jól van. De ki tudja, a nagyim is hét évig jól volt aztán... Reméljük a legjobbakat. Iszonyat amikor az ember már azt kívánja, szabadulhassanak meg a szenvedéstől. Borzalom!

Bea! Örülök Daninak! Lehet tényleg szükség van egy kis távolságra és akkor jobban működnek a dolgok... Tudtok a dolgokról beszélgetni vele??? Az a jó anya, aki el tudja engedni a gyerekét, bármennyire fáj is neki. Előbb-utóbb ez az anyák sorsa. Csak nagyon nehéz!!!

Na tényleg tűzök, illetve azt szándékozom!
hettuli

ÁÁÁÁÁ. inkább maradj még!!!!!!!!! :lol:
tünci28

Sziasztok!

Jöttem a fotókkal.

Kép Marcell az évzárón: Én elmentem a vásárba... Kép Ez is egy játék,de ezt nem ismertem :oops:
Kép és AZ IMOLA :lol:

Kép Kyra és a siklás :shock:
Kép segítséggel azért sikerült :wink:
beátab

Ja, a fehér sapkás a Kyra :D
beátab

Még mindig én.......

Ilyen lett Marcell szobája

Kép Kép
Kép

ez pedig a Kyráé
Kép
beátab

Aztaaaaa, minden gyönyörűűűűűűűűűűű! :lol:
tünci28

Ma valahogy beszélgetésbe keveredtem az adminisztratív vezetőnkkel ,akit mindig csak ülve látok az irodában.Feláll, a szemem rögtön beleakadt a hasába..kb 5-6 hónapos terhes.Eddig fel sem tűnt, mindig hordott blézert..Igencsak ingatag a fene nagy nyugalmam és türelmem.. :roll: Botladozva mentem ki az irodából...

KépKépKép
tünci28

Bea

Az úszást nagyon gyorsan fog majd menni. :wink: Tök jól megcsináltátok a szobákat. Nem is láttam, pedig ott voltam nálatok. A Barci már látta ugye ? Akkor is ilyen volt már? Hát igen a szobák igazi gyerekszobák. A Hercegnők nálunk is megtalálhatók szépszámmal a szobába. Ha esik akkor úgyis hivlak, mert előbb felmegyünk kicsit be akarok ugrani a Decatlonba, görkorit nézek magamnak :oops: még nem tettem le róla. Gondoltam felpróbálom, hogy mennyire inog a lábam benne, ha nem olyan vészes akkor veszek egyet és meg tanulok

Kép

Szinti

Nagyon sajnálom szegény anyósodat. :cry: Nem is lehet semmit mondani. Remélem hogy segitenek a doki rajta. A bárányhimlő meg ha kijön úgyis el kell vinned dokihoz van rá kimondottan hintőpor, mást ne nagyon használj rá, csak azt amit a doki ir. Persze még az sem biztos hogy elkapta Fruzsina. Holnap szülinap!!!!!!!!!!!!!!!!

Tünci

Jó fej kolléga, ma is jó fej? HOgy megy a munka?

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Ez valahogy mindig igy van. Körülöttem meg itt a sok baba, akik hasonló korúak mint Bogika. :( Én nem tudom olyan jól venni az akadályt még. Nem tudom őket nagyon nézegetni , a kezembe venni meg. ÁÁÁÁÁÁÁÁ én még nem szeretném. Nekem fájdalmat okoz lelkileg.

Kép

Kép
melcsike70

Megyek még majd benézek, mert annyi dolgom van még.

Holnap én is dolgozom, de már egész nap. :?

Kép

Kép
melcsike70

SzÉp napot mindenkinek

Bea irtam üzit,a magyar mobilom nem hoztam el....-válaszolj majd jo?
Vagy ird meg mail-ben mikor lenne neked jo ok?

Zaha téged mindjárt hivlak

Hettuli igen komolyan gondoltam :!: :wink:

Lyly majd válaszolok ok :?: Most rohanok....

puszi mindenkinek :!:
Vendég

Hellllllooo Hasli!

Jó időtöltést itthon, remélem a családdal rendben lesznek a dolgok, kicsit kapcsolódj ki Te is ám! :wink:
tünci28

Hasli

Üdv itthon! Remélem összejönnek a találkáid. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Vagyok én ám, csak szolgáltatót váltottunk, és a "szünetmentes"-nek reklámozott váltás 5 napig tartott, nem volt netünk csütörtök óta...
Na, a doki megnézett a ciklus 3. napján uh-on, az egyik petefészekben már ott voltak a kis tüszőkezdemények, sok apró, 1-2 mm-es tüsző, egyik nagyobb- másik kisebb. Azt mondta, ez így oké, mert először sok indul fejlődésnek, de csak 1, max. 2 érik meg középidőre. Azt is mondta, hogy lehetnek apró ciszták is, de inkább a tüszők, mert 1 hónapja nézett meg uh-on (a 13. nap körül, és akkor tiszta volt mindkettő, vagyis ennyi idő alatt nem fejlődhetett ki ennyi kicsi ciszta.
Ennek ellenére elkezdtük a hormonvizsgálatokat, hétfőn, a 6. cn-en le is vették a vért.

Bea,
köszönöm kérdésedet, még a 2. napot töltöttem a melóhelyen, nagyon sok munka van, randa irodában, de a kolléganőm, aki a főnököm is, kedvesnek tűnik. Egyébként francia-német szakos tanárnő volt, így van miről nosztalgiáznunk.

Ne haragudjatok, még csak most fogok majd visszaolvasni, nem tudok itt most semmihez sem hozzászólni.

Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, dRága, nagyon örülök minden pozitív változásnak, várunk mindenféle híreket!!!!!!!!!
tünci28

Kép

Fruzsi ajándéka tőlünk :)

Kép
Kép
szintus

A gyerekek ügyesek,lehet,hogy menni fog Kyrának is még az uszás!!!
A szobák gyönyörűek!!!

Hasli érezd jól magad Mo-n,puszikállak!!!!

Lyly örülök,hogy a doki pozitivat mondott,a melóhely....ha nincs jobb jó lesz ez is!Nem kell idegeskedni miatta!Az én drága násznagyom azt mondta:100évig nem élek,de ha kell 100 munkahelyet megcserélek,ha valahol már nem jó...(no jó ezt válság előtt mondta... :lol: )

Kép
Kép
szintus

Betti,
végre, végre, végre és hurrá, hurrá, hurrá!!!!

Szintus,
teljesen igaz a mondás, én is így gondolom. nagyon örülök, hogy van hová bejárnom, és van mivel elfoglalnom magam, és ezért fizetnek is! :lol: Ezt csak ilyen hosszú szünet után tudja igazán értékelni az ember. Ja, és 100 %-ra bejelentett melóhely, ez sem az utolsó szempont manapság. Így, ha megint babázok, akkor a legmagasabb GYED-et kaphatom, feltéve, hogy megfelelek majd itt. Szinti, ez a baba egy tündérke! A kis okos szemecskéje!

Tüncike,
a méhszájvarrást nem nagyon alkalmazzák, ill. nem mindenhol, mert az én dokijaim szerint is a tapasztalatok azt mutatják, nincs nagy hatása. Vagyis nem bizonyított, hogy az tartja vissza a méhszájat a kinyílástól. Hát én nem értek hozzá, de errről konferenciáztak is a nődokik, és állítólag ott ez lett a konferencia eredménye.

Van még egy jó hírem (melcsike már tudja, igaz :wink: ): úgy néz ki, rendeződik anyukámékkal a viszonyunk. Egyelőre óvatosan közeledünk egymáshoz, de a gyerekem AZONNAL beugrott az ölébe (szó szerint, kb. 1 perc nézelődés után, és édesmamának hívja anyumat). A papa pedig a legfőbb legfő most számára. No, megyek olvasgatni vissza. ha nem jövök, jóéjt, akkor holnap!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jaj, Lyly,könnybe lábadt értetek a szemem..Emlékszel mit mondtam a temető kapujában az apummal való kapcsolatomról..sosem adtam fel, hogy rendezem ,az utolsó pillanatban sem!!4Annyira örülök, ha csak egy kicsit is jobb, tökéletes nem lesz sosem, de VALAMILYEN még lehet és ez jó..

Hamarosan beköszön hozzátok is a baba is újra, minden rendbe jön lassan!!!

Úgylátom ,ma mindenki fáradt, hát ezért elköszönök én is..

Szép álmokat nektek!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Lyly, nagyon örülök a pozitív változásoknak. VÉGRE!!! Remélem ez már a felszálló ág lesz.

Bea, szuperek a gyerekszobák.

Hasli, akkor tudok adni neked címet, de a tesóm Bp-n lakik és nem ehet csokit!!! :lol:

Tünci, min nyüglődtél??? Vártam ám a levelet...

Melcsike, naná, hogy vegyél magadnak görkorit!!! Amikor a fiamnak vettem kb egy hónapja rollert teljesen kiakasztott, hogy ő inkább görkorit akar. Na jó mondom felpróbáljuk, de 25-ös a lába és 34-es volt a legkisebb. Jól nézhettünk ki ahogy huzigáltam őt azokban az óriási csukákban. Jól elfáradtunk mindketten, meg jókat nevettünk. Aztán mégis a roller mellett maradt.

Szinti, behalok ettől a csajtól. Nagyon édes. A bárányhimlőtől meg ne félj, minél kisebb a gyerkőc, annál könnyebben viseli és a fiam sem kapta el amikor járvány volt az oviban és a dokinál ott ücsörögtek a bárányosok.

Ma nagyon-nagyon elfáradtam :shock: egész délután mosogattam, mert mindig abba kellett hagyni valami miatt...

Jó éjszakát mindenkinek!!!
hettuli

Hettuli, írtam!!!!!!
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?