Magunkról:
Marcellnek az óviban megvolt az évzárója. Hát én úgy féltem,hogy fog viselkedni,mit fog csinálni,megszólal-e egyáltalán,mert itthon hiába kérdeztük semmit nem mondott,sőt egyszer azt kérdezte mi az az évzáró
........ Ilyen előzmények után semmi jóra nem számítottam. És kellemesen csalódtam a fiamban, énekelt,verset mondott, szerepjátékozott,csak ámultam, szépen csinált mindent mint a nagyok. Rakok majd fel képeket róla. És persze bőgtem,hogy az én törpém,milyen ügyes a nagyok között. És lefotóztam a barátnőjével, az Imolával,azt is felrakom majd.......hát elég érdekes páros
Kyrának ma úszás bemutatója volt,itt meg pont ellenkezőleg csalódtam
. Imád úszni,azt mondta sokat dícséri az oktató,nem fél a vízben,tud siklani stb.......Ezzel szemben a valóság: be nem rakná a fejét a vízbe, a síklás nála gyaloglás előrenyújtott karokkal.
Komolyan mondon kész kabaré volt amit művelt
A legtöbben persze ügyesen víz alatt úsztak, siklottak,merültek a vízben. Hát az én lányom a feladatoknál mindig egyre hátrább került.......udvarias volt-mondta ő
Szóval az én drágám nem lesz egy "Kovács Ági",de még azt sem tudom elképzelni hogy valaha megtanuljon úszni. De sebaj, az apja sem tud úszni -tuti tőle örökölte ezt
- maradunk a jazzbalettnél, bár ma mondta hogy mi lenne ha úszás helyett ő inkább lovagolna?
Kyráéknál pénteken lesz az évzáró és ballagás, nála már nem lesz meglepetés,naponta előadja az egész műsort egyedül.
Hétvégén átköltöztettük Marcellt a Dani szobájába, Verdás dekorációt kapott, nagyon tetszik neki,örül,hogy külön lehet, már haverokat is hívott és bezárkóztak,hogy a lányok /Kyra/ ne zavarják őket
Dani egyre többet jön, múlt héten elment a kicsikért az óviba, totál normálisan viselkedik, csak nekem azért fáj,hogy ennek miért kellett így történnie
De már azért sokkal jobb........már csak ritkán sírdogálok ezen
Melcsike!
3 óra OK.
láttad?rossz időt mondanak:
........ha nem esik akkor azért megyünk?ha meg esik menjünk a Kikába,ott játszhatnak a gyerekek,mi meg tudunk beszélgetni.
Jó pihenést Neked! Ma én is nagyon nyomott voltam. A fejem is fájdogál.
Én is megyek aludni.
Jó éjt!