Új privát üzeneted érkezett!

Orsi, köszi, akkor beírom és majd küldöm mindenkinek újra a táblázatot. Biztos lemaradt neki ez a hatos, mert amit küldött abból is hiányzott... :cry:

Mia! Jó étvágyat Visegrádon!!!!!!!!
sylph

Mia :cry: :cry:
Annyira sajnálom,hogy ott vártatok :cry:
És valahogy annyira éreztem...
No de legalább kajcsiztok egy jót Visegrádon :wink:

mimi12

Szasztok!

Orsi, kulcs: legalább dumcsiztunk egy jót! :lol: :lol:
A tegnap nagyon jól sikerült, este még a szomszédunkat is áthívtuk! :lol: A grillhusi isteni volt, ja csináltam saslikot az is jó lett. Anyuék reggel mentek el. Amúgy hulla fáradtak voltunk mindketten, még ma is, aludtunk is egy jót délben a skacokkal.
A tárhelyre gondolom közös képeket teszünk fel... nem?

Mia, mijót ettetek?

Andi, eperszedés, de jóóóó. Régen, még kalászon mi is jártunk.... közben jól telezabáltuk magunkat. :D
sylph

Sajnálom, hogy elmaradt a fürdőzés. Gondoltam rátok mikor láttam reggel a felhőket.

Orsi
Ment a kőműves száma.

Gabi

Kép
gabusz

Azért ha nem esik,juszt is elsétálunk du a játszóra.Bár amilyen mázlim van.... :roll:

mimi12

Sziasztok!

Jó régen jelentkeztem már, de azért olvasgattalak Titeket!

Először is:
Lini! Hatalmas gratula Nektek Lili babához!!!
Majd ha lesz egy kis időd gyere mesélni!

Csajok!
Olvastam, hogy milyen lázasan készülődtetek a héten a vasárnapi fürdőzésre! Sajnálom, hogy így jártatok! :( :(
Valamelyik hétvégén biztos bepótoljátok majd!!
Jajj, olyan szivesen Veletek tartanék én is, olyan meleg volt a héten!

Mia!
Gratulálok Patrik babához, és nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek!!!
Olyan szép nevet választottatok!!

Dolli!
Nagyon jó ötlet volt ez a képtár!
Megnézegettem a képeket. Milyen jó kis találkozó volt Orsiéknál! Gondolom a gyerkőcök nagyon élvezték! (Meg Ti is!!!) :D :D

Mimi!
Hogy vagy? Te hogy bírod nagy pocakkal ezt a meleget?
Most látom, hogy már lassan jön a 30. hét! Milyen gyorsan telik az idő!
Kitartás, már nincs sok hátra!

Nálunk elég mozgalmasan telnek a napok mostanában.
Bence még mindig nagyon jó tesója Beninek! Azt hittem, hogy nehezebb lesz vele, de tényleg nem nagyon féltékenykedik.
Nagyon sokat szeretgeti. Reggel, amikor felébred, az az első dolga, hogy ad a Kistesónak egy puszit.
De azért amikor Beni közelében van, nem vehetem le róluk a szememet, mert Bence azért még nem mindig érzi, hogy milyen lendülettel közeledhet a picihez.
Ja, és képzeljétek, Beni már 3200 g. Két hete pénteken 2650 grammal hoztuk haza a kórházból. Úgyhogy van étvágya a drágámnak!!

Mennem kell. Most már megpróbálok majd gyakrabban jelentkezni!

Szép napot Mindenkinek!
Anett

Kép
Kép
anett_

sziasztok!

Orbitalis kirandulasunk volt !!!!! :D:D:D

Rovid beszamolo:

A Mekis reszet tudjatok, tehat az elejet:) Bocsi hogy a szam hianyosan lett elkuldve, barom modon gondolom nem neztem meg mit irok:( Orsi most mar tudja ahogy latom kodolva le is adta itt:):):)

Szoval felkerekedtunk, Visedrad fele vettuk az utat, van ott egy kedvenc pizzeriank, sokat jartunk oda regen. Most is ott ettunk, kifele mar csak gurulni tudtunk, talicska is kellett hozzank:)
Ezek utan Dobogokore felvezetett parom, en vegig csodaltam az utat! Addigra mar gyonoyru ido volt! Igazi kirandulo ido. Leparkoltuk a kocsit es a kozeli parkban ledobtuk magunkat a padra, nagyon kellemes volt.
Ugy elfaradtunk a jo levegon, hazafele felig komasan tekingettem kifele az ablakon.
De jol vagyok, (mar az agyban...) es parom itt horpaszt mellettem :):):) Enyhen le lettunk amortizaoldva, de tenyleg nagyon jo volt a mai nap.

Erdekes hogy delutanra milyen meleg lett, 4 elott ertunk kicsivel haza, de a kezem leegett ahogy kimasztam a kocsibol. Hat ennyit a nap erossegerol meg ozonreteg, meg ilyesmik.....

Azon jot vihogtam ahogy Orsi irtad, hogy engem max huzni tudtok magatok utan a szivacsommal :D:D:D:D:D

Majd legkozelebb ujra megprobaljuk! Lehet hogy szepen lassan fogok en erosodni am, a setak is egyre hosszabbak mar nalam. (na jo, a 3 meter most mar 100 meterre bovult....) :D

Jah, tegnap a napon mivel szenne egtem jobb is hogy nem jutottam strandkozelbe! Ugy nezek ki a melltartovonalammal mint egy eszelos, rozsaszin remeterak!

Puszka es szep delutant kivanok nektek:)

mia

sünciboglya

Szia Anett!
Köszi,egész jól bírom.Bent a lakásban lehúzott redőny mellett :lol:
Még jól is esett,hogy ma kicsit szelesebb borúsabb volt az idő..
Azta,nem semmi étvágya van Beninek.Heti majd 30dkg :lol:
A lányom volt ilyen zabagéz.2950-el született,és 2 hetesen 3600valamennyi volt.De enni is tudott az biztos :lol:

Tali.Én annyira haragszom az időre.Most bezzeg süt a nap.Annak ellenére,hogy du-ra már esőt ígértek.Bár tény,hogy elmentünk vásárolni 12körül jöttünk haza,és akkor még tök car idő volt.
Ha ezt tudjuk akkor mehettünk volna ebéd után....

No de ténykedtünk legalább.Fel állítottuk a kismedencét.Tavaly vettünk egy 250 átmérőjű medencét,és most töltődik kútvízzel.
Hmm a szomszéd meg a 2. hatalmas medencét veszi,mert a 4m-es kicsi volt neki.Háát de nem is igen használták.
Ha valakinek még nincs,és szeretne venni...Gyerek mellé az a kicsi a legjobb!Ebbe a Szabi tavaly is egyedül be tudott menni,nem kellett betenni kivenni,hanem jött ment karúszóval a kezén.Sőt nyár végén már karúszó sem kellett neki.Egy nagy medencébe viszont nem tud egy 3-4év körüli gyerek egyedül bemenni,fürcsizni,mert mély és nagy is a medence.
Húú téleg holnap már 29 hetes terhes leszek :lol:
Nagyon szalad az idő.És én még semmit nem is csináltam.Még várni szeretnék kb a 34.hétig.Ki kell ganéznom a hordozót a a babakocsikat,elő szedin a rucikat,kimosni..stb.Nem akarom túl korán,mert pár hét alatt beporosodik minden a pinyóban.(ott vannak a kocsik és a hordozó)De én már annyira várom,hogy babázzak. :lol:

mimi12

anett:
WOW! Gratula a szep sulygyarapodashoz Benikenek!!! :D:D:D

sünciboglya

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy nem tudjátok, hogy hol van itt Érden olyan szeméttelep, ahova el lehet vinni 2-3 nagy zsák szemetet?

Kép
Kép
anett_

Anett!

Igen, ide: http://erdkom.hu/erdkom_erd.php#hulladekudvar

Majd jövök, csak most rohanunk vásárolni!

Végülis, nem vagyok elkeseredve, hogy nem mentünk, még annyi, de annyi lehetőségünk van közös programra! :D
Úgy örülök, hogy így egymásra találtunk!!! Nagyon szeretem ezt a kis csapatot!!!! :D :D :D
Vendég

[quote="cunami"]
írta:
cunamiÚgy örülök, hogy így egymásra találtunk!!! Nagyon szeretem ezt a kis csapatot!!!! :D :D :D
:lol: :lol: :lol:

mimi12

szerintem is klassz hogy itt osszejott ez a kis csapat:) Tudjatok milyen ritka az ilyen Forumos Topic ahol mindenki ilyen normalis?!
Hajaj, mint a feher hollo! (Vagy inkabb mint a pink hollo....)

:D:D:D

sünciboglya

Ja azt elfelejtettem megemliteni, amiota a delutani beszamolot megirtam, elpilledtem, eddig aludtam.... 4 orat... :D:D

sünciboglya

Sziasztok!
Tegnap írtam,most látom,hogy elszállt. :x
Azt írtam,hogy sajna nem tudunk ma menni.De látom ti se mentetek,gondoltam is rátok,hogy pont most van ilyen idő,pedig hogy készűlt mindenki!bezzeg délutánra milyen meleg lett. :evil:

Zsand!Gratulálok a bátor,ügyes lányodhoz!Le a kalappal!És milyen jó,hogy vannak még ilyen orvosok!

Tekiroll!Igen,lehet igazad van,nem veszünk.Csak a szívem diktálja,mert ez olyan ósdi.Ülésmagasító nálunk nem jöhet szóba,mert nincs olyan székünk,amire rá lehetne tenni.Az asztal is úgy van megoldva,hogy a konyhai pult vége felnyithatós.
Most inkább autósülést kéne venni,ami fontosabb.nem tudom miért írják rá,hogy 13kg-ig jó,ha hamarabb kinövik.
Csajok!Nektek milyen van?Melyiket érdemes venni?
A Tulipán nekem is tetszett.Én is azon agyalok,hogy tudnék oda eljárni.Este tudnám megoldani,miután Dorinát lefektettem,akkor anyu már itthon van.De fél órára meg nem érdemes menni.Akkor az lesz,hogy itthon fogok bohóckodni. :)
Jó ötlet ez a képtár.Én is gondoltam olyanra,hogy valami oldal kéne,ami jelszóval ellátott és rakhatunk fel képeket,recepteket,linkeket,stb.

Gabusz!Szerintem Milánt már lehetne vinni.Pénteken voltunk a Duna utcai baba-mama talin,ott is voltak picik.Legalábbis én vittem ilyen korban is.Elnézelődött a szőnyegen.

Erről jut eszembe:nyáron az ilyen helyeken is szünet van.De miért :?: :?:

Itt van egy játszótéri lista(lehet,hogy nem pontos):
Bádogos utcai játszótér
Bem téri játszótér
Béke téri játszótér (lakótelep)
Bodzafa téri játszótér
József téri játszótér
Kalotaszeg utcai játszótér
Volt érdligeti strand területén lévő játszótér

Találkára én is nyitott vagyok,ha párom itthon van eljutok a világ végére is :)
jó éjt nektek!

Kép
tierno

Hulla vagyok!

Voltunk Corában, mert Marcipánnak kellett Adventix, hazafelé megvettük az eprecskét!
Igaz nem 500Ft(szerintem félre néztem :oops: ) 700 Ft-ért találtunk, de nagyon szép!
6 kilót el is hoztunk!
Kép

Gyors puccantás és már rotyogott is a fazékban! :D

Kép

Na és a végeredmény! 15 üvegecske lett! :D

Kép

Fél 8-ra értünk haza, szerintem ahhoz képest hamar készen is lett!

Holnap jövök, most rogyok az ágyikóba!
Vendég

Széép Jó reggelt!

Mimi! Nem ér ám kinevetni engem! :oops:
Tényleg tök szép idő lett délutánra! :? Sebaj, majd legközelebb! Persze eső az nem volt! :cry:

Húú medence álításnak olyan jó hangulata van! Az a VAKÁCIÓ kezdete! :wink: Nekünk is ilyen felállítós van! 4m*2,4m
Szerintem mi csak Szarvas utáni hétvégén állítjuk fel.A mienk szerencsére nem mély, így a gyerekek élvezik leginkább, bár én is belemászom néha, vagy gumimatracot rádobom és lebegek! Ha ott vannak a gyerekeim rögtön beborítanak a vízbe! :?

Anett! Jó volt Téged olvasni! nagyon ügyes vagy, hogy így boldogulsz a fiúkkal! Van még segítséged? Neked Szüleid is messze vannak, ha jól emlékszem!
Bence nagyon aranyos, hogy így szeretgeti Benit!
Éjszakáitok hogy alakulnak?
Húúúúúú tényleg jó sokat nőtt Beni! :shock: Biztosan jó kis tápláló tejcsid van!
Meg tudtad nyitni a hulladékudvaros linket?

Mia! "Tudjatok milyen ritka az ilyen Forumos Topic ahol mindenki ilyen normalis?! "
ÉN NEM VAGYOK NORMÁLIS! :D :D :D

Ja igen a szombati kulcsos sztori, hogy mindenki tudja meg mennyire debil vagyok! :oops:
Szombaton, úszásról kijöttünk, autónál kinyitottam a csomitartót. Nekem kulcsnélküli az indítója, meg az ajtónyitója, csak az autón kell a gombot megnyomni és ha nálam van a kulcs érzékeli és nyitja! Ez azért jó, mert nem kell táskából előkeresni a kulcsot!
Na szóval ha 1x nyomod a gombot csak az adott ajtó nyílik, ha 2x, akkor az összes! Én szépen kinyitottam a csomitartót, bedobtam a táskámat a kulccsal együtt és visszacsaptam a csomitartót! Ami rögtön bezárult és mi ott álltunk és nem nyílt az ajtó! :?
magyarán bezártam az autóba a kulcsomat!
Szerencsére Apika 15 perc alatt átért a kulccsal, meg a 3 gyerekkel és hozta a pótkulcsot! :oops:
De legalább jót dumcsiztunk! Ültünk a patka szélén, mint a kisgyerekek, akik otthonhagyták a kulcsot és várják a szüleiket! :wink:

Brigi! De jóóóóó Te is jársz tornázni? Annyira kell az ember testének, lelkének! Dollival beszélgettünk erről, hogy ha nem is fogy az ember, de a tudat, hogy magunkkal törődünk, egyből szebbét tesz, mert nőiesebbnek érezzük magunkat! :wink:

Húúú nagyon klassz ez a játszótér öszeállítás! Nem is tudtam, hogy ennyi van Érden! :shock: Ti melyikre jártok?
Etetőszék: Neünk ikeás fa van, ezt még Bubunak vettük és imádom! Nagyon bevált mindhárom gyereknél! Boginak vettem használtan egy PegPerego Primapappa-t, de UTÁLTAM! Igaz hogy dönthető volt és gurult, de bunfurdi és müanyag! :? Nekem valahogy annyira nem illett bele a lakásba(nálunk minden fa) hogy nagyon hamar túladtam rajta! Ha már ül rendesen nem érdemes!!!! Addig jó, míg nem tud ülni a babácska!

Mia! De jó kis napotok volt! Gasztro utazás! Na aki ilyen keveset hízik, az csak egyen is! Jesszus 1 hét és félidő! :shock: :shock: :shock:
Látszik már pocid? Mocorog Patrik?

Szilvi! Párodnak a héten már nincs kiállítás? Remélem tudunk menni csütörtökön tornára!Annyira hiányzik! Nekem ez a hét a nagy hajrá, mert elvileg pénteken utazunk!Most bele kell adni apait, anyait! :wink:
Kalssz lehetett a sütögetés! Én is saslikot ettem az étteremben! :D

Ma jön egy barátnöm este, ha minden igaz! Szegények szétmentek a férjükkel! Ők hoztak össze minket Apival! A lány kolléganőm volt, a srác pedig Apa barátja! Előttünk jöttek össze!Náluk két gyerkő van!Annyira felfoghatatlan számunkra! :shock: :shock: :shock:
Teljesen padlóra küldött a hír! Most építettek egy gyönyörű házat Balatonon, a lánynak most csináltak meg egy kozmi szalont a házuk alatt(Gazdagrét) és vége! Szét is költöztek!A lány összejött a férje alkalmazottjával! De nem emiatt mentek szét!
Most itt laknak Érden, így áthívtam, hogy jöjjön át beszélgetni este!
Annyira sajnálom Őket! :cry: :cry: :cry:

Csajok a fiam már csak 4 napig ovis!!!!! :shock: :shock: :shock:
Brühöühűűűű! :cry: :cry: :cry:
Csütörtökön már ballagás!Annyira gyorsan eltelt ez a 3 év!

Ma vasalnom kell,mert Mimivel ellentétben én addig halmozom, amíg el tudom rejteni a gardrób aljában, és képes vagyok olyan púposra megrakodni, hogy már fel sem tudom emelni csak kihúzni! :oops:
Jaaaaaaaaa nem vasalok annyiszor, amennyiszer leírom! Reggel leírom, hogy megyek vasalni, hogy magamat ösztönözzem, de valami közbejön és hagyom a kövi napra! Ezt tudom halogatni!
A mosást nem halogatom, így hatalmas a torlódás! :D

Na jó ma tényleg vasalnom KELL!

Jövök még! :wink:
Csók a családnak!
Vendég

Orsi!
Én nem nevetek rajtad...Olyan aranyos volt amit írtál,csak itt nincs símogatos ölelős figura :wink:

mimi12

sziasztok:)

Orsi:
Este meg bekajaltuk a megmaradt pizzat amit az etterembol elhoztunk. Fini volt!
Ra is alltam a merlegre, 2.5 kg gyarapodas a kezdetek ota. Az azert nem rossz. (Bar nekem nagyon kell vigyazni, mert aki felesleggel indit az megnezheti magat ha meg arra raszed sokat:(
Patrik szokott mocorogni, tegnap az utazas alatt kitett magaert, ereztem tobbszor. A pocim latszik mar eleg szepen. Kezdek egy budos bogarhoz hasonlitani. (Katicat akartam irni de mivel zold a ruham meg pottyeim sincsenek igy a budos bogas a talalobb:)

sünciboglya

Mia,
Pink holló :D Ez nagyon tetszik.

Orsi,
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon fáj a derekam.(zokogós smiley) Azt hiszem nem lett volna szabad elmennem epret szedni. Viszont te nagyon nagyon ügyes vagy hogy meg is főzted már :D

Edina,
Nekünk Giraffe Club-os etetőszékünk van, dönthető támlával és dupla tálcával. Igaz műanyag, de olyan kis vidám világoskék-szürke színű és én szeretem. Én is ezért is örülök a szerda délutáni kimenőmnek mert akkor Robi többet foglalkozik a gyerkőcökkel. Hétközben amúgy sem sokat látják.

Tierno,
Én is most keresek új ülést Zsombornak, Veronikának egy Chicco ülése volt amit már használtan vettünk és kiszakadt a huzata. Zsombor szülinapjára mindenkitől pénzt kértünk. A barátnőmnek Be Safe ülése van, nagyon meg van vele elégedve de horror drága, én ennyit nem tudok költeni egy ülésre.

Mimi,
Akkor a 34. hétig még eljutok hozzád a ruhákkal.

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi:
A fejemet en is el szoktam hagyni a kanyarban (bar talan javult a helyzet az elmult nehany evben...) Regebben en autopucolas kozben zartam be a kulcsot parszor a csomitartoba, termeszetesen nem otthon, az automosoban:( De mindig ki tudtam konyorogni valakirol egy mobil telefont igy tudtam hivni a kulcsosokat. Viszont ott az egy ora varakozas minimum volt. Koszosan, samponosan, papucsban es short-ban varakoztam a tuzo napon.... es meg fizetni is kellett 60 dolcsit. (Hehe, az arara meg ma is emlexem, mert szivroham arfolyamban volt a kulcsos) :D

sünciboglya

Szasztok!

Anett, de jó, hogy jelentkeztél! Olyan jó olvasni, hogy ilyen jó tesók! Aztaaa, mennyit gyarapodott Beni! Gratulálok!

Orsi, szerencsére nincs kiállítása, elég volt az a négy nap.... úgyhogy megyünkmegyünk!!!!! (remélem!) Szegény barátnődék.. :cry: olyan rossz ilyeneket hallani.

Mia, akkor jól telt a vasárnapotok, az a lényeg!

Húúú, de melegem van lányok, kinn 100fok itt benn mégtöbb, mert főzök... iszok, mint a kefekötő, és mégis szomjas vagyok....

Ja, olyan szar éjszakám volt... éjfélkor ki kellet engednem Yodát pössenteni, bejön, alszok tovább, pár óra múlva Lili ébredt meg, átvittem hozzánk, visszaalszok, kis idő múlva Bubó ébredt meg, mert fájt a lába, mellé feküdtem, ott szunyáztam egy kicsit, aztán vissza a saját ágyba, de nemsokára csörgött a telóm... ááááá, hulla vagyok. És még egy csomó dolgom van...

Pusszantás, majd még jövök!
sylph

kinyaltuk a haloszobamat, nagyon porszag volt:( lehuzam az agynemut, anyu porszivozott, felmosott, en torolgettem. Tiszta team munka volt:) Most vegre jo illat van......utalom ezt a port, mindent belep::(:( Mikor lesz mar vegre egy kis eso????
Jarom az esotancot mint egy megszallott, de semmi haszna....

sünciboglya

Andi!
Köszi!
Én is pakolom a kinőtt rucikat :wink:

Mia!Takarítás..Pfujjj
ÁÁÁ itt is olyan pór van,és nemlehet letakarítani.Mos tmár én is kezdem érezni.Pedig sosem éreztem a porszagot.
eső???Tegnap délutánra esőt mondtak,több helyen is megnéztem.Erre melegebb letrt mint volt előző nap.ÁÁÁ,én már annak hiszek amit tapasztalok.Nevetséges,de reggel nem tudják este milyen idő lesz.

Szisz!Sajnálom anemalvást.De csak,hogy ne légy egyedül.A Szabi még szinte nem aludt át éjszakát.Pedig elmúlt 3éves
Ma reggel 1/2 6-kor is kint ült a szobája előtt a szőnyegen :lol:

mimi12

Noemi:
en is ki vagyok akadva, naponta tobbszor ellenorzom az idojarast, de valahogy nem tudnak rahibazni.... en mar arrol letettem hogy egy-ket nappal elore tervezzek, de tenyleg, mostansag mar az aznapi "menu"-t sem tudjak:(:(

sünciboglya

Sziasztok!

Képzeljétek!!!!
Ma felhívott az ovónéni az oviból, hogy milyen volt a műtét és hogy van a gyerek. Teljesen ledöbbentem.

Orsi!
Mennyi cukrot tettél az eperhez? Az én receptem 30dekát ír 1kg gyümölcshöz.
A vasalással én is így vagyok, van már egy komplett kosárral, de mindig halogatom!!

Kedves érdi anyukák!
Nincs valakinek fölös befőttes üvege???

Tegnap én is úgy jártam, hogy írtam egy hosszú levelet és hopp elszállt.

Gabi!
Mojitó:
jégkocka
menta
lime
szirup vagy cukor
fehér rum
ásványvíz
ÉN szoktam csinálni egy üvegbe szirupot, ezt lehet barnacukorból is ez sokáig eláll a hűtőbe.
A lime-ot jól megsikálom és hosszába 4 felé vágom.
Jól belenyomkodom a pohárba rá a szirup rá a menta alaposan megkever majd a fehér rum és az ásványvíz!!

Én is naon szeretem!!! a másik kedvencem a pina colada.

Olyan finom epret vettem ma hogy még én is ettem belőle egy tállal pedig én nem vagyok egy nagy epres!!!

Képzeljétek elvittük az új kutyát sétálni a Benta patak partjára, kicsit félve engedtem el, de egész jól működött!

Sziasztok!!!!!
Vendég

- Hogy hívják?

- Kovács Gültem.
-???
- Amikor megszülettem, anyám azt mondta: legyengültem, apám válasza: Legyen!

:D :D :D :D :D :D
Vendég

zsand:
Hol vetted a fincsi epret? Mi is ennenk, de parom vasarol be, o pedig csak a Tesco-ig jutott el eddig:(
Ott meg eleg satnya minden:(

sünciboglya

jah, elfelejtettem,

Volt ma delutan nalam a Vedononk, minden OK:)
Csak ez a franya haskemenyedes ne lenne, ma egesz nap tam-tam dob voltam megint, pedig nem is volt front.....

sünciboglya

Sziasztok!

Cunami!Hmm,nyami! :P
Ezaz,hogy nem járok! :( :? Jó pár éve voltam ott.Amúgy minden évben fogyózom,nekem eddig csak 5 kg fölöslegem volt,de még az is meglátszódott .Most lesz munkám! :? Mielőtt megtudtam,hogy terhes vagyok,akkor akartam fogyózni,vettünk Fat Burners-t,ami szuper jó.Aztán ugye Pocaklakó mellett nem lehetett.Így van,ahogy mondjátok!
Mi a Ligetire járunk.
találtam még egy oldalt:
http://erdivedonok.drupalcafe.com/

Sünciboglya!
Nem a takarítás miatt volt a keményedés?

Kostyika!
De jók ezek az ülések,de tényleg drága.

Annyit gondoltam rátok,hogy rosszul sült el a vasárnap!Hogy készűltetek! :cry:

Ezt nézzétek meg,jó kis edzés program :D
http://www.liveleak.com/view?i=4a3_1243135393

Kép Dorina kutyát
sétáltat

Kép
tierno

tierno:
Nem hiszem, en mindossze a kis asztalt takaritottam le azt is ulve:S
Mar tegnap ejjel is kemenyedett a hasam. De szerintem a vasarnapi kirandulas utohatasa volt ez a mai napi kemenyedes, a vedono legalabb is arra tippelt. (hat igy utolag, en is arra tudok csak gondolni...) Asszem tul hosszu volt az ut meg fekve is. Minden esetre most szigoruan agyban leszek szerda estig, akkor megyunk a Macilaci dokibacsihoz.
:)

Joejt mindenkinek:)

sünciboglya

CSucs Dorina ahogy kutyat vontat:) Annyira aranyos ez a kep:):)

sünciboglya

Szijasztok!Csak egy gyors életjel rólunk!

Tegnap kivasaltam mindent, szanáltam egy csomó ruhát, elraktam a télieket, tök jól haladtam! :D Takarítottam, barinőn nem jött este, de még csak nem is szólt én meg fél 9 után már nem is mertem rákérdezni, nehogy akkor jöjjön! :oops:
ma nagyon jókislány voltam, mert a tegnapi mosást nem kosárba dobtam, hanem rögtön kivasaltam!
Ma füvetnyírok, hajatfestek, kamrát átrendetek, bla-bla-bla..... :?
Szóval kicsit rápörögtem az itthoni dolgokra, mert most sűrű lesz a hetem és nem akarok kapkodni az utcsó pillanatban!

Holnap jön a barátnőm a kisbabájával és kisfiával, már 2 hónapos a Beni, de még nem is láttam! :cry: Valahogy annyira carul jöttek ki a dolgok, hol én, hol a gyerekek voltak betegek! :? De most mindenki egészséges! :D

Csütörtökön ballagás, este torna, pénteken úszás, fodrász és ha nem lesz ultra brutál kaki idő akkor indulunk Szarvasra!

Jaaaaaaaaaaj mennyi mindent kell még pakolnom! :shock:

Mia! Szerintem pocakfeszülés lehet fronttól is, de lehet ennyi fekvés után nagy út volt elsőre a vasárnapi!
Remélem ma már jobben vagy! Milyen a védőnéni?

Brigi! Nem tudsz csütörtökönként eljönni Freshbe????? Párod mikor ér haza?Mi 19h-ra járunk, ez az időpont az ami biztos, mert a korábbi az nagyon necces, hogy nálunk haza ér-e Apa! ha gondolod szívesen elkanyarodom Érted! Úszás hajnalban szombatonként????Bár most nézem, hogy összesen már csak 2x tudunk menni! :cry: :cry: :cry:

Jesszus ennyi az idő, indulunk oviba!

Nem igérem, hogy ma sűrűn jövök!

Puszika Mindenkinek!
Vendég

Helló Csajok!

Írtam egy csomót, de elszállt! :evil:

Olvastam, hogy elmaradt a hétvégi strandolás, sajnálom, hogy nem jött össze, de lesz még kánikula! Itt van mindjárt a mai nap. :-D

Mi nagyon jól éreztük magunkat anyuméknál. Zsófinak kb. 10 perc kell, hogy egy új helyen megszokjon, utána már boldog bárhol. Egyelőre még vadidegen kezében is elvan. Ugye ez is el fog romlani, úgy, mint az alvás??? :?

Edina!
Tegnap nem voltatok ringani! Bezzeg mi! Le is szólítottam egy csajt, hogy bocs, nem Edinának hívnak? Nem Zsófinak. És téged? Elárultam én is a nevem, de azért biztosítottam róla, hogy nem ilyen hülyén szoktam ismerkedni... :lol:

Orsi!
A sluszkulcsos sztori nagyon jó! Én egyszer cégautóval jártam így! A kocsi meg én a XIV. kerületben, a pótkulcs meg Vecsés határában. A kulcsért nekem kellett elmennem, közben az autó riasztója is beindult... :evil: Eperdzsem fincsin néz ki! Nem semmi, hogy Bálint fiad már ballag! Szeptembertől suli... akkor már olyan nagyfiú lesz, nem?

Tierno!
Dorina helyes a kutyussal!

Anett!
Nem semmi kapacitása van Beninek! Zsófi max. hízása 60 deka volt havonta. :-D Igaz most sem egy hurkás gyerek. Örülök, hogy Bence jól kijön a kistesóval!

Szilvi!
Részvétem a rossz éjszakád miatt! Yodád olyan, mintha a harmadik gyereked lenne! :-D Csatlakozom én is a mosott sz*r táborhoz, Zsófi továbbra is elég sokat szenved éjszakánként álmában.

Tierno!
Pina colada nekem is nagy kedvenc! Ezer éve nem ittam! Mostanában kezdem bepótolni a lemaradásom alkoholizálás terén. Egyelőre marhára gazdaságos vagyok, mert egy pohár bor fejbevág. :-D

Etetőszék: Nincs valamelyikőtöknek eladó??? Olyasmit keresek, ami dönthető, hogy már mostanában is tudjam használni. És főleg műanyag lenne a nyerő, gondolom sokkal egyszerűbb takarítani.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!
Mia!
Tuti tegnap volt valami frontocska,mert az én pocim is keményedett picit.Semmi extra,de néha éreztem,hogy bekeményedik.
Nézd nekem ilyenem van.Ez sokkal jobb mint a magne B6.Ebben 250mg magnézium van,míg a magne B6 extrában 100mg van kb.
http://www.fogyibolt.hu/Juvita-magneziu ... mek--55718
Én reggel és este veszek be belőle.Nem is a pocim miatt kezdtem,hanem a vádlim görcsölt már,de kb 1hete szedem és azóta sem vádligörcs sem erősebb pocak keményedés,csak néha 1-1 enyhe keményedés ami teljesen normális.(így készül a méhünk a szülésre)
Amúgy patikában vettem ezt a magnéziumot.

Brigi!De édes Dorina ahogy sétáltatja a kutyut.Szegény kutyu,előre látom a sorsát :lol: A Szabi rá ül a Bellára,fekszik rajta,és ő is sétáltatta sokat.

Orsi!De ügyi vagy!!Kivasaltál mindent??Én mindig megfogadom,hogy na most nem rakosgatom,hanem kivasalom ahogy leszedem.No de akkor a vasalódeszka mindig elől kéne ,hogy legyen,arra meg nincs hely meg amúgy is.De azért hetente 1-2x kivasalok mindent.
Amúgy régen én is fiókban gyűjtöttem.Aztán ahogy korosodtam,úgy kezdett zavarni az egyre nagyobb halom.NO meg ha pakolászom akkor nagyon sok össze gyűlik és órákig vasalhatnék.Így meg max 1óra(de annyi sem)

Brigi!
Nekünk van egy Concord ultimax ülésünk .Ez nagyon jó,de 1éves kor után felesleges megvenni újonnan.Bár a Szabi nem kicsi,elmúlt 3éves és még belefér.(bár már nem sokáig).Mi amúgy az ebay-n licitáltuk és jelentősen olcsóbban mint itthon.
Viszont ez újszülött kortól használható,így mi ki fogjuk használkni az tuti.Vannak ülések amik 9-kilótól jók.Érdemes használtat is nézni,mert féláron meg lehet így venni.Semmi baja nem szokott lenni a használtnak sem.
Pl a Maxicosi Priorit nagyon dicsérik,hogy az jó.
Viszont arról jó tudni...kb 4éves kortól új ülés fog kelleni,mert ezeket is kinövik :lol:

mimi12

Szasztok!

Mimi, mindig ilyen korán kel Szabi? :shock: Hát nálunk sem sűrűn volt még, hogy átalusszuk az éjszakát, talán egyszer kétszer :wink:

Eper én is imádom, de képzeljétek tegnap a kisboltban ezer ft-ért volt kilója :shock: nem is vettem... :(

Brigi, nagyon tetszett az edzésprogram!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon cuki, hogy Dorina sétáltatja a kutyát! Nem húzza el? Lili is szokott sétálni a Yodával... :wink:

Orsi, már csak 2x úszunk?????????? :( Utána mi lesz?

Berni, jah, a harmadik gyerekem Yoda.... még a szart is én pakolom utána.... :lol: :lol:
Zsófi sem alszik? Foga?
Én mostanában gondolkodtam azon, hogy Lilit már az asztalhoz kellene ültetni székkel, egy kis emelővel, és el kéne passzolni az etetőszéket, de a miénk nem dönthető, és egy picikét meg van szakadva rajta a huzat.....
Meg a gyerekülést és még egy párcuccot is fel kéne dobnom a netre, de még nem jött össze.... :? :wink: lusta dög vagyok :wink:

Na, léptem :arrow:
sylph

Szisz!
A Szabi teljesen változóan ébred.Ma pl 6:15körül jött át :roll:
Hát aludtam volna még 1órácskát...
De van,hogy 9 körül jön le,de manapság ez a ritka.A fene semérti a kölköket.1éve még 9-10ig aludt,most meg hajnalban kukorékol.Gondolom ahogy nő úgy lesz egyre kevesebb az alvásigénye.

UUUuristen,szétverik odabentről a házat :lol: :lol: Én nem tudom mit csinál ez a kölök a hasamban???De nagyon durva néha.Most spec olyan rúgásokat mér rám,hogy az már majdnem fáj,és mindezt a hasam közepére :lol:

Jaj míg el nem felejtem..Szilvi! Te mennyire vagy otthon a nacivarrásban??Kéne nekem 1-2 db halásznaci szerű,valami olyasmi ami nem a köldökömig ér,mert rám sül a melegben az is ami van .Viszont nem igazán szeretnék 8-10ezreket kiadni érte,és a méretem sem éppen S-M es,hanemn inkább xxl-es :lol:
ÁÁ kb 44-es nacik kellenek,de azt olyan ritkán lehet kapni,és ami van azok meg nem tetszenek..

mimi12

Sziasztok!

Edina
Nekünk Chicco etetőszékünk van. Vidám, színes, dönthető háttámlás, én szeretem. A választásnál én is bajban voltam, mert rengeteg fajta van, az árak pedig 10-től a csillagos ég. A boltban kinéztünk 3-at és rábíztuk Milánra a választást, bele ültettük és ebben érezte a legjobban magát. :D

Andi
Én is nézegetem az autós üléseket és a boltban a Be Safet ajánlották. De horror ára van, ennyi pénzt én sem tudok kiadni egy ülésre, még ha a tesztek szerint ez a legjobb.

Berni
Mostanában az alvás nálunk egyre jobb: úgy hogy van remény. :D Még mindig sokat kel Zsófi?
Idegenektől Milán se fél, bárkinél jól érzi magát csak rázza a fenekét.

Brigi
Édes Dorina a kutyával. Mi az a Fat Burners?

Mimi
Emlékszem Milán is majd szétrúgta a hasamat belülről és ahogy nőtt egyre rosszabb lett. A végén már sikerült olyan videót felvennünk, hogy jobb oldalt kinyomja a lábát és végig szánkázik a bal oldalig.

Zsand
Köszi a receptet. Egyforma ízlésünk van, mert a másik kedvencem a pina colada. :lol: Majd ha egyszer már nem szoptatok, én is szeretnék csinálni házilag. Addig marad max. a virgin.... :D

Gabi

Kép
gabusz

Orsi

El vagyok keseredve a hétvégi rossz idő miatt. Egyszer megyünk valahova és máris itt a rossz idő. Köpönyeg szerint szombaton max. 18 °C lesz... :twisted: :twisted: :twisted:

Gabi

Kép
gabusz

Helló Csajok!

Agyvérzés... Zsófi már lassan 4 órája van talpon! Általában 2-2 és fél órát tombol egy huzamban és utána kidől. De most egyáltalán nem bírom elaltatni. :evil:

Éjszakai nem alvás: Zsófi nem ébred fel, csak álmában forgolódik, felsír. Néha át sem megyek hozzá, mert alszik tovább, néha segít a cumi, de van olyan is, hogy ki kell vennem az ágyból és rázom kicsit a hátsóját, hogy újra megnyugodjon. Éjszakánként átlag 2-3 alkalommal. :evil: Szerintem a fog az oka, ma vettem észre, hogy jön a második!!! :-D

Gabusz!
Adja az ég, hogy Zsófi is jobb alvó legyen!

Noémi!
Zsófi hajnali 5-fél 6-kor le. :evil: Utána tombol 8-ig, aztán 1-2 óra alvás. Napközben max. fél órákat alszik csak...

Kép
Kép
lbernuska

Bernus!A korán kelésnek egy előnye van.Olyankor még nincs ilyen meleg,és mehetsz a kertbe kapálni :lol: :lol:

Anyám kérdi tegnap..Ültettünk e valamit???Hát mondom,mivel több mint 1hónapja csak vágyjuk az esőt,és tapló száraz minden,így nem...
No meg,mondom ki az aki ilyen melegben kimeg gazolni??Mert én tuti nem.Erre közli,hát hajnalban kell.
Aha,mondom majd jöjjön segíteni :lol: :lol:

mimi12

Sziasztok Lányok! :-)

Berni! Elindultunk tegnap Ringatóra... pedig nagyon nyűgi volt Petra, és még a tízórait sem ette meg (ilyen még sohasem volt)... aztán mivel babakocsival mentünk, ezért egy utcával lejjebb elaludt... nem volt szívem felkelteni, így csak egy séta lett belőle:-(
Sajnálom, hogy kellemetlen helyzetbe kerültél!
Most előre akkor nem ígérek semmit. De ha látok egy Petrával azonos korú babát, akkor megkérdem anyukkájának a nevét... hátha Te leszel az:-)
Nekem most Petra alszik, de elötte már rendesen kifárasztott engem is... most én is próbálok pihizni.

Köszi lányok, az etetőszékes hozzászólásokat. Eddig műanyagokba gondolkodtam, de mivel írtátok a fát... lehet, hogy megnézem azokat is... max. míg nem tud ülni, addig az ölembe eszik. (Rájöttem, hogy a fa jobban tetszene, a járókánál másba nem is gondolkodtam.)

Brigi! Dorina nagyon édes a kutyával!!! :-)

Andi! Örülök, hogy túl vagytok a műtéten! Hogy vagytok ma???
Párom kérdezteti, hogy mikor kapunk képet az új kutyáról? :-)

Orsi! Nagyon gusztik lettek a lekvárjaid:-) Én is pont hétvégén főztem eperlekvárt:-) Eredetileg úgy volt, hogy nem csinálok, de kipróbáltam a bodzás-epres változatot... igazán különleges lett. Jó dzsemesre csináltam, imádom amikor benne maradnak a nagy gyümölcsdarabok.
Anyum itt volt hétvégén, és vigyázott Petrára amíg én szorgoskodtam... ültettünk néhány növényt is a kertbe... lekvárt főztem... nagytakarítást csináltam... Párom meg elkezdte szétverni az előkertet (nem bírt magával, hiába mondtam, hogy még 1 hónap amíg jön a kőműves).

Noémi! Nem csodálom, hogy nem akarsz ültetgetni... most inkább pihizgessél ebbe a melegbe:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina!
Egész nap itt tunyulok a nappaliban laptoppal az ölemben.De már unom.
Csajok a lábam ,bokám kb olyan mint az elefánté.Jól nézek ám ki.
Ja Edina,ha erre jársz csörömpölj be nyugodtan ám hozzánk!!!Lehet 18után egy sétában benne lennénk bármikor ha itthon vagyunk.
Plk a fagyizóig remekül bírom a sétát :lol:

mimi12

Noémi! Ma fagyizzunk????? 18 óra körül tudunk talizni! Úgyis túlórázik a párom:-(

Edina
Kép
Kép
csszedina

Kicsinyítettem néhány képet (még erre is van most időm... lassan meg kell néznem, hogy meg-e van a lányom :D )...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edina
Kép
Kép
csszedina

sziasztok:)

Orsi:
meg leirva is sok amit csinaltal:):):) Elfaradtam csak az olvasatol:):):) HOgy birod??? Receptet kerek!

Sajnos a pocak nincs jobban, egesz nap feszul, bar szunetekkel. A Vedoneni nagyon jo fej, segitokesz es aranyos. Szinte egy korosztaly vagyunk, o picit fiatalabb, de van mar ket gyermeke, mindig mesel a tapasztalatokrol. Emberkozeli es figyelmes. Csak jot tudok rola mondani:)

Berni:
Wow, Zsofi tenyleg nagyon jo kislany! Ritka hogy egy gyerek barhol ilyen gyorsan beleszokjon a dolgokba! Meg ugye hogy masnal is ellegyen:):):) Majd tanits meg engem is hogy csinalod:):):)

Noemi:
Igen ezt a tipusu magneziumot en is lattam regebben,a Juvita-s cuccok jok! Nekem irt a dokim kulon mehosszehuzodas ellen bogyot, eddig jo is volt, de most az sem igazan segit....
Valahogy olyan mintha szelgorcseim lennnenek.....mert ha mozgatom a csipomet fekve akkor egy ido utan jon egy puki es jobb a helyzet.... szoval nem tudom igazan mi a turo lehet. De holnap este megyunk a Macilacihoz, akkor kikerdezem, hatha tud valami jot mondani.
Lehet az is hogy a beleimet nyomorgatja a mehem, nekem ugy is jo sok osszenoves van mindenfele a hasamban igy talan azert nem tudnak a szelek ellibbenni amerre akarnak.... remelem hogy csak ez a gond. :)
Na lepattanok a temarol, para beindult:D

sünciboglya

turoba hogy megint olyan fura ido lesz (van) ezek a frontok mindenkit megkavarnak. ANyu is tiszta lelki toprongy ettol az idotol....es meg ezen a heten 2 frontos nap is igerkezik..... :(

barcsak lenne 21 fok, szep napsutes, estenkent vagy hajnalban kis esocskevel....

Mancs a biliben:D

sünciboglya

Edina!
Ma ne talizzunk.Nagyon fáradt vagyok,dög meleg van,és nincs kedvem kimenni.
Ez az egyik.A másik,meg még köhögök és a torkom is fáj kicsit.Ez engem nem zavar,viszont úgysem bírnám ki,hogy ne dögönyözzem meg Petrát,és nem szeretném megfertőzni..
Szóval kérek pár napot.Hétvégére hüsibbet mond.Hátha csütörtökön már nem lesz ennyire meleg.De ha elmúlik valamennyire ez a hüle köhögés akkor irány a fagyizó!
Amúgy hetente 1x el szoktunk oda sétálni fagyizni.Egész jó a fagyijuk.

mimi12

Noémi! Ok! :) Gyógyulj meg gyorsan!!!
Melyik fagyizóról van szó? Ami az Iparoson van?

Edina
Kép
Kép
csszedina

Mia! Remélem csak ezek a frontok szórakoznak veled!
A szélgörcsökről úgy tudom, hogy előfordulhatnak terhesen... valószínűleg pont az az oka amit leírtál!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?