Széép Jó reggelt!
Mimi! Nem ér ám kinevetni engem!
Tényleg tök szép idő lett délutánra!
Sebaj, majd legközelebb! Persze eső az nem volt!
Húú medence álításnak olyan jó hangulata van! Az a VAKÁCIÓ kezdete!
Nekünk is ilyen felállítós van! 4m*2,4m
Szerintem mi csak Szarvas utáni hétvégén állítjuk fel.A mienk szerencsére nem mély, így a gyerekek élvezik leginkább, bár én is belemászom néha, vagy gumimatracot rádobom és lebegek! Ha ott vannak a gyerekeim rögtön beborítanak a vízbe!
Anett! Jó volt Téged olvasni! nagyon ügyes vagy, hogy így boldogulsz a fiúkkal! Van még segítséged? Neked Szüleid is messze vannak, ha jól emlékszem!
Bence nagyon aranyos, hogy így szeretgeti Benit!
Éjszakáitok hogy alakulnak?
Húúúúúú tényleg jó sokat nőtt Beni!
Biztosan jó kis tápláló tejcsid van!
Meg tudtad nyitni a hulladékudvaros linket?
Mia! "Tudjatok milyen ritka az ilyen Forumos Topic ahol mindenki ilyen normalis?! "
ÉN NEM VAGYOK NORMÁLIS!
Ja igen a szombati kulcsos sztori, hogy mindenki tudja meg mennyire debil vagyok!
Szombaton, úszásról kijöttünk, autónál kinyitottam a csomitartót. Nekem kulcsnélküli az indítója, meg az ajtónyitója, csak az autón kell a gombot megnyomni és ha nálam van a kulcs érzékeli és nyitja! Ez azért jó, mert nem kell táskából előkeresni a kulcsot!
Na szóval ha 1x nyomod a gombot csak az adott ajtó nyílik, ha 2x, akkor az összes! Én szépen kinyitottam a csomitartót, bedobtam a táskámat a kulccsal együtt és visszacsaptam a csomitartót! Ami rögtön bezárult és mi ott álltunk és nem nyílt az ajtó!
magyarán bezártam az autóba a kulcsomat!
Szerencsére Apika 15 perc alatt átért a kulccsal, meg a 3 gyerekkel és hozta a pótkulcsot!
De legalább jót dumcsiztunk! Ültünk a patka szélén, mint a kisgyerekek, akik otthonhagyták a kulcsot és várják a szüleiket!
Brigi! De jóóóóó Te is jársz tornázni? Annyira kell az ember testének, lelkének! Dollival beszélgettünk erről, hogy ha nem is fogy az ember, de a tudat, hogy magunkkal törődünk, egyből szebbét tesz, mert nőiesebbnek érezzük magunkat!
Húúú nagyon klassz ez a játszótér öszeállítás! Nem is tudtam, hogy ennyi van Érden!
Ti melyikre jártok?
Etetőszék: Neünk ikeás fa van, ezt még Bubunak vettük és imádom! Nagyon bevált mindhárom gyereknél! Boginak vettem használtan egy PegPerego Primapappa-t, de UTÁLTAM! Igaz hogy dönthető volt és gurult, de bunfurdi és müanyag!
Nekem valahogy annyira nem illett bele a lakásba(nálunk minden fa) hogy nagyon hamar túladtam rajta! Ha már ül rendesen nem érdemes!!!! Addig jó, míg nem tud ülni a babácska!
Mia! De jó kis napotok volt! Gasztro utazás! Na aki ilyen keveset hízik, az csak egyen is! Jesszus 1 hét és félidő!
Látszik már pocid? Mocorog Patrik?
Szilvi! Párodnak a héten már nincs kiállítás? Remélem tudunk menni csütörtökön tornára!Annyira hiányzik! Nekem ez a hét a nagy hajrá, mert elvileg pénteken utazunk!Most bele kell adni apait, anyait!
Kalssz lehetett a sütögetés! Én is saslikot ettem az étteremben!
Ma jön egy barátnöm este, ha minden igaz! Szegények szétmentek a férjükkel! Ők hoztak össze minket Apival! A lány kolléganőm volt, a srác pedig Apa barátja! Előttünk jöttek össze!Náluk két gyerkő van!Annyira felfoghatatlan számunkra!
Teljesen padlóra küldött a hír! Most építettek egy gyönyörű házat Balatonon, a lánynak most csináltak meg egy kozmi szalont a házuk alatt(Gazdagrét) és vége! Szét is költöztek!A lány összejött a férje alkalmazottjával! De nem emiatt mentek szét!
Most itt laknak Érden, így áthívtam, hogy jöjjön át beszélgetni este!
Annyira sajnálom Őket!
Csajok a fiam már csak 4 napig ovis!!!!!
Brühöühűűűű!
Csütörtökön már ballagás!Annyira gyorsan eltelt ez a 3 év!
Ma vasalnom kell,mert Mimivel ellentétben én addig halmozom, amíg el tudom rejteni a gardrób aljában, és képes vagyok olyan púposra megrakodni, hogy már fel sem tudom emelni csak kihúzni!
Jaaaaaaaaa nem vasalok annyiszor, amennyiszer leírom! Reggel leírom, hogy megyek vasalni, hogy magamat ösztönözzem, de valami közbejön és hagyom a kövi napra! Ezt tudom halogatni!
A mosást nem halogatom, így hatalmas a torlódás!
Na jó ma tényleg vasalnom KELL!
Jövök még!
Csók a családnak!