Hűű, lányok, két napja itt is tombol a hőség
most már értem, mit nyűgiztetek a múlt héten
ebben az esős klímában hajlamos elfelejteni az ember, milyen is izzadni, de most eszembe jutott
ráadásul tetőtérben vagyunk...
Az utolsó heteket jól megpörgetitek ti is
Magdi, ezt a zöld babaszobát a párom is megjegyezte, hogy ilyen lesz a mienk is - bár ő kéket akar, én meg sárgát...sajnos még van időnk eldönteni.
Sajnálom, Amadea, hogy vsz. császár lesz nálatok, háát legalább fel tudsz lelkileg készülni, és kiegyensúlyozottabban várod a nagy napot. Meg legalább nem agyalsz annyit rajta, mint Noémi, aki már elég régóta ebben él...bááár, ki tudja
Mindenesetre jó tanulság (nekem), ne legyenek túl nagy várakozásaim, aztán max kellemesen csalódok.
A herpeszem gyógyulgat, bár végül a gátmasszázst felfüggesztettem, biztos ami biztos. Még 2-3 napot kibírhatna a babó, aztán puszilgathatnám is...
Nálunk itt a Lidl-ben babaakció van, szerintetek bízzak az itt kapható kenguruban, vagy fontos a jó minőség? Ja, és a Lidl utolsó mentsváram volt szopismelltartó vásárlásra - de csak 80-astól van. Hihetetlen, de sehol sincs kis méret, amit vettem másutt, nemcsak ormótlan, de nem is tart semmit, mert nagy! A kulcscsontomig felér a háromszög, nagyon hülyén áll...
Világosítsatok fel, hol az a Római, ahol hekket lehet enni? Bocs, vidéki vagyok
de már tervezem a nyári szünidőt, mit mutatok meg a páromnak (meg a bébinek)
Csillag, viszed már a babót rendszeresen friss levegőre, vagy mit ajánlanak? Ugye a nagy hőségben nem kell rájuk sapi?
Tényleg, Manó, Te írtad egyszer, hozzánk képest +1 réteg? Ez hőségben is igaz, vagy lehet pucéron hagyni a lábakat, karokat?
Megyek letusolni, tényleg durva a meleg