Sziasztok,
Én is bejelentkezek. Mostanában nagyon nincs semmi időm, fogalmam sincs miért, hiszen Gabi még mindig 2x alszik egy nap... mégis alig jutok géphez. Nem értem, hogy csinálom
Gabicsibe, Boti tényleg nagyon ügyes fiú, és a kaja miatt is le a kalappal! Úgy döntöttük, mi is beszerezzük a kismotort, mert Gabi odavan értük, a játszótéren is megrohamozza mindegyiket. Igaz, egyelőre, csak a kerekét pörgeti, de azt imádja
Ami a szoptatást illeti, szerintem ma lesz a napja, hogy már én sem fogok vele próbálkozni. Már harmadik napja csak az egyik cicit fogadja el, és abból is csak kettőt szív, de azt hiszem, csak cumizik. Ennek ellenére a másik egyáltalán nem csomósodott be, vagy ilyesmi, szerintem már nincs tejem... Te főzől mindennap? Mi hozatjuk a kaját, abból nem merek adni Gabinak, hétvégén meg sokszor van olyasmi, amit szintén nem szívesen kínálok neki, mert tojás vagy tejtermék van benne... így marad, amiket én főzök neki, meg az üveges cuccok.
Rony, szorítok a beültetéshez, majd írd meg, hogy mi az eredmény!
Erika, köszi, hogy írtál a kajálásotokról! Én örülnék neki, ha Gabit jobban érdekelné, amit eszünk, de hidegen hagyja
Szeret bringázni a fiad?
Nika, csodaszép a nagyfiad, ezek a szemek!!!
Vuki, szívből gratulálok a kislányodhoz, csodaszép a neve! Kérünk képeket!
Szandra, Gabi tapsolni nem hajlandó
Majd muti a homokozót, biztosan jó lesz! Nálunk sajnos nincs hova tenni, meg le kéne fedni, nehogy a macskák felfedezzék
De sebaj, közel a játszótér. Mietta nagyon huncut, látom, megy a rámolás nálatok is
Kriszta, Gabinál a visszafordulás problémásabb volt, szerintem 1 hónap is eltelt addig, mire megtanult visszafordulni. Sajnos ez nálunk mindennel így van, már isten tudja mikor megtanult felállni, de csak mostanában tanult meg letérdelni belőle. Valahogy az inverz folyamat nem az erőssége
Süni, de jó, már a finisben vagy
Jó, hogy nem készülsz ki a melegtől, pedig épp gondoltam rá, hogy tavaly ilyenkor én már alig éltem. Tudosíts, ha kibújt a picurkátok!
Rólunk: A favorit, a nap fénypontja, és amiért érdemes élni egy ilyen kicsi fiúnak, az továbbra is a Játszótér nálunk
Amikor felébred a délutáni alvásból, gyors uzsonna után már rohanunk is, és maradunk 1-1.5 órán keresztül. Nagyon élvezi, homokozik, hintázik, csúszdázik, persze segítséggel, és hát barátkozik ezerrel. Meg én is persze, jó a társaság szerencsére.
Amikor itthon vagyunk, akkor persze semmihez sem jutok hozzá, mert vigyázok rá. A kedvenc időtöltés ugyanis a lépcsőmászás, naponta ötezerszer mászik fel a harmadik szintig, és amikor lehozom, kezdi újra. Én meg persze megyek utána, hogy nehogy kiessen a fokok között. Van ugyan lépcsőrácsunk, de még nem láttam értelmét felszerelni, mert a nappaliban úgyis ott a dobogó, ami miatt nem hagyhatom őt felügyelet nélkül, szóval mindegy. Ha nincs lépcsőmászhatnékom, elé tolom a babakocsit
Kaja: reggel-este tápszer megy, délelőtt, délután gyümölcs, ebédre és vacsorára pedig főzelék, tészta, rizs, hús, amit éppen kitalálok. Tegnap vacsira zabkását adtam neki fahéjas cukorral, hááát. Mondjuk úgy, hogy nem köpte ki, de nem tetszett neki annyira.
Megtanult felmászni az ágyakra, kanapére, lemászni tanítgatom, de egyelőre nem megy. Frászban vagyok, mikor zuhan le.
Vettünk egy medencét, felfújhatósat, majd ma kipróbáljuk, remélem, tetszeni fog neki, imád pancsolni a kádban
Hát most ennyi, nem jut eszembe más. Ja igen, még mindig 6 foga van, mintha pirosodna alul az ínye, de egyelőre nincs túlzottan beduzzadva.
Na és a végére egy kép: