Sziasztok!
Először is Franciskának Nagyon Boldog 3.Szülinpot!!!
Erika,Judit,Betti,Katlina:Köszönjük a névnapos köszöntéseket
Erika:Hétvége hogy telt?Volt élményfürdő is?Homokot sikerült venni?Biztos kaptál már választ,de a hivatalos gyermeknap május utolsó vasárnapja,most máj.31-re esik
Nóri:Nagyon jók a cirkuszos videók
Tündi:Nagyon jó a háló
Örülök,hogy minden oké Zsombi babával,tényleg nagy fiú lesz
Zolcsinak is az Abonyi Lajoson történt a baleset
Linda:Nektek hogy telt a hétvége?Képeket tegyél ám
Nekünk sem lesz meg a tettes,lebeszélték apáékat a feljelentésről
Mivel sem a segítő bácsika nevét nem tudjuk,sem az autó rendszámát,így semmi esély a megtalálásra
Azt mondták járhatnák rendőrségre,bíróságra fölöslegesen,esetleg,ha mégis meglennének kitennénk a gyereket hercehurcának,szembesítésnek nembizti,hogy jót tenne neki
Úgyhogy az ügy lezárva
Katlina:Ti hálótok is klassz lesz
Betti:Neked gratula az írásbeli 5-öshöz,a többihez meg kitartás
Nekünk is elég mozgalmas hétvégénk volt.Szombaton reggel 7-kor indultam útnak,rohantam boltba,piacra,aztán egy 9 hós babára vigyáztam.10 után értem haza,gyorsan sütés-főzés,ebéd után jöttek Valiék
Végre együtt kávézhattunk
Nagyon jól telt a nap,este mentek haza
Sütiztünk,cseresznyéztünk,pletyiztünk
Tegnap pedig apáék munkahelye által rendezett gyereknapon voltunk.Szerintem nagyon jó nap volt,habár Milán elég nyafis volt(reggel ébresztettük és ez az egész napjára kihatott)Remélem Valiék is jól érezték magukat
Lucának az ugráló nagyon bejött,alig lehetett kiszedni,sikongatott,ha meglátta és ment volna be állandóan
Persze a nap fénypontja a motorcsónakázás volt,Milán és Dius ezt várta tavaly óta
Ez Milánt is földobta,mentek legalább 3 kört
1x én is kipróbáltam,hát nekem annyira nem volt nagy élmény
Képeket majd hozok,de még a fényképezőn vannak...
Ma meg kettesben vagyunk Lucival...apát elvitték éjfél előtt helyszínre,így 9 körül jött haza az autójáért(hozták)és Milán teljesen bevolt zsongva,hogy ő apát akarja,így apa elvitte dógozóba
Reméljük nem kell neki mennie sehová...Egyébként a múlt héten egymás után 2 éjjel is mennie kellett,szörnyű ez az ország...