Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én egész délután a kertbe ültettem, nagyon szépen alakul, jól elfáradtam, apa meg hancúrozni akar. Azt hiszem veszek egy frissítő zuhanyt. :lol:

Nálunk ebédre paradicsom leves volt meg gombás pulykaragu nokedlivel, holnapra még maradt.
Erről jut eszembe, készülőben van egy receptes blog, majd ide linkelem, böngészhettek benne, ha van kedvetek.

Kinga
Merre mentek kenuzni? Én azért nem szeretek sátorozni, mert nappal dög meleg van, hajnalba meg megfagyok.

Kép
Kép
susytunder

Na laptető! És műtét előtt állok. :shock: :)

Kép
Kép
susytunder

Ja! Képek nincsenek meg, megpróbáljuk memória visszaállító programmal helyrehozni, mert elvileg rajta van a gépen az üres helyek alapján úgy tünik, csak valamiért nem látszik. Remélem sikerül. Na kussolok. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Hát vannak még csodák!
Ma délután megtalálták a babát. Igaz csak 2X3 mm, de ott van. Ma a HCG-m 1100 volt, tehát szépen megugrott. Viszont még nincs szívhang, pedig már a 6+3. napon vagyok. 10 nap múlva uh és reméljük lesz szívhang is. Kicsit fájogat a hasam, de remélem minden rendben lesz. Köszönöm a sok drukkot és a még több rám gondolást. Nagyon jól esett.

Holnap jövök.

puszi

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!
Jajj, de örülök nektek!! :!: :wink:
Ezek után is nagyon sokat gondolunk majd rátok, hogy a következő vizsgálatnál legyen a kis szivecskének hangja!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Bekukkantotam még, mert lehet, hogy a festés miatt nem tudok jönni.

Kima, annyira nagyon örülök és drukkolok továbbra is!!!! Persze, hogy vannak csodák :)

Anita, ahogy mondod. Már az is baj, ha túl vidámak vagyunk. Inkább stresszeljem szét az agyam. De nem fogom :D Tudod, két fülem van :twisted:

Susy, a SZigetközbe szeretnénk menni (Apa holnap mondja ki a végsőt, ti., hogy mehetünk-e jövő hétvégén a melója miatt). Rajkától eveznénk Halásziig, ez kb 4,5 óra kezdőknek. Sátor téma még kérdéses, de vannak ott faházak is, és panzió is. Igazából mi csak aludnánk benne (vagy nem aludnánk :oops: ) Tudom, hogy "erre" jártatok, integethettetek volna :D

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Kima
Ettől jobb hír nem is jöhetett volna. Továbbra is drukkolok. :lol:

Kinga
Merre laksz, hogy integethettem volna? Bizti jó lesz nektek is, nagyon jó időt mondanak.

Jó éjt lányok mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

kima!!! jajj de jó!!!Remélem meg lesz a kis szivecskéje!!!
ronci

Sziasztok!

Kima-ez nagyon jó hír! Bízz a babódban, hidd el élni akar!!!!!

Nekem tegnap reggelre megjött. 11 nap késéssel!!! Ez van, majd legközelebb...

Kép
pampalini

Pampalini!
Sajnálom!!!!!! :cry: :cry: :cry: De majd jövő hónapban,tuti nem jön meg! :lol: :lol: :lol:

Kima!
Nagy-nagy gratula a babóhoz! :lol: És drukk ezerrel,hogy jövő héten már halljátok a kicsi szivecskéjét dobogni! :) :) :lol: :lol:

Kinga!
nem recept alapján csináltam,de leírom priviben,hogy miből mennyit raktam bele,és a folyamatot!Anyukámat kérdeztem meg,hogy kell csinálni! :lol: :lol: :lol:

Susy!
Félsz a műtéttől? :shock: Vagy inkább nem is gondolsz rá,amíg ott nem leszel? :roll:
Jó lesz az a receptes blog,köszönjük! :lol:

Én tegnap végre kitakarítottam! :) Három napig halogattam a dolgot. :oops: :lol:
Ma rakott krumplit csinálok. :P
Meg barátnőm jön kicsit dumcsizni. :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!
Mi nagyon sokat csavargunk, hatalmasakat szunyálunk, így keveset ülök le a gép elé. De olvasok :-)

Kima! Nagyon örülök, hogy rábukkantak! Sokat gondoltam rátok! Remélem minden rendben, tessék sokat pihenni! :-)

Kinga! Már akartam írni: én imádok összebújni a Manóval. Szerintem nincs abban semmi rossz. Ami neked jó, az szerintem neki is. Én ezzel nyugtatom magam, amikor hajnalban landol az ágyunk közepén. Az viszont elmondhatatlan érzés nekem, amikor reggel még ki sem nyílik Ati szeme, mosolyog, és hempereg közöttünk. Imádom! Na ha így szoktatom rosszra, akkor azt nem bánom :-)

Olyan finom kajákat emlegettek, hogy igazi terápia itt olvasgatni. :wink: Én most krémlevesen gondolkozok füstölt sajttal... de még soha nem csináltam. Viszont megkóstolnám :oops: Nem tudtok jó receptet?

Ezt mind tegnap írtam, de egyszerűen nem ment a net...

Sziszkó, még csak most jön a java :-) Kíméld a derekad, óvatosan a takarítással. Még 10-13 hét, és igazán beindul a baba növekedése:-) Ablakot ne te pucolj!

Szép napot nektek! R.
almi

Almi!
Most kerestem Neked egy levest.A www.mindmegette.hu -n van.
A neve: Isteni sajtkrémleves.
Nézd meg!Biztos nagyon fini lehet. :lol: Én is elolvastam a receptet,és én több sajtot raknék bele,hogy sűrűbb legyen.Meg a végén elhagynám a pirított tökmagot a végén! :D
Köszi a jótanácsot!Nem fogok ablakot pucolni,ígérem! :lol:
Ha sokáig ülök és nincs megtámasztva a hátam,már most is van mikor leszakad a derekam. :shock: :?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

kima halk gratula...szerintem nem vagy hat hetes ha ilyen opici a baba.lehet később fogant!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na szépen írtam mindenkinek, erre újraindult a gép :evil: :evil: :evil:
Majd leírom újra, csak most tanulok, meg lusta is vagyok :)

Kima, drukkolok továbbra is, és minden rendben lesz!

Ma 5-8-ig suliba kell menjek :cry:
De előtte útba ejtek egy DM-et, és veszek ezt azt a nyaralásra :)

Hétvégén mit fogtok csinálni? Mentek valamerre?

Majd este vagy holnap délután leírom amit írtam délelőtt :)

Kép
encsike87

Köszönöm lányok! Annyira jól esik olvasni, hogy velem örültök.

Pampalini!
Sajnálom. :( Drukkolok, hogy a következő ciklus sikeres legyen.

Nita!
Hát nem tudom....mi ebben a hónapban a teszt alapján voltunk együtt ( ciki, de annyira el voltunk, hogy "csak" akkor próbálkoztunk, amikor az Lh teszt pozitív volt). Az pedig a 15-16-17. napon volt...... De végülis mindegy, csak maradjon a pöttyöcske
:D :D :D
Amikor te voltál uh.-n, akkor az uh lapodon az volt, hogy petezsák mérete? Nekem azt írták, hogy "2X3 mm hyperechogén gyűrűvel körülvett folyadékot tartalmazó képlet. Szabad hasűri folyadék 12 mm" . Ez nem tudjátok mit jelent? Gondolom az a 2képlet" a petezsák :roll:

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Kima!
Nagyon jó hír, vigyázz arra a kis zsákocskára és két hét múlva is jön a jó hír!

Kinga!
Mi apával sátoros kenutúrán ismerkedtünk meg tizenvalahány éve. Nagyon jó dolog, még most is minden évben a gyerekekkel- kivéve az újszülött állapotot - a nyaralás sátrazást jelent. Én nagyon szeretem, mert teljesen más életforma mint ami most van. Persze az év folyamán egy hét wellness is szerepel. :lol:
Majd mesélj, honnan kölcsönzitek a kenut, kikkel mentek, mi lesz Bendivel stb.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sziasztok!!!
Kima!!! Biztos minden rendben van, de az uh eredményedben én nem tudok segíteni. Beírtam a google-ba és lökött ki olyan orvos válaszol oldalt, ahol egy nőnek majdnem ugyanezt írták... neki azt válaszolta a doki, hogy a lelete semmitmondó, meg kell várni a következő kontrollt...szóval, hogy nem tudni semmit, akkor írják ezt..többet nem tudok... de ez jó, mert mostmár la. látnak valamit!!!!!nem?
Almi!!! Milyem krémlevest akarsz??? mert pl. a hagymakrém levesbe is kell sajt...
Kinga!!! Nálunk férjem régen nagy sátrazós volt/ sokszor ment fesztiválokra: sziget, hegyalja.../ de én nem nagyon szeretem... semmi sem jó, szerintem...ha hideg van, megfagysz, ha meleg megsülsz, ezer km a WC, meg a zuhanyzó..szóval mi ezért nem megyünk sátrazni, mert én "hisztis" vagyok... bár szerintem már párom is kinött belőle... :lol: :lol: Ő mondjuk sokszor volt kajak túrán is...
Most megyünk medencét állítani...remélem szombatra már elviselhetőre melegszik a vize... :lol:
ronci

Kima, vigyázz nagyon magadra ez a lényeg... a méret alapján én is későbbi fogantatást gondolnák, mint Nita, de soha nem lehet tudni :lol: drukkolunk, az élet dolgai kifürkészhetetlenek :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

[quote="kima75"]S írta:kima75ziasztok!

Hát vannak még csodák!
Ma délután megtalálták a babát. Igaz csak 2X3 mm, de ott van. Ma a HCG-m 1100 volt, tehát szépen megugrott. Viszont még nincs szívhang, pedig már a 6+3. napon vagyok. 10 nap múlva uh és reméljük lesz szívhang is. Kicsit fájogat a hasam, de remélem minden rendben lesz. Köszönöm a sok drukkot és a még több rám gondolást. Nagyon jól esett.

Holnap jövök.

puszi

Szívből örülök!!!!!
Küldtem a sok reiki energiát!
Eddig mindenkinek oda is ért /másik fórumon 3 lánynak is kellett/
Vendég

Sziszkó
A műtéttől nem félek. Sokkal inkább a kórházban léttől, és attól, hogy itt kell hagynom Kristófot. Ez nagyon rossz lesz.

Sátorozásról jutott eszembe, még régen olyan 17- 18 éves lehettem, barátokkal, barátnőkkel elmentünk Borsod megyében egy tóhoz (Rakacai tó) sátorozni. A kajánk jó hamar elfogyott, túl sok pénzünk nem volt, ezért már a végén csak szalonnánk volt meg háztartási keksz, azt ettük. :lol: de jó buli volt.

Kép
Kép
susytunder

kima nekem akkor petezsákot írtak...........minden ok lesz pöttyöcskével!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy, gyors elmegy az a pár nap, aztán újra Kristóffal lehetsz :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Panaszkodok egy kicsit! :?

Képzeljétek,ma egyik barátnőm úgy felhúzott!És még én vagyok a sz@r!Említettem pár hete,hogy az egyik barátnőmnek lesz esküvője.És kb 1 hónapja lemondták a lagzit,csak a polgári esküvő lesz.Illetve a szűk családi körnek (14 fő, szülők,nagyszülők,keresztszülők) lesz egy vacsora a polgári esküvő után.
A lényeg,hogy a héten valamelyik nap kaptam a barátnőmtől egy levelet,amiben az állt,hogy a polgári esküvő előtt mindenki szeretettel vár az állófogadásra.Én visszaírtam neki,hogy biztos nem nekem akarta címezni az emailt,mert mi erről az állófogadásról nem tudtunk.Erre visszaírta,hogy most ez neki tök kellemetlen megmagyarázni,mert a levél tényleg csak a kollégáinak szólt.
És valamelyik este felugrottak hozzánk közös barátok és én ezt elmondtam nekik.Ők is kissé ki voltak akadva,hogy mi nem vagyunk meghívva(végül is a srác barátai,és rokonai) csak a lány kollégái.És ez a közös barátunk,elmondta ezt az egész haveri körünknek.
Na,és most én vagyok a rossz barátnő,mert ez magától értetődik,hogy nem mondom el senkinek.És én tehetek az egészről,hogy most ők mindenkinek magyarázkodhatnak.
Na ezen úgy kiakadtam! :evil: Írtam egy levelet barátnőmnek,hogy :1.Máskor nézze meg,hogy kinek küldi el az emailt.2.Nem mondta,hogy ez az állófogadásos mizéria hétpecsétes titok.
Úgy érzem,most egy jó darabig mosolyszünet lesz köztünk,de párom is mondta,hogy ilyen hülyeségen ne idegasítsem már magam meg a picit!Hát nem is fogom!Nincs nekem erre szükségem!
Ja,és jövőhét szombaton lesz az esküvő!Most semmi porcikám nem kívánja! :evil:
Szerintetek igazam van?Vagy Ti is így reagáltatok volna,mint a barátnőm :?: :?:

Ma meglett az AFP eredményem.Asszem oké minden. :)
Jövő csütörtökön megyek a nőgyógyászhoz a szokásos havi vizsgálatra.
Legkésőbb akkor kiderül,hogy van e gáz!

Sátorozás:Van egy nagyon jó fiú haverom,barátom.Kb 6 éve lementünk a mocijával a Horvát tengerhez.De úgy indultunk neki,hogy nem volt szállásunk,azt se tudtuk,hogy lesz e valamelyik kempingben hely.Végül is szerencsénk volt,találtunk.5 napot voltunk ott a tengernél.A motorozást nagyon élveztem,csak már hazafelé jövet fájt mindenem.A sejhajom,a derekam. :oops: Sehogy se volt jó.Alig vártam,hogy hazaérjünk!Ja és még Horvátban jól eltévedtünk.Térkép alapján mentünk.De egyszer csak szó szerint elfogyott az út előttünk! :lol: Most így tök vicces,de akkor nagyon ki voltam akadva,hogy soha nem találunk haza! :lol: :shock:
De mindent összevetve,jó buli volt a sátorozás is és a motorozás is! :lol:
Ja és mióta páromat ismerem,minden évben voltunk a Siroki motoros találkozón.Először idén nem megyünk.Legalábbis én nem,Tomi lehet,hogy megy.Pénzfüggő dolog! :?

Szilvike!
Te,mint nagy motoros,szoktatok motorostalira járni?És ha igen,hova? :)

Encsike!
Szerintem mi nem megyünk sehova hétvégén.Páromnak szombat és vasárnap délelőtt is mennie kell tanfolyamra."C" kategóriás jogsira gyúr! :lol: :wink:
Vasárnap meg Forma1.Azt szoktuk nézni.
De hívtunk egy baráti párt hozzánk grillezni,csak így négyesben.Ha nem jönnek akkor kettesben grillezünk egyet.Még a múltkoriból maradtak grill husik,nem akarjuk,hogy kárba vesszen! :lol: :P

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szisz szerintem tök igazaad van a barinőd miatt,.........figyeljen oda!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Hogy eltünt mindenki! A jó idő...ugye!
TEgnap dolgoztam, mentünk is rendesen, ugyhogy este már nem sok energiám volt..meleg volt nagyon a kocsiban...
Még csak most csinálom az ebédet: babgulyást meg fánkot..
Sziszkó!!! Tiszta kelemetlen az ilyen! igen la. mondhatta volna, hogy ne mondd a többieknek a dolgot, de amúgy már az is gáz, hogy így titkolja. egyszerűbb lett volna, ha elmondják mindenkinek, hogy lesz ugyan ilyen meg olyan rendezvény, de sajna azokra csak pár embert hívunk meg/ anyagi okokból mondjuk/ és akkor duplán kevésbé kellemetlen lett volna. szerintem. gondolom szégyelli magát és rád vetíti ki...ne foglalkozz vele! ha ilyenkor képes téged hibáztatni akkor nem biztos, hogy megérdemli a barátságod! szerintem.
nekünk 2éve volt az esküvőnk, 20-an voltunk, de mindenkinek elmondtuk, hogy bocsi, de csak a legszűkebb család meg a tanuk..
és ebből nem volt gond...
majd még jövök, csak most kisütök pár fánkot... :lol:
ronci

Sziasztok!

Beszaladok csak gyorsan :)
Megy a festés ezerrel, a térkő készen van. A falak lilák és sárgák, nagyon tetszik, mert élénk, vidám, energikus. Tudom, hogy sokan nem bírják, de engem feldob, nem bezsongat :)

Kaja csak gyümileves és bolognai spagetti (minden le van ragasztva, így ezt is a grill tűzhely részén főzöm a szabadban).

íkima, sajnos nem tudok hozzászólni. Szerintem is kisebb ez a baba, mert nekem anno 5+7-nél már jól rajzolt petezsákot írtak, bár szíve még nem dobogott. De a lényeg, hogy megvan.

Susy, Szombathely. Tudom, kicsit odébb van, de gyakran járunk arra.

Pampalini, majd legközelebb. Drukkolok nektek.

Sziszkó, ja, hogy neked fejből megy??? ÁÁÁÁÁÁ! :) Az esküvő témával kapcsolatban veled értek egyet. Egyrészt nem gondolom, hogy ez akkora titok. Ha így akarják, csinálják így, ez nem szégyen. Másrészt, nézze már meg, kinek küld mailt. Harmadrészt, kérjen meg, hogy tartsd titokban. SZóval, ez így több sebből vérzik. Nem kell titkolózni és akkor nincs mit magyarázkodni.

Almi, igazad van. Már meg is győztem magam, hogy szeretettel nem lehet elrontani :)

Manya, Rajkától evezünk Halásziig. És ott szállunk meg a Party kempingben. Tőlük béreljük a kenut felszereléssel, sátrat viszünk mi és ők visznek fel kisbusszal Rajkáig. Csak ketten evezünk végül is, nem csatlakoztunk a csoporthoz :) Azt akarjuk, hogy kiköthessünk, ha akarunk és nézegethessünk :oops: Bendi a mamáéknál lesz.

Ronci, van nekik két kétágyas szobájuk, szükség esetén, ha vki nem bírja a strapát, ez megnyugtat. Mondjuk, Csaba megígérte, hogy sátorba kapom a kávét, meg egyszer voltunk ott és láttuk hajóról a kempinget, egész kultúráltnak látszott. Hát, meglátjuk.

Na, megyek, spagettit csinálni :)

Szép időt mindenkinek.

K.

Kép

Kép
kinga82

Nita,Ronci,Kinga!
Örülök,hogy nekem adtok iagazat!Kissé megnyugodtam,hogy mégse én vagyok a rossz barátnő!Én majd próbálok azért idővel békülni,de nem tudom,hogy fog rá reagálni! :? Na mindegy!

Ronci!
FÁNK :?: :?: :?: :?: Kérek én is!Légyszi,légyszi!!!!! :P :P :P :oops: Imádom fini lekvárral! :P
Tegnap este hallgattam a híradóba,hogy milyen sok helyre riasztották a mentősöket!Eszembe jutottál! :) Elhiszem,hogy meló után nagyon el voltál fáradva! :shock: :roll:
Gondolom,ez majdnem egész nyáron így lesz,ugye?

Kinga!
AZ tök jó,hogy már kész van a térkövezés!Szépen haladtok! :lol: Lila,sárga falak nekem is bejönnek! :lol: Tetszenek az élén színek!
Képzeljétek a nappalink úgy van kifestve,hogy nem mind a 4 fala egyszínű,hanem 2 egymás melletti barnás-narancssárgás(szép világos) a másik 2 fal pedig pipacspiros! :lol:
Gyümileves! :P :wink: Ezt is szeretem! (Nem vagyok egy válogatós tipus.A gombán és a pacalon kívül mindent megeszek)
Ronci küldi nekem a fánkot,Te pedig egy tányér gyümilevest!Délután el is leszek velük! :oops: :wink: :lol:
Székelykáposzta:
50dkg savanyúkáposzta,50dkg sertéslapocka,kicsi füstölt husi(mindegy milyen,a lényeg,hogy füstölt legyen.Így jobb lesz az íze),2 db babérlevél,só,bors,majoranna,ételízesítő,pirospaprika,kis pohár tejföl,egy marék gersli vagy rizs,1 nagy fej vöröshagyma.
Csinálsz egy pörkölt alapot.(hagyma olajon,megpirítani).Bele a pirospaprika meg a többi fűszer.Belerakod a apróra kockázott lapockát.Kb 10 percig főzöd.Utána belerakod a káposztát(De ezt előtte jól mosd át,hogy nem legyen túl savanyú)és a füstölt húst.
Hagyod főni kb 40 percet.Közbe én kóstolgattam a húst,hogy mikor puhul.Ha már majdnem jó,akkor belerakod a gerslit vagy a rizs és a tejfölt.Ennek már csak kb 10 perc kell.És kész!
Én legalábbis így csináltam!Remélem Neked is fog sikerülni! :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziasztok....
képzeljétek ma meghozták bencus kiságyát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kinga
Én nagyon kiváncsi lettem arra a lila sárga színre, nem dobnál egy képet róla?
Kőszegre is szeretnénk menni majd, akkor közelebb leszel majd akkor integetek. :lol:

Sziszkó
Milyen érdekes, én teljesen másképp csinálom a székelykápit, de biztos a tiéd is nagyon fini lehet.

Nálunk torta a sütőben, apa nagymamájának van a szülinapja, én sütöm a tortát, ebédre megyünk hozzá, aztán este meg színházba megyünk.
Holnaptól elkezdődik a műtét körüli orvoshoz járás.

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Nita!
És milyen a kis ágy? Össze is szereltétek?

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Milyen tortát sütsz?Páromnak 3 hét múlva lesz a szülinapja,és úgy gondoltam,most én csinálok egyet,nem rendelem.Legalábbis megpróbálkozok vele. :lol: :oops: :wink:
És a színházba melyik előadásra mentek? :) Bizti jó lsez! :lol:
Kitartás az orvoshoz járáshoz!És majd megy a drukk,ha műtenek!!!!! :lol: :wink:

Nita!
Ez használt kiságy vagy vadiúj? :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szisz vadi új!!!!!! :lol:
susytundér nem szereltük össze....csak a helyet foglalná még...meg ugyis költözünk reméljük.hiteltől függ és akkor szét kéne szedni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Ma már írtam 1csomót, de megint elszállt...tényleg a wordben kéne írnom..de most sem ott írok...
Szisz!!! Meg késve szólok ugyan, de küldtem fánkot!!! Szilvalekvárral. /bár én mindig azt hittem, hogy nem szeretem a szilvalekvárt, de ez nagyon jó!/ Ha gondolod elküldöm a receptet, nagyon egyszerű!!!
Nem tudom, hogy egész nyáron sokat fogunk-e menni, de a frontok mindig hozzák az eseteket! pénteken, meg forróság volt, estére meg vihar. ideális...holnap is nappalos leszek, hát kiváncsi leszek!!! :lol:
Nita!!! Merre költöztök??? és ha nem túl indiszkrét: mennyi hitelt akartok felvenni??? meg akkor még gyorsan felveszitek a szocpolt is??
Kinga!!! biztos szépek lesznek a szobák, várjuk a képeket!4! Mikor a mentőállomásunkat újították fel, én választottam a színeket /is/ és ott minden tiri-tarka! Bordós-Lila, zöld, sárga, narancs...úgy hívják a régiós vezetőink, hogy babaház...mondták, hogy látszik, hogy nő a fönök, mert tiszta otthonos lett az egész... :lol: :lol: Tényleg az!!!! :lol:
ronci

ronci szigethalmon találtunk egy jó kis újépítésű házat......10.millát kéne felvenni....a maradék a szocpol lenne....de nem hiszem hogy megadják a hitelt.....párom havi 150.ezret kap kézhez..........így szerintem kizárt..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita!
Most hol laktok, hogy költözni akartok?
Az nagyon jó árban van, ha csak 10 millió körül mozog és új is!Mekkora lehet egy ilyen hitelnek a törlesztője?
Milyen házikó?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani

Kép
Vendég

Sziszkó! Köszi a receptet! Esküvővel igazad van, de nem ér annyit, hogy bosszankodj... bár az ember ilyenkor érzékenyebben vesz dolgokat. Itt be, ott ki. :wink:

Kima! Nekem hasonló pontosságú megtermékenyülésből :-) 4+6 UH-n 2,4 mm-es petezsákot írtak. (Nem igen bírtam kivárni még egy-két hetet, ezért mentem korán :-) ) Tuti minden rendben a dologgal! Hamarosan megint látod :-)

Korlátot gyártunk a teraszra, így elment a hétvége. Mi Atival kiváló közönség vagyunk :-) És ugye F1....

Anita, szerintem 90-110 körül van a törlesztő 20 évesnél...
almi

gani halásztelken lakunk...itt akartunk maradni de itt legolcsóbb ház is 20 millánál kezdődik..... :?
10 milla havi törlesztése 80 valahány ezer ft.....sok.nagyon... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lanyok, help! a hetvegen egy kicsit felfaztam, erzem a vesemet, es neha az alhasamat asszem a vizholyagomat! igy lehet terhes maradni? ezek a tunetek nem allandoak, csak hena erzem oket! segitsetek kerlek!

Kép
szparanghen

lanyok en nem vagyok magyar, es en nem tudom mit jelent a josteszt!? tudtok nekem segiteni?

Kép
szparanghen

Szparanghen,

ne aggódj, de szerintem irány az orvos, ilyen babát akaró-babát váró időben nem jó otthoni gyógymódokkal kisérletezni, a dokik jobban tudják mit lehet-mit nem lehet ilyenkor szedni...
nem lesz semmi baj

jósteszt - a peteérést-ovulációt jelző teszt állítólag alkalmas arra, hogy hamarabb kimutassa a terhességet, mint a normál terhességi tesztek, ezért hívják jóstesztnek - mert előre jelezheti a babát - hogy ez így van-e, ne engem kérdez, mert én ilyenre sose használtam :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Szisz, még csak Nekd annyit, hogy szerintem is Neked van igazad ebben az esküvői kavarásban :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Kima ez szuper hír!!! De jó erre jönni!!! Örülök, és tuti lesz ott szívhang is, ahol baba van! Ne aggódj!

Én este visszaolvasok, mert jól lemaradtam.
Akivel nem találkoztam még, annak üdv!

Eltűntem kicsit, mert én közben győzögetem apjukot, hogy várjunk még a babával. Nagyon nagyon szeretnék kistesót, de úgy érzem, nem a "legjobb formám" (=házisárkány a köbön :lol: ) jönne ki, ha most foganna és jövő tavasszal itt lennék két ilyen picivel :oops: konkrétan ez az egy is néha annyi energiát igényel, talán a picit nagyobb korkülönbség (min. 2 év) jót tenne az egész családnak :lol: Én már csak ilyen idegbetkó anyuka vagyok :lol:

Kiscsajom meg közben elindult egyedül, még elég lassan megy a tity-toty, max 6-8 lépés egyszerre, de nagyon büszke magára! Meg hát én is rá :lol:

Mindenkinek további sikeres babásodást, és jó gömbölyödést!!
Vendég

Na látom, nem voltatok túl aktívak, biztos a meleg... szörnyű, pedig én szeretem a nagy meleget, de a lakásban nagyon nehezen viselem. Főleg éjjel :(

Kitty
anyukád hogy van?

Szilvike,
megkérdezhetem, hogy jó-e az asztalosotok és hogy megadnád-e a számát (akár priviben)? Mi is egy precíz asztalost vadászunk.

Gyerekek, totál elegem van ezekből a sz@r műsorokból (Jbarát, Mónika), annyira ártalmasnak tartom, hogy ezt adják délután, mikor olyan sokan nézik..(bár az előbbi műsorvezetőnek néha vannak jó gondolatai de a "vendégek"...). Nem lehet vajon tenni ez ellen?? Mert hiába nem nézzük mi, azért csak nem lehet elkerülni az életben azokat, akik ezen nőnek fel.. :evil:
Na bocsánat, ez meg az én kirohanásom volt..
Ti mit gondoltok?
Vendég

sziasztok mamik! mar nem faj semmim! na szoval vettem ovutesztet, ami szep pozitiv lett, es a mikroszkopom is kezd pafranyosodni! lehet h ovulacios fajdalom volt?? na nem tudom, kivanjatok nekem szerencset kerlek kerlek!!!

Kép
szparanghen

Szparanghen
én kívánok!!!
Én is éreztem hasonlót a múltkor, szerintem nekem is emiatt! Eddig sosem tűnt fel, de valószínűleg mivel mostanában úgy rákoncentráltam erre a termékenység-ovuláció témára (a páfrányokat is kukkoltam :lol: ), most először feltűnt a szúrás-görcsölés.

Szóval akkor most nyomjátok a hmhm?? :wink: Megy a drukk ezerrel!

(Egyébként akartam írni, hogy terhesen is felfáztam egyszer, de semmi gond nem lett. Persze nem árt az óvatosság, de nagyon jól védve vannak ők odabenn. A dokim mondta, hogy már kihalt volna az emberiség, ha egy felfázástól/náthától elmenne a baba :lol: )
Vendég

a mehszaj lent van, nyilt, es a "nyak" vagy hogy mondjak magyarul az is atlatszo, nyulik, es fojasom is van! voltunk egyutt pentek, szombat, vasarnap, es leszunk ma! szerintetek lehet baba belole?

Kép
szparanghen

Szparanghen!
Én kívánok Neked nagy-nagy szerencsét!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Örülök,hogy már jobban vagy! :)

Mango!
Jajj de édes lehet a kislányod,ahogy totyog! :lol: :lol: :wink:
Hát teljesen igazat adok Neked ezekkel a délutáni műsorokkal kapcsolatban!Bevallom őszintén még régen néztem a Mónikát,de már nem.Tele van minden műsor cigókkal meg verekedésekkel! :twisted: Nem egy színvonalas műsor,az biztos!
De sajnos nem lehet ellene tenni semmit,gondolom,mivel a Mónika már több éve megy,ami azt jelenti,hogy nagy a nézettsége!Valakik biztos kíváncsiak az ilyenre is,sajnos! :?

Beneiildi!
Köszi,hogy Te is így látod! :lol:

Almi!
Szívesen,nincs mit! :lol:

Ronci!
Köszi a fánkot,megkaptam!Nagyon fincsi volt! :oops: :P :lol:
Akkor leírnád nekem a receptet :?: :roll:
Babaház! :lol: :lol: Ez tök jó! :) :wink:

Susy!
Mizu? Ma milyen vizsgálaton voltál?

Kitty!
Tényleg,anyukáddal mi újság?Jobban van szegényke? :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

koszonom a drukko!! ja, ma megy a hmhm:D na de hat ez kell a babanat, sok sok szerelem minden oldalrol!!

Kép
szparanghen

szparanghen hajrá!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X