Sziasztok!
Panaszkodok egy kicsit!
Képzeljétek,ma egyik barátnőm úgy felhúzott!És még én vagyok a sz@r!Említettem pár hete,hogy az egyik barátnőmnek lesz esküvője.És kb 1 hónapja lemondták a lagzit,csak a polgári esküvő lesz.Illetve a szűk családi körnek (14 fő, szülők,nagyszülők,keresztszülők) lesz egy vacsora a polgári esküvő után.
A lényeg,hogy a héten valamelyik nap kaptam a barátnőmtől egy levelet,amiben az állt,hogy a polgári esküvő előtt mindenki szeretettel vár az állófogadásra.Én visszaírtam neki,hogy biztos nem nekem akarta címezni az emailt,mert mi erről az állófogadásról nem tudtunk.Erre visszaírta,hogy most ez neki tök kellemetlen megmagyarázni,mert a levél tényleg csak a kollégáinak szólt.
És valamelyik este felugrottak hozzánk közös barátok és én ezt elmondtam nekik.Ők is kissé ki voltak akadva,hogy mi nem vagyunk meghívva(végül is a srác barátai,és rokonai) csak a lány kollégái.És ez a közös barátunk,elmondta ezt az egész haveri körünknek.
Na,és most én vagyok a rossz barátnő,mert ez magától értetődik,hogy nem mondom el senkinek.És én tehetek az egészről,hogy most ők mindenkinek magyarázkodhatnak.
Na ezen úgy kiakadtam!
Írtam egy levelet barátnőmnek,hogy :1.Máskor nézze meg,hogy kinek küldi el az emailt.2.Nem mondta,hogy ez az állófogadásos mizéria hétpecsétes titok.
Úgy érzem,most egy jó darabig mosolyszünet lesz köztünk,de párom is mondta,hogy ilyen hülyeségen ne idegasítsem már magam meg a picit!Hát nem is fogom!Nincs nekem erre szükségem!
Ja,és jövőhét szombaton lesz az esküvő!Most semmi porcikám nem kívánja!
Szerintetek igazam van?Vagy Ti is így reagáltatok volna,mint a barátnőm
Ma meglett az AFP eredményem.Asszem oké minden.
Jövő csütörtökön megyek a nőgyógyászhoz a szokásos havi vizsgálatra.
Legkésőbb akkor kiderül,hogy van e gáz!
Sátorozás:Van egy nagyon jó fiú haverom,barátom.Kb 6 éve lementünk a mocijával a Horvát tengerhez.De úgy indultunk neki,hogy nem volt szállásunk,azt se tudtuk,hogy lesz e valamelyik kempingben hely.Végül is szerencsénk volt,találtunk.5 napot voltunk ott a tengernél.A motorozást nagyon élveztem,csak már hazafelé jövet fájt mindenem.A sejhajom,a derekam.
Sehogy se volt jó.Alig vártam,hogy hazaérjünk!Ja és még Horvátban jól eltévedtünk.Térkép alapján mentünk.De egyszer csak szó szerint elfogyott az út előttünk!
Most így tök vicces,de akkor nagyon ki voltam akadva,hogy soha nem találunk haza!
De mindent összevetve,jó buli volt a sátorozás is és a motorozás is!
Ja és mióta páromat ismerem,minden évben voltunk a Siroki motoros találkozón.Először idén nem megyünk.Legalábbis én nem,Tomi lehet,hogy megy.Pénzfüggő dolog!
Szilvike!
Te,mint nagy motoros,szoktatok motorostalira járni?És ha igen,hova?
Encsike!
Szerintem mi nem megyünk sehova hétvégén.Páromnak szombat és vasárnap délelőtt is mennie kell tanfolyamra."C" kategóriás jogsira gyúr!
Vasárnap meg Forma1.Azt szoktuk nézni.
De hívtunk egy baráti párt hozzánk grillezni,csak így négyesben.Ha nem jönnek akkor kettesben grillezünk egyet.Még a múltkoriból maradtak grill husik,nem akarjuk,hogy kárba vesszen!