Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Moszi, sajnos tegnap lemaradtam az üzenetedről, mert a rendszer leállt. Kép Kép Remélem, legközelebb össze tudjuk hozni a találkozót, jövő héten nem tudok menni, mert a dokinál van jelenésem, de utána való kedden mindenképpen! Majd megbeszéljük! A mostani előadás szerintem jó volt, elhangzott néhány érdekes és új információ.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Moszi, nekem azért volt új az előadás, mert még nem voltam kismama klubban. Oda érdemes többször elmenni vagy elég egyszer? HÁny szülésznő szokott ott kb. jelen lenni? Van már kiszemelt szülésznőd? Én eddig csak 4-et ismertem meg, a tegnapi kettőt, Újvári Borit és Horváthné K. Katalint. Ebből a négyből a Horváthné K. Katalin és a Kecskemétiné Vera volt a legszimpibb.

Kép

Kép
macsek11

Macsek!
Jövő héten milyen előadás lesz?
A kismamaklubba csütörtökön megyek, bár már voltam egyen, de most hátha megtudják mutatni a szülőszobákat.
Én a többi előadást júnira és júlira teveztem be.

Egy kismamaklubra mindenféleképpen érdemes elmenni. A többin is szerintem ugyanaz lesz, de engem most még a szülésznők érdekelenek.
A múltkorin 3-an voltak: Nyulas Jolán, Kecskemétiné Vera és Vastagné Éva. (Remélem jól írtam a nevüket.) Általában annyian vannak, ahányan ráérnek. (Én úgy tudom.)

Milyen előadáson jártál, ahol Újvári Bori volt?

Én tegnap fel is kértem a Kecskemétinét, de gondoltam megnézem hátha van még aki ennyire szimpi lesz nekem.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Szia Moszi!
Jövő héten a csecsemősök tartanak előadást, ami szerintem biztos sok hasznos infóval tele lesz, de én ezt csak legközelebb tudom meghallgatni. Az Újvári Bori a Bálint Mihály által tartott előadáson volt, amin a szülés, várandósság pszichológiájáról volt szó. Nekem nem tetszett, se az előadás, se az előadók. Érdemes már ilyen korán felkérni a szülésznőt?

Ha mész most kismama klubba, akkor lehet, hogy elmennék én is, bár csak későbbre terveztem, de jó lenne "ismerőssel" menni és akkor talizhatnánk. Kép Mit szólsz hozzá?

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok, írna nekem valaki arról, hogy érdemes-e elmenni a kismamaklubba? Nem tudok róla semmit, de nagyon érdekel.Valamint olyan kismamát , illetve anyukát keresek, aki dr. Barna Istvánnál szült. Köszönöm....

johanna
johanna

Macsek!

Megyek a klubba, ha gondolod ott találkozhatunk. Holnap megírom majd, hogy mi lesz rajtam.

Mikorra vagy kiírva?
Azért is érdemes minél hamarabb felkérni, mert tegnap tudtam meg, hogy havi 10 kismamát vállalhatnak. A nyár zűrős a szabik miatt, és csak akkor vállalnak el szept eleji kismamát, ha előtt 2 héttel is itthon van, azaz nem szabin.
Ha korábban választasz, tutira le tud majd vállani. Nekem meg igen csak ajánlották több helyről, hogy válasszak szülésznőt.

Johanna!
Szerintem érdemes elmenni, mert elmondják, hogy mit kell magaddal vinni a kórházba, és sok hasznos tippet kaphatsz szerintem.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Moszi!

Én október 12-re vagyok kiírva. Mindenképpen szeretnék szülésznőt választani, csak azt hittem, még jobban ráérek.

Jó, akkor találkozzunk holnap, én is majd megírom miben leszek. Kép

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Tudna nekem valaki abban is segíteni, hogy Fantha Zsuzsa szülésznőnél mennyit kell fizetni egy szülésért? Nem vagyok járatos ezekben a dolgokban, és kíváncsi lennék rá.Vagy úgy általában mennyit szokás adni egy választott szülésznőnek. Minden infónak nagyon örülök. Ja, és ha tud eseteleg valaki jó minőségű gyerek kombiágyat jó áron, szépet, annak is nagyon örülök. Köszi

Johanna
johanna

Johanna!
Tudtommal nincs ár a szülésznőknél. Amennyit te gondolsz. Infóim szerint sokkal kevesebb, mint az orvosnál "szokásos".

Kombiágyat (pelenkázós) a Faktumbútor bútorgyár gyárt, és az RS-ben láttam olcsón, azaz 50e.

Macsek!
Szerintem mi még korán kezdjük a keresgélést, de legalább könnyebb döntenünk, és biztos van választási lehetőségünk.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Szia Johanna!

Én a Barna Istvánnál szültem, ha valami érdekel szívesen válaszolok magánban is. schegerin.rita@freemail.hu
schrita

Kedves Zsebi2004 az emailem: k.n.andrea@freemail.hu
andi75

Kedves Pesztus!

Köszi a lelkesítő sorokat. A férjemmel kissé váratlanul ért minket az a két csík, mivel ezt gyógyszer mellett sikerült produkálnunk. Ez a tehetségKép! Sajnos azóta közbejött némi komplikáció gyenge vérzés formájában. Az egyik ismerősöm dr Urbán Mártát ajánlotta. Tényleg nagyon jófej. Elküldött ultrahangra. Egyelőre még nincs szívhang, mert csak 5 hetes a magzat, ezért újra vissza kell majd menni . Adott hormonpótló készítményt is. Remélem ez segít, bár csodák nincsenek.
andi75

Kedves Andi,
Nekem is volt az elején kb. 8. hét körül vérzés, de szerencsére nem volt semmi komolyabb baj. Bardóczy doktor akkor azt mondta ez elég gyakran előfordul az első 12 hétben és csak ritkán jelent komolyabb bajt.
Örülök, hogy sikerült jó orvost találnod és remélem azért a váratlan két csík kellemes meglepetés.
pesztus

Sziasztok!
Timi, Zsebi Noémi és a többiek. Találka ügyben nekem a 18-a lenne jó, most nem megyek kismamaklubba, mert ott inkább a szülésznők lefoglalása a lényeges.
Jövőhéten nem is lesz sulim, de miattatok felmegyek és akkor előadás után találkozzunk. Ha valaki ügyesen odaér, akkor még foglalhatna is helyet a többi kismamának, egymás mellé.
De erről még egyeztessünk, és leírást vagy fényképet is lehetne mellékelni.
Akkor irjatok, hogy ki hogy gondolja a 18-át.
Mi is Bergont akarunk venni, majd kedden megyünk fel vásárolni.

Timi.
Szombaton megyek vissza Dunaújba, te otthon leszel, mert útba estek, ha ráértek pár percre összefuthatunk.

Na pussz a nagy családosoknak!
NIKI
nixi
Irország

Johanna!

3-szor szültem Fantha Zsuzsinál, ha érdekel add meg az emil címed és írok magánban arról. hogy mi mennyit adtunk, szerintem elégedett volt, konkrét tarifája nincs, mi rákérdeztünk.

Kriszta
krisztike01

Kriszta!
Milyen szülésznő Fantha Zsuzsa? Kérlek írd meg a tapasztaltod. Akár priviben is, mailem: moszmota@freemail.hu.

Köszi:
Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Kedves Zsebi, Pesztus!
Köszi az infot. Ha nagy leszek, meghálálom. Hétfőn megyek ultrahangra, addig betegszabin itthon vagyok. Igyekszem nyugodt körülményeket teremteni, gondolom ez azért nem árthat. Természetesen nagyon örülünk az eredménynek. Az orvosom szerint a fő gondot a sárgatest hormon hiánya okozza, ezért írta fel a gyógyszert, amit naponta háromszor szedek. Azonban van némi lelkiismeret furdalásom. Ha elöbb tudom, hogy terhes vagyok, nem dolgoztam volna annyit az elmúlt időszakban+ a vizsgáimat is átütemeztem volna(Pécsen végzem az angol szakot levelezőn). Remélem, most se késő, hogy visszavettem a tempóból. írok, amint van eredmény.

Andi
andi75

Sziasztok!

Kriszta, engem is érdekelne minden infó Fantha Zsuzsáról, a címem afonya11@hotmail.com. Előre is köszi!

Moszi, akkor talizunk ma? Úgy néz ki, hogy el tudok szabadulni időben. Rajtam drapp nadrág, kék pulcsi és drapp mellény lesz. Esetleg találkozhatnánk a mentő bejáratnál is mondjuk 16.45-kor, mert fogalmam sincs, hogy az A épületben hova kell menni. De írd meg, hogy neked hogy jó.

Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek11

Szia Macsek!
Megyek a klubba, csak nem tudom, hogy érek oda.
Az A épület 4 emeletére kell menni, valami tanács terembe, ha jól emlékszem, de kis is van téve egy papír, hogy merre van terem.
Rajtam kék farmer és bézs plüssfelső van. Szerintem jobb, ha fent találkozunk, biztos ami biztos, legalábbis az időjárás miatt.
Remélem én is odaérek 3/4 5-re, de nem tudom mi lesz még itt bent du-n. De mindenképpen megyek.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

KEDVES BOGÁRKA!
Most látom hogy írtál nekem 10.-én. Sajnos szombat óta nem voltam itthon, és nem néztem meg a leveleket, de utólag is köszönöm az ajánlásodat Balogh doki személyében. Még személyesen nem láttam egy dokit sem a Szent Imréből, de nekem is az írások alapján, és a kórház honlapján olvasottakból Ő és a Bálint Sándor doktor szimpi. Igaz nem is tudom hogy kb. milyen idősek!? Majd igyekszem eljutni valamelyik előadásra, és akkor ott már személyesen az ember könnyebben tud mérlegelni, hogy neki ki és miért lenne jobb.
Jaj most jut eszembe Macsektől is akartam kérdezni nálatok mi a helyzet a vitaminokkal? Sokan ellenzik mondván hogy attól lesznek ezek az óriási babák, és pont annyian támogatják. Tegnap találkoztam egy rémes hírrel a könyvelőnknél.Egy kedves lány akivel jóban voltunk 1-2 hete már nem volt bent amikor mentem ,és azt hittem hogy csak már otthon maradt mivel az 5. hónapban volt.Tegnap mondta a kolléganője a rémes hírt hogy valamelyik este elfolyt a magzatvíze és elment a baba. Ráadásul még meg is kellett szülnie. Azt hittem össszeesek. De mesélték hogy ellenzett minden vitamint, szerinte az ételekben lévő elég, viszont csak a szénhidrátos ételeket kívánta és a cukros üdítőket. Nem is erőltetett mást mondván azt nem kívánja. Amikor fáradtnak érezte magát Red Bull energia italt ivott. Ezt még én is láttam. Mondtam neki ezt nem nagyon kéne, erre azt mondta hülyeség. Nem tudom mi mivel van összefüggésben, mindenesetre én esténként beveszem a napi vitamint. Egyáltalán nem leszek plusszba tőle jobban éhes. Sokan azért is tartanak tőle , mert nagyon meghízhatnak. Én nem vettem ilyet észre.(Pedig én szeretek enni és hizékony is lennék ha optimális keretek között nem figyelnék oda a súlyomra) Sőt mivel elég sok intézni valóm van mostanában, még kicsit jobban is viselem az egész napot. Kevésbé fáradok el. Kiváncsi lennék itt milyen arányban esznek valamilyen vitamin készítményt, és kinek mi a meglátása ezügyben Köszönöm!!!!
LÍVIa
LÍvia

KEDVES BOGÁRKA!
Most látom hogy írtál nekem 10.-én. Sajnos szombat óta nem voltam itthon, és nem néztem meg a leveleket, de utólag is köszönöm az ajánlásodat Balogh doki személyében. Még személyesen nem láttam egy dokit sem a Szent Imréből, de nekem is az írások alapján, és a kórház honlapján olvasottakból Ő és a Bálint Sándor doktor szimpi. Igaz nem is tudom hogy kb. milyen idősek!? Majd igyekszem eljutni valamelyik előadásra, és akkor ott már személyesen az ember könnyebben tud mérlegelni, hogy neki ki és miért lenne jobb.
Jaj most jut eszembe Macsektől is akartam kérdezni nálatok mi a helyzet a vitaminokkal? Sokan ellenzik mondván hogy attól lesznek ezek az óriási babák, és pont annyian támogatják. Tegnap találkoztam egy rémes hírrel a könyvelőnknél.Egy kedves lány akivel jóban voltunk 1-2 hete már nem volt bent amikor mentem ,és azt hittem hogy csak már otthon maradt mivel az 5. hónapban volt.Tegnap mondta a kolléganője a rémes hírt hogy valamelyik este elfolyt a magzatvíze és elment a baba. Ráadásul még meg is kellett szülnie. Azt hittem össszeesek. De mesélték hogy ellenzett minden vitamint, szerinte az ételekben lévő elég, viszont csak a szénhidrátos ételeket kívánta és a cukros üdítőket. Nem is erőltetett mást mondván azt nem kívánja. Amikor fáradtnak érezte magát Red Bull energia italt ivott. Ezt még én is láttam. Mondtam neki ezt nem nagyon kéne, erre azt mondta hülyeség. Nem tudom mi mivel van összefüggésben, mindenesetre én esténként beveszem a napi vitamint. Egyáltalán nem leszek plusszba tőle jobban éhes. Sokan azért is tartanak tőle , mert nagyon meghízhatnak. Én nem vettem ilyet észre.(Pedig én szeretek enni és hizékony is lennék ha optimális keretek között nem figyelnék oda a súlyomra) Sőt mivel elég sok intézni valóm van mostanában, még kicsit jobban is viselem az egész napot. Kevésbé fáradok el. Kiváncsi lennék itt milyen arányban esznek valamilyen vitamin készítményt a lányok, és kinek mi a meglátása ezügyben Köszönöm!!!!
LÍVIa
LÍvia

Moszi, jó, akkor találkozunk bent.

Lívia, megírtam neked e-mail-ben a címem, múltkor kérted. Balogh dokit kb. 50 évesnek saccolom. Én az Elevitet szedem, 12. hétig minden nap, utána kb. minden második nap. A téli időszakban szükség volt extra vitaminokra és most sem árt. A barátnőmnek még a szoptatás alatt is javasolta a doki. Az az ismerősöd valóban nem táplálkozott túl egészségesen, de azt sosem lehet tudni, hogy mi volt az oka a vetélésnek. Egy biztos, tegyünk meg mindent a gyermekünk egészségéért.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Bocsi kétszer ment el!!!!Nem vettem észre hogy elsőre is lenyomtam már a küldést és nem sikerült az egyiket kitörőlnöm a rendszerből. Majd csak rájövök hogy kell!!
LÍvia

Sziasztok

Valószínű a kismamaklubba nem tudok elmenni, de a keddi előadások is hasonlóak? Miben különbözik a kettő?

Anikó
szanyko

Szia Anikó!
A szülésznők a szülőszobán c. előadás, nagyon hasonló a kismamaklubba.
Az előadások azonban midnig más témáról szólnak, így nézd meg, hogy ami téged érdekel mikor lesz.
http://www.imreszul.itx.hu/index.php
Ezen a weben a szülésre felkészítés menü alatt vannak az előadások időpontjai.
Szerintem, ha tudsz mindenféleképpen menj el egy kismamaklubba is (ma is lesz).

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok Lányok,

Lívia,
a vitaminokkal kapcsolatban: szerintem elég változatos véleményeket lehet hallani, én az első két hónapban szedtem, majd miután elkezdődtek a laborvizsgálatok úgy döntöttem, hogy annak függvényében szedek vitamint, azaz csak akkor ha a leleteim indokolják a szedést. Most már a 31. hetet taposom és nem szedek vitamint, mivel a leleteim tökéletesek, egyébként az orvos és a védőnő egyáltalán nem ellenezte az elképzelésemet.

Más:
voltunk UH-n, a sózsák adatai a 30. hét betöltésekor: 2 kg és 45 cm. Nem mondom kicsit soknak találtam, de az UH-s doki és a dokim is megnyugtatott (mint a Timit) hogy ekkora anyukánál ez természetes.

Mindenki vigyázzon magára és a babára,
Zsebi
zsebi2004

Kedves Kriszta!

Annyit tudok Fantha Zsuzsáról, hogy kedves, segítőkész. Én az első babámat nála szültem 1999-ben, de akkor fogalmam sem volt róla, hogy szülésznőt is "szükséges" fogadni. Így éppen Ő volt műszakban. Nagyon érdekel a véleményed és minden infónak örülök. Címem: jvvadri@freemail.hu
Köszönöm előre is.

Johanna
johanna

Kedves Kriszta! Minden érdekel Fantha Zsuzsáról. Annyit tudok Róla, hogy kedves, segítőkész. Nem vagyok tisztában egyáltalán az árakkal, és , hogy milyen módon történik a szülésnél az értesítése, stb... Minden infóért hálás vagyok

Köszi, Johanna
johanna

Moszi, Macsek!
Kecskemétiné Verával szültünk novemberben maximálisan elégedett voltam Vele, ha érdekel info vagy kérdés mailben válaszolok(bcickany@freemail.hu), csak ajánlani tudom mindenkinek.Úgy tudom mostanában azt kérik az orvosok, hogy 32. hét körül válasszanak szülésznőt a kismamák, mivel sok a szülés. Így biztosan Ti is megtaláljátok a legmegfelelőbbet. A szülé csodálatos, bensőséges esemény, fontos,hogy kivel osztjuk meg!Jó babavárást, kicsit irígykedem a pocakosokra bár a babázás is csodás dolog...
bcickany

Kedves Lívia,
Remélem azért segített valamit a Baloghról írt hozzászólásom. Bálint Sándorról is nagyon jókat hallani, mikor szültem a szobatársam nála szülte a 3. babáját, minden nap bejött hozzá, így én is megtapasztalhattam a kedvességét, közvetlenségét. Viszont azt hallottam, hogy ő a korára hivatkozva már nem vállal új kismamikat. Ezt persze csak úgy félfüllel, valahonnan, úgyhogy nem tudom mennyi belőle az igazság. A testvéréről (Bálint Mihály) is nagyon jókat hallani, és bár teljesen beleillik a képbe, hogy szülések alatt türelmes, nyugodt stb. nekem mégis volt valami a stílusában, ami nem tetszett (én anno 8 éve hozzá kezdtem el járni, tőle mentem át fél év után a Balogh-hoz). Valahogy nekem a Balogh sokkal természetesebb, közvetlenebb. Persze ízlések és pofonok, nem mindenkinek ugyanazok az emberek jönnek be ...

Vitaminok:
Én már a babóca megfoganása előtt szedtem az Elevitet, kb 24. hétig minden nap, aztán kétnaponta egyet, talán a 30. hétig, majd miután megszültem újra minden nap, a szoptatás miatt. A mai napig szedem, bár lánykám már lassan 11 hónapos, de még lelkesen szopizik. Szerintem ártani biztos nem árt, se én se a baba nem híztunk meg tőle (én összesen 9-et szedtem fel a terhesség alatt, ebből 2 maradt rajtam, a gyerkőc pedig 2650 grammal született, tehát nem volt egy óriásbébi). Talán az sem mindegy, hogy milyen vitamint szedsz, én az Elevitről mindenütt csak jókat hallottam, viszont pl. a Maternára mondják, hogy óriásbébiket "csinál".

Üdv,
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szia Bcickány!

Azt szeretném kérdezni a Kecskemétiné Veráról, hogy mennyit adtál neki a szülésért, ő mondott-e összeget vagy adtál, amennyit gondoltál. Ha itt nem akarod megírni, akkor küldd el légyszi az afonya11@hotmail.com címemre. Nagyon köszönöm!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok !

Tudtok nekem olyan szülésznőt ajánlani a Nyulasi Jolin kívül , aki járatos a homeopátiában és a gátmasszázsban ? Sajna az ő személye nekem nem jött be ,pedig nagyon a toppon van ezen a téren , de szimpi volt az Erika illetve az Irén nevű szülésznő .Jót hallottam a Fantha Zsuzsáról , Veráról és a Boriról ? Valaki szült nála ? Milyen tapasztalatokkal ?
Nixi neked mi a véleményed az Irénról , nekem szimpatikus volt a stílusa .

Köszi a segítséget :Colett4
colett4

Sziasztok!

Akit érdekel:
Elkészítettem a kórházi csomag listáját, amit kiadtak, és bővítettem az elhangzottakkal.

Moszi
Kép

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Mivel sokakat érdekel a Fantha Zsuzsi, ezért nem írnék külön leveleket, mert amit mondok az nem titok.

Első szülésem 2000-ben volt nála, nem választott szülésznőként, véletlennek köszönhető a találkozásunk. Nagyon kedves és segítőkész volt, hozott be a szülőszobába magnót, hogy szóljon halk zene ha szeretnénk. Délben elment és saját magától hozott a férjemnek ennivalót a büféből, nem mi kértük, neki jutott az eszébe. Bár a szülés túlment a munkaidején, ottmaradt és megvárta a végét. Majd segített mellretenni a picit. Utána többször is benézett hozzánk.

2001-ben, második gyermekünk szüléséhez már felkértük, hogy legyen a szülésznőnk. Elvállalta, mondta, hogy bármi kérdés van hívjam nyugodtan. Az NST-ket ő csinálta a kórházban, közben beszélgettünk, tanácsokat adott. A szülés napján reggel 6-kor felhívtam, hogy vannak rendszeres fájások, mire beértünk a kórházban ő már ott várt minket. Végig velünk volt, ha kell háttérbe húzódva, de ha szükség volt valamire azonnal kéznél volt. Mint később kiderült, ő szerette volna megpróbálni gátvédelemmel, de óriásbébi lévén ( 4250 g, 59 cm )és az előző szülésem tapasztalata ( nagyon nehezen bújt elő a bátyus )miatt az orvos inkább egy egész aprób gátmetszés mellett döntött. A vajúdás alatt hozott olajat a maszírozáshoz, vizet, hogy igyak, egyszóval nagyon figyelmes volt. Szintén többször bejööt a kórházi tartózkodásunk idején megnézni minket.

Harmadik szülésem 3,5 hónapja volt, ikerszülés császárral. Előtte 3 hetet feküdtem bennt, sokszor bejött megcsinálni az NST-t, ill érdeklődni hogylétünk felől. A császárnál is van előkészítés, jó volt, hogy nem egy vadidegen csinálta. Hozzáteszem a kórházban töltött 3 hét alatt megismertem az összes szülésznőt, mind nagyon kedves és segítőkész volt, így nem lettek volna vadidegenek, de ezt előre nem lehetett tudni. A szülés után mikor felébredtem bejött, behozta a babákat és segített mellrtenni őket. 1 hetet töltöttünk még bennt és sokszor jött érdeklődni. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, vannak gondok a kicsikkel és bizony utánanézet6t, hogy egyes vizsgálatokat pl. hogy végeztek el az újszülöttosztályon.

Ezen tapasztalatok alapján én bárkinek bátran ajánlom. Nincs "tarifája", akit érdekel szívesen megírom magánban, hogy mennyit adtam neki, de tényleg nem a pénzért csinálja. Persze én úgy érzem, hogy ha valaki a szabadidejét rám áldozza, akkor megérdemli érte a "jutalmat".

Sok sikert mindenkinek a szüléshez:
Kriszta

A Bálint doktorok kora kb:
Bálint Balázs - fiatal, rendkívül kedves, B.S. fia
Bálint Sándor - kb 60
Bálint Mihály - kb 50
krisztike01

Moszi, tök jó a lista! Az nem volt nekem teljesen világos, hogy ha házassági anyakönyvi kivonat van, akkor az elég és nem kell apasági nyilatkozat, mert az azoknak van, akik nem házasságban élnek, vagy így is úgy is kell mind a kettő?

És véletlenül nem írtad fel, hogy a masszázshoz a búzacsíraolajba háyn csepp orbáncfű kell + volt még valami, aminek nem hallottam a nevét.

Köszi!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

MacseK!
Vagy házassági kivonat, vagy apasági nyilatkozat kell.

Az előző kismamaklubban azt javasolták, hogy külön vidd be, és ők tudják a kevereési arányt. Mert ha valamiből többet használsz, akkor nem olyan hatákony vagy inkább árt. (de erre pontosan nem emlékszem.)

Kriszti!
Korábban írt megadtam a mail címem. megírnád, hogy te mennyit adtál Fantha Zsuzsának.
Köszi

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Lányok 18-val kapcsolatban miben maradunk, hol mikor kit érdekel és egyéb információk? Én hétfő este nézek fel utoljára, mert kedden de. már sulim lesz, tehát értesítsetek addig.
Nixi
nixi
Irország

szia Nixi !

mi a véleményed Tóth Irénről ? Őt választottad végül is ?

colett4
colett4

Moszi, Macsek! Mail ment!
bcickany

Szia Colett4!
Végül is nem Tóth Irén lett, bár ő is nagyon szimpatikus volt, de máshogy alakult a dolog.
Kecskeméti Verát választottam, és úgy érzem ez jól sikerült, tudni fogunk együtt dolgozni.
És most már választottál?
Nixi
nixi
Irország

Úgy látom csak én érdeklődöm 18-ával kapcsolatban, azért szóljatok ha lesz valami még holnap este ránézek a netre, aztán kedden már korán Pesten leszek suliba.
Nixi
nixi
Irország

Szia Nixi!

Idő hiányában csak röviden: a 18.-a úgy tudom többünknek megfelel, elvileg meg is van beszélve,
az előadásutáni "kismama buli".
Előtte torna akinek van kedve ideje.

Nolyma
nolyma

szia Nixi !

te mikor szülsz ? Hogy hogy Verát válsztottad ? Jobbak voltak a tapasztalataid ? Beszéltél vele személyesen ? Mit tudsz róla , köszi a segítséget :
Colett
colett4

Moszi, köszi a választ! Kép Akkor majd megveszem a hozzávalókat és ott kutyuljuk. Kész boszorkánykonyha! Kép

Kép

Kép
macsek11

Lányok, eszembe jutott valami. Aki látta a szülőszobákat... elég kicsik. Ott a vajúdás alatt sokat nem lehet mozogni. Akkor pl. a kismamák kisétálnak a folyósóra és ott sétálgatnak vagy hogy is van ez? Hogy mik jutanak eszembe! Kép

Kép

Kép
macsek11

Macsek!
Szerintem a szülésznő összekeveri az olajakat, nem neked kell.
Szerintem nyugodtan sétálgathatsz, sőt elmehetsz zuhizni stb. Biztos sok minden megengedett, ami nem árt. Kecskemétiné mondta is, hogy ő többszöri testhelyzetváltoztatást javasol, és gondolom ebben benne van a séta is.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!
Én kb 2-3 hét múlva fogok szülni. Ti szültetek már itt? Érdekelne, hogy a dokinak mikor kell a pénzt odaadni. És a szülésznőnek? Tudtok tarifát? Neki nem tudom mennyit illik, pláne, hogy választottam. Köszi minden infót!
Pat
pat

Szia Pat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:00-kor.
vas

Szia Vas!
Köszi az infót. Én is a Nyulas Jolánnál fogok szülni. Hol tudok utánanézni, hogy a Szülésznőknek mennyi a tarifájuk? A málnalevél tea ér valamit? Iszogatom egy hete, de ki tudja, hogy használ-e. Nem mondhatnám, hogy finom.
Pat
pat

Pat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 11:59-kor.
vas

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?