Sziasztok!
Pénteken végre megérkezett apa új biciklije, így szombaton egész nap bringáztunk 3-asban.
Dani már tiszta eksztázisban volt, mert pénteken tisztítottuk abicikliket, ő is egy kicsi szivaccsal, még csavarozott is a csavarhúzókkal
, mindig mondta, hogy ő hová ül és kinek a biciklijére BICI= Bicikli. Így pénteken este megfőztem az ebédet, reggel csaptunk egy gyors piacozást is, aztán irány a bringa.
Hát Dani annyira élvezte, hogy amikor meg kellett állni a liget felé piros lámpánál, állandóan csak azt hajtogatta, hogy még, még!
Délutáni alvás után is kimentünk ismét. Apának jó izomláza lett, mert mindkét bicajt le fel kellett hoznia, ráadásul 2x
Most az én fenekemben is jó kis izomláz van, de már alig várom, hogy megint mehessünk.
Most eddzük Danit, mert szeretnénk Rómaira kibicajozni, ami cirka 40 perc szokott lenni a ligettől, reméljük bírni fogja, bár most a ligetben is biztosan bicikliztünk egyfolytában vagy 1 órát.
Tegnap felvettem videóra Dani dumálását.
Apa mondta neki, mit mondjon és mindet mondta utána
Pl. a Toy Story-ból a Woddy-t már nem Jojo-nak mondja, hanem VUTI-nek, néha VUTÁ-nak.
Újabb szavak:
FINCSI=FINCSI
ECSŐ = ESŐ
ŐTÖTŐ = ÖLTÖZÖK
KIPŐ = CIPŐ
KIPI = CSIPI (papagájunk neve)
LEPÜL = REPÜL
MOTO = MOTOR
BICI = BICIKLI
SZETETE = SZERETLEK
A papagájunk is dumál újabb dolgokat, mot éppen a Dani bácsi-t
Apósom tanította neki. Dani meg röhög, amikor mondja a madárka
Conti
Végre eljutottam én is a muffinsütéshez, az alapján a recept alapján, amit küldtél még karácsonykor. Nagyon fincsi lett, bár én ne tettem bele kókuszreszelésket, mert nem szeretem, hane csak csokit és málnát. Hát danit látni kellett volna, hogy falta.
Ki fogok még próbálni a muffin-os oldalon egy csomót.
Judy
Dani is szeret beülni a kocsiba, ha nyitva van. Ez anyukáméknél elég sokszor van, mert ott szoktuk kiporszívózni, nagytakarítani.
2 hete Danis is, csak hopp, benttermett és állt a kormánynál és vezetett, közben meg veszettül dudált
A másik kedvence a rádió. Bekapcsolja és rázza magát a zenére
Munkarendem
napi 8 óra, de törzsidő van, ami 9-15 óráig tart. Általában 9-re érek be, de azért 1/2 5-ig bent szoktam maradni, de ha dolgom van, akkor eljövök 3kor. Pénteken a törzsidő 9-12-ig van, ált. fél 1kor szoktam elhúzni. Persze volt, amikor mindenkinek pont délben kellett vmi, és még 3kor is ott voltam, de azért ez elég ritkán fordul elő. Ja, és multi, ennek ellenére. Mert mindenki azt gondolja, hogy kihajtják a belünket is, pedig azért nem így van. Elég jól leszervezték ezt nálunk.
Nyuszi
Örülök, hogy jelentkeztél, és jobban vagy, pihizz sokat!!!
A név nagyon jó!!!
Üdv a Danisok táborában, ez jó külföldön is, kimondható.
Panda
A 36. héten szerintem tök normális a 2300 gramm.
Kataa
Ma pl. 5.20 kor kelt a gyermekem, még igazán alhatott volna egy órát, de nem, így nekem is kelnem kellett. Nekem ez azért rossz, mert tök fáradtan megyek be a melóhelyre. Te ha fáradt vagy, azért tudsz aludni a délutáni alvásidőben.
Lúdtalp
Sokszor a befordult bokára hiszik, hogy lúdtalp. A lényeg a láb lenyomatán van, ha teljesen normális, vagyis a belső lábél felől nagy ív van (balnál balra, jobbnál jobbra), akkor nincs lúdtalp, még ha a boka be is van fordulva. Erre jó a magasszárú cipő, ami nem engedi befordulni a bokát.
Sokáig én is azt hittem, hogy lúdtalpam van, amíg meg nem nézte egy szakember. Csak bokabefordulás van, amin talpbetéttel lehet korrigálni, ami nem azt jelenti, hogy egész életen át hordani kell, csak max. pár évig, mert olyan szépen helyrejön. Számítógépes vizsgálaton szépen be tudják mérni és a kontrollokon a változásokat, ennek alapján állítják be ismét a betétet.
Rajzolás
Nálunk nics falra firkálás, bár párszor már megpróbálta. Együtt rajzolunk és így elejét tudom venni, még...
egyik ismerősöm a falra ragasztott nagy csomagolópapírokat és arra alkothatott a gyerek és a falat is megkímélték.
Lányok
Valaki szokott quelle-ből rendelni? Csak mert állandóan gondolkodom érdemes-e, de sok rosszat hallottam, hogy nem is olyan méretet küldenek, nem olyan a színe, vagy rossz minőségű az anyaga.
Sasha
Nagy gratula!!!
Anyósék mit szóltak?
A névválasztásra meg még van egy csomó időtök. Alevi nem rossz, bár tényleg sok az e. Nálunk Meg i-s nevek nem jók, mert i a vezetéknév vége.
Ági
Küldtem mailt!
2. szülinap
Nálunk anyikámék bicajt szeretnének Daninak.
Én kinéztem egy mindenféle háziállatból álló kis farmot, van hozzá kerítés, istálló. olyan, mint régen a mi gyerekkorunkban, később lehet hozzá venni plussz állatokat.
Szeretnék egy rajzállványt, amivel alkothat.
De még van 1,5 hónapunk, hogy kiagyaljuk.
Ilke
Nálunk is lesz még 2 szülinapos abban a hónapban, amikor Dani született. Anyósomé és a sógornőmé. anyósom egy keresztszemest fog kapni, amin kagylók vannak, a fürdőbe. A sógornőm pedig szintén xszemest, csak egy afrikai témájú képet.
Megrendelték még télen
Apropó
elhoztam VÉGRE!!!, a könyvet, amiben minták vannak, lefénymásolom őket és elküldöm postán, oks? már elég régen ígértem, remélem most már összejön.
gumicukor