Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsike
DRUKK DRUKK DRUKK

Kataa
Hát majdnem taliztunk akkor Kép Mi oda szoktunk járni ilyenkor (szerdán), de ma Dodi annyira hulla volt, hogy fél 10kor visszaaludt 12ig. Így nem mentünk.
Megkérdeztem a bölcsit, messze van Kép Az Örshöz van közel Gyáli v. Gyömrői vagy valami gy betűs utca. Nekik apa közel dolgozik oda, ezért nem gond elvinni odáig. Amúgy állítólag nagyon jó.
Botival együtt fog Alex bölcsibe járni??

Gumicukor
Aranyosan mondja, tényleg. Csak nem értem, miért így hív, mikor ált. mami vagyok, vagy ha a párom kifejezetten hozzám szól, akkor szivem, a Ritát szerintem viszonylag ritkán hallja egyéb ismerősöktől.
Ő is irtóra kimutatja már a szeretetét, bújik nagyon. Olyan édes, imádom, bár mikor mindezt akkor adja elő, mikor reggel kimászik az ágyából és átbotorkál hozzám - hát akkor nem olyan nyerő Kép Már tud puszit is adni, rendes cuppanósat!!! és ölelni is, de legjobban este fürdés után. Mindíg megnézzük magunkat a tükörben, nézi, aztán odabújik és úgy megölel, hogy meg is szorít egy kicsit. Imádom Kép

Gömb, Beszti, Forti
Mi van veletek???

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit
Dani is uezt csinálja, a tükörben ölelősdit, közben meg finoman paskolja a hátamat Kép Ezt tőlem tanulta, amikor vigasztalom, olyankor simizem vagy paskolgatom a hátát.
Puszit már régóta nyomatja, viszint nekem a számra adja, ha az arcomat tartom, addig nem tágít, amíg nem a számra adja. Uezt csinálja a nagyikkal is Kép Apával és a fiúkkal viszont nem.

Tényleg Beszti nagyon el vagy tűnve? Vmi nagy alkotásban van ismét?

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit
Nem Boti nem lesz bolcsis,mert ok lassan akarnak mar tesot: )Csak veluk is talalkoztunk ha mar arra jartunk: )
Hat ,kar mert az ar is eleg barati volt.Egyebkent meg nem biztos hogy fog egyaltaln jarni,ha meggondolom magam es megsem megyek dolgozni vagy talalok mas megoldast akkor nem.Vegszukseg esetere irattam be,mert nagy a tuljelentkezes.
Szerintem jovo heten si megyunk bizti valamikor,majd beszeljuk meg elore.

Gumicukor
Alex mar reg ota olelget minket es a nagyit,dedit: )Magatol is surun jon hozzam puszit ad es jo erosen magahoz szorit,imadnivalo.Ez az erzes tenyleg semmire sem cserelelndo: )O nagyon igenyeli a szeretetet,azt hittem csak a lanyok ilyen bujosak: )
Tegnap meg furdeskor vizes lett a polom es levettem meseles kozben.Ugy teteszett neki hogy a boromhoz simulat,simogatta a hatam meg a kezem sokaig: )

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Rit
Köszi a hiányolást, megvagyunk, csak a 7végén sitteztünk, utána pedig megcsináltuk végre a kocsi beállónkat, újra festettük az egész kerítést. Most már legalább valami emberi formája van. Anyósék 7 éve laknak itt és 1x sem festették a kerítést. Gondolhatjátok hogy nézett ki. Majdnem 2 liter festék ment el rá, pedig nem egy nagy darab. Szóval nem nagyon volt időm írni.

Szilcsike
Megy a drukk!!!!

Gumicukor
Levi is csak a számra hajlandó puszit adni. A mamáéknak az arcára, de apának és nekem csak a szánkra. Én is ha az arcomat tartom addig variál (ha kell lefogja a fejem Kép ) amíg a számat el nem éri.

Szeretet kimutatás:
Levi is nagyon édes most már. Most hogy anyunál volt péntektől vasárnap estig, nem találkoztunk 2 napig. Mikor mentem érte, becsöngettem, erre ő rohant a mamával a rácshoz és közben kiabálta hogy papa, papa. Erre mondja neki anyu, hogy ez szerinte valaki más lesz. Mikor Levi meglátott, egyből ugrott a nyakamba és úgy szorított, hogy alig kaptam levegőt. Össze-vissza puszilgatott és utána nem is tudtam már letenni.
Tényleg ez az amit senki nem tud elvenni tőlünk! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Jajj lányok lenne egy nagy kérésem. Nem tud valaki véletlenük kölcsön adni vagy szerezni egy Gulliveres kártyát? Nem sürgős annyira, inkább júniusban kéne még a Levi születésnapja elött.
Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti
Hát nálunk ez nem így megy: mikor nagy ritkán ottmarad pl. nagyinál, akkor amikor meglát minket először elkezd bőgni. De úgy rendesen. Persze közben jön ezerrel és mászik, bújik, kapaszkodik, de nagyon sír. Gondolom az örömtől, vagy azért, hogy tudjuk, nagyon neheztel amiért otthagytuk.

Kataa
Ok, de jövő héten mi csak csütörtöktől leszünk itthon. Megyünk a Biharba barlangászni. Dodi terveink szerint Békéscsabán marad egy barátnőméknél. Az ő kisfiuk 5 hónappal idősebb, jól el szoktak játszani, remélem ellesznek. Anyánál meg sem próbáljuk, a multkor csak kb 2 órára hagytuk nála, míg elmentünk futni, de azt a bőgést se én se ő nem kívánja megint.
Ja, május végén kezdelm el árulni a lakást, majd drukkolj, hogy jól elmenjen és hamar. Úgy elköltöznék már. Persze most másik lakást veszünk, sajnos nem tudunk építkezni, mert apósom nem járult hozzá Kép

Forti
Ha mástól nem tudsz, akkor én tudok segíteni, de nem az enyém, hanem én is el kell, hogy kérjem egy kolegámtól.

Rit

rit

anemona7

Na, ha épp itthon vagyunk, akkor a net nem akar menni...

Cipő
Én is sokféle véleményt hallottam, de tényleg az a legfontosabb, hogy tartsa a bokájukat. Azt hiszem abban is volt harántemelő, amit én vettem a saját gyerekeimnek, de nálunk nem volt soha semmi probléma. Ádám mostani cipőjében viszont tényleg semmilyen emelés nincs, mégis teljesen jó.

Szilcsike!
Én is drukkolok! Biztos nem lesz semmi baj, ilyenkor még 2-3 nap is sokat számít, nem hogy egy egész hét.

Puszi
Ádám is elég régóta ad puszit, de a legaranyosabb, mikor köszönéskor dobja a puszit az embernek Kép.

Kataa!
24-én lesz a KRESZ-vizsgám. Csak az a baj, hogy alig van időm tanulni. Csak akkor tudok, mikora gyerekek este lefeküdtek, de akkor már olyan fáradt vagyok, hogy sokszor azt se tudom, mit olvasok.
A házat mi építjük, sajna arra nincs elég pénzünk, hogy mindent vállalkozóval csináltassunk Kép. Pedig sokkal egyszerűbb lenne.

Most megyek is, mert teregetnem kell.

Panda

panda
Halásztelek

Ilke!
Teszek fel egy képet a mi motorunkról. Sajnos nem túl jó minőségű, mert egy gagyi automata géppel lett fényképezve, és szkenneltem a képet, de a lényeg látszik.

Kép

Panda

panda
Halásztelek

Ilke!
Teszek fel egy képet a mi motorunkról. Elég rossz minőségű, mert egy egyszerű automata géppel lett fényképezve, és szkennelnem kellett a képet, de a lényeg azért látszik.
Remélem, most sikerül, mert az előbb lefagyott a gép, miközben töltöttem fel a képet.

Kép

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok
Megérkeztünk a genetikai UH-ról. 3x mérték meg a nyaki redőt, és mindháromszor 2,3 lett, tehát teljesen normális tartományban. KépKépKépKép
Köszönjük a drukkokat Kép

Szilcsike
szilcsike

Szilcsi
Na, látod, több szem többet lát!!! Minden ok!

Panda
Pont ilyen a motorunk, még színre is. Ez azért masszívabb szerintem, mint elől 1 kerekes társaik.

KépKép
KépKép
gumicukor

Szilcsike
Hurrá!! KépKépKép

rit

anemona7

Kataa,
Hol vetted a cipőket Alexnek? Itthonra vennék én is egyet még Lilinek, de nem tudom, hogy van-e értelme, mert rögvest leveszi bármit is adok rá. Múltkor már a kertben is leült és szépen szedegette le a cipőjét és a zokniját.
Én az ecetes dolgot a mosógépekre értettemKép.
Ha itt lennétek a közelben, mondanám, hogy gyere te is kaporért, mert tényleg nagyon sok vanKép.

Forti,
Nekünk van Gulliver kártyánk, szívesen odaadom bármikor.

Panda,
Köszi a képet, nekünk is 4 kerekű van, csak már kicsi Lilinek és múlt hétvégén amikor itt volt anyósom, megkért, hogy vegyünk egy újat Lilinek gyereknapra, és ő majd kifizeti. Sajna nem biztos, hogy tudunk velük talizni csak esetleg jövő hónapban. Szóval most én is bicaj lesen vagyok, de bevallom én pedálosat gondoltam, már csak azért is, mert Lili 1-2 bolti bicajon már megmutatta, hogy simán tud pedálozni és az itthonin is mindig a kerékre rakja a lábát és úgy próbálja hajtani.
Drukk a kressz vizsgához! Éjszakai tanulás, brrrKép.

Szilcsike,
Örülök, hogy jó lett az eredmény.

Hú, lányok olyan farkas étvágyam van mostanában, hogy az már kibírhatatlan. 2 óránként képes vagyok teleenni magam. Lehet a szervezetem most pótolja az első 3 hónapot, de ha ez így marad végig akkor nem fogok beférni az ajtón októberreKép.
Lili is nagyon tud szeretgetni, azt imádja amikor leguggolok, akkor már rohan is a hátamhoz és bújik hozzám, persze máskor is, de ezt sohasem hagyja ki. Sajna ő még puszit nem ad, de a levegőbe már szokott cuppogni. Az önálló öltözködés viszont nagyon beindult nála, pl. gatyót már csak egyedül vehet fel, lehet egyedül öltözni előbb fog mint beszélniKép, mert a beszéd még mindig semennyire sem megy neki. A husievéssel vannak mostanában még gondjaink. Kb. 1 hónapja csak egészen apróra összevágva eszi csak meg a husit, pedig előtte nem egyszer volt, hogy kivette a csirkecombot a kezemből és lazán harapta és ette, most meg ha nagyobb husival találkozik már köpi is ki.

Jó éjt, pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Rit
Levi hála istennek nem szokott sírni, remélem a bölcsiben sem lesz ilyen gondunk.
Köszi a kártya felajánlást.

Ilke
Levi is imádja ha legugolok. Ő is rohan oda és ölelget, sőt maszírozza is a hátam. Kép
Egyél csak egyél, nélkülöztél eleget az elején.
De jó hogy van kártyátok akkor majd igénybe veszem, de szerintem csak júniusban.

Szilcsike
Örülök hogy minden rendben a kiskrapekkal.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Tegnap is suru napunk volt.Talaltam valakait a babaszoban akitol kolcsonoztem ulest a fiuknak ugyhogy azert is el kellett menni.A cipokkel meg kiderult hogy megis kicsi,mert a boltban par lepesre meg nem ment ugy elore a laba mint itthon ahogy szaladgalt,ugyhogy vittem vissa es csereltem 22-esre: )Delelott meg a varban voltunk egy baratnomnel ,es a szomszedjukban van egy szupi jatszoter, ott jatszottunk elfaradasig: ).Delutan meg persze itt a mi hazunk mellett,amikor epp nem esett az eso: )Minden nap egy adag homokot razokki belole ahogy hazaerunk,de am asik fele meg a kadban van furdes utan: )

Es a nagy szam hogy napok ota mutatja ha van dolog a pelenkaban.Eddig csak hebe hoba ment ez de mostmar ahogy kesz van szol babanyelven amibol egyet ertek (kaka: )es mutatja: )
Ugyhogy talan itt az ideje hogy beruhazzak a bilire?: )

Forti
Nem akarlak elkeseriteni,de a Gulliver nem annyival olcsobb mint en is gondoltam,igaz hogy a valasztek szuper,de az arak afa nelku lertendok es a kasszanal mar kiderul hogy mennyi is volt az annyi : )
Alex mostanaban lett ilyen hogy ha megjovok valajhonnan,ami itt eleg ritkan van hogy en emgyek nekule barhova is: ) akkor fut megolel es mondja hogy anya-anya: )

Rit
Es kineztetek mar a lakast??/Hol???
Hany napig hagyod Dodit a baratnodnel?Gyerek tarsasagban csak jobb lesz neki is.
Majd megbeszeljuk hogy mikor.A noveremek mar holnap jonnek es a jovo hettol mi is elleg elfoglalatak vagyunk,megyunk majd hajokazni,allatkertbe,vonatozni a fiukkal: )Ja es akkor lassan itt a koltozes is.

Panda
A doki szerint akinel voltunk,az hogy epp nem latszik semmi attol emg kialakulhat ludtalp.Egy baratnom is egesz telen mamauszban jaratta otthon a kisfiat es mar most 2 evesn ludtalpas lett.Pedig semmi jele volt.Meg is kert hogy vegyek nekik is szandit,O az aki nem tud eljutni ket gyerekkel sehova kocsi nelkul Kispestrol.
Ne izgluj menni fog a Kresz vizsga a lenyeg hogy minden kerdest legalabb 2*er nezz at ,az mar eleg egy jo eredmenyhez.Azert vagyok ilyen tajekozott mert nekem is csak 4 eve van jogsim,addig feltem meg az anyosulesen is ulni nemhogy vezetni: )

Szilcsike
Na akkor minden ok a pasival: ))

Ilke
A Raday utcaban az Elit cipoboltban,volt jo valasztek,foleg kislanybol voltak nagyon cukik.Neked Lili a kertben ha jobb ido lesz mezitlab is jarhat annal nincs egeszsegesebb: )
Koszi,de szerintem mar a nagyikenak is van,majd utananezek hetvegen: )Egyel csak lenyeg hogy mar jol vagy : )

Beszti
Kerhetunk egy tablat?,mar olyan regen volt.Te is regen voltal,remelem minden ok veletek: )

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Megakadt a szemem ezen a mezítláb a kertben dolgon. Nekem rossz tapasztalatom van ezzel, mert a nagylányom kb. nyolc éves volt, mikor belelépett egy darázsba a kertben. Elég fájdalmas volt neki, na azóta nincs mezítlábazás.
Most rendeltem az ottóból darázscsapdát, kíváncsi vagyok mennyi darázs leli benne halálát.

Ilke, szerintem egyél csak nyugodtan, majd a szopi alatt lemegy a felesleg, mint Lilinél. Sajnos én nem szeretem a kaport, de nyáron ha lesz felesleges gyümölcsöd, szívesen veszek, az idén szeretnék majd többféle lekvárt csinálni.

Bilizés: Mostanában Betti időnként ráül felöltözve a bilire és mondja: pisilek, kakilok. Persze nem történik semmi, de már legalább biztos vagyok benne, hogy tudja miről van szó. A másik, hogy amikor a wc-n vagyunk, adnom kell neki papírt és törölgeti alul magát, úgyhogy ez is stimmel, mire való.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Jaj, olyan jó, ma rövid napom van, szeretem ezt a pénteki napot, 1kor már otthon is leszek.
Apa délután állásinterjúra megy, már most izgulok!

Dani lehet átáll a reggel 6órei kelésre. Már 1 hete így ébred. Még szerencse, hogy nyáron én is hamarabb tudok felkelni, de ha ez télen lenne, brrr... így legalább addigra megszokom, ha ez megmarad nála.
Ma reggelinél nem engedte, hogy megkenjem vajjal a kalácsát. Mindenáron ő akarta. Kapott egy tompa végű vajazókést és a dobozból kente a kalácsra a vajat. Aztán a kalács maradt a vaj meg eltűnt. Állandóan leeszi róla, de csak a vajat. Képes lenne a dobozból is kienni Kép Mondjuk én is úgy szeretem, ha vastagon van a kenyéren, vagy kalácson.

Délután megyünk úszni, de csak ketten, mert apa éppen akkor lesz az interjún.

gyereknapon meg jövünk ide a munkahelyemre, nagy gyereknapi partit rendezenek a gyerkőcöknek. meseország néven lesz idén és különböző megyék lesznek, mint pl. mese megye, vadnyugat megye, tréfa megye, lesz arcfestés, játékszőnyeg, ugrálóvár, indiántábor, pónilovaglás. lesznek együttesek is, és lesz Tátika show is, bár ez Danit még nem érinti, de a nagyobbak hozhatnak kazettát és énekelhetnek színpadon Kép biztos cukik lesznek a nagyobbak Kép
Remélem jó idő lesz, mert kint lesz a cég udvarán. Emlékszem tavaly majdnem megsültünk, olyan kánikula volt.

Ilke
Daninak is volt/ill még tart a husit nem komáljuk időszaka. Illetve a darálthúsos dolgokat megeszi, de pl. egészben nem. De van, amikor kedvet kap mégis, és akkor harapja, de 1-2 harapásnál többet nem nagyon eszik. Nem erőltetem, majd eszik többet is belőle, ha akar.

Kataa
Dani is kb. másfél évesen kezdte el mutogatni és mondani, hogy kaka, de esze ágában sem volt a bilire ülni.
Most már bilizget, amikor ő éppen jónak látja. Pisilni mindig pisil bele, főleg akkor kéri, amikor már érzi, hogy kell és csak utána pisil bele. De kaki eddigmég ritkán pottyant bele.
Végülis nem rossz, ha veszel bilit, hadd ismerkedjen vele, aztán amikor majd akar, akkor majd használja is, de az is lehet, hogy nem. Lehet egyből WC-re fog majd ülni. A férjem pl. nem volt hajlandó a bilibe termelni, csak a WC-be egyből.

na pussz, gyorsan dolgozok kicsit aztán tűz haza!
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Kép
Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
Ilke
petike viszont mostanába kapot rá a husira de csak ha nagyon aprora van vágva akor eszi meg különben nem .Beszéd nálunk sem megy .

Ölelgetés
néha ha lehajolok akor ö is csinálja de én nem szeretem mert ha felálok és nem figyelek akor hanyat esik Kép .Inkább akor szeretgesen ha szemben álok vele vagy ülök akor nem esik el biztosan.

Lányok
ma petike is korán kelt és mivel nem aludt vissza igy kicsit játszotunk és közben megkérdeztem töle hogy szeret-e engem ere odohajolt és megsimogatot igaz az ö kisé suta modján de simizet a másik uj dolog tud elöre is motorozni ugy ahogy kell nem csak hátra idáig azért nem vitem le a motorját mert csak ült rajta és csak dudált de nem ment vele .

pusz csics és a fiuk
csics

SziasztokKép

Jó régen nem írtam már. Pocaklakó jól van, még mindig nem tudjuk, hogy öcsi, vagy hugiKép Afp jó lett szerencsére.
Múlt hét végén nagyszülőknél voltunk, Gergő nagyon élvezte, csak kár, hogy nem volt jó idő. A héten meg anyukám volt itt kicsit segíteni.
Gergő is jól van, egyre több szót mondogat. Fő sláger a kocsi. Még álmában is emlegetiKép
Múltkor a garázsban beszélgettünk a férjemel, egyszer csak azt vettük észre, hogy bemászott a kormányhoz és "vezet". Na azóta is ez a sláger, már az én kocsimat is kiszemelteKép A játékok kzül is csak a kocsik érdeklik szinte.

Szilcsike
eredményKépKép

Kataa
Gergőnek is most 22-es a lábaKépKép

Gumicukor
Mi cégünknél is lesz gyereknap, csak mi akkor nyaralunk éppen.
Más napokon meddig kell dolgozni? Jó ez a rövid nap.

Ilke
Szerintem nem baj, ha többször eszel keveset, most nem is fér annyi a pociba, legalábbis az enyémbe nemKép
Husi: nálunk a pörköltet imádja a gyerek, a többit nem annyira.

Ma kiköpte a tojást. Továbbá szétkente a kakaót a konyhafalon, nem is tudtam rendesen lemosni. Ja, és a virágföldet egy kis naptejjel elkeverve a teraszon kente szétKép De most, hogy alszik, angyali jó gyerekKép

Gergő is bújós egyébként. Mutat a hasamra, hogy baba és simogatja (bár ez inkább ütögetésKép), meg puszit is ad, de ez nálunk csak annyi, hogy odatartja a száját.

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Csak egy pillanatra nezek be, nem nagyon olvasok, sokat kell fekudnom. Koszi mindenkinek aki szurkol nekunk. Jol vagyunk, meg egy hetig szedem a gyogyszereket es kedden leszek 36 hetes. A legutobbi uh szerint meg mindig fiucska van a pocakomban, aki kb. 2300g es Daninak fogjak hivni. A kozepso nevet meg nem dontottuk el.
Emilia jol van, szerencsere jol meg voltak a mamaval meg apaval amig en korhazban voltam 3.5 hetig. Minden masnap jottek latogatni. Sokat valtozott, sokkal nyitottabb, kicsit szertelenebb is es folyekonyan beszel!!!! Ragozassal meg mindennel. Persze magyarul beszel meg csak mondatokban, de angolul is jol fejlodget.

most ennyit, megyek visszafekszem

Mindenkinek jo egeszseget, uj babasoknak sok gratula!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa!
Lehet, hogy nem könnyű észrevenni a lúdtalpat, de szerintem nekem van elég gyakorlatom ahhoz, hogy észrevegyem Kép. Másik (szintén orvosi) vélemény: ha egy gyerek hajlamos a lúdtalpra, akkor lehet venni neki akármilyen cipőt, előbb-utóbb úgyis kijön rajta, ha nem hajlamos rá, akkor nem. De ez is csak egy vélemény.

Nyuszi!
De jó, hogy minden rendben Kép! Már lassan 2 hete, hogy feladtam neked a kendőket, megkaptad? Hát, nem egy szumós a kisfiad Kép. Emi is ilyen aprócska volt? Emi nagyon ügyes, hogy már így beszél.

Beszti!
Köszi a táblát, de azért írhattál is volna egy keveset magatokról KépKépKép! De ezek szerint azért olvasgatod a topikot Kép.

Judy!
Ádám állandóan firkálja a falatKép, én Vanish szappant szoktam szivacsra tenni, és azzal egész jól lejön. Csak nem szabad nagyon erősen dörzsölni, mert a festék is lejön a falról.

Ádám is nagyon szeret vezetni, még a sebváltót is rángatja, bekapcsolja a lámpákat, mindent, ahogy kell. Neki lehet, hogy hamarabb lesz jogsija, mint nekem Kép.

Délelőtt voltam a munkahelyemen, ma ünnepeltük az ovi 10 éves "szülinapját". Kaptam egy szabad délelőttöt a férjemtől...

Most megyek, mert most a férjem ment el itthonról, így az esti műszak az enyém.

Panda

panda
Halásztelek

Conti
Hat igen,en is azon gondolkodtam hogy itt barmennire apolt es szuper a kert nem szivesen engednem mezitlab.Esetleg anyueknal ahol tuti nem tort ossze semmi : )
De egy mai varosi gyerek hol jarjon mezitlab konyorgom,foleg kavicson,a dokik is jokat tudnak mondani: )

Gumicukor
Alex mar jo ideje fel 7-kor ebred,en mar megszoktam.Igy legalabb egyutt reggelizunk 3-asban es 9-re mar megis fozok meg rendet rakok es akkor meg boven van ido jatszozni vagy csavarogni delg.Sajnos o telen is igy csinalta: (Este viszont mar 8-fel 9-kor alszik: )
Gondolkodom hogy nem-e rogton wc szukitot kene vennem,talan az erdekesebb lesz.Na mindegy majd nyaron valahogy elkezdjuk de nem eroltetek semmit.Ha esetelg bolcsis lesz majd pelenkazzak ott is: )

Beszti
Koszi,mennyi pocakos van mar: ))Kivancsi vagyok am ezerrel hogy nalatok kiderult-e mar a baboca neme????

Judy
Kocsis Gergo: )
Hat igen nalunk is vannak storyk a dalon: )Meg jo hogy kifestetjuk mielott ujra ki lesz adva ez a lakas,mert Alex ropke 5 honap alatt tobett rontot rajta minta tobbi lako 3 ev alatt: )

Nyuszika
Lenyeg hogy jol vagy es otthon: )Tovabbra is drukk hogy minden ok legyen,a jovo het utan mar akar johet is,nem ?Hiszen az mar nem korai: )

Panda
Hat jo neked,mert elso gyerekes anyukakent nem latom.Sot a doki sem a talpan latta hanem ahogy jart a Siestaban.Kerdeztem hogy orokolheto-e,es azt mondta hogy nem,a ludtalp kialakul es foleg a nem megfelelo cipoktol.
Nem is tudom hogy lesz,beleolunk egy csomo penzt a az uj lakas speci festesebe,mert uram szerint legyen tokeletes,de en tudom hogy Alex nem fogja kimelni.Talan majd ugy csinalom hogy csakaz o szobajaban lehet ceruzval okoskodni: )Ott meg majd becsukjuk az ajtot: )

Holnap lesz a Marcibanyi teren bababorze,en megnezem hatha talalok jo kis oszi ruhakat.

Szegeny noveremek mar autoznak csaladostol Toronto fele,6 ora az ut oda,de igy nem kell sehol atszallani egybol Bp-re jonnek.Mar ugy varjuk oket: )

Jo hetveget.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Panda

Megkaptam a kendoket, koszi.
Igen, Emi is ilyen "dagi" volt, 2.65-tel szuletett a 39. elejen.

Kataa

Ha betoltottem a 36. hetet leepitjuk a gyogyszereket es nem raknak vissza infuziora, ha megindul, hanem kiveszik a manocskat.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
De jó hogy otthon vagytok!!! Most már biztos minden rendben lesz.

Sasha!
Drukkolok neked is!

dec8
dec8

Sziasztok!

Csúnya módon nem írtam nektek, de mostanában kezdek jobban lenni, kicsit furcsa, hogy már kezd múlni a rosszul lét. De azért a délelőttjeim elég kómásan telnek.
Szóval van egy maszatka a pocimban, aki kedden volt 6 hetes 5 napos és 7,8 mm rövidke. KépKépKép
Szóval olyan 7 hetes mostmár.
Párommal már a neveken vitázunk. Ő mindenféleképpen az Emesét szeretné, ha lány lesz és a Leventét, ha fiú. KiakasztKép Demeter vezetéknévhez marha jó a sok eeee-s keresztnév...
Pedig már felvetette a Kornél nevet is amire rábólintottam, de most meg megkergeltKép

Puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha
Gratula a pocilakóhoz!
A párod átment eszperentébe! Kép Kép

Nyuszi
Jó hogy otthon lehetsz, vigyázz nagyon magatokra, pihenj sokat.

Ilke
Lehet hogy május végén is kéne a Gulliver kártya, hogy oldjuk meg? Elmenjek érte?

Forti

Kép
Kép
forti

Amúgy pedig ha még olvasnak minket akkor:

Sheila Melissájának és Molnárka Marcijának nagyon boldog Második születésnapot kívánok!
Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor
Elküldenéd erre az e-mail címre a telefonszámodat, hogy megbeszéljük a DVD-t.
ucsukue@guga.hu
KÖszi
Ági
petra2

Sziasztok!

Sasha, gratulálok! Az Emese szép régi magyar név. Nekem a férjem Brúnót akart volna, ha Betti nem lánynak születik.

Beszti, köszi a táblát, ezen még csak 34 vagyok, valójában már 36 leszek az idén. De nem kell kijavítaniKép

Lányok mit vesztek majd a közelgő 2. szülinapra a gyerkőcöknek? Nálunk az összes családtag rám ruházza ezt a jó kis feladatot. Ruhája most van elég Bettinek, játék is tengernyi, fogalmam sincs miket kapjon majd. Megyek azt hiszem én is a gulliverbe.

Falfirka: több freskónk is van, Betti is örökölte a rajztehetséget. A legviccesebbet tegnap takarítottam le, ezt egy darab csokival csinálta a nappali falára, egész jól lejött.

Gumicukor, jó neked hogy ilyen gyerekbarát munkahelyed van, nálunk semmi rendezvény, igaz beiskolázáskor 25 ezret szoktunk kapni, de csak az iskolások után, mínusz adó.

Autó: Bettit alig lehet kiszedni a kocsiból, ha véletlenül a vezető ülésre kerül. A rádió ki-be kapcsolása és felhangosítása a menő. Az én kocsimban ez gyújtás nélkül is megy, az apjáéban nem, úgyhogy anyának jobb kocsija van.

Puszkó, Conti

conti

Sziasztok,
Hát köszönöm a sok megnyugtatást, jelentem eszek amennyi belém férKép.
Ma a rossz időnek köszönhetően elkészült Lili szekrénye. Apa berakta a fiókokat és a fogantyúkat is felszerelte. Egész jó lett, úgy tervezem, hogy ezentúl amit kimosok azt már oda fogom majd Lilivel bepakolni, így észrevétlenül fog ha minden igaz átszokni a másik szobábaKép.

Kataa,
Mi amit eddig vettünk a Gulliverben, az mind (némelyik sokkal) olcsóbb volt, mint az üzletekben. Legutóbb egy fa kirakót vettünk ott és eddig máshol azt több száz forinttal többért láttam csak. Persze lehet, hogy ez nem érvényes mindenre. Óriás labdát pedig komoly 250 pénzért vettünk ott még tavaly (igaz Gulliveres feliratú, de egy labdánál szinte mindegy, hogy mi van rajtaKép).
Köszi a címet, lehet, hogy jövő héten rászánom majd magam egy kis cipővásárlásra.

Conti,
Oké, gyere majd nyugodtan gyümiért. Ha láttad volna, hogy tavaly mennyi ment kárba, mert egyszerűen a felújítás alatt semmi időm nem volt elrakni, csak minimálisat. Idén meg utolsó hónapos leszek majd pont, mire jön a szezon, úgy hogy nagy reményeket nem fűzök majd hozzá.
Hú, ez a darázscsípés nem lehetett semmi.
Ne is mond ezt a szülinapos mizériát, ezt csak az tetőzi, hogy nálunk még apu feleségének és anyósomnak is hamarosan szülinapja lesz, így törhetem én is a fejem rendesenKép. Az a baj, hogy mostanában Lili is megkapott mindent amire szüksége volt, a szobája is elkészült, de ahogy gondolkodom lehet, hogy a közeli kedves lakatos bácsival készíttetünk egy hintaállványt és egy hintával felszerelve mi tőlünk azt kapja majd a szülinapjára.

Gumicukor,
Szerencsére Lili is megeszi a darálthúsos dolgokat. Legutóbb a pulykafasírt ízlett neki nagyon, alig akart krumplipürét enni hozzá, pedig azt nagyon szeretiKép.

Nyuszi,
De jó, hogy írtál! Örülök, hogy minden okés veletekKép.

Sasha,
Nagy-nagy gratula a pindurkához!

Forti,
Szívesen hívnálak, hogy gyere el hozzánk, de ha jól tudom Ti a város másik végén laktok, így mit szólnál hozzá ha elküldeném postán? Ha gondolod írd meg mailben a címedet és már küldöm is a kártyát.

Jó éjt, puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
Ok, köszi! Mail ment!

Forti

Kép
Kép
forti

Ilke!
Egyél csak, egyél, úgyis megint megesz majd a bébi, mint Lili, kellenek a plusz kilók Kép.
Nálatok van meggyfa? Mert nekünk van egy jó nagy, de minden virág lefagyott róla, meg a sárgabarackról is Kép.

Conti!
És te belementél volna a Brúnó névbe??? Mert az én férjemnek is ez a mániája, még össze sem házasodtunk, és már akkor mondta, ha neki fia lesz, mindenképpen Brúnó legyen. Persze, hogy nem egyeztem bele, mert szerintem a Brúnó egyértelműen kutyanév Kép. Mert én még embert nem láttam (hallottam), akit Brúnónak hívtak volna, de jó pár "kutyaismerősöm" viseli ezt a nevet.

Sasha!
Teljesen igazad van, mi nyelvészetből tanultuk, hogy nem szerencsés, ha a vezeték- és keresztnevekben csak egyféle magánhangzó fordul elő. Ez ugyanis idegenül hangzik, a magyar nyelv arra törekszik, hogy magánhangzókban is változatos legyen (pl. többféle toldalék: -en, -ön, hogy a magas hangrendű szavakhoz is a jobban illőt tudd tenni: örömet, örömöt stb.).
A Kornél nagyon jó név, a férjemet is így hívják Kép. Mi is sokáig nem jutottunk dűlőre Ádám születése előtt, és én mondtam is neki, hogy ha nem találjuk ki, mi lesz a neve, akkor Kornél lesz, és kész, mert az a név nekem tetszik. Végülis a 40. héten dőlt el, de nem teljesen, mert az Ádám és a Levente közül nem tudtunk választani, így lett mindkettő Kép. De kár volt, elég lett volna az Ádám, a Leventét senki nem tudja, és nem is hívja így senki. Kivéve néha Noémit, de akkor mindig rázza a fejét, hogy őt nem így hívják Kép.

Nyuszi!
Megnyugodtam, hogy megérkeztek a kendők. Remélem, nem lettek nagyon gyűröttek!
Azért volt furcsa, hogy olyan kicsi a babád, mert nekem a 35. heti UH Ádámot már 3000 g-nak mutatta, és igaz is lehetett, mert 3850-nel született. Mondjuk, fogalmam sincs, mekkorának kell lennie egy ilyen idős babának. Noémit sose mondták, mekkora, Ádámnál is csak a farfekvés miatt, hogy lehet-e simán szülnöm, vagy császárral.

Szülinap
Én is bajban vagyok, mert most csütörtökön lesz Noémi szülinapja, semmi ötletem Kép. Anyu már vett neki egy nagyon szuper babakocsit babával meg mózeskosárral, ezt úgysem tudom felülmúlni Kép. De azért vettem neki egy Barbie-s nadrágot, ez a szíve vágya (a kínai boltban egy ezresért Kép), de azt hiszem, emellé még jár valami KépKépKép. Talán könyv, mert az a kedvence.
Aztán itt van még a sógorom és anyósom szülinapja, a tesóm és anyósom névnapja, és nemsokára Ádám szülinapja. Ruhája van rengeteg, játéka is, bár talán beújítunk 1-2 autót, mert azok hamar tönkremennek. Karácsonyra is kapott vagy 6-ot, de alig van belőle. Igaz, volt kötük olyan is, ami vacak minőségű, szét is ment hamar, de a jobbak (Bburrago) sem bírják sokáig. Bár könnyen lehet, hogy csak Ádám játékstílusával van a baj Kép.

Húsevés
Na, ez az, ami nálunk sose volt gond. Tegnap se akart krunplit enni a fiatalúr a húshoz, gondolta, elég neki a hús is. A virslit se akarja kenyérrel enni, csak simán. Ő olyan húst hússal típus Kép.

Ma egyedül leszek egész nap, mert a férjem munka után átruccan a barátjával meg annak a feleségével Bécsbe egy koncertre.

Na, megyek, lejárt a mosógép...

Szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Pénteken végre megérkezett apa új biciklije, így szombaton egész nap bringáztunk 3-asban.
Dani már tiszta eksztázisban volt, mert pénteken tisztítottuk abicikliket, ő is egy kicsi szivaccsal, még csavarozott is a csavarhúzókkal Kép, mindig mondta, hogy ő hová ül és kinek a biciklijére BICI= Bicikli. Így pénteken este megfőztem az ebédet, reggel csaptunk egy gyors piacozást is, aztán irány a bringa.
Hát Dani annyira élvezte, hogy amikor meg kellett állni a liget felé piros lámpánál, állandóan csak azt hajtogatta, hogy még, még! Kép
Délutáni alvás után is kimentünk ismét. Apának jó izomláza lett, mert mindkét bicajt le fel kellett hoznia, ráadásul 2x Kép
Most az én fenekemben is jó kis izomláz van, de már alig várom, hogy megint mehessünk.
Most eddzük Danit, mert szeretnénk Rómaira kibicajozni, ami cirka 40 perc szokott lenni a ligettől, reméljük bírni fogja, bár most a ligetben is biztosan bicikliztünk egyfolytában vagy 1 órát.

Tegnap felvettem videóra Dani dumálását.
Apa mondta neki, mit mondjon és mindet mondta utána Kép
Pl. a Toy Story-ból a Woddy-t már nem Jojo-nak mondja, hanem VUTI-nek, néha VUTÁ-nak.

Újabb szavak:
FINCSI=FINCSI
ECSŐ = ESŐ
ŐTÖTŐ = ÖLTÖZÖK
KIPŐ = CIPŐ
KIPI = CSIPI (papagájunk neve)
LEPÜL = REPÜL
MOTO = MOTOR
BICI = BICIKLI
SZETETE = SZERETLEK

A papagájunk is dumál újabb dolgokat, mot éppen a Dani bácsi-t Kép Apósom tanította neki. Dani meg röhög, amikor mondja a madárka Kép

Conti
Végre eljutottam én is a muffinsütéshez, az alapján a recept alapján, amit küldtél még karácsonykor. Nagyon fincsi lett, bár én ne tettem bele kókuszreszelésket, mert nem szeretem, hane csak csokit és málnát. Hát danit látni kellett volna, hogy falta.
Ki fogok még próbálni a muffin-os oldalon egy csomót.

Judy
Dani is szeret beülni a kocsiba, ha nyitva van. Ez anyukáméknél elég sokszor van, mert ott szoktuk kiporszívózni, nagytakarítani.
2 hete Danis is, csak hopp, benttermett és állt a kormánynál és vezetett, közben meg veszettül dudált Kép A másik kedvence a rádió. Bekapcsolja és rázza magát a zenére Kép

Munkarendem
napi 8 óra, de törzsidő van, ami 9-15 óráig tart. Általában 9-re érek be, de azért 1/2 5-ig bent szoktam maradni, de ha dolgom van, akkor eljövök 3kor. Pénteken a törzsidő 9-12-ig van, ált. fél 1kor szoktam elhúzni. Persze volt, amikor mindenkinek pont délben kellett vmi, és még 3kor is ott voltam, de azért ez elég ritkán fordul elő. Ja, és multi, ennek ellenére. Mert mindenki azt gondolja, hogy kihajtják a belünket is, pedig azért nem így van. Elég jól leszervezték ezt nálunk.

Nyuszi
Örülök, hogy jelentkeztél, és jobban vagy, pihizz sokat!!!
A név nagyon jó!!! KépKép Üdv a Danisok táborában, ez jó külföldön is, kimondható.

Panda
A 36. héten szerintem tök normális a 2300 gramm.

Kataa
Ma pl. 5.20 kor kelt a gyermekem, még igazán alhatott volna egy órát, de nem, így nekem is kelnem kellett. Nekem ez azért rossz, mert tök fáradtan megyek be a melóhelyre. Te ha fáradt vagy, azért tudsz aludni a délutáni alvásidőben.

Lúdtalp
Sokszor a befordult bokára hiszik, hogy lúdtalp. A lényeg a láb lenyomatán van, ha teljesen normális, vagyis a belső lábél felől nagy ív van (balnál balra, jobbnál jobbra), akkor nincs lúdtalp, még ha a boka be is van fordulva. Erre jó a magasszárú cipő, ami nem engedi befordulni a bokát.
Sokáig én is azt hittem, hogy lúdtalpam van, amíg meg nem nézte egy szakember. Csak bokabefordulás van, amin talpbetéttel lehet korrigálni, ami nem azt jelenti, hogy egész életen át hordani kell, csak max. pár évig, mert olyan szépen helyrejön. Számítógépes vizsgálaton szépen be tudják mérni és a kontrollokon a változásokat, ennek alapján állítják be ismét a betétet.

Rajzolás
Nálunk nics falra firkálás, bár párszor már megpróbálta. Együtt rajzolunk és így elejét tudom venni, még... Kép
egyik ismerősöm a falra ragasztott nagy csomagolópapírokat és arra alkothatott a gyerek és a falat is megkímélték.

Lányok
Valaki szokott quelle-ből rendelni? Csak mert állandóan gondolkodom érdemes-e, de sok rosszat hallottam, hogy nem is olyan méretet küldenek, nem olyan a színe, vagy rossz minőségű az anyaga.

Sasha
Nagy gratula!!! Kép Anyósék mit szóltak?
A névválasztásra meg még van egy csomó időtök. Alevi nem rossz, bár tényleg sok az e. Nálunk Meg i-s nevek nem jók, mert i a vezetéknév vége.

Ági
Küldtem mailt!

2. szülinap
Nálunk anyikámék bicajt szeretnének Daninak.
Én kinéztem egy mindenféle háziállatból álló kis farmot, van hozzá kerítés, istálló. olyan, mint régen a mi gyerekkorunkban, később lehet hozzá venni plussz állatokat.
Szeretnék egy rajzállványt, amivel alkothat.
De még van 1,5 hónapunk, hogy kiagyaljuk.

Ilke
Nálunk is lesz még 2 szülinapos abban a hónapban, amikor Dani született. Anyósomé és a sógornőmé. anyósom egy keresztszemest fog kapni, amin kagylók vannak, a fürdőbe. A sógornőm pedig szintén xszemest, csak egy afrikai témájú képet.
Megrendelték még télen Kép
Apropó
elhoztam VÉGRE!!!, a könyvet, amiben minták vannak, lefénymásolom őket és elküldöm postán, oks? már elég régen ígértem, remélem most már összejön.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Panda

Dani is imádja a kocsikat, neki vettünk párat, de az igazi favoritok apa Matchbox gyűjtményei. Rengeteget játszik velük, és nagyon nagyon stapabíróak. Manapság meg olyan sok gagyi autót látni, ledobja egyszer és már törik is szét.
Apa ezeket úgy kapta, hogy minden héten 1x oviból hazafelé bementek egy kis játékboltba és vett neki az anyukája. Van vagy 50 darab az tuti, és kb. 50 felé is a lakásban sokszor Kép

Brúnó Kép A kollégám kutyáját is így hívják Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

MAr kezdenbek net elvonasi tüneteim lenniKép!
VEgigolvastalak titeket, de sokat nem tudok irni...ezer es egy dolgom van!

NYuszi,
de jo, hogy megint otthon lehetsz!!! Remelem a babo azert meg inkabb hosszabb, mint rövidebb ideig bent lesz a pocakodban!Kép

PAnda,
Nem volt nehez Rebeket leszoktatni az ejszakai szopasrol, de multhetem beteg volt es visszaszokott...ha köhög, a szajan at lelegzik, nincs szivem nemet mondani.
Pedig kerni keri am allandoan...olyan, mint a macskaknal anyalakdas..ha nincs jobb dolguk...
MAr szalloigeve valt: "cici hamm!"

Sasha,
gratuala a pocaklakkohoz! A Kornel nekem tetszene!Kép
Az Emese is, de sz eee-k miatt nem!

Rolunk
a multheti betegseg visszavetett a pakolasban...Rebek allandoan rajtam logott..pedig nem bantam volna, ha gyakrabban tudok ket kezzel csinalni valamit!
Kezdek panikolni, remelem, most tud menni a következö ket hezben mindket gyerek az oviba, nekem meg nagyon sokat kell dobozolnom...Es majus vegere ki kell költözni!
Ezert nem is irok többet, megyek...
MIndenkinek üdv, es minden jot Nektek! Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Panda, én belementem volna a Brúnóba, még nem hallottam Brúnó kutyáról. Szerintem olyan mackós név inkább. Egyébként olaszban gyakori, nekünk is onnan indult. Bruno Conti egy 80-as évek beli focista, a kedvencünk volt, innen a nicknevem is.

Gumicukor, nagyon jó ötletet adtál az állatfarmmal, láttam is ilyesmit.
Én sokszor rendelek az ottoból, quelléből, jók a tapasztalataim, kitanultam a méreteket. Magamnak már többször is vettem nacikat, de főképp pólókat rendelek.

Ilke, a hinta nagyon jó lesz Lilinek.

Conti

conti

Sziasztok
2 szülinap
mi petikének biztos hogy idén is ruhát veszünk öszit+ öszi cipöt max valami okos játékot aminek haszna is van bár azt inkább karácsonyra veszük meg én már ki is néztem és apája is egyetértet az ajándék ötletel .

Ilke
mi ért nem párod leszedi neked a gyümölcsöt te meg egy széken ülve kimagozod,feldarabolod Stb én a szülés elött 2 hétel még mézes kalácsot csináltam a családnak + még föztem ha elfáradtam leültem és ugy folytatam söt szülés elöti hétvégén még bevásárolni is voltunk .igaz máshogy nem is tudtuk volna megcsinálni söt ugy volt hogy karácsonyi menüt is fogok csinálni karácsonykor .Igaz én szeretek nyüzsögni bár ma már nem tudok anyit mint tavaly Kép Kép

Pusz Csics és a fiuk
csics

Sziasztok!

Sasha! gratulálok!Kép Nekem A Kornél tetszik. Igaz,a levente is, de ati vezetéknvetekhez azért fura lenneKép

Ajándék: Nekem a 2 éves szülinap még messzevanKép, de sz tuti hogx én nem ruhát vennék neki. hiszen azt így is úgyis meg kell venni,a cipőt is, és annak nem is örül úgy mintha kap alami játékot, még ha apróságot is. majd ha nagyobb lesz akkor ráérek ruhát venni neki ajándékba, akkor már majd értékeli. Én most is megvettem már a nyári ruhatárát, alig várom hogy ráadhassam.
Mondjuk mi kba szülinapja körül trevezzük megvenni az új ágyát neki, de azért amellé is szeretnék valami ksi játékot.

Nekem sose momdták hány kilónál tarte Emma a terhesség altt, csak a 25 hets 3D uh-on.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

HAlihóKép

Holnap elutazunk a hétre a szülőkhöz, úgyhogy nem leszek egy darabig.
Tegnap a Sárkányvár játszóházban voltunk a rossz idő miatt, Gergő nagyon élvezte, hisztizett, mikor eljöttünk. Ránk se bagózott, csak játszott a sok játékkal. Viszont párszor el akarta szedni másoktól a játékot, azt nem engedtük, azóta is emlegeti, hogy baba ne-neKép
Ma pedig 100 folk celsius koncerten voltunk, annyira élvezte, meg se moccant az ölemben, úgy figyelt és tapsikolt. Pedig elég sötét volt a nézőtér és hangzavar volt a sok gyerektőlKép Pocaklakó is táncolt rendesenKép

Sasha
Gratula és jó pocakosodástKép

Gumicukor
Rugalmasban én is dolgoztam pár évig (szintén multinál) és nagyon jó volt, sokkal jobb mint a fix.

Nyuszika
Üdv újra és ddukk továbbra is. Gergő is csak 2750-el született. Azóta behozta rendesenKép

Ajándék
Nálunk szinte csak a kocsik érdeklik a fiamat. Jó kis strapabíró matchbox hol kapható?

na pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szasztok,
Ezer év után megint benéztem, amit tudtam, gyorsan elolvastam.

Sasha,
Gratula a pocaklakóhoz!

Gumicukor,
Jó neked, hogy ilyen normálisan tudsz bent lenni. Nekem még mindig nincs spannom, úgyhogy 1/2 8-ra járok (vagy 8-ra, ha viszem Solymeszt anyósékhoz), és 5 előtt ritkán megyek el. (6 körül kelek, és 6 körül érek haza, vagy 7 körül, ha felkapom Solymeszt anyóséknál.) Pedig senki nem ellenőriz, meg nem pampog, csak éppen sok a munka, és muszáj megcsinálni. Pénteken is legalább 3-4-ig vagyunk.
De most már talán nemsokára lesz mellettem valaki, végre...
Gyorsan össze kell dobni a kistesót, és akkor jó ideig nem jövök megint melózni Kép

Zita
parazita

Sziasztok

Nalunk a hetvege esemenye, hogy megjottek a noveremek a gyerekekkel: )Olyan edik voltak ahogy ultek a borondokkel megrakott kocsi tetejen es tolta oket ki az apjuk a repteren.A kicsi meg hordozoban figyelt.Dobbentes mennyire hasnolit Alexra,majd teszek fel kepet es meglatjatok.Pedig Alex inkabb a ferjem es a Roland is inkabb az apja,ugyhogy osszefugges az nem sok van: O)A fiuk nagyon ugyesen eljatszottak egyutt.Anyuek vettek hintat, amin 2 hinta+3 maszoka vam,faronkokbol van osszerakva,tudjatok most mindenhol ezt aruljak.
Persze neha volt veszekedes a 3 motoron es 3 biziklin,de amikor mar mondtak egy parszor hogy hagyjak Alexot is, a vegen mar montak: Alex kicsi,hagyni kell jatszani: )
Holnap jonnek ide hozzank es delutan elmegyunk az Alltakertbe.

Nyuszi
Remelem marad meg a baba egy darabig,de mar igy is jo sulya van: )Alex a 36.heten 2.80 volt az uh szerint.

Sasha
Gratula megegyszer: )

Conti
Nekem is teteszik a Bruno nev,de en sem hallottam meg ilyen kutyarol: )PL a Mi kutyank Csilla volt,pedig az nem kifejezetten kutya nev: )
Nekunk is meszze van meg,de agyat biztosan kap(mint Manoeknal ; ))es jatekot persze.Talan valami komolyabb vasutat.

Ilke
Ja igen a labda tenyleg olcso volt ott;) Erdekes en meglepodtem,mert sokkal olcsobbat vartam,de aztan persze az is jo volt mindent egy helyen meg vettunk.

Gumicukor
Hat igen tudnek aludni csak ilyenkor inkabb megirom a leveleket meg telefonon csevegek a baratnoimmel nyugiban: 0Ritkan alszom csak ha extreme faradt vagyok,de en mar megszoktam ezt a fel7-es kelest: )Mindig ekkor keltem,amikor dolgozni jartam is: )
Nekunk mar van mini farmunk a Fisher Pricetol ,mindig kap hozza allatokat ,van vonat es istallo is.Imadja : )Majd meg osallatokat veszek,azt lattam itt is mindenhol es olyan jopofak: )

Kryss
Hajra pakolas: )

Mano
Jojjon mar az a jo ido ,ugy raadnam mar az uj ruhakat en is : )Azt uh-ja valogatja hogy lehet e tudni a baba sulyat.Amig a Nyiro-be jartam ott sem volt valami uj uh es nem tudtak megmondani sosem hany kg.Aztan a 20.heten amikor korhazat valtottam itt mar megmondtak mindig: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Judy
Jo utat es pihenj Te is sokat ,ha mar van segitseg : )En fixben dolgoztam mindig, 8-4 kozott ebben volt az ebedido is,viszont sosem kellett tulorazni es ezt nagyon birtam: )

Parazita
Jo hogy jelenkeztel: )Szoval mar projecten vagytok?Mar ugy erzed eleg az a 168 nap amit dolgzoni kell ahhoz hogy ujra otthon legyel?: )Igazad van ha en egyaltalan visszamegyek sem leszek sokaig: )Hogy birja Solymi nelkuled?Talaltal aztan takinenit?

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,
Hát ma ritka peches napom van. Valahogy minden balul üt ki. Reggel Lili hányta ki a salátát, mert rátapadt a nyelvére és irritálta, aztán megevett valami zöldet és azt is kihányta. Na az utóbbitól jól megijedtem. Szerencsére ki tudtam mosni a száját, meg nem is lehetett valami nagy mennyiség, de az kicsit idegesít, hogy mi lehetett. Ilyenkor olyan rossz, hogy még nem mond semmitKép. Próbáltam kérni, hogy azt mutassa meg, hogy honnan szedte, de csak nézett rám rémülten. Remélem nem lesz gond, de nem is értem, mert a gyerekszobába volt, és ott nincs semmi veszélyes dolog. Egyébként sohasem szokott ilyeneket csinálni, mindenesetre ma 1 percre sem tévesztem szem elől. Igaz nem is szoktam csak tényleg 1-2 percre talán egyedül hagyni, már úgy hogy kiszaladok a konyhába megkeverni a kajcsit vagy ilyesmi. Hát ma ennyi is elég volt. Aztán kimentünk a kertbe, ott sikerült többször is csalánba nyúlnom, pedig eddig még sohasem találkoztam vele itt. De kint volt a szomszéd bácsi és annyira megörült, amikor mondtam, hogy szedek neki kaprot. Hát szedtem egy nagy szatyorral. Aztán bejöttünk ebédet gyártani, az meg valami ritka rossz ízű lett. Így kimentünk szedni még egy kis kaprot és gyorsan összeütöttem egy kis újhagymával egy jó kapormártást. Mostanában ez a végszükség kajcsi nálunkKép, ha nagyon nincs időm főzni, akkor ezt kb. 5 perc alatt összeütöm. Szerencsére Lili is szereti rizzsel és finomra vágott pulykahusival. Ja és elültettem ma a céklát, de a fele kiszóródott a zsebembe, de ezt persze csak akkor vettem észre, amikor már a másik felét szépen elrendeztem a kertben. Ami Lilivel megjegyzem nem egy egyszerű dolog. Hát egyenlőre ennyi, és hol van még az esteKép.

Forti,
Ok, 1-2 napon belül postázom a kártyát.

Panda,
Bevallom van egy fél tucat fa, amit csak sejtek, hogy mi lehetKép. Múltkor már megszámoltam, 26 gyümifánk van+3 a ház előtt kint. Persze az előző tulaj egyszer végigmondta, hogy melyik mi, de nem mindegyikre emlékszem, így majd idén kiderül, hogy melyiken mi érik beKép. Tavaly az egyik szomszédunktól kaptunk egy meggyfát, de az még nem túl nagy.

Gumicukor,
De rendi vagy, hogy lemásolod a mintákat! Előre is nagyon köszi, lehet, hogy anyósom szülinapjára én is készítek majd valamit, mert olyan aranyos velünk, hogy igazán megérdemelne valami szép ajándékot. Karácsonykor is úgy örült a saját gyártmányú szalvétás képnek. De nem is tudom mit kéne, te képeket szoktál gyártani? Utána pedig elviszed bekereteztetni?
Én az OTTO-tól szoktam néha rendelni, vannak jó dolgok, ami pedig nem jó valamiért, azt ingyen vissza lehet küldeni és szó nélkül kicserélik, vagy postán visszaküldik a pénzt. Így végül is nem lutri, mert nem marad rajtad a rossz termék.

Kryss,
Cici hammKép. Jobbulást Rebeknek, neked pedig jó pakolást.

Csics,
A párom most is elég sokat dolgozik, de pechemre pont a szeptember és az október lesz náluk a legzűrösebb. Így még azt sem tudom míg kórházban leszek, addig kivel és hogy lesz Lili. Igaz anyósom már felajánlotta, hogy ha kell ő kivesz fizetetlen szabit (mást sajna nem tud, mert tanár, és nekik nincs szabi). Rendszerint apa éjszakánként is szokott dolgozni, mert van egy saját cégünk is és azzal is kell foglalkozni, de október környékén valszeg még hétvégeken sem sokat fogom látni. Hát ezért nem számítok én nagyon az ő segítségére, főleg nem gyümiszedéssel kapcsolatban. De már elterveztem, hogy kérek majd egy nagy fagyasztót és nem befőzögetni fogok hanem ezerrel fagyasztani. Egyedül lekvárt fogok készíteni, mert az mindig sikerül és az nagyon fogy nálunk. Egyébként én is elég tevékeny vagyok (végre, hogy jobban vagyokKép), amikor Lili született, mi is előtte való nap még nagybevásároltunk, és javában főztem tele a fagyasztót, hogy apának legyen gluténmentes kajcsi, míg a kórházban leszek.

Na megyek, kihasználom míg Lili alszik. Remélem több dolgot ma már nem tolok elKép.
Puszi, Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Csics
Ne haragudj, de szerintem pár tepsi mézeskalács sütése nem egyenlő több kiló gyümölcs darabolásával, eltevésével. Pl. befőzni még életemben nem láttam ülve senkit. Kép

Szülinapi ajándék
Emlkészem, (igaz akkor már azért nagyobb voltam), mennyire utáltam ha ruhát kaptam vkitől és nem játékot vagy könyvet. most meg jobban örülök a ruhának, a könyvnek változatlanul tudok örülni.

Manó
Tényleg ágy! Kép Mi is a szülinap környékén akarjuk megvenni. Már ki is néztük a kikában. Olyan flexa, amit Beszti tett itt közzé. Pedig nem is arra hajtottam, csak az az egy típus tetszett és akkor látom a papírján, hogy flexa.

Munka
Nekem eddig a 3 év alatt talán 2x kellett túlóráznom, mert jött vmi külföldi muki és 2 nap alatt fel kellett húzni a rendszert, akkor volt, hogy 11-ig bent voltam. Akkor már Dani a hasamban volt, de még nem tudta senki. szerencsére nem voltam szarul, akkor már túl voltam rajta.
egy másik alkalommal pedig, (akkor 5-6 hónapos kismama lehettem) vasárnap délelőtt kellett bejönni, mert csak akkor nem dolgozott senki az egyik szerveren és csak úgy tudtam beállítani vmit. Persze 2 óra alatt készen volt, és mégis dupla pénzt kaptam erre a napra Kép

ilke
nem szobanövényt evett lili?
azzal vigyázni kell, mert kevés kivételével, szinte mindegyik mérgező. nem riogatni akarlak.
eddig még csak 2 nagy keresztszemest csináltam, amit láthattál a fotoalbumban. a keresztszemes topicban a Brico Store-t ajánlották, hogy szépen és olcsón csinálják a keretezést és nagy a keretválaszték is. majd ha összegyűlik több, akkor egyszerre elviszem kereteztetni.
szalvétás képet még nem csináltam, nem tudom még hogy kell, de már nézegettem korábban. csak kevés időm van rá sajna. majd ha otthon leszek a kistesóval.

most az üvegfestés érdekel, letöltöttem klassz képeket a netről, már csak szerkeszteni kell. Majd Dani szülinapjára alkotok vmi klasszat.

kész a másolás, a héten elpostázom. Szigeti u. ugye?

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Mondtam én, hogy fogalmam sincs, mennyinek kell lennie egy gyereknek a 36. héten Kép. Kb. Noémi is 2,5-2,6 kg lehetett, mert 3400-zal született. Mikor nekem a doki mondta, hogy Ádám mekkor, el is hűltem rendesen, de szerinte ez teljesen normális volt. Meg hát, amekkora hasam volt, lehetett is sejteni, hogy nem lesz egy aprócska baba. De ahogy látom, itt szinte csak nekem volt ekkora "ló" gyerekem, csak tudnám, kire ütött, mert a férjem is és én is picik voltunk, mk.-en 2400-zal születtünk.
Vannak fent valahol képek a keresztszemeseidről? Mert azon a múltkori linken, amit ide beszúrtál, nem tudtam megnézni Kép. Én is szoktam keresztszemezni, de időm nem nagyon van. Talán most, ha jó idő lesz, amíg a gyerkőcök kint játszanak, tudok erre is időt szánni. Feltéve, ha nem kell állandóan Teletubbie-anyukának, doktornéninek, betegnek, vendégnek, szakácsnak stb. lennem Kép.

Autó
Az a baj velük, hogy rengeteg műanyag rész van rajtuk, amik letöredeznek Kép. Még azokról is, amik nem gagyi kínaiak. Legutóbb a vadiúj 1500 Ft-os busza tört el Ádámnak, de szerencsére meg lehetett ragasztani úgy, hogy nem is látszik.

Ilke
Sok sikert a nap további részéhez Kép! Azért az a hányás nem lehetett egy vidám dolog...

Zita!
Nem irigyellek a munkád miatt. Húzzatok bele a kistesó-projectbe Kép!

Na, bedugulok, megyek sétálni a gyerkőcökkel.

Panda

panda
Halásztelek

Panda

Xszemeseim:
http://babanet.hu/album/main.php?album=231

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!
Nagyon jók! Honnan veszed a mintákat? Én megvettem pár "Modren keresztöltés"-t, meg van egy Fürge ujjak különszámom, az csak ezzel foglalkozik. Ha gondolod, elküldöm neked postán, ha érdekel, és lefénymásolod belőle, ami tetszik.
(Ilke, ha kell, te is jelentkezhetsz Kép).
Nekem eddig csak kis képeim vannak, meg egy nagy párnahuzat, majd negpróbálok róluk valahová képet tenni.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok,
Jelentem a du már eseménytelenül teltKép, sőt az uzsira sütött palacsinta kifejezetten jól sikerült, hurrá. Lilivel is minden rendben, teljesen jól evett ebédre és később is. Uzsira pl. 4 palacsintát nyomott beKép. Szóval remélhetőleg nem lett baja a rejtélyes zöld valamitől.

Gumicukor,
Növény nem lehetett, mert 2 m magasságban van csak a szobájában egy növény a szekrénye tetején, és az sértetlenKép.
A szalvétázás nekem még korábban azért tetszett meg, mert egyáltalán nem időigényes. Csak javasolni tudom. Viszont a keresztszemezés gyönyörű. Tényleg nekem is van egy csomó Modern Keresztöltés, ha gondolod küldök képet róluk. Azért nem ajánlom, hogy elküldöm postán, mert majdnem egy teljes dosszié. Aztán ha valamelyik megtetszik csak szólj, oké?

Panda,
Köszike.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?