Sziasztok!
Orsi! Nagyon szuper délelőtt volt! Köszi még egyszer!
Nagyon helyesek a csajszik a valóságban is!
A lábad meg tényleg nagyon szép és izmos!
Kép nekem sem lett sok és azok is elég távoliak, de majd azért rakok!
Azon gondolkodtam, hogy lehet, kéne csinálni egy képtárat, ahol a közös fotóink vannak, mert elég sok lesz egy idő után.
Csinálok valami jelszavas tárhelyet, hogy azért akárki ne kukkolhassa. No?
Szilvi! Annyira édes Bálint, ahogy mondja az anyucikát!
Igen, mi is aludtunk egy nagyot, na jó, Gézu 1 és negyed órát, én egy olyan 3/4-et, de az nagyon kellett! Fincsi muffint sütöttél!
De jó Nektek, már nagyban pancsikoltok!
Nekem tegnap du végre megjött viszonylag normálisan, de azért még edzeni le tudtam menni, nem görcsölt annyira a hasam, bezzeg éjjel!
Mimi! Jó ez a pozitív terápia dolog, én tegnap óta agyalok, hogy mit is szeretek magamon. Nagyon nehéz volt találnom. Először kitaláltam, hogy a hátam, mert azt nem látom!
De komolyra fordítva talán a vállam, ha már nagyon mondani kell valamit. Régen a hasamat mondtam volna! Imádtam haspólózni!
No nem a molettebbik állapotomban, hanem még előtte!
De hát fiatalabb nem leszek, az már bíztos, úgyhogy igyekszem elfogadni magam, és tényleg az a legfontosabb, hogy a párunknak tetszünk, más meg kit érdekel!
Andi! Szegény Zsombor!
Jobbulást Neki!
Brigi! Ha eddig nem vettetek tálcás etetőszéket, szerintem már ne is tegyétek. 1-2 hónap és Dorina is szívesen veszi majd, ha közvetlenül az asztalnál ülhet. Illetve ha most a hagyományosotok van, akkor már most is úgy eszik, szóval lehet, nem tetszene neki, hogy távolabb van tőletek. Mi másfél éves kora óta ülésmagasítót használunk, az nagyon bejött neki, abból is van mutatós tálcás is, de mi nem használjuk a tálcarészt, az majd jó lesz a következő gyerkőcnek.
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=etetes&submenu=etetoszek&category=asztali-etetoszek&empty=1&productid=208295&pageno=1&whid=43
Igen, én a Tulipánba járok, szerintem nagyon klassz, és ugye közel van!
Pohárrajzolást Orsi írta, hogy a hűtőre felrajzol hat poharat, és pipálja, ha megitta az adagot, így elég folyadékot visz be a szervezetébe.
Andi! De örülök, hogy ilyen jól vettétek az akadályt!
Jó olvasni pozitív egészségügyes sztorikat! Tényleg gáz, ha lepukkant egy kórház, de ha a bánásmód mindenhol ilyen lenne, talán a betegek sem félnének annyira.
Gratula Dorinának a bátorságáért!
Gabi! Köszi, aranyos vagy!
Szomszédban van majdnem 5 éves, majdnem három éves és majdnem egyéves kislány!
Imádom őket, olyan kis cserfesek!
Én is szeretnék 3 gyerkőt!
Linit szerintem már talán hazaengedték.... vagy ma? Kórháza válogatja, hogy mennyi időt kell bent tölteni...
Dolli