Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csszedina!Nekünk egy régi fa etető székünk van,amit asztallá-székké lehet alakítani.Ősrégi darab,még az enyém volt.Gondoltam,kéne venni valami mutatósat,aminek van tálcája,biztonsági öve,de mindig lebeszélem magam róla,hogy jó ez.De sokszor szoktam ebben a hintában etetni.

Mimi12!Jó ez a Dettis sztori. :D
Nemcsak a vidéki rokonok ilyenek ám!Pesten ugyan úgy beszólogatnak. :?
Nekem sincs autóm.Menjünk stoppal. :D

Sylph!Én magamon a szememet szeretem.De már a szempilláim megrövidültek :?
Húú,de szép ruhák!

Kostyika!Jobbulást Zsombinak!

Többiek?Dorinával mi van?Ott kellett aludniuk?
Liniék hazamentek?Már úgy várom a képet.

Holnap valaki nem ér rá,ha jó idő lesz?

jó éjt!

Kép
tierno

Sziasztok!

Sajnos csak felületesen tudtam visszaolvasni!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így szorítottatok!!!
És a műtét napja:
Reggel bementünk fél8ra, gyerek simán készülődött, nem volt semmi gond. Érkezés, szoba elfoglalás, kapott valami gumibogyó szörpöt, kicsit mosolygós, kicsit kába, kicsit koordinálatlan lett a mozgása, csöndbe volt és bambán nézett, mondtam is a dokinak ilyet vinnék otthonra is :)
Aztán jöttek érte felrakták az ágyra és eltolták a műtőbe az ajtóba még volt egy búcsúpuszi. Aztán irány a terasz és még én is rágyújtottam(ez elég ritka!!!)!! Jött egy nővérke és mondta, hogy most volt a műtőbe gyerek még nem alszik, hanem beszélgetnek és a gumikesztyűből sünit csinálnak. Aztán felvilágosított a nővér, hogy ahogy elalszik a gyerek úgy ébred és nagyon aranyosak voltak, mert mindent megtettek, hogy a gyerkőc mosolyogva aludjon el. Aztán hosszú percek teltek el és kihozták a műtőből. Kicsit köhécselt és picit vergődött. Aztán a nővérke berobogott egy hidegtartósítóval és nyomattuk a párát aztán kinyitotta a szemét és kérdezte, hogy hol a sünije és hogy volt e itt az altatós orvos mert neki 3 bátorság matricát ígért!!! Aztán aludt 1,5 órát és felkelt nagyon éhes volt evett és kérdezte anya ennyi volt a műtét?? Mondtam, hogy igen mire ő jó hát ez tényleg jó volt!!! Aztán aludt egyet kettőtől félhatig már aggódtam, hogy mit fog este csinálni. Aztán séta, jól be is zavartak a szobába, aztán játszottunk, zuhany ezért is leszidtak, de hát Dorina nem akart már feküdni.
Este pedig 20,15kor már aludt!!!
Én mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a László kórházat, nagyon rendesek voltak és mindenre figyeltek! Bár, sajnos nem a legmodernebb kkórházak közé tartozik.
Vasárnap kell kontollra mennünk!

Hát ennyi a mi kis műtétes történetünk!!

Szóval lányok nagyon kösz a sok drukkot, mert segített!!! Én nagyon féltem, hogy mi lesz sírni fog, meg kemény dió lesz, ezt még remélni sem mertem, hogy ez ilyen simán fog menni!!!!
Aztán reméljük, meg is lesz az eredménye vége az átköhögött éjszakáknak vége az állandó orrfolyásank. Ja !!! és egy hét múlva költözik a szobájába, mert mindig volt valami, hogy miért aludjon velünk, ovikezdés,köhög, horkol, apával megbeszéltük, hogy már kirakjuk a szűrét innen van neki szobája lassan ott KELL aludnia!!!
Ja és ma délben már itthon voltunk!!!

Csajok mi ma az Ottó papába vettünk kaját, a menü 600 forint, csomagolva 650. Van jövőheti menüsorom ha valakit érdekel!
Ja és ingyenes a házhoz szállítás!!! Ma palócleves volt (nagyon finom volt) és sajtos tejfölös makaróni és körte!!!

Ti már fürdeni mentek? Nem korai ez még?Hány fokos a víz?? nálunk most ez a program tiltólistás sajnos van még egypár ilyen!!!

Van valakinek bevált eperlekvár receptje!!!

Az új kutyánk úgy örült a Dorinának, hogy majd föllökte!

Orsi!
köműves! meg voltunk vele elégedve, bár a reggeli érkezés a gyengéi közé tartozik, de amúgy megbízható volt!!! Ha kell a száma megadom. Mi villanyszerelőt tudunk akivel a legmesszemenőbbig (ha jól írtam) elégedettek vagyunk

Apropó!
Nincs valakinek JÓ ÉS BEVÁLT!!! riasztósa??

Voltam a Spar melletti turiban még kedden és nagyon jó ruhák vannak!!! Mindenkinek ajánlom! Dorinának vettem egy Next halászfarmert egy ingblúz és egy nagyon jó pamut ruhát magamnak egy hosszú sárga lenvászon gatyát apának egy benetton inget és 4500forintot fizettem!
Nagyon jó ruhák vannak, de a gyerekruhát nem cserélik vissza és az kilóra van.

Sziasztok!!!
Vendég

Jaaaaaaaaaj de jóóóóó Zsandika! :D :D :D

Tudtam, hogy be kell kuksiznom! Örülök, hogy minden rendben van Dorinával, nagyon báror, ügyes kislány!!!!!!
Te is az vagy Andika, hogy így végigcsináltad(én nem dohányzom, de lehet egy égész dobozzal elszívtam volna, annyira uzgulós vagyok :shock: )
Kőműves számát egköszönném!!!! Villanyszerelőm van, saját! :wink: De már készen is van vele Apuci! :D

Megyek úszni, csak Dorina miatt néztem be!

Dolli merre??????? Lehet rossz helyre vittem haza? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Orsi! Nagyon szuper délelőtt volt! Köszi még egyszer! :) Nagyon helyesek a csajszik a valóságban is! :)
A lábad meg tényleg nagyon szép és izmos! :)
Kép nekem sem lett sok és azok is elég távoliak, de majd azért rakok! :)
Azon gondolkodtam, hogy lehet, kéne csinálni egy képtárat, ahol a közös fotóink vannak, mert elég sok lesz egy idő után. :) Csinálok valami jelszavas tárhelyet, hogy azért akárki ne kukkolhassa. No?

Szilvi! Annyira édes Bálint, ahogy mondja az anyucikát! :) Igen, mi is aludtunk egy nagyot, na jó, Gézu 1 és negyed órát, én egy olyan 3/4-et, de az nagyon kellett! Fincsi muffint sütöttél! :)
De jó Nektek, már nagyban pancsikoltok! :) Nekem tegnap du végre megjött viszonylag normálisan, de azért még edzeni le tudtam menni, nem görcsölt annyira a hasam, bezzeg éjjel! :(

Mimi! Jó ez a pozitív terápia dolog, én tegnap óta agyalok, hogy mit is szeretek magamon. Nagyon nehéz volt találnom. Először kitaláltam, hogy a hátam, mert azt nem látom! :) De komolyra fordítva talán a vállam, ha már nagyon mondani kell valamit. Régen a hasamat mondtam volna! Imádtam haspólózni! :) No nem a molettebbik állapotomban, hanem még előtte! :) De hát fiatalabb nem leszek, az már bíztos, úgyhogy igyekszem elfogadni magam, és tényleg az a legfontosabb, hogy a párunknak tetszünk, más meg kit érdekel! :)

Andi! Szegény Zsombor! :( Jobbulást Neki!

Brigi! Ha eddig nem vettetek tálcás etetőszéket, szerintem már ne is tegyétek. 1-2 hónap és Dorina is szívesen veszi majd, ha közvetlenül az asztalnál ülhet. Illetve ha most a hagyományosotok van, akkor már most is úgy eszik, szóval lehet, nem tetszene neki, hogy távolabb van tőletek. Mi másfél éves kora óta ülésmagasítót használunk, az nagyon bejött neki, abból is van mutatós tálcás is, de mi nem használjuk a tálcarészt, az majd jó lesz a következő gyerkőcnek. :)
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=etetes&submenu=etetoszek&category=asztali-etetoszek&empty=1&productid=208295&pageno=1&whid=43
Igen, én a Tulipánba járok, szerintem nagyon klassz, és ugye közel van! :wink:
Pohárrajzolást Orsi írta, hogy a hűtőre felrajzol hat poharat, és pipálja, ha megitta az adagot, így elég folyadékot visz be a szervezetébe.

Andi! De örülök, hogy ilyen jól vettétek az akadályt! :) Jó olvasni pozitív egészségügyes sztorikat! Tényleg gáz, ha lepukkant egy kórház, de ha a bánásmód mindenhol ilyen lenne, talán a betegek sem félnének annyira.
Gratula Dorinának a bátorságáért! :)

Gabi! Köszi, aranyos vagy! :) Szomszédban van majdnem 5 éves, majdnem három éves és majdnem egyéves kislány! :) Imádom őket, olyan kis cserfesek! :)
Én is szeretnék 3 gyerkőt! :oops:

Linit szerintem már talán hazaengedték.... vagy ma? Kórháza válogatja, hogy mennyi időt kell bent tölteni...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jah, lányok! Ezt én nem hallottam, de állítólag elhangzott Hajós András szájából:

"Minden nő egy szépségkirálynő és a férjük a zsűri.
Amilyen a zsűri olyan a királynő!"

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok! Na létrehoztam és az én fotóimat már fel is raktam. Küldök belépési infot, és akkor meg lehet nézni, meg akinek van, lehet fotót töltögetni. :)
Vasárnapról sok képet kérünk ám! Gépeket feltölteni! Mondom én! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Én be tudtam lépni és megnéztem a képeket. Nagyon jók :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Zsand!
Jó volt olvasni,milyen aranyosan vette Dorina az akadályt.Tudod,nem az a fontos,hogy a kórház csili vili szép legyen,hanem ,hogy szeressék a gyerekeket,és mindent megtegyenek értük.Tizen éve a barátnőm fia is bent volt a Lászlóban,és már akkor is aranyosak voltak a dokik nővérek..Pedig az régen volt..

Csajok!Na akkor mi lesz a holnappal???Ki jön??Mi tuti megyünk!!
Most néztük a híreket,állítólag 23fokos a víz.Behalás...még csak május van,mi lesz itt júliusban??

Kostyika Andi! Mi van az anyatanyával??Valami vírusokat írnak,és be sem merek lépni...Olvastam az üzifalon,hogy gáz van.
Zsombi hogy van??

mimi12

Szasztok!

Zsand!!!! Annyira örülök, hogy minden simán ment! Ügyesek vagytok!!!!!!

Mimi, szervezhetünk a Ti játszótokra is egy talit!!! Na? Lányok?
Küldtem emilt! Olvastad?!

Andi, örülök, hogy találkoztunk, még ha csak pár percre is, na de majd legközelebb.... :wink: Jobbulást Zsombinak!

Mia, ez nagyon brutkó, hogy ennyire nem tud nyírni a nő... én a helyében nem mertem volna elkérni az árát.
Yodát 2ezerért nyírták, de mondta, hogy a felnőtt kutyát 4ezerért nyírja....
Szivesen!!! Remélem akad még neki valami ruha jó áron!!!!! Majd mesélj, hogy talált-e!!!!! Drukkolok!

Lini, gyere ha tudsz!!!!!!!

Orsi, baromi jól esett az úszás megint!!!! Készülődtök már?
Én már bepácoltam a húst....aludtam is egy kicsit, most magamat kellene helyrehoznom.... ami nem lesz egy kis munka :wink:

Dolli, megnéztem a fotókat, jók lettek!!!!!

Látjátok lányok, mindenkiben van valami szép!!!!! Azt kell kiemelni! Mondom én akinek a térde meg az orra tetszik.... :lol: :lol: :lol:

Na puszi, léptem. Szép hétvégét mindenkinek!!!!
Azért még benézek, hogy mi lesz a holnappal, hátha megyünk mi is....
sylph

Sziasztok!

Tekiroll!

Nagyon jókor küldted a képtáras infot, ugyanis olyan régóta vaciláltam, hogy csináljak itthoni képtárat vagy mi legyen, féltem tőle húztam az időt!!! Gondoltam lehet nem is tudok ilyet azátn bejelentkeztem és tanulmányoztam és nekünk is lesz!!!
Szóval hálás vagyok Neked, mert amúgy nem mertem volna!!!!

Mia!
Tudnád azt az esőtáncot tovább járni, mert itt esett az eső, de a mennyiséggel gondok voltak!!!

Gyors beszámoló nyúlnéról! mit csinált már megint??!!! ültettem mentát, hogy az majd jól fog jönni a mojito koktélba amit az új teraszunkon szürcsölünk a dög melegbe, illetve szürcsölnénk mert a mocsadéknak ez is ízlik ugyanis megkóstolta és megette!!!!!!! Aki bográcsba szeretne nyulat főzni annak fölajánlom Füleskénket!!! Na, jó azért azt nem de már rezeg a léc a drágámnak!!!

Most rohanok, mert elszámolásokat kell csinálnom még a gyerkőc alszik!!!

Sziasztok!!
Vendég

Szilvi,
Én is örülök h láttalak :D Néztem én amikor bejöttél az öltözőbe de nyuszi voltam és nem mertelek megszólítani nehogy beégjek ha nem te vagy :D Én is nagyon jót úsztam, ráadásul a 3/4-ét háton így nem is fájt annyira a derekam. Csak még mindig össze-vissza csalinkázom a pályán :oops: Még jó hogy egyedül voltam abban a sávban.

Mimi,
Nem tudom h mi van, én benéztem, remélem nem kaptam én is vírust. Viszont holnap mi nem mennénk oda a Mekihez mert nem tudom kiszámolni h mikor tudunk elindulni és ne ránk kelljen várnotok. Pontosan melyik strandon is találkozunk?

Én is 9-re hazaértem, leraktam Zsombort aludni, utána Veronikával nekiálltunk főzni, én csináltam a gombalevest, a krumplipürét és a salátát magamnak, ő meg pácolta a husit. Most feküdtek le aludni úgyhogy én is csatlakozom hozzájuk.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Lányok! Örülök, hogy tetszik a képtár, ide jó sok kép felfér, bárki hozzányúlhat közülünk! :)

Zsand! Én régóta ezt használom és nagyon bejött, de lassan újat kell létesítenem, olyan sok képünk van fent. Az elsőt egy ismerősöm hozta létre, ma reggel döntöttem úgy, hogy én is kipróbálom, de tényleg nem bonyi, úgyhogy hajrá! :wink:
Ínyenc egy nyuszitok van! :wink:

Orsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Légyszi azt a meggyes receptet írd le nekem? Milyen piskóta az a sima piskóta? Mert tuti nem olyan, mint amilyet én ma kipróbáltam! :)

Andi! Jobban van a nagyfiú? De helyes Veronika, hogy így segít főzni! :)

Szilvi! Mi mindenfajta taliban benne vagyunk! :wink: Annyira jó, hogy végre lehet csibét vinni gyerekek közé!

Orsi! Azóta is emlegetjük a csúszdát, ma az IKEA-ban is kiszúrta rögtön! :)
Megnéztük a Hemnes ágyat, de abba szélesebb matrac kell, mint ami nekünk van, úgyhogy marad a Leksvik. De az nagyon szuper lesz, már alig várom, hogy megvegyük Gézunak! :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Andi, nekem is egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy lehet hogy Te vagy az, mert nagyon megnézted ki jött be az öltözőbe, de én sem mertem szólni.... :wink:

Zsand, micsoda ínyenc nyuszitok van! Ha meg is főzitek már lesz benne egy kis fűszer... :wink: :lol:

Orsi, akartam még írni, hogy nagyon aranyos kis csajszi a szomszédotok! Ledöbbentem, hogy ekkora gyerekei vannak! Nagyon kis fiatalos!!!!!

Dolli, mit sütöttél? Milyen piskótát? Új ágyikót kap Gézu?
sylph

Szilvi!

Sima piskótát (nálam ez az alap 6 tojásos a kis buksimban...) sütöttem meggyesen. Orsi ezt mondta! Látszik, milyen tapasztalt cukrász vagyok! :) :oops:
De azért megesszük, kentem rá lekvárt, és így jó! Jah, és legalább már tudom, hogy kell piskótát sütni, mert annak tökéletes! :)
Orsi meggyese annyira fincsi, könnyű, és nem volt száraz.
Gézunak szülijére szeretnénk az ágyat, még van 2 hónapunk. :) Illetve megvesszük szerintem júli elején, mert lesz pár hét, mire összerakjuk. Ha két ikeás összefog! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Én nem kaptam a képtárba belépési infót! :(

Mimi Drága! Mi holnap tutira megyünk!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet mi is a strandra megyünk egyből ha nem gond, mert az is ciki ha miattunk kell várnotok, ha meg nekünk kell várnunk, inkább akkor kipakolunk, lecuccolunk a strandon!

Melyik strand ez??????

Nagyon jó volt a reggeli úszás! Szilvi miért nem mesélted el, hogy jártunk a kocsikulccsal???? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Illtve hogy mennyire béna vagyok! :oops:
Az a lényeg, hogy megoldottuk! :wink: Mégegyszer ezer bocsiiiiiiiii!

Mi most értünk haza étteremből, nagyon jól sikerült a szülinap! Csimók már alszanak, én is ledőlök mert fáradt vagyok!

Dolli! Nagyon édes volt Gézuka, ahogy utánozta Bogit! :D Jó gyorsan tanul! Legközelebb már Ő is meztelenül rohangál majd a kertben! :oops:
Motorors videót majd átmásolom Neked!

Hogy kell belépni képtárba????? Akkor már oda rakjuk a képeket a péntekről is? Nekem is szimpi ez a képtár! Ezt csak mi tudjuk megnézni?

Piskóta:
250gr Rama
250gr cukor (ha nem savanyú meggyből csinálod elég 200gr is)
5 tojás sárga
kikeverve ezeket jó hsbosra, simára

300gr liszt(universalis) + 1 sütőpor
1dl tej

simára kever

a végén az 5 tojásból habot belekever

Tepsibe sütőpapír, beleönt a massza, megszórni fahéjjal megszórt meggyel.

160 fokon kb 30 perc alatt készre sül

Este jövök még, de most muszáj lepihennem!
Vendég

Szilvi
Most ment a Viasaton a műsor, amit írtál. Csak a végét láttam, de tényleg nagyon jó, amit kihoztak a csajból.
Én is gondolkoztam, hogy mit szeretek magamon, nehéz volt, de talán a kezemet írnám. Már többen mondták, hogy szép. Én meg elhittem nekik. :)

Dolli
Nagyon jó ötlet volt a jelszós képtár. Én az írásnál is kicsit visszafogottabb vagyok, mert ezt itt bárki olvashatja. A világ meg olyan kicsi... :)

Orsi
Beszéltem apával és nyugodt szívvel ajánlja a törökbálinti kőművest és azt mondta, lehet vállalnak burkolást is. Szóval ha kell priviben küldöm a számot.

Zsand
Nagyon ügyi volt Dorina, hogy ilyen jól viselte a kórházat. Miharabbi teljes gyógyulást kívánok neki! A nyuszitok nem semmi. A mojitot pedig imádom! :) Hogy szoktad csinálni?

Zsombinak jobbulást!

Mimi
Csatlakozom hozzád az irigykedésbe, mert én is szívesen mennék a talikra. Csak Milán olyan pici még, nem lehet vele menni se játszóra se nagyobb gyerekek közé.

Velence sajnos nálunk lefújva, egy barátném itthon van Kínából és holnap tud meglátogatni bennünket. Remélem lesz még másik alkalom.

Jó időt a holnapi fürdőzéshez!

Gabi

Kép
gabusz

Orsi
E-mailben küldte a jelszót Dolli. A címzettekben ti is benne vagytok.

Gabi

Kép
gabusz

Lanyok, most csak roviden:

HOLNAP:

9-kor ott leszunk a Meki elott a parkoloban. Fekete Fiat Bravo-val. Orsi, a telefonszamodat beteszem a telefonba ha esetleg elkallodunk utkozben:D

Este irok meg tobbet!!!!:)

sünciboglya

zsand:
Nagyon orulok hogy minden jol ment a mutettel:):):):)
>>>12 evesen en is megjartam a Laszlo korhazat, nagyon rendesek voltak akkor is!

Esotanc: asszem berozsdaltak mar a virgacsaim ezert nem lett kielegito mennyisegu eso.... nalunk mindossze annyira tellett hogy koszos lett a kocsi.... pffff:S
Na majd ropok egy ujat, talan tobb sikerrel:D

Nyul: hat ezt a mindenevo joszagot:):) Pedig a mentalevelrol soha nem hittem volha hogy tetszhet egy nyuszkanak!!

szilvi:
Kiemelnem en a hajam de frissem mosva szopottgomboc, masnaposan meg mar egy csovesre hasolitok leginkabb:):):) A tobbi resz meg eleg ramaty. Igy nyaron meg eldugni sem igazan lehet a legpocsekabb reszeket (nekem a felkarom) Eljen a tel! Az usanka alatt nem latszik semmmi:D

en nem kaptam e-mailt (egyenlore) a jelszoval:( Freemail SUXXX!!!:(

sünciboglya

Bocsi, vissza az egesz!!
Benne volt a junk folderben az e-mail:):):):) Megvan!

sünciboglya

Szijasztok!

Én is reménykedtem az esőben, de semmi nem lett belőle! :?
Állandóan locsolok!

Jaaaaj Gabi! Köszi szépen!Megtaláltam a mailt, de valamiért a szemétbe dobta, valszeg valami vírus gyanus!

Szerintem legközelebb nyugodtan átjöhhettek Milánnal! :wink: Lécci-lécci-lécci! Úgy babáznék egy kicsit!
Leterítünk egy nagy takarót az árnyékba és körül üljük! Neked meg biztosan jól esne egy kis locsi-fecsi! :D

Mia ne legyélk már úgy oda a karodért! nekem is vastag a karom ne aggódj!
Úúúúúgy várom, hogy holnap megismerjük egymást!

Szilvi hogy sikerült a grillezés? Meddig voltak szüleid? István egy picit pihent?
Nekem is jólesett az úszás, bár úszhattam volna többet is!
Heni tényleg aranyos lányzó! A kora meg tényleg nem látszik rajta! Na de rajtad sem! :wink: Tini manökennek is elmehetnél!
A tányérodat szépen kikészítettem és szépen el is felejtettem elvinni! :? Majd holnap! Megkostóltam tegnap a muffinodat, nagyon fincsi!!!!!

Andi hogy van Zsomi? Mik a kilátások??? Volt láza délután????

Dolli! Nagyon szuper ez a képtár! Ide mi is tudunk tölteni képeket????Húúúú holnap kattogtatunk mint állat! :D :D :D

Gabi küldd el légyszi a kőműves telcsiszámát! Meg Te is Zsand ha nem gond!
Egyenlőre még nem biztos hogy kell, még nem adott választ a mi emberünk, de jó ha több is van tarcsiban! :wink:
Azért az ár sem utolsó! Mienk nagy kedvezménnyel dolgozott nekünk, mivel az egész házat vele csináltattuk!

Apa rakja a gipszkartont és én a lelki szemeimmel látom már, hogy milyen szééép lesz! Annyira boldog vagyok! :D :D :D
Jövőhéten megvesszük az ajtókat, meg gipszkartonozás előtt be kell rakni, akkor már a sok kupis hely le lesz zárva!
Megmutattam Dollinak és Szilvinek is hol lesz a kis helyem, de ők valószinüleg a hatalmas dzsindzsát látták benne! :D De örülök, hogy így is láttátok, mert annál nagyobb lesz a vátozás, ha majd meglátjátok készen! :wink: (egyszer valamikor)

Én már pakolom az autóba a cuccokat, hogy holnap már ne kelljen ezzel vacakolni!

Még jövök......
Vendég

Sziasztok!
Most jöttünk haza a szomszédolásból.

Holnap mi is ott leszünk a meckinél,mi egy Renault Espace-el gurulunk(7személyes,szürke verda).Különös ismertető jele,hogy 3km-ről hallani a nyikorgását :lol: De frankón...
Orsi!Nem tudom melyik strandra menjünk.Kb 1-2km-enként vaannak szabad strandok.Amin a páromék voltak ott sem wc sem büfé nincs,így ez nem nyerő.De szerintem 10perc alatt találunk megfelelő strandot.Vagyis ahogy esik úgy puffan
:lol:
De valahol az elején van jó strand,ahol van minden..
Na szép álmokat mindenkinek.Én reggel pakolok :lol:

mimi12

Vettunk kalapot igy nem fog a fejem szenne egni holnap.....
(Ma mar sikerut megporkoltetnem magam a napon, eszre sem vettem, olyan kellemes szeles-meleg volt.... en meg rakka sultem szep lassan, alattomos ez a nap...

Apa aszongya hogy nem fer be a napernyo a kocsiba. Csodas.
Viszek esernyot :D:D:D

Olyan izgatott vagyok, tuti nem alszom ejjel:D:D:D

puszka es joejt!

mia

sünciboglya

Sziasztok!

Orsi! Nagyon köszi a receptet! :)
Ha be vagy lépve, felül van egy feltöltés gomb, onnan szerintem már el lehet igazodni. Ha új albumot készít valaki, akkor a nem nyilvános kategóriát adjuk meg szerintem, a családtagokkal-ismikkel úgyis megosztja az ember a képeket, de így idegenek nem látnak bele, ez csak a miénk. És le is lehet tölteni a képeket saját gépre.
Jah, Mozillában nálam gázos a feltöltés, mert darabonként kell tölteni, Explorerben viszont akármennyi képet ki lehet jelölni és egyben feltölteni. Csak hogy nehogy valakinek el menjen a kedve a feltöltögetéstől! :wink:

Jó éjt, holnapra jó pancsit az érintetteknek!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli, koszi a Picassa-t:) Nagyon jo otlet volt toled!!!:)
Remelem nem sokara jo sok foto lesz mar ott. Feltoltesre fel lanyok:)

Joejt!

sünciboglya

Kép Orsi, meg gyorsan, lefekves elott egy kepecske neked:

sünciboglya

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :shock:

Kinéztem az ablakon, Velence felhé nagyon be van borulva! :cry:
Kitisztulhat ez még 9-ig??????

Remélem nem esőtáncoltatok!

Mia! Aranyos ez a kép! :D Olyen szőrös lennék??? :shock:

Na megyek tekerek egy picit, hátha 1 óra múlva tisztulnak ezek a kretén felhők! :wink:
Vendég

Most nézem a koponyeget, persze egész héten szép időt jósolt, ma meg már írja, hogy borult ég, sokfelé eső! :(
Ami még ennél is gázosabb, hogy hétvégén megyünk Szarvasra és mindhárom napra esőt mond! :cry: :cry: :cry:
Izgi lesz egy 46nm-es faházban a 3 gyerekkel egész nap bezárva!De lehet akkor nem megyünk le! Az eső viszont nagyon kéne a növényeknek, a termőföldekre, meg mindenhova!
Vendég

Raktam fel képeket! Dolli csúúúúúcs ez a tárhely! :D :D :D
Nem kell kicsinyítgetni, tök gyorsan fellehet tölteni é stényleg csak mi tudjuk megnézni! :wink:

Hogy kéne ezt csinálni? Csak a közös talis képeket rakjuk fel ide? Vagy ha akarunk felrakni más fotókat, akkor azt is lehet?
Vendég

Szép jó reggelt!!!!

Orsi, nem bírsz aludni? Már kora reggel tekersz???? :shock: :lol:

Lányok! Mi lesz ma, mentek? Borult van..... :? :( kisüt még ma?
sylph

Akkor mi legyen Lányok??????

Nem csak borult, hanem hideg is van! :cry:

Szilvike! Nem tekertem végül, teregettem egy adag ruhát és majdnem megfagytam, vissza kellett bújnom az ágyba hogy felmelegedjek! :D
Vendég

Jó reggelt!
Szerintem ki fog sütni nemsokára a napocska.Én optimista vagyok,ki kell,hogy süssön!!Ha nem akkor balhé lesz :lol:
Ha 1órán belül nem süt ki,akkor beszéljünk...
Szisz!Köszi a táblázatot!! :lol:
Mia telószáma nem jó,hiányzik belőle egy db szám valahonnan,így őt tuti nem tudom felhívni.
Ja és nyugi csajok!!Minden reggel hideg van még ilyenkor :wink:

mimi12

Most nézen az időjárás jelentést.Délutáni óráktól írnak esőt.

mimi12

Hááát nem tudom! Én fél 6 óta várom, hogy menjenek el a felhők, de ezek csak jönnek!

8-kor már nem szokott hideg lenni, mert mi rövidben járunk oviba és nem szoktunk fázni! Most meg zima van! :(

De ha kisüt a napocsak pattanunk az autóba! :D

http://www.youtube.com/watch?v=3hSx1AR8l1k
Vendég

Azért milyen dolog már ez.Hetek óta várjuk a rossz időt,mindig mellé fog a meteorológia,most meg tényleg hideg és felhős az idő.
Nem szép dolog na!!
Ha nem lesz jó az idő,tegyük át pl jövő hétre a pancsis talit.
Hát pedig én úgy rákészültem :cry:

mimi12

Lányok, már a párom is hajlott volna a dologra, de hidegben csücsülni a parton.... :cry: :cry: nincs kedvem.
Pedig olyan jó lett volna!!!!!

Jövő héten játszótér, felétek Mimi?!!!!! Hmm?
sylph

Jaja, én is nagyon vártam, de így nincs sok értelme strandra menni, ha nem lehet fürdeni! A víz lehet, hogy 22 fokos, a levegő meg csak 17! :shock:

Még ha mi felöltözve elsétálatnánk, Mia mit csináljon??? Nem húzhatjuk a szivacsával! :D

Rakjuk át máskorra!
Andika most hívott, hogy Ők sem jönnek!
Vendég

Orsi!Fel tudod hívni Miát?

Mi is azt beszéljük párommal,hogy tegyük át máskorra.Nincs értelme ilyen car időben elmenni.Főleg ahogy a fiamat ismerem,ilyen időben is bemenne a vízbe.
Játszóterezésben benne vagyok!
És nekem akkor lenne a legjobb,ha nincs is olyan meleg.Mi gyalog megyünk a játszira és az kb 15perc séta.De azt is lehet,hogy nálunk talizunk és innen sétálunk oda :lol:

mimi12

Mimi!

Én sem tudom felhívni, nekem is hiányzik egy szám! :(

Játszóterezés Nektek jó a délelőtt????
Nekünk is az a jó, ha pl. már 9-re odamegyünk és max 11-ig, mert utána dög meleg van!
Nekünk a délutánok nem jók, mert 13 h felé érünk haza Bubuval az oviból, kb fél 3 felé szoktak elaludni, de van hogy 17h után ébrednek, ha én akkor kezdek el velük összecuccolni 18h előtt nem érnénk oda a játszóra! A másik, hogy reggel és délben is útra kelek a gyerekekkel, valahogy délután haramadszor nincs túl sok kedvem elindulni! :oops:

Viszont én ma kipuccantom a kamrát és előveszem a befőttes üvegeket és megnézem az epret! Nem sokat, de 5 kilóból szeretnék főzni dzsemmet!
Andi, láttam 500-ért epret, lehet, hogy 150 ft különbözetért nem megyek el szedni! Mivel csak 5 kilóról van szó az 750 Ft lenne, annyiért meg nem megyek hajolgatni az eperföldre! Ha nem jó az az eper akkor még visszatérünk a témára! Bakker Budaörsön 790-ért is láttunk epret! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Lányok, megnéztem Mia adatait, amit küldött, ott is csak hat szám van,így én sem tudom felhívni.... :cry:
sylph

Csajok!
Remélem Mia nem dekkol a mecki előtt..
Orsi!
Nekem mindegy mikor megyünk játszóra.Csak ha reggel,akkor időben szóljatok,hogy fel tudjak kelni :lol:
Eper..a Corában 1200/kiló :roll:
Úgy ettem volna,és a SZabi is imádja,de ennyi pénzért nem vettem..K..va drága..
Viszont nálunk érik a cserkó.Van egy kicsike cseri fánk,jöhettek cseresznyézni,ha felmászik valami a fára,mert én már nem vállalom.
Ja és van egy nagy ropogós cseri fánk is.Az majd jó hónap múlva érik.

mimi12

Úúúúh szegény Mia! De gondolom ilyen car időben csak eszébe jut, hogy nem biztos, hogy megyünk! :shock:
Elvileg elmentette a számomat, gondolom ha sokat várnak a mc-nél akkor csak felhív!

Ja és itt kezd kisütni a nap! :D Tipikus! :wink:
Vendég

Orsi!
Itt is kezd kisütni a nap,de el is bújcsizik sajni :cry:
Én innen tőlünk jól el látok Észak és Nyugat felé.És bár vékonyodik a felhőzet de összefüggő felhők vannak minden fele..
Csak arra kel ilyenkor gondolni,hogy a Velencei tó behúzza a felhőket,és ha vihar van,.akkor ott csap le.Lehet itt Érden szép idő van,és elkerül az eső,de ott ilyen időben zima van a tó miatt.

mimi12

MIA??????? HOL LEHET EZ A LÁNY????? ENGEM NEM HÍVOTT! :shock:
Kezdek aggódni miatta!
Vendég

Orsi!Mi elmegyünk vásárolni.Légyszi dobj egy sms-t,ha Mia jelentkezik.
Baccus én oda is mennék a meckihez,de tőlünk tök messze van

mimi12

Oksi, remélem jelentkezik!

Én is lemennék csak pont most raktam oda a paprikáscsirkét, Apa meg lehúzott pinyóba dolgozni! :cry:

Ha van valami megy az sms!
Vendég

Orsi,
Mindjárt manó felöltözik és kimegyünk az eperföldre a feeling kedvéért. Én sem szedek túl sokat, de most ez lesz az anya-lánya program, Zsombor alszik, Robi addig vigyáz rá.

Két hét múlva kezdődik a Gyereksziget is, szervezhetnénk oda is talit :D

Kép[
Kép[
kostyika

ÁÁÁÁÁ most hívott Mia férje! Ott vártak Mc előtt! :(
Ma már nem néztek rá a babanetre! :? Szegények, biztosan nagyon csalódottak! :cry: Remélem azért legközelebb rá tudjuk Őket venni, hogy eljöjjenek!

Igen, ezt a hibát elkövettük, hogy nem beszéltük meg előre, hogy mi van rosszidő esetén! :oops:
De nekem valahogy egyértelmű volt, hogy ha car idő van nem megyünk!

Sajnálom! :(
Megvan Mia jó száma!
Vendég

Jajj, szegény Miáék! :(

Mia, majd küldd át a jó számodat és újra beírom a táblázatba....
Remélem olyan sokat nem vártatok! :cry:
sylph

Szegények fél órát vártak, nem vettem észre, hogy negyedkor küldtek egy sms-t! :oops:

De most elmennek Visegrádra ebédelni! :D

szám: 70-es után egy 6-os van és utána amit megadott! :wink:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?