Sziasztok Kismamik, csöpp Lurkók!
Alig bírtam végigolvasni, amit írtatok. A szexre nem gondoltam, hogy ilyen aktív hozzászólásokat váltok ki
Köszi szépen, megnyugtatatok, hogy az ha összehúzódik, attól nem kell megijedni. ma megyek dokihoz, megpróbálok beszélni erről vele. Remélem zárt a méhszáj, ki szeretném faggatni, hogy mit tehetek pünkösdkor. Vízmániás vagyok, de mindenki tilt a fürdéstől! Főként anyám (ÁNTSZ vezetője
) Szerinte el sem tudom képzelni, hogy mi van a vizekben, főleg a strandon! Azóta nem merem elővezetni nála a témát.
A pezsgőfürdőt a múltkor a dokim lefújta, szerinte a baba nem szereti ezt a masszírozást. Pedig én imádom! Kispapa is! Napra se mehetek a pletyók szerint, akkor mit tehet egy kismami, ha nyaral? Árnyékban Mozart?
Ti mit terveztek? Egyáltalán fürödtök kádban?
Maccs
Köszi a szakirodalmat a heti változásokról!
Minike
Ne szomorkodj, inkább csomagold be a Napot is, ha jössz, és akkor mindenkinek lesz D vitamin
(egyébként most jó idő van, én kánikulaellenes vagyok,bocsi)
Juti
Nekem viszonylag korán kialakult, és nagyon örültem neki, mert akkor hittem el, hogy tényleg babánk lesz. Egyébként nagyon halvány
A feketétől messze van a színe. A köldököm viszont kezd kisimulni, egyre viccesebb lesz, remélem majd ki is fordul, az nagyon tetszene.
Linato
Köszi a javítást!
Reditke
A klasszikus zene állítólag fejleszti a baba értelmi képességeit, én még nem nagyon hallgatam, viszont Cserháti dalait imádom, a férjem persze már nagyon unja, főleg, hogy ezredszer hallgatom, de még mindig nem megy tökéletesen a szöveg
Amúgy Sláger rádió! Nem vettem észre összefüggést a zenehallgatás és a baba mocorgása között. Akkor indul be, ha vasalok, ugyanis nem tudok sokáig állni. Nagyon édes baba, ha pihennem kell, azonnal jelez!
Moszmota
Olyan édes a baba
azt hogy sikerült összehozni?
Györesz
Üdv a csapatban!
Dino
Ha sokat ülök, nekem is fáj, legkényelmesebb a kamaszfiú póz üléshez, tudod, ahogy ők a metrón csücsülnek: széles terpesz, legalább két ülést elfoglalva!
Babs
Én simulós pólót hordok, és nagyon büszke vagyok Maszatkára, szoktam simizni is utazás közben, de helyet még nem adtak át. Egyszer a 2-es villamoson még egy könyököt is kaptam egy nőtől a pocimba,pedig előtte szóltam, hogy vigyázzon
. Szerencsére a kezem odatettem a pocimra, és védtem valamennyire az ütést, de majdnem elbőgtem magam a spiné viselkedése miatt. Azóta üldözési mániás vagyok! Állandóan az egyik kezem a pocim, ha állni kell, egyébként ha lehet végállomástól utazom, ha sokat kell, így ülhetek.
Liv
Szerintem a rezgés már az. nekem is ilyen volt az elején. Lüktetett egy picit, aztán vége. Most már jóval nagyobbat lüktet
Néha akkorát, hogy felszisszenek a meglepetéstől