Sziasztok!
Este már nem jöttem, mert kész lettem a tegnapi hírektől, csak néztem ki a fejemből, aztán meg jól kibőgtem magam.
Melcsike, édes vagy. Hát ennyi volt a tegnap este. Szar napok.
A Barci annyira édes lehetett, "anya ez tökkínos"...
tündér egy kiscsaj, de ezt már sokszor mondtam.
És nem semmi a trófeagyűjteménye. Mondd neki, hogy gratulálunk hozzá Vincussal és puszit is küldünk, sőt még a kedvéért a talin én is levágok egy cigánykereket, már ha érdekli a dolog.
Érezzétek jól magatokat, és főképp Te este a talin!
Szinti, köszi.
De jó, hogy Fruzsi jól van.
És férjed anyukájának romlik az állapota?
Tüncike, igen, a Szülőszobát nézni önkínzás...
Nem könnyű az abortusz. Láttam, mikor egy kórteremben voltunk. Szinte mindegyik nő nagyon rossz állapotban tért magához, és tényleg majdnem mindnek az volt az első szava: úristen, megöltem a gyerekem...volt, aki hisztériás rohamot kapott utána, volt aki csendben pityergett, szóval gondolom, nem jókedvükből...és soha nem felejtik el, soha, soha, ezt a pszichológusom is mondta (neki is volt valami, de nem kérdeztem rá), meg az unokatesóm is.
Hát, nehéz döntés, hogy hova menjetek. Talán ha beszéltél majd a Te dokiddal, könnyebb lesz kitalálni, mi legyen. Úgy emlékszem, ő is tökjó fej, igaz?
Férjed tökaranyos, hogy ennyit jár ki Violához. És biztos csak arról van szó, hogy nehezen hiszi el, hogy annyi hónap szenvedés után kicsit másnak lát már végre.
És miről dumáltunk álmodban Tüncike? Bár azt hiszem, sejtem...
Én is fáradtan keltem, de leginkább azért, mert Vince kolléga tegnap délután hatkor beájult (egész nap ugrálóváraztak az oviban), viszont ötkor már csicsergett...
Betti, kitartás. Lehet, hogy még egyszer, remélhetőleg utoljára muszáj megmerítkezned a fejed búbjáig a fájdalomban, hogy utána könnyebb legyen. Biztos tudja a nő, miért kell visszamenni az időben, lehet, hogy ez a lényege az egész terápiának. Na de nem okoskodom.
Szép napot mindenkinek, puszik